Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-20, 21:30   #3871
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
ślicznotkoooooooooo
Nie dokuczamy nie dokuczamy , ale czasem trzeba dodac pikanterii

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Cudnie wyglądasz na tym zdjęciu Jakbym była taka ładna jak Ty, to bym się bała z domu wychodzić. Ja jestem przeciętnej urody, a i tak co trochę jakiegoś pana 'poderwę'. A Ty się pewnie odgonić nie możesz
Dziekuję dziękuję co do powodzenia to no cóż...w moim przypadku chyba sprawdza się powiedzenie że kobieta jest jak winono ale wiecznie tak nie będzie

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
sarunieczka jade do krakowa wiec nie wypij wszystkiego, mam dzisiaj dola a nie mam sie z kim napic wiec zdrówko
doła? co się stanęło?
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 21:31   #3872
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Cytat:
a pewnie że nie przeszkadza
to super daj znac kiedy bedzie w Jastrzębiu, mnie od srody nie ma jade w okolice kaniewojt ale wroce w niedziele wieczorkiem i czekam na wiadomosc, a teraz spadam do wanny bo rano po 5 wstaje
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 21:32   #3873
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

u
Cytat:
to super daj znac kiedy bedzie w Jastrzębiu, mnie od srody nie ma jade w okolice kaniewojt ale wroce w niedziele wieczorkiem i czekam na wiadomosc, a teraz spadam do wanny bo rano po 5 wstaje

superrr odezwe się na pewno buźki

ojj jutro mnie czeka latanie po urzędach ale potem zakuuupki

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 21:37   #3874
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Dziekuję dziękuję co do powodzenia to no cóż...w moim przypadku chyba sprawdza się powiedzenie że kobieta jest jak winono ale wiecznie tak nie będzie
A tam, na pewno masz wspaniałe geny i będziesz zawsze piękna

Cytat:

ojj jutro mnie czeka latanie po urzędach ale potem zakuuupki
Oj tak, ja szczególnie do Skarbówki lubię sobie zajrzeć. I ze wszystkich sił się powstrzymywać przed czynami karalnymi wobec jednego, szczególnie kompetentnego pracownika
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 21:43   #3875
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Jak tak lubisz gołabki to zapraszam nie masz daleko jakies600-800 km zdazysz jutro na obiad
lece jak gołąbek

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 21:58   #3876
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Znowu milo i przyjemnie
Stary 2011-06-20, 22:00   #3877
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem czy to plus czy to minus że tak mamy , aczkolwiek piontka

ooo perelko dobrze ze mi przypomniałaś jak się wykąpie to zaraz też będę oglądać normalnie tak ich kocham ze marze o tym aby być tam razem z nimi uwielbiam takich ludzi
Piontka, Pipko
Ja oglądam na stronce mtv i aż mnie trafiało, bo cały czas się filmik zacinał Ale wytrwałam do końca To był ostatni odcinek tej serii W następnym sezonie Ekipa będzie balować we Włoszech

Cytat:
A co Cię ściąga w moje okolice?

Ale się zeźliłam... Drukowałam dziś 2 egzemplarze pracy licencjackiej (18 plus 24zł) i jedną już oddałam promotorce na własność. W domu oglądam drugą, a tam porozwalane tabelki, bo babka, która mi to drukowała powciskała sobie enter kilka razy Jutro idę w inne miejsce i muszę wydrukować nową wersję, żeby oddać do dziekanatu...

Ja śmigam pod prysznic Strasznie mnie kark boli
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 22:13   #3878
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Piontka, Pipko
Ja oglądam na stronce mtv i aż mnie trafiało, bo cały czas się filmik zacinał Ale wytrwałam do końca To był ostatni odcinek tej serii W następnym sezonie Ekipa będzie balować we Włoszech

, ciekawe kiedy bedzie następny sezonik ...

uciekam oglądać EZJ a potem rodzinke zastępczą a co uwielbiam tez , działają na mnie tak relaksacyjnie powaga

dobranocka

Maleństwo moje
Stary 2011-06-20, 22:21   #3879
sarraa
Zakorzenienie

Ufff udało mi się Was nadrobić.
U mnie było wiele 18 tematycznych, najlepsze to wg mnie hawajska i piracka
Dzieci nie mam, ale uważam, że nie wolno ich wychowywać wg zasady "wszystko ci się należy", bo potem ciężko będzie ogarnąć takiego nastolatka czy dorosłego. Jakoś nieszczególnie interesuje się wychowywaniem dzieci, ale powiem szczerze, że bardzo nie podoba mi się, jak wychowuje swoje siostra mojego chłopaka, w sumie on sam i jego brat też często coś niemiłego powiedzą na ten temat.

Kupiłam sobie 2 lakiery w Golden Rose i jeden jest super, a taki w maleńkiej butelce okropny, w ogóle nie chce kryć, trzeba nałożyć grubo i robią się pęcherzyki powietrza
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 22:22   #3880
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
wiecie co , a ja na tym forum to mam wrażanie że lepiej za dużo nie mówić , a jak juz to przytakiwać czy przyklaskiwać bo jak się powie coś w brew innym to właśnie takie rodzą się problemy . odrazu krytyka czy coś innego , a przecież pisząc coś na forum trzeba brać pod uwagę fakt że nie wszystkim to co piszemy może się podobać .
to akurat fakt, jak ma się zdanie swoje twarde i inne na jakiś temat to niestety nie wszyscy akceptują, tak to już jest. A że co druga osoba to odrębne zdanie to nie ma czasem sensu wchodzić w niepotrzebne gadki, bo widać co się później dzieje, jak dziś czasem zapominamy, że się lubimy po prostu i nie musimy być swoimi klonami hehe
Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ja winko popijam
i wcinam bób z boczkiem i koperkiem
mniam ten bób, u nas się je z masełkiem i maggi z pieprzem taki sosik, a ten boczek to podsmażony?
Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
ja też karmię mała piersią- choc nie chcę ale ona bez tego nie zaśnie. Ale właśnie jak ostatnio powiedziałam o tym koleżance mojej babci to też sie zbulwersowała i powiedziała: "tyle czasu karmić? przecież ten pokarm to już jest nie dobry bo taki...zleżały"
moja też nie zaśnie, a poza tym jej ząbkowanie jest tak męczące, że nie umiałabym jej pozbawić tej ulgi na razie, niektórzy myślą, że to mleko nasze ma termin ważności jak w sklepie
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 22:35   #3881
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
to akurat fakt, jak ma się zdanie swoje twarde i inne na jakiś temat to niestety nie wszyscy akceptują, tak to już jest. A że co druga osoba to odrębne zdanie to nie ma czasem sensu wchodzić w niepotrzebne gadki, bo widać co się później dzieje, jak dziś czasem zapominamy, że się lubimy po prostu i nie musimy być swoimi klonami hehe

mniam ten bób, u nas się je z masełkiem i maggi z pieprzem taki sosik, a ten boczek to podsmażony?

moja też nie zaśnie, a poza tym jej ząbkowanie jest tak męczące, że nie umiałabym jej pozbawić tej ulgi na razie, niektórzy myślą, że to mleko nasze ma termin ważności jak w sklepie
Ja mam tak samo z karmieniem, na razie nie mogę odstawić, bo mojej czwórki wychodzą...cierpienie straszne, a tak sobie cycka pogryzie i jest zadowolona(ja zaciskam zęby a ona sobie mruczy z radości)
Wiesz co Resscue ja się nie dziwie że emeryci się zgłaszaja...u nas na sklepach wielu sobie dorabia...niedawno z mężem się śmialiśmy jak gówniarz ukradł dwie patelnie w Tesco, a za nim dziadziuś biegł i ledwo zipał... Niestety nie dogonił skubańca a jeszcze koleś szybe stłukł, bo mu drzwi zdążyli zablokować
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 23:32   #3882
sheryl
szeryfcio

Oj, jak miło
Niestety wróciłam późno i nie zdążyłam odpowiedzieć na popołudniowy post, a jest do mnie i jeszcze jakaś pomyłka, więc sorki, ze wróce...
Cytat:
ale nie o tym jest mowa , nie wtrącam sie do wychowywania dziecka , bo nie mam o tym pojęcia .
Tylko jampi napisała to w takim sposób jakby rodzice którzy robią skromne przyjęcia dla swoich dzieci byli dla niej jak jacyś marsjanie z obcej planety . .
Resscue, odpowiedziałaś na mojego posta, który akurat dotyczył czegoś innego, nie twojego sporu z Jamapi ani urodzin w ogóle.
Chodziło o mojego starszego posta do katniewojt, która napisała, że ona jak będzie matką, to:.... A ja napisłam, ze jeszcze 100 razy poglądy zmieni. Tak więc o tym była mowa.To ten drugi temat, nieurodzinowy dzisiaj
Ale postów było od groma i się zamieszałaś
Cytat:
Sory ale forum to taka instytucja na której trzeba się przygotwać na krytykę bo jak tutaj już jedna koleżanka wspomniała , nie idzie tylko odczytać tony czy miny .
.
No właśnie JA to napisałam

Forum jest od wyrażania swoich opinii i każdy ma prawo napisać co tym czy owym myśli. Jak się napisze posta, trzeba się liczyć z różnymi reakcjami i z tym, że może zostać mylnie zinterpretowany.
Przecież to chyba nie ma być wątek słodko-pierdzący żeby sobie tylko ciumkać i klaskać.

Cytat:

Napisałam, że nie podoba mi się zachowanie wcześniej wspomnianej matki. MI nie podoba się JEJ zachowanie.
Nie wyobrażam sobie (JA) jak można głodzić, więzić w piwnicy, bić czy psychicznie znęcać się nad dzieckiem. Ale widocznie guzik o tym wiem, bo nie jestem matką.
Nie napisałam nic o tym jak ja będę wychowywać swoje dziecko.
Oj, katniewojt nie przesadzaj nie było mowy o głodzeniu, więzieniu czy znęcaniu. To zupełnie co innego i tu każdy ma obowiązek zareagować i podać taką osobę na policję. I tego nikt ci tego nie zabroni, a wręcz pochwali.
Chodziło o to, że napisałaś, że jak bedziesz matką, to będziesz robić to, kupować to, itd... A z doświadczenia wiem (i inne matki też to potwierdzają), że nie będąc matką, nie wie się jeszcze jakie będzie się się miało poglądy w tej sprawie, bo to czyste teoretyzowanie tylko i życie dopiero to weryfikuje.
No ale wiem, że dopóki się tych dzieci nie ma, nie ma się pojęcia, o co tym matkom chodzi w tych postach Też tak kiedyś miałam, wiec cię rozumiem.

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Rozumiem Cie i mam takie same zdanie.
W ogóle to ludzie sie wypowiadają na różne tematy(religia, światopogląd, polityka, sposób życia), na które też nie ma żądnego pojęcia i wtedy wszystko jest oki, a jak zaczyna się temat dzieci to najczęściej się spławia: nie masz dzieci - nie masz prawa o tym gadać.
No niestety, taka jest prawda. Może nie tyle, że nie ma się prawa, prawo się ma zawsze, tylko nie ma się pojęcia.
Jeśli chodzi o inne tematy, też uważam, że nie powinno się dyskutować o czymś, o czym nie ma się pojęcia

Cytat:
Co ja dziś zrobiłam Zaczęłam udawać, że podniosę TŻa do góry. Byłam pewna, że skończy się na stęknięciu z wysiłku. Złapałam go obiema rękami jakoś tak pod pupą i zaczęłam ciągnąć do góry. Staliśmy pod drzwiami i biedaczek aż walnął głową we framugę. Bo go podniosłam o.O Nie mam pojęcia jakim cudem. Waży 85 kilo, a ja nawet nie czułam żadnego wysiłku ani ciężaru. Może ja mam jakieś supermoce

Normalnie ledwo jestem w stanie podnieść 12 kg zgrzewkę napojów, np żeby włożyć ją do wózka przy kasie albo z wózka przełożyć do auta. Przy tym to się dopiero nasiłuję i nastękam.
Fizyka pewnie Środek ciężkości, łatwiejsze uchwycenie, gabaryty wzdłuż, a nie wszerz No ale ja na fizyce się nie znam, więc się nie wypowiadam
Stary 2011-06-21, 01:31   #3883
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
a może drinka na rozładowanie atmosfery ja poprosze bo na kawe dla mnie za poźno
Ja bardzo chętnie- chociaż właśnie mam już 3 za sobą

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
wariatka

a proszę,mam wspomnianą wczoraj Pinacoladę,na dowód zdjęcie z wczoraj Wam też naleję I nie dokuczajmy sobie bo fajna z nas Brygada Avonowa
pinacolade tez uwielbiam A tak wogóle to super masz bluzeczkę mam taką samą, tylko bez rękawów. Pochwał się gdzie kupiłaś

Cytat:
o tej godzinie 35 minut maks i bym była u Ciebie
Ja jestem kochana za i to jak najbardziej ja w przyszłym tyg będę w jastrzębiu - rekrutacje tam przeprowadzić muszę

Ehh teraz sobei zdałam sprawe z tego jak ludzie nie umieją czytać , dałam anons na ogłoszenia ze poszkuje pracowników dwie babki i dwóch facetów WYMAGANIA : niekaralność , doświadczenie min 1 rok , osoby do 25 roku życia .
I piszą mi emeryci ,albo osoby bez doświadczenia ja pitole
Ojej, to ja sie nie kwalifikuję, bo właśnie równo miesiąc temu przekroczyłam tę granice Kurcze, ale wiecie wogóle sie nie czuję na swój wiek- także co rok obchodzę "18"

---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ----------

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość

No niestety, taka jest prawda. Może nie tyle, że nie ma się prawa, prawo się ma zawsze, tylko nie ma się pojęcia.
Jeśli chodzi o inne tematy, też uważam, że nie powinno się dyskutować o czymś, o czym nie ma się pojęcia
Rozumiem, co chcesz powiedzieć, ale właśnie najczęściej te osoby, co mi każą ze nie mogę się wypowiadać na temat dzieci, same się wypowiadają na tematy na które nie maja zielonego pojęcia (pisze tu o własnych doświadczeniach, a nie o tym co się działo na forum).
A tak na marginesie, to mam dwie koleżanki- matki z trzech, które nie zmieniły w ogóle swego nastawienia nawet po tym jak zostały matkami (same sie do tego przyznają i normalnie cała rodzina się nad nimi użala, ze "jak tak można", ze "dziecko ma zmienić ludzi") . Także to też chyba zależy od człowieka i od charakteru-każdy jest inny. Jedyna kwestia wg której sie wszystkie zgadzają, ze pracy jest przy dziecku dużo więcej, niż się spodziewały

---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ----------

Cytat:
ja winko popijam
i wcinam bób z boczkiem i koperkiem
A podasz przepis jeszcze nigdy bobu nie gotowałam, a chciałabym spróbować. Na dodatek kocham wszystko co z koperkiem

Edytowane przez tonia85
Czas edycji: 2011-06-21 o 01:22
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 07:13   #3884
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość

Cytat:
A podasz przepis jeszcze nigdy bobu nie gotowałam, a chciałabym spróbować. Na dodatek kocham wszystko co z koperkiem
a więc bób gotujemy w osolonej wodzie; na ten teraz młody i świeży bób 20 minut to minimum; ja gotuję własnie te 20 minut i potem wyłączam pod nim "prąd" i zostawiam w tej gorącej wodzie na 5-10 minut aż dojdzie
w międzyczasie kroimy boczuś w kosteczkę i podsmażamy na patelni do uzyskania takich skwareczków, jakie lubimy
drobno kroimy koper;
bób odcedzamy przesypujemy do dużej miski; polewamy boczkiem i posypujemy koprem; mieszamy i .... gotowe

Stary 2011-06-21, 07:59   #3885
musso4
Zakorzenienie

jamapi ładne paznokcie na katalogowym oby tak dalej bo jak nie to
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 08:01   #3886
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

kurdę ale mnie jakieś choróbsko chwyta najgorzej bo w sobote wesele

co was szybko stawia na nogi jakiś lek czy mikstura ?

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-06-21 o 08:03
Stary 2011-06-21, 08:03   #3887
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
dasz radę leć do apteki po jakiś coldrex lub coś w tym stylu i przejdzie
Stary 2011-06-21, 09:01   #3888
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:

co was szybko stawia na nogi jakiś lek czy mikstura ?
Mi zawsze pomagał Gripex, ale ostatnio nie zadziałał. Postawił mnie na nogi jakiś taki właśnie proszek na gorącą wodę typu Coldrex. I jak nie musisz iść do ludzi, to jedz dużo czosnku. Tylko TŻa też nim nakarm, cobyście nie musieli spać w osobnych pokojach
Stary 2011-06-21, 09:02   #3889
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Mi zawsze pomagał Gripex, ale ostatnio nie zadziałał. Postawił mnie na nogi jakiś taki właśnie proszek na gorącą wodę typu Coldrex. I jak nie musisz iść do ludzi, to jedz dużo czosnku. Tylko TŻa też nim nakarm, cobyście nie musieli spać w osobnych pokojach
mój tż pije właśnie te gorące napoje jak coś go bierze, bo ja nigdy nie choruję
Stary 2011-06-21, 09:06   #3890
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
ja nie mogę pić taki rzeczy bo wymiotuje po tym
Chyba tabcin sobie kupie , szałwie do płukana gardełka i zostane w łozku - sympatyczny tydzien wolnego
Musze tylko dzisiaj niestety się zebrac i isc do zusu i skarbówki

Mój mąż juz mi i tak zapowiedział że dzis spi w duzym pokoju , bo jak go zaraże to mnie zabije

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-06-21 o 09:09
Stary 2011-06-21, 09:11   #3891
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
ja nie mogę pić taki rzeczy bo wymiotuje po tym
Chyba tabcin sobie kupie , szałwie do płukana gardełka i zostane w łozku - sympatyczny tydzien wolnego
Musze tylko dzisiaj niestety się zebrac i isc do zusu i skarbówki

Mój mąż juz mi i tak zapowiedział że dzis spi w duzym pokoju , bo jak go zaraże to mnie zabije
W takim razie pozostaje mi tylko życzyć Ci zdrowia
Stary 2011-06-21, 09:14   #3892
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość

jamapi ładne paznokcie na katalogowym oby tak dalej bo jak nie to
się staram, ale przede mną jeszcze daleka droga

Stary 2011-06-21, 09:14   #3893
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
W takim razie pozostaje mi tylko życzyć Ci zdrowia

żebym wyzdrowiala do sobotki o tego mi życzcie bo inaczej upozoruje swoje samobójstwo

Maleństwo moje
Stary 2011-06-21, 09:15   #3894
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Oj, katniewojt nie przesadzaj

Nie przesadzam. Widzę, że nie łapiesz o co mi dokładnie chodzi.
Stary 2011-06-21, 09:17   #3895
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
żebym wyzdrowiala do sobotki o tego mi życzcie bo inaczej upozoruje swoje samobójstwo
Jesteś silną kobietą, nie pokona Cię parę zarazków

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:
się staram, ale przede mną jeszcze daleka droga
A pazurki rzeczywiście fajne, z tym pękaczem to powiedziałabym, że wyglądają smuklej, a nie szerzej, jak napisałaś na blogu
Stary 2011-06-21, 09:19   #3896
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Jesteś silną kobietą, nie pokona Cię parę zarazków
Oby oby

aaaa mój mąż jutro idzie na bankiet dla sportowców roku - jak zwykle zaproszenie dla jednej osoby mendy jedne , a to jak żona dzielnie wspiera męża to juz nikt nie zauważy , a ja cały czas powtarzam ze bez dobrego wsparcia wyników nie ma

Maleństwo moje
Stary 2011-06-21, 09:20   #3897
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Nigdy nie jadłam bobu

Resscue21, mi zazwyczaj pomaga pomaga, jeśli położę się spać w grubaśnych skarpetach i czasem nawet w bluzie Muszę się wygrzać I pij wapno
Stary 2011-06-21, 09:22   #3898
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Nigdy nie jadłam bobu

Resscue21, mi zazwyczaj pomaga pomaga, jeśli położę się spać w grubaśnych skarpetach i czasem nawet w bluzie Muszę się wygrzać I pij wapno
właśnie wapno ! dobrze że mi przypomniałaś dzięki

Maleństwo moje
Stary 2011-06-21, 09:25   #3899
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Oby oby

aaaa mój mąż jutro idzie na bankiet dla sportowców roku - jak zwykle zaproszenie dla jednej osoby mendy jedne , a to jak żona dzielnie wspiera męża to juz nikt nie zauważy , a ja cały czas powtarzam ze bez dobrego wsparcia wyników nie ma
Ja też niebardzo lubię, jak TŻ gdzieś się szlaja beze mnie. Jak przypilnuję go własnoręcznie, to od razu jestem spokojniejsza.

W tamtym roku pojechał beze mnie na koncert Dżemu. I wiecie co zrobił? Jakimś cudem zmusił członków zespołu do nagrania krótkich pozdrowień dla mnie. I teraz mam wspaniałą pamiątkę
Stary 2011-06-21, 09:27   #3900
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Ja też niebardzo lubię, jak TŻ gdzieś się szlaja beze mnie. Jak przypilnuję go własnoręcznie, to od razu jestem spokojniejsza.

W tamtym roku pojechał beze mnie na koncert Dżemu. I wiecie co zrobił? Jakimś cudem zmusił członków zespołu do nagrania krótkich pozdrowień dla mnie. I teraz mam wspaniałą pamiątkę
Ja tam na ten bankiet chciałam iść dlatego że zawsze mają dobrą wyżerkę

widzisz jakiego masz kochanego faceta

Maleństwo moje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości