|
|
#2491 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Ja niskociśnieniowiec pijam czaeem kawę o 23 a potem idę spać,ba,nawet zdarza mi się zasnąć podczas picia
kiedyś się bałam że mam narkolepsję,ale na szczęście to nie to![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja lubie czasem energetyka walnąć teraz jest taki nowy limonkowo-miętowy z biedrony mmmmmmm
|
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Ja kawe też pije o każdej porze dnia i nocy(właśnie przy kawie nadrabiam ten wątek), ale po 17 to już tylko rozpuszczalną z mleczkiem. Tak jak Sarunieczka mam niskie ciśnienie, więc i tak śpię nawet po kawce. Napojów energetycznych nie pijam Dziś byłam na grillu i nie mogłam nawet piwka łyknąć, bo na antybiotku jestem...na dodatek głowa mi pęka i dostałam okres(ostatni miałam 2 tyg. temu- wizyta u gina konieczna... ) Ponieważ nie chciało mi się tak siedzieć o suchym pysiu zostawiłam dzieciaki i porwałam męża na zakupy...znowu ciuchowe Spodobała mi się woda Boss Orange...super na lato, taka świeża...szkoda, że jakiejś okazji nie ma...![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Maja miała dziś w X-Factor okropną fryzurę- patrzyć na nią nie mogłam...
|
|
|
|
#2494 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny! dawno mnie tu nie było bo tyrałam od poniedziałku, dzień w dzień od rana do nocy (dosłownie) w ogrodzie. Teściowa miała ogród ale stwierdziła, że ona już nie ma na to siły i już w nim robić nie będzie- fakt kiedyś był piękny, mnóstwo kwiatów, jest przy samej drodze, wszyscy zawsze podziwiali no ale jej już się nie chce no i wszystkie oczy skierowane na mnie jako na nową gospodynię. Od zeszłego roku nie było tam pielone, mnóstwo starych drzew do wycięcia, pierdółek poustawianych, betonowych płyt i donic do rozwalenia, krzaczorów, chaszczy....Wszystko wycieliśmy, pocieliśmy,drewno na opał, szpadlem cały ogród przekopany, rękami wybieram co do źdzbła bo szykuję pod trawnik. Ogólnie mówiąc mój mąż pracuje na budowie no i na wsi wychowany więc do fizycznej, ciężkiej pracy jest przyuczony ale przy tym wszystkim co zdziałaliśmy to stwierdził, że na budowie się tak w życiu nie nap.....ł jak przez ten tydz w ogrodzie i to robił nie sam a z kolegą no i ja
przerósł nas ten ogród i wysiłkowo i finansowo a to kamyczki a to folie a to drzewka no i pompa do oczka i wiele innych rzeczy których teraz narazie nie kupię bo oprócz tej nieszczęsnej kuchenki którą musimy kupić i stołu z krzesłami i zamrażarki to jeszcze tydz temu w niedziele mieliśmy kolizję- 500zl mandatu i auto do remontu...wszystko narazno to się pożaliłam
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2011-05-29 o 21:55 |
|
|
|
#2495 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dlatego muszę pić ją litrami, żeby chociaż trochę na mnie działała![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2496 | |
|
|
Cytat:
cosik się nam psioszki poprzestawiały Mnie się spodobała woda Ambar Jesus del Pozo nie kupuję w perfumeriach markowych wód,miałam chyba jedynie I love Love Mochino,szkoda mi kasy,za mało zarabiam niestety...co do Majki też ją wolę w rozpuszczonych nad czołem,a nie taką ulizaną Jejku widziałyście faceta Joanny Krupy? zakochałam się A jacy faceci się Wam podobają?z tych znanych
|
|
|
|
|
#2497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Razem z Młodą jesteśmy zbulwersowane decyzją Czesława
|
|
|
|
|
#2498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maja miała włosy co wyglądały jak ulizane i tłuste...feee ![]() No...fajny, mi się podobają własnie faceci tacy mescy, nie typy-chłopaczki jak np. Justin Timberlake...moja love to Brad Pitt
|
|
|
|
|
#2499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale i tak wydawalo mi sie, ze Maja pokaze, ze jest "ponad" Kuba i odrzuci Malgorzate moj typ to Szymon Bobrowski
|
|
#2500 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() podoba mi się Antonio Sabato Jr albo Johny Deep (kilka lat temu) a nie powiedziałam Wam jak się spiekłam w poniedziałek, cały boży dzień robiłam w tym ogrodzie pół naga i tak się poparzyłam słońcem, że do dziś mnie boli, pierwsze dwa dni to nie wiedziałam jak spać, jak się wykąpać, a od wczoraj to mi strasznie skóra schodzi a pod spodem miejscami-szczególnie na piersiach-jest taka brzydko twarda, czerwona i POMARSZCZONA!!! jak się stale czymś smaruję to jest ok ale dłuzej nic to masakra
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2011-05-29 o 22:13 |
|
|
|
|
#2501 | ||
|
Zadomowienie
|
ja też, taką cappucinko z mlekiem na dodatek
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mnie zdziwiła jego decyzja, byłam ciekawa czy Majka wyeliminuje Szpaka z zemsty. I przyznam się, że jak nie podobał mi się śpiew Małgorzaty tak piosenka Bajmu w aranżacji Czesława to było mistrzostwo. |
|
|
|
|
#2503 | |
|
|
Cytat:
![]() Mnie sę podoba bardzo Raoul Bova wszyscy panowie do popatrzenia za koleją w załącznikach![]() Jejku niedobrze z tą skórą...niech Ci dadzą coś w aptece.... |
|
|
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się Dubieniecki nie podoba wizualnie i strasznie mi działa na nerwy, uważam że jest strasznie pewny siebie i bardzo w sobie zadufany. Obstawiam,że wkrótce się z Kaczyńską rozstaną
Wieczorek- hmm miodzio... |
|
|
|
#2505 |
|
Zadomowienie
|
popieram, chce ugrać coś na całym smoleńsku...
|
|
|
|
#2506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez "Przepis na życie" podoba mi się Lesław Żurek
|
|
|
|
|
#2507 | |
|
|
Cytat:
jest denerwująco seksowny![]() Bobrowski się Wam podoba? ja się długo kochałam w Bartoszu Opanii |
|
|
|
|
#2508 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Oj, Oja, nie zazdroszczę tej roboty z ogrodem Ja akurat nie lubię prac ogrodowych i nie ruszają mnie kwiatki ani żadne takie ![]() Ale jakby co (czyli jakbyśmy kiedyś mieli ) to mój mąż lubi się babrać w tym.![]() Cytat:
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-05-29 o 23:22 |
||
|
|
|
#2509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
może jestem dziwna, ale nie mam jakiegoś męskiego idola
jacyś superprzystojniacy nie robią na mnie wrażenia podoba mi się mój tż |
|
|
|
#2511 | |
|
szeryfcio
|
O, Opania tak
![]() A ja nie mam żadnego męskiego idola. Nic mnie jest w stanie ruszyć z wyglądu, musi coś zaiskrzyć na żywo. Nawet jako nastolatce nie podobał mi się nikt z plakatu i tak jakoś dziwnie się z tym czułam wśród pozakochiwanych w idolach dziewczyn. ![]() Cytat:
|
|
#2512 |
|
Rozeznanie
|
William Levy - Jedyny chyba blondyn, który mi się naprawdę podoba
|
|
|
|
#2513 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za ostatnie pieniądze kupiliśmy tych kamyczków a połowa z nich nam została
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2011-05-30 o 00:13 |
|
|
|
|
#2514 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Postanowiłam do Was dołączyć w końcu, nadrobić pewnie nie dam rady
kolejny wątek do kolekcji, jakoś może wyrobięCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale ogólnie i tak wolę mojego TŻ![]() ---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:48 ---------- Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2515 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was
![]() oj tak On jest boski
|
#2516 |
|
Zakorzenienie
|
kurde laski ... cieszyłam sie z szybkiego terminu zabiegu usunięcia trzeciego migdała u mojego bąbla ...
otóż koleżanka uświadomiła mnie, że nie jest to termin zabiegu, ale dopiero konsultacji laryngologicznej ![]() na jutro biorę w pracy opiekę i idę do innego szpitala z bąblem, gdzie od razu jest konsultacja z lekarzem ehhhh
|
#2517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Mi się ten Levy nie podoba- jak dla mnie taki za bardzo wymuskany...nie lubię takich pięknisiów...wygląda jak z wenezuelskiej telenoweli... ![]() Trzymajcie za mnie kciuki...idę zaraz wyrwać ósemkę i jestem przerażona...oby nie bolało! ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
Vin Diesel
Nicolas Cage Patrick Swayze ![]() Borys Szyc Robert Więckiewicz |
|
|
|
#2519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2520 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do facetów, to ja mam mój typ.....mojego TŻ
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

kiedyś się bałam że mam narkolepsję,ale na szczęście to nie to

Ja kawe też pije o każdej porze dnia i nocy(właśnie przy kawie nadrabiam ten wątek), ale po 17 to już tylko rozpuszczalną z mleczkiem. Tak jak Sarunieczka mam niskie ciśnienie, więc i tak śpię nawet po kawce. Napojów energetycznych nie pijam
Dziś byłam na grillu i nie mogłam nawet piwka łyknąć, bo na antybiotku jestem...na dodatek głowa mi pęka i dostałam okres(ostatni miałam 2 tyg. temu- wizyta u gina konieczna...

cosik się nam psioszki poprzestawiały
nie kupuję w perfumeriach markowych wód,miałam chyba jedynie I love Love Mochino,szkoda mi kasy,za mało zarabiam niestety...

Ja akurat nie lubię prac ogrodowych i nie ruszają mnie kwiatki ani żadne takie
jacyś superprzystojniacy nie robią na mnie wrażenia