|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
|
|
#3992 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Baw się dobrze. Cytat:
|
|
#3993 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
Ja miałam swój ślub taki jaki sobie wymarzyłam , ołtarz marsz weselny , cudowna chwila przysięgi , biała suknia i cudowne udane wesele do rana z cudownymi ludźmi Ja miałam taką sukienkę - idealnie taką samą rysowali mi ją i szyli z tych zdjęć - wieczorkiem jak bede u siebie na kompie to wam pokaże mnie w niej
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-22 o 15:22 |
||
|
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nigdy wesela nie chciałam, ale w końcu miałam i bardzo mi sie podobało, było w mini dworku z pięknym ogrodem, stylowe wnętrzne, dopracowane szczegóły, ach jak miło powspominać
|
|
|
|
#3996 |
|
szeryfcio
|
Ja to na różnych weselach bywałam... ale ostatnio bywałam też na takich eleganckich, pięknie zastawione stoły (bez tradycyjnej dekoracji), muzyka to jakieś znane szlagiery - bez disco polo, zabawy - krótkie, śmieszne, bez sprośności i prostactwa... no różnie to już można zorganizować. Zależy właśnie kto to robi i jaki ma gust
![]() Moje wesele akurat było zwykłe, kameralne i nic wybitnego; ale chcieliśmy to zrobić dla naszych rodziców i kochanych babć. Małe kochane grono i trochę naszych młodych przyjaciół. Ale ślub No, na pięknieszym (przepraszam) jeszcze nie byłam .Ale tak serio, skrzypce dają duużo uroku na takiej uroczystości.
|
#3997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie mówię, że każde jest na pokaz, ale często zaprasza się ludzi, których się tak naprawdę nie chce zaprosić, a wypada albo rodzice nalegają. U mnie raczej by był taki problem, bo nie przepadam za częścią rodziny mojego tż i częścią jego kolegów, których na pewno chciałby zaprosić. Dlatego czułabym się sztucznie i na siłę. Powiem wam, że marzy mi się ślub nad morzem w małej kapliczce-altance,do której się dojeżdża po plaży całkowicie bez gości praktycznie, świadkowie, nasza córeczka i rodzice, a i tak byłby zgrzyt, bo mam teściową rodem z koszmarów
|
|
|
|
|
#3998 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale weszłyście na ślubne tematy :P Mi się mój ślub bardzo podobał, to był ślub kościelny i miałam różową suknię ![]() Potem mieliśmy obiad w restauracji dla ok. 60 osób, jeśli dobrze pamiętam. Oboje średnio lubimy wesela, także takie rozwiązanie nam pasowało. Skończyło się chyba koło 22.00, a i tak byłam strasznie zmęczona :P Całej nocy bym nie wytrzymała ![]() Musso - moim skromnym zdaniem dużo fajniej Ci w rudym ![]() |
|
|
|
|
#3999 | ||||||
|
vel Turkusoowa :)
|
a ja mam problem inny z dużymi paznokciami u stóp,a mianowicie od lat mam tak,że paznokieć od wewnątrz jest hmm...pusty,tak jakby był nie przyklejony do palca,rozumiecie?:brzydal :jak obcinam paznokcie to cały czubek nożyczek mi wejdzie pod niego
to mi pęknie i sie oderwie,brzydko to wtedy wygląda jak nie ma 1/4 paznokcia![]() woow...sukienka piękna Cytat:
A tak w ogóle jestem strasznie ciekawa co by mi powiedział stylista czy dokonałby we mnie jakichś zmian czy nie![]() Cytat:
teraz brązy,ale już pytałam u fryzjerki o rozjaśnianie pasemkami,na jasny ciepły brąz,i jestem zdecydowana,po wakacjach zaczynam chodzić stopniowo rozjaśniaćCytat:
Cytat:
)ślub kościelny-jestem katoliczką,ale wizja wesela mnie jakoś brr...nie przepadam za biesiadnymi imprezami,chciałabym eleganckie przyjęcie weselne na ok.do 50 osób-z tym że u mnie ciężko bo rodzina wielka i dużo dzieci![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wrzucam moje typy sukienek,zwłaszcza druga mi się podoba miłego popołudnia,lecę ogarnąć troche mieszkanie |
||||||
|
|
|
#4000 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo wiem, że mogłabym się najeść wstydu za niektóre osobyCytat:
Cytat:
na moją osiemnastkę kupił mi zegarek za jakieś 500 zł, a nawet nie zapytał jaki kolor lubię, więc prezent totalnie nietrafionyCytat:
Cytat:
potem jak paznokcieć rósł to się przyklejał ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- A ja sama ślub chciałabym wziąć na plaży, tylko ja, on i osoba udzielająca ślubu, ale nie wiem, czy będzie mnie na to stać, a rodzina by mnie wyklnęła
|
|||||
|
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
To wrzucę Wam tez moją suknie ślubną (co prawda na manekinie jeszcze- ale na mnie wyglądała tak samo, bo ten manekin to moja kopia
Ślub kościelny (dokładniej konkordatowy Ksiądz przecudowny (miałam odkrytą sukienkę i myślałam, że będę musiała zakryć plecy, ale on powiedział, ze to mój ślub i mam wyglądać tak jak sobie wymarzyłam). Świetnie mówił i wszystkim gościom sie mega podobała cała ceremonią, zważywszy na to ze większość była niewierzących, lub nienawidzących kościoła. Niestety nie planowałam aż 40, tylko 30, ale moja teściowa zaprosiła se kilka osób wbrew naszej woli z rodziny mego męża![]() ![]() Ogólnie baaardzo miło wspominam i o dziwo mąż też (często słyszę jak sie chwali kolegom no i pamięta każdy szczegół)Ale się rozpisałam- wybaczcie ![]() No to musiałam usunąć twarz, bo mąż zobaczył i mnie zbeształ
Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-06-22 o 18:24 |
|
|
|
#4002 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Myślę tak samo, jak Wy. Ja po prostu nie cierpię wesel! Oboje z TŻ nie lubimy tych biesiadnych klimatów, "śmiesznych" zabaw i całego tego cyrku ... Ale co kto lubi ![]() O tak masz rację A nie chciałabym się z tego powodu zbytnio roztkliwiać ![]() Cytat:
Sami przed sobą sobie ślubować
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." Edytowane przez Agatheska Czas edycji: 2011-06-22 o 19:07 |
|||
|
|
|
#4003 |
|
Wtajemniczenie
|
Rescue, Twoja sukienka mnie naprawdę zauroczyła. Będę wdzięczna, jeżeli w wolnej chwili wrzucisz swoje zdjęcia w niej.
|
#4004 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś w Sandomierzu występował zespół, który grał cudze kawałki (żadnego disco polo, same hity do tańczenia) i super im to wychodziło Cytat:
Z gazetami też się spotkałam ![]() Cytat:
Ale powiem Ci, że dużo![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#4005 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kiedyś się uderzyłam w duży palec u stopy a potem za drugim razem w duzy palec u drugiej stopy, oba sczerniały i myślałam, że jak paznokieć będzie rósł to to samo zejdzie ale niestety minęło już ładnych kilka lat i niestety pod spodem jest tak jak opisujesz- pusto.... Czasem przy obcinaniu też właśnie czyszczę go od środka i nawet mogę sobie go obciąć i miałabym tylko prawie pół paznokcia
|
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzisz ja nawet tej sukienki nie sprzedaje bo tak ją kocham że nie umiałabym ![]() My z mężem to nie chcieliśmy kwiatów , zamiast tego do zaproszeń dodaliśmy bilecik z wierszykiem z którego wynikało że para mloda prosi o butelkę wina Bardzo chcemy wszystkich prosić, by nam kwiatów nie przynosić. Stąd wiadomość ku publice- chcemy z winem mieć piwnicę. Nie koniecznie z winnic sławnych, włoskich,chille czy wytrawnych. Wszystkie wina w smaku miłe uprzyjemnią wspólne chwile. I super teraz w domu mam swoją winnicę a wina to uwielbiam
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-22 o 19:41 |
|
|
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4008 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale u mnie leje
Ja zdążyłam wrócić do domu, a Benek został w empiku, żeby poczytać sobie książki Pewnie będę musiała wyjść po niego na przystanek z parasolkąZakupiłam sobie dziś książkę Janusza Leona Wiśniewskiego Muszę sprawdzić w domu Lubię mieć książki na wyłączność Ale nie lubię też pożyczać... Mam taką książkę, która okrążyła całe liceum i ma tak tłuste, brudne i pomiętoszone kartki, że nawet nie chce mi się jej brać do ręki. A szkoda, bo bardzo dobrze ją wspominam
|
|
|
|
#4009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4010 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zawsze lubiłam klimat wesel, ale sama nie chciałam hucznej imprezy...tylko ze wzgl. na mamę i teściową zrobiliśmy przyjęcie...skromne bo na 40 osób, ale w fajnej restauracji. Zespół mieliśmy fajny, ale bardzo namawiali nas na zabawy...ja takich rzeczy nie cierpię...szczególnie tych zboczonych...więc było tylko rzucanie welonu i muszki Nie miałam czasu na żaden stres przed ślubem, bo miałam 3 miesięczną córeczkę...poza tym udało nam się połączyć uroczystość ślubną z chrzcinami Dla mnie ważne było ślubowanie w Kościele, więc sam kontrakt cywilny nie wchodził w rachubę
|
|
|
|
|
#4013 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od tamtej pory mam to w nosie co odemnie kto chce serio
|
|
#4016 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
![]() Taka podwójna uroczystość to coś pięknego
|
|
#4017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W lipcu dopiero jedziemy na podróż poślubną hehe rychło w czas
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-22 o 20:06 |
|
|
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
komu redd'sa
leci do Szkocji do swojej córki, będzie tydzień spokoju
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.

Wrzucam
Sam z siebie oglądał! nie zmuszałam go
też ich strasznie nie lubię
Nie lubię czegoś takiego, a tym bardziej jak jeszcze mi coś pod nos podstawiają i mówią: no, jedz, jedz

Ksiądz przecudowny (miałam odkrytą sukienkę i myślałam, że będę musiała zakryć plecy, ale on powiedział, ze to mój ślub i mam wyglądać tak jak sobie wymarzyłam). Świetnie mówił i wszystkim gościom sie mega podobała cała ceremonią, zważywszy na to ze większość była niewierzących, lub nienawidzących kościoła. Niestety nie planowałam aż 40, tylko 30, ale moja teściowa zaprosiła se kilka osób wbrew naszej woli z rodziny mego męża