Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-27, 15:26   #4261
katniewojt
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

"Janusz L. Wiśniewski napisał pełną rozmachu, niezapomnianą powieść o życiu i śmierci, o wojnie i pokoju, o miłości - nie o jednej o wielu...

Od zbombardowanego Drezna, przez tętniący życiem Nowy Jork, po bajeczny atol Bikini wiedzie niezwykła odyseja Anny - młodej Niemki z antyfaszystowskiej rodziny. z wojennego piekła wyrywa ją Stanley, amerykański reporter, wysłany do Europy, by sfotografować nieludzką katastrofę. wspólna pasja robienia zdjęć postawi ich w centrum wielu ważnych wydarzeń, w różnych miejscach świata.

Jak kochać, gdy widziało się tyle zła? Jak ufać, znając skłonność człowieka do kłamstwa? Jak być szczęśliwym, skoro nie da się - i nie wolno - niczego zapomnieć?

Ponadczasowy, trzymający w napięciu i rozbłyskujący zadziwiającymi szczegółami niczym fotograficzna migawka fresk społeczno-obyczajowy, który nikogo nie pozostawi obojętnym."

katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 16:46   #4262
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
O, mój mąż też Lema uwielbia Ja Lema coś tam z lektur czytałam... ale planuję się za niego w najbliższym czsasie wziąć, kilka jego książek na półce stoi

Oooj, ja znam jednego Tomasza bardzo pijącego
Ja też znam pijącego

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
ale się kobitki uparłyśmy na tych Tomaszów chociaż Tomasz mówie do niego tylko jak mnie wnerwi

Słowa dotrzymam
Nio, ja też miałam takiego odskoczeniowego Tomasza
Tak piszecie o tych książkach, a ja już z rok nic nie czytałam;( Lubuję się w biografiach, ale angielskojęzycznych najbardziej Wszystkie ksiązki jakie czytam to w tym jęzku, oby nie zapomnieć jezyka
Stary 2011-06-27, 16:55   #4263
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Ja też znam pijącego

Nio, ja też miałam takiego odskoczeniowego Tomasza
Tak piszecie o tych książkach, a ja już z rok nic nie czytałam;( Lubuję się w biografiach, ale angielskojęzycznych najbardziej Wszystkie ksiązki jakie czytam to w tym jęzku, oby nie zapomnieć jezyka
Ja z kolei czytam po angielsku, żeby się uczyć języka, ale takie bzdury czytam, że aż wstyd. Jak okładka książki jest różowa i z tyłu pisze, że książka jest o perypetiach młodej matki, która od roku nie miała orgazmu i rozpaczliwie szuka chłopa, to wiem, że to książka dla mnie
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 17:02   #4264
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Bry
Cytat:

Później mogę wam pokazać pare zdjęć jak byście chciały
boskie fotki wyglądałaś ślicznie,i buzię masz taką młodą mniam
Pani młoda śliczną miała sukienkę

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
A przy okazji wrzucę nowy temat Widziałyście nowe tusze marki Pupa - kolorowe Zastanawiam się, czy sobie nie kupić, może któraś z Was już je ma? Pierwszy mój kolorowy tusz miałam z Avonu, to był SuperSHOCK fioletowy i był naprawdę super Potem w kolejnym roku wprowadzili fioletowy i turkusowy, ale te były do bani :/ A ja lubię takie różne dziwne rzeczy :P
Ja bardzo lubiłam tusz stylistę z Avonu,miałam turkus i dobrze mi w nim było teraz mam szafirowy z Ori,turkus i fiolet z Bell bodajże,ale choruję na taki hmm...burgund czy bordo,gdzieś na rzęsach w gazecie widziałam ale nie wiem gdzie taki kupić a te Pupa jakie mają kolory? ja kolorowe tusze zawsze używam do brązowego cienia na powiekach

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
właśnie dostałam telefon, ze moje dziecie już za tydzień 4 lipca będzie miało zabieg

się udało załatwić i ta znajoma instrumentariuszka będzie przy zabiegu

już mam stresa
wooow to prędziutko bo za tydzieńbędziemy trzymać kciuki i myśleć o Bąblu

Przypomniałam sobie że jeszcze lata temu namietnie czytałam tony Harlequinów

To ja napiszę coś o piciu alkoholu ja jak iedyś pisałam,mam słaby łeb i kieliszek wódki już na mnie działa rozmiękczająco,gotowa jestem zasnąć mój facet natomiast czasem napije się piwko,ale sporadycznie,natomiast bardzo nie lubię z nim chodzić na wesela i tego typu imprezy,gdzie namawiają go na alkohol,a on się daje a że głowę ma bardzo słabą,szybko się upija i nie mogę sobie dać z nim rady jest upierdliwy,marudzący(ale nie agresywny czy coś,o nie) i udaje że nic mu nie jest ostatnio tak udawał,że się wypierdzielił i omal łba nie rozwalił odprowadziłam go do mieszkania pod drzwi,a rano mi mówił że obudził się z głową w pokoju a tyłkiem w przedpokoju,w garniturze,nie zdążył do łóżka dotrzeć,nawet nie pamiętał jak dotarł

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-06-27 o 17:03
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 17:05   #4265
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Nie, tej nie.
Czytałam opowiadania: "Martyna i inne opowiadania o miłości" , "Zespoły napięć", "Molekuły emocji", no i oczywiście "Samotność w @".
Przyznam szczerze, że boję się sięgnąć po kolejną pozycję jakoś się zraziłam do tego pana.
Co do poradników; nie czytuję, ale na ten jeden się skusiłam, bo to niby jakiś hit i bardo polecany no zobaczymy, na razie jestem na początku i nic specjalnego nie wyczytałam...
Książka "Samotność..." była cudna, ale film mnie odrzucił.

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
"Janusz L. Wiśniewski napisał pełną rozmachu, niezapomnianą powieść o życiu i śmierci, o wojnie i pokoju, o miłości - nie o jednej o wielu...

Od zbombardowanego Drezna, przez tętniący życiem Nowy Jork, po bajeczny atol Bikini wiedzie niezwykła odyseja Anny - młodej Niemki z antyfaszystowskiej rodziny. z wojennego piekła wyrywa ją Stanley, amerykański reporter, wysłany do Europy, by sfotografować nieludzką katastrofę. wspólna pasja robienia zdjęć postawi ich w centrum wielu ważnych wydarzeń, w różnych miejscach świata.

Jak kochać, gdy widziało się tyle zła? Jak ufać, znając skłonność człowieka do kłamstwa? Jak być szczęśliwym, skoro nie da się - i nie wolno - niczego zapomnieć?

Ponadczasowy, trzymający w napięciu i rozbłyskujący zadziwiającymi szczegółami niczym fotograficzna migawka fresk społeczno-obyczajowy, który nikogo nie pozostawi obojętnym."

Zachęcająco brzmi!
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 17:09   #4266
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

dzięki dziewczyny, wiem, że przesadzam z tym stresowaniem, ale taka chyba rola matki

tak samo dziś "uspokajałam" koleżanki z pracy, których synowie pierwszy raz pojechali na kolonie ... one zdenerwowne, czy dadzą radę, czy nie będą płakać, tęsknić itp., a chłopaki pewnie były tak zajęte, ze nawet przez chwilę o mamach nie pomyślały

teraz się wymądrzam, a pewnie za kilka lat będę ten schemat znowu powielać

co do alkoholu - ja lubię winko przede wszystkim, ale piwkiem też nie pogardzę; driny żadko i to tylko przy jakiejś okazji
natomiast mój mąż to istny piwosz no i bebzon ma, że hoho

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 17:13   #4267
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Ja z kolei czytam po angielsku, żeby się uczyć języka, ale takie bzdury czytam, że aż wstyd. Jak okładka książki jest różowa i z tyłu pisze, że książka jest o perypetiach młodej matki, która od roku nie miała orgazmu i rozpaczliwie szuka chłopa, to wiem, że to książka dla mnie
Też czasami takie lubię

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Bry

boskie fotki wyglądałaś ślicznie,i buzię masz taką młodą mniam

To ja napiszę coś o piciu alkoholu ja jak iedyś pisałam,mam słaby łeb i kieliszek wódki już na mnie działa rozmiękczająco,gotowa jestem zasnąć mój facet natomiast czasem napije się piwko,ale sporadycznie,natomiast bardzo nie lubię z nim chodzić na wesela i tego typu imprezy,gdzie namawiają go na alkohol,a on się daje a że głowę ma bardzo słabą,szybko się upija i nie mogę sobie dać z nim rady jest upierdliwy,marudzący(ale nie agresywny czy coś,o nie) i udaje że nic mu nie jest ostatnio tak udawał,że się wypierdzielił i omal łba nie rozwalił odprowadziłam go do mieszkania pod drzwi,a rano mi mówił że obudził się z głową w pokoju a tyłkiem w przedpokoju,w garniturze,nie zdążył do łóżka dotrzeć,nawet nie pamiętał jak dotarł
No mój, też nie pije żeby się napić, ale piwko 1 kazdego dnia prawie po pracy A jak już się zdarzy, ze sie napije, to by tylko chciał spać
Stary 2011-06-27, 17:13   #4268
nightsong
Rozeznanie

Cytat:

Ja bardzo lubiłam tusz stylistę z Avonu,miałam turkus i dobrze mi w nim było teraz mam szafirowy z Ori,turkus i fiolet z Bell bodajże,ale choruję na taki hmm...burgund czy bordo,gdzieś na rzęsach w gazecie widziałam ale nie wiem gdzie taki kupić a te Pupa jakie mają kolory? ja kolorowe tusze zawsze używam do brązowego cienia na powiekach
Dostępne kolory:
- fluo fuchsia,
- fluo violet,
- fluo rouge noir,
- fluo emerald green,
- fluo turquoise,
- fluo electric blue

Ten rouge noir podchodzi mi pod taki burgund, zastanawiam się nad nim i nad fioletowym, i nad turkusowym, i nad niebieskim Zresztą fuchsia też ładnie brzmi Wpisz sobie w google, powinno Ci wyrzucić kolory
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 17:16   #4269
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Książka "Samotność..." była cudna, ale film mnie odrzucił.

Zachęcająco brzmi!
Filmu nie oglądałam, bo nie przepadam za Cielecką
Kiedyś widziałam wywiad z Wiśniewskim i stracił w moich oczach

Ja namiętnie jeszcze czytam Pottera A Władcę Pierścieni miałam przeczytać, ale najpierw zobaczyłam film i stwierdziłam, że książkę już zostawię w spokoju
Stary 2011-06-27, 17:24   #4270
jolkag78
Zakorzenienie

Jamapi
Gratuluję wygranej

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

http://allegro.pl/pupa-mascara-color...679127687.html
chyba o ten chodzi?
Boju, jakie te kosmetyki drogie.. W uk były one po 3-4funty???
Stary 2011-06-27, 17:30   #4271
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

http://pl.douglas-shop.com/douglas/ super ta stronka dzisiaj w koncu przyszła mi karta stałego klienta z bonem rabatowym , także wykorzystam go na zakupy poprzez tą stronkę hihi

Sarunieczka dziękuje za miłe słowo

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 17:30   #4272
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Jamapi
Gratuluję wygranej
Gratulujemy
Stary 2011-06-27, 17:31   #4273
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
oj u mnie by mial kredki za takie zachowanie .

Maleństwo moje
Stary 2011-06-27, 17:44   #4274
pattku
Raczkowanie

hi. Mój też Tomasz. Tylko z tych lubiących troszkę wypić, zwłaszcza w piątki.

Ale te tusze drogie. A mozecie polecić jakiś dobry, zalety takie jak super enchant. Jak na razie jest moim nr1. Ale już się kończy i muszę jutro coś kupić w drogerii a najlepiej żeby było w cenie naszych tuszy 20-25zł.

Avon
- 30.06.2010. / K10
pattku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 17:47   #4275
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez pattku Pokaż wiadomość
hi. Mój też Tomasz. Tylko z tych lubiących troszkę wypić, zwłaszcza w piątki.

Ale te tusze drogie. A mozecie polecić jakiś dobry, zalety takie jak super enchant. Jak na razie jest moim nr1. Ale już się kończy i muszę jutro coś kupić w drogerii a najlepiej żeby było w cenie naszych tuszy 20-25zł.
ja mogę ci polecić z rimmela http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CDUQ9QEwBQ super jest

Maleństwo moje
Stary 2011-06-27, 17:54   #4276
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Jamapi
Gratuluję wygranej
Cytat:
Gratulujemy
dzięki
głupi ma szczęście

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 18:06   #4277
pattku
Raczkowanie

resscue dzięki bardzo jutro poszukam go w naturze i rossmanie. No chyba, że ktoś jeszcze coś podpowie hmm

Avon
- 30.06.2010. / K10
Stary 2011-06-27, 18:10   #4278
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:

Mój też marudzi i zawsze się strasznie tuli, jak dziecko

Ja mam tusz granatowy z Essence z natury za 10 zł, ale ten granat widać tylko pod światło, a tak to, jak zwykły czarny
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 18:23   #4279
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
resscue dzięki bardzo jutro poszukam go w naturze i rossmanie. No chyba, że ktoś jeszcze coś podpowie hmm
proszę lubie go za to że starcza na bardzo długo , nie skleja rzęs i jest naprawdę mega czarny no i cena przystępna

Maleństwo moje
Stary 2011-06-27, 18:35   #4280
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
dzięki
głupi ma szczęście
A w czym Ci się poszczęściło bo chyba przegapiłam

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 19:42   #4281
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
A w czym Ci się poszczęściło bo chyba przegapiłam
Na blogu wygrała
Stary 2011-06-27, 19:46   #4282
pattku
Raczkowanie

Cytat:
proszę lubie go za to że starcza na bardzo długo , nie skleja rzęs i jest naprawdę mega czarny no i cena przystępna
podobuje się chociaż na KWC ma przeróżniaste opinie. Jak go znajdę to kupię jak nie to wyczaiłam kilka już właśnie na KWC. Ewentualnie czekam jeszcze na jaką dobrą duszyczkę, która używała super enchant`a i zna jakiś porównywalny.

Avon
- 30.06.2010. / K10
Stary 2011-06-27, 20:02   #4283
nightsong
Rozeznanie

również gratuluję, Jamapi

Cytat:
A Władcę Pierścieni miałam przeczytać, ale najpierw zobaczyłam film i stwierdziłam, że książkę już zostawię w spokoju
film jest beznadziejny strasznie mi się nie podoba :P ale to moja wada, jak znam książkę, to film nigdy mi się nie podoba

Cytat:

chyba o ten chodzi?
no właśnie trochę kosztuje, jeszcze takiego nie miałam :/ dlatego pytam, czy ktoś już ma ale kolory kuszą i pewnie prędzej, czy później je dorwę
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 20:03   #4284
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
podobuje się chociaż na KWC ma przeróżniaste opinie. Jak go znajdę to kupię jak nie to wyczaiłam kilka już właśnie na KWC. Ewentualnie czekam jeszcze na jaką dobrą duszyczkę, która używała super enchant`a i zna jakiś porównywalny.
Ja używam Super Enchant, ale niestety jedyne tusze u mnie nieavonowe, to loreal, a to przekracza Twoją granicę pieniężną Kiedyś miałam z Rimmela Sexy Curves, ale jak dla mnie za mało robił Dawał podobne efekty jak Enchant, ale u mnie nasz sprawia jakbym miała więcej rzęs, a tamten tego nie robił
Do tego z Rimela już nie powróciłam Na początku jest nawet fajny, ale potem jak dla mnie daje za delikatny efekt...
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...acy-rzesy.html
Stary 2011-06-27, 20:10   #4285
pattku
Raczkowanie

Cytat:
Ja używam Super Enchant, ale niestety jedyne tusze u mnie nieavonowe, to loreal, a to przekracza Twoją granicę pieniężną Kiedyś miałam z Rimmela Sexy Curves, ale jak dla mnie za mało robił Dawał podobne efekty jak Enchant, ale u mnie nasz sprawia jakbym miała więcej rzęs, a tamten tego nie robił
Do tego z Rimela już nie powróciłam Na początku jest nawet fajny, ale potem jak dla mnie daje za delikatny efekt...

opinie podobne do tego rimmela co resscue mi poleciła. Bardzo dobre i złe. Nie chce jakoś przeginać z kasą, bo nie mogę nigdzie pracy znaleźć więc utrzymuję się z kieszonkowego. No cóż, ale do tej osiemnastki jakoś bardzo mi się nie spieszy, bo czuje, że ostatnio to coraz szybciej mi latka lecą. Allee wracając. Dziękuję za kolejne opinie

Avon
- 30.06.2010. / K10
Stary 2011-06-27, 20:12   #4286
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Jamapi
Gratuluję wygranej

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

chyba o ten chodzi?
Witaj w Polsce, zarabiasz 3 razy mniej, a wszystko kosztuje 3 razy więcej
Kiedyś zarzekałam się, że nie wyjadę, a teraz myślę o tym coraz częściej.
Stary 2011-06-27, 20:14   #4287
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
nawet nie wiedziałam, że jest trylogia, an ie jedna sztuka tylko, jakoś się zawsze nie mogłam przekonać, żeby tą książkę wziąć, może się jednak skuszę. A co do takich to jeszcze Waris Dirie "kwiat pustyni" i "córka nomadów", jest jeszcze 3 część, ale mi się ta trzecia już tak nie podobała

muszę to bikini przeczytac w takim razie, bo samotność
czytała któraś z was coś emily giffin może? bo widziałam wczoraj w empiku, ale w końcu wzięłam co innego. Teraz jeszcze choruję na "arabską pieśń" i "debiutantki z park avenue"- coś w stylu plotkary podobno
Uwielbiam Emily Giffin...przeczytałam jej wszystko oprócz"Siedem lat później"...ale właśnie mi mąż kupił i zaraz zaczynam...taka literatura typowo kobieca- idealna na wakacje
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 20:16   #4288
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
opinie podobne do tego rimmela co resscue mi poleciła. Bardzo dobre i złe. Nie chce jakoś przeginać z kasą, bo nie mogę nigdzie pracy znaleźć więc utrzymuję się z kieszonkowego. No cóż, ale do tej osiemnastki jakoś bardzo mi się nie spieszy, bo czuje, że ostatnio to coraz szybciej mi latka lecą. Allee wracając. Dziękuję za kolejne opinie
Ja jak byłam piękna i młoda, to sprzedawałam przez 2 dni w tygodniu na ulicy gazetę Anonse. Zarabiałam na tym całkiem fajne pieniążki, ze 400 zł na miesiąc. Jak masz w pobliżu biuro tej gazety to podejdź zapytać, czy kogoś nie potrzebują

Poza tym zrywałam truskawki, ale to już mniej mi się podobało.

A jeszcze poza tym wystawiałam na all niepotrzebne ubrania i książki.
Stary 2011-06-27, 20:18   #4289
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
film jest beznadziejny strasznie mi się nie podoba :P ale to moja wada, jak znam książkę, to film nigdy mi się nie podoba
a mi sie film podobal, oczywiscie najpierw przeczytalam ksiazki i jestem wielka fanka, tzn. teraz juz mi troche przeszlo
na dniach mam zamiar obejrzec "Ojca chrzestnego"
a Wy tez tak macie, ze najpierw czytacie a potem ogladacie? czy nie ma to dla Was znaczenia?

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Ja jak byłam piękna i młoda...
no tak, bo teraz to juz babcia z Ciebie

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 20:24   #4290
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem jest on porównywalny do naszego Enchant...warto spróbować...

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
a mi sie film podobal, oczywiscie najpierw przeczytalam ksiazki i jestem wielka fanka, tzn. teraz juz mi troche przeszlo
na dniach mam zamiar obejrzec "Ojca chrzestnego"
a Wy tez tak macie, ze najpierw czytacie a potem ogladacie? czy nie ma to dla Was znaczenia?

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

no tak, bo teraz to juz babcia z Ciebie
Tak, ja zawsze najpierw czytam potem oglądam...Władca pierścieni- lubię książkę i film natomiast "Samotność w sieci" film to porażka....nudy, nudy, nudy...
Oglądałyście może film "Woda dla słoni"...???
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości