Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-22, 15:12   #3991
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Skóra, oprócz tego, że była opalona, to była potraktowana naszym avonowym złocistym balsamem wzmacniającym opaleniznę
Bardzo ładny daje efekt, szczególnie na jakieś większe okazje
Jak ja mogłam myśleć, że coś nieAvonowego dałoby taki cudny efekt
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 15:14   #3992
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
w moim stylu

bardzo ładna

ja się już w Wami żegnam
wyjeżdżam i będę dopiero w niedziele wieczorem

papa
Dziękuję
Baw się dobrze.

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Jak ja mogłam myśleć, że coś nieAvonowego dałoby taki cudny efekt
Stary 2011-06-22, 15:14   #3993
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
U mnie niestety tak szybko to nie mija
Zmieńmy temat

Nie pamiętam czy pokazywałam Wam suknię ślubną, która bardzo mi się podoba Wrzucam

I dołączam link do sklepu, gdzie mają cudne suknie Jak tylko jestem w okolicy, to muszę zahaczyć o wystawę
http://www.slubnesuknie.pl/k,1,Cymbeline.html
wow suknia euriell i jeszcze druga, a ja ogólnie kiecek ślubnych nie lubię
Cytat:
Moje dzisiejsze paznokcie w bardzo złej jakości
B. Wczoraj oglądał jak miałam na całych nałożony pękacz. Stwierdził, że ogólnie to takie sobie. Za to podoba mu się jak wyjdą takie drobniutkie wzorki Sam z siebie oglądał! nie zmuszałam go
I pochwalę się, że okazało się, iż mój B. potrafi rozpoznać kolor beżowy

Przemyciłam jeszcze Bulbiaczka i Rudego (zwróćcie uwagę jakie ma krzywe łapki)
śliczne pazurki i pieski
Cytat:
ja mam męża "z odzysku"
mi w ogóle nie przeszkadzało, że nie możemy brać ślubu kościelnego .... było mi to wręcz na rękę, bo obyło się bez tej całej WG MNIE "szopki"
w USC miałam natomiast sukienkę ecru
weselicha nie było też ich strasznie nie lubię
był tylko wystawny obiad w restauracji potem Ci co chcieli to jechali do moich rodziców na całonocne żarcie i picie

tak więc, mi się "poszczęściło", że mąż rozwodnik
nigdy nie należałam do dziewczyn marzących o pięknym ślubie kościelnym w pięknej białej sukni
mam dokładnie taki sam pogląd jak ty, my nie mamy jeszcze ślubu, będziemy brać tylko cywilny, bo nie cierpię wesel i ślubów kościelnych, nie wyobrażam sobie siebie i całej tej sztuczności na pokaz i zapraszania na siłę ludzi, których nie lubię. Mój TŻ, (a w szczególności jego mamusia) już prędzej wziąłby taki ślub niż ja. Chodzić na czyjeś nawet lubię, ale swojego nie jestem w stanie sobie wyobrazić. To po prostu nie jest w moim stylu, tona załatwiania dla takiego kiczu tak naprawdę, bo wesela rzadko są stylowe i goście oczekują wiejskiej potańcówki i pijaństwa najczęściej

Cytat:
Ja chcę mieć, ale też mi przeszkadza to zachowanie Nie lubię czegoś takiego, a tym bardziej jak jeszcze mi coś pod nos podstawiają i mówią: no, jedz, jedz Ale najbardziej ze wszystkiego przeszkadza mi muzyka. Zazwyczaj trafiam na zespoły, które grają perfidne disco polo i nic poza tym. Nie jestem fanką takiej muzyki, ale na weselu jeszcze "Majteczki w kropeczki" ujdą, ale jak grają "najnowsze" hity, to
Dlatego ja zrobię po swojemu Na bank nie będzie samego disco polo, będą inne fajne kawałki do potańczenia. Bez zabaw się nie obejdzie, ale pewnie to zrobi Leliwa - oni podczas pokazów organizują takie rzeczy I marzy mi się, żeby stali przy drzwiach z szablami wyciągniętymi do góry i tworzącymi "daszek"
no muzyka to tragedia zazwyczaj, byłam na weselu z dj i było fajne, rytmy latino, rnb i te sprawy, ale starsi goście nie byli raczej zadowoleni i siedzieli skwaszeni
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 15:17   #3994
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Ja mam takiego wujka, że wstyd go zaprosić, bo zawsze coś wymyśli Bardzo go nie lubię, bo to taki prawdziwy nieokrzesany wieśniak z kawałów, który jest w dodatku strasznie przemądrzały. Niestety jest to brat mojej babki (za którą też nikt nie przepada) i będę musiała go zaprosić

W Waszych stronach ile się daje kasiorki dla Młodych od pary?

Rajstopy w sprayu-fajna sprawa
No ja dzisiaj włożyłam 600 zł dla mlodej pary , nie wypadało mi dac mniej bo oni na moim weselu dali nam 750 zł

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość

mam dokładnie taki sam pogląd jak ty, my nie mamy jeszcze ślubu, będziemy brać tylko cywilny, bo nie cierpię wesel i ślubów kościelnych, nie wyobrażam sobie siebie i całej tej sztuczności na pokaz i zapraszania na siłę ludzi, których nie lubię.
czemu na pokaz ?

Ja miałam swój ślub taki jaki sobie wymarzyłam , ołtarz marsz weselny , cudowna chwila przysięgi , biała suknia i cudowne udane wesele do rana z cudownymi ludźmi

Ja miałam taką sukienkę - idealnie taką samą rysowali mi ją i szyli z tych zdjęć - wieczorkiem jak bede u siebie na kompie to wam pokaże mnie w niej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 111034.jpg (23,3 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 111034b.jpg (21,4 KB, 39 załadowań)

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-06-22 o 15:22
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 15:28   #3995
musso4
Zakorzenienie

ja też nigdy wesela nie chciałam, ale w końcu miałam i bardzo mi sie podobało, było w mini dworku z pięknym ogrodem, stylowe wnętrzne, dopracowane szczegóły, ach jak miło powspominać
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 15:32   #3996
sheryl
szeryfcio

Ja to na różnych weselach bywałam... ale ostatnio bywałam też na takich eleganckich, pięknie zastawione stoły (bez tradycyjnej dekoracji), muzyka to jakieś znane szlagiery - bez disco polo, zabawy - krótkie, śmieszne, bez sprośności i prostactwa... no różnie to już można zorganizować. Zależy właśnie kto to robi i jaki ma gust
Moje wesele akurat było zwykłe, kameralne i nic wybitnego; ale chcieliśmy to zrobić dla naszych rodziców i kochanych babć. Małe kochane grono i trochę naszych młodych przyjaciół.
Ale ślub był piękny a bardzo go przeżyłam. Wynajęliśmy sobie panią skrzypaczkę i na wejście mieliśmy zimę Vivaldiego, potem fajne ciepłe przemówienie (księdza oczywiście), potem Ave Maria na skrzypcach, no piękne to było i wzruszona byłam ogromnie. No i marsz weselny na organach. Ten ślub był bardzo kameralny i taki dla nas.
No, na pięknieszym (przepraszam) jeszcze nie byłam .

Ale tak serio, skrzypce dają duużo uroku na takiej uroczystości.
Stary 2011-06-22, 15:47   #3997
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
Ja miałam swój ślub taki jaki sobie wymarzyłam , ołtarz marsz weselny , cudowna chwila przysięgi , biała suknia i cudowne udane wesele do rana z cudownymi ludźmi

Ja miałam taką sukienkę - idealnie taką samą rysowali mi ją i szyli z tych zdjęć - wieczorkiem jak bede u siebie na kompie to wam pokaże mnie w niej
kiecka mi się podoba, może się w końcu do sukienek ślubnych chociaż przekonam ja nie mówię, że każde jest na pokaz, ale często zaprasza się ludzi, których się tak naprawdę nie chce zaprosić, a wypada albo rodzice nalegają. U mnie raczej by był taki problem, bo nie przepadam za częścią rodziny mojego tż i częścią jego kolegów, których na pewno chciałby zaprosić. Dlatego czułabym się sztucznie i na siłę. Powiem wam, że marzy mi się ślub nad morzem w małej kapliczce-altance,do której się dojeżdża po plaży całkowicie bez gości praktycznie, świadkowie, nasza córeczka i rodzice, a i tak byłby zgrzyt, bo mam teściową rodem z koszmarów
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 15:59   #3998
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
ja się już w Wami żegnam

papa
udanego weekendu Ja się nigdzie nie ruszam na długi weekend, w piątek trzeba iść niestety normalnie do pracy

Ale weszłyście na ślubne tematy :P Mi się mój ślub bardzo podobał, to był ślub kościelny i miałam różową suknię Potem mieliśmy obiad w restauracji dla ok. 60 osób, jeśli dobrze pamiętam. Oboje średnio lubimy wesela, także takie rozwiązanie nam pasowało. Skończyło się chyba koło 22.00, a i tak byłam strasznie zmęczona :P Całej nocy bym nie wytrzymała

Musso - moim skromnym zdaniem dużo fajniej Ci w rudym
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 16:30   #3999
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Ja też miałam problemy z wrastającymi paznokciami...
a ja mam problem inny z dużymi paznokciami u stóp,a mianowicie od lat mam tak,że paznokieć od wewnątrz jest hmm...pusty,tak jakby był nie przyklejony do palca,rozumiecie?:brzydal :jak obcinam paznokcie to cały czubek nożyczek mi wejdzie pod niego to nie boli,nie ropieje,ale tak jakoś mam,czasem jak w coś kopnę,bo ja szybko latam to mi pęknie i sie oderwie,brzydko to wtedy wygląda jak nie ma 1/4 paznokcia

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
hej
zebrało mi się na trochę wspomnień kilka fotek z 2 czerwca 2007
woow...sukienka piękna a mnie się mało która podoba...wkleję te które mnie się podobają,ja lubię wąskie,dopasowane w talii i biodrach,rozkloszowane od kolan najlepiej w tych włosach było Ci bardzo ładnie,al chyba w rudych Cię wolę

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
ja z kolei przez lata nosiłam blond, aż poszłam do znajomego stylisty, który mi wyczarował na głowie zupełnie inną fryzurę- i przyciemnił włosy.
Próbowałyście tego:
http://hairpro.pl/Revlon_Equave_Volu...0_ml-1405.html
Jeden z najlepszych produktów jakie miałam, mam cienkie włosy i muszę się nieźle namęczyć żeby je wymodelować, po psiknięciu tą odżywką robiła mi się dosłownie burza włosów, wystarczyło palcami nadać kształt i się włosy trzymały.
Skarbie,bo ja nigdy nic nie wiem,gdzie kupujesz tę odżywkę?są u nas w ogóle na osiedlu sklepy fryzjerskie?
A tak w ogóle jestem strasznie ciekawa co by mi powiedział stylista czy dokonałby we mnie jakichś zmian czy nie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
ja zaczęłam farbowanie w wieku chyba 15 lat, najpierw kasztan, później ciemny brąz, potem pasemka jasne na tym, potem blond, potem pasemka brąz na tym blondzie, potem borsuk, potem blond pasemka na moich, potem całe blond i na końcu rude, czyli dziś
Ja zaczęłam się farbować jak miałam 22 lata,zaczęłam od kasztana,potem granatowa czerń teraz brązy,ale już pytałam u fryzjerki o rozjaśnianie pasemkami,na jasny ciepły brąz,i jestem zdecydowana,po wakacjach zaczynam chodzić stopniowo rozjaśniać

Cytat:
Moje dzisiejsze paznokcie w bardzo złej jakości
B. Wczoraj oglądał jak miałam na całych nałożony pękacz. Stwierdził, że ogólnie to takie sobie. Za to podoba mu się jak wyjdą takie drobniutkie wzorki Sam z siebie oglądał! nie zmuszałam go
I pochwalę się, że okazało się, iż mój B. potrafi rozpoznać kolor beżowy

Przemyciłam jeszcze Bulbiaczka i Rudego (zwróćcie uwagę jakie ma krzywe łapki)
śliczne pazurki a zwierzaki boskie,kocham

Cytat:
Mnie interesuje tylko 'kościelna' część 'szopki'. Bo wesel ani nie lubimy, ani nie byłoby nas stać, żeby sobie zrobić wesele
Ja chcę(jeśli kiedys się zdecyduję)ślub kościelny-jestem katoliczką,ale wizja wesela mnie jakoś brr...nie przepadam za biesiadnymi imprezami,chciałabym eleganckie przyjęcie weselne na ok.do 50 osób-z tym że u mnie ciężko bo rodzina wielka i dużo dzieci

Cytat:
ja się już w Wami żegnam
papa
Odpoczywaj Jamapi

Cytat:
No ja dzisiaj włożyłam 600 zł dla mlodej pary , nie wypadało mi dac mniej bo oni na moim weselu dali nam 750 zł
Ja za rok w czerwcu idę na wesele kuzynko-przyjaciółki i zamierzam 500-600 zł dać,400 dałam w zeszłym roku drugiej przyjaciółce

Wrzucam moje typy sukienek,zwłaszcza druga mi się podoba

miłego popołudnia,lecę ogarnąć troche mieszkanie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bagdad_1.jpg (17,3 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dehesa.jpg (13,3 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Pronovias Galante.jpg (13,7 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Pronovias Rosa.jpg (13,7 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukienka.jpg (23,0 KB, 28 załadowań)
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 17:13   #4000
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chcę mieć, ale też mi przeszkadza to zachowanie Nie lubię czegoś takiego, a tym bardziej jak jeszcze mi coś pod nos podstawiają i mówią: no, jedz, jedz Ale najbardziej ze wszystkiego przeszkadza mi muzyka. Zazwyczaj trafiam na zespoły, które grają perfidne disco polo i nic poza tym. Nie jestem fanką takiej muzyki, ale na weselu jeszcze "Majteczki w kropeczki" ujdą, ale jak grają "najnowsze" hity, to
Dlatego ja zrobię po swojemu Na bank nie będzie samego disco polo, będą inne fajne kawałki do potańczenia. Bez zabaw się nie obejdzie, ale pewnie to zrobi Leliwa - oni podczas pokazów organizują takie rzeczy I marzy mi się, żeby stali przy drzwiach z szablami wyciągniętymi do góry i tworzącymi "daszek"
ja właśnie chciałabym bez zabaw, bo wiem, że mogłabym się najeść wstydu za niektóre osoby
Cytat:
Ja mam takiego wujka, że wstyd go zaprosić, bo zawsze coś wymyśli Bardzo go nie lubię, bo to taki prawdziwy nieokrzesany wieśniak z kawałów, który jest w dodatku strasznie przemądrzały. Niestety jest to brat mojej babki (za którą też nikt nie przepada) i będę musiała go zaprosić
Moja babcia ma czwórkę rodzeństwa i wiem, że wszyscy z nich oczekiwali by zaproszenia, a ja sobie tego nie wyobrażam, oni plus ich dzieci i ich dzieci

Cytat:
Ostatnio daliśmy znajomym chyba 400 zł, byliśmy tylko na weselu. Generalnie wyznajemy zasadę 'żeby się za nas zwróciło'. Ale starszy mówił nam, że w 2 kopertach były pocięte gazety. Co za tupet
No rzeczywiście chamstwo, u mnie jest tak, że rodzice i chrzestni powinni dać najwięcej, jednak mój chrzestny jest taki, że woli kupić coś za tysiąc złotych niż ten tysiąc dać na moją osiemnastkę kupił mi zegarek za jakieś 500 zł, a nawet nie zapytał jaki kolor lubię, więc prezent totalnie nietrafiony
Cytat:
kiecka mi się podoba, może się w końcu do sukienek ślubnych chociaż przekonam ja nie mówię, że każde jest na pokaz, ale często zaprasza się ludzi, których się tak naprawdę nie chce zaprosić, a wypada albo rodzice nalegają. U mnie raczej by był taki problem, bo nie przepadam za częścią rodziny mojego tż i częścią jego kolegów, których na pewno chciałby zaprosić. Dlatego czułabym się sztucznie i na siłę. Powiem wam, że marzy mi się ślub nad morzem w małej kapliczce-altance,do której się dojeżdża po plaży całkowicie bez gości praktycznie, świadkowie, nasza córeczka i rodzice, a i tak byłby zgrzyt, bo mam teściową rodem z koszmarów
Ja nie lubię niektórych kolegów mojego chłopaka, bo oni się po prostu zachować nie umieją, raz na grillu był majonez i sos czosnkowy i oni zaczęli pieprzyć, że autor tych sosów miał dużo roboty i w tym momencie zaczęli je przyrównywać do spermy, myślałam, że zrzygam (przepraszam nie chce żadnej z Was uprzykrzyć białych sosów)

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
a ja mam problem inny z dużymi paznokciami u stóp,a mianowicie od lat mam tak,że paznokieć od wewnątrz jest hmm...pusty,tak jakby był nie przyklejony do palca,rozumiecie?:brzydal :jak obcinam paznokcie to cały czubek nożyczek mi wejdzie pod niego to nie boli,nie ropieje,ale tak jakoś mam,czasem jak w coś kopnę,bo ja szybko latam to mi pęknie i sie oderwie,brzydko to wtedy wygląda jak nie ma 1/4 paznokcia
Miałam tak po wakacjach, lekarz powiedział, że tak się dzieje, kiedy się za dużo moczy paznokcie, a ja byłam wtedy po 2 tygodniach siedzenia w basenie potem jak paznokcieć rósł to się przyklejał

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

A ja sama ślub chciałabym wziąć na plaży, tylko ja, on i osoba udzielająca ślubu, ale nie wiem, czy będzie mnie na to stać, a rodzina by mnie wyklnęła
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 18:06   #4001
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

To wrzucę Wam tez moją suknie ślubną (co prawda na manekinie jeszcze- ale na mnie wyglądała tak samo, bo ten manekin to moja kopia Tylko jedno mam kiepskie amatorskie na tym kompie,ale później usunę, bo mąż mnie zje). Miałam taką typu syrenki z długim trenem, dopasowaną w talii i biodrach. Nie miałam welonu, bo nie chciałam i jakiejś tam fryzury tez nie chciałam, dlatego miałam tak naturalnie
Ślub kościelny (dokładniej konkordatowy) był cudowny Dla nas z mężem właśnie było bardzo to ważne. Malutka Kapliczka w górach, było 40 osób i więcej by się nie zmieściło. Później był tylko uroczysty obiad, bo nie znoszę wesel i tej muzyki Ksiądz przecudowny (miałam odkrytą sukienkę i myślałam, że będę musiała zakryć plecy, ale on powiedział, ze to mój ślub i mam wyglądać tak jak sobie wymarzyłam). Świetnie mówił i wszystkim gościom sie mega podobała cała ceremonią, zważywszy na to ze większość była niewierzących, lub nienawidzących kościoła. Niestety nie planowałam aż 40, tylko 30, ale moja teściowa zaprosiła se kilka osób wbrew naszej woli z rodziny mego męża AAAA, i zapomniałam dodać, ze całowaliśmy w kościele jak w filmach
Ogólnie baaardzo miło wspominam i o dziwo mąż też (często słyszę jak sie chwali kolegom no i pamięta każdy szczegół)
Ale się rozpisałam- wybaczcie, ale normalnie jak piszę to znów to przeżywam, chociaż za niedługo będzie 3 rocznica

No to musiałam usunąć twarz, bo mąż zobaczył i mnie zbeształ
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 222.jpg (30,2 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 333.jpg (24,9 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC10470.jpg (116,0 KB, 61 załadowań)

Edytowane przez tonia85
Czas edycji: 2011-06-22 o 18:24
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 19:06   #4002
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
ja mam męża "z odzysku"
mi w ogóle nie przeszkadzało, że nie możemy brać ślubu kościelnego .... było mi to wręcz na rękę, bo obyło się bez tej całej WG MNIE "szopki"
w USC miałam natomiast sukienkę ecru
weselicha nie było też ich strasznie nie lubię
był tylko wystawny obiad w restauracji potem Ci co chcieli to jechali do moich rodziców na całonocne żarcie i picie

tak więc, mi się "poszczęściło", że mąż rozwodnik
nigdy nie należałam do dziewczyn marzących o pięknym ślubie kościelnym w pięknej białej sukni
Cytat:

mam dokładnie taki sam pogląd jak ty, my nie mamy jeszcze ślubu, będziemy brać tylko cywilny, bo nie cierpię wesel i ślubów kościelnych, nie wyobrażam sobie siebie i całej tej sztuczności na pokaz i zapraszania na siłę ludzi, których nie lubię. Mój TŻ, (a w szczególności jego mamusia) już prędzej wziąłby taki ślub niż ja. Chodzić na czyjeś nawet lubię, ale swojego nie jestem w stanie sobie wyobrazić. To po prostu nie jest w moim stylu, tona załatwiania dla takiego kiczu tak naprawdę, bo wesela rzadko są stylowe i goście oczekują wiejskiej potańcówki i pijaństwa najczęściej

no muzyka to tragedia zazwyczaj, byłam na weselu z dj i było fajne, rytmy latino, rnb i te sprawy, ale starsi goście nie byli raczej zadowoleni i siedzieli skwaszeni
Dokładnie
Myślę tak samo, jak Wy. Ja po prostu nie cierpię wesel! Oboje z TŻ nie lubimy tych biesiadnych klimatów, "śmiesznych" zabaw i całego tego cyrku ...

Ale co kto lubi

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość

Ale tak serio, skrzypce dają duużo uroku na takiej uroczystości.
O tak masz rację Z tymże ja jestem osobą dość emocjonalną i obawiałabym się swojego zbytniego poruszenia A nie chciałabym się z tego powodu zbytnio roztkliwiać

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
[/COLOR]A ja sama ślub chciałabym wziąć na plaży, tylko ja, on i osoba udzielająca ślubu, ale nie wiem, czy będzie mnie na to stać, a rodzina by mnie wyklnęła brzydal:
hahaha Powiem Ci, że to dla mnie też byłoby najlepsze rozwiązanie Sami przed sobą sobie ślubować
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."

Edytowane przez Agatheska
Czas edycji: 2011-06-22 o 19:07
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 19:19   #4003
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Rescue, Twoja sukienka mnie naprawdę zauroczyła. Będę wdzięczna, jeżeli w wolnej chwili wrzucisz swoje zdjęcia w niej.
Stary 2011-06-22, 19:26   #4004
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Taką muzykę, to rozumiem
Kiedyś w Sandomierzu występował zespół, który grał cudze kawałki (żadnego disco polo, same hity do tańczenia) i super im to wychodziło Teraz poszli we własne utworu i już nici, żeby byli na moim weselu

Cytat:
Ostatnio daliśmy znajomym chyba 400 zł, byliśmy tylko na weselu. Generalnie wyznajemy zasadę 'żeby się za nas zwróciło'. Ale starszy mówił nam, że w 2 kopertach były pocięte gazety. Co za tupet
U mnie też jest taka zasada, ale zdarzają się wyjątki... W zeszłym roku moja znajoma poszła na wesele koleżanki. Wiem, że 5 lub w 7 osób (na pewno liczba nieparzysta) złożyli się na najtańszą mikrofalówkę jaka była w promocji. dodam, że tylko ona wtedy nie pracowała.
Z gazetami też się spotkałam

Cytat:
Taka zasada też u mnie panuje Ale powiem Ci, że dużo

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
woow...sukienka piękna a mnie się mało która podoba...wkleję te które mnie się podobają,ja lubię wąskie,dopasowane w talii i biodrach,rozkloszowane od kolan najlepiej w tych włosach było Ci bardzo ładnie,al chyba w rudych Cię wolę

Wrzucam moje typy sukienek,zwłaszcza druga mi się podoba
2 i 3 Trójka bardziej, ale pozbyłabym się kwiatka A 2 troszkę bym zwęziła, żeby bardziej była syrenką
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 19:30   #4005
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
wiesz, że ja mam dokładnie ten sam problem! kiedyś się uderzyłam w duży palec u stopy a potem za drugim razem w duzy palec u drugiej stopy, oba sczerniały i myślałam, że jak paznokieć będzie rósł to to samo zejdzie ale niestety minęło już ładnych kilka lat i niestety pod spodem jest tak jak opisujesz- pusto.... Czasem przy obcinaniu też właśnie czyszczę go od środka i nawet mogę sobie go obciąć i miałabym tylko prawie pół paznokcia

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 19:35   #4006
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Rescue, Twoja sukienka mnie naprawdę zauroczyła. Będę wdzięczna, jeżeli w wolnej chwili wrzucisz swoje zdjęcia w niej.
Wrzucę wrzucę
Widzisz ja nawet tej sukienki nie sprzedaje bo tak ją kocham że nie umiałabym

My z mężem to nie chcieliśmy kwiatów , zamiast tego do zaproszeń dodaliśmy bilecik z wierszykiem z którego wynikało że para mloda prosi o butelkę wina

Bardzo chcemy wszystkich prosić,
by nam kwiatów nie przynosić.
Stąd wiadomość ku publice-
chcemy z winem mieć piwnicę.
Nie koniecznie z winnic sławnych,
włoskich,chille czy wytrawnych.
Wszystkie wina w smaku miłe
uprzyjemnią wspólne chwile.

I super teraz w domu mam swoją winnicę a wina to uwielbiam

Maleństwo moje

Czas edycji: 2011-06-22 o 19:41
Stary 2011-06-22, 19:37   #4007
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Wrzucę wrzucę
Widzisz ja nawet tej sukienki nie sprzedaje bo tak ją kocham że nie umiałabym
JA właśnie tez przez 2 lata miałam taki sentyment ze nie chciałam sprzedać, ale teraz to juz chyba bym chciała, ale z drugiej strony jeżeli mam oddać za 100 zł to wolę żeby leżała u mnie
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 19:38   #4008
katniewojt
Zakorzenienie

Dziewczyny, ale u mnie leje Ja zdążyłam wrócić do domu, a Benek został w empiku, żeby poczytać sobie książki Pewnie będę musiała wyjść po niego na przystanek z parasolką
Zakupiłam sobie dziś książkę Janusza Leona Wiśniewskiego Brakuje mi tylko 1, żeby mieć kolekcję Jednej nie jestem pewna czy ją mam, czy nie Muszę sprawdzić w domu Lubię mieć książki na wyłączność Ale nie lubię też pożyczać... Mam taką książkę, która okrążyła całe liceum i ma tak tłuste, brudne i pomiętoszone kartki, że nawet nie chce mi się jej brać do ręki. A szkoda, bo bardzo dobrze ją wspominam
Stary 2011-06-22, 19:44   #4009
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
JA właśnie tez przez 2 lata miałam taki sentyment ze nie chciałam sprzedać, ale teraz to juz chyba bym chciała, ale z drugiej strony jeżeli mam oddać za 100 zł to wolę żeby leżała u mnie
ahh ja jej nie oddam za żadne pieniądze , dla mnie jest bezcenna

Maleństwo moje
Stary 2011-06-22, 19:46   #4010
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, ale u mnie leje Ja zdążyłam wrócić do domu, a Benek został w empiku, żeby poczytać sobie książki Pewnie będę musiała wyjść po niego na przystanek z parasolką
Zakupiłam sobie dziś książkę Janusza Leona Wiśniewskiego Brakuje mi tylko 1, żeby mieć kolekcję Jednej nie jestem pewna czy ją mam, czy nie Muszę sprawdzić w domu Lubię mieć książki na wyłączność Ale nie lubię też pożyczać... Mam taką książkę, która okrążyła całe liceum i ma tak tłuste, brudne i pomiętoszone kartki, że nawet nie chce mi się jej brać do ręki. A szkoda, bo bardzo dobrze ją wspominam
Ja ostatnio pożyczyłam koleżance książkęz klejonym grzbietem do skserowania. Od rozpłaszczania w kserokopiarce się cała porozklejała, wróciła do mnie w takim stanie, że dosłownie każda kartka osobno. Ale myślę sobie, nic to, byleby były wszystkie kartki. A tu okazuje się, że cześć kartek zginęła. Jestem wściekła i najchętniej nikomu już bym nie pożyczała żadnej książki, ale jak komuś powiesz, nie pożyczę, bo popsujesz, to wyjdziesz na dziwaka, skąpiradło i cholera wie kogo jeszcze
Stary 2011-06-22, 19:48   #4011
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Ja ostatnio pożyczyłam koleżance książkęz klejonym grzbietem do skserowania. Od rozpłaszczania w kserokopiarce się cała porozklejała, wróciła do mnie w takim stanie, że dosłownie każda kartka osobno. Ale myślę sobie, nic to, byleby były wszystkie kartki. A tu okazuje się, że cześć kartek zginęła. Jestem wściekła i najchętniej nikomu już bym nie pożyczała żadnej książki, ale jak komuś powiesz, nie pożyczę, bo popsujesz, to wyjdziesz na dziwaka, skąpiradło i cholera wie kogo jeszcze
serio przejmujesz się że ktoś tak pomyśli ? co moje to moje i to raczej ja decyduje czy coś pożyczam czy nie nie wiem ale ja się z takiego czegoś nie tłumacze

Maleństwo moje
Stary 2011-06-22, 19:49   #4012
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też bardzo się podoba, ale jestem już po więc nie skopiuję...
Ja zawsze lubiłam klimat wesel, ale sama nie chciałam hucznej imprezy...tylko ze wzgl. na mamę i teściową zrobiliśmy przyjęcie...skromne bo na 40 osób, ale w fajnej restauracji. Zespół mieliśmy fajny, ale bardzo namawiali nas na zabawy...ja takich rzeczy nie cierpię...szczególnie tych zboczonych...więc było tylko rzucanie welonu i muszki Nie miałam czasu na żaden stres przed ślubem, bo miałam 3 miesięczną córeczkę...poza tym udało nam się połączyć uroczystość ślubną z chrzcinami Dla mnie ważne było ślubowanie w Kościele, więc sam kontrakt cywilny nie wchodził w rachubę
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 19:50   #4013
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
serio przejmujesz się że ktoś tak pomyśli ? co moje to moje i to raczej ja decyduje czy coś pożyczam czy nie nie wiem ale ja się z takiego czegoś nie tłumacze
Nie tyle przejmuję się, co kto pomyśli, tylko wiem, że kiedyśtam ja będę chciała coś od kogoś pożyczyć, będę potrzebowała przysługi albo innej pomocy i wtedy ten ktoś mi odmówi, bo ja odmówiłam jemu
Stary 2011-06-22, 19:51   #4014
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
C*** im do tego
Stary 2011-06-22, 19:53   #4015
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Nie tyle przejmuję się, co kto pomyśli, tylko wiem, że kiedyśtam ja będę chciała coś od kogoś pożyczyć, będę potrzebowała przysługi albo innej pomocy i wtedy ten ktoś mi odmówi, bo ja odmówiłam jemu
to już zalezy od ludzi , pamietam raz pożyczyłam dobrej znajomej mojego laptopa ehhh wrócił do mnie zalany
od tamtej pory mam to w nosie co odemnie kto chce serio

Maleństwo moje
Stary 2011-06-22, 19:59   #4016
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
to już zalezy od ludzi , pamietam raz pożyczyłam dobrej znajomej mojego laptopa ehhh wrócił do mnie zalany
TŻ mnie nie chce dawać laptopa do szkoły, bo widzi za dużo potencjalnych zagrożeń dla swojego cacuszka

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Mi też bardzo się podoba, ale jestem już po więc nie skopiuję...
Ja zawsze lubiłam klimat wesel, ale sama nie chciałam hucznej imprezy...tylko ze wzgl. na mamę i teściową zrobiliśmy przyjęcie...skromne bo na 40 osób, ale w fajnej restauracji. Zespół mieliśmy fajny, ale bardzo namawiali nas na zabawy...ja takich rzeczy nie cierpię...szczególnie tych zboczonych...więc było tylko rzucanie welonu i muszki Nie miałam czasu na żaden stres przed ślubem, bo miałam 3 miesięczną córeczkę...poza tym udało nam się połączyć uroczystość ślubną z chrzcinami Dla mnie ważne było ślubowanie w Kościele, więc sam kontrakt cywilny nie wchodził w rachubę
Weselne zabawy są do przyjęcia, ale po wypiciu odpowiedniej ilości alkoholu. Podobnie z weselną muzyką typu Jesteś szalona i Czerwone i bure. Ale państwo młodzi niestety muszą być trzeźwi

Taka podwójna uroczystość to coś pięknego
Stary 2011-06-22, 20:04   #4017
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Weselne zabawy są do przyjęcia, ale po wypiciu odpowiedniej ilości alkoholu. Podobnie z weselną muzyką typu Jesteś szalona i Czerwone i bure. Ale państwo młodzi niestety muszą być trzeźwi

Taka podwójna uroczystość to coś pięknego
hehe my z mężem byliśmy trzeźwi do samego konca wesela czyli do 4 nad ranem , kiedy goście się zmyli , my para młoda i świadkowie usiedliśmy w altance przed salą i w koncu obaliliśmy dwie flaszki na luzie już

W lipcu dopiero jedziemy na podróż poślubną hehe rychło w czas

Maleństwo moje

Czas edycji: 2011-06-22 o 20:06
Stary 2011-06-22, 20:11   #4018
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam taką zasadę, że pożyczam tylko osobom, na które wiem, że ja też mogę liczyć, nienawidzę pasożytów
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 20:14   #4019
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Ja mam taką zasadę, że pożyczam tylko osobom, na które wiem, że ja też mogę liczyć, nienawidzę pasożytów
to już droga strona medalu

Maleństwo moje
Stary 2011-06-22, 20:25   #4020
musso4
Zakorzenienie

komu redd'sa tż pojechał zawieść teściową na lotnisko leci do Szkocji do swojej córki, będzie tydzień spokoju
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości