![]() |
#451 |
Killing me softly
|
Dot.: Wybory na wizazu czyli podsumowując...
Z pewną nieśmiałością odkopuję wątek, rok bez wyborów na Wizażu rokiem nieważnym
![]() Co się zmieniło? Pojawiły się nowe osobowości czy stara gwardia triumfuje? ![]()
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
chyba stara..przynajmiej z nowej nikt nie jest dla mnie tak zapamietywalny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Killing me softly
|
A ja mam kilka typów
![]() Hm, na pewno kogoś pominę, najwyżej potem edytuję ![]() DEBIUT ROKU Wyrak? Z pewnym smutkiem to stwierdzam, bo jaka z niego Wizażanka ![]() ![]() ![]() ![]() GADUŁA Fresa, znów ![]() PĘDZIWIATR Hmmm... długo długo nic ale może wazonik? ![]() NA NIĄ ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ Tu jest problem bo nie utrzymuję aż tak bliskich kontaktów ![]() ![]() MĘŻCZYZNA Przez swą częstotliwość pojawiania się, znowu Wyrak. AVATAR Lubię avatar nati_xxx z rysunkowym kotem. I Hultaja za wspaniałego Johnny'ego ![]() ![]() PODPIS Spodobał mi się podpis Margitty (bardzo lubię "Tren Fortynbrasa"). I jeszcze kropki75. NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDŹ Tu raczej nie zmienia się nic. Moje typy sprzed lat są aktualne, ze wskazaniem na awię, z którą najczęściej się zgadzam ![]() ![]() ![]() bess i backie. Goldfish. Pewnie i tak o kimś zapomniałam ![]() PRZEPISY Na forum Kulinarne nie zaglądam. TWÓRCZOŚĆ Nikt mnie nie zachwycił na MM. Agabil już prawie się nie pojawia, Femme Banale nie ma wcale ![]() MOD Lubię rambo i aniołka tasmańskiego. I lubię lexie i Laurę ![]() ![]() Tak to wygląda.
Nienawidzę nieoświeconego tłumu i unikam go. Edytowane przez Lukrecja_Borgia Czas edycji: 2008-12-25 o 18:45 Powód: uzupełnienie ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, nie wyobrażam sobie tego miejsca bez was. ![]() W pozostałych kategoriach nic mi nie przychodzi do głowy, chyba muszę się dłużej zastanowic. ![]()
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2008-12-25 o 18:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() Ściskam Cię mocno i życzę Pogodnych Świąt |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS. Hultaj sie duzo bardziej na ten tytul ode mnie nadaje, tylko wystarczy czaosowo to nieco nagiac ![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Konto usunięte
|
DEBIUT ROKU Reijel, czyli Matka Założycielka
![]() ![]() GADUŁA Fresa. Choć nie zawsze mamy podobno zdanie, często zaglądam, dzięki Jej wypowiedziom, na wątki na które sama bym nie spojrzała. PĘDZIWIATR Brak. NA NIĄ ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ Lemoorka ![]() ![]() MĘŻCZYZNA stary_pryk zdecydowanie ![]() ![]() AVATAR Indywidualny av Luby. PODPIS Wszystkie krótkie. Często zwracam uwagę na podpisy, niektóre bardzo mi się podobają, ale w tej chwili nie pamiętam żadnego ![]() NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDŹ Z pewnością takiej nie ma. Tzn. ![]() PRZEPISY Nie bywam na Kulinariach TWÓRCZOŚĆ Lenaart - biżuteryjka, robiąca piękne wrapy, Kasia83 - biżuteryjka, wyczyniająca z koralikowej drobnicy istne dzieła sztuki, Mandalaa - biżuteryjka, czarująca fimo MOD Lexie i Marwari, których wypowiedzi ostatnio zadziwiająco często są zgodne z moimi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#458 | ||
Killing me softly
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No i już nie przesadzjmy z tym smutkiem, jakoś przeżyję ![]()
![]() |
![]() |
#459 |
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10206158]DEBIUT ROKU Reijel, czyli Matka Założycielka
![]() ![]() (...) [/quote] Czuję się zaszczycona ![]() DEBIUT ROKU TmargoT GADUŁA ROKU Wyrak PĘDZIWIATR Wazonik ![]() NA NIĄ ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ Lena_20 - wiem, że zawsze mnie rozśmieszy ![]() MĘŻCZYZNA stary_pryk, tutaj nie mam najmniejszych wątpliwości ![]() AVATAR E i jej "Come to the dark side - we have COOKIES." PODPIS "Jeśli chcesz, znajdziesz sposób, jeśli nie chcesz, znajdziesz powód." Pardon, nie pamiętam autorki ![]() NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDŹ Klarissa PRZEPISY ciasto czekoladowe w 5 minut - nie wiem kogo, ale wielbię! TWÓRCZOŚĆ Szajajaba - podziwiam wszystkich posiadających cierpliwość do włóczki i drutów MOD lexie, L_V
Edytowane przez Reijel Czas edycji: 2008-12-25 o 23:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Wtajemniczenie
|
Lukrecja - dziękować
![]()
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie wygrywa Wyrak wszedzie go pelno i mowi zazwyczaj bardzo sensownie
![]() Jest cale mnustwo dziewczynek w okolicy lat 15-stu ,pod bardzo podobnymi nickami i awatarami i one tworza jak dla mnie taka zapelniajaca obecnie Wizaz mase. ![]() Bardzo mozliwe ze mi to przeszkadza bo jestem juz powoli za stara na forum plotkowe, a ciekawych tematow jest coraz mniej. Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-26 o 08:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Zakorzenienie
|
Lena20 za poczucie humoru na pewno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o podpis- dla mnie bezapelacyjnie wygrywa goldfish3000
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to fakt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Konto usunięte
|
DEBIUT ROKU
Ag4, którą znam z pewnego społecznościowego wątku z zadziwiającą liczbą trzydziestu kilku postów dziennie. ![]() GADUŁA Jak dla mnie wygrywa Hultajowa i myślę, że ona wie dlaczego. ![]() ![]() PĘDZIWIATR W tym roku typów brak. Za całokształt - benito ( ![]() ![]() MĘŻCZYZNA Wyrak <trzepocze rzęsami> ![]() AVATAR aniolek-tasmanski. ![]() PODPIS pani_smith. ![]() TWÓRCZOŚĆ Candy Killer na MM. ![]() MOD Zamiast moda admin - zlosliwiec ![]() ![]() NA NIĄ ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ Tutaj przypomniała mi się jedna osoba, ale nie przywołam jej nicku. ![]() Sądzę, że będzie wiedziała... NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDŹ Istnieje kilka typów, które czasem mnie zadziwiają i które doceniam za całokształt, lecz niech to również pozostanie moją tajemnicą. ![]() I wreszcie... PRZEPISY ![]() Wbrew pozorom, ten post sprawił mi trochę trudności. Pomijając fakt, że po raz pierwszy widzę ten wątek. ![]() Edytowane przez cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 Czas edycji: 2008-12-26 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Konto usunięte
|
Debiut roku -
![]() Gaduła - Fresa Pędziwiatr - ![]() Na nią zawsze możesz liczyć - AryaxD, Titania, oraz wszystkie koleżanki - Rossmannomaniaczki ![]() Mężczyzna na Wizażu - Wyrak Avatar - żaden nie zapadł mi aktualnie w pamięć Podpis - samanta00 Najsensowniejsza wypowiedź - również żadna nie utkwiła mi w pamięci Przepisy - adrijah Twórczość - Titania, Dzozefina, Katosu Moderator - Laura1112, Złośliwiec |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No tak, Benia potrafila ![]() Cytat:
![]() To zazwyczaj warte podkreslenia ![]() Swoja droga, pewna wizazanka juz kilkukrotnie wyszla do mnie ze stwierdzeniem, ze jestem kobieta udajaca faceta ![]() ![]() Tu wychodzi jak rozne sa gusta, ja generalnie omijam posty Leny... Cytat:
Architekt80 Asiulkaa Backie Carolinascotties Cava Fresa Goldfish3000 Hultaj Klarisaa Lexie Luba Lukrecja Borgia Rena Sabbath Syntagma Niestety skleroza nie boli, acz dokucza bo juz wiem ze opuscilem przynajmniej kilka zaslugujacych na to nickow, w kazdym razie - mile panie wymienione i te nie, piszace ciekawie, wciagajaco, madrze, zabawanie - to dzieki wam siedze tutaj tyle ile siedze. Dziekuje bardzo ![]() Z modow chcialbym wyroznica Agabil, Aniolek Tasmanski, Laura2112, Lexie, Rambo, Taverney. Nagroda specjalna "1000 awatarow na minute" - TmargoT. Co do facetow, niestety, brakuje tu samcow (sam robie co moge kurka ![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. Edytowane przez Wyrak Czas edycji: 2008-12-26 o 14:09 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to są nominacje ,czy nagrody rozdane ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem tylko ,że kosztowało mnie ono tydzien nerwówki i mała zadyma. JA WAS WSZYSTKICH JA LA WIU,WIĘC NIE WYMIENIAM NIKOGO. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Wtajemniczenie
|
Nie typujcie tak tego Wyraka, bo jeszcze zostanie
![]() ![]() Co do przepisów: Adrijah ![]() ![]() Sensownymi wypowiedziami raczą nas Doris1981 oraz Lexie.
![]() |
#471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fakt, ostatnio malo zagladalam ... jedyny makijaz jaki widzialam z glownej to mikolajkowy. Czy bylo cos wczesniej> czy jest jakies archiwum> uwielbiam ogladac Twoje makijaze i chetnie obejrzalabym cos, ostatnie ogladalam chyba ..z kwietnia?? jakos tak..
![]() |
![]() |
#472 |
Zakorzenienie
|
a czy całkiem spoko jest jeszcze na wizazu??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Konto usunięte
|
Nie. Przynajmniej nie pod takim nickiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#474 |
Konto usunięte
|
A założycielka tego wątku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
Mezczyzna na wizazu - Leuwen, Wyrak, Stary_Pryk i oczywiscie FacetnaPustyni, ktorego teraz, niestety, nie mam przyjemnosci czytac.
Najsensowniejsza wypowiedz - Niezapomniana Tama. Przepisy - Lullaby22. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#476 | ||
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli kilka miesiecy gdzies musialam przeoczyc, chyba ze mialas przerwe; ) szkoda, ze nie mozna nigdzie ich komentowac ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
okrutnica jakaś... |
![]() ![]() Dziękuję bardzo, wzruszyłeś mnie ![]() Muszę pomyśleć nad moim podsumowaniem tego roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
niestety ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.