Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-11, 12:50   #3241
sheryl
szeryfcio

Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
nie jestem na 100% tego pewna.. ale odkąd mam dzieci nie mogę się bać pająków bo moje dzieci się ich boją więc muszę dzielnie je eksterminować
moja córka strasznie się ich boi i ciągle je znajduje i jej pokój odwiedzają.. a mój nie... więc może i coś jest w tym myśleniu o nich... ona nawet nie pozwala okna sobie w pokoju otworzyć bo pająki wejdą z ogrodu.. a wyobrażacie sobie okno na piętrze, od południa w upał?? tam można sie usmażyć... no i efekt taki że mimo wszystko ona zbiera wszystkie pająki z domu całego i ogrodu u siebie, bo nas jakoś nie odwiedzają.. może te pająki lubią jej wrzaski rodem z horrorów lub egzorcyzmów??
Kurcze, nie wiem... a może jej pokój ma coś w sobie, że ściąga pająki, strona domu, coś w okolicy..

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
ja tam z pajączkami żyję w symbiozie i co najwyżej je ewakuuję za okno, nie boję się. Ale raz się strachu najadłam jak mi się taki w knajpie w łazience z sufitu spuścił na dekolt i go zobaczyłam w lustrze na sobie
Stary 2011-06-11, 15:27   #3242
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość
o też super

No, zajęło mi to 1,5h ale jakoś dałam radę i nawet zmywać nie będę - następne podejście w przyszłym tygodniu Użyłam jako bazy perłowo kremowego lakieru z astora. Mieszałam luxe lavender, viva pink i srebrny z wibo. Okazalo się niestety że viva pink jest już za gęsty i mi się troche 'topił' i mieszał z rzadkim srebrnym, więc spróbowałam na kilku paznokciach gunmetala zamiast srebrnego i było trochę lepiej zamast zaklejać palce taśmą smarowałam je kremem nivea i całkiem ok lakier z palców schodził, ale na przyszłość zaopatrzę się w oliwkę no i jeszcze muszę się nauczyć robić ładniejsze wzorki na wodzie

Dodaję też moje dzieło z wczoraj
Powiedz mi jakiego patyczka używałaś? Ja teraz nie mam czasu, ale jak tylko skończy się sesja, to myślę na pokombinowaniu z lakierami
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 16:01   #3243
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
Zwolniłam trzy osoby heh ale tak sie wkurzyłam !!

Coś mnie tknelo i przejrzałam sobie nagrania z monitoringu z tej nocy kiedy ten typ chciał wynieść palety , okazało się że jemu pomagał jeszcze jeden mój pracownik Normalnie jak mi dzisiaj powiedzieli " przyznajemy ze bylismy na to zgadani " myślałąm że mnie roz✂✂✂✂i
Trzecia osoba która poleciała to pracownik który tej nocy siedział na gałach i ich obserwował , a nie zareagował To jest nie dopuszczalne zachowanie , w głowie to mi się nie mieści .
Od jutra robie ostrą selekcje pracowników , bede robic testy i kontrolować , czas na zmiane personelu w takim razie

Zapowiedziałam już reszcie ekipy że za każdy najmniejszy wybryk leci każdy po koleji z dyscyplinarą w papierach .
UUu stanowcza jesteś... Ale tak byc musi, jak chcesz szefować, to uszą widzieć, ze nie mogą tobie na głowę wejść
Dokia, załóż moskitierę może u córki.. kosztują około 6 zł.. ja mam takie w każdym oknie w mieszkaniu, bo też się boję robactwa... okna pootwierane i zero much, robali i pająków

Edytowane przez jolkag78
Czas edycji: 2011-06-11 o 16:05
jolkag78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 16:03   #3244
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Kurcze, nie wiem... a może jej pokój ma coś w sobie, że ściąga pająki, strona domu, coś w okolicy..

no nie wiem... ja jej wciskam że to przez ten bałagan i kurz na półkach jaki tam jest... -że pająki kurz kochają- tak jej wciskam taki kit...
no trudno powiedzieć.... wszak bałagan w tym jej pokoju niesamowity ale przecież nie będe już zasuwać ze ścierą w pokoju 15tolatki - jej dobrze w tym sajgonie to mi tymbardziej, zamknę drzwi i nie widzę.. a ona mieszka sobie piętro wyżej niż my... moze dlatego że wysoko
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 16:45   #3245
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Bry wróciłam z pracy,zakupów(przechulała m prawie dwie stówy ) ale mam swoją Mimosę z YR nareszcie to taki mój zapach,jak to nazywam "kremowy",już się w nim czuję nad morzem mamie na urodziny wzięłam o zapachu Bzu,też cudny
Kupiłam jeszcze mleczko do demakijażu,zarąbiście pachnie
muszę poszukać w necie czy z tej samej gamy zapachowej nie ma balsamu do ciała...
Cytat:
moja córka strasznie się ich boi i ciągle je znajduje i jej pokój odwiedzają.. a mój nie... więc może i coś jest w tym myśleniu o nich... ona nawet nie pozwala okna sobie w pokoju otworzyć bo pająki wejdą z ogrodu.. a wyobrażacie sobie okno na piętrze, od południa w upał?? tam można sie usmażyć... no i efekt taki że mimo wszystko ona zbiera wszystkie pająki z domu całego i ogrodu u siebie, bo nas jakoś nie odwiedzają.. może te pająki lubią jej wrzaski rodem z horrorów lub egzorcyzmów??
ja też mam pecha,że jak gdzieś jest pająk,to u mnie właśnie i przeważnie jak się rozglądam czy czasem jakiegoś nie ma to wyłazi jakby mi taki ptasznik wlazł do pokoju to bym chyba zemdlała

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
doberek
pamiętam jak kiedyś wieczorem, na ścianie zobaczyłam pająka giganta z włochatymi nogami, tża nie było w domu a córka spała, więc nie mogłam krzyczeć i jeszcze musiałam na niego zapolować ale za to myszy się nie boję
ja też,myszki są urocze,kudłaty pająk już nie

Cytat:

Coś mnie tknelo i przejrzałam sobie nagrania z monitoringu z tej nocy kiedy ten typ chciał wynieść palety , okazało się że jemu pomagał jeszcze jeden mój pracownik Normalnie jak mi dzisiaj powiedzieli " przyznajemy ze bylismy na to zgadani " myślałąm że mnie roz✂✂✂✂i
Trzecia osoba która poleciała to pracownik który tej nocy siedział na gałach i ich obserwował , a nie zareagował To jest nie dopuszczalne zachowanie , w głowie to mi się nie mieści .
Od jutra robie ostrą selekcje pracowników , bede robic testy i kontrolować , czas na zmiane personelu w takim razie

Zapowiedziałam już reszcie ekipy że za każdy najmniejszy wybryk leci każdy po koleji z dyscyplinarą w papierach .
o kuźwa,nieźle,zorganizowan a grupa złodziejowa

ech idę umyć podłogę
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 18:18   #3246
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:

(...)

i bardzo dobrze zrobiłaś
niech sobie nie myślą ,że wszystko może ujść płazem
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 19:58   #3247
sheryl
szeryfcio

Cytat:
no nie wiem... ja jej wciskam że to przez ten bałagan i kurz na półkach jaki tam jest... -że pająki kurz kochają- tak jej wciskam taki kit...
no trudno powiedzieć.... wszak bałagan w tym jej pokoju niesamowity ale przecież nie będe już zasuwać ze ścierą w pokoju 15tolatki - jej dobrze w tym sajgonie to mi tymbardziej, zamknę drzwi i nie widzę.. a ona mieszka sobie piętro wyżej niż my... moze dlatego że wysoko
no w sumie chyba masz rację... Ja też jak gdzieś znajduję pająki, to tam gdzie rzadziej sprzątam i zaglądam
A teraz wchodzą jeszcze otwartymi oknami....
Może to jeszcze tak być, że osoba, która się ich boi, baczniej się każdemu kątowi przygląda.... i ma większą szansę znalezienia ich...

U nas dzisiaj zimno....
Stary 2011-06-11, 20:32   #3248
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
i bardzo dobrze zrobiłaś
Też tak myślę, już wczoraj się zastanawiałam jak jedna osoba mogłaby tak bez zauważenia wywieźć paletę perfum a tu proszę zorganizowana grupa. Miałaś rację z tymi wylotkami z pracy.

Wczoraj oglądając Opole padłam-- musiałoby fajne skoro na nim usnęłam, pamiętam tylko jakieś fragmenty pierwszej części, obudziłam się przed 2...w nocy
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 21:55   #3249
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
no w sumie chyba masz rację... Ja też jak gdzieś znajduję pająki, to tam gdzie rzadziej sprzątam i zaglądam
A teraz wchodzą jeszcze otwartymi oknami....

Może to jeszcze tak być, że osoba, która się ich boi, baczniej się każdemu kątowi przygląda.... i ma większą szansę znalezienia ich...

ja tam mam najczęściej pojawiają się przy moim biurku
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 22:08   #3250
ArnicaMontana
Raczkowanie

Cytat:
ja tam mam najczęściej pojawiają się przy moim biurku
U mnie też... Ale nie mam nic do pająków. Jako dziecko strasznie się bałam włochatych, a takie cienkonogie to mogłam do ręki brać. Potem kiedyś przy jakiejś okazji miałam możliwość wziąć do ręki ptasznika - naprawdę milutki
Resscue, jesteś dobrym Szefem! Niech Cię po rękach całują , że policji nie wezwałaś. Nienawidzę złodziei

dianuseeek normalnie mi oko zbielało... Oj będą eksperymenty... a ja myślałam, że pękacze to ho ho
ArnicaMontana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 22:30   #3251
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
i bardzo dobrze zrobiłaś
w takiej sytauacji też popieram banda złodzieji myśleli pewnie, że szefowa młoda laska i zrobią ją na szaro

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
Napisane przez ArnicaMontana Pokaż wiadomość

dianuseeek normalnie mi oko zbielało... Oj będą eksperymenty... a ja myślałam, że pękacze to ho ho
a mi dzisiaj czasu brakło na eksperymenty, teraz już mi się nie chce, wolę przy świetle dziennym, a jutro przylatuję siostra tż i od razu do nas się pakują i jeszcze teściowa do tego nie mogę się doczekać poniedziałku...
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 09:27   #3252
zalotnica83
Zakorzenienie

Dzień Dobry Dziewczynki
Mam problem: kupiłam nową bluzkę i wczoraj po festynie jak wracałam córcia mi bardzo uplamiła...nie mogę tego niczym zmyć...próbowałąm Vanish i mydełko odplamiające z Rosska...może Wy macie jakieś swoje sposoby na trudne plamy...???
Idę zalać kawkę to może trochę mi się humor poprawi...jakoś pochmurnie dzisiaj...słonka nie widać...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 09:51   #3253
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez ArnicaMontana Pokaż wiadomość
Resscue, jesteś dobrym Szefem! Niech Cię po rękach całują , że policji nie wezwałaś. Nienawidzę złodziei
cześc kochane

Czy ja wiem czy dobrym heh teraz reszta pracowników chodzi i psioczy jak w ogóle tak mogłam , czy ja serca nie mam etc
Oni nie wiedzą co ich teraz czeka , właściwie to dzisiaj bede im robic alarmy na czas tzn bede otwierać im drzwi ewakuacyjne , zacznie wyć alarm i bede liczyć czas w ile sekund do nich dolecą ( ustawowo mają 45 sekund ) czy robią wszytstkie procedury etc
Na jutro mam inną kare już przygotowaną - zatrudniłam 4 ludzi tzn tajmnieczy klient którzy będą chcieli im coś wynosić ze sklepu

Jeszcze coś musze wymyślić
Potem to tylko będę sie zastanawiała kto jeszcze idzie do zwolnienia

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Też tak myślę, już wczoraj się zastanawiałam jak jedna osoba mogłaby tak bez zauważenia wywieźć paletę perfum a tu proszę zorganizowana grupa. Miałaś rację z tymi wylotkami z pracy.
Jakby mnie nie pokusilo i nie zobaczyłabym nagrań to do tej pory bym nie wiedziała

Trudno jak oni chcą ze mną tak pogrywać to ja nie zostane dłużna a nie ma nic gorszego jak mieć przesrane u szefa . W solidzie zawsze byłą dyscyplina i ja jej dochowam

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 09:58   #3254
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry Dziewczynki
Mam problem: kupiłam nową bluzkę i wczoraj po festynie jak wracałam córcia mi bardzo uplamiła...nie mogę tego niczym zmyć...próbowałąm Vanish i mydełko odplamiające z Rosska...może Wy macie jakieś swoje sposoby na trudne plamy...???
Idę zalać kawkę to może trochę mi się humor poprawi...jakoś pochmurnie dzisiaj...słonka nie widać...
a z czego ta plama

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
cześc kochane

Czy ja wiem czy dobrym heh teraz reszta pracowników chodzi i psioczy jak w ogóle tak mogłam , czy ja serca nie mam etc
Oni nie wiedzą co ich teraz czeka , właściwie to dzisiaj bede im robic alarmy na czas tzn bede otwierać im drzwi ewakuacyjne , zacznie wyć alarm i bede liczyć czas w ile sekund do nich dolecą ( ustawowo mają 45 sekund ) czy robią wszytstkie procedury etc
Na jutro mam inną kare już przygotowaną - zatrudniłam 4 ludzi tzn tajmnieczy klient którzy będą chcieli im coś wynosić ze sklepu

Jeszcze coś musze wymyślić
Potem to tylko będę sie zastanawiała kto jeszcze idzie do zwolnienia

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Jakby mnie nie pokusilo i nie zobaczyłabym nagrań to do tej pory bym nie wiedziała

Trudno jak oni chcą ze mną tak pogrywać to ja nie zostane dłużna a nie ma nic gorszego jak mieć przesrane u szefa . W solidzie zawsze byłą dyscyplina i ja jej dochowam
moim zdaniem dobrze robisz, jakbyś popuściła taką kradzież to pewnie ty byś wyleciała z roboty, w końcu odpowaiadasz za podwładnych
Stary 2011-06-12, 10:05   #3255
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
a z czego ta plama

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

moim zdaniem dobrze robisz, jakbyś popuściła taką kradzież to pewnie ty byś wyleciała z roboty, w końcu odpowaiadasz za podwładnych
za taką kradzież wyleciałam bym z roboty to nic , ale nie umiałabym znaleść pracy w ochronie na całym śląsku .
Dobrze że chociaż wy jesteście po mojej stronie bo w pracy mają mnie za zwyrodnialca

Maleństwo moje
Stary 2011-06-12, 10:13   #3256
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
a z czego ta plama

Wiesz co głupio mi było pisać, żeby nikogo nie obrzydzić- córcia na mnie nahaftowała w autobusie, pewnie obiadkiem w słoiczku... Jakbyście miały jakiekolwiek pomysły to proszę pisać...jak nie to jutro będę musiała sobie kupić taką samą bluzkę bo strasznie ją polubiłam...

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
za taką kradzież wyleciałam bym z roboty to nic , ale nie umiałabym znaleść pracy w ochronie na całym śląsku .
Dobrze że chociaż wy jesteście po mojej stronie bo w pracy mają mnie za zwyrodnialca
W takiej pracy musisz być twarda, czy komuś się to podoba czy nie...mój mąz tez czasem ma dylemat bo któryś z chłopaków ma na utrzymaniu całą rodzinę a on musi go zwolnić...jednak wie że gdyby tego nie zrobił byłby stratny na spore sumy...
Najlepiej by było im pokazać, że Ty też dasz radę spełnić te wymagania np. dobiec w 45sek do drzwi, tym zyskałabyś największy szacunek, a jak przegniesz z tresurą będą Ci na złość świnie podkładać...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 10:13   #3257
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Wiesz co głupio mi było pisać, żeby nikogo nie obrzydzić- córcia na mnie nahaftowała w autobusie, pewnie obiadkiem w słoiczku... Jakbyście miały jakiekolwiek pomysły to proszę pisać...jak nie to jutro będę musiała sobie kupić taką samą bluzkę bo strasznie ją polubiłam...
próbowałaś z proszkiem do pieczenia ?

Maleństwo moje
Stary 2011-06-12, 10:16   #3258
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
tak zrobić powinnaś , więc jest w porządku....

ja mam tylko obiekcje w tej sprawie innego rodzaju, sama bywałam pracodawcą w firmie rodzinnej, ale nam,- szefom-, nie wolno pisać o pracownikach i upubliczniać spraw kadrowych.. to jest jednak kodeks pracy, ktory obowiązuje wszystkich... pamietaj że to tylko internet a wątek nie jest prywatny bo czytać go może każdy.. i jak ktoś z rodzin tych pracowników wyczai że pisze się o nich , to znalezienie firmy ochroniarskiej której sprawa dotyczy, pewnie nie byłoby takie trudne... nie chciałabym aby oni i Ciebie pociągnęli za sobą

nie wyobrażam też sobie sytuacji gdy mój przełożony pisze na forach internetowych o mnie czy moich koleżankach, cokolwiek by się działo... no i chyba żadna z nas by nie chciała z tych które pracują a by ich przełożony upubliczniał zdarzenia z pracy..

sorki , że to napisałam, ale tak sobie czytam ten temat kradzieży i myślałam że tylko nadmienicie problem i nie będziecie go tu szczegółowo opisywać i ciagnąć któryś dzień...

no ja dziwię się że nie wezwałaś policji, bo ja to się zawsze stresowałam sądem pracy w takiej sytuacji... Jest bowiem w kodeksie napisane:
"W piśmie do pracownika pracodawca powinien przedstawić uzasadnienie dyscyplinarki (art. 30 par. 4 kp), a także pouczenie o możliwości odwołania się do sądu pracy (art. 30 par. 5 kp). Brak przyczyny rozwiązania stosunku pracy, jak i wskazanie nieprawdziwej, niekonkretnej przyczyny, zazwyczaj skutkuje przywróceniem zwolnionego pracownika do pracy. Natomiast brak pouczenia o możliwości odwołania się do sądu skutkuje tym, że pracownik może wnieść pozew nawet z przekroczeniem 14-dniowego terminu na wniesienie stosownego żądania (art. 264 par. 2 kp). "
kwalifikację czynu określa pracodawca.. pracownik się zgodzi i owszem podpisze.. potem zasięgnie porady rodziny lub adwokata i w ciągu 14 dni wniesie odwołanie do sądu pracy i zaczyna się jazda.... tak niestety miewaliśmy... dlatego jesli potem pracownik albo przychodził nam pijany i myślał że niezauważony stanie przy parku maszynowym, lub gdy kradł czy działał na szkode firmy (biling telefoniczny) to albo wzywaliśmy policję albo uprzedzony o tym że chcemy ja wezwać podpisywał rozwiązanie umowy za porozumieniem stron.... ja tam nie chciałam się z głupkami po sądach ciągać.. a się ciągał moj mąż czasem bo też działał czasem zbyt pochopnie jeśli chodzi o zwolnienia pracowników dyscyplinarne

tak więc życze Ci powodzenia

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-06-12 o 10:42
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 11:01   #3259
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
mnie nie obrzydzisz, teraz mam kupki i hafty na porządku dziennym a taką plamę z kwasem żołądkowym to nie wiem czy usuniesz, będzie raczej ciężko
Stary 2011-06-12, 11:22   #3260
jolkag78
Zakorzenienie

Doberek kochane!!
jak tutaj u nas fajnie... Kupki, wymioty, zwolnienia, kodeks pracy... Bosko jak to my baby na kilka tematów za razem potrafimy "gadać"..
Stary 2011-06-12, 11:30   #3261
katniewojt
Zakorzenienie

Dziewczęta, dziś mam kolejne 18-te urodziny Zaraz idę wpierdzielać tort, który upiekła Mamuśka
Któraś chętna na kawałek?

Edytowane przez katniewojt
Czas edycji: 2011-06-12 o 11:40
Stary 2011-06-12, 11:41   #3262
Sarunieczka

Cytat:
Dzień Dobry Dziewczynki
ciężko będzie usunąć taką plamę...ja niestety nie wiem,czasem usuwam zwykłym szarym mydłem,ale jak mam coś tłustego,a tak to niestety nie wiem...
Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Doberek kochane!!
jak tutaj u nas fajnie... Kupki, wymioty, zwolnienia, kodeks pracy... Bosko jak to my baby na kilka tematów za razem potrafimy "gadać"..
Tak,baby mają to do siebie że o wszystkim potrafią

Resscue nie martw się...zrobiłaś dobrze,kraść nie wolno,i przynajmniej pozostali będą wiedzieć ze jesteś czujna i nie ma przelewek

W Kraku piękna pogoda słoneczko grzeje,można było wyjść już rano z krótkim rękawem
idę pokroić warzywa do obiadu

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Dziewczęta, dziś mam kolejne 18-te urodziny Zaraz idę wpierdzielać tort, który upiekła Mamuśka
Najlepszego Maleńka
Stary 2011-06-12, 11:48   #3263
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
wszystkiego naj... ja chętna pod warunkiem, że jest z bitą śmietaną bo kremowych nie lubię
Stary 2011-06-12, 11:55   #3264
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze mnóstwo kolejnych 18!!! sto lat!!
Stary 2011-06-12, 12:12   #3265
katniewojt
Zakorzenienie

Dziękuję
A tort bez bitej śmietany, ale za to bardzo dobry Z ponczem alkoholowym i masami ze smakiem Nie lubię cudzych tortów, bo zazwyczaj masa to sama margaryna A torty Mamuśki wszyscy chwalą
Stary 2011-06-12, 12:20   #3266
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Witam was w niedzielę moje drogie ;-)

Mam do was małą prośbę i proszę o doradzenie mi w prawie stroje kąpielowego. A mianowicie nie potrafię się zdecydować na jakiś konkretny kolor oraz fason. Pokaże wam dwa fasony i dwa kolory, które najbardziej mi się podobają. Proszę was o radę.

Pierwszy z nich to fason/wzór Eliza w kolorze głębokiego niebieskiego oraz koralowym.
Drugi to Shakira i tutaj także niebieski lub malina.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg elizakoral.jpg (65,1 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg elizaniebieski.jpg (124,2 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg shakira malina.jpg (85,0 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg shakiraniebieski.jpg (95,1 KB, 26 załadowań)
Stary 2011-06-12, 12:34   #3267
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość

Mam do was małą prośbę i proszę o doradzenie mi w prawie stroje kąpielowego. A mianowicie nie potrafię się zdecydować na jakiś konkretny kolor oraz fason. Pokaże wam dwa fasony i dwa kolory, które najbardziej mi się podobają. Proszę was o radę.

Pierwszy z nich to fason/wzór Eliza w kolorze głębokiego niebieskiego oraz koralowym.
Jestem za Shakirą w kolorze niebieskim
Stary 2011-06-12, 12:43   #3268
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Dzień Dobry Dziewczynki
A jakim Vanishem próbowałaś (w płynie czy w proszku?) Bo ja mam oba i ten w płynie jest do dupy, a ten w proszku mi wszystkie plamy usuwa...
Tylko nie mam doświadczenia z plamami w rodzaju tej twojej.... Być może, że jej nie da się doprać...
Jak przypomnę sobie czasy niemowlęce mojego dziecka, to nie miałam problemu z żadnymi plamami (w sensie, że mi nie zostawały), jak zaprało się od razu, to schodziły... ewentualnie z pomocą Vanisha. Jak nie w pierwszym praniu to w drugim...

Cytat:
Ja poproszę, uwielbiam torty

1000 lat!!!
Stary 2011-06-12, 12:50   #3269
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:

Wszystko zależy od tego jaki masz biust, jeśli jest duży to wtedy też ciężki i w stroju wiązanym tak, jak Shakira będzie wisiał, za to Eliza go utrzyma.
A co do tego co mnie się podoba to Eliza koralowa
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 12:58   #3270
Sarunieczka

Kcem torta kceeem
Cytat:

a ja mam taki jak ten pierwszy i drugi tyle że turkusowy(zaraz wstawię jakieś fotki) i sobie go chwalę,ten koralowy jest piękny

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-06-12 o 13:04
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości