|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
Oczywiście żartuję, chociaż u nas po studniówce jedna koleżanka wkroczyła z takimi pojemniczkami i pozbierała, co zostało na stołach np ciasta, owoce. W sumie zapłacone, niezjedzone, niech bierze
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3903 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ostatnio słyszałam w radiu wiadomość z cyklu 'Polak potrafi' Pan kupował sobie bilet autobusowy na trasę zagraniczną. Do bagażnika wsadzał zawsze wielką walizkę. Okazało się, że w walizce był drugi pan, który okradał podczas podróży pozostałe bagaże. Wpadli dopiero za którymśtam razem. Nie pojmuję, jakim cudem ten z walizki nie umarł poprzez uduszenie się. Ale pewnie na to też mieli opracowany sposób
|
|
#3904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dziś przyjeżdża B. (został mu tylko 1 wpis i wakacje ) i mieliśmy iść do kina Chciałam zobaczyć Piratów lub nowego X-men'a, ale w ogóle godziny nam nie pasują |
|
|
|
|
#3905 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3906 | ||
|
Rozeznanie
|
Hej kobietki
![]() Cytat:
Cytat:
![]() jamapi udusze cię chyba Ostatnio zobaczyłam bób i mało mi języczek nie spierniczył wiadomo gdzie...ale strasznie drogi ten bób....14 zł u mnie Postanowiłam, ze narazie odpuszczę. A teraz chyba się ubiorę i polecę do warzywniaka. Nigdy w życiu nie jadłam bobu tak jak ty. Zawsze z masłem i solą, dlatego bardzo cię proszę: napisz mi jak dokładnie go przyrządzasz, bo brzmi tak smakowicie, zę chciałabym spróbować
|
|
#3907 |
|
Wtajemniczenie
|
Idę do domowego SPA, na zakupy, ale niestety tylko spożywcze i trochę posprzątać, coby mi znowu TŻ nie marudził, że nieposprzątane, nie ma co jeść, a ja zarośnięta i co ja w ogóle robiłam cały dzień. A jak tłumaczę po dobroci, że zrobiłam 2 prania w pralce i 3 ręczne, obiad, posprzątałam klatkę schodową i łazienkę, zamówiłam towar etc, to mówi: no to już wiem, co robiłaś przez pół godziny, a przez resztę dnia?
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana dasz radę, jesteśmy z Tobą bo jak widać warto
Mi się wydaje, że ten pękacz troszkę optycznie skraca płytkę, bo pęka na takie małe kawaleczki(ja też mam taką szeroką )...mam z Essence i bardziej go lubię(ale tylko czarny, biały wygląda jak korektor i pęka tylko wzdłuż) Wogule fajny blog Jamapi, zaglądam regularnie
|
|
|
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
Tak marudzę i marudzę, ale dziećmi się mąż świetnie zajął...no cóż tak sobie go "ustawiłam" to tak mam...moi teściowie niestety nie wychowali go tak jak JA bym chciała
|
|
|
|
#3914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale się nie dam![]()
|
||
|
|
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3916 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
ale ja już nie mam siły tłumaczyć, ciężko w internecie wytłumaczyć takie drobne niuanse, nie zrozumiemy się, jak na razie widzę, że zrozumiały o co chodzi tylko te co mają dzieci.(ja też się nie zmieniłam jako ja, tylko oczy otworzyły mi się na to co krytykowałam u innych i mając te same problemy, zrozumiałam dlaczego tak robili a nie inaczej) pozdrawiam i miłego dnia życzę zaprzestaję prób tłumaczenia abstrakcyjnych rzeczy w internecie
|
|
#3917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy nie widziałam nawet żeby mój ojciec zamiatał, raz tylko, jak rozsypał cukier to go odkurzaczem wciągał, ale i tak musiałam ja go mu przynieść i to jego jedyne "sprzątanie", które zapamiętałam przez całe życie
|
|
|
|
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ugotować też potrafi, chodziło mi o to, że jak zostanie z dzieckiem to już nic nie zrobi w tym czasie
|
|
|
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój chłopak wykonuje wszystkie prace domowe, ale jeszcze razem nie mieszkamy |
|
|
|
|
#3920 | |
|
patrysina
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#3922 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no mi też się wydaje, że skraca ... no i podobają mi się bardziej te pękacze, co raczej wzdłuż pękają dziś są imieniny Alicji, a akurat w pracy w księgowości mamy jedną, więc strawiała dziś ciacho no i kobiety zobaczyły moje paznokcie z pękaczem - szok!! w ogóle o czymś takim nie słyszały jedna myślała, że sobie takie plamki porobiłam małym pędzelkiem ![]() uświadomiłam, więc szanowne towarzystko, że istniej takie coś, jak pękacz Cytat:
z wiekiem w sumie prawie mi choroba lokomocyjna przeszła, ale na długich trasach i tak nie daję rady
|
|
#3923 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
ja prawie zawsze śpię w skarpetach chyba, że są straszne upały ale tak, nawet teraz w czerwcu śpię w skarpetach, jak mi zimno w stopy to nie zasnę... aaaa Resscue, wiesz co jest jeszcze dobre? nasmarować stopy,klatkę piersiową spirytusem (lub o zgrozo! denaturatem-ale ten śmierdzi okrutnie) i pod kołderkę, tak się wygrzejesz, ze wszelkie choroby uciekną. Naprawdę! wszystkie znane mi babcie tak robią i pomaga a te sprawdzone babcine sposoby są chyba jeszcze najlepsze---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- a co do podziału obowiązków to mój mąż też był wychowany tak, że wszystko w domu robiła i nadal robi jego mama. Ja rozumiem, że na wsi jest inaczej bo chłop ma pole do obrobienia, zwierzęta do oprzątnięcia, stale coś dobudowywali, więc kobieta robiła w domu wszystko. Tylko, że moja teściowa to dosłownie im usługiwała- obiad podany pod pysk, jak teść zje zupę to nie wstaje żeby sobie nałożyć drugie danie tylko tesciowa przerywa jedzenie swojej zupy, wstaje od stołu i nakłada mężowi drugie danie!!! ja rozumiem, że chce być dobrą żoną ale mój mąż oczekiwał ode mnie tego samego, powiem więcej, jak zaczynaliśmy ze sobą mieszkać to chciałam być dla niego też dobrą żoną i robiłam niemal tak samo ale on tego nie doceniał tylko uważał, że to jest mój pieprzony obowiązek ugotować obiad, robić zakupy, podać mu wszystko pod pysk i po nim posprzątać. Gotowałam obiady z przepisów spędzając pół dnia w kuchni a on na moje: i co dobre? odp: może być! w każdym bądź razie, długo się docieraliśmy i długo musiałam zmieniać jego przyzwyczajenia i przekonania wyniesione z domu ale za to teraz jest super, on wie, że praca w domu to też praca tymbardziej jak jest dziecko i na ile może na tyle mi pomaga, nie boi się odkurzacza jak w tym dowcipie i jak trzeba to posprząta, dziecko nakarmi i przewinie ( oj o to też była długa walka hihi)
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem wolna! Dziś dostałam ostatni wpis
A ta dziewczyna, która wszystko przeżywa prawie się popłakał jak usłyszała, że 1 osoba nie zaliczyła... Oczywiście chodziło o kogoś innego ![]() W Kielcach i tak muszę siedzieć do piątku, żeby rozliczyć się z dziekanatem ![]() Brzydal chce iść do kina na jakiś wieczorny seans (najwcześniejszy o 18). Mi się nie chce, ale pójdę... |
|
|
|
#3925 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękować
A u mnie pod oknem awantura, bo jeden koleś przerysował drugiemu samochód i nie chce się przyznać... Pół godziny się kłócili, aż dziadzio strzelił focha i sobie poszedł |
|
|
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3929 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mimo choroby do kosmetyczki się doczołgałam... Fajnie, bo pow, że chudne w oczach, ale o dziwo mi waga stoi Ale faktycznie kolejne spodnie luźne...A tak juz bym zjadła bobu ![]() Czekam na małżeństwo, mają przyjechać z jeleniej góry obejrzeć mieszkanie... Wczoraj wystawiłam na all i dzisiaj jadą.. A to taki kawał, ale mam nadz, że się uda.. Nie wiem, może zdjęcia źle robie, mamy naprwdę ładne mieszkanie... |
|||||
|
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.

Oczywiście żartuję, chociaż u nas po studniówce jedna koleżanka wkroczyła z takimi pojemniczkami i pozbierała, co zostało na stołach np ciasta, owoce. W sumie zapłacone, niezjedzone, niech bierze

) i mieliśmy iść do kina

)...mam z Essence i bardziej go lubię(ale tylko czarny, biały wygląda jak korektor i pęka tylko wzdłuż) Wogule fajny blog Jamapi, zaglądam regularnie

Ale się nie dam