Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-26, 09:45   #2281
musso4
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

a ja robiłam dzisiaj teścik ciążowy, bo @ się spóźnia, ale niestety jedna kreska a myślałam, że będę miała prezent na dzień matki
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 09:47   #2282
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Mnie też mimo znieczulenia szycie bolało jak cholera, a zszywał mnie(za drugim razem) młody przystojniaczek i się śmiał, że musi mocno by mąż miał radochę później...ach ta męska solidarność...
mój tata do moje męża powiedział, żeby lekarzowi zszywającmu dał stówkę w fatuch, żeby węziej zszył

Cytat:
Napisane przez dariamk Pokaż wiadomość
Mieszkam blisko przedszkola i dzieciaki przygotowują się do Dnia Matki... Ładne pioseneczki śpiewają
ja jestem na urlopie, więc tym razem oszczędziłam dziecku stresów
jeszcze niejeden dzień matki przed mną, więc nie ma czego żałować, szczególnie, że pamiętam dzień babci - młody płakał jak nas zobaczył, nie śpiewał, nie tańczył, tylko stał i się denerwował tym tłumem obcych ludzi, którzy oglądali dzieci ....

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 09:47   #2283
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Moje dziś też szaleją...od rana się licytują która bardziej zbroi Mi się jeszcze nie zdarzyło dać klapsiaka, ale czasem tak krzyczę, że sąsiedzi słyszą...
oj wez... ja to mam po mojej mamie... dre sie ze nie wiem, ale u mnie poki co to dziala, klaps to ostatecznosc, a Gabrys na to: "oj wez..." i az mi sie plakac chce...

dziewczyny, mam dzwonic do mamy i skladac zyczenia bo to jakos tak dziwnie, to nie imieniny czy urodziny i nie wiem a nie zobacze sie z nia

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 09:48   #2284
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość
moja nie jest przyzwyczajona do klapsów, więc od razu jest cisza, bo jak mama da klapsa to znaczy że jest na serio wkurzona :P

ale najbardziej działa na nią rozmowa. Bo jak ja na nią krzycze to ona krzyczy na mnie, więc to bez sensu... kary na nią nie działają. Jak mówię, że ma zakaz bajek to mówi "ok" , jak zakaz komputera.
No to podobnie jak u mnie, na każdą karę reaguje "No dobrze"...ja najczęściej krzyczę jak ta większa tej małej dokucza i zwykle to jest"zostaw ją", "nie dokuczaj","puść ja"..jakby mi się taśma zacieła... Dłuższych krzyków nie uprawiam bo pewnie by się skończyło tak jak piszesz, że by dziecko odpyskowalo...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 09:48   #2285
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
mój tata do moje męża powiedział, żeby lekarzowi zszywającmu dał stówkę w fatuch, żeby węziej zszył

....
Stary 2011-05-26, 09:49   #2286
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
a ja robiłam dzisiaj teścik ciążowy, bo @ się spóźnia, ale niestety jedna kreska a myślałam, że będę miała prezent na dzień matki
Ala mam deja vu...ja 2 lata temu w Dzień Matki czułam że jestem w ciąży, test pokazał jedną kreskę...powtórzyłam w Dzień Dziecka i były już dwie...no i mam córeczkę
Stary 2011-05-26, 09:51   #2287
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
ala mam deja vu...ja 2 lata temu w dzień matki czułam że jestem w ciąży, test pokazał jedną kreskę...powtórzyłam w dzień dziecka i były już dwie...no i mam córeczkę:d
:d

Edytowane przez musso4
Czas edycji: 2011-05-26 o 09:53
Stary 2011-05-26, 09:54   #2288
dariamk
Raczkowanie

GG do dariamk

Cytat:
Musso4 spróbuj 1 czerwca

Szczęśliwa dziewczyna swojego chłopaka

dariamk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 10:00   #2289
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość

ja jestem na urlopie, więc tym razem oszczędziłam dziecku stresów
jeszcze niejeden dzień matki przed mną, więc nie ma czego żałować, szczególnie, że pamiętam dzień babci - młody płakał jak nas zobaczył, nie śpiewał, nie tańczył, tylko stał i się denerwował tym tłumem obcych ludzi, którzy oglądali dzieci ....
Ojej Ci faceci...myśle że dobrze zrobiłaś...jakby się dziecko miało denerwować to po co...będzie większy to na pewno nie raz Ci zaśpiewa na Dzień Mamy...moja starsza córka nie chodzi do przedszkola i kolezanka się mnie ostatnio spytała "Czy nie szkoda Ci że nie chodzisz na przedstawienia i inne imprezy przedszkolne...?" Wogule mnie skrytykowała za to że siedzę w domku z dzieckiem...jakby tylko jeden sposób na życie był właściwy...

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
oj wez... ja to mam po mojej mamie... dre sie ze nie wiem, ale u mnie poki co to dziala, klaps to ostatecznosc, a Gabrys na to: "oj wez..." i az mi sie plakac chce...

dziewczyny, mam dzwonic do mamy i skladac zyczenia bo to jakos tak dziwnie, to nie imieniny czy urodziny i nie wiem a nie zobacze sie z nia
To zadzwoń, będzie jej miło
Na moją stanowcze krzyknięcie też działa, ale i tak jestem cierpliwa, najpierw dwa razy spokojnie mówię, za trzecim krzyczę...

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Przyznam szczerze że z pierwszym dzieckiem udało mi się od razu zajść w ciąże...z drugim robiłam z 50 testów ciążowych
Stary 2011-05-26, 10:01   #2290
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Musso4 spróbuj 1 czerwca
jak @ nie przyjdzie to tej pory to na pewno spróbuję
Stary 2011-05-26, 10:23   #2291
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Musso4 spróbuj 1 czerwca
Tak, tak
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 11:12   #2292
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgosia27 Pokaż wiadomość
Wybielaczem tylko,inaczej nie widzę wyjścia
Cytat:
raczej nie
Cytat:
Niestety nie da się, próbowałam wielu sposobów, bo wszystkie staniki i majtki miałam różowe(wrzuciłam czerwone stringi hihi)...z chłopakiem to jeszcze gorzej bo facet w różowym...hmmm...
Każę mu to wyprać z wybielaczem, a jak to nic nie da, to jedziemy na zakupy
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 11:36   #2293
Eustomka
Raczkowanie

Cytat:
Hello!
Nie dam rady nadrobić wszystkich stron, ale się wtrącę:
Dzięki Tobie zdałam sobie sprawę, że dokładnie rok temu robiłam sobie test Już jakiś czas wiedziałam (intuicja), ale chciałam pokazać TŻ, oj, jak się ucieszył

Edytowane przez Eustomka
Czas edycji: 2011-05-26 o 11:37
Eustomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 11:40   #2294
katniewojt
Zakorzenienie

Powiem Wam, że moja Młoda też nie ma szczęścia do ludzi... Na dziś miała zrobić o ochronie środowiska w Holandii. Wykładowczyni sama ich podzieliła na grupy po 4 osoby. Młodej trafiły się osoby, które stwierdziły, że mają gdzieś ten projekt. Wczoraj sama musiała to robić Siedziałam i pomagałam jej... Zaczęłyśmy o 20, a skończyłyśmy koło 1 Młoda na złość w nocy zadzwoniła do dziewczyny, którą ma w grupie, żeby powiedzieć, że zrobiła projekt. Tamta stwierdziła, że przecież mogliby to zrobić godzinę przed zajęciami I stwierdził też, że nie wie co jest w tej prezentacji (bo zrobiłyśmy prezentację) i woli sobie ściągnąć coś z neta i to przeczytać Ale ludzie są beznadziejni
Stary 2011-05-26, 11:49   #2295
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że moja Młoda też nie ma szczęścia do ludzi... Na dziś miała zrobić o ochronie środowiska w Holandii. Wykładowczyni sama ich podzieliła na grupy po 4 osoby. Młodej trafiły się osoby, które stwierdziły, że mają gdzieś ten projekt. Wczoraj sama musiała to robić Siedziałam i pomagałam jej... Zaczęłyśmy o 20, a skończyłyśmy koło 1 Młoda na złość w nocy zadzwoniła do dziewczyny, którą ma w grupie, żeby powiedzieć, że zrobiła projekt. Tamta stwierdziła, że przecież mogliby to zrobić godzinę przed zajęciami I stwierdził też, że nie wie co jest w tej prezentacji (bo zrobiłyśmy prezentację) i woli sobie ściągnąć coś z neta i to przeczytać Ale ludzie są beznadziejni
na jej miejscu przedstawiłabym projekt, a na koniec dodała, że sama go przygotowałam, bo nikt z grupy się nie kwapił
Stary 2011-05-26, 12:06   #2296
patrysina
patrysina

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
moi znajomi się rozwiedli , bo jej były mąż nie wiedział przed ślubem jak ona wygląda bez makijażu , po ślubie doznał szoku i się z nią rozwiódł - żenada
Nie wiem ja mam inny tok myślenia trosze jeżeli chodzi o te sprawy . I tutaj nie znajdę chyba z wami wspólnego języka
SZOK, czy to możliwe by ktoś był aż tak nie normalny, przecież makijaż to nie operacja plastyczna myślałam że nic nie może mnie zdziwić.

Tak nadrabiam Was z wczorajszego dnia i jestem pełna podziwu te wszystkie porody, przeżycia, dobrze że są też pozytywny bo dzięki temu nie nakręcam się że nie chce mieć dzieci czy coś w tym stylu. Ja tu na wątku to chyba jedyna bezdzietna singielka!?! A do trzydziestki zaledwie 2 lata zostały (choć zależy jak liczyć bo jestem z końca roku więc zawsze o rok młodsza ).
Ja tam jakoś dzieci nigdy szczególnie nie lubiałam, tzn wiecie są osoby które przepadają się za dziećmi i z wzajemnością, ja to nigdy nie miałam cierpliwości, ale za to teraz jak dzieciaczki w rodzinie to nie powiem czasami mnie rozbrajają swoim zachowaniem, te miny, teksty maluszków są nie do przebicia. Wszystkie koleżanki wokoło to chcą dzieci już, zaraz, a ja tak sobie myślę że jeszcze nie teraz, jeszcze chwila, może po trzydziestce jak znajdzie się druga połówka a tym samym potencjalny tatuś
Nie wiem może jestem jakiś wyjątek ale mi się tam z niczym nie śpieszy, jak widzę ile wokoło małżeństw które za moment są po rozwodzie albo co gorsza takie papierkowe małżeństwa niby mieszkają razem ale jakby osobno obok siebie, tylko dla dzieci.
patrysina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 12:08   #2297
nightsong
Rozeznanie

ale miałyście przejścia... aż się popłakałam

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Mnie tam samam mysl o porodzie przeraza.
ja mam podobnie, nawet przez to trochę ciężko było mi czytać o Waszych przeżyciach, bo od razu mnie wszystko boli :P Przez to ciągle odwlekam decyzję o dziecku, tzn. nie tylko przez to - ogólnie nie czuję się gotowa na bycie matką, i również denerwują mnie teksty, że już tyle po ślubie jesteście, a kiedy jakieś dzieci itp. Mój mąż bardzo by chciał mieć już potomka, ale ciągle go hamuję, chociaż ostatnio zaczął się za to trochę denerwować na mnie A ja nie mogę się jakoś przełamać
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 12:12   #2298
sheryl
szeryfcio

Cytat:
No to pięknie urodziłaś, widzę(czytam) że pod znieczuleniem...niestety we Wrocławiu jest to niemożliwe...

Teraz to już w wielu szpitalach norma, że chroni się krocze, u mnie za pierwszym razem się nie udało i nacięły...a za drugim próbowała mi kolezanka oszczędzić nacięcia no i...córcia zarzuciła rączkę...efekt taki że mam dwie blizny a nie jedną(bo z drugiej strony)...mąż się śmiał, że pewnie chciała nam pomachać...dla mnie to mało śmieszne wtedy było...
No u nas w Wawie jest, tylko trzeba zapłacić. Są też szpitale, gdzie jest za darmo, ale tam się znowuż nie kwapią do dawania i zawsze wymyślą jakieś "ale".

Mój też się z rączką rodził, dlatego mnie nadpruł Ale z tego co widzę z opowiadań, dużo dzieci tak się rodzi.

Cytat:
ja tez "niby" mialam znieczulenie, ale czulam kazde uklucie i az podskakiwalam... lekarz az na mnie warknal...
a ochrona krocza byla i u mnie, ale juz chyba lepiej naciac niz ma peknac niewiadomo w ktora strone
Nie, no lepsze jest pęknięcie (delikatne pęknięcie, pękniecie I stopnia) niż nacięcie, dlatego jest ta ochrona krocza, żeby jednak nie nacinać. Natomiast jakby miało mocno rozerwać (np. pękniecie III stopnia) to lepsze jest już w tej sytuacji nacięcie. Ale od tego jest położna, żeby ocenić, czy to nacięcie będzie konieczne czy nie.

Cytat:
No dzwonić, dlaczego nie?
Stary 2011-05-26, 12:16   #2299
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
ale miałyście przejścia... aż się popłakałam

ja mam podobnie, nawet przez to trochę ciężko było mi czytać o Waszych przeżyciach, bo od razu mnie wszystko boli :P Przez to ciągle odwlekam decyzję o dziecku, tzn. nie tylko przez to - ogólnie nie czuję się gotowa na bycie matką, i również denerwują mnie teksty, że już tyle po ślubie jesteście, a kiedy jakieś dzieci itp. Mój mąż bardzo by chciał mieć już potomka, ale ciągle go hamuję, chociaż ostatnio zaczął się za to trochę denerwować na mnie A ja nie mogę się jakoś przełamać
znam ten ból, twoje obawy są całkowicie naturalne też się długo czaiłam, poźniej nie mogłam zajść w ciąże, a jak już się udało to znowu byłam w strachu, porodu bałam się bardziej niż końca świata ale jak już urodziłam to zmieniłam zdanie strach przed nieznanym to coś zupełnie normalnego
Stary 2011-05-26, 12:27   #2300
sheryl
szeryfcio

Cytat:
O..moja starsza córka nie chodzi do przedszkola i kolezanka się mnie ostatnio spytała "Czy nie szkoda Ci że nie chodzisz na przedstawienia i inne imprezy przedszkolne...?"
No to rzeczywiście argument przedni

Cytat:
Napisane przez patrysina Pokaż wiadomość
Tak nadrabiam Was z wczorajszego dnia i jestem pełna podziwu te wszystkie porody, przeżycia, dobrze że są też pozytywny bo dzięki temu nie nakręcam się że nie chce mieć dzieci czy coś w tym stylu. Ja tu na wątku to chyba jedyna bezdzietna singielka!?! A do trzydziestki zaledwie 2 lata zostały (choć zależy jak liczyć bo jestem z końca roku więc zawsze o rok młodsza ).
Ja tam jakoś dzieci nigdy szczególnie nie lubiałam, tzn wiecie są osoby które przepadają się za dziećmi i z wzajemnością, ja to nigdy nie miałam cierpliwości, ale za to teraz jak dzieciaczki w rodzinie to nie powiem czasami mnie rozbrajają swoim zachowaniem, te miny, teksty maluszków są nie do przebicia. Wszystkie koleżanki wokoło to chcą dzieci już, zaraz, a ja tak sobie myślę że jeszcze nie teraz, jeszcze chwila, może po trzydziestce jak znajdzie się druga połówka a tym samym potencjalny tatuś
Nie wiem może jestem jakiś wyjątek ale mi się tam z niczym nie śpieszy, jak widzę ile wokoło małżeństw które za moment są po rozwodzie albo co gorsza takie papierkowe małżeństwa niby mieszkają razem ale jakby osobno obok siebie, tylko dla dzieci.
Ja też nigdy nie lubiłam dzieci W ogóle najważniejsze dla mnie było mieć kochanego meżczyznę/męża , drugą połówkę, a na dzieciach mi nie zależało. A jak już takiego znalazłam (a długo się naszukałam ) to zechciałam z nim mieć rodzinę. Nadal nie byłam jakoś za dziećmi, nie cmokałam do nich, nie zaczepiałam, ja nie ten typ. Chciałam mieć tylko swoje. No i po dziecku faktycznie trochę się zmienia podejście do dzieci, bo widzi się w nich więcej, bo się je rozumie ( i w każdym widzi się swoje)... Tak więc swoje bardzo kocham, na inne dzieci też patrzę "łagodniejszym" okiem , ale nadal ogólnie za dziećmi nie przepadam, nie zaczepiam i nie cmokam. Taki typ ze mnie
Stary 2011-05-26, 12:55   #2301
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrysina Pokaż wiadomość

Jak to jedyna Ja tez bezdzietna, chociaz nie singielka. No i w tym roku 30 stuknela chociaz wcale tego nie czuje .
A z dziecmi to roznie. U mnie w rodzinie jest sporo maluchow i fajnie sie z nimi pobawic... ale na dluzsza mete to ja chyba cierpliwosci nie mam. Trafiloby mnie to, ze ciagle trzeba sie nimi zajmowac, ciagle cos chca i trzeba uwacac zeby sie nie uszkodzily. Ja chyba lubie moj wlasny czasm miec dla siebie i juz. Podziwiam moja mame... 5 nas jest

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
Moj TZ na szczescie nie naciska

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Ja też nigdy nie lubiłam dzieci W ogóle najważniejsze dla mnie było mieć kochanego meżczyznę/męża , drugą połówkę, a na dzieciach mi nie zależało. A jak już takiego znalazłam (a długo się naszukałam ) to zechciałam z nim mieć rodzinę. Nadal nie byłam jakoś za dziećmi, nie cmokałam do nich, nie zaczepiałam, ja nie ten typ. Chciałam mieć tylko swoje. No i po dziecku faktycznie trochę się zmienia podejście do dzieci, bo widzi się w nich więcej, bo się je rozumie ( i w każdym widzi się swoje)... Tak więc swoje bardzo kocham, na inne dzieci też patrzę "łagodniejszym" okiem , ale nadal ogólnie za dziećmi nie przepadam, nie zaczepiam i nie cmokam. Taki typ ze mnie
Ja tez tak mam... i troche smieszne dla mnie jest takie wlasnie cmokanie.. szczegolnie jak widzi sie obce kompletnie dziecko na ulicy, czy w sklepie. I takie dziecinne slowka... zmieniony glos... puci puci gu gu hehehe
TZ'ta mama taka jest. Jestem za tym, zeby do dzieci normalnie mowic - szybciej zalapie.
Stary 2011-05-26, 12:57   #2302
damngirl90
Rozeznanie

Ja mam pytanie dotgyczące avonu, bo na tamtym wątku już mało się kto udziela, tu więcej się dzieje
Miga mi wymagana należność.Zrobiłam przelew - pewnie odhaczą w pon dopiero. W związku z tym wiem, że paczki mi nie zrealizują, to mogę iść do Coku kupić co mi trzeba? Czy też nie mogę?>
damngirl90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 13:03   #2303
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez damngirl90 Pokaż wiadomość
Ja mam pytanie dotgyczące avonu, bo na tamtym wątku już mało się kto udziela, tu więcej się dzieje
Miga mi wymagana należność.Zrobiłam przelew - pewnie odhaczą w pon dopiero. W związku z tym wiem, że paczki mi nie zrealizują, to mogę iść do Coku kupić co mi trzeba? Czy też nie mogę?>
czytałam twój post na tamtym wątku, niesety nie znam odpowiedzi
Stary 2011-05-26, 13:04   #2304
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
na jej miejscu przedstawiłabym projekt, a na koniec dodała, że sama go przygotowałam, bo nikt z grupy się nie kwapił
Nie ma takiej opcji Wszyscy by nie zaliczyli, bo to projekt grupowy... Kobieta sama postawiła takie warunki.
Stary 2011-05-26, 13:08   #2305
sheryl
szeryfcio

Cytat:
znam ten ból, twoje obawy są całkowicie naturalne też się długo czaiłam, poźniej nie mogłam zajść w ciąże, a jak już się udało to znowu byłam w strachu, porodu bałam się bardziej niż końca świata ale jak już urodziłam to zmieniłam zdanie strach przed nieznanym to coś zupełnie normalnego
Dokładnie dziewczyny ten strach jest olbrzymi dopóki się nie urodzi.

Cytat:

Ja tez tak mam... i troche smieszne dla mnie jest takie wlasnie cmokanie.. szczegolnie jak widzi sie obce kompletnie dziecko na ulicy, czy w sklepie. I takie dziecinne slowka... zmieniony glos... puci puci gu gu hehehe
TZ'ta mama taka jest. Jestem za tym, zeby do dzieci normalnie mowic - szybciej zalapie.
No dokładnie, okropne Ja do tej pory nie potrafię tak "rozmawiać" z dziećmi. A i oczywiście, do dziecka powinno się normalnie mówić. Nie zmieniać słownictwa na "nieznane":, typu: am am, palulu i jakieś tam.

Cytat:
Napisane przez damngirl90 Pokaż wiadomość
Wiesz co, ja nie wiem. Ktoś kiedyś pisał, ze jak jet zaległość na koncie, to w coku nie sprzedadzą. Nie wiem ile jest w tym prawdy.

Dobra, idę pozmywać gary, żebym mogła potem na spokojnie pomalować paznokcie Dzisiaj Range of Rose. Dżizzz, ile ja mam starych lakierów Ale zamówiłam sobie ten nowy neonowy Vivid Violet.

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-05-26 o 13:51
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 13:09   #2306
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Nie ma takiej opcji Wszyscy by nie zaliczyli, bo to projekt grupowy... Kobieta sama postawiła takie warunki.
to współczuję siostrze, że trafiła na takich nygusów
Stary 2011-05-26, 13:26   #2307
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
No to rzeczywiście argument przedni

Ja też nie cmokam i w ogóle nie lubię się zajmować dziećmi, mam do tego takie podejście, że swoimi to bardzo chętnie się zajmę, ale cudzymi już nie i przez to siostra mojego chłopaka chętnie by mnie rozstrzelała, ale jej bachory (przepraszam, nie potrafię nazywać tego co z nich zrobiła dziećmi, nie chce Was urazić) to koszmarna historia
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 13:42   #2308
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem takiego samego zdania Mój chrześniak we wrześniu będzie miał szóste urodziny, a przez to, że jego matka mówi do niego tylko zdrobnieniami, to on też. I wszystko zmiękcza -> ciukierek, ptasiek itp.
W ogóle ideologia ich rodziców jest dla mnie chora. Całą kasę walą w dom, a dziecku nic Ciuchy dostaje albo ode mnie, albo od dziadków. Jak tylko przyjedzie do mnie, to sępi od progu coś słodkiego, bo mu nie kupują z racji "słodycze są takie drogie teraz, nie opłaci się ich kupować"...
Stary 2011-05-26, 13:55   #2309
theMonique
Zakorzenienie

co do tego seplenienia to moj 4,5 latek z miesiac temu nauczyl sie mowic dwuznaki "sz", "cz", "rz" a "r" nauczyl sie jak mial chyba 2,5 w slowie "✂✂✂✂a"
tez nie lubie takiego tiu tiu tiu do dzieci

wygwiazdkowalo mi slowo zaczynajace sie na k, a konczace na a, z R w srodku

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/

Edytowane przez theMonique
Czas edycji: 2011-05-26 o 13:58
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 15:18   #2310
musso4
Zakorzenienie

dostałam dzisiaj kwiatki na dzień matki ocywiście tż kupił, ale córa mi dała

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

do dziecka mówię normalnie, właśnie takie zdrabnianie uczy nieprawidłowej mowy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości