Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-22, 09:28   #1771
zalotnica83
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
niedziela czy pon , na siłownie trza iść

Oj kochana wiesz ile ja bym dała aby u mojego męża było tak na stałe że mnie do restauracji zaprosi ahhh szarpnie się tylko na taki gest jak coś przeskrobie

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

zmusić go , prośbą czy groźbą

My z mężem sobie obchodzimy dzień dziecka dla jaj ale jest super
Nam już trochę nie wypada, bo mamy dzieciaki...
Zaproponowałam mu film"Jestem Bogiem" to stwierdził "O dobre, dobre...tytuł super"...Ci faceci...ja się głupio czuję w exclusive restauracjach i nie ma tam dla mnie nic do żarcia...no chyba że chińskie jedzonko...ogólnie jestem dość wybredna...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 09:29   #1772
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Nam już trochę nie wypada, bo mamy dzieciaki...
Zaproponowałam mu film"Jestem Bogiem" to stwierdził "O dobre, dobre...tytuł super"...Ci faceci...ja się głupio czuję w exclusive restauracjach i nie ma tam dla mnie nic do żarcia...no chyba że chińskie jedzonko...ogólnie jestem dość wybredna...
co nie wypada , przestań ludzie daj ciebie sobie troszkę wiecej luzu psychicznego nie ma w tym nic haniebnego że się pójdzie na bajkę do kina

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 09:33   #1773
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
mój 4 razy w tyg kiedy ma ważne zawody jak np miedzynarodowe . a tak to 3 razy w tyg .
Mam z facetem to że mam go z własnymi celami założeniami i ambicjami , chce spełniać swoje marzenia to to robi , dlatego poświeca czas na siłowni , wole to niż jakby miał gdzieś w knajpach przesiadywać z kumplami czy gnić w domu na kanapie
Pasje są ważne,ale mojej siostry facet w tygodniu codziennie na siłowni, weekendami pracuje...dlatego ona ma ciężej bo rzadko się widują
A ja lubię domowe wieczorne zajęcia (hmmm...ale to ujęłam)często gramy z mężem w gry(Scrabble, Karty) oglądamy filmy, lub kładziemy się i czytamy Mój nie musi na siłownie, bo jest fizyczny;P

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
co nie wypada , przestań ludzie daj ciebie sobie troszkę wiecej luzu psychicznego nie ma w tym nic haniebnego że się pójdzie na bajkę do kina
Nie no bajki to oglądamy...mój mąż uwielbia "Mrówkę Z" a ja to wszystkie lubie...no ale wiesz świętować Dzien Dziecka to już raczej z dziećmi
Stary 2011-05-22, 09:36   #1774
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Pasje są ważne,ale mojej siostry facet w tygodniu codziennie na siłowni, weekendami pracuje...dlatego ona ma ciężej bo rzadko się widują
A ja lubię domowe wieczorne zajęcia (hmmm...ale to ujęłam)często gramy z mężem w gry(Scrabble, Karty) oglądamy filmy, lub kładziemy się i czytamy Mój nie musi na siłownie, bo jest fizyczny;P

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Nie no bajki to oglądamy...mój mąż uwielbia "Mrówkę Z" a ja to wszystkie lubie...no ale wiesz świętować Dzien Dziecka to już raczej z dziećmi
a jaką ma prace ?

Z dzieciakim to ahh to z pewnością jeszcze lepiej się świetuje

Maleństwo moje
Stary 2011-05-22, 09:47   #1775
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
nom... tymbardziej jak trzeba kupić rzeczy zupełnie niepotrzebne i służące do "niczego" np balon jakiś z helem wawnątrz, który potem "łazi" za nami po sufitach w domu, ale hitem są te zakurzone lizaki ze straganów jakie to przy koncertach lub innych masówkach wystawiają.. czy świecące nocą pałeczki lub gwizdki... o szok
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 09:54   #1776
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
a jaką ma prace ?

Jej facet od niedawna na taxi, więc w tygodniu jeszcze więcej ćwiczy jak weekend w aucie spędza...

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
nom... tymbardziej jak trzeba kupić rzeczy zupełnie niepotrzebne i służące do "niczego" np balon jakiś z helem wawnątrz, który potem "łazi" za nami po sufitach w domu, ale hitem są te zakurzone lizaki ze straganów jakie to przy koncertach lub innych masówkach wystawiają.. czy świecące nocą pałeczki lub gwizdki... o szok
No właśnie jestem z tym wszystkim na czasie- wczoraj byliśmy na festynie osiedlowym z dziećmi...i muszę się pochwalić- nasza córcia miała ze swoją grupą występ taneczny...to dopiero początek, ale super tańczą dzieciaki. Wzruszyliśmy się z mężem, że aż łezka w oku się zakręciła... Byłam w szoku, bo ona strasznie nieśmiała jest, a jak weszła na scene to świetnie się odnalazła. Poza tym było zimne piwko, szaszłyczki i ogólnie super atmosfera
Lecę dziewczynki po moją Gwiazdkę, bo była tak padnięta po występie, że zasnęła u babci i tam już zostala.
Stary 2011-05-22, 09:58   #1777
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
a jaką ma prace ?
a Twój co robi, że jest na siłowni bo ma zawody międzynarodowe?? MMA może??

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
No właśnie jestem z tym wszystkim na czasie- wczoraj byliśmy na festynie osiedlowym z dziećmi...i muszę się pochwalić- nasza córcia miała ze swoją grupą występ taneczny...to dopiero początek, ale super tańczą dzieciaki. Wzruszyliśmy się z mężem, że aż łezka w oku się zakręciła... Byłam w szoku, bo ona strasznie nieśmiała jest, a jak weszła na scene to świetnie się odnalazła. Poza tym było zimne piwko, szaszłyczki i ogólnie super atmosfera
Lecę dziewczynki po moją Gwiazdkę, bo była tak padnięta po występie, że zasnęła u babci i tam już zostala.
oj wierzę że super dla Was przeżycie, no a dla niej też... mój to "pianista" to też biegam na koncerty (koncert to na razie za dużo powiedziane, bo te dzieci to czasem dręczą ta muzyką raczej )
My festyn rodzinny mamy w następny weekend, który to weekend w końcu mam wolny- ale zamierzam jednak wybrac się tam bez auta, bo zawsze musze być kierowcą a może w końcu i ja bym chciała wypić jakiś BEER
Stary 2011-05-22, 10:03   #1778
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
tak los rodziców

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
a Twój co robi, że jest na siłowni bo ma zawody międzynarodowe?? MMA może??[COLOR="Silver"]
MMA - nieeee
Wyciskanie sztangi leżąc , martwe ciągi i podnoszenie ciężarów czyt . dwubój siłowy klasyczny .
W czerwcu wylatuje na Florydę , bo tam są te zawody

Maleństwo moje
Stary 2011-05-22, 10:05   #1779
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
MMA - nieeee
Wyciskanie sztangi leżąc , martwe ciągi i podnoszenie ciężarów czyt . dwubój siłowy klasyczny .
W czerwcu wylatuje na Florydę , bo tam są te zawody
o jaaaa...... a osobę towarzyszącą może zabrać? tzn Ciebie??
Stary 2011-05-22, 10:14   #1780
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
o jaaaa...... a osobę towarzyszącą może zabrać? tzn Ciebie??
hmm nie stać mnie , on moze sobie na to pozwolić bo ma na to sponsorów poza tym nie dostane teraz wizy , a on ma sie lajtowo bo dostał wizę sportową pozostaje mi tylko trzymać kciuki i zazdrościć

Ale byle do sierpnia odbije sobie na Majorce

Maleństwo moje
Stary 2011-05-22, 10:50   #1781
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli Twój codziennie na siłownie chodzi...??? Tak jak mojej siostry facet "dzień bez siłowni to dzień stracony"...ach co wy macie z tymi facetami...
Mój chodzi jakieś 3 razy w tygodniu, czasem jeszcze w weekend w zależności od ilości projektów Jednak jak nadejdzie sesja, to siłownia idzie w odstawkę
Idę wyciapać się samoopalaczem
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 11:30   #1782
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
kawka już się robi woda już gorąca
ja dziś nadrobić muszę rozleniwienie rodzinne ktore wyrosło i zakwitło podczas mojej nieobecności, mam nadzieję że zdążę do południa, bo na 13tą planujemy iść wszyscy do kina na Piratów z Karaibów 3D ( w ramach Dnia Dziecka już) kto już był na tym filmie?? ponieważ idziemy z dzieckiem które jeszcze słabo czyta to może wiecie czy to film z dubbingiem czy bez??
pisałam ostatnio o tym filmie :P U nas był bez dubbingu, trzeba czytać. Chociaż ja bym wybrała film bez 3d, bardziej denerwują mnie te okulary, niż warte są te efekty
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 11:57   #1783
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
pisałam ostatnio o tym filmie :P U nas był bez dubbingu, trzeba czytać. Chociaż ja bym wybrała film bez 3d, bardziej denerwują mnie te okulary, niż warte są te efekty
A były w ogóle jakieś momenty, do których pasowałby efekt 3d? Nie wiem jak to określić
Starcie Tytanów było też w zwykłej wersji, jak i w 3d. Podobnie nie warto było iść na 3d, bo takich efektów było jak kot napłakał
Stary 2011-05-22, 12:08   #1784
sarraa
Zakorzenienie

Widzę, że u Was wielu facetów ćwiczy, u mnie jest tak, że ja ćwiczę a on nie
A co do bajek to ja je uwielbiam, czasem aż wstyd się przyznać, ale jak mam fazę to załączamy sobie Disney XD i oglądamy a do kina na bajki też chodzimy, ale w lato jeszcze muszę na Harrego Pottera
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 12:15   #1785
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Widzę, że u Was wielu facetów ćwiczy, u mnie jest tak, że ja ćwiczę a on nie
A co do bajek to ja je uwielbiam, czasem aż wstyd się przyznać, ale jak mam fazę to załączamy sobie Disney XD i oglądamy a do kina na bajki też chodzimy, ale w lato jeszcze muszę na Harrego Pottera
Też tak mam Ale wolę książki o Potterze niż filmy
Stary 2011-05-22, 12:46   #1786
sheryl
szeryfcio

A ja witam z kakao

Cytat:
i odliczają od tej pomniejszonej niezaleznie od wartości normalnej pensji?? bo to tylko delegacja jenorazowa była z mojej pracy
No jeśli na to 1050 wystawiona była umowa o dzieło to nie ma to nic wspólnego z pensją, która jest na inną umowę...
Ja akurat w tej firmie co mam umowę o dzieło nie mam umowy o pracę, ale mogę męża spytać. U niego w pracy wykładowcy mają i pensję i umowę o dzieło.
Ja jak mam wystawiony rachunek na dzieło, to księgowa odejmuje od tej kwoty koszty przychodu (20%) i od tej kwoty jest obliczany podatek 18 % - tak mam wypisane na rachunku. Podam przykład:
rachunek na 1134 zł:
koszty przychodu - 20 % (czyli 226,8)
i do opodatkowania została kwota - 907
czyli podatek 18 % od tego - 163.
I teraz od kwoty wyjściowej brutto - 1134 - mam odjęty podatek 163 .
Do wypłaty zostaje 971.

Cytat:
Co tam Avonówki na dzis planujecie?
Ja muszę się pochwalić, że idę na randkę z mężem...nie pamiętam kiedy ostatnio bez dzieci wychodziliśmy...:rolleyes :
Jak mąż wróci z pracy i jeszcze będzie słońce, to idziemy na rowery.
Kurcze, u nas to nie ma kto zostać z dzieckiem Cała rodzina (która jest w zasięgu ręki) weekend spędza poza miastem ( i to przez cały rok). Babcię mamy jedynie środa-piątek. Więc jak mąż sobie weźmie wolne ( bo ja normalnie teraz przez dziecko nie pracuję) to wtedy możemy sobie wyjść w ciągu dnia. No albo po południu, ale popołudniami to ja z kolei pracuję.
Stary 2011-05-22, 13:11   #1787
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość
wczoraj dowiedziałam się od "siostry" że ma być znowu koniec świata i to jeszcze o 18 Kochana chyba wszędzie o tym trąbili ( radio, internet i w telewizji też ponoć ale tego nie jestem pewna bo nie oglądam)
ja też nic nie wiedziałam

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
mój tż rzucił jak córka miała 2 miesiące, bo zimą musiał na dwór wychodzić
my palimy na balkonie okągły rok jak jest -20 stopni to też
nie ma palenia w domu i goście też o tym wiedzą

ale dziś u nas upał
po obiedzie moi faceci jadą na żużel, więc będę miała kilka godzin dla siebie
ala znając życie będę grała na kurniku

najpierw oczywiście lekkie porządki - skorzystam z okazji, że bąbla nie będzie, to na spokojnie podłogi umyję ...

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 13:16   #1788
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
luię kupować takie rzeczy czasami, a teraz jak jest dziecko to mam pretekst, bo tak to starej babie nie wypadało
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 14:09   #1789
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Ubóstwiam bajki. Wykorzystuje każdą okazję, żeby iść z córą. Robimy sobie takie babskie popołudnia.

Cytat:
Te świecące są dla mnie najgorsze. Moja córka argumentuje tak: "tego jeszcze nie mam"

Cytat:
Jej facet od niedawna na taxi, więc w tygodniu jeszcze więcej ćwiczy jak weekend w aucie spędza...

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

A w jakim stylu tańczy, bo moja tez tancerka

Cytat:
luię kupować takie rzeczy czasami, a teraz jak jest dziecko to mam pretekst, bo tak to starej babie nie wypadało
Ja na festynach to obżeram się watą cukrową, zaraz mi się lata dziecięce przypominają
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 14:12   #1790
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Ja na festynach to obżeram się watą cukrową, zaraz mi się lata dziecięce przypominają
wata cukrowa
Stary 2011-05-22, 14:32   #1791
despa
Zakorzenienie

GG do despa

A jak już jesteśmy przy bajkach to jakie są Wasze ulubione?
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 14:47   #1792
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
A były w ogóle jakieś momenty, do których pasowałby efekt 3d? Nie wiem jak to określić
Starcie Tytanów było też w zwykłej wersji, jak i w 3d. Podobnie nie warto było iść na 3d, bo takich efektów było jak kot napłakał
no właśnie nie za bardzo A przez te okulary to miałam wrażenie, jakby wszystko było niewyraźne.

A ja chora jestem Taka ładna pogoda i jak zwykle, muszę siedzieć w domu
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 14:55   #1793
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie nie za bardzo A przez te okulary to miałam wrażenie, jakby wszystko było niewyraźne.

A ja chora jestem Taka ładna pogoda i jak zwykle, muszę siedzieć w domu
Czyli wyciągnę go na zwykłą wersję
A ja liczę durne ankiety i krew mnie zalewa
Stary 2011-05-22, 17:02   #1794
musso4
Zakorzenienie

Cytat:

wata
Stary 2011-05-22, 17:07   #1795
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Dzień doberek,wróciłam ze wsi to taka wieś nad jeziorem,fajnie tam,troszkę się poopalałam,zwłaszcza dziś,bo wczoraj to ok.15 była burza i potem już słońce nie wyszło pewnie zarzucę jakąś fotę potem,najpierw sprawdzę czy jakoś po ludzku wyszłam

Cytat:
Ja ostatnio widziałam dziewczynę w spódnicy, która zaczynała się w talii, a kończyła mniej więcej ciut nad kolanem. Spódnica była rozkloszowana, coś w stylu lat 50-tych (). Byłą różowo-biała w kwiaty, a do tego biały obcisły top. Świetnie wyglądała
Kocham styl lat.'50,'60,marzy mi się taka sukienka z dopasowaną górą,mocno ściśnięta w talii i rozkloszowana do kolan,biała cała

Cytat:
mi się Andrzej niestety źle kojarzy miałam narzeczonego Andrzeja, była już ustalona data ślubu i sporo pozałatwiane na wesele, do którego On mnie namawiał, a tu nagle wziął nogi za pas i tyle go widziałam, nawet ze mną nie zerwał normalnie tylko przez telefon i nie powiedział dlaczego, tylko wstydu się najadłam przed rodziną
k.u.t.a.s.i.ń.s.k.i

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Pamiętam jak jego świętej pamięci mama tak mnie nazywała. Mówiła też na mnie cipulka co mnie strasznie irytowało Ale była naprawdę kochana i teraz mi jej brakuje...

Ja mam 157 cm I problem z ciuchami. Z butami też bo noszę rozmiar 35
Cipulka
Ojej jaka malutka jesteś ja mam 166 i kopyto między 38-39

Cytat:
hihi właśnie złożyłam sobie fajne zamówionko z oriflame za 3 dni będę miała swoje świeto paczki
Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Tak I jakimś takim szczególnym sentymentem darzę firmy katalogowe znaczy lubię wybierać z katalogu.
Dokładnie,ja też lubię poza Avonem Ori,Bon Prix no i moje ukochane Allegro od którego jestem uzależniona
Cytat:
A poniżej zdjęcia mojej świni Pierwsze - obgryza resztki na pestce po brzoskwini Potem jej ulubiona kryjówka. Ostatnie, to jak udaje wampira - uwielbiała buraki
jejku jaka kochana świnuśka

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
choruję na królika miniaturkę
mnie się podobają te baranki,wyglądają jak smutne i mnie bardziej rozczulają a w linku daję mojego ś.p królisia którego miałam 8 lat,zachorował i musiałam go uśpić
http://www.youtube.com/watch?v=7OGhTCK34Kc

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Jejku, podoba mi się to nasze pomarańczowe Scenitini ...
To znaczy mają tę swoją avonowską nutę i nie są wysokich lotów, ale jakoś tak mi się spodobały...
wiesz że mnie też? waham się czy nie wziąć sobie

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Zróbmy wielkie herbaciane party dla naszych avonowych plotkarek
Jestem za też kocham herbaty,zieloną z opuncją figową,earl grey cytrynową,i wiele innych, kochałam taką jedną jeszcze której już nie ma nigdzie niestety,Bombilla Bio-Active,to była zdaje się mieszanka herbaty zielonej i czerwonej z opuncją,jakoś tak,ale była pyszna i mój królik ją pił ze mną

Cytat:
A jak już jesteśmy przy bajkach to jakie są Wasze ulubione?
obecnie "Niedźwiedź w dużym niebieskim domu" (leci chyba na MiniMini)
http://www.youtube.com/watch?v=enwSyQo8d7k
a z dzieciństwa...Miś Uszatek,Kot Filemon,Krecik,Smerfy:ehe m:
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 17:13   #1796
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Ojej jaka malutka jesteś ja mam 166 i kopyto między 38-39

wiesz że mnie też? waham się czy nie wziąć sobie
kopyto

mam scientini obie i już mi się kończą, tzn. dawno by się skończyły gdybym nie oszczędzała i teraz czaję się na trzecią co będzie w demo w k9
Stary 2011-05-22, 17:16   #1797
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
kopyto

mam scientini obie i już mi się kończą, tzn. dawno by się skończyły gdybym nie oszczędzała i teraz czaję się na trzecią co będzie w demo w k9
A które ładniejsze wg Ciebie? Fioletowe czy pomarańczowe?
Ja mam różowe i pomarańczowe. Różowe są śliczne, a pomarańczowe takie sobie
Stary 2011-05-22, 17:19   #1798
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
A które ładniejsze wg Ciebie? Fioletowe czy pomarańczowe?
Ja mam różowe i pomarańczowe. Różowe są śliczne, a pomarańczowe takie sobie
dla mnie ładniejsza fioletowa i ciekawa jestem bardzo tej różowej
Stary 2011-05-22, 17:26   #1799
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Musso nie zacytowało mi Ciebie (zauważyłam że pierwszą wiad.którą cytuję, "nie łapie" wrr....)
bo z tymi teściowymi fajnie powiedziałaś,o tym gratisie
jak to u mnie w pracy mówią często ten dowcip,że teściowa powinna mieć tylko 2 zęby,jeden żeby otwierała nim piwo,a drugi żeby ją ciągle bolał i mówią też że "teściowa powinna się po weselu kończyć razem z plackami"
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 17:37   #1800
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Musso nie zacytowało mi Ciebie (zauważyłam że pierwszą wiad.którą cytuję, "nie łapie" wrr....)
bo z tymi teściowymi fajnie powiedziałaś,o tym gratisie
jak to u mnie w pracy mówią często ten dowcip,że teściowa powinna mieć tylko 2 zęby,jeden żeby otwierała nim piwo,a drugi żeby ją ciągle bolał i mówią też że "teściowa powinna się po weselu kończyć razem z plackami"
albo teściowa na 102, 100 metrów od domu i 2 metry pod ziemią

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

ale dzisiaj muszę swoją pochwalić, pobawiła się trochę z wnuczką i miałam czas dla siebie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości