|
|
#1261 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
wstaje- budzi mnie radio towarzyszy przez cały dzień od zwleczenia się z łóżka, przez pracę, wieczór w domku (nieważne co robię czy sprzątam czy się uczę czy siedzę) do zasypiania przy nim
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj poszłam na 2 godziny na fitness : pierwsza godzina ATB, a druga Step- wszyscy na mnie patrzyli jak na wariatkę, a Pani z recepcji się pytała czy wytrzymam tyle Wytrzymałam i na dodatek miałam tyle energii, ze zdążyłam jeszcze sporo rzeczy zrobić w domu, chociaż było już po 22 Dzisiaj idę na lżejsze: pilates Pierwsze postanowienie zrealizowane. Biorę się za drugie
|
|
|
|
|
#1263 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1264 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kiedyś chodziłam ze słuchawkami do pracy, czy do miasta, ale lubię mieć kontakt z otoczeniem, słyszeć co się dzieje, i bardzo mi przeszkadzały :/ Jeśli chodzi o ulubionych wykonawców - Florence & The Machine oraz Loreena McKennitt, z polskiej muzyki - Jacek Kaczmarski, SDM. To tak w skrócie, bo słucham bardzo różnych rzeczy, nie mam określonego gatunku muzyki, po prostu to, co akurat mi się podoba![]() I oczywiście dzień dobry Jak zwykle o tej porze siedzę w pracy i piję herbatę (ja to z tych herbatopijących, kawę piję bardzo rzadko, zazwyczaj w kawiarni :P).
|
|
|
|
|
#1265 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Witam! można dołączyć?Jestem konsultantką avonu od 7 lat i żaden katalog nie opuściłam
|
|
|
|
#1267 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Muzyka w zależności od nastroju wpływa na moje zmysły. Działa na mnie kojąco i rozluźnia mnie w stresujących momentach
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
|
#1268 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Skonsultowałam projekty raz dwa i udało mi się szybciej wrócić do domu
Cytat:
![]() Ja prawko mam od 2008 r, zapisałam się nawet 3 miesiace przed moją 18 na kurs, zdałam na szczęście za pierwszym razem, a jak widziałam że moja kuzynka zdawała ...uwaga....13 razy to myślałam, że nigdy tego nie przejdę Cytat:
Cytat:
![]() Może jakoś wspólnie wszystkie bedziemy się mobilizować? Cytat:
Cytat:
Cytat:
TŻ szczupły, więc co chwilę coś podjada a ja patrze i mi tylko ślinka cieknie jeszcze potem skusi tymi swoimi słodkimi oczkami "no weź, weź, ode mnie nie chcesz?" no i za każdym razem dieta idzie w odstawkęCytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1269 | ||
|
szeryfcio
|
Witam z herbatą
(ja z herbaciarzy).Cytat:
Cytat:
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-05-18 o 11:39 |
||
|
|
|
#1270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wz eszłym roku chodziłam na kurs... W ostatnia godzinę samochód w nas walnął, jak ja kierowałam... wylądowałam w szpitalu ze wstrząśnieniem mózgu i od tej pory nie mogę się zmusić, aby wrócić i skonczyć to;( Prawka potrzebuję, tym bardziej, że mam zamiar w lato wyprowadzic się na wieś, tam gdzie mam sklep.. Cytat:
![]() Dzisiaj mam ginekolożkę w kalendarzu.. I próbuję sprzedać mieszkanie, nie chce któraś? |
||
|
|
|
#1271 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kocham bluesowe klimaty ![]() Poza tym słucham tez dużo soulu. Lubię Adele :S MISS LI!!!Koniecznie do sprzatania!!Polecam odnaleźć ta panią wiadomo gdzie (nie wiem czy mogę pisać) i odkurzacz sam jeździ A wy na nim ![]() Lubie Peral Jam,Joss Stone,Melissę Etheridge, od dziecka zakochana jestem w Janis Joplin ![]() Teraz jestem troszke przymuszona do słuchania Ziyo (TŻ ćwiczy przed koncertami) ale jeśli chodzi o Ziyo to naprawde kocham tylko jeden kawałek "Magiczne słowa" (wszystko to co mam tylko tobie dam )No i zapomniałam o Lennym Krawcu i Tracy Chapman
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ohh to ja znowu kocham ciężkie brzmienia , coś ala papa roach ( Jak mi i mężowi odwali to słuchamy czystego popu albo disco ha
|
|
#1273 | |
|
szeryfcio
|
Też lubię SDM.
I WGB.Teraz, najbardziej Alicię Keys, na stałe Sheryl Crow, kiedyś Cranberries. Pearl Jam, Hendrix, Deep Purple były kiedys, kiedyś.... Lubię też lżejsze i dancowe kawałki do sprzątania i na miasto ![]() Lubię BEP. A ostatnio bardzo mi podeszła najnowsza płyta Slasha. Cytat:
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-05-18 o 12:18 |
|
|
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na Diukanie wytrzymałam tydzień, i próbowałam go dwa razy, po czym zaprzestałam go stosować, gdyż dostałam strasznych zaparć, pomimo tego, że ćwiczyłam i piłam przynajmniej 1,5 litra płynów w tym jedną kawę.
Filip Edytowane przez Kissmisiaa Czas edycji: 2011-05-18 o 12:23 |
|
|
|
|
#1275 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Guano Apes słuchałam w podstawówce do tej pory mam napady i słucham Doorsi wiadomo- czasy flower power mi sie przypominają Korna uwielbiam kawałaek freak on the leash ![]() Cytat:
Czasem jak się zawiesze na Sheryl Crow to słucham 2 miesiące tylko jej Kocham słuchac numeru Strong Enough w samochodzie No i Picture z Kid Rockiem, nie wspominając o Little Wing z Claptonem!! Co do Slascha to chodzi ci o płyte którą nagrał z różnymi artystami?? Bo jeśli o tą to uważam, że jest genialna!!szczególnie numer Gotten ![]() Tak Sheryl, mój TŻ jest basistą między innymi w Ziyo
Bywa, że marzenia o rycerzu na białym koniu przekreśla romans ze stajennym Edytowane przez Sarasfati Czas edycji: 2011-05-18 o 12:27 |
||
|
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
ja od chyba 20 lat jestem wierną fanką Depeche Mode
|
|
|
|
#1277 |
|
Rozeznanie
|
oj dogadałabys się ze szwagrem mojego TŻ
On o niczym innym nie mówi tylko o depeszach! Swoją drogą to co oni zrobili z muzyką jest niesamowite, to jak zjednali sobie fanów!!To był wręcz kult!
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1279 |
|
Raczkowanie
|
Ja też DM|
|
|
|
|
#1280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oni są the best... A atmosfera na ich koncertach... Poezja.. Sa niepowtarzalni i jedyni Nawet mojego tż do nich przekonałam.
|
|
|
|
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.ediety.net/diety-odchudza...w-ciagu-13-dni |
|
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
To tzw dieta kopenhaska... Przerobiłam to, schudłam 11 kg i szybko wróciło...;(
|
|
|
|
#1283 | |
|
Rozeznanie
|
ja chyba nie mam ulubionego numeru, jak włączam to najczęściej unplugged
3 pierwsze numery jakie przyszły mi do głowy to Alive, Last Kiss i Yellow Ledbetter ![]() Cytat:
Jak idziemy do szwagra G to ZAWSZE włączamy koncerty DM
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Filip Edytowane przez Kissmisiaa Czas edycji: 2011-05-18 o 12:45 |
|
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś częściej słuchałam muzyki, teraz jak mam dom, rodzinę jakoś rzadziej mi się zdarza coś włączyć. Lubię różną muzykę, ale od prawie 20lat jestem oczarowana grupą Queen
|
|
|
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak Tobie pomogła to git
|
|
#1288 |
|
Raczkowanie
|
Ja chyba spróbuję z dietą SB. Przeraża mnie trochę myśl o braku pieczywa, które uwielbiam, ale może to właśnie stąd te kilogramy.
|
|
|
|
#1289 |
|
Rozeznanie
|
też mi się podoba
może nie cała, ale kilka piosenek na pewno ![]() A powiem Wam, że ja nigdy nie byłam na żadnej diecie, ani nigdy się nie odchudzałam :P Teraz trochę może bym zmieniła styl żywienia, ale jestem na to za leniwa I też uwielbiam czekoladę
|
|
|
|
#1290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą uwielbiam słodycze i pizze
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

Wczoraj poszłam na 2 godziny na fitness : pierwsza godzina ATB, a druga Step- wszyscy na mnie patrzyli jak na wariatkę, a Pani z recepcji się pytała czy wytrzymam tyle
Wytrzymałam i na dodatek miałam tyle energii, ze zdążyłam jeszcze sporo rzeczy zrobić w domu, chociaż było już po 22
Pierwsze postanowienie zrealizowane. Biorę się za drugie
Kiedyś chodziłam ze słuchawkami do pracy, czy do miasta, ale lubię mieć kontakt z otoczeniem, słyszeć co się dzieje, i bardzo mi przeszkadzały :/ Jeśli chodzi o ulubionych wykonawców - Florence & The Machine oraz Loreena McKennitt, z polskiej muzyki - Jacek Kaczmarski, SDM. To tak w skrócie, bo słucham bardzo różnych rzeczy, nie mam określonego gatunku muzyki, po prostu to, co akurat mi się podoba

i w 2008 roku zastosowałam dietę 13 dniową wyszperaną w onecie
Mam hiperprolaktynemię i guza przysadki mózgowej. i cały czas muszę być pod kontrolą. problemy zaczęły się 4 lata temu. Miałam cystę na jajniku o śrdenicy 67 mm...niby nie jakaś ogromna, ale powracała. Bolało bardzo. Potem miałam straszne problemy o których nawet nie chcę pisać....napisze tylko, ze przez to moja córka jest i prawdopodobnie już zostanie jedynaczką. Potem doszedł rozwód, stres, prolaktyna podskoczyła okropnie i borykam sie z tym od 2 lat! Dziewczyny jeśli kiedykolwiek zaczniecie nieregularnie miesiączkować to od razu do gina!! 
jeszcze potem skusi tymi swoimi słodkimi oczkami
"no weź, weź, ode mnie nie chcesz?" no i za każdym razem dieta idzie w odstawkę