Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-18, 10:13   #1261
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość
dziewczyny a jak u was z muzyką? U mnie muzyka odgrywa bardzo dużą rolę, nie wyobrażam sobie życia bez niej !
najważniejsza
wstaje- budzi mnie radio
towarzyszy przez cały dzień od zwleczenia się z łóżka, przez pracę, wieczór w domku (nieważne co robię czy sprzątam czy się uczę czy siedzę) do zasypiania przy nim

https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png
8katharina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 10:20   #1262
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Mnie do kupienia stepera i ćwiczeń zmotywowalo lato i kostium kąpielowy. Chce w nim wyglądać dla mojego Tż najładniej więc muszę się postarać No i trochę zazdrość "o tamta taka chuda a ja mam fałdkę..." No i cwiczę. Od miesiąca po pół godziny dziennie. Schudłam 4 kg i straciłam 3 cm w udach
A ja się od wczoraj wzięłam się za siebieCo prawda nie chce schudnąć, ale chce poprawić kondycję, bo słaba jestem Wczoraj poszłam na 2 godziny na fitness : pierwsza godzina ATB, a druga Step- wszyscy na mnie patrzyli jak na wariatkę, a Pani z recepcji się pytała czy wytrzymam tyle Wytrzymałam i na dodatek miałam tyle energii, ze zdążyłam jeszcze sporo rzeczy zrobić w domu, chociaż było już po 22 Dzisiaj idę na lżejsze: pilates Pierwsze postanowienie zrealizowane. Biorę się za drugie
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 10:27   #1263
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez 8katharina8 Pokaż wiadomość
najważniejsza
wstaje- budzi mnie radio
towarzyszy przez cały dzień od zwleczenia się z łóżka, przez pracę, wieczór w domku (nieważne co robię czy sprzątam czy się uczę czy siedzę) do zasypiania przy nim
ja przed macieżyńskim to w pracy od rana obowiązkowe było radio. teraz w domu nie słucham ale w samochodzie zaraz jak wsiądę to włączam radio - musi lecieć muzyka czasami nawet zbyt głośno
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 10:32   #1264
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
dziewczyny a jak u was z muzyką? U mnie muzyka odgrywa bardzo dużą rolę, nie wyobrażam sobie życia bez niej !
bardzo lubię słuchać muzyki, rano jak się szykuję, to łażę z telefonem i sobie słucham, popołudniami, czy w weekendy to zwykle jak sprzątam, zmywam, gotuję itp. Czasem sobie włączam jak na kompie coś robię, ale to różnie, zależy jak mam ochotę. Kiedyś chodziłam ze słuchawkami do pracy, czy do miasta, ale lubię mieć kontakt z otoczeniem, słyszeć co się dzieje, i bardzo mi przeszkadzały :/ Jeśli chodzi o ulubionych wykonawców - Florence & The Machine oraz Loreena McKennitt, z polskiej muzyki - Jacek Kaczmarski, SDM. To tak w skrócie, bo słucham bardzo różnych rzeczy, nie mam określonego gatunku muzyki, po prostu to, co akurat mi się podoba

I oczywiście dzień dobry Jak zwykle o tej porze siedzę w pracy i piję herbatę (ja to z tych herbatopijących, kawę piję bardzo rzadko, zazwyczaj w kawiarni :P).
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 10:52   #1265
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
bardzo lubię słuchać muzyki, rano jak się szykuję, to łażę z telefonem i sobie słucham, popołudniami, czy w weekendy to zwykle jak sprzątam, zmywam, gotuję itp. Czasem sobie włączam jak na kompie coś robię, ale to różnie, zależy jak mam ochotę. Kiedyś chodziłam ze słuchawkami do pracy, czy do miasta, ale lubię mieć kontakt z otoczeniem, słyszeć co się dzieje, i bardzo mi przeszkadzały :/ Jeśli chodzi o ulubionych wykonawców - Florence & The Machine oraz Loreena McKennitt, z polskiej muzyki - Jacek Kaczmarski, SDM. To tak w skrócie, bo słucham bardzo różnych rzeczy, nie mam określonego gatunku muzyki, po prostu to, co akurat mi się podoba

I oczywiście dzień dobry Jak zwykle o tej porze siedzę w pracy i piję herbatę (ja to z tych herbatopijących, kawę piję bardzo rzadko, zazwyczaj w kawiarni :P).
też lubię SDM
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 10:57   #1266
platekrozy
Zakorzenienie

Witam! można dołączyć?Jestem konsultantką avonu od 7 lat i żaden katalog nie opuściłam
platekrozy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 11:17   #1267
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
U mnie ma ogromne znaczenie, gdyż nie wyobrażam sobie dnia bez muzyki Uwielbiam, gdy leci w tle, jak sprzątam, jak rozmyślam, ćwiczę, czy przy innych czynnościach.
Muzyka w zależności od nastroju wpływa na moje zmysły. Działa na mnie kojąco i rozluźnia mnie w stresujących momentach
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 11:29   #1268
marzenioholiczka
Raczkowanie

Skonsultowałam projekty raz dwa i udało mi się szybciej wrócić do domu
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
ja w ogólniaku byłam patyczakiem, poźniej trochę przytyłam, a najwięcej jak tż się do mnie wprowadził dobiłam aż do 60 kg, przy moim wzroście i w 2008 roku zastosowałam dietę 13 dniową wyszperaną w onecie zchudłam 7 kg i tak już zostało mimo, że jem niemało wyjątkiem była ciąża w której przytyłam 20 kg ale zniknęły samoistnie w ciągu 3 miesięcy po porodzie, uff

prawko odebrałam w listopadzie 1997 roku i jeżdżę od samego początku, teraz to jest dla mnie taka sama czynność jak np. umycie rąk mieskam na wsi i do najbliższego przystanku autobusowego mam 4 kilometry, zresztą nie cierpię jeździć komunikacją miejską, wolę autem
Jeżeli faktycznie ta dieta tak działa to chyba będę jej musiała w necie poszukać
Ja prawko mam od 2008 r, zapisałam się nawet 3 miesiace przed moją 18 na kurs, zdałam na szczęście za pierwszym razem, a jak widziałam że moja kuzynka zdawała ...uwaga....13 razy to myślałam, że nigdy tego nie przejdę

Cytat:
Jesli chodzi o gina to jestem u niego średnio 2 razy w miesiącu Mam hiperprolaktynemię i guza przysadki mózgowej. i cały czas muszę być pod kontrolą. problemy zaczęły się 4 lata temu. Miałam cystę na jajniku o śrdenicy 67 mm...niby nie jakaś ogromna, ale powracała. Bolało bardzo. Potem miałam straszne problemy o których nawet nie chcę pisać....napisze tylko, ze przez to moja córka jest i prawdopodobnie już zostanie jedynaczką. Potem doszedł rozwód, stres, prolaktyna podskoczyła okropnie i borykam sie z tym od 2 lat! Dziewczyny jeśli kiedykolwiek zaczniecie nieregularnie miesiączkować to od razu do gina!!
Oj to życzę duuuużo zdrówka

Cytat:
Napisane przez ArnicaMontana Pokaż wiadomość
Niestety, okolice Krotoszyna - jeździmy zdawać do Kalisza , troszkę do Was nie po drodze.
I jeszcze o odchudzaniu: podeszłam do Dukana niefundamentalistycznie, tzn. jem głównie proteinki plus warzywa, słodkie prawie tylko w niedzielę ( no bo jednak muszę, tak jest z uzależnionymi od czekolady ) i jakoś spadły kiloski dość bezstresowo. Teraz muszę się wziąć za "brzuszki" , może 6Weidera, bo niegdyś mi dużo dała... Z bieganiem może być gorzej, ale kto wie, jak się rozpędzę....
Ja też będę musiała się wziąć za siebie, tym bardziej, że lato tuż tuż
Może jakoś wspólnie wszystkie bedziemy się mobilizować?

Cytat:
Napisane przez bunia23 Pokaż wiadomość
dziewczyny co by tu zrobić żeby poprawić swoją silną wolę???bardzo chciałabym schudnąć ale brak mi silnej woli i konsekwencji i jestem zła na siebie
Cytat:
i ja sie podpinam, bo u mnie też kiepsko. Chcę rzucic palenie i wziąć się za siebie. Mam małe defekty (boczki, skórka pomarańczowa, brzuszek).
Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
A ja się od wczoraj wzięłam się za siebieCo prawda nie chce schudnąć, ale chce poprawić kondycję, bo słaba jestem Wczoraj poszłam na 2 godziny na fitness : pierwsza godzina ATB, a druga Step- wszyscy na mnie patrzyli jak na wariatkę, a Pani z recepcji się pytała czy wytrzymam tyle Wytrzymałam i na dodatek miałam tyle energii, ze zdążyłam jeszcze sporo rzeczy zrobić w domu, chociaż było już po 22 Dzisiaj idę na lżejsze: pilates Pierwsze postanowienie zrealizowane. Biorę się za drugie
Też bym to chciała wiedzieć jak sie zmobilizować TŻ szczupły, więc co chwilę coś podjada a ja patrze i mi tylko ślinka cieknie jeszcze potem skusi tymi swoimi słodkimi oczkami "no weź, weź, ode mnie nie chcesz?" no i za każdym razem dieta idzie w odstawkę

Cytat:
Ja lubię posłuchać, potańczyć, ale żeby jakoś uzależniona od niej to nie

Cytat:
Napisane przez platekrozy Pokaż wiadomość
Witam! można dołączyć?Jestem konsultantką avonu od 7 lat i żaden katalog nie opuściłam
Witam
marzenioholiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 11:37   #1269
sheryl
szeryfcio

Witam z herbatą (ja z herbaciarzy).

Cytat:
Ma. Kiedyś miała większe, była dla mnie najważniejsza i byłam zorientowana w niemalże wszystkim i moim marzeniem była praca w radiu i prowadzenie audycji muzycznych. No ale jak wyrosłam (ok.30) to jakoś już mniej mi zajmuje głowę i teraz słucham tylko w słuchawkach w drodze do pracy i w samochodzie.

Cytat:
Oj, ja też muszę zacząć chodzić na jakiś fitness, żeby poprawić formę i kręgosłup, który mi zaczyna nawalać.

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-05-18 o 11:39
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 11:41   #1270
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
Napisane przez Bunia_P Pokaż wiadomość
I muszę się pochwalić, dziś zdałam prawo jazdy (za 4 razem, ale to nic).
Gratuluję!!!
Ja wz eszłym roku chodziłam na kurs... W ostatnia godzinę samochód w nas walnął, jak ja kierowałam... wylądowałam w szpitalu ze wstrząśnieniem mózgu i od tej pory nie mogę się zmusić, aby wrócić i skonczyć to;(
Prawka potrzebuję, tym bardziej, że mam zamiar w lato wyprowadzic się na wieś, tam gdzie mam sklep..

Cytat:
Napisane przez bunia23 Pokaż wiadomość
dziewczyny co by tu zrobić żeby poprawić swoją silną wolę???bardzo chciałabym schudnąć ale brak mi silnej woli i konsekwencji i jestem zła na siebie
Ja też na dukanie, od połowy stycznia schudłam 13 kg, i na razie mam zastój od miesiąca... Ale nie poddaję się
Dzisiaj mam ginekolożkę w kalendarzu..
I próbuję sprzedać mieszkanie, nie chce któraś?
Stary 2011-05-18, 12:02   #1271
Sarasfati
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 8katharina8 Pokaż wiadomość
najważniejsza
wstaje- budzi mnie radio
Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
ja przed macieżyńskim to w pracy od rana obowiązkowe było radio. teraz w domu nie słucham ale w samochodzie zaraz jak wsiądę to włączam radio - musi lecieć muzyka czasami nawet zbyt głośno
Cytat:

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
też lubię SDM
Cytat:
Napisane przez Agatheska Pokaż wiadomość
U mnie ma ogromne znaczenie, gdyż nie wyobrażam sobie dnia bez muzyki Uwielbiam, gdy leci w tle, jak sprzątam, jak rozmyślam, ćwiczę, czy przy innych czynnościach.
Muzyka w zależności od nastroju wpływa na moje zmysły. Działa na mnie kojąco i rozluźnia mnie w stresujących momentach
Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Witam z herbatą (ja z herbaciarzy).

Ma. Kiedyś miała większe, była dla mnie najważniejsza i byłam zorientowana w niemalże wszystkim i moim marzeniem była praca w radiu i prowadzenie audycji muzycznych. No ale jak wyrosłam (ok.30) to jakoś już mniej mi zajmuje głowę i teraz słucham tylko w słuchawkach w drodze do pracy i w samochodzie.

Oj, ja też muszę zacząć chodzić na jakiś fitness, żeby poprawić formę i kręgosłup, który mi zaczyna nawalać.
i ja lubię SDM kocham bluesowe klimaty

Poza tym słucham tez dużo soulu.
Lubię Adele :S MISS LI!!!Koniecznie do sprzatania!!Polecam odnaleźć ta panią wiadomo gdzie (nie wiem czy mogę pisać) i odkurzacz sam jeździ A wy na nim

Lubie Peral Jam,Joss Stone,Melissę Etheridge, od dziecka zakochana jestem w Janis Joplin
Teraz jestem troszke przymuszona do słuchania Ziyo (TŻ ćwiczy przed koncertami) ale jeśli chodzi o Ziyo to naprawde kocham tylko jeden kawałek "Magiczne słowa" (wszystko to co mam tylko tobie dam )

No i zapomniałam o Lennym Krawcu i Tracy Chapman
Stary 2011-05-18, 12:14   #1272
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
i ja lubię SDM kocham bluesowe klimaty

Poza tym słucham tez dużo soulu.
Lubię Adele :S MISS LI!!!Koniecznie do sprzatania!!Polecam odnaleźć ta panią wiadomo gdzie (nie wiem czy mogę pisać) i odkurzacz sam jeździ A wy na nim

Lubie Peral Jam,Joss Stone,Melissę Etheridge, od dziecka zakochana jestem w Janis Joplin
Teraz jestem troszke przymuszona do słuchania Ziyo (TŻ ćwiczy przed koncertami) ale jeśli chodzi o Ziyo to naprawde kocham tylko jeden kawałek "Magiczne słowa" (wszystko to co mam tylko tobie dam )

No i zapomniałam o Lennym Krawcu i Tracy Chapman

ohh to ja znowu kocham ciężkie brzmienia , coś ala papa roach ( w czerwcu znowu śmigam do Warszawy na ich koncert ) , Guns N' Roses , guano apes , The Doors , Red Hot Chili Peppers, KORN etc .

Jak mi i mężowi odwali to słuchamy czystego popu albo disco ha

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 12:16   #1273
sheryl
szeryfcio

Też lubię SDM. I WGB.
Teraz, najbardziej Alicię Keys, na stałe Sheryl Crow, kiedyś Cranberries. Pearl Jam, Hendrix, Deep Purple były kiedys, kiedyś....
Lubię też lżejsze i dancowe kawałki do sprzątania i na miasto
Lubię BEP.
A ostatnio bardzo mi podeszła najnowsza płyta Slasha.
Cytat:

Czy Twój Tż jest muzykiem Ziyo?

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-05-18 o 12:18
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 12:20   #1274
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja w ogólniaku byłam patyczakiem, poźniej trochę przytyłam, a najwięcej jak tż się do mnie wprowadził dobiłam aż do 60 kg, przy moim wzroście i w 2008 roku zastosowałam dietę 13 dniową wyszperaną w onecie zchudłam 7 kg i tak już zostało mimo, że jem niemało wyjątkiem była ciąża w której przytyłam 20 kg
Musso4 podziel się z nami tą dietą 13 dniową :P Chętnie popatrzę sobie na nią i może zastosuje.

Cytat:
Ja też na dukanie, od połowy stycznia schudłam 13 kg, i na razie mam zastój od miesiąca... Ale nie poddaję się
Dzisiaj mam ginekolożkę w kalendarzu..
I próbuję sprzedać mieszkanie, nie chce któraś?
Ja na Diukanie wytrzymałam tydzień, i próbowałam go dwa razy, po czym zaprzestałam go stosować, gdyż dostałam strasznych zaparć, pomimo tego, że ćwiczyłam i piłam przynajmniej 1,5 litra płynów w tym jedną kawę.

Edytowane przez Kissmisiaa
Czas edycji: 2011-05-18 o 12:23
Kissmisiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 12:25   #1275
Sarasfati
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
ohh to ja znowu kocham ciężkie brzmienia , coś ala papa roach ( w czerwcu znowu śmigam do Warszawy na ich koncert ) , Guns N' Roses , guano apes , The Doors , Red Hot Chili Peppers, KORN etc .

Jak mi i mężowi odwali to słuchamy czystego popu albo disco ha
oj kochana mam dyskografię Gunsów, tak, ze z powodzeniem możesz wpadac na drineczka i wieczór melomański Guano Apes słuchałam w podstawówce do tej pory mam napady i słucham Doorsi wiadomo- czasy flower power mi sie przypominają Korna uwielbiam kawałaek freak on the leash

Cytat:
Też lubię SDM. I WGB.
Teraz, najbardziej Alicię Keys, na stałe Sheryl Crow, kiedyś Cranberries. Pearl Jam, Hendrix, Deep Purple były kiedys, kiedyś....
Lubię też lżejsze i dancowe kawałki do sprzątania i na miasto
Lubię BEP.

Czy Twój Tż jest muzykiem Ziyo?
Sheryl to ty podobnie do mnie Czasem jak się zawiesze na Sheryl Crow to słucham 2 miesiące tylko jej Kocham słuchac numeru Strong Enough w samochodzie No i Picture z Kid Rockiem, nie wspominając o Little Wing z Claptonem!! Co do Slascha to chodzi ci o płyte którą nagrał z różnymi artystami?? Bo jeśli o tą to uważam, że jest genialna!!szczególnie numer Gotten
Tak Sheryl, mój TŻ jest basistą między innymi w Ziyo

Edytowane przez Sarasfati
Czas edycji: 2011-05-18 o 12:27
Sarasfati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 12:27   #1276
jolkag78
Zakorzenienie

ja od chyba 20 lat jestem wierną fanką Depeche Mode
Stary 2011-05-18, 12:29   #1277
Sarasfati
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
oj dogadałabys się ze szwagrem mojego TŻ On o niczym innym nie mówi tylko o depeszach! Swoją drogą to co oni zrobili z muzyką jest niesamowite, to jak zjednali sobie fanów!!To był wręcz kult!
Stary 2011-05-18, 12:31   #1278
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
i
Lubie Peral Jam
ja też uwielbiam jeremy to mój budzik rano

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 12:33   #1279
dudi83
Raczkowanie

Cytat:
Ja też DM|, może nie od 20 ale od 8 lat.

73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
dudi83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 12:33   #1280
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
oj dogadałabys się ze szwagrem mojego TŻ On o niczym innym nie mówi tylko o depeszach! Swoją drogą to co oni zrobili z muzyką jest niesamowite, to jak zjednali sobie fanów!!To był wręcz kult!
Dziękuję
Oni są the best... A atmosfera na ich koncertach... Poezja.. Sa niepowtarzalni i jedyni Nawet mojego tż do nich przekonałam.
Stary 2011-05-18, 12:35   #1281
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Musso4 podziel się z nami tą dietą 13 dniową :P Chętnie popatrzę sobie na nią i może zastosuje.

.
proszę
http://www.ediety.net/diety-odchudza...w-ciagu-13-dni
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 12:36   #1282
jolkag78
Zakorzenienie

To tzw dieta kopenhaska... Przerobiłam to, schudłam 11 kg i szybko wróciło...;(
Stary 2011-05-18, 12:37   #1283
Sarasfati
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ja też uwielbiam jeremy to mój budzik rano
ja chyba nie mam ulubionego numeru, jak włączam to najczęściej unplugged 3 pierwsze numery jakie przyszły mi do głowy to Alive, Last Kiss i Yellow Ledbetter

Cytat:
Dziękuję
Oni są the best... A atmosfera na ich koncertach... Poezja.. Sa niepowtarzalni i jedyni Nawet mojego tż do nich przekonałam.
no własnie...koncerty Jak idziemy do szwagra G to ZAWSZE włączamy koncerty DM
Stary 2011-05-18, 12:40   #1284
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
To tzw dieta kopenhaska... Przerobiłam to, schudłam 11 kg i szybko wróciło...;(
mi akurat nie wróciło ale po zakończeniu przez jakiś czas jescze się pilnowałam, bo się bałam jojo, a poźniej już zapomniałam i zaczęłam jeść normalnie i jakoś nie tyję już teraz
Stary 2011-05-18, 12:43   #1285
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję! Ale raczej nie zastosuje tej diety... Chyba, że sobie ją nieco zmodyfikuję i będzie git.

Edytowane przez Kissmisiaa
Czas edycji: 2011-05-18 o 12:45
Kissmisiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 12:46   #1286
zalotnica83
Zakorzenienie

Ja kiedyś częściej słuchałam muzyki, teraz jak mam dom, rodzinę jakoś rzadziej mi się zdarza coś włączyć. Lubię różną muzykę, ale od prawie 20lat jestem oczarowana grupą Queen
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 12:53   #1287
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
dieta kopenhaska ... masakra dla organizmu niestety ....
ale jak Tobie pomogła to git

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 12:58   #1288
dudi83
Raczkowanie

Ja chyba spróbuję z dietą SB. Przeraża mnie trochę myśl o braku pieczywa, które uwielbiam, ale może to właśnie stąd te kilogramy.

73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
dudi83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 12:58   #1289
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
też mi się podoba może nie cała, ale kilka piosenek na pewno

A powiem Wam, że ja nigdy nie byłam na żadnej diecie, ani nigdy się nie odchudzałam :P Teraz trochę może bym zmieniła styl żywienia, ale jestem na to za leniwa I też uwielbiam czekoladę
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 13:04   #1290
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
też mi się podoba może nie cała, ale kilka piosenek na pewno

A powiem Wam, że ja nigdy nie byłam na żadnej diecie, ani nigdy się nie odchudzałam :P Teraz trochę może bym zmieniła styl żywienia, ale jestem na to za leniwa I też uwielbiam czekoladę
ja byłam tylko raz na diecie i więcej nie planuję póki co, nie mam takiej potrzeby zresztą uwielbiam słodycze i pizze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości