Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-29, 13:59   #2461
Agatheska
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Agatheska- a podobała Ci się gala Eski? (Bo mnie nie bardzo, liczyłam że będzie ją prowadzić tak jak poprzednio Zdrojewska, a tu się zawiodłam. Żałuję że Ona już nie pracuje w Esce Kraków, dobrze chociaż, że się dowiedziałam, że jest teraz na Śląsku)
Obejrzałam jedynie I część, bo tak, jak opisywałam mój TŻ miał "ważniejszy" mecz i przełączył mi i II części nie widziałam

Generalnie Eska sama w sobie pod względem muzycznym podobało mi się Fakt faktem, że denerwujące były te ich "dowcipne" przerywniki z Sonią w roli głównej, a prowadzący galę Kamel jakoś niezbyt pasował mi do tej muzycznej oprawy
Dostrzegłam na scenie tancerki z YCD widać ich kariera posuwa się do przodu (m.in. Marysia z I edycji i Ilona z poprzedniej)
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 14:01   #2462
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Jak będzie spał Mamuśka zawsze mi i Siostrze obcinała paznokcie jak spałyśmy, bo inaczej jej spierdzielałyśmy

skąd ja to znam
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 14:26   #2463
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Agatheska Pokaż wiadomość
: Opowiem Wam Otóż oglądałam sobie tvn24 i zaczęło syczeć i śnieżyć, więc wiedziałam, że znowu ta Vectra ma jakąs awarię i potrwa to dłużej Po godz dalej nie było sygnału, nieco się zaczęłam wściekać, bo akurat zależało mi, żeby o 20:00 obejrzeć Eskę Postanowiłam wziąć sprawy w swoje ręcę i zeszłam do sąsiadki, spytać ją, czy u niej jest kablówka. Uśmiałam się z kobieciny bo, gdy ją zapytałam, czy ma, odpowiedziała mi, że "ma!" Ja zaskoczona, jak to A ona: "Tak, jest, jest, tylko śnieży" /taką to ja też mam / Uśmiechnęłam się tylko i się pożegnałam. Zauważyłam, że nie ma na klatce światła, domofon też nie działa, czyli to nie wina Vectry, a elektryczności, chociaż w domu bez zarzutu Tak sobie minęła kolejna godz i żaden z sąsiadów nie raczył zadzwonić, żeby to zgłosić Wściekłam się, bo każdy czekał w domu, aż stanie się cud Nie miałam pojęcia, gdzie dzwonić i jak to załatwić, ale w gablocie przy spisie mieszkańców dostrzegłam nr, żeby dzwonić na pogotowie energetyczne w razie awarii, więc zgłosiłam Po dosłownie 20 min. naprawili Wyobrażacie sobie, jak się ucieszyłam, że zdążyłam przed 20:00 i jak mnie potem wkurzył mój TŻ, gdy przełączył mi na mecz
No to mu zrobiłaś dobrze Ma chłopak farta

Widzę, że też z Vectrą macie przeboje

E, dziewczyny, to ja też się skuszę na tę odżywkę Waxa
One są w drogeriach czy w salonach fryzjerskich?
Stary 2011-05-29, 15:02   #2464
musso4
Zakorzenienie

ja swojej córce paznokcie u nóg obcinam jak śpi, u rąk już daje bez problemu, a malować to by chciała, bo jak widzi, że ja maluje paznokcie to też chce, dlatego muszę po kryjomu, bo bez awantury by sie nie obeszło czasami usta to chociaż muszę dotknąć szminką jak widzi, że się maluję bo zaraz płacze pamietam , że kuzynka miała takie zestawy do malowania dla swoich córek jak były malutkie, tam było wszystko szminki, cienie, błyszczyki i lakiery do paznokci, takie specjalne, że nawet jak dziecko zjadło to nic sie nie stało i można było zmywać wodą, muszę sie jej podpytać, gdzie to kupiła
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 15:07   #2465
sheryl
szeryfcio

Mojemu na szczęście wszystko już mogę obciąć na czuja daje se
Stary 2011-05-29, 15:31   #2466
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Ja też się rano katowałam

Ja właśnie tak postępuję Dawniej jechałam samą pencetą, ale było to czasochłonne i sprawiało ból. Od jakiegoś czasu zakupiłam wosk w plastrach, ale mi jakoś mało wyrywa włoski Jedynie pod wpływem tych plastrów łatwiej i szybciej mi się wyrywa wąsik, bo skóra jest taka "zmiękczona"

Mam naturalnie ciemne brwi, więc nie muszę robić henny, ani specjalnie ich przyciemniać Podkreślam je delikatnie kredką do brwi /naszą avonową/

Ty to masz pomysły

Ja Mój TŻ oglądał i się pokłóciliśmy, bo dobrze wiedział, że chcę obejrzeć Eska Music Awards
Szczególnie, że wczoraj miałam przygodę z kablówką Opowiem Wam Otóż oglądałam sobie tvn24 i zaczęło syczeć i śnieżyć, więc wiedziałam, że znowu ta Vectra ma jakąs awarię i potrwa to dłużej Po godz dalej nie było sygnału, nieco się zaczęłam wściekać, bo akurat zależało mi, żeby o 20:00 obejrzeć Eskę Postanowiłam wziąć sprawy w swoje ręcę i zeszłam do sąsiadki, spytać ją, czy u niej jest kablówka. Uśmiałam się z kobieciny bo, gdy ją zapytałam, czy ma, odpowiedziała mi, że "ma!" Ja zaskoczona, jak to A ona: "Tak, jest, jest, tylko śnieży" /taką to ja też mam / Uśmiechnęłam się tylko i się pożegnałam. Zauważyłam, że nie ma na klatce światła, domofon też nie działa, czyli to nie wina Vectry, a elektryczności, chociaż w domu bez zarzutu Tak sobie minęła kolejna godz i żaden z sąsiadów nie raczył zadzwonić, żeby to zgłosić Wściekłam się, bo każdy czekał w domu, aż stanie się cud Nie miałam pojęcia, gdzie dzwonić i jak to załatwić, ale w gablocie przy spisie mieszkańców dostrzegłam nr, żeby dzwonić na pogotowie energetyczne w razie awarii, więc zgłosiłam Po dosłownie 20 min. naprawili Wyobrażacie sobie, jak się ucieszyłam, że zdążyłam przed 20:00 i jak mnie potem wkurzył mój TŻ, gdy przełączył mi na mecz
dla mnie eska to głupota i tandetne gwiazdki, byłam 3 razy na żywo w łodzi i nic specjalnego wg mnie
ej no finał ligi mistrzów to świętość i nie wolno mężowi tego odbierać!

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 15:35   #2467
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
ja swojej córce paznokcie u nóg obcinam jak śpi, u rąk już daje bez problemu, a malować to by chciała, bo jak widzi, że ja maluje paznokcie to też chce, dlatego muszę po kryjomu, bo bez awantury by sie nie obeszło czasami usta to chociaż muszę dotknąć szminką jak widzi, że się maluję bo zaraz płacze pamietam , że kuzynka miała takie zestawy do malowania dla swoich córek jak były malutkie, tam było wszystko szminki, cienie, błyszczyki i lakiery do paznokci, takie specjalne, że nawet jak dziecko zjadło to nic sie nie stało i można było zmywać wodą, muszę sie jej podpytać, gdzie to kupiła
Ja miałam 5 lat i malowałam paznokcie, nikt nie mógł mnie przekonać, że jestem za młoda
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 16:20   #2468
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Kobitki wracam właśnie z zakupów i jestem tak podjarana dorwałam wodę toaletową od Kenzo FlowerbyKenzo Essentielle matko boska - poezja sam flakonik jest cudowny inny

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-05-29 o 16:22
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 16:31   #2469
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość

E, dziewczyny, to ja też się skuszę na tę odżywkę Waxa
One są w drogeriach czy w salonach fryzjerskich?
Kupuję w osiedlowej aptece, ale na pewno większy ich wybór jest w Super Pharm i są kilka złotych tańsze.

Cytat:
Ja mojej odkąd skończyła dwa lata, kupowałam nasze avonowskie balsamy do ust i był spokój, Raz tylko spróbowałam kupić jakiś inny zestaw "niby" specjalnie dla dzieci ale tak zajeżdżał chemia że wróciłam do balsamów.

Rescue zazdroszczę nowego zapachu, przez mój łeb strasznie trudno mi w coś trafić żeby mnie nie bolała głowa. Czasem wystarczy dwie minuty a potem umieram nad kiblem. Na razie mam dwa zapachy avonu po których mnie głowa nie boli i jeden Gucci. W piątek koleżanka psiknęła się Bossem to wymyślałam że z pracy nie dojadę do domu.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 16:35   #2470
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:

Rescue zazdroszczę nowego zapachu, przez mój łeb strasznie trudno mi w coś trafić żeby mnie nie bolała głowa. Czasem wystarczy dwie minuty a potem umieram nad kiblem. Na razie mam dwa zapachy avonu po których mnie głowa nie boli i jeden Gucci. W piątek koleżanka psiknęła się Bossem to wymyślałam że z pracy nie dojadę do domu.

ojjjjj Mnie tylko boli głowa kiedy zapach jest przesadnie ciężki
Polecam ci abyś powąchała sobie dolce & gabanna l`eau the one
A co masz dokładnie z tego Gucci`ego ?

Maleństwo moje
Stary 2011-05-29, 18:07   #2471
musso4
Zakorzenienie

druga kawa ktoś chętny
Stary 2011-05-29, 18:18   #2472
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
druga kawa ktoś chętny
kawy ni ma, będzie pluszz active ;p w końcu sesja i 5 zal. w tym tygodniu, z czego 3 jutro xD

Stary 2011-05-29, 19:12   #2473
OnlyOnce
Raczkowanie

Genialny wątek dziewczyny! Dołączam
OnlyOnce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 19:24   #2474
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
dla mnie eska to głupota i tandetne gwiazdki, byłam 3 razy na żywo w łodzi i nic specjalnego wg mnie
ej no finał ligi mistrzów to świętość i nie wolno mężowi tego odbierać!
Jakby mój TŻ (jak na razie jeszcze mąż) zobaczył, co napisałaś to miałabym wypominane przy każdym meczyku

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość

Oj dość często zdarza się kilkugodzinna przerwa w dostawie kanałów
Chociaż tym razem to nie było z ich winy

Co do mojego TŻ to nie ma farta, tylko wspaniałą, bezkonfliktową i kompromisową dziewczynę
To sobie przycukrowałam

Cytat:
Napisane przez OnlyOnce Pokaż wiadomość
Welcome!
Tylko czego dopiero teraz ...
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 19:35   #2475
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
kawy ni ma, będzie pluszz active ;p w końcu sesja i 5 zal. w tym tygodniu, z czego 3 jutro xD
Oni chcą Cię zamęczyć
A ja jutro z Siostrą na zakupy i muszę gdzieś sobie pstryknąć fotkę do dyplomu
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 19:40   #2476
Joanna2705
Raczkowanie

GG do Joanna2705

Cytat:

Welcome!
Tylko czego dopiero teraz ...
Witam i ja, jak Was doczytam do końca to przyłącze się do rozmowy, o ile mnie przyjmiecie

Joanna2705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 20:03   #2477
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
druga kawa ktoś chętny
druga? pfff...a zaraz idę sobie zrobić czwartą

Cytat:
witaj piękna
Cytat:
oj...powodzenia w takim razie ja lubię Plusssz Multiwitamina magnez,ma smak pomarańcza/mango

Cytat:
Napisane przez Joanna2705 Pokaż wiadomość
Witam i ja, jak Was doczytam do końca to przyłącze się do rozmowy, o ile mnie przyjmiecie
Oo Joasia,witaj,zapraszamy do pisania Ty i OnlyOnce musicie teraz opowiedzieć coś więcej o sobie,tak jak my tu do tej pory nawet imiona TŻów fotki też mile widziane

no to idę zrobić sobie tę kawkę
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 20:05   #2478
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Obejrzałam jedynie I część, bo tak, jak opisywałam mój TŻ miał "ważniejszy" mecz i przełączył mi i II części nie widziałam

Generalnie Eska sama w sobie pod względem muzycznym podobało mi się Fakt faktem, że denerwujące były te ich "dowcipne" przerywniki z Sonią w roli głównej, a prowadzący galę Kamel jakoś niezbyt pasował mi do tej muzycznej oprawy
Dostrzegłam na scenie tancerki z YCD widać ich kariera posuwa się do przodu (m.in. Marysia z I edycji i Ilona z poprzedniej)
He, he mój próbował, ale nas jest dwie. Wiec oglądał tylko końcówkę...

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
ojjjjj Mnie tylko boli głowa kiedy zapach jest przesadnie ciężki
Polecam ci abyś powąchała sobie dolce & gabanna l`eau the one
A co masz dokładnie z tego Gucci`ego ?
Envy Me - strasznie mi się podoba. Jutro sobie niuchnę dolce, zobaczymy czy mi podpasuje. Jeszcze mam L'eau Par z Kenzo jest w miarę, są dni kiedy jest ok, a nieraz tak mnie drażni że od razu wskakuję do wanny
Stary 2011-05-29, 20:11   #2479
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:

Envy Me - strasznie mi się podoba. Jutro sobie niuchnę dolce, zobaczymy czy mi podpasuje. Jeszcze mam L'eau Par z Kenzo jest w miarę, są dni kiedy jest ok, a nieraz tak mnie drażni że od razu wskakuję do wanny
aż mi napisz jakie będziesz miała wrażenia

Maleństwo moje
Stary 2011-05-29, 20:12   #2480
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
aż mi napisz jakie będziesz miała wrażenia

Spoko, na pewno napiszę
Stary 2011-05-29, 20:14   #2481
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

o tej godzinie ?

Maleństwo moje
Stary 2011-05-29, 20:45   #2482
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
oj...powodzenia w takim razie ja lubię Plusssz Multiwitamina magnez,ma smak pomarańcza/mango
a nie dziękuję się chciało 2 kierunki studiować to trza teraz cierpieć
ja w ogóle rzeczy typu plusze albo tigery staram się nie pić nawet w sesji, bo kiedyś w każdej sesji to piłam hektolitrami i myślałam że dostanę zawału albo mi się ręce tak trzęsły że nie mogłam długopisu utrzymać

Stary 2011-05-29, 20:57   #2483
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

mistress88 wielki szacun !! i trzymam kciuki !

Maleństwo moje
Stary 2011-05-29, 21:05   #2484
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
mistress88 wielki szacun !! i trzymam kciuki !
a dziękuję
ale to tylko ze względu na to, że po licencjacie można iść w sumie na dowolny inny kierunek od razu na mgr... a ja że na swoich w siatce godzin na magisterskie tak mało zajęć miałam to stwierdziłam że coś dobiorę... akurat tematycznie podobne studia to uzupełnię wiedzę no i plus taki że mam drugą mgr w 2 lata zamiast 5
(jakbyś ktoś nie był w temacie teraz są studia 2stopniowe, 3 lata licencjat+2 lata magisterskich)

Stary 2011-05-29, 21:07   #2485
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
a dziękuję
ale to tylko ze względu na to, że po licencjacie można iść w sumie na dowolny inny kierunek od razu na mgr... a ja że na swoich w siatce godzin na magisterskie tak mało zajęć miałam to stwierdziłam że coś dobiorę... akurat tematycznie podobne studia to uzupełnię wiedzę no i plus taki że mam drugą mgr w 2 lata zamiast 5
(jakbyś ktoś nie był w temacie teraz są studia 2stopniowe, 3 lata licencjat+2 lata magisterskich)
a wiesz co mnie sie wydaje ? że po po prostu jesteś ambitna kobitką , którą lubi osiągać swoje cele
A po drugie gdybyś nie była ambitna i wytrwała to przecież olałabyś ten drugi kierunek i poszla na łatwizne , dlatego szacunek sie należy

Maleństwo moje
Stary 2011-05-29, 21:09   #2486
musso4
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Joanna2705 Pokaż wiadomość

Cytat:
druga? pfff...a zaraz idę sobie zrobić czwartą

czasami zdarza mi się wypić 3
Stary 2011-05-29, 21:10   #2487
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:

czasami zdarza mi się wypić 3
a wiecie że to nie zdrowe ehh chociaż ja się nie powinnam odzywać w sumie bo moje fajki są gorsze

Maleństwo moje
Stary 2011-05-29, 21:11   #2488
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
a wiesz co mnie sie wydaje ? że po po prostu jesteś ambitna kobitką , którą lubi osiągać swoje cele
A po drugie gdybyś nie była ambitna i wytrwała to przecież olałabyś ten drugi kierunek i poszla na łatwizne , dlatego szacunek sie należy
no właśnie z ambicją ostatnio trochę gorzej... bo leniwa właśnie jestem trochę :P i mi po ambicji pojechało że mojego faceta wzięli na praktyki płatne a mnie nie :/ no ale jeszcze będę szukać a jak nie to pójdę do jakiegoś banku do pracy na wakacje

a jak tam Twój egzamin? zdałaś? bo pamiętam tylko że podchodziłaś do niego

Stary 2011-05-29, 21:15   #2489
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
no właśnie z ambicją ostatnio trochę gorzej... bo leniwa właśnie jestem trochę :P i mi po ambicji pojechało że mojego faceta wzięli na praktyki płatne a mnie nie :/ no ale jeszcze będę szukać a jak nie to pójdę do jakiegoś banku do pracy na wakacje

a jak tam Twój egzamin? zdałaś? bo pamiętam tylko że podchodziłaś do niego
wiesz co na dłuższą męte z większą ilością nauki to każdego lenistwo może dopaść

a ja zdałam zdałam już sie tutaj chwaliłam że mam licencje 1 stopnia pracownika ochrony fizycznej
Najbardziej będzie mnie rajcowało jak w koncu wydadzą mi pozwolenie na broń i będę mogła iść sobie ją kupić hihi W koncu może mój mąż zacznie się mnie bać

Maleństwo moje
Stary 2011-05-29, 21:18   #2490
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
a wiecie że to nie zdrowe ehh chociaż ja się nie powinnam odzywać w sumie bo moje fajki są gorsze
ja piję rozpuszczalną, taką słabiutką więc luzik
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości