Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-29, 21:20   #2491
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
o tej godzinie ?
Ja niskociśnieniowiec pijam czaeem kawę o 23 a potem idę spać,ba,nawet zdarza mi się zasnąć podczas picia kiedyś się bałam że mam narkolepsję,ale na szczęście to nie to

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
ja w ogóle rzeczy typu plusze albo tigery staram się nie pić nawet w sesji, bo kiedyś w każdej sesji to piłam hektolitrami i myślałam że dostanę zawału albo mi się ręce tak trzęsły że nie mogłam długopisu utrzymać
oj nie lubię tigerów,red bulla itp
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 21:23   #2492
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Ja niskociśnieniowiec pijam czaeem kawę o 23 a potem idę spać,ba,nawet zdarza mi się zasnąć podczas picia kiedyś się bałam że mam narkolepsję,ale na szczęście to nie to

oj nie lubię tigerów,red bulla itp
ja kawe to ci wypije jak serio czuje że musze się pobudzic ale to mam wtedy zatkany nos i największą kare świata

a ja lubie czasem energetyka walnąć teraz jest taki nowy limonkowo-miętowy z biedrony mmmmmmm

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 21:47   #2493
zalotnica83
Zakorzenienie

Hej dziewczynki Ja kawe też pije o każdej porze dnia i nocy(właśnie przy kawie nadrabiam ten wątek), ale po 17 to już tylko rozpuszczalną z mleczkiem. Tak jak Sarunieczka mam niskie ciśnienie, więc i tak śpię nawet po kawce. Napojów energetycznych nie pijam Dziś byłam na grillu i nie mogłam nawet piwka łyknąć, bo na antybiotku jestem...na dodatek głowa mi pęka i dostałam okres(ostatni miałam 2 tyg. temu- wizyta u gina konieczna...) Ponieważ nie chciało mi się tak siedzieć o suchym pysiu zostawiłam dzieciaki i porwałam męża na zakupy...znowu ciuchowe Spodobała mi się woda Boss Orange...super na lato, taka świeża...szkoda, że jakiejś okazji nie ma...

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Maja miała dziś w X-Factor okropną fryzurę- patrzyć na nią nie mogłam...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 21:53   #2494
Oja 84
Zadomowienie

hej dziewczyny! dawno mnie tu nie było bo tyrałam od poniedziałku, dzień w dzień od rana do nocy (dosłownie) w ogrodzie. Teściowa miała ogród ale stwierdziła, że ona już nie ma na to siły i już w nim robić nie będzie- fakt kiedyś był piękny, mnóstwo kwiatów, jest przy samej drodze, wszyscy zawsze podziwiali no ale jej już się nie chce no i wszystkie oczy skierowane na mnie jako na nową gospodynię. Od zeszłego roku nie było tam pielone, mnóstwo starych drzew do wycięcia, pierdółek poustawianych, betonowych płyt i donic do rozwalenia, krzaczorów, chaszczy....Wszystko wycieliśmy, pocieliśmy,drewno na opał, szpadlem cały ogród przekopany, rękami wybieram co do źdzbła bo szykuję pod trawnik. Ogólnie mówiąc mój mąż pracuje na budowie no i na wsi wychowany więc do fizycznej, ciężkiej pracy jest przyuczony ale przy tym wszystkim co zdziałaliśmy to stwierdził, że na budowie się tak w życiu nie nap.....ł jak przez ten tydz w ogrodzie i to robił nie sam a z kolegą no i ja przerósł nas ten ogród i wysiłkowo i finansowo a to kamyczki a to folie a to drzewka no i pompa do oczka i wiele innych rzeczy których teraz narazie nie kupię bo oprócz tej nieszczęsnej kuchenki którą musimy kupić i stołu z krzesłami i zamrażarki to jeszcze tydz temu w niedziele mieliśmy kolizję- 500zl mandatu i auto do remontu...wszystko naraz
no to się pożaliłam

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Edytowane przez Oja 84
Czas edycji: 2011-05-29 o 21:55
Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 21:56   #2495
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
a nie dziękuję się chciało 2 kierunki studiować to trza teraz cierpieć
ja w ogóle rzeczy typu plusze albo tigery staram się nie pić nawet w sesji, bo kiedyś w każdej sesji to piłam hektolitrami i myślałam że dostanę zawału albo mi się ręce tak trzęsły że nie mogłam długopisu utrzymać
Ojej, a mi sie przypomniało, jak kiedyś tez miałam taką ciężką sesje i 6 egzaminów w 2 tygodnie a do tego liczne zaliczenia. No i przed jednym takim uczyłam sie całą noć (nawet oka nie zmrużyłam)- to w trakcje piłam tych napojów litrami na przemianę z kawą. I tak już ide na egzamin i tak serducho mi waliło, ze masakra- no to postanowiłam, głupia, walerianę na uspokojenie wziąć I takim cudem nie dotarłam na egzamin, tylko na pogotowie No i czekała mnie poprawka

Cytat:
Ja niskociśnieniowiec pijam czaeem kawę o 23 a potem idę spać,ba,nawet zdarza mi się zasnąć podczas picia kiedyś się bałam że mam narkolepsję,ale na szczęście to ni
Ja też niskociśnieniowiec (wogołe to u mnie tak dziwnie bo ciśnienie niskie, a tętno mam bardzo wysokie) i też potrafię zasnąc po kawę i nawet w trakcie Dlatego muszę pić ją litrami, żeby chociaż trochę na mnie działała

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki Ja kawe też pije o każdej porze dnia i nocy(właśnie przy kawie nadrabiam ten wątek), ale po 17 to już tylko rozpuszczalną z mleczkiem. Tak jak Sarunieczka mam niskie ciśnienie, więc i tak śpię nawet po kawce. Napojów energetycznych nie pijam Dziś byłam na grillu i nie mogłam nawet piwka łyknąć, bo na antybiotku jestem...na dodatek głowa mi pęka i dostałam okres(ostatni miałam 2 tyg. temu- wizyta u gina konieczna...) Ponieważ nie chciało mi się tak siedzieć o suchym pysiu zostawiłam dzieciaki i porwałam męża na zakupy...znowu ciuchowe Spodobała mi się woda Boss Orange...super na lato, taka świeża...szkoda, że jakiejś okazji nie ma...

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Ej, no to dokładnie jak ja
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 21:57   #2496
Sarunieczka

Cytat:

Z tym okresem w tym miesiącu to jakieś cuda,ja dostałam 9 dni za wcześnie,koleżanka moja o 7 dni,dziś spotkałam kumpelę,mówi że dostała dziś okres a powinna 10 czerwca cosik się nam psioszki poprzestawiały

Mnie się spodobała woda Ambar Jesus del Pozo na jesień mi się marzy taka...ale kuźwa,nie dam dwóch stów za wodę nie kupuję w perfumeriach markowych wód,miałam chyba jedynie I love Love Mochino,szkoda mi kasy,za mało zarabiam niestety...

co do Majki też ją wolę w rozpuszczonych nad czołem,a nie taką ulizaną
Jejku widziałyście faceta Joanny Krupy? zakochałam się

A jacy faceci się Wam podobają?z tych znanych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg romain zago.jpg (29,1 KB, 50 załadowań)
Stary 2011-05-29, 22:01   #2497
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:

A feee! Co oni jej zrobili?!
Razem z Młodą jesteśmy zbulwersowane decyzją Czesława Chciałyśmy się dowiedzieć co Maja zrobi
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 22:02   #2498
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Z tym okresem w tym miesiącu to jakieś cuda,ja dostałam 9 dni za wcześnie,koleżanka moja o 7 dni,dziś spotkałam kumpelę,mówi że dostała dziś okres a powinna 10 czerwca cosik się nam psioszki poprzestawiały

Mnie się spodobała woda Ambar Jesus del Pozo na jesień mi się marzy taka...ale kuźwa,nie dam dwóch stów za wodę nie kupuję w perfumeriach markowych wód,miałam chyba jedynie I love Love Mochino,szkoda mi kasy,za mało zarabiam niestety...

Ja właśnie miałam dostać koło 8 czerwca...a tu taki numer i nie wiem czy mi jutro chirurg ósemkę wyrwie w trakcie okresu...
Maja miała włosy co wyglądały jak ulizane i tłuste...feee
No...fajny, mi się podobają własnie faceci tacy mescy, nie typy-chłopaczki jak np. Justin Timberlake...moja love to Brad Pitt
Stary 2011-05-29, 22:04   #2499
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Razem z Młodą jesteśmy zbulwersowane decyzją Czesława Chciałyśmy się dowiedzieć co Maja zrobi
to tak jak ja
ale i tak wydawalo mi sie, ze Maja pokaze, ze jest "ponad" Kuba i odrzuci Malgorzate

moj typ to Szymon Bobrowski

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 22:08   #2500
Oja 84
Zadomowienie

Thumbs down Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

Cytat:

widziałam już go kiedyś na pudelku- to też mój typ pasowałby do Ciebie
podoba mi się Antonio Sabato Jr mmrrrauuuu -wiecie który to ?
albo Johny Deep (kilka lat temu)

a nie powiedziałam Wam jak się spiekłam w poniedziałek, cały boży dzień robiłam w tym ogrodzie pół naga i tak się poparzyłam słońcem, że do dziś mnie boli, pierwsze dwa dni to nie wiedziałam jak spać, jak się wykąpać, a od wczoraj to mi strasznie skóra schodzi a pod spodem miejscami-szczególnie na piersiach-jest taka brzydko twarda, czerwona i POMARSZCZONA!!! jak się stale czymś smaruję to jest ok ale dłuzej nic to masakra

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Edytowane przez Oja 84
Czas edycji: 2011-05-29 o 22:13
Stary 2011-05-29, 22:31   #2501
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
ja piję rozpuszczalną, taką słabiutką więc luzik
ja też, taką cappucinko z mlekiem na dodatek
Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
ja kawe to ci wypije jak serio czuje że musze się pobudzic ale to mam wtedy zatkany nos i największą kare świata

a ja lubie czasem energetyka walnąć teraz jest taki nowy limonkowo-miętowy z biedrony mmmmmmm
hehe ja tak samo ale zamiast energetyków wolę właśnie te plusze co jakiś czas
Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Ojej, a mi sie przypomniało, jak kiedyś tez miałam taką ciężką sesje i 6 egzaminów w 2 tygodnie a do tego liczne zaliczenia. No i przed jednym takim uczyłam sie całą noć (nawet oka nie zmrużyłam)- to w trakcje piłam tych napojów litrami na przemianę z kawą. I tak już ide na egzamin i tak serducho mi waliło, ze masakra- no to postanowiłam, głupia, walerianę na uspokojenie wziąć I takim cudem nie dotarłam na egzamin, tylko na pogotowie No i czekała mnie poprawka

Ja też niskociśnieniowiec (wogołe to u mnie tak dziwnie bo ciśnienie niskie, a tętno mam bardzo wysokie) i też potrafię zasnąc po kawę i nawet w trakcie Dlatego muszę pić ją litrami, żeby chociaż trochę na mnie działała

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Ej, no to dokładnie jak ja
o mamo! ja w sesji zimowej byłam chora i wzięłam leki przeciwbólowe z energetykiem no i miałam... tak mi pikawa szalała że myślałam że też na pogotowie będę dzwonić... i ręce tak się trzęsły że nie mogłam pisać normalnie :/

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 22:33   #2502
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:

Też mnie zdziwiła jego decyzja, byłam ciekawa czy Majka wyeliminuje Szpaka z zemsty.
I przyznam się, że jak nie podobał mi się śpiew Małgorzaty tak piosenka Bajmu w aranżacji Czesława to było mistrzostwo.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 22:42   #2503
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość

a nie powiedziałam Wam jak się spiekłam w poniedziałek, cały boży dzień robiłam w tym ogrodzie pół naga i tak się poparzyłam słońcem, że do dziś mnie boli, pierwsze dwa dni to nie wiedziałam jak spać, jak się wykąpać, a od wczoraj to mi strasznie skóra schodzi a pod spodem miejscami-szczególnie na piersiach-jest taka brzydko twarda, czerwona i POMARSZCZONA!!! jak się stale czymś smaruję to jest ok ale dłuzej nic to masakra
Kojarzę Sabato,fajny diabelsko-seksowny
Mnie sę podoba bardzo Raoul Bova Taki fajny rosjanin Andrey Bilanov (oglądałam go w fajnym polskim filmie "Afonia i pszczoły",grał też podobno w "Samo życie") a z polskich aktorów chwilowo kocham się w Krystianie Wieczorku uważam również że bardzo seksowny jest...mąż Marty Kaczyńskiej wszyscy panowie do popatrzenia za koleją w załącznikach

Jejku niedobrze z tą skórą...niech Ci dadzą coś w aptece....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg raul-bova-gf.jpg (31,1 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bilanov.jpg (45,0 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Krystian wieczorek.jpg (19,8 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4012828103.jpg (19,0 KB, 19 załadowań)
Stary 2011-05-29, 22:51   #2504
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Mnie się Dubieniecki nie podoba wizualnie i strasznie mi działa na nerwy, uważam że jest strasznie pewny siebie i bardzo w sobie zadufany. Obstawiam,że wkrótce się z Kaczyńską rozstaną

Wieczorek- hmm miodzio...
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 23:03   #2505
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Mnie się Dubieniecki nie podoba wizualnie i strasznie mi działa na nerwy, uważam że jest strasznie pewny siebie i bardzo w sobie zadufany. Obstawiam,że wkrótce się z Kaczyńską rozstaną
popieram, chce ugrać coś na całym smoleńsku...

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 23:05   #2506
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
to tak jak ja
ale i tak wydawalo mi sie, ze Maja pokaze, ze jest "ponad" Kuba i odrzuci Malgorzate

moj typ to Szymon Bobrowski
Szymon Bobrowski
Przez "Przepis na życie" podoba mi się Lesław Żurek I strasznie mi się podoba Jensen Ackles
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 33051-jensen_ackles.jpg (104,3 KB, 11 załadowań)
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 23:11   #2507
Sarunieczka

Cytat:

Mnie też Dubieniecki wydaje się cwaniaczkiem i denerwuje mnie,co nie znaczy że jego buźka mi się nie podoba jest denerwująco seksowny

Bobrowski się Wam podoba? ja się długo kochałam w Bartoszu Opanii
Stary 2011-05-29, 23:21   #2508
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Kupuję w osiedlowej aptece, ale na pewno większy ich wybór jest w Super Pharm i są kilka złotych tańsze.
A dziękuję Ci bardzo To po wypłacie wybiorę się do SuperPharmy.

Oj, Oja, nie zazdroszczę tej roboty z ogrodem Ja akurat nie lubię prac ogrodowych i nie ruszają mnie kwiatki ani żadne takie
Ale jakby co (czyli jakbyśmy kiedyś mieli ) to mój mąż lubi się babrać w tym.
Cytat:

Ojoj, to pewnie coś aptecznego na to. Ale jakby kiedyś coś lżejszego się trafiło (czyli nie drastyczne oparzenia a po prostu spieczenie) to nasze masełko avonowskie po opalaniu jest bardzo dobre.

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-05-29 o 23:22
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 23:41   #2509
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:

Też tak miałam, robiłam tak, że najpierw smarowałam panthenolem, na niego dawałam jakąś śmietanę, czy tam jogurt prosto z lodówki, ta skorupa dość szybko zeszła i tą nową skórę niebieską niveą
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 23:45   #2510
musso4
Zakorzenienie

może jestem dziwna, ale nie mam jakiegoś męskiego idola jacyś superprzystojniacy nie robią na mnie wrażenia podoba mi się mój tż
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 23:51   #2511
sheryl
szeryfcio

Cytat:
ja się długo kochałam w Bartoszu Opanii
O, Opania tak
A ja nie mam żadnego męskiego idola. Nic mnie jest w stanie ruszyć z wyglądu, musi coś zaiskrzyć na żywo.
Nawet jako nastolatce nie podobał mi się nikt z plakatu i tak jakoś dziwnie się z tym czułam wśród pozakochiwanych w idolach dziewczyn.

Cytat:
może jestem dziwna, ale nie mam jakiegoś męskiego idola jacyś superprzystojniacy nie robią na mnie wrażenia podoba mi się mój tż
no właśnie ja też tak mam
Stary 2011-05-29, 23:53   #2512
damngirl90
Rozeznanie

William Levy - Jedyny chyba blondyn, który mi się naprawdę podoba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg william-levy300x350.jpg (16,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8132aeea001825d94d430a71.jpg (27,8 KB, 14 załadowań)
damngirl90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 00:10   #2513
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Oj, Oja, nie zazdroszczę tej roboty z ogrodem Ja akurat nie lubię prac ogrodowych i nie ruszają mnie kwiatki ani żadne takie
Ale jakby co (czyli jakbyśmy kiedyś mieli ) to mój mąż lubi się babrać w tym.
mnie też żadne kwiatki ani tego typu sprawy nigdy nie rajcowały, każdy jeden kwiat doniczkowy mi zasychał bo albo za mało wody albo za dużo i jak teściowa zrezygnowała z zagiżdżonego ogrodu a że wszystko przepisali mężowi to i ogród też teraz nasz- i to zawsze była wizytówka, bo przy samym wjeździe, przy samej drodze no to miałam obowiązek coś z nim zrobic. Postanowiliśmy część z oczkiem odgrodzić a w pozostałej zrobić plac zabaw dla małej. Dookoła przy siatce jest oddzielone i tam są już od wczoraj tujki i wyłożone agrowłókniną a na to kamyczki Za ostatnie pieniądze kupiliśmy tych kamyczków a połowa z nich nam została chcieliśmy dwie tony ale wszyscy mówili, ze to za mało, więc zamówiliśmy 4 tony ( swoją drogą nawet nie wiedziałam, że takie zwykłe kamyki jak polne tyle, że płukane sa takie drogie!) W ogóle jak gościu przyjechal z tymi 4 tonami to tylko taka kupeczka była-jak tona węgla. Wiedziałam, że kamienie jak to kamienie, że ciężkie ale, że az tak!?

Edytowane przez Oja 84
Czas edycji: 2011-05-30 o 00:13
Stary 2011-05-30, 01:55   #2514
Aalicia24
Zakorzenienie

Postanowiłam do Was dołączyć w końcu, nadrobić pewnie nie dam rady kolejny wątek do kolekcji, jakoś może wyrobię
Cytat:
ja też mam niskie ciśnienie, ale jak wypiję kawę to się cała trzęsę później i mi się słabo robi niestety
Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Moja koleżanka raz wypiła 5 melis przed egzaminem i też na pogotowiu wylądowała i to bez tigerów i kawy
Cytat:
Dziś wyglądała Majka strasznie jakby przetłuszczone włosy miała i tonę żelu mokra włoszka do tego
Cytat:

Dokładnie, zgadzam się w pełni
Cytat:
Szymon Bobrowski
Przez "Przepis na życie" podoba mi się Lesław Żurek I strasznie mi się podoba Jensen Ackles
Co do facetów, hmm siatkarze - Michał Bąkiewicz, Michał Winiarski, z aktorów to tacy z charyzmą Borys Szyc i Chyra, Bobrowski -ten głos, nie tyle wyglądowo, tylko mają to coś w sobie Pewnie jakbym dłużej pomyślała to ze 20 nazwisk by się znalazło Ale ogólnie i tak wolę mojego TŻ

---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ----------

Cytat:
ja swojej córce paznokcie u nóg obcinam jak śpi, u rąk już daje bez problemu, a malować to by chciała, bo jak widzi, że ja maluje paznokcie to też chce, dlatego muszę po kryjomu, bo bez awantury by sie nie obeszło czasami usta to chociaż muszę dotknąć szminką jak widzi, że się maluję bo zaraz płacze pamietam , że kuzynka miała takie zestawy do malowania dla swoich córek jak były malutkie, tam było wszystko szminki, cienie, błyszczyki i lakiery do paznokci, takie specjalne, że nawet jak dziecko zjadło to nic sie nie stało i można było zmywać wodą, muszę sie jej podpytać, gdzie to kupiła
Te zestawy są nawet w hieprmarketach, ale ja się boję tego jakościowo, moja zresztą jeszcze za mała, koleżanki córkę uczuliły. U mnie z paznokciami jest ciekawie - córeczce obcina tata, bo ja się boję, za bardzo się wyrywa. Dla niej to jak kara najgorsza, może z wiekiem przejdzie. A na spaniu to się po pierwszym pazurku budziła i nie dawała się więcej położyć, więc musiałam zrezygnować. Mała jest jeszcze, kończy 1 czerwca 1,5 roczku dopiero, to może jeszcze zmieni zdanie.

---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:48 ----------

Cytat:
a dziękuję
ale to tylko ze względu na to, że po licencjacie można iść w sumie na dowolny inny kierunek od razu na mgr... a ja że na swoich w siatce godzin na magisterskie tak mało zajęć miałam to stwierdziłam że coś dobiorę... akurat tematycznie podobne studia to uzupełnię wiedzę no i plus taki że mam drugą mgr w 2 lata zamiast 5
(jakbyś ktoś nie był w temacie teraz są studia 2stopniowe, 3 lata licencjat+2 lata magisterskich)
czyli można robić 2 magistraty po jednym licencjacie? bo u mnie to jest tak, mam licencjat z dziennikarstwa prawie, została mi obrona. No i przerwany drugi kierunek po pierwszym roku europeistyka licencjackie, bo ciąża mi nie pozwoliła iść dalej. I tak na europeistykę nie mam jak wrócić, bo nie zrobili zaocznych, a ja mam małe dziecko. I tak się zastanawiałam, czy nie zrobić sobie uzupełniających z europeistyki po prostu albo socjologii, bo z tego co wiem to po dziennikarstwie można, a dziennikarstwo jakoś już do mnie nie do końca przemawia. Jakby było można to po prostu może bym myślała nad dwoma magistratami właśnie, zamiast się bawić w mgr i licencjat. Co myślicie dziewczyny?
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 08:16   #2515
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Witam Was ja tu tylko przyleciałam się przywitać sesja się zbliża wielkimi krokami dlatego się nie udzielam na wizażu
Cytat:
Napisane przez damngirl90 Pokaż wiadomość
William Levy - Jedyny chyba blondyn, który mi się naprawdę podoba
oj tak On jest boski Mam bzika na jego punkcie

Tygrysek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 08:46   #2516
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

kurde laski ... cieszyłam sie z szybkiego terminu zabiegu usunięcia trzeciego migdała u mojego bąbla ...

otóż koleżanka uświadomiła mnie, że nie jest to termin zabiegu, ale dopiero konsultacji laryngologicznej no i w sumie by się zgadzało

na jutro biorę w pracy opiekę i idę do innego szpitala z bąblem, gdzie od razu jest konsultacja z lekarzem

ehhhh

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 08:53   #2517
zalotnica83
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki
Mi się ten Levy nie podoba- jak dla mnie taki za bardzo wymuskany...nie lubię takich pięknisiów...wygląda jak z wenezuelskiej telenoweli...
Trzymajcie za mnie kciuki...idę zaraz wyrwać ósemkę i jestem przerażona...oby nie bolało!

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
kurde laski ... cieszyłam sie z szybkiego terminu zabiegu usunięcia trzeciego migdała u mojego bąbla ...

otóż koleżanka uświadomiła mnie, że nie jest to termin zabiegu, ale dopiero konsultacji laryngologicznej no i w sumie by się zgadzało

na jutro biorę w pracy opiekę i idę do innego szpitala z bąblem, gdzie od razu jest konsultacja z lekarzem

ehhhh
No to koniecznie leć się skonsultuj gdzieś indziej
Stary 2011-05-30, 08:57   #2518
malutka84
Zakorzenienie

Vin Diesel
Nicolas Cage
Patrick Swayze
Borys Szyc
Robert Więckiewicz
Stary 2011-05-30, 09:16   #2519
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość

ehhhh
Ile twój synek ma lat? Bo trzeci migdał sam zanika do 10 roku życia, dlatego się go nie operuje dość długo z tego co wiem. Koleżance mojej kazali czekać, aż córka skończy 6-7 lat na razie, mimo, że dziecko ciągle choruje. Usuwa się tylko przerośnięte ogólnie.
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 09:23   #2520
Sarasfati
Rozeznanie

Cytat:
ja właśnie też byłam ciekawa a zarazem strasznie się bałam, ze z zemsty wywali Szpaka...

Cytat:
Cześć dziewczynki
Mi się ten Levy nie podoba- jak dla mnie taki za bardzo wymuskany...nie lubię takich pięknisiów...wygląda jak z wenezuelskiej telenoweli...
Trzymajcie za mnie kciuki...idę zaraz wyrwać ósemkę i jestem przerażona...oby nie bolało!

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

No to koniecznie leć się skonsultuj gdzieś indziej
daj znac koniecznie jak było, bo ja będę to niebawem przerabiać

Co do facetów, to ja mam mój typ.....mojego TŻ powaznie!! Czarne kręcone włosy, bardzo mocny zarost, czarne oczka. Ale ! Tak, zeby mieć jakiś ideał to nie mam. Jesli chodzi o tych z ekranu (choć po części i mój tż się do niech zalicza), to ja zakochana jestem w James'ie ze Zmierzchu (w tym który ścigał Bellę)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg james.jpg (18,8 KB, 16 załadowań)

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości