Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-31, 20:58   #2641
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
Sarunieczka Ty z Krakowa tak ? yhmm to my w sumie nie mamy do siebie aż tak wiele km
tak,ja Krakuska,i mieszkamy z Despą na jednym osiedlu

Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość
osobiście nie na widzę białego koloru bo mam traumę związaną z białym
na pewno skorzystam ale pod warunkiem, że mnie odbierzesz z dworca jak małe dziecko, żebym się nie zgubiła
a ja kocham biel,mogłabym od stóp do głów być biała no i turkus i czerwień,ostatnio szafir i wrzos też
Będziesz się śmiać ale nawet ja na naszym ogromnym dworcu krakowskim się gubię najwyżej będziemy obie udawać turystki

też macie tu na wizażu na górze z prawej reklamę żeli pod prysznic Original Source? mam taki,o "smaku" Mango/Macadamia,jest boski

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-05-31 o 21:01
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 21:06   #2642
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
tak,ja Krakuska,i mieszkamy z Despą na jednym osiedlu

a ja kocham biel,mogłabym od stóp do głów być biała no i turkus i czerwień,ostatnio szafir i wrzos też
Będziesz się śmiać ale nawet ja na naszym ogromnym dworcu krakowskim się gubię najwyżej będziemy obie udawać turystki

też macie tu na wizażu na górze z prawej reklamę żeli pod prysznic Original Source? mam taki,o "smaku" Mango/Macadamia,jest boski
na PKS w Krk się jeszcze nigdy nie zgubiłam a na PKP byłam przelotem
Mi to nie przeszkadza udawać turystkę bo nią będę a głupa z siebie można robić zawsze a mi się to ostatnich czasów bardzo często zdarza
Też mam i właśnie zastanawiałam się nad nim

Tygrysek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 21:07   #2643
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
t
Mamy A ile taki cudak kosztuje?
Ja się zakochałam w naszym musie truskawkowym
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 21:31   #2644
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Mamy A ile taki cudak kosztuje?
Ja się zakochałam w naszym musie truskawkowym
zabijcie mnie ale nie wiem ile zapłaciłam wiem że był w Rossmannie na promocji,ale po ile nigdy nie mam pamięci do cen
Moja trzy ukochane żele pod prysznic to:
na lato:
http://www.opinie.egospodarka.pl/zdj...-58884-big.jpg

na wiosnę/jesień:
http://sanoe.pl/photo/product_big/7/...7f868fc70f.jpg

na zimę:
http://znam.to/userfiles/R/091/R091-159b600.jpg

ale Was dziś męczę linkami i fotkami
Stary 2011-05-31, 21:39   #2645
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Palmoliva fioletowego to używam bez względu na porę roku, po ciężkim dniu.
Mam nadzieję ,że nie jestem jedyna- ale ja nie zmieniam zapachów mydeł czy żeli ze względu na porę roku i nawet nie staram się tak dopasowywać.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 21:45   #2646
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Mam nadzieję ,że nie jestem jedyna- ale ja nie zmieniam zapachów mydeł czy żeli ze względu na porę roku i nawet nie staram się tak dopasowywać.
Ja tak lubię,zarówno żele,jak i perfumy i balsamy do ciała,cięższe zimą,lżejsze latem,tak jakoś się nauczyłam dziwnie

jejku idę pod prysznic bo jestem padnięta
Stary 2011-05-31, 21:51   #2647
Wronia3
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Ja właśnie na targu wszystko bym kupiła z wyjątkiem stanika- muszę mieć dobrze dobrany, ale może to dlatego że mam duży biust. Czasem ciężko mi znaleźć nawet w firmowych sklepach bo mam pod biustem 75, a miseczka D...staniki typu push-up nigdy nie nosiłam Za to bardzo często kupuję na targu majtki...niestety na alle się ze dwa razy nacięłam i się boję ciuchów kupować...
polecam sklep "czar par" kiedyś kupiłam tam stanik 75D a i wiem że mają większe

polecam również wizażowe forum o dobrze dobranych biustach bo jestem bardziej niż pewna że większość z Nas nosi źle dobrany rozmiar biustonosza [ja już się przestawiłam na właściwy rozmiar i zmiana jest ogromna]

Edytowane przez Wronia3
Czas edycji: 2011-05-31 o 21:58
Wronia3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 22:13   #2648
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Dołączam do Was tutaj
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
teraz mam zamiar zapuścić trochę paznokcie, bo ostatnio nosiłam krótkie, bo niby nie modne były długie jak nożem nie pociacham to raz dwa urosną a to zdjęcia jakie kiedyś nosiłam
Ale masz piękne, zdrowe pazurki ja bym się bała, że sobie coś zrobię takimi długaśnymi - raz przez przypadek sobie sama zrobiłąm mega 'dziarę' przy rozbieraniu i do tej pory mam bliznę na ręce.
Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Tylko mnie nie bijcie , ale ja nie rozumiem osób, które kupują na bazarach, tak na powietrzu, czy w tych budach, dla mnie to jest nielogiczne, że tam sukienka za 70zł to jest tania, ale jak taka jest np. w reserved to już droga. Ja wolę kupować w sklepach, bo mam paragon, jakby się coś działo to mogę zrobić reklamację i nie będzie jakiegoś problemu, moja koleżanka właśnie uważa, że na bazarach jest taniej i jak jej się rozpruło na szwie to nie przyjęli jej reklamacji, a próbowała kilka razy
E no coś Ty nie kupuję na bazarkach sukienek za 70 zł no chyba, że byłby to faktycznie jakiś porządny wyrób Też wolę w sklepach, ale jak mama idzie buszować na targu pół dnia to i ja się zabieram z nią to zawsze mi coś fajnego kupi bo na latanie po galeriach to już sobie muszę sama uzbierać
Cytat:
Ja na bazarkach kupuję staniki no niestety,ale tylko tam mają super push-upy z mega grubą gąbką-mam takie małe piersi majtusie też tam kupuję,ciuchów nie,ale tylko z tebo względu że w moim najbliższym nic niekawego nie ma Najbardziej lubię robić zakupy na allegro,tak się przyzwyczaiłam,że jak mam iśc coś przymierzyć to mnie cholera bierze w sklepach
Ja ostatnio-od zimy chodzę non stop w legginsach,nie wiem czy widziałyście takie a'la jeans,niektóre są fajne,pokażę Wam jakie mi przyszły właśnie
http://allegro.pl/jeansy-rurki-leggi...614464881.html numer 2,ale jeszcze wezmę sobie któreś bo świetne są,mam też takie:
http://allegro.pl/20-wyprzedaz-legin...585362463.html tylko granatowe
a sukienka w której dziś łażę to taka jak na fotce nr 1,tylko sorki że zmięta jak robiłam kuzynce fotkę to mi się nie chciało prasować
a pozostałe to jedne z moich ulubionych które mam
Moja mama odkryła niedawno push-upy ja nosiłam pod koniec gimnazjum zanim mi 'coś tam' wyrosło. Mam 65B co przy moim wzroście 155cm jest całkiem całkiem Ja też od zimy tej popierdzielam ciągle w legginsach, a te z drugiego linka u Ciebie boskie są! Jesteś super fotogeniczna i taka elegancka.. A swoją drogą to się Ciebie troszkę boję bo przypominasz mi bardzo moją fizyczkę z liceum się prawie wrzodów przez nią nabawiłam
Cytat:
a przygarnę,przygarnę jak będę w tesco to muszę poszukać tego cuda Dla mnie to ani push-upy ani staniki z wkładką Jak ma się D to nie ma co narzekać
Też nie noszę push-upów, odwidziały mi się dawno. Wkładek też nie wsadzam do stanika bo mi przeszkadzają Ja ostatnio kupuję bieliznę w Intimissimi, bo akurat fajnie mi rozmiarem pasuje
Cytat:
tak,takie grube push-upy po kilku praniach się deformują i odstają,wtedy do niego ubieram obcisłą bluzkę żeby przyklepać co odstaje do większego dekoltu-lubię takie kopertowe np.,to ubieram dopasowany cieńszy push-up,takich mam najwięcej

przy okazji grzebania w necie znalazłam dwie fajne sukienki,apropo wesela,przyjęcia,tę pierwszą w turkusie bym chciała,a ta druga boosska na wesele bym bardzo chciała taką
http://www.ceneo.pl/11198634
http://www.ceneo.pl/11295279
Ej laska to trzeba staniczki prać ręcznie, żeby sie nie deformowały ja tak robię i się nie niszczą Sukienki obie fajne, druga wręcz zaje*ista
Cytat:
miałam kiedyś Konrada ale ten nie spełniał moich oczekiwań
muszę Ci powiedzieć, że miałam dokładnie tak samo

Edytowane przez dianuseeek
Czas edycji: 2011-05-31 o 22:14
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 22:25   #2649
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość

Ej laska to trzeba staniczki prać ręcznie, żeby sie nie deformowały ja tak robię i się nie niszczą Sukienki obie fajne, druga wręcz zaje*ista
A ja ostatnio kupiłam sobie w betterwere taką siateczkę gąbczasta specjalnie do prania staników (bodajże 12,90 zl) i jest super- teraz spokojnie piorę w pralce i nic mi sie nie plącze i nie odstaje.
Tez lubię intimisi, bo mam taki sam rozmiar i sporo tam jest dla mnie Nie lubie Triumpha, bo po pierwsze ciężko znalesc mi mój rozmiar, a po drugie te staniki jakoś mało mnie podniecają

Niedawno sobie kupiłam pekacza z inglota, ale dostalam wadliwy, no to zlozylam reklamacje- mieli odzwonic, ale nie dzwonili juz dlugo to sama sie tam wybrałam. Pani normalnie nie wiedziała co powiedziec, zadzwoniła do szefowej, a ta kazala dać mi nowy- i wiecie co, dziewczyna normalnie dała mi, nie sprawdzając wogóle czy złozyłam reklamację, jak mam na nazwisko itd.

A co do żeli pod prysznic to ostatnią też mam fazę na Palmolive (nasze avonowe mi sie mega znudziły)- kupiłam sobie kilka zapachów i myję sie takim, jaki mam humor akurat
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 22:46   #2650
Sarunieczka

Cytat:
Ja też od zimy tej popierdzielam ciągle w legginsach, a te z drugiego linka u Ciebie boskie są! Jesteś super fotogeniczna i taka elegancka.. A swoją drogą to się Ciebie troszkę boję bo przypominasz mi bardzo moją fizyczkę z liceum się prawie wrzodów przez nią nabawiłam

Hej Dianusek nie bój się mnie,nie jestem fizyczką
A staniki piorę tylko ręcznie,układam je na mokro ładnie,majtusie zresztą też piorę w łapkach

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
A co do żeli pod prysznic to ostatnią też mam fazę na Palmolive (nasze avonowe mi sie mega znudziły)- kupiłam sobie kilka zapachów i myję sie takim, jaki mam humor akurat
Palmolive są jedne z najlepszych dla mnie,tak samo Dove
a ten Nivea melonowy polecam,świeży zapach,a żel jest z olejkiem więc fajnie nawilża skórę,jest świetny

Sarunieczka odlatuje do łóżeczka
do jutra dziewczęta
Stary 2011-05-31, 22:49   #2651
sheryl
szeryfcio

Sarunieczko, mnie się podobasz w sukience nr 4

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Tylko mnie nie bijcie , ale ja nie rozumiem osób, które kupują na bazarach, tak na powietrzu, czy w tych budach, dla mnie to jest nielogiczne, że tam sukienka za 70zł to jest tania, ale jak taka jest np. w reserved to już droga. Ja wolę kupować w sklepach, bo mam paragon, jakby się coś działo to mogę zrobić reklamację i nie będzie jakiegoś problemu, moja koleżanka właśnie uważa, że na bazarach jest taniej i jak jej się rozpruło na szwie to nie przyjęli jej reklamacji, a próbowała kilka razy
Ja też kupuję tylko w sklepach I jakość i design - które są dla mnie priorytetem, ... i kwestia reklamacji/wymiany... i możliwość przymierzenia ... i mogę wziąć dużo, poprzymierzać i nic nie kupić jak mi nie pasi... (na bazarku to pamiętam kiedys było: i jak? i jak? bierzesz pani?no pięknie pani wygladasz ) i święty spokój, nikt za mną nie łazi, a jak ktoś nawet popyta to życzliwie i nie robi mi to problemu, mówię: dziekuję. No i generalnie, na bazarkach nic mi się nie podoba.

Cytat:
Napisane przez patrysina Pokaż wiadomość
Sheryl- dziękuje za informację, ja od kilku dni nadrabiam wątek po trochu a nie było mnie zaledwie przez niecały weekend Co do depilatora -czyli jednak muszę zainwestować i kupić taki depilator jak ten twój, no ja właśnie mam rowenty (o zgrozo jak się okazuje ) ale nigdzie mi z rąk nie ucieka choć faktycznie może to chodzi o prędkość i ilość tych pęsetek, co do bikini wbrew pozorom tam skórę mam mniej wrażliwą za to łydki na samym dole przed stopą to już tragedia, co do pach to od lat używam zwykłych jednorazówek i jest ok.
wiesz, chodziło o to, że jak postawiła go pionowo przy skórze, to on jej się wyrywał i leciał pochylony do przodu/ do tyłu i tak non stop, jakoś nie mogła go utrzymać w pionie

Cytat:
Właśnie mam na sobie sukienkę Grafitowa w bardzo drobniutkie kwiaty - jasnoróżowe i ciemno-różowe, gdzieniegdzie szary i do tego truskawkowy lakier
Mmm, z opisu prezentuje się ślicznie Masz jakieś zdjęcie? Jakaś firma?

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-05-31 o 22:52
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 22:53   #2652
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
a ten Nivea melonowy polecam,świeży zapach,a żel jest z olejkiem więc fajnie nawilża skórę,jest świetny

do jutra dziewczęta
Napewno skorzystam z Twojej rady, bo uwielbiam wszystko co melonowe
Dobranoc Kochana
Stary 2011-05-31, 23:07   #2653
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jesteś jedyna Ja kupuję taki, którego zapach mi się podoba, kończy się, więc biorę inny Nigdy nie dobieram do pogody czy pory roku

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
n
Mmm, z opisu prezentuje się ślicznie Masz jakieś zdjęcie? Jakaś firma?
Niestety nie mam Poszukam na necie, a jak nie to w weekend postaram się pstryknąć fotkę Sukienka jest z house'a, ale już ich nie ma Rozeszły się jak ciepłe bułeczki Mam też koszulę z identycznego materiału i w ten sam deseń

Sarunieczko, a nie możesz się ładnie uśmiechnąć do Despy, żeby zamówiła Ci to, co chcesz kiedy będziesz na urlopie?
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 23:13   #2654
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Dołączam do Was tutaj

Ale masz piękne, zdrowe pazurki ja bym się bała, że sobie coś zrobię takimi długaśnymi - raz przez przypadek sobie sama zrobiłąm mega 'dziarę' przy rozbieraniu i do tej pory mam bliznę na ręce.

E no coś Ty nie kupuję na bazarkach sukienek za 70 zł no chyba, że byłby to faktycznie jakiś porządny wyrób Też wolę w sklepach, ale jak mama idzie buszować na targu pół dnia to i ja się zabieram z nią to zawsze mi coś fajnego kupi bo na latanie po galeriach to już sobie muszę sama uzbierać

Moja mama odkryła niedawno push-upy ja nosiłam pod koniec gimnazjum zanim mi 'coś tam' wyrosło. Mam 65B co przy moim wzroście 155cm jest całkiem całkiem Ja też od zimy tej popierdzielam ciągle w legginsach, a te z drugiego linka u Ciebie boskie są! Jesteś super fotogeniczna i taka elegancka.. A swoją drogą to się Ciebie troszkę boję bo przypominasz mi bardzo moją fizyczkę z liceum się prawie wrzodów przez nią nabawiłam

Też nie noszę push-upów, odwidziały mi się dawno. Wkładek też nie wsadzam do stanika bo mi przeszkadzają Ja ostatnio kupuję bieliznę w Intimissimi, bo akurat fajnie mi rozmiarem pasuje

muszę Ci powiedzieć, że miałam dokładnie tak samo
Nawet mi nie piszcie że Wam się Konrad nie sprawdza, bo ja z nim niedawno Triumpha zdradziłam i mam dwa nowe staniczki- czekają tylko jak skończę karmić dzidzię i wyrzuce te"specjalistyczne"stanik i...och zdrada z Konradem może mi nie wyjść na dobre...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 23:13   #2655
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Cytat:
Nie lubie Triumpha, bo po pierwsze ciężko znalesc mi mój rozmiar, a po drugie te staniki jakoś mało mnie podniecają

Niedawno sobie kupiłam pekacza z inglota, ale dostalam wadliwy, no to zlozylam reklamacje- mieli odzwonic, ale nie dzwonili juz dlugo to sama sie tam wybrałam. Pani normalnie nie wiedziała co powiedziec, zadzwoniła do szefowej, a ta kazala dać mi nowy- i wiecie co, dziewczyna normalnie dała mi, nie sprawdzając wogóle czy złozyłam reklamację, jak mam na nazwisko itd.
Haha Tonia to Ty się na swój widok w bieliźnie podniecasz?

Dawaj drugi raz po odebranie reklamowanego lakieru jak inna ekspedientka będzie!
Cytat:
Hej Dianusek nie bój się mnie,nie jestem fizyczką
A staniki piorę tylko ręcznie,układam je na mokro ładnie,majtusie zresztą też piorę w łapkach

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

do jutra dziewczęta
Hehe, no jakoś mi się skojarzyło, ale dopiero po tych nowych zdjęciach Twoich
No jak pierzesz ręcznie to nie wiem czemu się odkształcają..
Słodkich snów życzymy
Stary 2011-05-31, 23:30   #2656
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
Ja na bazarkach kupuję staniki no niestety,ale tylko tam mają super push-upy z mega grubą gąbką-mam takie małe piersi majtusie też tam kupuję,ciuchów nie,ale tylko z tebo względu że w moim najbliższym nic niekawego nie ma Najbardziej lubię robić zakupy na allegro,tak się przyzwyczaiłam,że jak mam iśc coś przymierzyć to mnie cholera bierze w sklepach
Ja ostatnio-od zimy chodzę non stop w legginsach,nie wiem czy widziałyście takie a'la jeans,niektóre są fajne,pokażę Wam jakie mi przyszły właśnie
http://allegro.pl/jeansy-rurki-leggi...614464881.html numer 2,ale jeszcze wezmę sobie któreś bo świetne są,mam też takie:
http://allegro.pl/20-wyprzedaz-legin...585362463.html tylko granatowe
a sukienka w której dziś łażę to taka jak na fotce nr 1,tylko sorki że zmięta jak robiłam kuzynce fotkę to mi się nie chciało prasować
a pozostałe to jedne z moich ulubionych które mam
ach Sarunieczka, Ty to zawsze jakieś fajne aukcje na tym allegro znajdziesz! kupiłabym sobie któreś z tych legginsów bo są naprawdę boskie! ja też uwielbiam legginsy i bardzo dobrze w nich wyglądam ( o dziwo) a broniłam się przed nimi aż do tej zimy. I to mąż mnie namówił żebym sobie kupiła i zaczęła się ubierać jak kobieta-tzn legginsy, spódniczki-bo od nich też stroniłam, tylko w spodniach chodziłam bo mam żylaki tylko jest jedno ale- nie założyłam nadal konta na all, nigdy jeszcze niczego nie kupiłam na allegro...
I muszę Ci coś jeszcze powiedzieć Sarunieczko. Otóż mam TAKĄ SAMĄ firankę jak Ty na tej drugiej fotce gwizdłam ją teściowej i powiesiłam w swoim pokoju, nawet obok niej teraz siedzę bo mam biurko w rogu obok drzwi na taras

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
ale ci dobrze , ja musze ostro ćwiczyć na siłowni 3razy w tyg aby mieć ładną linie

Fatalnie że się spiekłam ale nikogo nie było w domu aby mógł mnie obudzic , a taka wykonczona wróciłam z pracy i se mysle 5 minutek poleże na słoneczku i zonk obudziłam się po 3 godzinach
Tyle że ja jutro będę mega brązowa to mnie pociesza I fakt że nie jestem blondynką tylko brunetką i mocna opalenizna mi pasuje
Ty po 3 godzinach a ja tydz temu w poniedzialek, cały dzien harowałam w ogródku ( już tu pisałam o tym) więc w sumie spędziłamm na szczerym sloncu jakies 10 godz. Mam normalnie poparzoną skorę nie chciałam się tak spiec ale sobie nawet nie zdawalam sprawy z tego, że tak mnie zlapie jedna warstwa skory juz zeszla a teraz mi schodzi ta druga warstwa co byla pod tą pierwszą Mam nauczkę na resztę życia

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 23:34   #2657
musso4
Zakorzenienie

ale się zebrało na bieliznę, ja staniki noszę usztywniane, ale bez wkładek push up
a jeśli chodzi o pranie to nic nie piorę ręcznie, wszystko idzie do pralki
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 23:40   #2658
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Ja lubię BsB do dziś a kochałam się w New Kids on the Block,ale pewnie ich nie pamietacie,za młode jesteście
Łooo, ja pamiętam

Cytat:
I dziś to stwierdzam z cała świadomością- bycie nauczycielem to strasznie męczący zawód- połowę tych dzieciaków bym pozabijała
Dokładnie, dlatego właśnie przerzuciłam się na dorosłych

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Ja z Triumpha mam prawie wszystkie staniki i powiem szczerze, że kupione tam staniki noszę czasem latami, więc jest to bardzo opłacalna inwestycja...
Moje ulubione i porządne staniki to z Triumpha i z Intimissimi. Te to się trzymają w niezmienionej postaci latami i w Triumphie mogę w ciemno kupować 75 B, zawsze leży jak ulał. Jejku, ostatnio w Intimissimi kupiłam super biustonosz Tak jakby gąbkowy, z wkładkami, super mięciutki materiał, coś jak mikrofaza, niezniszczalny i dobry jakościowo (a ja traktuję biustonosze po macoszemu - do pralki) i leży na mnie jak druga skóra. W ogóle lubię Intimissimi, a jakie majteczki wygodne sobie tam kupiłam .

Cytat:
Ja tak lubię,zarówno żele,jak i perfumy i balsamy do ciała,cięższe zimą,lżejsze latem,tak jakoś się nauczyłam dziwnie
No ja mam właśnie też tak Dopasowuję zapachy do pory roku. Wiosną/latem lubię lekkie, świeże, owocowe, a zimą cięższe i ciepłe.

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-05-31 o 23:43
Stary 2011-05-31, 23:55   #2659
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Cytat:
ale się zebrało na bieliznę, ja staniki noszę usztywniane, ale bez wkładek push up
a jeśli chodzi o pranie to nic nie piorę ręcznie, wszystko idzie do pralki
O matko z córką przecież rzeczy się strasznie niszczą w pralce! Ja połowę ciuchów ręcznie piorę, tym bardziej że moja garderoba jest mocno kolorowa i sporo rzeczy farbuje..

A ja zaproponuję przejście z tematu stanikowego na stroje kąpielowe
Chciałam zakupić strój właśnie ze zwykłym usztywnianym stanikiem bo mi cyce wylatują z poprzedniego i jak zwykle pokusiłam się o kolejne bikini do kolekcji i to we wściekle różowym kolorze miałam akurat zniżkę więc zapłaciłam ledwie 40zł i jestem bardzo zadowolona a tak w ogóle to poszukuję jakiegoś seksownego monokini tak mi się marzy odkąd zobaczyłam w jakimś teledysku laske w takim jakimś wzorzystym monokini może skojarzycie co to za teledysk, bodajże hit zeszłego lata, chyba czarny facet śpiewał, laseczki w basenie, ogólnie imprezka jakaś... Tak lubiłam tą piosenkę a za cholerę sobie nazwy nie przypomnę

Edytowane przez dianuseeek
Czas edycji: 2011-05-31 o 23:57
Stary 2011-05-31, 23:58   #2660
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Haha Tonia to Ty się na swój widok w bieliźnie podniecasz?
Haha to tak trochę przenośnie jak ubieram stanik to chce czuć sie w nim dobrze, tz ma być tez ładny a nie tylko wygodny wtedy poprostu czuje sie lepiej, nawet jeżeli go nie widac
Stary 2011-06-01, 00:02   #2661
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
O matko z córką przecież rzeczy się strasznie niszczą w pralce! Ja połowę ciuchów ręcznie piorę, tym bardziej że moja garderoba jest mocno kolorowa i sporo rzeczy farbuje..
ciuchów mam sporo i szybciej mi się znudzą niż zniszczą, nieraz prawie nowe oddaje do opieki społecznej
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 00:06   #2662
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Cytat:
Haha to tak trochę przenośnie jak ubieram stanik to chce czuć sie w nim dobrze, tz ma być tez ładny a nie tylko wygodny wtedy poprostu czuje sie lepiej, nawet jeżeli go nie widac
Wiem, wiem zażartowałam sobie Nie ma to jak nowa sexy bielizna - samoocena idzie w górę o sto procent
Cytat:
ciuchów mam sporo i szybciej mi się znudzą niż zniszczą, nieraz prawie nowe oddaje do opieki społecznej
Ech co racja to racja, chociaż ja mam tendencję do chomikowania i ciężko mi się rozstać z moimi ubraniami.. Ale też niedawno się zebrałam w sobie i dwa wielkie wory ciuchów zaniosłam do domu dziecka Oczywiście zapasy ciuchowe już zdążyłam uzupełnić
Stary 2011-06-01, 00:41   #2663
sheryl
szeryfcio

Cytat:
O matulu! Ja sobie życia bez pralki nie wyobrażam. Szkoda czasu i rąk na ręczne. A jeszcze jak widzę, że z tymi ciuchami nic tragicznego się nie dzieje i zalegają na półkach latami ... to już w ogóle .
W temacie strojów do kąpieli to tylko tyle, że juz dawno powinnam kupić sobie nowy.
Stary 2011-06-01, 01:19   #2664
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
piękna sukienka a co do kapeluszy to walczę sama ze sobą czy sobie kupić biały plażowy czy nie takie tanie są na allegro że chyba kupię,doraźcie proszę ten biały z kwiatkiem,nr 3 mnie kusi i chyba wezmę
http://allegro.pl/promocja-kapelusz-...632457262.html
super te kapelusze, pewnie wezmę, bo dla mnie w tym roku konieczność, dostałam jakiegoś uczulenia na czole i albo to na słońce albo słońce nasila, mimo kremu z filtrem wysokim a unikać nie mogę, bo kto z córką będzie po polku śmigał. New kidsów pamiętam też dzieciństwa, ale moją miłością był Micheal Jackoson w tych latach nawet z koleżanką planowałyśmy się pudłem wysłać do USA do niego hehe
Cytat:
Jestem tak padnięta, że szok- byłam dziś z córką na koncercie tanecznym. Co roku jej szkoła ma takie występy gdzie prezentują się dzieciaki z układem. Powiem Wam że się zauroczyłam maluszkami, które tak wymiatały przy "Waka, Waka" że do tej pory sobie podśpiewuję....
I dziś to stwierdzam z cała świadomością- bycie nauczycielem to strasznie męczący zawód- połowę tych dzieciaków bym pozabijała
hehe mi moja jedna daje w kość, a co dopiero cała szkoła czy klasa. A co do waki waki to moja Lilianka jest zakochana w tej piosence odkąd się pojawiła cał czas i woła łoka żeby jej włączyć na you tube, mimo że jeszcze dobrze mówić nie potrafi
Cytat:
Moje kolorki plus fiolet ciemny jeszcze i czerń
Cytat:

Chyba się skuszę na ten nivea na lato w sam raz i nawilża do tego
Co do bielizny to ja mam wieczny problem z kupowaniem biustonoszy i większość mam angielskich, bo mam miseczkę f. I to moja zmora niestety, bo mam już dość tych spojrzeń i idiotycznych komentarzy na ulicy, w szczególności jak idę z dzieckiem, mamą czy TŻ. Także cieszcie się, jak nie macie zbyt wiele
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 01:51   #2665
Oja 84
Zadomowienie

wiecie co, właśnie założyłam konto na allegro, tam pisze, że rejestracja jest darmowa a mimo to musiałam zrobić przelew na 1,01zl no i uruchomiłam usługę "płacę z allegro" powiedzcie mi czy za to się płaci? w ogole czy za prowadzenie mojego konta na all muszę coś płacić? jeszcze poczytam te ich regulaminy ale wszystkiego tam jest zbyt dużo jak na raz

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 06:42   #2666
Sarunieczka

Bry
Cytat:
Sarunieczko, a nie możesz się ładnie uśmiechnąć do Despy, żeby zamówiła Ci to, co chcesz kiedy będziesz na urlopie?
Nie,bo po urlopie będę spłukana i nie będę miała czym zapłacić

Cytat:

A ja zaproponuję przejście z tematu stanikowego na stroje kąpielowe
Chciałam zakupić strój właśnie ze zwykłym usztywnianym stanikiem bo mi cyce wylatują z poprzedniego i jak zwykle pokusiłam się o kolejne bikini do kolekcji i to we wściekle różowym kolorze miałam akurat zniżkę więc zapłaciłam ledwie 40zł i jestem bardzo zadowolona a tak w ogóle to poszukuję jakiegoś seksownego monokini
Ja też większość rzeczy piorę ręcznie
Monokini jejku co to jest,zaraz zaraz bo mi wyleciało z głowy
Też bym chciała nowe bikini,ale w tym roku jeszcze w starym(2 lata temu kupionym) pohasam po plaży

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
wiecie co, właśnie założyłam konto na allegro, tam pisze, że rejestracja jest darmowa a mimo to musiałam zrobić przelew na 1,01zl no i uruchomiłam usługę "płacę z allegro" powiedzcie mi czy za to się płaci? w ogole czy za prowadzenie mojego konta na all muszę coś płacić? jeszcze poczytam te ich regulaminy ale wszystkiego tam jest zbyt dużo jak na raz
Nie płaci się za prowadzenie allegro,wiem że jak się coś sprzedaje to jakąś prowizję się płaci,ale nigdy nie sprzedawałam więc nie wiem dokładnie ile co i jak...Usługa "płacę z allegro" jest wygodna,dawniej to miałam 3 karty na przeglądarce otwarte,z allegro,mejlem i mbankiem,a teraz tak wygodniej zrobili że latwiej zapłacić
Fajnie że założyłaś konto,tylko się nie uzależnij od zakupów ja ja
Stary 2011-06-01, 08:36   #2667
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
O matulu! Ja sobie życia bez pralki nie wyobrażam. Szkoda czasu i rąk na ręczne. A jeszcze jak widzę, że z tymi ciuchami nic tragicznego się nie dzieje i zalegają na półkach latami ... to już w ogóle .
W temacie strojów do kąpieli to tylko tyle, że juz dawno powinnam kupić sobie nowy.
to tak jak ja.. ja to tylko sukienki z cekinami prałam ręcznie.. więcej nic... tych szmatek w szafach jest tyle, że nawet jak coś się zmarnuje to bez żalu wyrzucę i nowe kupię (przynajmniej będe mogła zrobić kolejne zakupy ) kiedyś oczywiście przesadziłam i bluzeczkę wełnianą wrzuciłam do prania ze zbyt gorącą wodą.. zrobiła się tak mała że na misia synkowego weszła ale miałam radochę z tego zmniejszania
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 09:55   #2668
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Bry

Nie płaci się za prowadzenie allegro,wiem że jak się coś sprzedaje to jakąś prowizję się płaci,ale nigdy nie sprzedawałam więc nie wiem dokładnie ile co i jak...Usługa "płacę z allegro" jest wygodna,dawniej to miałam 3 karty na przeglądarce otwarte,z allegro,mejlem i mbankiem,a teraz tak wygodniej zrobili że latwiej zapłacić
Fajnie że założyłaś konto,tylko się nie uzależnij od zakupów ja ja
Ja sprzedawalam kiedyś dużo, więc powiem
Płaci się za wystawienie przedmiotu, ale to są grosze, zależy ile zdjęć ma być na aukcji i o jakiej rozdzielczości; czy przedmiot ma być wypromowany na stronie głownej (to już drogie); no i od ceny produktu. Zazwyczaj placę kilka groszy do 2 zl maksymalnie.
Natomiast jeśli się sprzeda to dodatkowo pobierana jest prowizja w wysokości 4% od końcowej kwoty sprzedaży (czyli 4gr od każdej złotówki).
Placę z allegro jest o tyle wygodne i bezpieczne, że po zakupie zamiast placić komuś na konto płacisz na swoje konto allegro a dopiero z niego przelewasz do sprzedawcy. Może i zawiłe ale dzieki temu sprzedawca nie zna Twoich danych bankowych. W dzisiejszych czasach trzeba niestety kryć dane gdzie się da.

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Dziewczyny czy któraś z Was widziala to avonowe pareo lub klapki? Jaka jest jakoś wykonania? Chodzi mi głównie o klapki czy warto i czy się nie rozlecą po 3 dniach?

Edytowane przez malutka84
Czas edycji: 2011-06-01 o 09:39
malutka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 10:27   #2669
sheryl
szeryfcio

Witam z "kakałkiem"

Cytat:
A to musiałaś uruchomić "płacę z allegro"? Mnie to uruchomili sami, bo ta opcja jest przymusowa, nie da się jej wyłączyć.... Dla Kupującego wygodne, dla Sprzedającego nie, bo pieniądze na koncie allegro potrafi trzymać do 6 dni ( i wtedy sobie oczywiście na naszych pieniążkach zarabia). Z rejestrację i utrzymanie konta nie płacę. Płaci się jak się sprzedaje; za wystawienie przedmiotu i prowizję od sprzedaży.

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
to tak jak ja.. ja to tylko sukienki z cekinami prałam ręcznie.. więcej nic... tych szmatek w szafach jest tyle, że nawet jak coś się zmarnuje to bez żalu wyrzucę i nowe kupię (przynajmniej będe mogła zrobić kolejne zakupy ) kiedyś oczywiście przesadziłam i bluzeczkę wełnianą wrzuciłam do prania ze zbyt gorącą wodą.. zrobiła się tak mała że na misia synkowego weszła ale miałam radochę z tego zmniejszania
no oczywiście, są rzeczy, które tylko do ręcznego się kwalifikują; z cekinami, czy innymi dodatkami, wełniane... to oczywiste i się stosuję ale cała reszta moze spokojnie iść do pralki i nic się nie dzieje
A jeszcze w nowoczesnych pralkach są delikatne programy... no ale zakup takiej pralki jeszcze przede mną, pewnie w przyszłym roku .

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-06-01 o 10:30
Stary 2011-06-01, 11:29   #2670
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:

no oczywiście, są rzeczy, które tylko do ręcznego się kwalifikują; z cekinami, czy innymi dodatkami, wełniane... to oczywiste i się stosuję ale cała reszta moze spokojnie iść do pralki i nic się nie dzieje
A jeszcze w nowoczesnych pralkach są delikatne programy... no ale zakup takiej pralki jeszcze przede mną, pewnie w przyszłym roku .
ja mam Bosch z tym delikatnym programem ale obserwowałam co się dzieje podczas tego prania to stwierdziłam że te rzeczy chyba będa brudne .. w sumie nie były, ale go nie lubię jakoś - on tylko moczy i buja, nie kręci prawie wcale
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości