|
|
#2641 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
![]() Cytat:
no i turkus i czerwień,ostatnio szafir i wrzos teżBędziesz się śmiać ale nawet ja na naszym ogromnym dworcu krakowskim się gubię najwyżej będziemy obie udawać turystkiteż macie tu na wizażu na górze z prawej reklamę żeli pod prysznic Original Source? mam taki,o "smaku" Mango/Macadamia,jest boski Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-05-31 o 21:01 |
||
|
|
|
#2642 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mi to nie przeszkadza udawać turystkę bo nią będę a mi się to ostatnich czasów bardzo często zdarzaTeż mam i właśnie zastanawiałam się nad nim
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ile taki cudak kosztuje?![]() Ja się zakochałam w naszym musie truskawkowym |
|
|
|
|
#2644 | |
|
|
Cytat:
wiem że był w Rossmannie na promocji,ale po ile nigdy nie mam pamięci do cen![]() Moja trzy ukochane żele pod prysznic to: na lato: http://www.opinie.egospodarka.pl/zdj...-58884-big.jpg na wiosnę/jesień: http://sanoe.pl/photo/product_big/7/...7f868fc70f.jpg na zimę: http://znam.to/userfiles/R/091/R091-159b600.jpg ale Was dziś męczę linkami i fotkami
|
|
|
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
Palmoliva fioletowego to używam bez względu na porę roku, po ciężkim dniu.
Mam nadzieję ,że nie jestem jedyna- ale ja nie zmieniam zapachów mydeł czy żeli ze względu na porę roku i nawet nie staram się tak dopasowywać. |
|
|
|
#2646 | |
|
|
Cytat:
![]() jejku idę pod prysznic bo jestem padnięta ![]()
|
|
|
|
|
#2647 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
polecam również wizażowe forum o dobrze dobranych biustach bo jestem bardziej niż pewna że większość z Nas nosi źle dobrany rozmiar biustonosza [ja już się przestawiłam na właściwy rozmiar i zmiana jest ogromna]
"FITNESS ZMIENIA CIAŁO, ZUMBA® ZMIENIA TAKŻE DUSZĘ." Edytowane przez Wronia3 Czas edycji: 2011-05-31 o 21:58 |
|
|
|
|
#2648 | |||||
|
Raczkowanie
|
Dołączam do Was tutaj
![]() Cytat:
Cytat:
Też wolę w sklepach, ale jak mama idzie buszować na targu pół dnia to i ja się zabieram z nią to zawsze mi coś fajnego kupi bo na latanie po galeriach to już sobie muszę sama uzbierać![]() Cytat:
Ja też od zimy tej popierdzielam ciągle w legginsach, a te z drugiego linka u Ciebie boskie są! Jesteś super fotogeniczna i taka elegancka.. A swoją drogą to się Ciebie troszkę boję bo przypominasz mi bardzo moją fizyczkę z liceum ![]() Cytat:
Ja ostatnio kupuję bieliznę w Intimissimi, bo akurat fajnie mi rozmiarem pasuje Cytat:
ja tak robię i się nie niszczą Sukienki obie fajne, druga wręcz zaje*ista ![]()
![]() ![]() Edytowane przez dianuseeek Czas edycji: 2011-05-31 o 22:14 |
|||||
|
|
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez lubię intimisi, bo mam taki sam rozmiar i sporo tam jest dla mnie Nie lubie Triumpha, bo po pierwsze ciężko znalesc mi mój rozmiar, a po drugie te staniki jakoś mało mnie podniecająNiedawno sobie kupiłam pekacza z inglota, ale dostalam wadliwy, no to zlozylam reklamacje- mieli odzwonic, ale nie dzwonili juz dlugo to sama sie tam wybrałam. Pani normalnie nie wiedziała co powiedziec, zadzwoniła do szefowej, a ta kazala dać mi nowy- i wiecie co, dziewczyna normalnie dała mi, nie sprawdzając wogóle czy złozyłam reklamację, jak mam na nazwisko itd. A co do żeli pod prysznic to ostatnią też mam fazę na Palmolive (nasze avonowe mi sie mega znudziły)- kupiłam sobie kilka zapachów i myję sie takim, jaki mam humor akurat
|
|
|
|
|
#2650 | ||
|
|
Cytat:
A staniki piorę tylko ręcznie,układam je na mokro ładnie,majtusie zresztą też piorę w łapkach ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
a ten Nivea melonowy polecam,świeży zapach,a żel jest z olejkiem więc fajnie nawilża skórę,jest świetny Sarunieczka odlatuje do łóżeczka do jutra dziewczęta
|
||
|
|
|
#2651 | |||
|
szeryfcio
|
Sarunieczko, mnie się podobasz w sukience nr 4
![]() Cytat:
) i święty spokój, nikt za mną nie łazi, a jak ktoś nawet popyta to życzliwie i nie robi mi to problemu, mówię: dziekuję. No i generalnie, na bazarkach nic mi się nie podoba.Cytat:
chodziło o to, że jak postawiła go pionowo przy skórze, to on jej się wyrywał i leciał pochylony do przodu/ do tyłu i tak non stop, jakoś nie mogła go utrzymać w pionie ![]() Cytat:
Masz jakieś zdjęcie? Jakaś firma?
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-05-31 o 22:52 |
|||
|
|
|
#2652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc Kochana |
|
|
|
|
#2653 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie dobieram do pogody czy pory roku![]() Cytat:
Poszukam na necie, a jak nie to w weekend postaram się pstryknąć fotkę Sukienka jest z house'a, ale już ich nie ma Mam też koszulę z identycznego materiału i w ten sam deseń![]() Sarunieczko, a nie możesz się ładnie uśmiechnąć do Despy, żeby zamówiła Ci to, co chcesz kiedy będziesz na urlopie?
|
||
|
|
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2655 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dawaj drugi raz po odebranie reklamowanego lakieru jak inna ekspedientka będzie! ![]() Cytat:
No jak pierzesz ręcznie to nie wiem czemu się odkształcają.. ![]() Słodkich snów życzymy
|
|
#2656 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kupiłabym sobie któreś z tych legginsów bo są naprawdę boskie! tylko jest jedno ale- nie założyłam nadal konta na all, nigdy jeszcze niczego nie kupiłam na allegro...I muszę Ci coś jeszcze powiedzieć Sarunieczko. Otóż mam TAKĄ SAMĄ firankę jak Ty na tej drugiej fotce gwizdłam ją teściowej i powiesiłam w swoim pokoju, nawet obok niej teraz siedzę bo mam biurko w rogu obok drzwi na taras![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
ale się zebrało na bieliznę, ja staniki noszę usztywniane, ale bez wkładek push up
![]() a jeśli chodzi o pranie to nic nie piorę ręcznie, wszystko idzie do pralki ![]()
|
|
|
|
#2658 | ||||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i w Triumphie mogę w ciemno kupować 75 B, zawsze leży jak ulał. Jejku, ostatnio w Intimissimi kupiłam super biustonosz .Cytat:
Dopasowuję zapachy do pory roku. Wiosną/latem lubię lekkie, świeże, owocowe, a zimą cięższe i ciepłe.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-05-31 o 23:43 |
||||
|
|
|
#2659 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przecież rzeczy się strasznie niszczą w pralce! Ja połowę ciuchów ręcznie piorę, tym bardziej że moja garderoba jest mocno kolorowa i sporo rzeczy farbuje..A ja zaproponuję przejście z tematu stanikowego na stroje kąpielowe ![]() Chciałam zakupić strój właśnie ze zwykłym usztywnianym stanikiem bo mi cyce wylatują z poprzedniego i jak zwykle pokusiłam się o kolejne bikini do kolekcji i to we wściekle różowym kolorze a tak w ogóle to poszukuję jakiegoś seksownego monokini
![]() ![]() Edytowane przez dianuseeek Czas edycji: 2011-05-31 o 23:57 |
|
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2662 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma to jak nowa sexy bielizna - samoocena idzie w górę o sto procent ![]() Cytat:
Oczywiście zapasy ciuchowe już zdążyłam uzupełnić
|
|
#2663 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Szkoda czasu i rąk na ręczne. A jeszcze jak widzę, że z tymi ciuchami nic tragicznego się nie dzieje i zalegają na półkach latami ... to już w ogóle .W temacie strojów do kąpieli to tylko tyle, że juz dawno powinnam kupić sobie nowy.
|
|
#2664 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet z koleżanką planowałyśmy się pudłem wysłać do USA do niego heheCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do bielizny to ja mam wieczny problem z kupowaniem biustonoszy i większość mam angielskich, bo mam miseczkę f. I to moja zmora niestety, bo mam już dość tych spojrzeń i idiotycznych komentarzy na ulicy, w szczególności jak idę z dzieckiem, mamą czy TŻ. Także cieszcie się, jak nie macie zbyt wiele
|
||||
|
|
|
#2665 |
|
Zadomowienie
|
wiecie co, właśnie założyłam konto na allegro, tam pisze, że rejestracja jest darmowa a mimo to musiałam zrobić przelew na 1,01zl
no i uruchomiłam usługę "płacę z allegro" powiedzcie mi czy za to się płaci? w ogole czy za prowadzenie mojego konta na all muszę coś płacić? jeszcze poczytam te ich regulaminy ale wszystkiego tam jest zbyt dużo jak na raz
|
#2666 | |||
|
|
Bry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Monokini jejku co to jest,zaraz zaraz bo mi wyleciało z głowy ![]() Też bym chciała nowe bikini,ale w tym roku jeszcze w starym(2 lata temu kupionym ) pohasam po plaży![]() Cytat:
Fajnie że założyłaś konto,tylko się nie uzależnij od zakupów ja ja
|
|||
|
|
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale miałam radochę z tego zmniejszania
|
|
|
|
|
#2668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Płaci się za wystawienie przedmiotu, ale to są grosze, zależy ile zdjęć ma być na aukcji i o jakiej rozdzielczości; czy przedmiot ma być wypromowany na stronie głownej (to już drogie); no i od ceny produktu. Zazwyczaj placę kilka groszy do 2 zl maksymalnie. Natomiast jeśli się sprzeda to dodatkowo pobierana jest prowizja w wysokości 4% od końcowej kwoty sprzedaży (czyli 4gr od każdej złotówki). Placę z allegro jest o tyle wygodne i bezpieczne, że po zakupie zamiast placić komuś na konto płacisz na swoje konto allegro a dopiero z niego przelewasz do sprzedawcy. Może i zawiłe ale dzieki temu sprzedawca nie zna Twoich danych bankowych. W dzisiejszych czasach trzeba niestety kryć dane gdzie się da. ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Dziewczyny czy któraś z Was widziala to avonowe pareo lub klapki? Jaka jest jakoś wykonania? Chodzi mi głównie o klapki czy warto i czy się nie rozlecą po 3 dniach? Edytowane przez malutka84 Czas edycji: 2011-06-01 o 09:39 |
||
|
|
|
#2669 | ||
|
szeryfcio
|
Witam z "kakałkiem"
![]() Cytat:
Cytat:
ale cała reszta moze spokojnie iść do pralki i nic się nie dzieje ![]() A jeszcze w nowoczesnych pralkach są delikatne programy... no ale zakup takiej pralki jeszcze przede mną, pewnie w przyszłym roku .
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-06-01 o 10:30 |
||
|
|
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.

najwyżej będziemy obie udawać turystki

a mi się to ostatnich czasów bardzo często zdarza
nigdy nie mam pamięci do cen

, ale ja nie rozumiem osób, które kupują na bazarach, tak na powietrzu, czy w tych budach, dla mnie to jest nielogiczne, że tam sukienka za 70zł to jest tania, ale jak taka jest np. w reserved to już droga. Ja wolę kupować w sklepach, bo mam paragon, jakby się coś działo to mogę zrobić reklamację i nie będzie jakiegoś problemu, moja koleżanka właśnie uważa, że na bazarach jest taniej i jak jej się rozpruło na szwie to nie przyjęli jej reklamacji, a próbowała kilka razy

Poszukam na necie, a jak nie to w weekend postaram się pstryknąć fotkę
kupiłabym sobie któreś z tych legginsów bo są naprawdę boskie!
ale nikogo nie było w domu aby mógł mnie obudzic , a taka wykonczona wróciłam z pracy i se mysle 5 minutek poleże na słoneczku i zonk obudziłam się po 3 godzinach