Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-31, 07:43   #2551
katniewojt
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
jestem brunetką, wam nie rośnie meszek na brzuchu?
mnie włosy denerwują wszędzie, więc ręce jadę woskiem, u kosmetyczki to normalny zabieg przecież.
Swoje naturalne włosy też mam ciemne, więc meszek też niestety mam
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 08:22   #2552
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Swoje naturalne włosy też mam ciemne, więc meszek też niestety mam
ja mam to szczęście, że włoski mam jasne i cienkie, na łydkach ciemne i grubsze, ale powycierane od rurek, takie łyse place
nogi jadę depilatorem, lub maszynką jak potrzebuję szybko, a pachy i bikini maszynką, próbowałam naszego kremu do bikini, ale za dużo czasu mi na to zeszło
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 08:53   #2553
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
mnie włosy denerwują wszędzie, więc ręce jadę woskiem, u kosmetyczki to normalny zabieg przecież.
Mi rośnie, taki paseczek włosów, od pępka do wzgórka łonowego, zwany przez moją koleżankę 'ścieżką miłości' Ale na szczęście jest to parę włosów na krzyż, może ze 20 i wyrywam je pęsetą.

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
ja mam to szczęście, że włoski mam jasne i cienkie, na łydkach ciemne i grubsze, ale powycierane od rurek, takie łyse place
nogi jadę depilatorem, lub maszynką jak potrzebuję szybko, a pachy i bikini maszynką, próbowałam naszego kremu do bikini, ale za dużo czasu mi na to zeszło
A moja klientka nie mogła się nachwalić tego kremu. Mówiła, że inne nie chciały jej zjeść włosów, a ten pięknie zjadł w 2,5 minutki i nic nie podrażnił i jest teraz bardzo gładka i szczęśliwa

I wreszcie zrozumiałam, skąd u mnie na nogach takie łyse placki. Od moich kochanych spodni, bo ja zawsze śmigam w superrurkach Ostatnio mówię do koleżanki: 'ale zarosłam, muszę się ogolić'. Podwinęłam legginsy, żeby jej pokazać, jakie mam straaaszne włosy na nogach. I przez te łyse placki nie mogłam znaleźć ani jednego włosa. Szukam i szukam i szukam. W końcu jest, jeden Uśmiałyśmy się strasznie.

Edytowane przez Anna Antonina
Czas edycji: 2011-05-31 o 08:56
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 08:56   #2554
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość

A moja klientka nie mogła się nachwalić tego kremu. Mówiła, że inne nie chciały jej zjeść włosów, a ten pięknie zjadł w 2,5 minutki i nic nie podrażnił i jest teraz bardzo gładka i szczęśliwa
ja nie mam zastrzeżeń do działania, usuwa bardzo dobrze, tylko zanim nałożyłam odczekałam i usunełam to trochę to trwało jakoś nie mam wprawy w nakładaniu
Stary 2011-05-31, 09:00   #2555
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
ja nie mam zastrzeżeń do działania, usuwa bardzo dobrze, tylko zanim nałożyłam odczekałam i usunełam to trochę to trwało jakoś nie mam wprawy w nakładaniu
A po jakim czasie włoski Ci odrosły?
Stary 2011-05-31, 09:05   #2556
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Witam z poranną kawką
Mi niestety rosną włosy na brzuchu... a od czasu pierwszego porodu jak mnie ogoliły to usuwanie obowiązkowe...długo usuwałam pęsetą, ale ostatnio już nie jestem taka cierpliwa i jadę maszynką.
Używałam kiedyś depilatora Philips...ból jeszcze dało się znieść, ale mimo peelingów tak wrastały mi włosy, że szok!

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
No właśnie mi może dzień później niż po maszynce, więc jak dla mnie szkoda kasy...choć rzeczywiście ze wszystkich stosowanych przeze mnie kremów Avonowy sprawdził się najlepiej
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 09:08   #2557
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
w normalnym tempie jak po maszynce
Stary 2011-05-31, 09:09   #2558
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
tak, ale pewnie inne zasady obowiązują na różnych uczelniach. u mnie nawet w ramach uczelni ale przy różnych kierunkach są różne zasady. na niektóre kierunki przyjmują tylko jeśli się studiowało coś że ma się także pojęcie dzięki temu o tym drugim kierunku. np. na logistyce osób po psychologii nie przyjmowali :P
ja akurat studiuję dziennie i miałam to szczęście że załapałam się na drugi kierunek za darmo, ale teraz będzie płatnie...
ale jak Ty chcesz zaoczne to w sumie i tak i tak płatne...
To wiem ,ze kierunki muszą być pokrewne w miarę, na europeistykę i socjologię akurat po dziennikarstwie przyjmują
Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
ja właśnie dla dziecka zaczęłam przerabiać ten ogród o którym tu wczoraj pisałam i mam już go serdecznie dosyć!!! mąż pojechał do pracy (wraca tylko na niedziele-niestety stała delegacja ale inaczej się w tym rejonie nie da ) był tamten tydzień ze mną i robiliśmy razem w tym ogrodzie no ale ktoś w końcu musi zarabiać na rodzinę więc więcej wolnego nie da rady i zostałam z tym sama dziś znów przekopywałam go szpadlem, wróciłam ztyrana i zakurzona, nie wiem kiedy ja tą trawę wreszcie zasieję...
Ale później jak skończycie to będziesz popijać drineczka na leżaczku, a dzieciątko będzie śmigać w piaskownicy albo basenie. Wyobrażaj to sobie codziennie, to szybciej skończysz
Cytat:
A powiedz mi on w ogóle osłabia włoski? Bo po golarce rosną mi takie twarde bardzo i później ciężko się ich pozbyć aż. A z kremami jak na razie nie mam najlepszych doświadczeń - śmierdziały spalenizną w czasie użycia i podrażniały mi skórę strasznie
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 09:10   #2559
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość

A powiedz mi on w ogóle osłabia włoski? Bo po golarce rosną mi takie twarde bardzo i później ciężko się ich pozbyć aż. A z kremami jak na razie nie mam najlepszych doświadczeń - śmierdziały spalenizną w czasie użycia i podrażniały mi skórę strasznie
stosowałam raz odrosły normalnie, nie chce mi się z tym paprać więcej razy, no może po to tylko, żeby skończyć krem
Stary 2011-05-31, 09:12   #2560
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
No właśnie mi może dzień później niż po maszynce, więc jak dla mnie szkoda kasy...choć rzeczywiście ze wszystkich stosowanych przeze mnie kremów Avonowy sprawdził się najlepiej
Ale ja i tak jestem na odwyku kosmetycznym, co sobie powtarzam z 15 razy dziennie. Póki co nic nie zamawiam dla siebie z k08 i mam nadzieję, że tak zostanie. Na szczęście dziś przed 11 ślę zamówienie, więc już niedługo moja silna wola będzie wystawiona na próbę

Tylko TŻa naciągnęłam na jeden drobiazg: 'Tomuuuś, a może chcesz zamówić truskawkową mgiełkę do ciała?'. Na szczęście chciał
Stary 2011-05-31, 09:16   #2561
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja i tak jestem na odwyku kosmetycznym, co sobie powtarzam z 15 razy dziennie. Póki co nic nie zamawiam dla siebie z k08 i mam nadzieję, że tak zostanie. Na szczęście dziś przed 11 ślę zamówienie, więc już niedługo moja silna wola będzie wystawiona na próbę

Tylko TŻa naciągnęłam na jeden drobiazg: 'Tomuuuś, a może chcesz zamówić truskawkową mgiełkę do ciała?'. Na szczęście chciał
ja tam sobie żadnych odwyków nie robię z własnej woli, no chyba, że akurat muszę przeznaczyć mniej kasy na avon, bo mam inne wydatki to zamawiam mniej
Stary 2011-05-31, 09:18   #2562
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Witam z poranną kawką
Mi niestety rosną włosy na brzuchu... a od czasu pierwszego porodu jak mnie ogoliły to usuwanie obowiązkowe...długo usuwałam pęsetą, ale ostatnio już nie jestem taka cierpliwa i jadę maszynką.
Używałam kiedyś depilatora Philips...ból jeszcze dało się znieść, ale mimo peelingów tak wrastały mi włosy, że szok!

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Dla mnie wrastające włoski to masakra. Depiluje, przejadę ręką - gladko. Patrzę z bliska a tam mnóstwo czarnych kresek...
Stary 2011-05-31, 09:25   #2563
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Dla mnie wrastające włoski to masakra. Depiluje, przejadę ręką - gladko. Patrzę z bliska a tam mnóstwo czarnych kresek...
Ja właśnie miałam tak samo...
Właśnie ze względu na inny cel postaram się mniej wydawać na kosmetyki(w tym Avon)...dziś z kolei czeka mnie kolejna pokusa...Rossman
Stary 2011-05-31, 09:25   #2564
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tam sobie żadnych odwyków nie robię z własnej woli, no chyba, że akurat muszę przeznaczyć mniej kasy na avon, bo mam inne wydatki to zamawiam mniej
Ja utrzymuję się z handlu i niestety dopadł mnie słynny kryzys. Jak rozmawiam z innymi handlowcami, to mówią, że u nich dzieje się to samo. Przez wzrost cen żywności i paliwa ludzie kupują mniej ubrań czy butów.
Stary 2011-05-31, 09:35   #2565
malutka84
Zakorzenienie

Dziewczyny czy sukienki maxi są w tym roku modne? Zastanawiam się nad zakupem tej :
http://allegro.pl/dluga-sukienka-w-s...617899070.html
I czy Waszym zdaniem kapelusze plazowe - słomkowe są modne???
Stary 2011-05-31, 09:38   #2566
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
ja już dorobiłam się wprawy w tym avonowym kremie, depilacja zajmuje mi mniej niż golarką nawet z czasem odczekania
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 09:39   #2567
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny czy sukienki maxi są w tym roku modne? Zastanawiam się nad zakupem tej :
Moim zdaniem obie rzeczy są modne, tzn. popularne w Internecie i czasopismach, ale na ulicy jeszcze nikogo nie widziałam ani w kiecce maxi ani w kapeluszu Jak słonko troszkę bardziej przygrzeje, to ja będę chodzić w kapeluszu, bo muszę mieć coś na głowie. Ale w zeszłym roku ludzie bardzo dziwnie patrzyli na mój kapelusz.

Edytowane przez Anna Antonina
Czas edycji: 2011-05-31 o 09:41
Stary 2011-05-31, 09:46   #2568
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem obie rzeczy są modne, tzn. popularne w Internecie i czasopismach, ale na ulicy jeszcze nikogo nie widziałam ani w kiecce maxi ani w kapeluszu Jak słonko troszkę bardziej przygrzeje, to ja będę chodzić w kapeluszu, bo muszę mieć coś na głowie. Ale w zeszłym roku ludzie bardzo dziwnie patrzyli na mój kapelusz.
Patrzylam własnie na all i powiem Ci, że kapelusze schodzą jak ciepłe buleczki. Na niektórych aukcjach po 300 sztuk w 2 dni!!!! Ja niecierpię mieć nagrzanej głowy więc też chcę kupić a sukienkę z założenia nad morze kupuje. Chociaż sprzedaje się tych maxi kiecek mnostwo i podobno są mega modne wg Horodyńskiej w sezonie 2011
Stary 2011-05-31, 09:48   #2569
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
ja już dorobiłam się wprawy w tym avonowym kremie, depilacja zajmuje mi mniej niż golarką nawet z czasem odczekania
pamiętam, pisałaś, że nakładasz w rękawiczkach, ja sie męczyłam tą szpatułką i mi sie odechciało już tego używać

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:
sukienki maxi są modne, jednak ja takiej nie założe, głupio sie czuję, długa sukienkę to zakładam tylko w wersji eleganckiej, na imprezę typu wesele, sylwester na sali, etc.
Stary 2011-05-31, 09:56   #2570
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Patrzylam własnie na all i powiem Ci, że kapelusze schodzą jak ciepłe buleczki. Na niektórych aukcjach po 300 sztuk w 2 dni!!!! Ja niecierpię mieć nagrzanej głowy więc też chcę kupić a sukienkę z założenia nad morze kupuje. Chociaż sprzedaje się tych maxi kiecek mnostwo i podobno są mega modne wg Horodyńskiej w sezonie 2011
Ja zawsze uwielbiałam takie długaśne spódnice, sukienek kiedyś chyba nie było. Ale jak poznałam mojego TŻa, to stwierdził, że strasznie w tym wyglądam, że kompletnie niekobieco, jak stara baba i grubo. Przestałam nosić. Słucham go w takich sprawach, bo jak on się czasem ubierze w coś, na co nie mogę patrzeć, to też na moją prośbę grzecznie się przebiera a daną rzecz zakopuje na dnie szafy
Stary 2011-05-31, 10:07   #2571
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zawsze uwielbiałam takie długaśne spódnice, sukienek kiedyś chyba nie było. Ale jak poznałam mojego TŻa, to stwierdził, że strasznie w tym wyglądam, że kompletnie niekobieco, jak stara baba i grubo. Przestałam nosić. Słucham go w takich sprawach, bo jak on się czasem ubierze w coś, na co nie mogę patrzeć, to też na moją prośbę grzecznie się przebiera a daną rzecz zakopuje na dnie szafy
Ja mojemu się podobam, bo kilka długich spódnic już mam. Ale sukienki żadnej. Ta będzie pierwsza. Nienawidzę się opalać więc to jedyna szansa bym pojechala nad morze latem
Stary 2011-05-31, 10:14   #2572
nightsong
Rozeznanie

w końcu miałam chwilę, żeby Was nadrobić

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
A ja nie mam żadnego męskiego idola. Nic mnie jest w stanie ruszyć z wyglądu, musi coś zaiskrzyć na żywo.
Nawet jako nastolatce nie podobał mi się nikt z plakatu i tak jakoś dziwnie się z tym czułam wśród pozakochiwanych w idolach dziewczyn.
ja mam podobnie, za moich czasów wszystkie dziewczyny kochały się w Leonardo di Caprio i Backstreet Boys - nie rozumiałam tego w ogóle

Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość
czy mi się wydaje czy Ty tylko myślisz o kierowcach TIRa:haha ha:

Jeśli chodzi o długie sukienki, to kiedyś miałam taką fazę, teraz raczej nie noszę, mam jedną długą spódnicę kupioną specjalnie na wakacje, żeby móc zwiedzać różne "święte" miejsca, typu np. meczety czy monastyry. Przydaje się też w lato do kościoła Tak na codzień to raczej nie chodzę w niej. Ale ogólnie na kimś mi się podobają takie dłuuugie suknie, sama nie miałam ostatnio okazji poprzymierzać.

A propos sukienek, muszę szybko kupić jakąś super extra sukienkę na wesele, za 2 tygodnie będę świadkową na ślubie Wczoraj byłam w Pretty Girl, coś by się ewentualnie znalazło, ale muszę jeszcze iść do miasta coś więcej poszukać, bo nawet nie wiem, jakie są teraz sukienki
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 10:32   #2573
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
pamiętam, pisałaś, że nakładasz w rękawiczkach, ja sie męczyłam tą szpatułką i mi sie odechciało już tego używać
sukienki maxi są modne, jednak ja takiej nie założe, głupio sie czuję, długa sukienkę to zakładam tylko w wersji eleganckiej, na imprezę typu wesele, sylwester na sali, etc.
tak, w rękawiczkach to pikuś i nie rozpuszcza paznokci

co do sukienek, przyznam że też w tym roku mam na nie sama fazę.. mimo że do tej pory latem przelatałam w krótkich spodenkach lub krótkiej spodniczce i koszulkach bez rękawków,
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 10:35   #2574
musso4
Zakorzenienie

latem tez biegam cały czas w sukienkach tylko, że krótkich
Stary 2011-05-31, 10:37   #2575
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
w końcu miałam chwilę, żeby Was nadrobić

ja mam podobnie, za moich czasów wszystkie dziewczyny kochały się w Leonardo di Caprio i Backstreet Boys - nie rozumiałam tego w ogóle

eeeeeeeeej... też się w nich kochałam! w nicku carterze przede wszystkim
a plakat leo miałam nad łóżkiem i w jego urodziny śpiewałam happy birthday do plakatu

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 10:43   #2576
zalotnica83
Zakorzenienie

Bardzo ładna ta sukienka i na pewno modna w tym sezonie, jednak ja nie lubię takich długich- źle się w takich czuje... Kapelusz też sobie kupiłam w zeszłym roku, ale nie nosiłam bo głupio w nim wyglądam...niestety nie będę modna w to lato...no ale torbę wakacyjną z Avonu mam to będzie nadrabiać
Stary 2011-05-31, 11:36   #2577
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie nie, myślałam, że to dotyczy kobiet z ciemna karnacja, na awatarze masz jasną
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 11:52   #2578
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładna ta sukienka i na pewno modna w tym sezonie, jednak ja nie lubię takich długich- źle się w takich czuje... Kapelusz też sobie kupiłam w zeszłym roku, ale nie nosiłam bo głupio w nim wyglądam...niestety nie będę modna w to lato...no ale torbę wakacyjną z Avonu mam to będzie nadrabiać
Nad morzem nikt mnie nie zna to co mi szkodzi
A czy w domu będę w niej chodzić to zależy jak zostanę przyjęta na początku
Stary 2011-05-31, 11:53   #2579
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Hmm nie spotkałam się nigdy z goleniem tych miejsc, tzn o rękach to słyszałam, ale brzuch?
No na brzuchu, do pępka idzie taka ścieżka , wiele osób ją ma (jak się tak rozejrzeć po koleżankach )
Na rękach mam w miarę jasne, ale i tak mnie to denerwuje, chcę mieć gładjkie ręce i je golę. Na szczęście bardzo wolno odrastają.

Cytat:
.
U mnie rośnie. Naturalnie jestem ciemną blondynką, a brwi mam czarne i czarne, gęste też włosy na nogach, bikini, gdzie tylko mogą, to rosną. Tylko na udach jasne i rzadkie, to tego nie ruszam.

Idę naleśniki robić, ciekawe czy mi się uda (naleśniki zawsze u nas mąż robi). Ale mój 3-latek mówi: mama, dasz radę

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-05-31 o 12:01
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 11:57   #2580
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
A propos sukienek, muszę szybko kupić jakąś super extra sukienkę na wesele, za 2 tygodnie będę świadkową na ślubie Wczoraj byłam w Pretty Girl, coś by się ewentualnie znalazło, ale muszę jeszcze iść do miasta coś więcej poszukać, bo nawet nie wiem, jakie są teraz sukienki
Właśnie mam na sobie sukienkę Grafitowa w bardzo drobniutkie kwiaty - jasnoróżowe i ciemno-różowe, gdzieniegdzie szary i do tego truskawkowy lakier
U mnie na plantach są za✂✂✂iste sukienki, takie bardziej eleganckie. Cudeńka Niestety mi teraz sukienka nie jest potrzebna, więc nie mam wymówki, żeby sobie sprawić taką
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości