Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-21, 09:29   #3901
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
Ja tam na ten bankiet chciałam iść dlatego że zawsze mają dobrą wyżerkę
No to kup mężowi jakąś taką elegancką torbę i wyposaż ją w zestaw plastikowych pojemniczków, będzie pakował jedzonko, jak nikt nie będzie patrzył Oczywiście żartuję, chociaż u nas po studniówce jedna koleżanka wkroczyła z takimi pojemniczkami i pozbierała, co zostało na stołach np ciasta, owoce. W sumie zapłacone, niezjedzone, niech bierze
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 09:34   #3902
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
No to kup mężowi jakąś taką elegancką torbę i wyposaż ją w zestaw plastikowych pojemniczków, będzie pakował jedzonko, jak nikt nie będzie patrzył Oczywiście żartuję, chociaż u nas po studniówce jedna koleżanka wkroczyła z takimi pojemniczkami i pozbierała, co zostało na stołach np ciasta, owoce. W sumie zapłacone, niezjedzone, niech bierze
generalnie to mnie niech wsadzi do tej torby , bede jadła na bieżąco

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 09:38   #3903
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak silny to i uniesie

Ostatnio słyszałam w radiu wiadomość z cyklu 'Polak potrafi' Pan kupował sobie bilet autobusowy na trasę zagraniczną. Do bagażnika wsadzał zawsze wielką walizkę. Okazało się, że w walizce był drugi pan, który okradał podczas podróży pozostałe bagaże. Wpadli dopiero za którymśtam razem. Nie pojmuję, jakim cudem ten z walizki nie umarł poprzez uduszenie się. Ale pewnie na to też mieli opracowany sposób
Stary 2011-06-21, 09:40   #3904
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałabym to zobaczyć
A dziś przyjeżdża B. (został mu tylko 1 wpis i wakacje ) i mieliśmy iść do kina Chciałam zobaczyć Piratów lub nowego X-men'a, ale w ogóle godziny nam nie pasują
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 09:41   #3905
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Chciałabym to zobaczyć
A dziś przyjeżdża B. (został mu tylko 1 wpis i wakacje ) i mieliśmy iść do kina Chciałam zobaczyć Piratów lub nowego X-men'a, ale w ogóle godziny nam nie pasują
Niejedno kino jest w Kielcach, może w którymś Wam godziny przypasują
Stary 2011-06-21, 09:47   #3906
Sarasfati
Rozeznanie

Hej kobietki

Cytat:
Ja w "realu" dostaję omłoty za to, że nie owijam w bawełnę i jeśli ktoś pyta, to dostanie szczerą odpowiedź. Wolę komuś powiedzieć, że beznadziejnie wygląda niż włazić mu w dupę i słodzić.
u-u-u..........ja wiecznie słyszę, że za szczera jestem....no tak...zęby mądrości wyrastają po to by czasem ugryźć się w głupi język, ale to do mnie nie pasuje. Jestem bardzo emocjonalna, wszystkim się zawsze przejmuję i głośno mówię o tym co mi się podoba a co nie. Czasem chciałabym być inna...z kolei mój G mówi mi, ze tym go urzekłam, tą szczerością....tylko teraz czasem szczerze mu cos powiem :P

Cytat:
Co ja dziś zrobiłam Zaczęłam udawać, że podniosę TŻa do góry. Byłam pewna, że skończy się na stęknięciu z wysiłku. Złapałam go obiema rękami jakoś tak pod pupą i zaczęłam ciągnąć do góry. Staliśmy pod drzwiami i biedaczek aż walnął głową we framugę. Bo go podniosłam o.O Nie mam pojęcia jakim cudem. Waży 85 kilo, a ja nawet nie czułam żadnego wysiłku ani ciężaru. Może ja mam jakieś supermoce

Normalnie ledwo jestem w stanie podnieść 12 kg zgrzewkę napojów, np żeby włożyć ją do wózka przy kasie albo z wózka przełożyć do auta. Przy tym to się dopiero nasiłuję i nastękam.
czyli jednak nawet kobieta może ukochanego na rękach nosić

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ja winko popijam
i wcinam bób z boczkiem i koperkiem
jamapi udusze cię chyba Ostatnio zobaczyłam bób i mało mi języczek nie spierniczył wiadomo gdzie...ale strasznie drogi ten bób....14 zł u mnie Postanowiłam, ze narazie odpuszczę. A teraz chyba się ubiorę i polecę do warzywniaka. Nigdy w życiu nie jadłam bobu tak jak ty. Zawsze z masłem i solą, dlatego bardzo cię proszę: napisz mi jak dokładnie go przyrządzasz, bo brzmi tak smakowicie, zę chciałabym spróbować
Stary 2011-06-21, 09:52   #3907
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Idę do domowego SPA, na zakupy, ale niestety tylko spożywcze i trochę posprzątać, coby mi znowu TŻ nie marudził, że nieposprzątane, nie ma co jeść, a ja zarośnięta i co ja w ogóle robiłam cały dzień. A jak tłumaczę po dobroci, że zrobiłam 2 prania w pralce i 3 ręczne, obiad, posprzątałam klatkę schodową i łazienkę, zamówiłam towar etc, to mówi: no to już wiem, co robiłaś przez pół godziny, a przez resztę dnia?
Stary 2011-06-21, 09:52   #3908
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Niejedno kino jest w Kielcach, może w którymś Wam godziny przypasują
Nigdzie nam nie pasuje Albo w tym czasie, kiedy mamy coś do zrobienia (wpisy i inne pierdóły), albo późno i nie będzie nam się chciało w nocy tłuc mksem (i byłby problem z samym "byciem" autobusu)... Wyciągnę go na dłuuuuugi spacer
Stary 2011-06-21, 09:56   #3909
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
się staram, ale przede mną jeszcze daleka droga
Kochana dasz radę, jesteśmy z Tobą bo jak widać warto Mi się wydaje, że ten pękacz troszkę optycznie skraca płytkę, bo pęka na takie małe kawaleczki(ja też mam taką szeroką)...mam z Essence i bardziej go lubię(ale tylko czarny, biały wygląda jak korektor i pęka tylko wzdłuż) Wogule fajny blog Jamapi, zaglądam regularnie
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 10:13   #3910
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Idę do domowego SPA, na zakupy, ale niestety tylko spożywcze i trochę posprzątać, coby mi znowu TŻ nie marudził, że nieposprzątane, nie ma co jeść, a ja zarośnięta i co ja w ogóle robiłam cały dzień. A jak tłumaczę po dobroci, że zrobiłam 2 prania w pralce i 3 ręczne, obiad, posprzątałam klatkę schodową i łazienkę, zamówiłam towar etc, to mówi: no to już wiem, co robiłaś przez pół godziny, a przez resztę dnia?
ja mam to samo, bo zajmowanie się córką nie zajmuje wcale czasu wg tż
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 10:17   #3911
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
ja mam to samo, bo zajmowanie się córką nie zajmuje wcale czasu wg tż
Ostatnio jak wróciłam z konferencji to mój mężuś chyba zmienił zdanie- cały dzień był z dziewczynkami, nic nie posprzątał, nie ugotował, dzieci nie wykąpał- więc chyba jednak zauważył że to nie takie hop-siup...i ostatnio wraca z pracy i bierze się za sprzątanie
Stary 2011-06-21, 10:19   #3912
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Ostatnio jak wróciłam z konferencji to mój mężuś chyba zmienił zdanie- cały dzień był z dziewczynkami, nic nie posprzątał, nie ugotował, dzieci nie wykąpał- więc chyba jednak zauważył że to nie takie hop-siup...i ostatnio wraca z pracy i bierze się za sprzątanie
skąd ja to znam
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 10:27   #3913
zalotnica83
Zakorzenienie

Tak marudzę i marudzę, ale dziećmi się mąż świetnie zajął...no cóż tak sobie go "ustawiłam" to tak mam...moi teściowie niestety nie wychowali go tak jak JA bym chciała Lecę robić kakałooo(tak mówi moja córcia) i tosty, bo mnie dzieciaki atakują...
Stary 2011-06-21, 10:31   #3914
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
ja nie mogę pić taki rzeczy bo wymiotuje po tym
Chyba tabcin sobie kupie , szałwie do płukana gardełka i zostane w łozku - sympatyczny tydzien wolnego
Musze tylko dzisiaj niestety się zebrac i isc do zusu i skarbówki

Mój mąż juz mi i tak zapowiedział że dzis spi w duzym pokoju , bo jak go zaraże to mnie zabije
Właśnia chciałam pisać o tabcin- to jedyne co mi pomaga, jeszcze te na noc są lepsze,a ja ich nawet w dzień biorę i idę spać
Cytat:
My właśnie z mężem tak mamy, ze domowe obowiązki razem wykonujemy, nieważne kto ile pracuje i co robi, dlatego mąż wie, ile czasu zajmuje to wszystko. Tylko ostatnio nasi znajomi sie wtrącają i zaczynają dzielić na prace "damskie" i "męskie" i zawracać w głowie mojego męża Ale się nie dam
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 10:43   #3915
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Właśnia chciałam pisać o tabcin- to jedyne co mi pomaga, jeszcze te na noc są lepsze,a ja ich nawet w dzień biorę i idę spać

My właśnie z mężem tak mamy, ze domowe obowiązki razem wykonujemy, nieważne kto ile pracuje i co robi, dlatego mąż wie, ile czasu zajmuje to wszystko. Tylko ostatnio nasi znajomi sie wtrącają i zaczynają dzielić na prace "damskie" i "męskie" i zawracać w głowie mojego męża Ale się nie dam
Pewnie ze się nie daj, to Wasz związek, ważne żeby dany układ Wam pasował...mój teściu kiedyś zwracał mojemu uwagę: "Kobieta w domu a Ty przy zlewie...tak być nie może!"mówił to przy mnie...wynikło z tego to, że jest baaardzo żadkim gościem w moim domu
Stary 2011-06-21, 11:14   #3916
sheryl
szeryfcio

Cytat:

Rozumiem, co chcesz powiedzieć, ale właśnie najczęściej te osoby, co mi każą ze nie mogę się wypowiadać na temat dzieci, same się wypowiadają na tematy na które nie maja zielonego pojęcia (pisze tu o własnych doświadczeniach, a nie o tym co się działo na forum).
A tak na marginesie, to mam dwie koleżanki- matki z trzech, które nie zmieniły w ogóle swego nastawienia nawet po tym jak zostały matkami (same sie do tego przyznają i normalnie cała rodzina się nad nimi użala, ze "jak tak można", ze "dziecko ma zmienić ludzi") . Także to też chyba zależy od człowieka i od charakteru-każdy jest inny. Jedyna kwestia wg której sie wszystkie zgadzają, ze pracy jest przy dziecku dużo więcej, niż się spodziewały
Toniu kochana, mnie nie o to chodziło ale ja już nie mam siły tłumaczyć, ciężko w internecie wytłumaczyć takie drobne niuanse, nie zrozumiemy się, jak na razie widzę, że zrozumiały o co chodzi tylko te co mają dzieci.
(ja też się nie zmieniłam jako ja, tylko oczy otworzyły mi się na to co krytykowałam u innych i mając te same problemy, zrozumiałam dlaczego tak robili a nie inaczej)
pozdrawiam i miłego dnia życzę zaprzestaję prób tłumaczenia abstrakcyjnych rzeczy w internecie
Stary 2011-06-21, 11:22   #3917
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie ze się nie daj, to Wasz związek, ważne żeby dany układ Wam pasował...mój teściu kiedyś zwracał mojemu uwagę: "Kobieta w domu a Ty przy zlewie...tak być nie może!"mówił to przy mnie...wynikło z tego to, że jest baaardzo żadkim gościem w moim domu
Skąd ja to znam, tylko, że mój ojciec taki jest i mój brat się robi taki sam nigdy nie widziałam nawet żeby mój ojciec zamiatał, raz tylko, jak rozsypał cukier to go odkurzaczem wciągał, ale i tak musiałam ja go mu przynieść i to jego jedyne "sprzątanie", które zapamiętałam przez całe życie
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 11:27   #3918
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Skąd ja to znam, tylko, że mój ojciec taki jest i mój brat się robi taki sam nigdy nie widziałam nawet żeby mój ojciec zamiatał, raz tylko, jak rozsypał cukier to go odkurzaczem wciągał, ale i tak musiałam ja go mu przynieść i to jego jedyne "sprzątanie", które zapamiętałam przez całe życie
mój tż czasmi sprząta i zmywa, no i robi cotygodniowe zakupy w markecie ugotować też potrafi, chodziło mi o to, że jak zostanie z dzieckiem to już nic nie zrobi w tym czasie
Stary 2011-06-21, 11:28   #3919
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
mój tż czasmi sprząta i zmywa, no i robi cotygodniowe zakupy w markecie ugotować też potrafi, chodziło mi o to, że jak zostanie z dzieckiem to już nic nie zrobi w tym czasie
Przynajmniej czasem coś zrobi

Mój chłopak wykonuje wszystkie prace domowe, ale jeszcze razem nie mieszkamy
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 11:29   #3920
patrysina
patrysina

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Ja Ci poradzę. Moja od małego mi w samochodzie, autobusie czy nawet tramwaju narzekała, ze jej niedobrze, nieraz niespodziankę zrobiła... Koleżanka podpowiedziała mi ponoć znany sposób ( ja o tym nie wiedziałam) przed jazdą jakimkolwiek środkiem lokomocji zaklej Jej pępek plastrem. Byłam sceptycznie nastawiona dopóki nie sprawdziłam i działa!!!!!!
ja kiedyś też miałam jazdy .... i też mi radzono z plastrem i pępkiem twierdzono że działa, ja jednak znalazłam dla siebie inną metodę tak jak zwykłe cukierki miętowe, takie landrynki i o dziwo skutkowało, tylko koniecznie miętowe, a z wiekiem no cóż samo przeszło
patrysina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 11:32   #3921
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Toniu kochana, mnie nie o to chodziło ale ja już nie mam siły tłumaczyć, ciężko w internecie wytłumaczyć takie drobne niuanse, nie zrozumiemy się, jak na razie widzę, że zrozumiały o co chodzi tylko te co mają dzieci.
(ja też się nie zmieniłam jako ja, tylko oczy otworzyły mi się na to co krytykowałam u innych i mając te same problemy, zrozumiałam dlaczego tak robili a nie inaczej)
pozdrawiam i miłego dnia życzę zaprzestaję prób tłumaczenia abstrakcyjnych rzeczy w internecie
Widzę, ze się nie rozumiemy, bo tez nie zrozumiałaś o co mi chodziło, ale już nie chce mi się o tym gadać- także koniec tematu
Pozdrawiam
Stary 2011-06-21, 11:52   #3922
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość
jamapi udusze cię chyba Ostatnio zobaczyłam bób i mało mi języczek nie spierniczył wiadomo gdzie...ale strasznie drogi ten bób....14 zł u mnie Postanowiłam, ze narazie odpuszczę. A teraz chyba się ubiorę i polecę do warzywniaka. Nigdy w życiu nie jadłam bobu tak jak ty. Zawsze z masłem i solą, dlatego bardzo cię proszę: napisz mi jak dokładnie go przyrządzasz, bo brzmi tak smakowicie, zę chciałabym spróbować
dziś rano pisała, jak robię więc wklejam ->
Cytat:
a więc bób gotujemy w osolonej wodzie; na ten teraz młody i świeży bób 20 minut to minimum; ja gotuję własnie te 20 minut i potem wyłączam pod nim "prąd" i zostawiam w tej gorącej wodzie na 5-10 minut aż dojdzie
w międzyczasie kroimy boczuś w kosteczkę i podsmażamy na patelni do uzyskania takich skwareczków, jakie lubimy
drobno kroimy koper;
bób odcedzamy przesypujemy do dużej miski; polewamy boczkiem i posypujemy koprem; mieszamy i .... gotowe
wczoraj na rynku z 8zł kupiłam bób

Cytat:
Kochana dasz radę, jesteśmy z Tobą bo jak widać warto Mi się wydaje, że ten pękacz troszkę optycznie skraca płytkę, bo pęka na takie małe kawaleczki(ja też mam taką szeroką)...mam z Essence i bardziej go lubię(ale tylko czarny, biały wygląda jak korektor i pęka tylko wzdłuż) Wogule fajny blog Jamapi, zaglądam regularnie

no mi też się wydaje, że skraca ...
no i podobają mi się bardziej te pękacze, co raczej wzdłuż pękają

dziś są imieniny Alicji, a akurat w pracy w księgowości mamy jedną, więc strawiała dziś ciacho no i kobiety zobaczyły moje paznokcie z pękaczem - szok!! w ogóle o czymś takim nie słyszały jedna myślała, że sobie takie plamki porobiłam małym pędzelkiem
uświadomiłam, więc szanowne towarzystko, że istniej takie coś, jak pękacz

Cytat:
Napisane przez patrysina Pokaż wiadomość
ja kiedyś też miałam jazdy .... i też mi radzono z plastrem i pępkiem twierdzono że działa, ja jednak znalazłam dla siebie inną metodę tak jak zwykłe cukierki miętowe, takie landrynki i o dziwo skutkowało, tylko koniecznie miętowe, a z wiekiem no cóż samo przeszło
jak byłam mała to też tylko cukierki na mnie działały
z wiekiem w sumie prawie mi choroba lokomocyjna przeszła, ale na długich trasach i tak nie daję rady

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 12:34   #3923
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
o tej godzinie 35 minut maks i bym była u Ciebie
Ja jestem kochana za i to jak najbardziej ja w przyszłym tyg będę w jastrzębiu - rekrutacje tam przeprowadzić muszę

Ehh teraz sobei zdałam sprawe z tego jak ludzie nie umieją czytać , dałam anons na ogłoszenia ze poszkuje pracowników dwie babki i dwóch facetów WYMAGANIA : niekaralność , doświadczenie min 1 rok , osoby do 25 roku życia .
I piszą mi emeryci ,albo osoby bez doświadczenia ja pitole
ale dlaczego do 25 lat? jeśli spełniałabym resztę warunków ale mam 27 lat to jestem już za stara?

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
Nigdy nie jadłam bobu

Resscue21, mi zazwyczaj pomaga pomaga, jeśli położę się spać w grubaśnych skarpetach i czasem nawet w bluzie Muszę się wygrzać I pij wapno
ja też nigdy nie jadłam bobu
ja prawie zawsze śpię w skarpetach chyba, że są straszne upały ale tak, nawet teraz w czerwcu śpię w skarpetach, jak mi zimno w stopy to nie zasnę...
aaaa Resscue, wiesz co jest jeszcze dobre? nasmarować stopy,klatkę piersiową spirytusem (lub o zgrozo! denaturatem-ale ten śmierdzi okrutnie) i pod kołderkę, tak się wygrzejesz, ze wszelkie choroby uciekną. Naprawdę! wszystkie znane mi babcie tak robią i pomaga a te sprawdzone babcine sposoby są chyba jeszcze najlepsze

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

a co do podziału obowiązków to mój mąż też był wychowany tak, że wszystko w domu robiła i nadal robi jego mama. Ja rozumiem, że na wsi jest inaczej bo chłop ma pole do obrobienia, zwierzęta do oprzątnięcia, stale coś dobudowywali, więc kobieta robiła w domu wszystko. Tylko, że moja teściowa to dosłownie im usługiwała- obiad podany pod pysk, jak teść zje zupę to nie wstaje żeby sobie nałożyć drugie danie tylko tesciowa przerywa jedzenie swojej zupy, wstaje od stołu i nakłada mężowi drugie danie!!! ja rozumiem, że chce być dobrą żoną ale mój mąż oczekiwał ode mnie tego samego, powiem więcej, jak zaczynaliśmy ze sobą mieszkać to chciałam być dla niego też dobrą żoną i robiłam niemal tak samo ale on tego nie doceniał tylko uważał, że to jest mój pieprzony obowiązek ugotować obiad, robić zakupy, podać mu wszystko pod pysk i po nim posprzątać. Gotowałam obiady z przepisów spędzając pół dnia w kuchni a on na moje: i co dobre? odp: może być! kilka takich numerów i trzasłam garami, zrobiłam bunt i przestałam gotować w ogóle. W którąś niedzielę rano pyta mnie jaką będę jadła zupę: rosół, pomidorową, ogórkową a może inną? nie wierzyłam własnym uszom! jak to mój mąż będzie gotował obiad?! nie możliwe! pytam go o to a on mówi, że się pyta jaką chcę zupę bo on idzie do tesco po zupy amino!!!!
w każdym bądź razie, długo się docieraliśmy i długo musiałam zmieniać jego przyzwyczajenia i przekonania wyniesione z domu ale za to teraz jest super, on wie, że praca w domu to też praca tymbardziej jak jest dziecko i na ile może na tyle mi pomaga, nie boi się odkurzacza jak w tym dowcipie i jak trzeba to posprząta, dziecko nakarmi i przewinie ( oj o to też była długa walka hihi)

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 12:59   #3924
katniewojt
Zakorzenienie

Jestem wolna! Dziś dostałam ostatni wpis Mam 4 z ostatniego egzaminu
A ta dziewczyna, która wszystko przeżywa prawie się popłakał jak usłyszała, że 1 osoba nie zaliczyła... Oczywiście chodziło o kogoś innego
W Kielcach i tak muszę siedzieć do piątku, żeby rozliczyć się z dziekanatem I już mi to zwisa - obrona. Niech mi wstawią 4 i WAKACJE
Brzydal chce iść do kina na jakiś wieczorny seans (najwcześniejszy o 18). Mi się nie chce, ale pójdę...
Stary 2011-06-21, 13:08   #3925
Sarasfati
Rozeznanie

Cytat:
Mój ostatnio odkurzał Jak już skończył to odstawił odkurzacz i mówi "O kurde, ale się upociłem, idę zapalić"

Cytat:
ja polecam tantum verde forte w sprayu!!

Cytat:
A ta dziewczyna, która wszystko przeżywa prawie się popłakał jak usłyszała, że 1 osoba nie zaliczyła... Oczywiście chodziło o kogoś innego
W Kielcach i tak muszę siedzieć do piątku, żeby rozliczyć się z dziekanatem I już mi to zwisa - obrona. Niech mi wstawią 4 i WAKACJE
Brzydal chce iść do kina na jakiś wieczorny seans (najwcześniejszy o 18). Mi się nie chce, ale pójdę...
Gratki wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Stary 2011-06-21, 13:14   #3926
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2011-06-21, 13:15   #3927
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość

Gratki wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Dziękować
A u mnie pod oknem awantura, bo jeden koleś przerysował drugiemu samochód i nie chce się przyznać... Pół godziny się kłócili, aż dziadzio strzelił focha i sobie poszedł
Stary 2011-06-21, 13:38   #3928
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Gratulacje
Stary 2011-06-21, 13:46   #3929
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
Z cyklu mężczyzna i gotowanie/zakupy:

TŻ: Zrobisz mi dziś spaghetti?
Ja: Zrobię, tylko kup makaron, koncentrat pomidorowy i mięso mielone.
TŻ: Ale po co mięso?
Ja: Przecież zawsze jemy z mięsem.
TŻ: Nigdy nie widziałem mięsa w spaghetti!
Ja: Bo jest schowane w sosie.
TŻ: No ale też nie czułem mięsa.
Ja: Bo jest schowane w sosie.
TŻ: No ale skoro go nie czuć i nie widać, to po co go dodawać?
Ja: Bo bez mięsa sos będzie niedobry.
TŻ: Jak może być niedobry bez mięsa, którego nie czuć i nie widać? Nie kupię mięsa!
Ja: Kup, bo mi się nie chce wychodzić z domu po jedną rzecz, jak Ty zrobisz resztę zakupów.
TŻ: Nie kupię, bo jest tłuste i niepotrzebne.

I tak dobre 10 minut, jak z dwulatkiem Ciekawe, czy kupi mięsko.
Boscy jesteście
Cytat:
kurdę ale mnie jakieś choróbsko chwyta najgorzej bo w sobote wesele

co was szybko stawia na nogi jakiś lek czy mikstura ?
Cytat:
żebym wyzdrowiala do sobotki o tego mi życzcie bo inaczej upozoruje swoje samobójstwo
Mnie o d soboty trzyma.. Głos mam jak... Weź na noc polopirynę s, wypocisz się i pomoże...

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Mój ojciec to też taki twardziel... Ale mył okna, gotował i piekł ciasta... Juz mu sprzątanie i pieczenie przeszło, ale ak gotuje to normalnie mistrzostwo świata
Cytat:

Ja mimo choroby do kosmetyczki się doczołgałam... Fajnie, bo pow, że chudne w oczach, ale o dziwo mi waga stoi Ale faktycznie kolejne spodnie luźne...
A tak juz bym zjadła bobu
Czekam na małżeństwo, mają przyjechać z jeleniej góry obejrzeć mieszkanie... Wczoraj wystawiłam na all i dzisiaj jadą.. A to taki kawał, ale mam nadz, że się uda.. Nie wiem, może zdjęcia źle robie, mamy naprwdę ładne mieszkanie...
Stary 2011-06-21, 13:47   #3930
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje
Tobie też dziękuję
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości