|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
|
|
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam to szczęście, że włoski mam jasne i cienkie, na łydkach ciemne i grubsze, ale powycierane od rurek, takie łyse place
![]() nogi jadę depilatorem, lub maszynką jak potrzebuję szybko, a pachy i bikini maszynką, próbowałam naszego kremu do bikini, ale za dużo czasu mi na to zeszło
|
|
|
|
#2553 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale na szczęście jest to parę włosów na krzyż, może ze 20 i wyrywam je pęsetą.---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
![]() I wreszcie zrozumiałam, skąd u mnie na nogach takie łyse placki. Od moich kochanych spodni, bo ja zawsze śmigam w superrurkach Ostatnio mówię do koleżanki: 'ale zarosłam, muszę się ogolić'. Podwinęłam legginsy, żeby jej pokazać, jakie mam straaaszne włosy na nogach. I przez te łyse placki nie mogłam znaleźć ani jednego włosa. Szukam i szukam i szukam. W końcu jest, jeden Uśmiałyśmy się strasznie.
Edytowane przez Anna Antonina Czas edycji: 2011-05-31 o 08:56 |
||
|
|
|
#2554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś nie mam wprawy w nakładaniu
|
|
|
|
|
#2555 |
|
Wtajemniczenie
|
A po jakim czasie włoski Ci odrosły?
|
#2556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi niestety rosną włosy na brzuchu... a od czasu pierwszego porodu jak mnie ogoliły to usuwanie obowiązkowe...długo usuwałam pęsetą, ale ostatnio już nie jestem taka cierpliwa i jadę maszynką.Używałam kiedyś depilatora Philips...ból jeszcze dało się znieść, ale mimo peelingów tak wrastały mi włosy, że szok! ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- No właśnie mi może dzień później niż po maszynce, więc jak dla mnie szkoda kasy...choć rzeczywiście ze wszystkich stosowanych przeze mnie kremów Avonowy sprawdził się najlepiej
|
|
|
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A powiedz mi on w ogóle osłabia włoski? Bo po golarce rosną mi takie twarde bardzo i później ciężko się ich pozbyć aż. A z kremami jak na razie nie mam najlepszych doświadczeń - śmierdziały spalenizną w czasie użycia i podrażniały mi skórę strasznie |
||
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
stosowałam raz odrosły normalnie, nie chce mi się z tym paprać więcej razy, no może po to tylko, żeby skończyć krem
|
|
|
|
#2560 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tylko TŻa naciągnęłam na jeden drobiazg: 'Tomuuuś, a może chcesz zamówić truskawkową mgiełkę do ciała? '. Na szczęście chciał
|
|
#2561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie ze względu na inny cel postaram się mniej wydawać na kosmetyki(w tym Avon)...dziś z kolei czeka mnie kolejna pokusa...Rossman
|
|
|
|
|
#2564 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja utrzymuję się z handlu i niestety dopadł mnie słynny kryzys. Jak rozmawiam z innymi handlowcami, to mówią, że u nich dzieje się to samo. Przez wzrost cen żywności i paliwa ludzie kupują mniej ubrań czy butów.
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy sukienki maxi są w tym roku modne? Zastanawiam się nad zakupem tej :
http://allegro.pl/dluga-sukienka-w-s...617899070.html I czy Waszym zdaniem kapelusze plazowe - słomkowe są modne??? |
|
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2567 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak słonko troszkę bardziej przygrzeje, to ja będę chodzić w kapeluszu, bo muszę mieć coś na głowie. Ale w zeszłym roku ludzie bardzo dziwnie patrzyli na mój kapelusz.
Edytowane przez Anna Antonina Czas edycji: 2011-05-31 o 09:41 |
|
|
|
|
#2568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2570 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2572 | |
|
Rozeznanie
|
w końcu miałam chwilę, żeby Was nadrobić
![]() Cytat:
Jeśli chodzi o długie sukienki, to kiedyś miałam taką fazę, teraz raczej nie noszę, mam jedną długą spódnicę kupioną specjalnie na wakacje, żeby móc zwiedzać różne "święte" miejsca, typu np. meczety czy monastyry. Przydaje się też w lato do kościoła Tak na codzień to raczej nie chodzę w niej. Ale ogólnie na kimś mi się podobają takie dłuuugie suknie, sama nie miałam ostatnio okazji poprzymierzać.A propos sukienek, muszę szybko kupić jakąś super extra sukienkę na wesele, za 2 tygodnie będę świadkową na ślubie Wczoraj byłam w Pretty Girl, coś by się ewentualnie znalazło, ale muszę jeszcze iść do miasta coś więcej poszukać, bo nawet nie wiem, jakie są teraz sukienki |
|
|
|
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie rozpuszcza paznokci co do sukienek, przyznam że też w tym roku mam na nie sama fazę.. mimo że do tej pory latem przelatałam w krótkich spodenkach lub krótkiej spodniczce i koszulkach bez rękawków, |
|
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
latem tez biegam cały czas w sukienkach tylko, że krótkich
|
|
|
|
#2575 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a plakat leo miałam nad łóżkiem i w jego urodziny śpiewałam happy birthday do plakatu |
|
|
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładna ta sukienka i na pewno modna w tym sezonie, jednak ja nie lubię takich długich- źle się w takich czuje...
Kapelusz też sobie kupiłam w zeszłym roku, ale nie nosiłam bo głupio w nim wyglądam...niestety nie będę modna w to lato...no ale torbę wakacyjną z Avonu mam to będzie nadrabiać
|
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czy w domu będę w niej chodzić to zależy jak zostanę przyjęta na początku
|
|
|
|
|
#2579 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
, wiele osób ją ma (jak się tak rozejrzeć po koleżankach )Na rękach mam w miarę jasne, ale i tak mnie to denerwuje, chcę mieć gładjkie ręce i je golę. Na szczęście bardzo wolno odrastają. U mnie rośnie. Idę naleśniki robić, ciekawe czy mi się uda (naleśniki zawsze u nas mąż robi). Ale mój 3-latek mówi: mama, dasz radę
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-05-31 o 12:01 |
|
|
|
|
#2580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grafitowa w bardzo drobniutkie kwiaty - jasnoróżowe i ciemno-różowe, gdzieniegdzie szary i do tego truskawkowy lakier![]() U mnie na plantach są za✂✂✂iste sukienki, takie bardziej eleganckie. Cudeńka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

Ale na szczęście jest to parę włosów na krzyż, może ze 20 i wyrywam je pęsetą.
a od czasu pierwszego porodu jak mnie ogoliły to usuwanie obowiązkowe...długo usuwałam pęsetą, ale ostatnio już nie jestem taka cierpliwa i jadę maszynką.

'. Na szczęście chciał

Kapelusz też sobie kupiłam w zeszłym roku, ale nie nosiłam bo głupio w nim wyglądam...niestety nie będę modna w to lato...no ale torbę wakacyjną z Avonu mam to będzie nadrabiać