Wypadające włosy - PODSUMOWANIE! - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-16, 15:11   #4051
xyoko
Zakorzenienie

Dot.: Wypadające włosy - PODSUMOWANIE!

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Myślę, że nie ma przeciwwskazań, aby do szamponu Dermeny dołączyć odzywkę z drogerii. Szampon ma działać na skórę głowy i na cebulki, a odżywka to kwestia indywidualna samych włosów.
Codo WAX-a, myślę, że nadmierne wypadanie włosów zwystępuje u tych dziewczyn, które mają osłabione cebulki włosowe. Mi po WAX-ie włosy nie wypadają, ale ja też już nie mam problemów z wypadaniem, więc zauważam odrostr nowych i grubszych włosków.
Myślę też, że jeśli po miesiącu-dwóch nie zauważysz żadnej zmiany, to można pomyśleć o zmianie tabletek. Może akurat te składniki które ma Merz Special nie są tym, czego potrzebuje Twój organizm.
Dziękuję za rady Mam zamiar brać merz special do końca tego drugiego opakowania i jak nie zobaczę poprawy - zmienić na vitapil.
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-16, 17:19   #4052
Angi74
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cini_mini Pokaż wiadomość
gaagatka - tak, wysoka prolaktyna moze wplywac na wypadanie wlosow. Pewnie tu chodzi o caly proces cyklu bo ta wysoka prolaktyna skads sie bierze , cos powoduje itd itp. Ale nawet dermatolog chial ode mnie badania na prolaktyne.
Jak mialas ok - to nie to, i dobrze i szkoda bo by bylo wiadomo..
Niestety zbyt wysoka prolaktyna = wypadanie włosów.Tak jest w moim przypadku.leczyłam się na hiperprolaktynemię 3 lata...W tym tygodniu idę znowu do endo ,poniewaz odpusciłam sobie leczenie na rok.
Angi74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-16, 21:21   #4053
Skała
Przyczajenie

dziewczyny a co polecicie na lojotok?? mam straszny problem z wypadaniem wloskow lykam tabletki biore odzywki ale nic nie pomaga;(
Skała jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-16, 21:32   #4054
Anuska77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Skała Pokaż wiadomość
dziewczyny a co polecicie na lojotok?? mam straszny problem z wypadaniem wloskow lykam tabletki biore odzywki ale nic nie pomaga;(
W jakiej kondycji masz wloski przy tym lojotoku? Lupiez a jesli tak to jaki, rozdwojone i polamane wloski i co dotychczas uzywalas?
Anuska77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 10:28   #4055
virka
Zakorzenienie

Ale się grono powiększa...zatrważające to jest
Ja chyba złapałam doła, wczoraj po przeczesywaniu włosów palcami wyciągnęłam ich 50!! Później przy czesaniu wypadło około 70, a na ubraniach i podłodze, to już nie wspomnę, wszędzie moje kudły...
Jeszcze jak nie umyję to jest zdecydowanie lepiej, natomiast po umyciu , jest koszmar, poduszkę bym już sobie zrobiła z tych włosów...
Mam okres zwątpienia...

To się wyżaliłam...

Jednak mam nadzieję, że przynajmniej Wam się uda

Edytowane przez virka
Czas edycji: 2007-09-17 o 11:27
virka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 10:37   #4056
mamawiki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
dzisiaj nie wytrzymałam i umyłam włosy Gliss Kurem, bo Dermena nie dość że kiepsko myje, wysusza włosy to jeszcze powoduje u mnie coś na kształt łupieżu. Mam wrażenie niedomytej skóry głowy. Włosów wypadło więcej niż zwykle, ale może to kwestia tego, że w obfitej pianie z Gliss Kura zatrzymało się ich więcej na sitku. Nie wiem.
Trochę zmieniłam kurację.
Będę myć włosy zwykłym szamponem, a dopiero na umyte nakładać Dermenę.
Biorę już tylko Merz Spezial.
Co drugi dzień na noc sok na suche włosy sok z pokrzywy, a rano myję włosy i wcieram ampułkę Vichy.
Jak nas się tu dużo zrobiło.. to straszne

Wiesz ja mialam ten sam problem z Dermena. na jakis czas pomagła, ale pozniej pojawil sie okropny łupiez blehhh. przeszlam Na Garnier Neril i jest ok
mamawiki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 11:18   #4057
izuu
Wtajemniczenie

GG do izuu

Ja sobie kupiłam dzisiaj garnier neril i zobaczymy co to będzie, mam nadzieje, ze jeszcze bardziej mi włosków nie wysuszy... Do tego zakupiłam odżywkę hegron, ale to z braku funduszy:-P
izuu jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-17, 12:56   #4058
dziewczynka z zapałkami
Raczkowanie

GG do dziewczynka z zapałkami

ojj, ja tez juz mam chwile zalamania(ponownie wlasciwie). Niby bylo troche lepiej, przy myciu i plukaniu lecialo ok 15, przy rozczesywaniu tez cos kolo tego, a jak przeczesywalam palcami to tak po 2, 3. a wczoraj umylam i znow mi wypadlo 2 razy wiecej, dzis zlapalam za wlosy to w garsci mi zostalo 15 i tak pozniej kilka razy. masakra. a i tak mam naprawde malo wlosow. mysle zeby zaczac uzywac garnier(dotychczas uzywalam serii Radical), ale boje sie ze jeszcze mi sie lupiez zrobi...
dziewczynka z zapałkami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 14:29   #4059
mysza_87
Zakorzenienie

GG do mysza_87

Dziś standardowo wyleciało ponad 200 pomimo tych wszystkich specyfików w tym wody pokrzywowej z biostyminą w srodę idę do fryzjerki i oby się dziewczyna nie przeraziła garścią włosów jaka jej zostanie w ręce po myciu moich włosów
Stary 2007-09-17, 14:56   #4060
Skała
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Anuska77 Pokaż wiadomość
W jakiej kondycji masz wloski przy tym lojotoku? Lupiez a jesli tak to jaki, rozdwojone i polamane wloski i co dotychczas uzywalas?
moje wloski sie starasznie lamia, sa szorstki i wypadaja tak od kwietnia z malymi przerwami.. myslalam ze przejdzie samo i zaczelam dzialac dopiero w czerwcu roznymi odzywkami na wloski ale nic nie pomagaja... od dwoch miesiecy lykam slince a od miesiaca skrzypmax codziennie... myje wloski szamponem z rzepy dwa razy w tyg maseczke z olejku rycynowego( moge po tej maseczce stwierdzic ze wloski sa jakby bardziej gladkie w dotyku) plus do tego bioslink.. a mam takie duze platy lupiezu i jak narazie dzialal tylko dobrze na nie szampon z cazty zle wloski sie przyzwyczaily chyba i problem powrocil..
Skała jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 15:42   #4061
mamawiki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dziewczynka z zapałkami Pokaż wiadomość
ojj, ja tez juz mam chwile zalamania(ponownie wlasciwie). Niby bylo troche lepiej, przy myciu i plukaniu lecialo ok 15, przy rozczesywaniu tez cos kolo tego, a jak przeczesywalam palcami to tak po 2, 3. a wczoraj umylam i znow mi wypadlo 2 razy wiecej, dzis zlapalam za wlosy to w garsci mi zostalo 15 i tak pozniej kilka razy. masakra. a i tak mam naprawde malo wlosow. mysle zeby zaczac uzywac garnier(dotychczas uzywalam serii Radical), ale boje sie ze jeszcze mi sie lupiez zrobi...
Nie bedziesz mula po Garnier Nerilu łupiezu, poniewaz jest on rowniez nazmiany skorne. ja mialam straszny problem wlasnie z lupiezem, suchymi wlosami, a po tej serri ( szmpon+tonik) wszystko wrocilo do normy a i nie wypada mi malo wlosow a i slicznie rosna
mamawiki jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-17, 17:17   #4062
gaagatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Ale się grono powiększa...zatrważające to jest
Ja chyba złapałam doła, wczoraj po przeczesywaniu włosów palcami wyciągnęłam ich 50!! Później przy czesaniu wypadło około 70, a na ubraniach i podłodze, to już nie wspomnę, wszędzie moje kudły...
Jeszcze jak nie umyję to jest zdecydowanie lepiej, natomiast po umyciu , jest koszmar, poduszkę bym już sobie zrobiła z tych włosów...
Mam okres zwątpienia...

To się wyżaliłam...

Jednak mam nadzieję, że przynajmniej Wam się uda

Cytat:
Napisane przez mysza_87 Pokaż wiadomość
Dziś standardowo wyleciało ponad 200 pomimo tych wszystkich specyfików w tym wody pokrzywowej z biostyminą w srodę idę do fryzjerki i oby się dziewczyna nie przeraziła garścią włosów jaka jej zostanie w ręce po myciu moich włosów

Mi po tej całej poprawie, ostatnio też więcej włosków wypada, cały czas mam nadzieję że to jednak przez tą zmianę miejsca zamieszkania . A nie przez hiperprolaktynemię. Niestety mam już spore wątpliwości bo okres mi się mocno spóźnia ale tu znów mam nadzieję że to tylko przez tą zmianę .
To co najmocniej mnie niepokoi to wypadanie takich króciutkich włosków razem z tymi długimi, niestety są to te odrosty o które tak walczyłam, mam wrażenie że mam coraz większe prześwity, coraz mniej włosów . Zaczęłam brać Vita-femin ... błagam niech mi pomoże

gaagatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 17:46   #4063
scoryska
Raczkowanie

Witam Was !
Ja rowniez mam problem z wypadaniem wlosow. ALe rowniez choruje na tarczyce, wiec mam problemy z chormonami, tylko ze choruje od kilkunastu lat, badania robie systematycznie, no i biore odpowiednie lekki, a wlosy zaczely mi sie wpadac kilka miesiecy temu. Narazie wciaz szukam swojego cudownego srodka. Wax i rozne witaminy mi nie pomagaja. Wiec wciaz szukam no i mam nadzieje, ze znajade.
Mam takie pytanie, czy branie pigulek antykoncepcyjnych moze miec wplyw na wypadanie wlosow ??? bo tak mi sie wydaje, ze odkad zaczelam brac pigulki wlosy zaczely mi bardziej wypadac. przynajmniej mi sie tak wydaje.
scoryska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 19:16   #4064
Anuska77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Skała Pokaż wiadomość
moje wloski sie starasznie lamia, sa szorstki i wypadaja tak od kwietnia z malymi przerwami.. myslalam ze przejdzie samo i zaczelam dzialac dopiero w czerwcu roznymi odzywkami na wloski ale nic nie pomagaja... od dwoch miesiecy lykam slince a od miesiaca skrzypmax codziennie... myje wloski szamponem z rzepy dwa razy w tyg maseczke z olejku rycynowego( moge po tej maseczce stwierdzic ze wloski sa jakby bardziej gladkie w dotyku) plus do tego bioslink.. a mam takie duze platy lupiezu i jak narazie dzialal tylko dobrze na nie szampon z cazty zle wloski sie przyzwyczaily chyba i problem powrocil..
Zdaje mi sie, ze mamy podobny problem. Prawdopodobnie u mnie przyczyna wypadania sa problemy ze skora glowy. Niestety ciezko jest dobrac odpowiedni specyfik na te platki lupiezu. Mysle, ze ta luszczaca skora makabrycznie oslabia wlosy i nie pozwala rosnac nowym. A co to jest za szampon: cazty???? Nie bardzo zrozumialam co to za nazwa???
Anuska77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 19:18   #4065
jusii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez *kasieńka* Pokaż wiadomość
witam i ja ponownie.... jakieś połtora miesiąca temu zaczęlam kurację ampułkami Vichy, szamponem z tej serii, oraz mnóstwem pigułek róznej masci (Inneov, wyciąg ze skrzypu, Panthenon czy jakoś tak)... Niestety pod koniec lipca odstawiłam anty i nie dość, że mam bardzo wysoką prolaktynę, brak miesiączki, to jeszcze włosy zamiast się poprawić to wypadają jeszcze bardziej. Jestem załamana, za 3 tygonie mam ślub, jak tak dalej pójdzie to zostanę łysa do tego czasu... Nie wiem już co robić, brałam leki na obniżenie prolaktyny, za tydzień idę robić badania. Nie wierzę, że jeszcze jest coś wstanie mi pomóc... Łączę się w bólu...
Może u ciebie powodem wypadania jest po prostu stres przed ślubem Jeżeli tak to po pewnym czasie wszystko powinno wrócić do normy Gorzej jeżeli to jest sprawka hormonów to wtedy z leczeniem wypadania jest kiepsko wiem coś o tym
Musisz na pewno iść do lekarza i uregulować hormony a z tym nie jest łatwo i potrzeba duuuużo czasu
Nie martw się do wesela jeszcze tylko 3 tygodnie Gorzej by było jakby ślub był za 3 m-ce
Pozdrawiam

Cytat:
Mój fryzjer początkowo się bardzo dziwił pogarszającym się stanem włosów a teraz już się śmieje jak chcę się umówić i pyta co ma mi obcinać? Doprowadza mnie to do wściekłości

Cytat:
Napisane przez scoryska Pokaż wiadomość
Witam Was !
Ja rowniez mam problem z wypadaniem wlosow. ALe rowniez choruje na tarczyce, wiec mam problemy z chormonami, tylko ze choruje od kilkunastu lat, badania robie systematycznie, no i biore odpowiednie lekki, a wlosy zaczely mi sie wpadac kilka miesiecy temu. Narazie wciaz szukam swojego cudownego srodka. Wax i rozne witaminy mi nie pomagaja. Wiec wciaz szukam no i mam nadzieje, ze znajade.
Mam takie pytanie, czy branie pigulek antykoncepcyjnych moze miec wplyw na wypadanie wlosow ??? bo tak mi sie wydaje, ze odkad zaczelam brac pigulki wlosy zaczely mi bardziej wypadac. przynajmniej mi sie tak wydaje.
Tak tabletki mają wpływ na wypadanie patrz kilka wątków wcześniej http://www.wizaz.pl/forum/showthread...nie+w%B3os%F3w
jusii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 19:39   #4066
mysza_87
Zakorzenienie

GG do mysza_87

Cytat:
Napisane przez jusii Pokaż wiadomość
Mój fryzjer początkowo się bardzo dziwił pogarszającym się stanem włosów a teraz już się śmieje jak chcę się umówić i pyta co ma mi obcinać? Doprowadza mnie to do wściekłości
Oj żeby ta moja mi tak nie odpowiedziała, bo się z nią pożegnam raz na zawsze
Stary 2007-09-17, 21:32   #4067
cini_mini
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gaagatka Pokaż wiadomość

Mi po tej całej poprawie, ostatnio też więcej włosków wypada, cały czas mam nadzieję że to jednak przez tą zmianę miejsca zamieszkania . A nie przez hiperprolaktynemię. Niestety mam już spore wątpliwości bo okres mi się mocno spóźnia ale tu znów mam nadzieję że to tylko przez tą zmianę .
To co najmocniej mnie niepokoi to wypadanie takich króciutkich włosków razem z tymi długimi, niestety są to te odrosty o które tak walczyłam, mam wrażenie że mam coraz większe prześwity, coraz mniej włosów . Zaczęłam brać Vita-femin ... błagam niech mi pomoże
gaagatka a jak reszta Twoich hormonkow, oprocz prolaktyny wszystko w porzadku?
cini_mini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 21:36   #4068
virka
Zakorzenienie

gaagatko dziękuję

Widzę, że kilka z nas przeżywa kryzys w walce o włosy...
Dziewczyny może to chwilowe...
Nie dajmy się, bo włosom to dobrze nie robi...

virka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 06:36   #4069
elianka
Zakorzenienie

ufarbowałam łebek wybrałam krem koloryzujący venity, niby bez rozjasniaczy i bez amoniaku, może nie zsianuje mi włosów... wypadają zdecydowanie mniej.
mój program pielęgnacyjny: Łykam Humavit (już drugie opakowanie), co jakiś czas na noc olejek kokosowy, przed myciem nafta, po myciu seboradin, mgiełka radical, żeby łatwiej się układały. dodałam do odżywki trochę oleju rycynowego, a szaampon rozcieńczyłąm ziołami..... na razie działa

ogólnie to moje włoski wyglądają super, są mocne zdrowe błyszczące.. pojedyńcze rozdwojone końcówki czy połamańce to normalka przy włosach zaz ramiona, zresztą często są związane. Gdyby jeszcze przestały wypadać
Stary 2007-09-18, 07:35   #4070
izia17
Zadomowienie

GG do izia17

Ja też walczę z wypadającymi włosami. Na razie za krótko na efekty bo belisse łykam dopiero 12 dni, biorę też cynk no i zaobatrzyłam sie w seboradiny, wax naftę...

Kiedy mogę się spodziewać pierwszych efektów? Za miesiąc, dwa?
izia17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 08:42   #4071
gaagatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cini_mini Pokaż wiadomość
gaagatka a jak reszta Twoich hormonkow, oprocz prolaktyny wszystko w porzadku?
Ostatnio hormony badałam sobie ze 3 miesiące temu , wtedy wszystko było w normie. Ale organizm człowieka jest bardzo dynamiczny i non stop się zmienia, więc może powinnam znów zrobić badania ... tak myślę że jak nic się nie zmieni to tak właśnie zrobię

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
gaagatko dziękuję

Widzę, że kilka z nas przeżywa kryzys w walce o włosy...
Dziewczyny może to chwilowe...
Nie dajmy się, bo włosom to dobrze nie robi...
Tak wiem . Ale po prostu czasem aż chce się płakać, myślę że mnie rozumiesz

Cytat:
Hmm.. z tego co się orientuję to włosy masowo migrują po odstawieniu tabletek. Ja jak zaczęłam je brać (jeju jak to dawno temu było ) to nagle zamiast mojej standardowej normy w sitku po myciu (ok. 50) było tylko kilka !! ... wtedy mi się to baaaardzo podobało ale nie zdawałam sobie sprawy że jak odstawię tablety to w sitku będzie ich nagle ze 300 ... w efekcie tabletki (oprócz pewnej antykoncepcji) zdały mi się na tyle, że włosów wyleciała mi połowa ... szczerze? NIE WARTO JE ŁYKAĆ

Edytowane przez truskawkowawiosna
Czas edycji: 2007-10-04 o 07:58 Powód: post pod postem
Stary 2007-09-18, 09:00   #4072
mysza_87
Zakorzenienie

GG do mysza_87

Cytat:
Hmm.. z tego co się orientuję to włosy masowo migrują po odstawieniu tabletek. Ja jak zaczęłam je brać (jeju jak to dawno temu było ) to nagle zamiast mojej standardowej normy w sitku po myciu (ok. 50) było tylko kilka !! ... wtedy mi się to baaaardzo podobało ale nie zdawałam sobie sprawy że jak odstawię tablety to w sitku będzie ich nagle ze 300 ... w efekcie tabletki (oprócz pewnej antykoncepcji) zdały mi się na tyle, że włosów wyleciała mi połowa ... szczerze? NIE WARTO JE ŁYKAĆ
ja jestem własnie w kropce spowodowanej tabletkami. Bo biorę je ze względu na zabezpieczenie przed ciążą, ale przez to nie bardzo moge zrobić badania hormonów, bo wyniki raczej nie wskażą problemu (o ile to wypadanie jest spowodowane hormonami, chociaż raczej nie sądzę). Z drugiej strony jak sobie pomyślę, ile mi wypadnie pod ich odstawieniu po prostu się załamuję, bo nie widzę wyjścia z tej sytuacji
Stary 2007-09-18, 09:05   #4073
gaagatka
Raczkowanie

Cytat:
ja jestem własnie w kropce spowodowanej tabletkami. Bo biorę je ze względu na zabezpieczenie przed ciążą, ale przez to nie bardzo moge zrobić badania hormonów, bo wyniki raczej nie wskażą problemu (o ile to wypadanie jest spowodowane hormonami, chociaż raczej nie sądzę). Z drugiej strony jak sobie pomyślę, ile mi wypadnie pod ich odstawieniu po prostu się załamuję, bo nie widzę wyjścia z tej sytuacji
Cytat:

A jakie tabletki bierzecie? Ja brałam Yasmin grrr...

Stary 2007-09-18, 09:11   #4074
spoczko_loczko
Raczkowanie

A ja wam poradzę szampon i odżywkę Pantene Por-V Intensywna Regeneracja bardzo pomaga na takie problemy ....
spoczko_loczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 09:32   #4075
mysza_87
Zakorzenienie

GG do mysza_87

Cytat:
Microgynon 21

Edit. Widziałam wczoraj w tv reklamę nowego szamponu i odżywki do włosów wypadających. Ale czy to nie chodzi raczej o włosy ktore wypadają, bo się złamały ?
Stary 2007-09-18, 09:35   #4076
kosmita77
Zakorzenienie

Cytat:
ja wlasnie go biore od kilku dni na wyrownanie hormonow... mam brac 4 miesiace... czy bedzie zle? jak myslisz, czy taki czas ich lykania moze sie zle skonczyc dla moich wlosow?
kosmita77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 09:41   #4077
gaagatka
Raczkowanie

Cytat:
Microgynon 21

Edit. Widziałam wczoraj w tv reklamę nowego szamponu i odżywki do włosów wypadających. Ale czy to nie chodzi raczej o włosy ktore wypadają, bo się złamały ?
Raczej do łamiących się ... Microgynon .... nie słyszałam o nim

Cytat:
Napisane przez kosmita77 Pokaż wiadomość
ja wlasnie go biore od kilku dni na wyrownanie hormonow... mama brac 4 miesiace... czy bedzie zle? jak myslisz, czy taki czas ich lykania moze sie zle skonczyc dla moich wlosow?
wiesz... to zależy od twojego organizmu, jak zareaguje na odstawienie hormonów, ale najczęściej jest właśnie tak że dziewczyny obserwują wypadanie włosów po odstawieniu hormonów, tylko że jedne większe a inne mniejsze . Ja miałam to większe

Stary 2007-09-18, 09:44   #4078
Copykat
Zakorzenienie

A po jakim czasie od odstawienia hormonow zaczyna sie wypadanie wlosow?

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 09:46   #4079
gaagatka
Raczkowanie

U mnie zaczęło sie po miesiącu.

Stary 2007-09-18, 10:18   #4080
kosmita77
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz... to zależy od twojego organizmu, jak zareaguje na odstawienie hormonów, ale najczęściej jest właśnie tak że dziewczyny obserwują wypadanie włosów po odstawieniu hormonów, tylko że jedne większe a inne mniejsze . Ja miałam to większe
dzieki mam nadzieje ze szybko Ci to minie i ze ja jakos bardzo nie odczuje skutkow ubocznych dzialania tabsów.
kosmita77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości