|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
a ja robiłam dzisiaj teścik ciążowy, bo @ się spóźnia, ale niestety jedna kreska
a myślałam, że będę miała prezent na dzień matki
|
|
|
|
#2282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jeszcze niejeden dzień matki przed mną, więc nie ma czego żałować, szczególnie, że pamiętam dzień babci - młody płakał jak nas zobaczył, nie śpiewał, nie tańczył, tylko stał i się denerwował tym tłumem obcych ludzi, którzy oglądali dzieci ....
|
|
#2283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to mam po mojej mamie... dre sie ze nie wiem, ale u mnie poki co to dziala, klaps to ostatecznosc, a Gabrys na to: "oj wez..." i az mi sie plakac chce...dziewczyny, mam dzwonic do mamy i skladac zyczenia bo to jakos tak dziwnie, to nie imieniny czy urodziny i nie wiem a nie zobacze sie z nia
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dłuższych krzyków nie uprawiam bo pewnie by się skończyło tak jak piszesz, że by dziecko odpyskowalo...
|
|
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
:d
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-05-26 o 09:53 |
|
|
|
#2288 |
|
Raczkowanie
|
|
#2289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
![]() Na moją stanowcze krzyknięcie też działa, ale i tak jestem cierpliwa, najpierw dwa razy spokojnie mówię, za trzecim krzyczę... ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Przyznam szczerze że z pierwszym dzieckiem udało mi się od razu zajść w ciąże...z drugim robiłam z 50 testów ciążowych
|
||
|
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2293 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie dam rady nadrobić wszystkich stron, ale się wtrącę: Dzięki Tobie zdałam sobie sprawę, że dokładnie rok temu robiłam sobie test Już jakiś czas wiedziałam (intuicja ), ale chciałam pokazać TŻ, oj, jak się ucieszyłEdytowane przez Eustomka Czas edycji: 2011-05-26 o 11:37 |
|
|
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam, że moja Młoda też nie ma szczęścia do ludzi... Na dziś miała zrobić o ochronie środowiska w Holandii. Wykładowczyni sama ich podzieliła na grupy po 4 osoby. Młodej trafiły się osoby, które stwierdziły, że mają gdzieś ten projekt. Wczoraj sama musiała to robić
Młoda na złość w nocy zadzwoniła do dziewczyny, którą ma w grupie, żeby powiedzieć, że zrobiła projekt. Tamta stwierdziła, że przecież mogliby to zrobić godzinę przed zajęciami I stwierdził też, że nie wie co jest w tej prezentacji (bo zrobiłyśmy prezentację) i woli sobie ściągnąć coś z neta i to przeczytać |
|
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2296 | |
|
patrysina
|
Cytat:
Tak nadrabiam Was z wczorajszego dnia i jestem pełna podziwu te wszystkie porody, przeżycia, dobrze że są też pozytywny bo dzięki temu nie nakręcam się że nie chce mieć dzieci czy coś w tym stylu. Ja tu na wątku to chyba jedyna bezdzietna singielka!?! A do trzydziestki zaledwie 2 lata zostały (choć zależy jak liczyć bo jestem z końca roku więc zawsze o rok młodsza ).Ja tam jakoś dzieci nigdy szczególnie nie lubiałam, tzn wiecie są osoby które przepadają się za dziećmi i z wzajemnością, ja to nigdy nie miałam cierpliwości, ale za to teraz jak dzieciaczki w rodzinie to nie powiem czasami mnie rozbrajają swoim zachowaniem, te miny, teksty maluszków są nie do przebicia. Wszystkie koleżanki wokoło to chcą dzieci już, zaraz, a ja tak sobie myślę że jeszcze nie teraz, jeszcze chwila, może po trzydziestce jak znajdzie się druga połówka a tym samym potencjalny tatuś ![]() Nie wiem może jestem jakiś wyjątek ale mi się tam z niczym nie śpieszy, jak widzę ile wokoło małżeństw które za moment są po rozwodzie albo co gorsza takie papierkowe małżeństwa niby mieszkają razem ale jakby osobno obok siebie, tylko dla dzieci. |
|
|
|
|
#2297 |
|
Rozeznanie
|
ale miałyście przejścia... aż się popłakałam
ja mam podobnie, nawet przez to trochę ciężko było mi czytać o Waszych przeżyciach, bo od razu mnie wszystko boli :P Przez to ciągle odwlekam decyzję o dziecku, tzn. nie tylko przez to - ogólnie nie czuję się gotowa na bycie matką, i również denerwują mnie teksty, że już tyle po ślubie jesteście, a kiedy jakieś dzieci itp. Mój mąż bardzo by chciał mieć już potomka, ale ciągle go hamuję, chociaż ostatnio zaczął się za to trochę denerwować na mnie A ja nie mogę się jakoś przełamać
|
|
|
|
#2298 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Mój też się z rączką rodził, dlatego mnie nadpruł Ale z tego co widzę z opowiadań, dużo dzieci tak się rodzi.![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak już urodziłam to zmieniłam zdanie strach przed nieznanym to coś zupełnie normalnego |
|
|
|
|
#2300 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
W ogóle najważniejsze dla mnie było mieć kochanego meżczyznę/męża , drugą połówkę, a na dzieciach mi nie zależało. A jak już takiego znalazłam (a długo się naszukałam ) to zechciałam z nim mieć rodzinę. Nadal nie byłam jakoś za dziećmi, nie cmokałam do nich, nie zaczepiałam, ja nie ten typ. Chciałam mieć tylko swoje. No i po dziecku faktycznie trochę się zmienia podejście do dzieci, bo widzi się w nich więcej, bo się je rozumie ( i w każdym widzi się swoje)... Tak więc swoje bardzo kocham, na inne dzieci też patrzę "łagodniejszym" okiem , ale nadal ogólnie za dziećmi nie przepadam, nie zaczepiam i nie cmokam. Taki typ ze mnie
|
|
#2301 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez bezdzietna, chociaz nie singielka. No i w tym roku 30 stuknela chociaz wcale tego nie czuje .A z dziecmi to roznie. U mnie w rodzinie jest sporo maluchow i fajnie sie z nimi pobawic... ale na dluzsza mete to ja chyba cierpliwosci nie mam. Trafiloby mnie to, ze ciagle trzeba sie nimi zajmowac, ciagle cos chca i trzeba uwacac zeby sie nie uszkodzily. Ja chyba lubie moj wlasny czasm miec dla siebie i juz. Podziwiam moja mame... 5 nas jest ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
TZ'ta mama taka jest. Jestem za tym, zeby do dzieci normalnie mowic - szybciej zalapie.
|
|
#2302 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam pytanie dotgyczące avonu, bo na tamtym wątku już mało się kto udziela, tu więcej się dzieje
![]() Miga mi wymagana należność.Zrobiłam przelew - pewnie odhaczą w pon dopiero. W związku z tym wiem, że paczki mi nie zrealizują, to mogę iść do Coku kupić co mi trzeba? Czy też nie mogę?> |
|
|
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2305 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
Ja do tej pory nie potrafię tak "rozmawiać" z dziećmi. A i oczywiście, do dziecka powinno się normalnie mówić. Nie zmieniać słownictwa na "nieznane":, typu: am am, palulu i jakieś tam.Cytat:
Dobra, idę pozmywać gary, żebym mogła potem na spokojnie pomalować paznokcie Dzisiaj Range of Rose. Dżizzz, ile ja mam starych lakierów Ale zamówiłam sobie ten nowy neonowy Vivid Violet.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-05-26 o 13:51 |
|||
|
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w ogóle nie lubię się zajmować dziećmi, mam do tego takie podejście, że swoimi to bardzo chętnie się zajmę, ale cudzymi już nie i przez to siostra mojego chłopaka chętnie by mnie rozstrzelała, ale jej bachory (przepraszam, nie potrafię nazywać tego co z nich zrobiła dziećmi, nie chce Was urazić) to koszmarna historia ![]() |
|
|
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle ideologia ich rodziców jest dla mnie chora. Całą kasę walą w dom, a dziecku nic Ciuchy dostaje albo ode mnie, albo od dziadków. Jak tylko przyjedzie do mnie, to sępi od progu coś słodkiego, bo mu nie kupują z racji "słodycze są takie drogie teraz, nie opłaci się ich kupować"...
|
|
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
co do tego seplenienia to moj 4,5 latek z miesiac temu nauczyl sie mowic dwuznaki "sz", "cz", "rz"
tez nie lubie takiego tiu tiu tiu do dzieci wygwiazdkowalo mi slowo zaczynajace sie na k, a konczace na a, z R w srodku
Nic mi się nie chce, bo mam depresję a gdy mam depresję to nic mi się nie chce ja UMIEM ja ROZUMIEM BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/ Edytowane przez theMonique Czas edycji: 2011-05-26 o 13:58 |
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam dzisiaj kwiatki na dzień matki
![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- do dziecka mówię normalnie, właśnie takie zdrabnianie uczy nieprawidłowej mowy |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.

a myślałam, że będę miała prezent na dzień matki

ja to mam po mojej mamie... dre sie ze nie wiem, ale u mnie poki co to dziala, klaps to ostatecznosc, a Gabrys na to: "oj wez..." i az mi sie plakac chce...
bo to jakos tak dziwnie, to nie imieniny czy urodziny i nie wiem a nie zobacze sie z nia

Szczęśliwa dziewczyna swojego chłopaka 

ale jak już urodziłam to zmieniłam zdanie