|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
hehe a ja właśnie mam w domu jakieś święto narodowe , mój mąż wrócił z silowni cały uradowany że pobił swój rekord życiowy wyciskając na klate 210 kg
![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- śmiejcie się ale jak leci w Tv królewna śnieżka i siedmiu krasnoludków to siadam i oglądam ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- ojej
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym roku się jeszcze nie załapałam, bo za każdym razem, kiedy idę do parku, to go nie ma |
|
|
|
|
#1803 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
teściowe nie zawsze są złe,czasem się przydają Cytat:
![]() Wata cukrowa....od razu mi się przypomniało jak byłam mała i sobie ją sama robiłam zwykłą watę sypałam cukrem i wsuwałam kochałam też jeść chusteczki higieniczne
|
||
|
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Twoja na jakie tańce chodzi...???---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- My już po randce...ależ to dziwnie tak bez dzieci sobie łazić...szkoda nam było czasu na kino, więc spacerek, jedzonko i zakupy Wiecie co tak naciągnęłam mężusia na ciuchy, że nie wiem co teraz będziemy jedli w najbliższym czasie, bo portfel goły...
Edytowane przez zalotnica83 Czas edycji: 2011-05-22 o 18:31 |
|
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
hihi nie umiałam się powstrzymać , moje najlepsze zdjęcie z mężem
|
#1806 |
|
Raczkowanie
|
Resscue
Sarunieczka, Bombilla |
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A fotka z tamtego roku
|
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam w ten jakże słoneczny dzień i ślę pozdrowienia ze szczerego lasu
Ale się naoglądałam źwieziątek w naturalnym środowisku, miałam lornią i podglądałam lochę z warchlakami, sama słodycz Parka pleszek zagnieździła nam w dachu altanki ![]() Mój Tż chodzi na treningi taekwondo 2 razy w tygodniu, ale jak ma dzień wolny od pracy to od razu śmiga chociaż na półgodzinny trening z kettlebells. Cieszę się, że ma z tego radochę, przynajmniej dzięki temu nie pije i nie pali Najbardziej chyba lubię stare polskie bajki jak Bolek i Lolek albo przygody wróbla Ćwirka. Moich animków nie zaliczam do bajek No może oprócz ostatnio oglądanej Chi's Sweet Home (o przygodach małego kociaka, coś jak Kot Filemon), gdyby było po polsku to bym wam poleciła dla dzieciaków, ale niestety trzeba czytać ![]() Cytat:
![]() Jak oceniasz tego Bon Prixa? Czasami niektóre ciuszki mnie kuszą, ale obawiam się jakości no i tego, że nic nie będzie pasować Jak zauważyłaś jestem dość mała ![]() Widzę, że mamy tutaj więcej herbatoholiczek ![]() A co tu się działo?
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
to jest zabawa weselna z tym jajeczkiem co musisz przez nogawki partnera przeprowadzić
|
#1811 | |
|
patrysina
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1812 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też tak sądzę ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- jestem i ja
|
|
|
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tż ma kilka koszulek i jest zadowolonyEdytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-05-22 o 20:32 |
|
|
|
|
#1814 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) no i wybrałam się do tej kosmetyczki ale to był wydatek 10zł. Też macie tak, że wolicie kupić dużo rzeczy po promocyjnych cenach niż jedną drogą? A potem się zastanawiam kiedy cała kasa poszła Czy wy też macie przypadłość pt. słomiany zapał? Niektóre rzeczy, które kieeedyś zaczęłam leżą odłogiem już kilka lat Cytat:
![]() A końca świata nie przegapiłam, miałam go po prostu gdzieś ![]() A teraz mykam na spacerek po lesie, mam nadzieję, że nie pogodni mnie dzik z młodymi jak kiedyś mojego wujka, którego znaleźliśmy po kilku godzinach na czubku drzewa
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach ![]() 25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające Edytowane przez Meitsa Czas edycji: 2011-05-22 o 20:32 |
|||
|
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nic, miałam koleżankę co jadła piasek
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-05-22 o 20:27 |
|
|
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Tak mówicie o teściowych ale trzeba pamiętac zeby nie one to nie miałybyśmy tych swoich TŻ
i jak nam wtedy bedzie jak tak o nas beda nasze synowe gadały. Jeszcze nie jestem teściową ale mam dorosłe dzieci i chyba dlatego staje w ich obronie![]() .
|
|
|
|
#1818 |
|
Wtajemniczenie
|
btw. w końcu mam spokój od tych egzaminów
|
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kujon ![]()
|
|
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak wogule to na alle i bonprix się przejechałam, więc tam nie kupuję...najbardziej lubie sklep Orsay, a jak nie stać mnie by tam coś kupić to jadę w niedzielę na nasz placyk wrocławski...tam można upolować fajnego ciucha już za 5zł...
Edytowane przez zalotnica83 Czas edycji: 2011-05-22 o 20:38 |
|
|
|
|
#1823 |
|
Wtajemniczenie
|
a dziękuję haha wcale że nie :P
Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-05-22 o 20:40 |
|
|
|
#1824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję Ci---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki ale przyzwyczaiłam sie , przez 23 lata, tylko dzieci nie mają jako takiej babci, natomiast teścia to miałam uf,, super i pożartował i pogadał i wypił ze mną, i złego słowa na mnie nie powiedział i jeszcze na wsi mnie chwalił jaka to ma synową,
szkoda ze go juz nie ma
|
|
|
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
idę wykąpać szkraba i jeszczę zajrzę do was jak mnie tż do kompa dopuści, bo jak tylko wyjdę z pokoju to zaraz zarzuci call of duty
![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój mąż pyta po co mi kolejne buty jak mam już kilka par na lato"no ale przecież takich na korku nie mam"...ach Ci faceci...w ogóle nie rozumieją kobiet...![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Ja mam w porządku tesciową i teścia, on wogule mnie uwielbia za to, że dałam mu wnuki...zawsze tylko w superlatywach o mnie mówi i w nic się nie wtrąca...natomiast teściowa nos wszedzie wsadzi ale odkąd nie mieszkamy razem jest ok...ostatnio razem chodzimy na solarium, zakupy i piżamkę mi kupiła na Dzień Dziecka...
|
|
|
|
|
#1828 |
|
Wtajemniczenie
|
hahaha
no nie mogę na tej aukcji http://allegro.pl/oryginalna-torba-t...619200647.html kolesiówa wystawiła torebkę Batyckiego ![]() a tam m.in opis : UWAGA !!! Na inne aukcje na ktorych znajduja sie podrobki!!! U MNIE 100 PROCENT ORYGINAL!!! a sama jeszcze zdjęcia torebki skopiowała od kogoś i z neta |
|
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ja od rodziców dostanę kasę na imieninki to właśnie jadę sobie ciuchów pokupować polatam po C&A (uwielbiam ten sklep, a moja mama jeszcze bardziej), H&M itp. i mam nadzieję, że dostanę, to co bym chciała, czyli dżinsową spódnicznę i jakieś spodnie do kolana bądź 3/4 też uwielbiam kupować, ale mnie nie stać na ekscesy ![]() jest jak jest ... może kiedyś będzie lepiej ... czyt. jak spłacimy mieszkanie i nie będziemy musieli płacić już alimentów, czyli za około ... 18lat
|
#1830 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
zboczucha,grzebie za jajkiem
Cytat:
moze na jesień się pokaże ![]() teraz odkąd sie wciągnęłam w Allegro,opuściłam Bon Prixa na jakiś czas Cytat:
jak jest duużo ciuszków,to tym lepiej,jestem skąpa wbrew pozorom i nie zapłacę dużej sumy za jedną rzecz,wolę kilka tańszychCytat:
![]() Ogólnie dziewczyny,w jakim stylu sie ubieracie na codzień?
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

W tym roku się jeszcze nie załapałam, bo za każdym razem, kiedy idę do parku, to go nie ma
kochałam też jeść chusteczki higieniczne 

A Twoja na jakie tańce chodzi...???

to taka wieś nad jeziorem,fajnie tam,troszkę się poopalałam,zwłaszcza dziś,bo wczoraj to ok.15 była burza i potem już słońce nie wyszło
pewnie zarzucę jakąś fotę potem,najpierw sprawdzę czy jakoś po ludzku wyszłam 

.