|
|
#4921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
musisz być dobrej myśli---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- mój tak jak ja lew
|
|
|
|
|
#4922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Puder z Jadwigi jest bardzo jasny i ma nierówny koloryt - z początku zastanawiałam się czy mi czegoś do niego nie dosypali, bo nawet ledwo się mieścił w pudełeczku Ale za inne produkty, to na pewno nie dałabym tyle kasy A u mnie nadal pada Od 2-ch dni się nie wysypiam... Nie dość, że nie mogę usnąć, to budzę się wcześnie, bo koło 6-7, ale nie chce mi się wstawać, więc leżę z nadzieję, że jeszcze zasnę. Zasypiam 15 minut przed budzikiem |
|
|
|
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
Maleństwo. Większe już mają konkretne ceny:/
Nie wiem... Podchodzę do tego na luzie, bo oblać mnie nie mogą
|
|
|
|
#4928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam chyba zaryzykuje , ale kupie narazie jeden produkt na próbę
|
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
A co bierzesz?
![]() Widziałyście to: http://www.youtube.com/watch?v=6KRbP2Ulh6Q ?
|
|
|
|
#4930 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie. miałam fajną lekką trwałą zrobioną i mi się super włosy układały, jak poszłam drugi raz robić to miałam pudla na głowie Cytat:
![]() dziękować (: :wstydniś: Cytat:
moi byli prawie wszyscy byli urodzeni w tym samym dniu co ja, w sensie że trzeciego ![]() Cytat:
powiesić takiego za jaja...
|
|
#4931 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
Ocena z obrony:
1/2 średnia; 1/4 ocena za wersję papierową - recenzent; 1/4 odpowiedź ustna - muszę odpowiedzieć na minimum 1 pytanie
|
|
|
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziołchy
Ten filmik super, a komentarz z porównaniem do bohatera romantycznego mnie rozbawił po raz drugi! Ja z Wigilii więc koziorożec(ale chyba nie tyran ) Zawsze miałam słabość do skorpionów, mąż też skorpion...ale na szczęście ma inny charakter niż Ci wcześniejsi...![]() Moja córcia dostała jakiejś wysypki, więc idziemy do lekarza...pewnie alergia... |
|
|
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, ale przed samą obroną będę się stresować - to wiadomo
![]() Teraz byłam na pedagogice pracy z doradztwem zawodowym. Na magisterskie chcę wziąć doradztwo zawodowe i personalne, ale jest tylko 40 miejsc Nas na roku było 60 osób (wiadomo nie wszyscy dalej na to idą), ale mogą też startować ludzie, którzy studiowali jakąkolwiek pedagogikę:/ Jeśli na to się nie załapię, to będę dalej kontynuować swój kierunek![]() W sumie oba - magisterskie - są bardzo zbliżone do siebie Tyle, że personalne daje mi szersze możliwości![]() No i zostaję w Kielcach
|
|
|
|
#4936 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mojej mamie oczy puchły i łzawiły od chomika
|
|
#4937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłego dnia Avonówki! |
|
|
|
|
#4938 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale na tym się popłakałam ze śmiechu! musicie to zobaczyć- na poprawę humoru! http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU...feature=fvwrel
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
ja myślałam ze go zmienie , starałam sie ponad rok , dodatkowo miał napady histerii ciągło go do alkoholu . starałam się ale mi nie wyszło i dziękuje za to Bogu .
|
#4941 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
trzymam mocno kciuki za Was kupiłam sobie ten tusz kolorowy z Pupy - w sumie to brat mi kupił Pani w sklepie podobno też nie za bardzo się orientowała. Obstawiam, że to fluo violet Niestety kolor nie jest na rzęsach taki widoczny i intensywny :/ Będę musiała spróbować z innym kolorem, ale to za jakiś czas, jak tego trochę zużyję ![]() Również życzę Wam miłego dnia |
|
|
|
|
#4942 |
|
Zadomowienie
|
18 listopada ma urodziny moja przyjaciólka
ja natomist mam 24 lutego i mój były chłopak, z którym byłam 3 lata tego samego dnia ma co ja ale nigdy nie zrobiliśmy urodzin razem. Mój mąż z kolei ma tego samego dnia urodziny co moja siostra
|
#4943 |
|
Zakorzenienie
|
uffff nadrobiłam Was
![]() przede wszystkim - jolka trzymam kciuki za Was dużo tu lwic - ja też 28 lipiec 1983 mój mąż rak relacja z zabiegu bąbla, bo jak widać jesteśmy już w domku wczoraj rano jak pojechaliśmy to mati nawet to swojej sali nie chciał wejść, a o posadzeniu na łózko już nie mówiąc ![]() głupi jaś - masakra!!! piguła mu tak chamsko ten zastrzyk w dupala zrobiła ... normalnie rzeź :evil: oczywiście ryk; ale jaki po tym zastrzyku był bekowy to poezja szedł na zabieg jako pierwszy i dzięki bogu, bo nie wytrzymałabym tego czekania; wrócił wybudzony z narkozy; zapłakany cały opuchnięty i krzyczący, ze boli piguła chciała mu dać czopek przeciwbólowy i też w trzy osoby musieliśmy go trzymać, bo tak się wyrywał ...płakał, ze chce na ręce, potem spać, znowu na ręce, znowu spać ... ciągle go przytulaliśmy i uspokajaliśmy; wkońcu jak czopek zaczął działać, to zasnął; szybko się obudził, bo już po godzinie i zdziwiony, że ma welfon w łapce ; ) już nie bolało ... pobawił się trochę i poszedł dalej spać; i tak w kółko ![]() dziś pobudka o szóstej i odliczenie do obchodu lekarzy ... w końcu decyzja, ze możemy iść do domu, ale trzeba było wyjąśc welflon ... znowu co się napłakał to jego; jeszcze zanim w ogóle go piguła dotknęła, to ryk w niebogłosy ... młody pewnie będzie miał teraz awrsję to białych fartuchów skończyły się czasy grzecznego dziecka u lekarza w domku już dziecko, jakby nic się nie działo, więc wszystko super ![]() ide robić zupę, bo jak dorwałam koma, to się oderwać nie mogę
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie przyszły mi lakiery do paznokci
@ x niebieski i 1 szary dla Młodej Plus 2 mojehttp://allegro.pl/golden-rose-classi...688772288.html -> nr 60 i 75 (w realu oczywiście ciemniejsze) http://allegro.pl/golden-rose-miss-s...688772430.html -> 223 (to ciemny granat, czysty - bez domieszki fioletu), 221 (bardziej jak 222), 202 (ciemniejszy). Niestety nie będzie fotek... Postaram się w weekend |
|
|
|
#4945 | |
|
Zakorzenienie
|
jolcia, ja też trzymam kciuki, będzie dobrze
Cytat:
mój mąż ostatnio opowiadał o swoim pociesznym koledze, fajny kumpel ale w domu wariat, dopiero się mój dowiedział że tamten ma już dwie niebieskie kartki, ostatnio chodził z ręką w gipsie , którą, jak mówią inni koledzy własnie na żonie połamał... okropność... i jeszcze na zwolnieniu sobie siedział i dręczył swoją rodzinę- ja to współczuje kobietom które takie sytuacje mają w domu i dziwię się jednocześnie że na to się godzą |
|
|
|
|
#4946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już nie raz w telewizji widziałam jak dziecko umarło zakatowane przez ojca, a matka jeszcze go broni, że to wypadek |
|
|
|
|
#4947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie jak Piotrek uderzył trzeci raz w twarz - zapytałam się samej siebie czy chce tak żyć ? odpowiedz była prosta , odeszłam. Mam jedną pamiątkę po nim , z✂✂✂any nadgarstek , bo podczas kłotni mi go wykręcił .
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-05 o 12:10 |
|
|
|
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4949 | |||
|
szeryfcio
|
O, jak blisko ! JA 5
![]() No to ja młodsza Cytat:
![]() Cytat:
Ja np. mam kota, według testów skórnych mam alergię na sierść kota, ale na codzień tego nie odczuwam. Co ciekawe (ale tak to jest z alergiami) alergia na niego pojawia mi się okresowo i znika. Czasami jest tak, że po głaskaniu (kontakcie miejscowym z sierścią) pojawiam mi się swędzenie i krostki na przedramieniu (po jakimś czasie znika) a czasami głaszczę go bezkarnie. Czasami swędzi mnie dekolt, przedramiona i wiem, że musiały mi na skórze osiąść jej włoski (podsiorstek), których mnóstwo fruwa w powietrzu. I tylko tyle i na chwile. Natomiast była u mnie raz koleżanka uczulona na kota i łzawiła i kichała. Przy kolejnej wizycie znowuż nie było żadnych objawów z jej strony. Dziwna sprawa z tym moim kotem .Cytat:
Ale za cholerę nie rozumiem kobiet/matek, dla których chłop jest ważniejszy niż dziecko i pozwalają mu katować swoje własne dziecko. Jamapi, cieszę się, że to już za Wami
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-07-05 o 12:47 |
|||
|
|
|
#4950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wogóle nie rozumiem jak można znęcać się fizycznie i/lub psychicznie nad bliską osobą ale niestety często tak jest, nawet w "dobrych domach"
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

musisz być dobrej myśli

Od 2-ch dni się nie wysypiam... Nie dość, że nie mogę usnąć, to budzę się wcześnie, bo koło 6-7, ale nie chce mi się wstawać, więc leżę z nadzieję, że jeszcze zasnę. Zasypiam 15 minut przed budzikiem

ja 3 grudnia,a Ty?
powiesić takiego za jaja...