|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Mój Pulpet ma bardzo sztywną i ostrą sierść. Gdy dłużej się z nim bawię i go przytulam, to potem mnie wszystko swędzi i mam czerwone ślady. Nie mam uczulenia na sierść - po prostu Bubi to wybryk natury
![]() A Rudy już 3h śpi pod stołem jak zabity Zmarzł na deszczu, bo Tatusiek wypuścił go rano i nie chciało mu się później go wycierać, więc czekał aż wstanę Dodam, że moje psy śpią na dworze, ale jak ja jestem w domu, to Rudy i Pulpet muszą być w domu Strasznie rozpuściła Rudzika pod tym względemUczę się i jednocześnie oglądam0 "rodzinę 2 +8". Dzieciaki mają wciągu dnia 2h drzemki. Pokazywali zegar, odliczają ostatnie 5s i zanim czas dobiegł końca, to wszystkie sześcioraczki już na nogach
|
|
|
|
#4952 |
|
Zakorzenienie
|
coś mi na wizażu dzisiaj wyskoczyło podaj nazwę użytkownika i hasło
mimo, że byłam zalogowana, na środku takie okienko chyba mam jakiegoś chwasta w kompie bo zamknęłam to okienko a wizaż działa już skanuję... i czekam na tża, bo on się trochę zna na tym
|
|
|
|
#4953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wylogowałam się, czego nigdy nie robię, bo akurat hasło na wizaż mam zapamiętane; wyłaczyłam przeglądarkę; wlączyłam, weszłam na wizaż, zalogowałam się i już tego nie mam
|
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
już znalazło jednego wirusa
|
|
|
|
#4955 |
|
Zakorzenienie
|
to sam Ci nie woła
![]() ja ostatnio sobie łażę po necie - sklepy z kometykami w obrocie i nagle avast krzyczy "wykryto zagrożenie - koń trojański" a mój mąż na to: taaaaa już wiem na jakie strony wchodzisz ![]()
|
#4956 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4957 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam przy popołudniowej kawce
Okazało się, że mała ma wysypkę alergiczną, a lekarka naprzepisywała tyle świństw że połowy nie wykupiłam![]() Ja rozumiem kobiety, które tkwią w toksycznych związkach i wiem, że gdybym tego nie przeżyła nie mogłabym uwierzyć w taki sposób życia i brak szacunku do siebie...u mnie trwało to 5 lat...teraz za to mam mężczyznę łagodnego i spokojnego...i wiecie co...przyznaję trochę pantoflarza...zakochanego we mnie nieustannie Jednak rzeczywiście jak kobiety pozwalają krzywdzić własne dzieci to już jakiś kosmos...![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
Edytowane przez zalotnica83 Czas edycji: 2011-07-05 o 15:25 |
|
|
|
|
#4958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do Radka zadzwoniła dzisiaj Pani doktor i pow, że jej przełożona, nie zgadza się z jej decyzją, i nie chce go dawać do szpitala na chwilę obecną... Poleciła pierw zrobić kolejne badania oraz badania wątroby... Ponoc przy tej leukopemii częstym powodem jest watroba, żółtaczka ( a Tż 3 lata temu miał wycinane migdały), więc chcą sprawdzic pierw to, zanim będą szpik pobierać... Powiedziała wprost, że jest podejrzenie białaczki przy takich wynikach, ale nie może tego stwierdzić na podstawie tylko tych badań i dlatego chcą pierw szukać nieinwazyjnie innych przyczyn,ale pow, że nie ma co się denerwować, że tydzień naprawdę nic nie zmieni... Mnie osobiście pociesza fakt, że tak szybko zareagowałam... Tż miał robione badania pół roku temu i było wszystko ok.. teraz w ciagu miesiąca tak zaczął chudnąc to od razu go wygoniłam na te badanie, tak więc, cokolwiek by to nie było, to jest to bardzo wcześnie.. I tego się trzymamy A pewnie okaże, się, że faktycznie go w tym pieprzonym szpitalu czymś zarazili...
|
|
|
|
|
#4960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z dwojga złego lepsza zółtaczka niż białaczka
|
|
|
|
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
Sarunieczko, jak Ci się podoba ta tania pomadka, którą zamówiłaś niedawno na allegro? Jak się sprawuje?
|
|
|
|
#4963 | ||||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() chyba bym się załamała jakbym była uczulona na sierść,strasznie kocham zwierzaki Cytat:
ufff jak dobrze że już po wszystkim i że Bąbelek w domu zapomniał co mu się dziś przytrafiło Cytat:
![]() oo no proszę,wyskoczyłam dwa dni wcześniej ![]() A ja miałam kilku chłopaków Baranów,i mój obecny też Baran znam fajnego Lwa też,natomiast nie przepadam za Skorpionami-zazdrosni i wredni jak cholera![]() Cytat:
i tak sporo straciłam ale co ważniejsze uratowałam stwierdzając że mi nie potrzebny a tylko muli kompa![]() bo tak jest,mam avast i każdą otwieraną stronę najpierw "mieli" sprawdzając ją pod kątem wirusów,czasem chwilę to trwa a mnie czekanie okropnie denerwuje ogólnie mam lapka 6 rok i myślę o nowym bo ten nie nadąża za mną i ma mały dysk-nie mieszczę się ze swoimi szpargałamiCytat:
pewnie uratowałaś Mu życie teraz bądźcie silni,i jestem pewna że wszystko będzie dobrzeCytat:
średnio trwała,tylko ten zapach babciny mi trochę przeszkadza ale kolorek ładny,i tym się cieszę
|
||||||
|
|
|
#4964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko więc jest możliwe ![]() ![]() ~~ przy okazji zabiegu bąbla dowiedziałam się jaką ma grupę krwi, mój maż ma A+, ja B+ a bąbel AB+ czyli nie mogę mówić, ze to bardziej mój synek
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-07-05 o 18:50 |
|
|
|
|
#4965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja też kocham zwierzaki, niestety moja córka jest mega uczulona na sierść kota- od razu się dusi- astma ją dusi .. strasznie ja cierpię z braku kociaka futrzaka w domu, ale nie mogę go mieć bo inaczej dziecko by mi umarło . No więc wybór wiadomo jaki ;( koty mam w prezentacjach na kompie co do antywirusa to Twój facet ma rację, ja nie mam antywirusa, ale mam ustawione odpowiednio zapory windows no i oczywiście legalny system , który sam aktualizacje pobiera i wszystkie dziury systemowe łata. Natomiast na "konia" tego o którym piszesz działały komendy linuxowe, bo widocznie masz system XP lun nowszy a one są na jądrze linuxa zrobione. Ja zanim go wywaliłam, tzn tego konia, to łomotałam go komendą linuxa Obecnie czekam na lapka mojego kupiłam w zeszłym tygodniu, zamówiłam konfigurację wewnętrzną taką jaką chciałam i system jaki chciałam a dostałam laptopa z innym systemem (tzn z wersją dla użytkowników domowych Home Premium, a ja chciałam Professional).. więc odniosłam go następnego dnia, bo niestety laptop na firmę powinien mieć legalne i pełne oprogramowanie a nie dla jakichś użytkowników domowych .... i teraz czekam na kolejnego, nie mam ani kasy, ani laptopa.. ale jutro już około południa będe go miała podobno i będę go... kochać
|
||
|
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4968 | |
|
|
Cytat:
wiem że zapory mi facet ustawiał,on jest maniak komputerowy no i aktualizacje często widzę że mi się pobierają |
|
|
|
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
uszyłam te sukienki, tzn. sobie i dla córki, jutro zrobię jakieś foto jak chcecie, bo dzisiaj to już kiepskie światło
![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- zaraz nam się wątek skończy ![]() dobranoc słoneczka |
|
|
|
#4971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak ogólnie, to pierwszy raz od dawna cieszę się na pakę avonową, mała rzecz a odskocznia i cieszy jak nigdy![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- zalotnica83 Jutro Ci napiszę, bo zostawiłam w pracy... chyba ados nr 577, ale ręki nie dam uciąć
|
|
|
|
|
#4972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe gdzie można go kupić...w Rossie czy Naturze raczej nie...może w małych drogeriach...
|
|
|
|
|
#4973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- http://kosmetyki-polskie.com/pl/p/Ad...77-turkus/2312 Tutaj z przesyłką 10,90 wychodzi, znajdziesz coś jeszcze to tanio |
|
|
|
|
#4974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
też juz obczajam.. ten piekny
http://kosmetyki-polskie.com/pl/p/Ad...49-szafir/2285 |
|
|
|
#4976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc dziewczynki, oby Wam się śniły same dobre rzeczy
|
|
|
|
|
#4977 | |||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() to ja tez idę do łóżka,bo plecy mnie cholernie bolą ![]() do jutra Skarby |
|||
|
|
|
#4978 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#4979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja te lakiery ados kupowałam rok temu u mnie w mieście w niezrzeszonej drogerii za całe 2,55zł ![]() właśnie ostatnio je odkopałam na dnie koszyczka w kosmetykami mam fioletowy i zielony ![]() kurcze, ale u nas znowu się pogoda zepsuła ![]() a ja chce jechać z bąblem do gdańska .... do sephory mam nadzieję, że da mi pobuszować, bo chce kupić, jakieś fajne kosmetyki w podziękowaniu pewnej pani no i może przy okazji dla siebie coś wykukam
|
|
#4980 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jamapi jeżeli wierzyć prognozom to koło południa ma byc już u nas słoneczko.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

Zmarzł na deszczu, bo Tatusiek wypuścił go rano i nie chciało mu się później go wycierać, więc czekał aż wstanę
Dodam, że moje psy śpią na dworze, ale jak ja jestem w domu, to Rudy i Pulpet muszą być w domu
mimo, że byłam zalogowana, na środku takie okienko

Okazało się, że mała ma wysypkę alergiczną, a lekarka naprzepisywała tyle świństw że połowy nie wykupiłam

piguła chciała mu dać czopek przeciwbólowy i też w trzy osoby musieliśmy go trzymać, bo tak się wyrywał ...

pewnie uratowałaś Mu życie
no i aktualizacje często widzę że mi się pobierają