|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
"Janusz L. Wiśniewski napisał pełną rozmachu, niezapomnianą powieść o życiu i śmierci, o wojnie i pokoju, o miłości - nie o jednej o wielu...
Od zbombardowanego Drezna, przez tętniący życiem Nowy Jork, po bajeczny atol Bikini wiedzie niezwykła odyseja Anny - młodej Niemki z antyfaszystowskiej rodziny. z wojennego piekła wyrywa ją Stanley, amerykański reporter, wysłany do Europy, by sfotografować nieludzką katastrofę. wspólna pasja robienia zdjęć postawi ich w centrum wielu ważnych wydarzeń, w różnych miejscach świata. Jak kochać, gdy widziało się tyle zła? Jak ufać, znając skłonność człowieka do kłamstwa? Jak być szczęśliwym, skoro nie da się - i nie wolno - niczego zapomnieć? Ponadczasowy, trzymający w napięciu i rozbłyskujący zadziwiającymi szczegółami niczym fotograficzna migawka fresk społeczno-obyczajowy, który nikogo nie pozostawi obojętnym."
|
|
|
|
#4262 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak piszecie o tych książkach, a ja już z rok nic nie czytałam;( Lubuję się w biografiach, ale angielskojęzycznych najbardziej Wszystkie ksiązki jakie czytam to w tym jęzku, oby nie zapomnieć jezyka
|
||
|
|
|
#4263 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4264 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Bry
![]() boskie fotki ![]() Pani młoda śliczną miała sukienkę Cytat:
a te Pupa jakie mają kolory? ja kolorowe tusze zawsze używam do brązowego cienia na powiekachCytat:
będziemy trzymać kciuki i myśleć o BąbluPrzypomniałam sobie że jeszcze lata temu namietnie czytałam tony Harlequinów ![]() To ja napiszę coś o piciu alkoholu ja jak iedyś pisałam,mam słaby łeb i kieliszek wódki już na mnie działa rozmiękczająco,gotowa jestem zasnąć mój facet natomiast czasem napije się piwko,ale sporadycznie,natomiast bardzo nie lubię z nim chodzić na wesela i tego typu imprezy,gdzie namawiają go na alkohol,a on się daje a że głowę ma bardzo słabą,szybko się upija i nie mogę sobie dać z nim rady jest upierdliwy,marudzący(ale nie agresywny czy coś,o nie) i udaje że nic mu nie jest ostatnio tak udawał,że się wypierdzielił i omal łba nie rozwalił![]()
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-06-27 o 17:03 |
||
|
|
|
#4265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny, wiem, że przesadzam z tym stresowaniem, ale taka chyba rola matki
![]() tak samo dziś "uspokajałam" koleżanki z pracy, których synowie pierwszy raz pojechali na kolonie ... one zdenerwowne, czy dadzą radę, czy nie będą płakać, tęsknić itp., a chłopaki pewnie były tak zajęte, ze nawet przez chwilę o mamach nie pomyślały ![]() teraz się wymądrzam, a pewnie za kilka lat będę ten schemat znowu powielać ![]() co do alkoholu - ja lubię natomiast mój mąż to istny piwosz no i bebzon ma, że hoho
|
#4267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jak już się zdarzy, ze sie napije, to by tylko chciał spać
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4268 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
- fluo fuchsia, - fluo violet, - fluo rouge noir, - fluo emerald green, - fluo turquoise, - fluo electric blue Ten rouge noir podchodzi mi pod taki burgund, zastanawiam się nad nim i nad fioletowym, i nad turkusowym, i nad niebieskim Zresztą fuchsia też ładnie brzmi Wpisz sobie w google, powinno Ci wyrzucić kolory
|
|
|
|
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś widziałam wywiad z Wiśniewskim i stracił w moich oczach ![]() Ja namiętnie jeszcze czytam Pottera A Władcę Pierścieni miałam przeczytać, ale najpierw zobaczyłam film i stwierdziłam, że książkę już zostawię w spokoju
|
|
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
Jamapi
Gratuluję wygranej ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- http://allegro.pl/pupa-mascara-color...679127687.html chyba o ten chodzi? Boju, jakie te kosmetyki drogie.. W uk były one po 3-4funty??? |
|
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
http://pl.douglas-shop.com/douglas/ super ta stronka
Sarunieczka dziękuje za miłe słowo
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4274 |
|
Raczkowanie
|
hi. Mój też Tomasz. Tylko z tych lubiących troszkę wypić, zwłaszcza w piątki.
Ale te tusze drogie. A mozecie polecić jakiś dobry, zalety takie jak super enchant. Jak na razie jest moim nr1. Ale już się kończy i muszę jutro coś kupić w drogerii a najlepiej żeby było w cenie naszych tuszy 20-25zł.
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super jest
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() głupi ma szczęście
|
#4277 |
|
Raczkowanie
|
resscue dzięki bardzo jutro poszukam go w naturze i rossmanie. No chyba, że ktoś jeszcze coś podpowie hmm
|
#4278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam tusz granatowy z Essence z natury za 10 zł, ale ten granat widać tylko pod światło, a tak to, jak zwykły czarny |
|
|
|
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubie go za to że starcza na bardzo długo , nie skleja rzęs i jest naprawdę mega czarny no i cena przystępna
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
A w czym Ci się poszczęściło bo chyba przegapiłam
|
|
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
Na blogu wygrała
|
|
|
|
#4282 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chociaż na KWC ma przeróżniaste opinie. Jak go znajdę to kupię jak nie to wyczaiłam kilka już właśnie na KWC. Ewentualnie czekam jeszcze na jaką dobrą duszyczkę, która używała super enchant`a i zna jakiś porównywalny.
|
|
#4283 | ||
|
Rozeznanie
|
również gratuluję, Jamapi
Cytat:
strasznie mi się nie podoba :P ale to moja wada, jak znam książkę, to film nigdy mi się nie podoba Cytat:
ale kolory kuszą i pewnie prędzej, czy później je dorwę
|
||
|
|
|
#4284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś miałam z Rimmela Sexy Curves, ale jak dla mnie za mało robił Dawał podobne efekty jak Enchant, ale u mnie nasz sprawia jakbym miała więcej rzęs, a tamten tego nie robił ![]() Do tego z Rimela już nie powróciłam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...acy-rzesy.html |
|
|
|
|
#4285 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
opinie podobne do tego rimmela co resscue mi poleciła. Bardzo dobre i złe. Nie chce jakoś przeginać z kasą, bo nie mogę nigdzie pracy znaleźć więc utrzymuję się z kieszonkowego. No cóż, ale do tej osiemnastki jakoś bardzo mi się nie spieszy, bo czuje, że ostatnio to coraz szybciej mi latka lecą. Allee wracając. Dziękuję za kolejne opinie
|
|
#4286 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kiedyś zarzekałam się, że nie wyjadę, a teraz myślę o tym coraz częściej.
|
|
#4287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4288 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poza tym zrywałam truskawki, ale to już mniej mi się podobało. A jeszcze poza tym wystawiałam na all niepotrzebne ubrania i książki.
|
|
#4289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na dniach mam zamiar obejrzec "Ojca chrzestnego" a Wy tez tak macie, ze najpierw czytacie a potem ogladacie? czy nie ma to dla Was znaczenia? ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- no tak, bo teraz to juz babcia z Ciebie
|
|
#4290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
natomiast "Samotność w sieci" film to porażka....nudy, nudy, nudy...![]() Oglądałyście może film "Woda dla słoni"...??? |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

a te Pupa jakie mają kolory? ja kolorowe tusze zawsze używam do brązowego cienia na powiekach
a że głowę ma bardzo słabą,szybko się upija i nie mogę sobie dać z nim rady

no zobaczymy, na razie jestem na początku i nic specjalnego nie wyczytałam...

Gratulujemy
Kiedyś miałam z Rimmela Sexy Curves, ale jak dla mnie za mało robił