|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
W sumie te 2 pierwsze od lewej to jak nasz Vivid Violet i Blue Shock. I nawet ten lustrzany efekt pasuje do tego z katalogu.
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za rady zapytam jeszcze w aptece o ten lokomotiw w syropie
![]() goście już pojechali, Klaudia wykąpana teraz lecę ją ululam chyba szybciej siebie ululam jak nie zasnę to jeszcze zajrzę miłego wieczoru |
|
|
|
#3723 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Cytat:
![]() Znalazłam dziewczyny fajną sukienkę,powiedzcie mi tylko czy na wesele taka pasuje? |
||
|
|
|
#3724 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Też z takich falbanek.
|
|
#3725 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mi się zawsze ta podobała, z reszta dalej podoba
|
|
|
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3727 |
|
|
dla mnie a ostra
aczkolwiek lubię taki wzór,cielisty materiał z czarnym koronkowym wzorem,mam taką sukienkę nawet,ale nie z serii "sexy" tylko na komunii chrześniaka ją miałam |
|
|
|
#3728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=musso4;27601671]dzięki za rady zapytam jeszcze w aptece o ten lokomotiw w syropie
/QUOTE]ja swoją córę niestety już od ok. drugiego roku życia karmię na podóż aviomarinem - podobno działa on nasennie, ale u niej tego nie widać natomiast z tego co pamiętam to kiedyś mi ktoś powiedział, że na chorobe lokomocyjną dobry jest diphergan (chyba tak to się pisze) - ja dawałam dzieciom jak były małe na noc, żeby nie kasłały, jak były chore, no i kiedyś jak córcia jechała na wycieczkę autokarem w szkole to też jej dałam i było OK |
|
|
|
#3730 | ||||
|
szeryfcio
|
Kurcze, u nas pogoda była do d...
jak zwykle, zauważyłam, w weekendy. Z obserwowaniem rajdówek słabo, spędzilśmy więc dużo czasu pod dachem galerii i obkupiłam malucha. Wszędzie promocje Tylko na siebie nie miałam czasu. Cytat:
Zobaczysz jutro.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale prawie, prawdopodobnie jest to 98 %. Jeszcze nie wymyślono blokera. ![]() Tak więc nawet z 50+ można się opalić. Ja mojego malucha smaruję zawsze 50+ (filtr stabilny, Avene) a i tak złapie po jakimś czasie opaleniznę ale zdrową.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-06-18 o 23:15 |
||||
|
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
ktos jeszcze?
|
#3732 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Buniat;27602059]
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Ja przy używaniu filtra powyżej SPF15 nie widzę żadnych rezultatów...kupiłam sobie w tym roku na wyjazd ten olejek Avon z SPF6...nie lubię być taka blada, choć kiedyś miałam fazę na "nieopalanie się i zdrową bladość" już mi przeszło i jednak opalone(nie przesadnie)ciało mi się bardziej podoba
|
|
|
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez lubie byc opalona sloncem
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3735 |
|
szeryfcio
|
A ja jeśli chodzi o opaleniznę, lubię na złoto. Nie lubię ciemniej czekolady na buzi, bo wieczorem to taka ciemna plama zamiast buzi. A ciało już może być ciemniejsze. Bladości nie cierpię. Niektórym w bladości ładnie (zadbana porcelanowa cera, jakieś Nicole Kidman czy Marylin Monroe) ale mnie nie. Zresztą mnie słońce szybko łapie...
ale powinnam się chronić filtrami, bo mi się już przebarwienia robią od słońca i zawsze w tym samym miejscu.
|
#3736 | |
|
Zakorzenienie
|
doberek
![]() Cytat:
podoba mi sie opalona skóra, ale nie kosztem zmarszczek i przebarwień latem trochę złapę słońca, ale nie wyleguję się całymi godzinami, tylko tyle co z córką wychodzę, ewentualnie jakiś wypad nad wodę
|
|
|
|
|
#3737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opalam się głównie podczas urlopu nad polskim morzem bo ta opalenizna ma zupełnie inny kolor niż ta z miasta . Natomiast u siebie nie leżę plackiem, ewentualnie w ruchu.. tj spacer... działka... przy czym na działce śmigam w koszulce długiej białej z rękawkiem aby opalały się tylko nogi
Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-06-19 o 09:58 |
|
|
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Dziewczynki!!
Ja tez lubie słoneczko, ale plackiem leżeć |
|
|
|
#3739 | ||
|
|
Ja dziś się napiję,Pinacolady
wczoraj padłam przed 22,jejku głowa mi leciała przed kompem,tak mnie szarpnęło,aż sobie łokcia stłukłam![]() Cytat:
poza tym uświadomiłam sobie że ta sukienka ma siatkową górę i jest taka że szelki od biustonosza nie pasują...a ja bez stanika ani ruszCytat:
natomiast rok temu nad morzem trafiłam na wielkie upały i opaliłam się za bardzo,okropnie wyglądałam jak tak teraz patrzę na fotki,na szczęście po tygodniu zeszło wszystko
|
||
|
|
|
#3740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bacardi, malibu, sok ananasowy, śmietanka 30%, wszystko do blendera z lodem.. mniam Czasami sobie robię w domku Nie zbyt często, bo się dukanuję
|
|
|
|
|
#3741 |
|
szeryfcio
|
Jejciu, a mnie miastowe słońce też mocno łapie. Wychodzę z dzieckiem na godzinę na plac zabaw, wracam już opalona na złoto. Po 2, 3 dnij normalnie opalona. Jakieś mocne to słońce w tym roku
A nadmorska opalenizna to i ładniejsza i mocniejsza.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-06-19 o 12:08 |
|
|
|
#3742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- http://allegro.pl/sale-50-sukienki-j...664807879.html a co myslicie o tych sukienkach? wczoraj juz chcialam sobie zamowic, ale zrezygnowalam bo pewnie nie dojda do srody a na wtedy potrzebuje cena kuszaca i bardzo mi sie podobaja, sa jeszcze z dlugim rekawe i bufkami, ale ja nie lubie bufek i boje sie troche rozmiaru bo to uniwersalny a ja nosze s lub nawet xs - no i moje "piersi" by chyba tu nie bardzo wygladaly ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Sarunieczka, a jak kupujesz w niedziele i robisz platnosc przez place z Allegro to ta kasa jest dopiero w poniedzialek u sprzedajacego, nie?
Nic mi się nie chce, bo mam depresję a gdy mam depresję to nic mi się nie chce ja UMIEM ja ROZUMIEM BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/ Edytowane przez theMonique Czas edycji: 2011-06-19 o 12:18 |
|
|
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
Sarunieczko do tej sukienki to rzeczywiście lepiej bez stanika albo taki bez ramiączek...
![]() Monique może i ładna ta sukienka, ale nie wiem komu by pasowała...jak ktoś ma duży biust(np.ja) wygląda to jak na tej modelce...bleee, a przy małym to tak trochę płasko będzie to wyglądało... ![]() Ja lubię taką opaleniznę jasny brązik/złoto... raz tylko przesadziłam(niestety przed własnym slubem...
|
|
|
|
#3744 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Zależy jak długo allegro potrzyma. Oczywiście allegro tłumaczy to tym, że zależy od banku, bla, bla, bla... Ale ja mam jedno i to samo konto, a wypłata pieniędzy od allegro trwała raz 2 dni, raz 6 dni, różnie...Najszybciej jest jak ktoś wpłaci bezpośrednio na konto (omijając PzA) - 1 dzień.
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
sheryl, wlasnie chodzi mi o to czy od razu w niedziele on dostaje tego maila, ze juz je wplacilam
tez sprzedaje i kupuje, ale jakos nigdy nie zdazylo mi sie w niedziele dlatego mam watpliwosci
|
#3746 | |||
|
|
Cytat:
kocham wszystko co kokosoweCytat:
![]() Co do płatności,to tak jak napisała Sheryl,mnie przychodzi od razu mejl że sprzedający otrzymał moją zapłatę,i jestem spokojna Znowu sobie upatrzyłam okulary przeciwsłoneczne bo wczoraj rozwaliłam jedne,a w starych nie mam śrubki i wiążę nitką![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli któras z Was lubi pieski, zarąbisty program na tvp1 leci... W sumie dobrze, ze zachorowałam, inaczej bym przegapiła
|
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
orientuje się któraś z was jak sytuacja z aparatami tymi co wygrywałyśmy fujifilm.. bo sprzedałam go kumpeli i jej się zepsuł... i teraz kompletnie nie wiem jak go reklamować skoro nie ma potwierdzenia zakupu ani nic
|
|
|
|
#3749 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale szczerze mówiąc, spodziewałam się lepszej imprezy. Co z tego, że auta miały np. 1000 KM, skoro nie miały jak pokazać swoich możliwości A silników nie było słychać na trybunach, bo zagłuszała je muzyka z telebimów A poniżej załączam auto moich marzeń hehe do optyka jakiegoś podejdź, powinni Ci śrubkę wstawić :P |
|
|
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam dziś zaproszenie na wesele mojej koleżanki z dziecięcych lat
Mam dużo nieużywanych sukienek w szafie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.

Wszystkie

chyba szybciej siebie ululam
Ale całkowicie blokuje słońce dopiero filtr 50+.

jak zwykle, zauważyłam, w weekendy.
Z obserwowaniem rajdówek słabo, spędzilśmy więc dużo czasu pod dachem galerii i obkupiłam malucha. Wszędzie promocje
Zobaczysz jutro.
ale zdrową.