|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
ja idę na koniec sierpnia na wesele do siostry tż, ale sukienkę już mam i dodatki też
|
|
|
|
#2582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A po drugie ceny są tam wysokie, pewnie przez wysokie koszty najmu. Np buty które ja sprzedaję po 60 tam są po 80 albo sukieneczka która w Ostrowcu na bazarku jest za 35 to tam kosztuje 48
|
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A o te sukienki, to mi chodzi o ostatni boks na samej górze. Na leśnej mają swój sklep Sukienki kosztują koło 150zł, ale są kapitalne i w ogóle nie trącą tandetą jak zdarza się na plantach |
|
|
|
|
#2584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że czerwiec mam napięty finansowo
|
|
#2585 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2586 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Ja sukienki tylko krótkie mam. Długich jakoś za dużo nie widuję, ale niektóre naprawdę są piękne.
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam ponad 50 sukienek
|
|
|
|
#2588 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
O to fajnie, że ci się podoba
![]() ![]() Mam nadzieję, że na mnie też będzie ladnie leżeć
|
|
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zadowolona jestem , tylko po umyciu głowy, muszę suszyć suszarką na okrągłej szczotce ale tego się spodziewałam, przy krótkich włosach zawsze więcej roboty niż przy dłuższych |
|
|
|
|
#2592 |
|
szeryfcio
|
Musso, ładne masz paznokcie
Wycinasz skórki czy odsuwasz?
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2594 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
teraz mam zamiar zapuścić trochę paznokcie, bo ostatnio nosiłam krótkie, bo niby nie modne były długie
jak nożem nie pociacham to raz dwa urosną a to zdjęcia jakie kiedyś nosiłam
|
|
|
|
#2596 |
|
szeryfcio
|
No, ładne
a ja takich bardzo długich nie lubię. Ostatnio lubię takie jak na Twoim zdjęciu z Modern Mauve i też trochę krótsze.
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkich nimi drapała, a kiedyś ten najmniejszy jej się nadłamał i sobie to tak urwała, że krew się pojawiła A u drugiej ręki miała takiego szpona, że wszędzie nim grzebała i zawsze był brudny...---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Sarunieczko, kupiłam sobie sól do stóp, ale jest fioletowa, a byłam przekonana, że będzie niebieska Ale B. krzyczał, żebym wzięła, więc kupiłam Kochana, teraz mi powiedz jak mam ją używać, bo nic na niej nie jest napisane Mam ją wsypać do zimne, letniej czy do bardzo ciepłej wody?
|
|
|
|
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie max to 3mm. No i zaraz mi sie srodkowe rozwajaja nie wiedziec czemu, bo tylko te.
Storczyki Edytowane przez Ewlyn Czas edycji: 2011-05-31 o 15:55 |
|
|
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko mnie nie bijcie
, ale ja nie rozumiem osób, które kupują na bazarach, tak na powietrzu, czy w tych budach, dla mnie to jest nielogiczne, że tam sukienka za 70zł to jest tania, ale jak taka jest np. w reserved to już droga. Ja wolę kupować w sklepach, bo mam paragon, jakby się coś działo to mogę zrobić reklamację i nie będzie jakiegoś problemu, moja koleżanka właśnie uważa, że na bazarach jest taniej i jak jej się rozpruło na szwie to nie przyjęli jej reklamacji, a próbowała kilka razy
|
|
|
|
#2601 |
|
patrysina
|
Sheryl- dziękuje za informację, ja od kilku dni nadrabiam wątek po trochu a nie było mnie zaledwie przez niecały weekend
Co do depilatora -czyli jednak muszę zainwestować i kupić taki depilator jak ten twój, no ja właśnie mam rowenty (o zgrozo jak się okazuje ) ale nigdzie mi z rąk nie ucieka choć faktycznie może to chodzi o prędkość i ilość tych pęsetek, co do bikini wbrew pozorom tam skórę mam mniej wrażliwą za to łydki na samym dole przed stopą to już tragedia, co do pach to od lat używam zwykłych jednorazówek i jest ok. Co do zakupoholizmu jestem z siebie dumna, pierwszy raz od niewiem jak dawna moje zamówienie z katalogu to zaledwie pilniczek do paznokci czyli groszowa sprawa, a pan paczkowy już dziś rano dzwonił i paczuszka czeka w domu na rozpakowanie ![]() Wógóle powiem Wam że kat 8 to u mnie jakaś totalna porażka zamówienie dość słabe jak u mnie bo prawie połowa tego co zwykle, przyrostu do AC też nie będzie bo taką kwotę wywalili że z takimi zamówieniami jak teraz to 5 katalogów bym musiała zbierać, ale za to dostałam info że jadę na konferencję |
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się bardzo długie paznokcie nie podobają, na dodatek mało praktyczne, ale takie lekko za opuszkę idealne
Niestety rzadko mam takie, bo mi sie strasznie łamią przy pracach domowych...Ja uważam, że jest urok kupowania na bazarkach...: - bardzo tanio - większa różnorodność niż w sieciówkach - satysfakcja jak upoluje się coś fajnego naprawdę tanio - brak ekspedientek natarczywie pytających"i jak się podoba?", "pasuje?""itp. - chodzenie po świeżym powietrzu a nie klimatyzowanych pomieszczeniach ![]() Podzielę się z Wami czymś co mnie ostatnio drażni: wszyscy moi znajomi są na Dukanie i cały czas o tym gadają...moim zdaniem ta dieta jest dla ludzi, którzy naprawdę powinni schudnąć...a tu moda się zrobiła i wszyscy na Dukanie...
|
|
|
|
#2603 | ||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Ja mam króciutki meszek na brzuchu ale taki jasny że nie przyszło mi do głowy go golić,w ogóle go prawie nie widać
![]() Cytat:
takie tanie są na allegro że chyba kupię,doraźcie proszę ten biały z kwiatkiem,nr 3 mnie kusi i chyba wezmęhttp://allegro.pl/promocja-kapelusz-...632457262.html Cytat:
![]() Ja za rok w czerwcu idę na wesele do kuzynko-przyjaciółki i już myślę o sukience ![]() wariatka ja liczę ile mam ale jakieś 10 może...zaraz poszukam zdjęcia jakiego typu sukienki lubię to Was pomęczę zdjęciami![]() Cytat:
![]() Cytat:
turkusową,bawełnianą,do kolan,zaraz poszuam fotek bo na pewno mam,cokolwiek sobie kupię,muszę przyjaciółce robic fotki
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-05-31 o 18:47 |
||||
|
|
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A New kidsow mam kasety do dziś Kochałam się w Jordanie |
|
|
|
|
#2605 | |
|
|
Cytat:
![]() Ejjj Mój Jordan mój !!! ![]()
|
|
|
|
|
#2606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zdarza mi się sporadycznie kupić coś na bazarach, ale głównie są to figi dla mnie lub bokserki dla B I wolę jednak plany niż bazar, bo moim zdaniem jakościowo są lepsze rzeczy Ostatnio kupiłam sobie świetne spodnie Koleś próbował wmówić mi, że to dżins, ale to nie to Trochę kolor mi się sprał po praniu, ale tyłek wygląda w nich wręcz nieziemskoWłaśnie moczę sobie stopy w śmierdziuchu
|
|
|
|
|
#2607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie się podoba ten jasny, taki klasyczny
|
|
|
|
|
#2608 | |
|
|
Cytat:
no niestety,ale tylko tam mają super push-upy z mega grubą gąbką-mam takie małe piersi Najbardziej lubię robić zakupy na allegro,tak się przyzwyczaiłam,że jak mam iśc coś przymierzyć to mnie cholera bierze w sklepach![]() Ja ostatnio-od zimy chodzę non stop w legginsach,nie wiem czy widziałyście takie a'la jeans,niektóre są fajne,pokażę Wam jakie mi przyszły właśnie ![]() http://allegro.pl/jeansy-rurki-leggi...614464881.html numer 2,ale jeszcze wezmę sobie któreś bo świetne są,mam też takie: http://allegro.pl/20-wyprzedaz-legin...585362463.html tylko granatowe ![]() a sukienka w której dziś łażę to taka jak na fotce nr 1,tylko sorki że zmięta jak robiłam kuzynce fotkę to mi się nie chciało prasować![]() a pozostałe to jedne z moich ulubionych które mam
|
|
|
|
|
#2609 |
|
|
Nie dam
miałam cały pokój w jego plakatach Moja kolezanka ma tyle lat co ja(34) i strasznie szaleje za Joe a do Jonathana wysyła listy,raz jej przysłał kartkę na święta co całemu facebookowi się pochwaliła |
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Sarunieczko czy jakoś szczególnie dbasz o linie ?
ahh kobitki spiekłam się dzisiaj masakrycznie , zasnełam na słoncu po pracy i dupa
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

Grafitowa w bardzo drobniutkie kwiaty - jasnoróżowe i ciemno-różowe, gdzieniegdzie szary i do tego truskawkowy lakier
A po drugie ceny są tam wysokie, pewnie przez wysokie koszty najmu. Np buty które ja sprzedaję po 60 tam są po 80 albo sukieneczka która w Ostrowcu na bazarku jest za 35 to tam kosztuje 48
Sukienki kosztują koło 150zł, ale są kapitalne i w ogóle nie trącą tandetą jak zdarza się na plantach

Wszystkich nimi drapała, a kiedyś ten najmniejszy jej się nadłamał i sobie to tak urwała, że krew się pojawiła
A u drugiej ręki miała takiego szpona, że wszędzie nim grzebała i zawsze był brudny...
Ale B. krzyczał, żebym wzięła, więc kupiłam
, ale ja nie rozumiem osób, które kupują na bazarach, tak na powietrzu, czy w tych budach, dla mnie to jest nielogiczne, że tam sukienka za 70zł to jest tania, ale jak taka jest np. w reserved to już droga. Ja wolę kupować w sklepach, bo mam paragon, jakby się coś działo to mogę zrobić reklamację i nie będzie jakiegoś problemu, moja koleżanka właśnie uważa, że na bazarach jest taniej i jak jej się rozpruło na szwie to nie przyjęli jej reklamacji, a próbowała kilka razy