Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-05, 12:53   #4951
katniewojt
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

Mój Pulpet ma bardzo sztywną i ostrą sierść. Gdy dłużej się z nim bawię i go przytulam, to potem mnie wszystko swędzi i mam czerwone ślady. Nie mam uczulenia na sierść - po prostu Bubi to wybryk natury
A Rudy już 3h śpi pod stołem jak zabity Zmarzł na deszczu, bo Tatusiek wypuścił go rano i nie chciało mu się później go wycierać, więc czekał aż wstanę Dodam, że moje psy śpią na dworze, ale jak ja jestem w domu, to Rudy i Pulpet muszą być w domu Strasznie rozpuściła Rudzika pod tym względem
Uczę się i jednocześnie oglądam0 "rodzinę 2 +8". Dzieciaki mają wciągu dnia 2h drzemki. Pokazywali zegar, odliczają ostatnie 5s i zanim czas dobiegł końca, to wszystkie sześcioraczki już na nogach
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 14:09   #4952
musso4
Zakorzenienie

coś mi na wizażu dzisiaj wyskoczyło podaj nazwę użytkownika i hasło mimo, że byłam zalogowana, na środku takie okienko chyba mam jakiegoś chwasta w kompie bo zamknęłam to okienko a wizaż działa już skanuję... i czekam na tża, bo on się trochę zna na tym
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 14:24   #4953
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
coś mi na wizażu dzisiaj wyskoczyło podaj nazwę użytkownika i hasło mimo, że byłam zalogowana, na środku takie okienko chyba mam jakiegoś chwasta w kompie bo zamknęłam to okienko a wizaż działa już skanuję... i czekam na tża, bo on się trochę zna na tym
też to miałam
wylogowałam się, czego nigdy nie robię, bo akurat hasło na wizaż mam zapamiętane; wyłaczyłam przeglądarkę; wlączyłam, weszłam na wizaż, zalogowałam się i już tego nie mam

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 14:38   #4954
musso4
Zakorzenienie

już znalazło jednego wirusa
Stary 2011-07-05, 15:03   #4955
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
już znalazło jednego wirusa
to sam Ci nie woła

ja ostatnio sobie łażę po necie - sklepy z kometykami w obrocie i nagle avast krzyczy "wykryto zagrożenie - koń trojański" a mój mąż na to: taaaaa już wiem na jakie strony wchodzisz

Stary 2011-07-05, 15:04   #4956
Gosiulkar
Raczkowanie

GG do Gosiulkar

Cytat:
Też mi to wyskoczyło i jak Ty nic nie wpisałam i zamknełam okienko
Gosiulkar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 15:06   #4957
zalotnica83
Zakorzenienie

Witam przy popołudniowej kawce Okazało się, że mała ma wysypkę alergiczną, a lekarka naprzepisywała tyle świństw że połowy nie wykupiłam
Ja rozumiem kobiety, które tkwią w toksycznych związkach i wiem, że gdybym tego nie przeżyła nie mogłabym uwierzyć w taki sposób życia i brak szacunku do siebie...u mnie trwało to 5 lat...teraz za to mam mężczyznę łagodnego i spokojnego...i wiecie co...przyznaję trochę pantoflarza...zakochanego we mnie nieustannie Jednak rzeczywiście jak kobiety pozwalają krzywdzić własne dzieci to już jakiś kosmos... Moja przyjaciółka ma ciężką sytuacje...przemoc, alkohol...a ma 11 miesięczne dziecko i jest w ciąży...na razie mieszka u rodziców, ale czuję że znów wybaczy i wróci...nie da się jej nigdy od tego odwieść...przecież się ZMIENI...

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
to sam Ci nie woła

ja ostatnio sobie łażę po necie - sklepy z kometykami w obrocie i nagle avast krzyczy "wykryto zagrożenie - koń trojański" a mój mąż na to: taaaaa już wiem na jakie strony wchodzisz
Haha mój mąż też zawsze się śmieje że ptaszki oglądam (jak jakiś wirus wyskakuje)...

Edytowane przez zalotnica83
Czas edycji: 2011-07-05 o 15:25
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 15:15   #4958
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
to sam Ci nie woła

nie tż twierdzi, że antywirus zamula komputer i ma przez to wysokie pingi( czy jakośtam) jak gra w sieci w CoD
Stary 2011-07-05, 16:23   #4959
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
uffff nadrobiłam Was

przede wszystkim - jolka trzymam kciuki za Was

dużo tu lwic - ja też 28 lipiec 1983
mój mąż rak

relacja z zabiegu bąbla, bo jak widać jesteśmy już w domku

wczoraj rano jak pojechaliśmy to mati nawet to swojej sali nie chciał wejść, a o posadzeniu na łózko już nie mówiąc jakoś zabawkami się go przekabaciło... potem ubranie piżamki - też nie chciał ... musieliśmy najpierw przebrać jego misia i dopiero wtedy daliśmy radę

głupi jaś - masakra!!! piguła mu tak chamsko ten zastrzyk w dupala zrobiła ... normalnie rzeź :evil: oczywiście ryk; ale jaki po tym zastrzyku był bekowy to poezja tak jakby pojany był - niby zmulony, ale pełen energii za razem; fajnie gadal i wszystkim się podniecał - padaliśy ze śmiechu

szedł na zabieg jako pierwszy i dzięki bogu, bo nie wytrzymałabym tego czekania; wrócił wybudzony z narkozy; zapłakany cały opuchnięty i krzyczący, ze boli piguła chciała mu dać czopek przeciwbólowy i też w trzy osoby musieliśmy go trzymać, bo tak się wyrywał ...
płakał, ze chce na ręce, potem spać, znowu na ręce, znowu spać ... ciągle go przytulaliśmy i uspokajaliśmy; wkońcu jak czopek zaczął działać, to zasnął;
szybko się obudził, bo już po godzinie i zdziwiony, że ma welfon w łapce ;
) już nie bolało ... pobawił się trochę i poszedł dalej spać; i tak w kółko

dziś pobudka o szóstej i odliczenie do obchodu lekarzy ... w końcu decyzja, ze możemy iść do domu, ale trzeba było wyjąśc welflon ... znowu co się napłakał to jego; jeszcze zanim w ogóle go piguła dotknęła, to ryk w niebogłosy ...
młody pewnie będzie miał teraz awrsję to białych fartuchów skończyły się czasy grzecznego dziecka u lekarza

w domku już dziecko, jakby nic się nie działo, więc wszystko super

ide robić zupę, bo jak dorwałam koma, to się oderwać nie mogę
Dzieki Bogu, że to już za Wami, i, że mały już nie pamięta
Do Radka zadzwoniła dzisiaj Pani doktor i pow, że jej przełożona, nie zgadza się z jej decyzją, i nie chce go dawać do szpitala na chwilę obecną... Poleciła pierw zrobić kolejne badania oraz badania wątroby... Ponoc przy tej leukopemii częstym powodem jest watroba, żółtaczka ( a Tż 3 lata temu miał wycinane migdały), więc chcą sprawdzic pierw to, zanim będą szpik pobierać... Powiedziała wprost, że jest podejrzenie białaczki przy takich wynikach, ale nie może tego stwierdzić na podstawie tylko tych badań i dlatego chcą pierw szukać nieinwazyjnie innych przyczyn,ale pow, że nie ma co się denerwować, że tydzień naprawdę nic nie zmieni... Mnie osobiście pociesza fakt, że tak szybko zareagowałam... Tż miał robione badania pół roku temu i było wszystko ok.. teraz w ciagu miesiąca tak zaczął chudnąc to od razu go wygoniłam na te badanie, tak więc, cokolwiek by to nie było, to jest to bardzo wcześnie.. I tego się trzymamy A pewnie okaże, się, że faktycznie go w tym pieprzonym szpitalu czymś zarazili...
Stary 2011-07-05, 16:31   #4960
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Dzieki Bogu, że to już za Wami, i, że mały już nie pamięta
Do Radka zadzwoniła dzisiaj Pani doktor i pow, że jej przełożona, nie zgadza się z jej decyzją, i nie chce go dawać do szpitala na chwilę obecną... Poleciła pierw zrobić kolejne badania oraz badania wątroby... Ponoc przy tej leukopemii częstym powodem jest watroba, żółtaczka ( a Tż 3 lata temu miał wycinane migdały), więc chcą sprawdzic pierw to, zanim będą szpik pobierać... Powiedziała wprost, że jest podejrzenie białaczki przy takich wynikach, ale nie może tego stwierdzić na podstawie tylko tych badań i dlatego chcą pierw szukać nieinwazyjnie innych przyczyn,ale pow, że nie ma co się denerwować, że tydzień naprawdę nic nie zmieni... Mnie osobiście pociesza fakt, że tak szybko zareagowałam... Tż miał robione badania pół roku temu i było wszystko ok.. teraz w ciagu miesiąca tak zaczął chudnąc to od razu go wygoniłam na te badanie, tak więc, cokolwiek by to nie było, to jest to bardzo wcześnie.. I tego się trzymamy A pewnie okaże, się, że faktycznie go w tym pieprzonym szpitalu czymś zarazili...
bardzo możliwe, polskie szpitalez dwojga złego lepsza zółtaczka niż białaczka
Stary 2011-07-05, 17:05   #4961
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
właśnie , trzymamy kciuki myślimy pozytywnie. Jolcia, będzie dobrze
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 17:58   #4962
katniewojt
Zakorzenienie

Sarunieczko, jak Ci się podoba ta tania pomadka, którą zamówiłaś niedawno na allegro? Jak się sprawuje?
Stary 2011-07-05, 18:48   #4963
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Hej dziołchy
Ten filmik super, a komentarz z porównaniem do bohatera romantycznego mnie rozbawił po raz drugi!
Zabawny mimo żez alkoholików nie powinno się śmiać,jednak niektórzy są tak uroczy w swoim stanie,że ciężko sie powstrzymać

Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość
Mojej mamie oczy puchły i łzawiły od chomika
chyba bym się załamała jakbym była uczulona na sierść,strasznie kocham zwierzaki

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
musicie to zobaczyć- na poprawę humoru!
http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU...feature=fvwrel
ale dzieciak fajny

Cytat:
relacja z zabiegu bąbla, bo jak widać jesteśmy już w domku
ufff jak dobrze że już po wszystkim i że Bąbelek w domu zapomniał co mu się dziś przytrafiło

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
Mnie jak Piotrek uderzył trzeci raz w twarz - zapytałam się samej siebie czy chce tak żyć ? odpowiedz była prosta , odeszłam.
Mam jedną pamiątkę po nim , z✂✂✂any nadgarstek , bo podczas kłotni mi go wykręcił .
co za skur*****

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
O, jak blisko ! JA 5
No to ja młodsza
oo no proszę,wyskoczyłam dwa dni wcześniej Czyli jesteśmy Strzelczyniami,trafiamy strzałami w męskie serca
A ja miałam kilku chłopaków Baranów,i mój obecny też Baran znam fajnego Lwa też,natomiast nie przepadam za Skorpionami-zazdrosni i wredni jak cholera

Cytat:
też miałam raz konia,komp stanął i nic się nie dało zrobić,wyłączał się co chwilę,trzeba było odinstalować system,a ja miałam tyle muzy,zdjęć nigdzie nie skopiowanych...na szczęście bratu udało się go jakoś uruchomić awaryjnie,i pół dnia przegrywałam co tylko mogłam na pen drivy bo nie mam większego dysku przenośnego i tak sporo straciłam ale co ważniejsze uratowałam a to wszystko przez mojego faceta,bo dzień wcześniej odinstalował mi antywirusa stwierdzając że mi nie potrzebny a tylko muli kompa

Cytat:
nie tż twierdzi, że antywirus zamula komputer
bo tak jest,mam avast i każdą otwieraną stronę najpierw "mieli" sprawdzając ją pod kątem wirusów,czasem chwilę to trwa a mnie czekanie okropnie denerwuje ogólnie mam lapka 6 rok i myślę o nowym bo ten nie nadąża za mną i ma mały dysk-nie mieszczę się ze swoimi szpargałami
Cytat:
Do Radka zadzwoniła dzisiaj Pani doktor i pow, że jej przełożona, nie zgadza się z jej decyzją, i nie chce go dawać do szpitala na chwilę obecną...(...)Tż miał robione badania pół roku temu i było wszystko ok.. teraz w ciagu miesiąca tak zaczął chudnąc to od razu go wygoniłam na te badanie, tak więc, cokolwiek by to nie było, to jest to bardzo wcześnie.. I tego się trzymamy A pewnie okaże, się, że faktycznie go w tym pieprzonym szpitalu czymś zarazili...
Jak to dobrze że zareagowałaś tak szybko,naprawdę pewnie uratowałaś Mu życieteraz bądźcie silni,i jestem pewna że wszystko będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Sarunieczko, jak Ci się podoba ta tania pomadka, którą zamówiłaś niedawno na allegro? Jak się sprawuje?
A w sumie ok,bez rewelacji,ale tragiczna nie jestśrednio trwała,tylko ten zapach babciny mi trochę przeszkadzaale kolorek ładny,i tym się cieszę
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 18:49   #4964
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
już to chyba pisałam, ale mnie żółtaczką zarażono, jak oddawałam krew
wszystko więc jest możliwe

~~
przy okazji zabiegu bąbla dowiedziałam się jaką ma grupę krwi, mój maż ma A+, ja B+ a bąbel AB+ czyli nie mogę mówić, ze to bardziej mój synek

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2011-07-05 o 18:50
Stary 2011-07-05, 19:03   #4965
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
A w sumie ok,bez rewelacji,ale tragiczna nie jestśrednio trwała,tylko ten zapach babciny mi trochę przeszkadzaale kolorek ładny,i tym się cieszę
Chyba sobie ją odpuszczę ze względu na zapach
Stary 2011-07-05, 20:23   #4966
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
chyba bym się załamała jakbym była uczulona na sierść,strasznie kocham zwierzaki
Cytat:

też miałam raz konia,komp stanął i nic się nie dało zrobić,wyłączał się co chwilę,trzeba było odinstalować system,a ja miałam tyle muzy,zdjęć nigdzie nie skopiowanych...na szczęście bratu udało się go jakoś uruchomić awaryjnie,i pół dnia przegrywałam co tylko mogłam na pen drivy bo nie mam większego dysku przenośnego i tak sporo straciłam ale co ważniejsze uratowałam a to wszystko przez mojego faceta,bo dzień wcześniej odinstalował mi antywirusa stwierdzając że mi nie potrzebny a tylko muli kompa

bo tak jest,mam avast i każdą otwieraną stronę najpierw "mieli" sprawdzając ją pod kątem wirusów,czasem chwilę to trwa a mnie czekanie okropnie denerwuje ogólnie mam lapka 6 rok i myślę o nowym bo ten nie nadąża za mną i ma mały dysk-nie mieszczę się ze swoimi szpargałami

ja też kocham zwierzaki, niestety moja córka jest mega uczulona na sierść kota- od razu się dusi- astma ją dusi .. strasznie ja cierpię z braku kociaka futrzaka w domu, ale nie mogę go mieć bo inaczej dziecko by mi umarło . No więc wybór wiadomo jaki ;( koty mam w prezentacjach na kompie

co do antywirusa to Twój facet ma rację, ja nie mam antywirusa, ale mam ustawione odpowiednio zapory windows no i oczywiście legalny system , który sam aktualizacje pobiera i wszystkie dziury systemowe łata. Natomiast na "konia" tego o którym piszesz działały komendy linuxowe, bo widocznie masz system XP lun nowszy a one są na jądrze linuxa zrobione. Ja zanim go wywaliłam, tzn tego konia, to łomotałam go komendą linuxa

Obecnie czekam na lapka mojego kupiłam w zeszłym tygodniu, zamówiłam konfigurację wewnętrzną taką jaką chciałam i system jaki chciałam a dostałam laptopa z innym systemem (tzn z wersją dla użytkowników domowych Home Premium, a ja chciałam Professional).. więc odniosłam go następnego dnia, bo niestety laptop na firmę powinien mieć legalne i pełne oprogramowanie a nie dla jakichś użytkowników domowych .... i teraz czekam na kolejnego, nie mam ani kasy, ani laptopa.. ale jutro już około południa będe go miała podobno i będę go... kochać
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 21:35   #4967
musso4
Zakorzenienie

Cytat:

~~
przy okazji zabiegu bąbla dowiedziałam się jaką ma grupę krwi, mój maż ma A+, ja B+ a bąbel AB+ czyli nie mogę mówić, ze to bardziej mój synek
heh, ja mam B-, tż A+ córka ma 0-
Stary 2011-07-05, 21:40   #4968
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
co do antywirusa to Twój facet ma rację, ja nie mam antywirusa, ale mam ustawione odpowiednio zapory windows no i oczywiście legalny system , który sam aktualizacje pobiera i wszystkie dziury systemowe łata. Natomiast na "konia" tego o którym piszesz działały komendy linuxowe, bo widocznie masz system XP lun nowszy a one są na jądrze linuxa zrobione. Ja zanim go wywaliłam, tzn tego konia, to łomotałam go komendą linuxa

Obecnie czekam na lapka mojego kupiłam w zeszłym tygodniu, zamówiłam konfigurację wewnętrzną taką jaką chciałam i system jaki chciałam a dostałam laptopa z innym systemem (tzn z wersją dla użytkowników domowych Home Premium, a ja chciałam Professional).. więc odniosłam go następnego dnia, bo niestety laptop na firmę powinien mieć legalne i pełne oprogramowanie a nie dla jakichś użytkowników domowych .... i teraz czekam na kolejnego, nie mam ani kasy, ani laptopa.. ale jutro już około południa będe go miała podobno i będę go... kochać
Jesteś obcykana w sprawach komputerowych,ja niestety mniej wiem że mam windowsa xp bodajże z 2003 roku więc staruszek,oczywiście legalny,teraz będę brać siódemkę bo do visty nie potrafię się przyzwyczaić-mój facet ma wiem że zapory mi facet ustawiał,on jest maniak komputerowy no i aktualizacje często widzę że mi się pobierają a konia złapałam prawdopodobnie wchodząc na ruską stronę-zachciało mi się oglądać Miedwiediewa
Stary 2011-07-05, 21:42   #4969
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
heh, ja mam B-, tż A+ córka ma 0-
0rh+ to ja
Stary 2011-07-05, 21:55   #4970
musso4
Zakorzenienie

uszyłam te sukienki, tzn. sobie i dla córki, jutro zrobię jakieś foto jak chcecie, bo dzisiaj to już kiepskie światło

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

zaraz nam się wątek skończy

dobranoc słoneczka
Stary 2011-07-05, 22:10   #4971
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
uszyłam te sukienki, tzn. sobie i dla córki, jutro zrobię jakieś foto jak chcecie, bo dzisiaj to już kiepskie światło

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

dobranoc słoneczka
Ja juz chciałam prosic o zdjecia tych kiecek, mimo, że ciemno, a Ty dobrej nocy zyczysz...Cicho tutaj dzisiaj... Tż-a na piwo wysłałam, niech przestanie myśleć... Sama z psiapsiółka z uk pogadałam, lżej na serduchu już tak ogólnie, to pierwszy raz od dawna cieszę się na pakę avonową, mała rzecz a odskocznia i cieszy jak nigdy

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

zalotnica83
Jutro Ci napiszę, bo zostawiłam w pracy... chyba ados nr 577, ale ręki nie dam uciąć
Stary 2011-07-05, 22:14   #4972
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Ja juz chciałam prosic o zdjecia tych kiecek, mimo, że ciemno, a Ty dobrej nocy zyczysz...Cicho tutaj dzisiaj... Tż-a na piwo wysłałam, niech przestanie myśleć... Sama z psiapsiółka z uk pogadałam, lżej na serduchu już tak ogólnie, to pierwszy raz od dawna cieszę się na pakę avonową, mała rzecz a odskocznia i cieszy jak nigdy

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

zalotnica83
Jutro Ci napiszę, bo zostawiłam w pracy... chyba ados nr 577, ale ręki nie dam uciąć
Pewnie to ten, bo znalazłam na necie taki właśnie turkus Ciekawe gdzie można go kupić...w Rossie czy Naturze raczej nie...może w małych drogeriach...
Stary 2011-07-05, 22:21   #4973
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie to ten, bo znalazłam na necie taki właśnie turkus Ciekawe gdzie można go kupić...w Rossie czy Naturze raczej nie...może w małych drogeriach...
Patrząc na wyniki googla, to ten Sama nie wiem gdzie mi mój TŻ go kupił.. On mi zawsze jakies przywozi ze swoich podróży... A ten to chyba rok temu juz mi podarował...

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

http://kosmetyki-polskie.com/pl/p/Ad...77-turkus/2312
Tutaj z przesyłką 10,90 wychodzi, znajdziesz coś jeszcze to tanio Nawet bella tanio mają i dostepne o dziwo..
Stary 2011-07-05, 22:29   #4974
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Patrząc na wyniki googla, to ten Sama nie wiem gdzie mi mój TŻ go kupił.. On mi zawsze jakies przywozi ze swoich podróży... A ten to chyba rok temu juz mi podarował...

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Tutaj z przesyłką 10,90 wychodzi, znajdziesz coś jeszcze to tanio Nawet bella tanio mają i dostepne o dziwo..
Dzięki, bardzo fajny sklepik i duuużo fajnych rzeczy
Stary 2011-07-05, 22:31   #4975
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, bardzo fajny sklepik i duuużo fajnych rzeczy
też juz obczajam.. ten piekny

http://kosmetyki-polskie.com/pl/p/Ad...49-szafir/2285
Stary 2011-07-05, 22:47   #4976
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się bardzo podoba jasny pomarańcz, żółty i jasno-niebieski perłowy...jutro pooglądam więcej ich rzeczy i coś sobie może zamówię
Dobranoc dziewczynki, oby Wam się śniły same dobre rzeczy
Stary 2011-07-05, 23:00   #4977
Sarunieczka

Cytat:

dobranoc słoneczka
koniecznie zrób fotki,ciekawa jestem śnij słodko i grzesznie

Cytat:
dobrze że oboje macie odskocznię,tyle stresu ostatnio...
Cytat:

boski ten lakier jak zapewne wiecie bądź nie,turkus to mój najukochańszy kolor,mam najwięcej ciuchów i dodatków w tym kolorze

to ja tez idę do łóżka,bo plecy mnie cholernie bolą

do jutra Skarby
Stary 2011-07-06, 00:51   #4978
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Jesteś obcykana w sprawach komputerowych,ja niestety mniej wiem że mam windowsa xp bodajże z 2003 roku więc staruszek,oczywiście legalny,teraz będę brać siódemkę bo do visty nie potrafię się przyzwyczaić-mój facet ma wiem że zapory mi facet ustawiał,on jest maniak komputerowy no i aktualizacje często widzę że mi się pobierają a konia złapałam prawdopodobnie wchodząc na ruską stronę-zachciało mi się oglądać Miedwiediewa
oj, Saruńka, Saruńka
Stary 2011-07-06, 08:14   #4979
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
[/COLOR]http://kosmetyki-polskie.com/pl/p/Ad...77-turkus/2312
ooo fajny sklepik
ja te lakiery ados kupowałam rok temu u mnie w mieście w niezrzeszonej drogerii za całe 2,55zł
właśnie ostatnio je odkopałam na dnie koszyczka w kosmetykami już są po terminie przydatności, ale jeszcze dobrze malują
mam fioletowy i zielony

kurcze, ale u nas znowu się pogoda zepsuła
a ja chce jechać z bąblem do gdańska .... do sephory mam nadzieję, że da mi pobuszować, bo chce kupić, jakieś fajne kosmetyki w podziękowaniu pewnej pani no i może przy okazji dla siebie coś wykukam

Stary 2011-07-06, 09:04   #4980
dudi83
Raczkowanie

Cytat:
ooo fajny sklepik
ja te lakiery ados kupowałam rok temu u mnie w mieście w niezrzeszonej drogerii za całe 2,55zł
właśnie ostatnio je odkopałam na dnie koszyczka w kosmetykami już są po terminie przydatności, ale jeszcze dobrze malują
mam fioletowy i zielony

kurcze, ale u nas znowu się pogoda zepsuła
a ja chce jechać z bąblem do gdańska .... do sephory mam nadzieję, że da mi pobuszować, bo chce kupić, jakieś fajne kosmetyki w podziękowaniu pewnej pani no i może przy okazji dla siebie coś wykukam
Witam z kawką.

Jamapi jeżeli wierzyć prognozom to koło południa ma byc już u nas słoneczko.

73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
dudi83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości