|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5581 |
Zadomowienie
|
![]()
Hehe czułam, że nie skończy się na soczku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5582 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)
Ojjj udany i to jak. Ale przesadziłam
![]() ![]()
#5583 |
Zadomowienie
|
![]()
Uwierz bo jesteś super kobitka !!
Hehe mój 800 pościk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5584 |
Wtajemniczenie
|
Ehh małowierząca w siebie
![]() Gratulacje dla 800 postu ![]() ![]() a teraz mykam spać ![]() ![]() ![]()
#5585 |
Zadomowienie
|
![]()
Właśnie miałam napisać że nocny marek z Ciebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5586 | |
Chi~
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja jeszcze w środku śpię xD a juz na wizazu, no ładnie...
![]() |
#5587 |
Raczkowanie
|
malijka no prosze... cicha woda brzegi rwie! przyszlo co do czego, to wystartowalas ostro
![]() ![]() a no... teraz kombinuje jak sie z nim znowu zobaczyc... wyslalam mu rano takiego MMSka, ze LoL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Blue ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5588 |
Zakorzenienie
|
Twinkle wow, super pomysł z tym mms.. ja nie mam tej funkcju w telefonie.. zreszta ja mieszkam ze swoim TŻ, więc lepiej jak zateskni przez te dwa dni kiedy mnie nie ma, to mu bardziej ruszy wyobraźnie
![]() malijeczko- zkoda, że nie zrobiłaś sobie foty... chetnie zobaczyłabym Ciebie zrobioną na bóstwo, bo znam tylko twoja smutna buźke z poprzedniego avka.. wiecie co? mam faze na ubrankka dla lalek,. TŻ kupił mi barbie, ale jeszcze jej nie widziałam.. za to przyciągnęłam laleczkę z piwnicy od rodziców i wczoraj uszyłam dla nie mini.. miałam wydziergać, ale nie mam szydełka ![]()
#5589 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mrrr pomysł mmsowy super Cytat:
![]()
![]() |
#5590 |
Zadomowienie
|
![]()
Elianko - "pewnie śmiejecie się, że jestem za stara" no co ty Eli tylko mam nadzieję ze nam nie znikniesz z plotkowego na "szydełkowe lale" :P
Ps: Fajna ta twoja pierwsza kreacja dla lali ;p Twinkle_ - no to tym mms-em to pewnie go zaskoczyłaś będziesz mu "chodzić" po głowie cały dzień (albo i dłużej) ![]() ![]() Malijka - w stosunku do Mr.Kebabo musisz się stać bardziej śmielsza... zagadaj ;p albo idź na kebaba ![]() ![]() Tysia_15 - musisz sie rozbudzić wyjrzyj za okno taki piękny dzień... słoneczko, wiaterek po prostu super ! EDIT: Malijko czekam na fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5591 |
Raczkowanie
|
elianka co prawda on mnie juz widzial w samym kostiumie bikini [ale gatki mialam, nie jakies stringi
![]() ![]() ee tam, nigdy nie jest za pozno na wspominanie dziecinstwa, w praktyce tez ![]() malijka cos nas wlasnie na MMSy wzielo, wczoraj mu nawet wyslalam siebie w samej koszulce nocnej [z owca na samym srodku ![]() ![]() a co do wypadow i kebabu - w sumie to mam to samo ![]() ![]() ![]() Blue o to wlasnie chodzi ![]() jejQ jak te SMSy pisalismy jak juz pojechal, to przeciez normalnie jak teraz sie bedziemy widziec nastepnym razem, to ja nie wiem, bedziemy sie chyba migdalic caly czas ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#5592 |
Zakorzenienie
|
Twinkle_ nie jestem dużo starsza od Ciebie ale jak czytam Twoje posty mordka mi sie śmieje bo przypominają mi sie moje pierwsze miłostki, potajemne spotkania, skradzione pocałunki...ale to były czasy...tylko "za moich czasów" były listy a nie smsy...trzymaj je wszystkie do dziś...
malijko...szalej kochana ile możesz i myślę ze koleżanka miała racje z odsłonięta roletą... elia ale Twoje córki będą miały z Tobą dobrze... wiecie co za dobra godzinkę muszę uciekać na pociąg a bardzo mi sie nie chce...TŻ w pracy, rodzice na giełdzie, brat śmignął aparat i uciekł a moje prace schnął na balkonie i nie mają zdjęcia...kto wpada na kawkę???...
#5593 |
Raczkowanie
|
kamilcia trzymam, a przynajmniej sie staram...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5594 |
Zakorzenienie
|
to są bardzo wartościowe pamiątki szczególnie po latach z smsami jest trochę gorzej ale wiem że niektórzy przepisują je do swoich pamiętniczków...oki uciekam na pociąg do wieczorka moje panie...
#5595 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam cały kartonik listów
![]() Dodatkowo kiedyś przepisywałam smsy, które były naprawdę ważne dla mnie, jakiś czas później chciałam to spalić ... ale obecnie leży sobie gdzies na dnie szafy i czeka na lepsze dni ![]() Dzisiaj się farbuję znowu na mój ciemny koloremk bo zauważyłam już odrost. No i muszę znowu podciąć ![]()
#5596 |
Zadomowienie
|
![]()
Malia (
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5597 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5598 |
Zakorzenienie
|
pragnę tylko zapytać.... co tu się dzieje?
ja przejechałam spory kawałek Polski a tu tak pusto, bałam sie że będę miała znowu tyllllllllle do czytania a tu prawie nic...chyba jakaś udana niedziela była....
#5599 |
Raczkowanie
|
kamilcia pewnie wszystkie dziewoje szukaja listow milosnych i wspominaja stare dzieje
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5600 |
Wtajemniczenie
|
Ja się zafarbowałam
![]() Dzisiaj rozmawiałam poważnie z rodzicami i przeżyłam szok Słowa mojej mamy: Jeśli masz możliwość jechać do Anglii jedź. Wooow a myślałam że będą krzyki płacz i nerwy. A tak lekko to przyjeli ![]()
#5601 |
Zakorzenienie
|
o to pewnie świetnie się przy tym bawią...
malia moja to by wszytko robiła żebym nie wpadła na pomysł wyjazdu do Anglii...
#5602 |
Raczkowanie
|
a ja gadam z tym moim...
|
![]() ![]() |
![]() |
#5603 |
Zakorzenienie
|
mamy już pana Mr.Kebabo to może Twój luby też się jakoś nazywa...łatwiej będzie się dogadać...
tymczasem ja idę do łóżeczka...życzę kolorowych senków i do jutra...papa ![]()
![]() |
#5604 |
Zadomowienie
|
![]()
Dobranoc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5605 |
Zakorzenienie
|
hehe malijko ja też choduje sobie opalenizne z tubki już cały tydzień. nawet ładnie to wygląda, bo ja zaawansowana w samoopalacazach jestem i od razu z grubej rury... ale byłam dwa dni u rodziców i sie mi zmyło. muszę się znów opalić do soboty, bo jadę do kuzynki.
#5606 |
Wtajemniczenie
|
Noo niestety opalenizna z tubki ... nie mam kiedy iść na ten ogródeczek ... nawet nie mam kiedy iść na zakupy po nowe spodnie .... ehh życie
![]() Kamilcia .. widzisz moi rodzice już dawno wyszli z założenia mój brat nie wyjedzie (chociaż miał propozycje doktoratu w Australii) a że ja odważna to na pewno wybędę. Także zdawali sobie z tego sprawę ... sporo o tym rozmawiałam że jak skończę studia itd. Także naprawdę się cieszę z tej wczorajszej rozmowy ... rodzice mi powiedzieli że na start mi coś tam dadzą ... ja zbieram też już jakieś pieniążki chociaż zastanawiam się na co je przeznaczę na obronę licencjata na nowy kostium czy na bilet do Anglii ![]() ![]()
#5607 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: Mała Puszysta Planeta z Małymi Puszystymi Zwierzaczkami:D
|
hej dziewuszki. wpadlam o sobie przypomniec zebyscie nie zapomnialy ze owieczka istnieje i powiedziec ze bardzo za wami tesknie
![]() przyszlam z wami sobie pogadac a was nie ma ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5608 |
CraftMod
|
Hej! Trochę mnie nie było i musiałam nadrobić zaległości. Jakoś tu tak romantycznie, aż się moje wspomnienia obudziły....
![]() ![]() owieczko witaj, pamiętam o tobie, buziak dla ciebie ![]() maijko cieszę się z udanedo wypadu, też chętnie zobaczyłabym cię w wersji "bóstwo" ![]() Twinkle_fajny pomysł z MMS-kiem, tylko co będzie jak mu się zechce zobaczyć cię z tym kosmykiem i przyjedzie do ciebie zrobić ci niespodziankę? ![]() Blue gratuluję 800 posta. ![]() ![]() ![]() elianko jak bym ja robiła takie ubranka to sama bym się śmiała do siebie. Tylko że mnie do tego raczej nie jest nic w stanie zmusić, bo do szycia rzczej nie mam talentu. No, chyba wszystko. |
![]() ![]() |
![]() |
#5609 |
Wtajemniczenie
|
Owieczko witaj kochana
![]() ![]() ![]() A pod spodem zdjęcie ja w ciemnych włosach i umalowana ... wiem wiem zdjęcie kiepskie ale komórkę tylko na tyle stać
#5610 |
CraftMod
|
Ale masz śliczny kolor oczków.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.