Województwo Pomorskie - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-20, 11:55   #2971
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087
Dot.: Województwo Pomorskie

heh Dorota jak masz to jasne wklejaj pokarz cudenka

heh a tak wogole nie powiedzialam wam mama bedzie jutro brala na firme dla siebie telefon komorkowy heh chce ja troche zagadac to moze tez dla mnie weznie upatrzylam juz sobie takie go slicznego srebrnego simensa
ehhh tylko ja bym wolala na karte a nie na abonament
eehhh jeszcze pomysle mam caly dzien
Stary 2006-11-20, 12:00   #2972
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

agus ja nie znam odp na twoje pytania bo jak pisalam nie robilam tego jeszcze wiec nic nie wiem, zrobie dzis na probe z 10dag migdalow zobaczyc co z tego wyjdzie a w przepisie bylo tez ze zamiast rumu amaretto ale ja mam rum w domu wiec zrobie z rumem..nie wiem czy olejek rumowy mozna uzyc zamiennie, czy to chodzi tylko o smak czy np o alkohol...

neska ja bylam u wiesi prawda...i powiem ci ze czekalam tydzien, to zalezy wszystko od ruchu, teraz przed swietami to moze byc wiecej, chociaz mysle ze jeszcze goraczka sie nie zaczela, wiec jedz zapisz sie albo zadzwon (telefon jest chyba na ich stronce, wystarczy w google wpisac bogna wrzescz i powinno znalezc)

grin_ajz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-20, 12:00   #2973
Neska
Rozeznanie

Ok to już pokazuję tylko wiecie to jest tylko nadruk, całość była wydrukowana na papierze czerpanym takim w starym stylu, wyglądało to naprawdę pięknie, niby nic takiego ale mi się podoba, lubię dłubać w tych programach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg A&P.jpg (53,3 KB, 6 załadowań)

Neska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-20, 12:03   #2974
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

neska bardzo ladne

i dziewczyny SETNA STRONKA NAM STUKNELA

aha i zapomnialam dodac wczesniej..aga zastanow sie nad siemensem...obecnie na rynku z tych bardziej popularnych marek siemens chyba jest najgorszy, moja bratowa pracuje w orange i mowi ze na siemensy jest najwiecej reklamacji...co nie znaczy ze ten twoj moze byc felerny, czasem tak bywa, ze zdarza sie jakies psujace sie egzemplarze...

Stary 2006-11-20, 12:07   #2975
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Agata dziekuje slicznie to jak zrobisz dzis to dasz znac boja moze dopiero jutro albo w srode bede robic

Dorota kartka sliczna naprawde

heh wlasnie tak patrze Agata ze zaczelam 100 stronke rany heh ale szybko poszlo a tak niewinnie sie zaczelo

heh Agata a moja mama wlasnie z Orange chce brac ten telefon w sumie to nieznam jeszcze opini o nim bo to stosunkowo nowy model teraz ten wprowadzony BenQ-Siemens EL71
ale moj brat od 5lat tylko simensy ma i jest zadowolony
Stary 2006-11-20, 12:17   #2976
Neska
Rozeznanie

dziękuję dziewczyny

Co do telefonu to ja nie doradzę, sama mam złomka który wymaga wymiany

Postaram się dziś umówić na wizytę do fryzjera

Asiu fajnie jest czasem opracować w ogródku Moi rodzice mają działeczkę blisko domu,to jest ich oczko w głowie, zawsze się tam opalałam i podjadałam czereśnie

Edytowane przez Neska
Czas edycji: 2006-11-20 o 13:33
Stary 2006-11-20, 12:21   #2977
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

heh ja tez zmykam musze wlosy do porzadku doprowadzic i jade do szpitala zaraz Tzecik pisal ze bedzie i pojedzie zemna

buzia

bede kiedy wroce
Stary 2006-11-20, 12:55   #2978
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

dziewczyny zrobilam juz ta mase...kurcze ja nie wiem czy zle przepis przepisalam ale grzejac do na ogniu jednolita masa sie nie robila wcale, taka krucha jest, zreszta czytalam opinie kogos ze tez tak mial to moze tak ma byc, moze w tej wilgotnej sciereczce dojdzie

agus na tej stronce masz parametry telefonu i opinie ludzi http://www.mobile.inspiracja.com/Ben...EL71,phone.php zawsze z niej korzystam jak szukam jakichs info o telefonach co do foniku to dla mnie osobiscie za kanciasty i taki duzy wyglada (ale to moze byc kwestia zdjecia)...ale z takich rozsuwanych zawsze mi sie samsungi podobaly

Stary 2006-11-20, 13:34   #2979
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Ojjooj ile naskobalyscie

Ja sie zle poczulam o 11 i polozylam sie na chwile...Wyszlo, ze spalam 3 godz.

Dorotko, ja tez ide do Wiesi, ale 19.12
Zapisz sie lepiejwczesniej,bo nic nigdy nie wiadomo - tel 058 344 06 12

Poza tym piekne zdjecie Takie delikatne.

Co do telefonow - ja tez sie przymierzam do zakupu jakiej malutkiej komoreczki.
Siemensy faktycznie sie zawieszaja Sama mam jednego juz 3 lata i nie bede wierna tej firmie. Teraz poluje na jakiegos Sony lub Nokie.

Jak sie powoli zbieram, bo do szkoly dzis na 17 ide A porzadek jeszcze musze zrobic i jakis obiadek...

Joanna22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-20, 16:46   #2980
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

hihi ale tej wiesi nagabilam klientek dwie kolezanki tez do niej wyslalam
ale naprawde mnie dobrze sciela i duzo ludzi jest zadwolonych
natomiast jesli ktoras chce miec odwazna i nowoczesna fryzure i nie boi sie eksperymentow moze isc do tego chlopaka lukasza chyba on takie ma ostre i odwazne ciecie

Stary 2006-11-20, 16:55   #2981
gosik24
Gość

Wink Dot.: Województwo Pomorskie

Cytat:
Napisane przez aga21087 Pokaż wiadomość
eehhhh to straszne niewiem co sie dzieje ale po tych wszystkich lekach jakie ostatnio biore poprawia mi sie ale za to zaczymam miec jakies klopty z plecami i nogami bardzo bola mnie krzyze i lydki zwlszca w lewej nodze

heh Gosia
moze wiesz czemu???? myslisz ze ma to zwiazek z tym wszystkim????
Witajcie kobitki,
Ledwo zasiadłam na kompik i już pisze, nie zdążyłam jeszcze przeczytać co tam naskrobałyście dziasiaj, ale zaraz nadrobię zaległości...

Aguś, widze ze mnie ubiegłaś z tym magnezem , nie zdołałam wczoraj wejść na wizaz...
Aga, troszke poczytałam i mam pytanko, jeśli chodzi o te twoje bóle w krzyżu i łydkach. Czy odczuwasz też drętwienie kończyn, kłucie i mrowienie, i osłabienie kończyn? pewnie u Ciebie to nic poważnego ale wole zapytać...

Asiu, heh, w ten weekend brat rzeczywiście był spokojniejszy, internet działa u mnie, jak widać, heh, ale jak zwykle prawie nie mogłam sie dopchać do kompika. Całe szczęście, dziś już swobodnie pisze bo brata nie ma....

Drogie kobitki, mogę Was poinformować, że znam temat mojej pracy magisterskiej. Brzmi tak : Identyfikacja i oznaczanie polidimetylosiloksanów liniowych w preparatach farmaceutycznych. Hmmm, niedługo dostanę jakieś wskazówki i będę tłumaczyć jakoweś artykuły anglojęzyczne, heh, tak w ramach pracy domowej, bo oczywiście w tym semestrze mam jeszcze normalnie zajęcia...heh
Stary 2006-11-20, 17:05   #2982
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

witam
ja juz chwille w domku ale był Tzecika a potem robilam liste osob co wplaciły pieniazki na opaske i troszke mi zeszlo staram sie nei myslec o glupotach
Jutro jade do szpitala mam byc na 14 niby jakies badanie ale wiecie czuje ze lekarka nie powiedziała mi prawdy i ze wyniki sa zle na dodatek czuje ze powiedzila o tym Tzecikowi i mi specjalnie nie powiedzieli by mnie nie denerwowac Niewiem czemu mam takie odczucia poprostu polorzylam sie zrobila mi USG wezwala na konsultacje ginekologa potem ortopede i jeszcze innego lekarza i cos tam na osobnosci rozmawiali potem kazala zrobic mi badanie krwi i pielegniarce kazała jak najszybciej doniesc wyniki i nawet mi ich nie dala jak zawsze
Czuje ze cos jest nie tak

do do telefonki mame przekonałam i wezmie mi go moze jeszcze dzis bedzie na zdjeciu faktycznie jakis taki duzy ale z tego co slyszałam ze te simensy nowej generacji chodza jak zloto
zobaczymy w praktyce Mialam juz 5 noki (kazda mi sie psuła zwlaszcza 3410) potem simensa (ukradli mi) 2 motorole z ktorych bylam bardzo zadowolona
no i teraz ten zobaczymy co to bedzie

heh Agata to daj znac jak ta masa mowisz ze cos nie tak wyszła
Asiu to milej nauki hhe zobacz na liste chetnych ile osob juz wplacilo twoje pieniazki tez doszly
Stary 2006-11-20, 17:25   #2983
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Gosiu co do tych bolow nie czuje jakiegos osłabienia mrowienia czy dretwienia poprostu nagle łapie mnie taki skurcz w nodze ze za stanac nie moge pomasuje i przejdzie ale wtedy czuje ze cala noga mnie boli i jest taka ciezka
Co do krzyzow czuje takie straszne kłucia najdziewneijsze ze wszytko z lewej strony a na lewym jajniku miałam zabieg
Stary 2006-11-20, 17:46   #2984
gosik24
Gość

Cytat:
witam
Jutro jade do szpitala mam byc na 14 niby jakies badanie ale wiecie czuje ze lekarka nie powiedziała mi prawdy i ze wyniki sa zle na dodatek czuje ze powiedzila o tym Tzecikowi i mi specjalnie nie powiedzieli by mnie nie denerwowac Niewiem czemu mam takie odczucia poprostu polorzylam sie zrobila mi USG wezwala na konsultacje ginekologa potem ortopede i jeszcze innego lekarza i cos tam na osobnosci rozmawiali potem kazala zrobic mi badanie krwi i pielegniarce kazała jak najszybciej doniesc wyniki i nawet mi ich nie dala jak zawsze
Czuje ze cos jest nie tak

do do telefonki mame przekonałam i wezmie mi go moze jeszcze dzis bedzie na zdjeciu faktycznie jakis taki duzy ale z tego co slyszałam ze te simensy nowej generacji chodza jak zloto
zobaczymy w praktyce Mialam juz 5 noki (kazda mi sie psuła zwlaszcza 3410) potem simensa (ukradli mi) 2 motorole z ktorych bylam bardzo zadowolona
no i teraz ten zobaczymy co to bedzie
Co do początku Twojej wypowiedzi, droga Aguś, nie wolno Ci tak myśleć, zabraniam!! Jakby było żle myśle że powiedzieliby Ci. Nie możesz sie zamartwiać nie widząc o co chodzi, heh Aga, bądź dobrej myśli, a jak bardzo Cie to dręczy to postaraj sie podręczyć TŻcika i coś wycisnąć z niego, sprawdzisz czy jest tak jak myślisz, czy coś ukrywają.

Aguś, a Ty jeszcze łykasz te hormony czy mogłaś je odstawić po zabiegu?
Co do tych bólów to nie będę Cie niczym straszyć, może lekarka ma racje z tym osłabieniem

Ale miałaś już tych telefoników. Ja nie moge raczej doradzić, bo cały czas mam 1 i ten sam, stary ale jary, jak to sie mówi.
A tym złodziejom od simensa to tylko tak: albo .............i
Stary 2006-11-20, 17:58   #2985
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Gosiu hormonow juz nie biore ostani raz gdy miałam zabieg
a co do wybadania Tzecika no własnie nad nim tak pracowałam i pytałami i pytałam i odczułam ze cos wie

heh brat juz dzwonił ze zalatwili wszystko i juz pedza do domu z telefonikami dlamnie ten simens mama wziela Sonego Eriksona k750i
heh juz sie doczekac niemoge
dam znac jak sie sprawuje
Stary 2006-11-20, 18:04   #2986
gosik24
Gość

Cytat:
Napisane przez Neska Pokaż wiadomość
Witajcie kobietki
Asiu a już miałam się wcześniej zapytać, co Wy macie w tym ogródku?? Co do pracz twórczych to mój ulubiony temat, uwielbiam malować, najbardziej ołówkiem (zawsze mam kartkę i ołówek w torebce, a nuż przyjdzie wena), akwarele - kiedyś, troszkę się zaniedbałam ale muszę kupić nowy sprzęt i zacząć, to mnie bardzo nastraja, daje mi pozytywna siłę do życia.
Bardzo lubię robić coś z niczego, wszelkie dekoracje do domu i nie tylko, ostatnio zaciekawił mnie temat decoupage, zbieram już pieniążki na materiały.

Co do miejsca spotkania, to rzeczywiście miejsce bardzo fajne, tylko no właśnie ceny chyba wysokie, ja podobnie jak Agata zadowolę się zwykłą, fajną knajpką z piwkiem Wiecie co, troszkę obawiam się terminu naszego spotkania, bo już dokładnie nie pamiętam to ma być 17 czy 19 grudnia? TŻ ma 16 urodziny a 17 imieninki i mieliśmy się gdzieś wybrać, ale to jeszcze kwestia do dyskusji, a znowuż zaraz po muszę już jechać do domu, pomóc w przygotowaniach świątecznych. Ojj oby nie
Heh, Asiu, Aga, Dorotko, ja to już pisałam ze uwielbiam dłubać w linoleum i w drzewie (jak na razie w lipie) ostatnio nawet zabrałam sie też za farbki, heh, no to sporo tu nas, artystycznych duszyczek...

Na forum o którym piszecie jeszcze sie nie natknęłąm ale obejrze sobie
na pewno fajne rzeczy tam są

A ogródeczek działkowy też jest u mnie w rodzinie, a ściślej mówiąc to aż 2 działki i oczywiście ja zwykle jestem na nie zaciągana w celu pomocy tacie w jakichś pracach....heh Kwaiatków jest tam niewiele, więcej warzywek

Co do miejsca spotkania to myśle, że znajdziecie coś odpowiedniego i nie aż tak drogiego. Co do daty spotkania sądzę, że coś jeszcze może sie zmienić, u mnie też nie wiadomo jeszcze co z zajęciami, na pewno sie zgadamy, kobitki, nie ma strachu....

OOOOO rzeczywiście strona nr 100, hmmm może by tak uczcić to?

Agatka, ale narobiłaś nam smaczku, jak minie ta przepisowa doba, napisz jak tam udały sie te marcepankowe wyroby
Stary 2006-11-20, 18:15   #2987
gosik24
Gość

Heh, ale mnie dziś na pisanie wzięło, hihih

Aguś, przypomniało mi sie coś, jak czytałam o tych lekach, które bierzesz. Wisz ze ten Divascan przeciwmigrenowy wykazuje swoje działanie dopiero po kilku tygodniach stosowania? Generalnie piszą ze terapia nie może trwać krócej niż 6-8 tygodni.

A wracając do tych spraw o żelastwach i witaminkach, jak ostatnio okazało sie ze mam niską hemoglobinke, to zaczęłam sobie parzyć wyciąg z liści pokrzywy. I mówię Wam jak dobrze sie czuje, hmmm, o niebo lepiej....
Heh, wiem ze tabletki to pewnie łatwiej bo nie trzeba sobie robic kłopotu z parzeniem itd. niektórym to bardziej odpowiada. Ale ja tak lubie ziółka, choć nie zawsze mają dobry smak, ehhh, niestety....ale za to działanie...

Neska, świetna kartka

Edytowane przez gosik24
Czas edycji: 2006-11-20 o 20:01
Stary 2006-11-20, 20:03   #2988
gosik24
Gość

Heh, Asia, Agatka widze Was, hih
Buziaki dla Was
Stary 2006-11-20, 20:05   #2989
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

witam wieczorkiem
gosik ale temat hihih ja to w ogole nie wiem o co chodzi

kurde agus ja nadal nie zaplacilam za opaske, do kiedy jest czas, obym sie nie spoznila ....sluchajcie a na poczcie mozna zaplacic? ja wam mowie, ze jestem ulomna pod tym wzgledem, nigdy nie musialam nic placic przelewem..a nie sorki na studia wplacalam oplate rekrutacyjna i wypisywalam ten druczek ale juz nie pamietam...tam jest miejsce na adres moj i twoj..ojej ale ze mnie tuman hihi

agus przychylam sie do zdania gosi, nie zamartwiaj sie na zapas, jutro wszystko sie okaze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-11-20, 20:14   #2990
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

ponownie sie zgłaszam

Gosia
a gdzie dlamnie buziaczek ? ale wstretna jestem upominam sie

Mam juz telefonik o plosem (fotka) narazie sie ładuje bo prawie bateria byla rozladowana ale jestem strasznie zadowolona z niego wyglada slicznie heh a dla kobitek to najwazniejsze dostałam gratis słuchaweczki i karte pamieci

Gosiu ale wiesz ja ten Divascan to juz od 2 lat biore z przerwami
heh temat pracy pieknyyyyyy szkoda tylko ze zielonego pojecia niemam o co w nim chodzi

Gadalam z TZecikiem juz wiem ukrywa cos ale kocham go wlasnie za to ze chce dlamnie zawsze najlepiej i nieche mnie martwic na zapas trudno jutro sie dowiem

Agata co do pieniazkow to czas jest do 30.11 ostatecznie na poczcie mozesz zapłacic na zwykłym druczku tam wszystko sie zmiesci i moj adres i twoj i nawet nick poradzisz sobie duza dziewczynka jestes
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg 142195045_1.jpeg (10,8 KB, 5 załadowań)
Stary 2006-11-20, 20:23   #2991
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

heh Gosia jestem za z okazji 100 stronki imprezka
Stary 2006-11-20, 20:39   #2992
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

agus a czy ty wiesz ze nowy telefon trzeba najpierw rozladowac do tego stanu ze sie nie da go juz wlaczyc i ladowac po 12 h i tak trzy razy? zebys sobie baterii nie skopala...

Stary 2006-11-20, 20:48   #2993
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Cytat:
Napisane przez grin_ajz Pokaż wiadomość
agus a czy ty wiesz ze nowy telefon trzeba najpierw rozladowac do tego stanu ze sie nie da go juz wlaczyc i ladowac po 12 h i tak trzy razy? zebys sobie baterii nie skopala...

heh ze tak fachowo powiem sformatowac bateryjke wiem wiem (dziekuje za rade ) własnie sie rozładował nawet sie nim nie nacieszyłam i teraz do jutra bedzie sie ładował
Stary 2006-11-20, 22:10   #2994
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

kobitki ja juz ide lulu musze wypoczac na jutro
wpadłam zobaczyc czy juz spicie heh widze Gosie i Agata tez aktywna ojj baby do spania marsz

a co z Asia wcieło ja chyba z tej szkole bidulka pewnie tak ja wymeczyli ze jak wrocila to odrazu poszla spac

heh a ja tak własnie luknełam do szafy hehe i tak sobie pomyslałam trzeba by było jakos elegancko ubrac sie na spotkanko nasze eehhhhh chyba zacisne pasa i jedna kupie ta spodniczke przydała by sie taka fajna do kozaczkow a moze w lumpiku jakas upatrze do tego czasu

buziaczki i slodkich snow niech wam sie misie i aniołki snia
Stary 2006-11-20, 22:15   #2995
gosik24
Gość

Cytat:
ponownie sie zgłaszam

Gosia
a gdzie dlamnie buziaczek ? ale wstretna jestem upominam sie

Mam juz telefonik o plosem (fotka) narazie sie ładuje bo prawie bateria byla rozladowana ale jestem strasznie zadowolona z niego wyglada slicznie heh a dla kobitek to najwazniejsze dostałam gratis słuchaweczki i karte pamieci

Gosiu ale wiesz ja ten Divascan to juz od 2 lat biore z przerwami
heh temat pracy pieknyyyyyy szkoda tylko ze zielonego pojecia niemam o co w nim chodzi

Gadalam z TZecikiem juz wiem ukrywa cos ale kocham go wlasnie za to ze chce dlamnie zawsze najlepiej i nieche mnie martwic na zapas trudno jutro sie dowiem
Oczywiście, cmokas i dla Ciebie, Aguś i dla Dorotki jeszcze też

Aguś, gratulacje nowej komóreczki

Hmm, temacik zobaczymy zobaczymy, z grubsza wiem o co chodzi, a w praktyce rozstrzygnie sie później. Podobno to jakaś nowość, niewiele o tym wiadomo i takie tam. Heh, a ja waszych tematów też pewnie nie rozumiałabym za bardzo, hihih
Stary 2006-11-20, 22:21   #2996
gosik24
Gość

Talking Dot.: Województwo Pomorskie

Cytat:
kobitki ja juz ide lulu
wpadłam zobaczyc czy juz spicie heh widze Gosie i Agata tez aktywna ojj baby do spania marsz
buziaczki i slodkich snow niech wam sie misie i aniołki snia
Też już mi sie powieki kleją i zaczynają opadać, więc zaraz sie zbieram do łóżeczka. Misio już na mnie czeka, oczywiście pluszowy, heh
Papatki, kobitki. Słodkich jak marcepanki snów...
Stary 2006-11-20, 22:24   #2997
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

o dziekuje za buziaczka dla ciebie nawet 2
heh jak bym powiedziała ze mam napisac prace o maskach termiczno-jonowych to kto wie moze tez byscie nei wiedziały
heh napewno dasz sobie rade z praca
telefonik zobaczymy jak sie bedzie sprawowala ale ma aparacik to na spotkanku bedziemy sobie foteczki pstrykac

oki teraz to juz naprawde zmykam buzia

kolorowych snow Gosia niech ci poduszka miekka bedzie
Stary 2006-11-20, 23:03   #2998
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

ja tez dzis posiedzialam troche, tez chyba powoli szykuje sie do spania
agus twoj aparat w tel to juz ciut lepszy od mojego wiec lepsze fotki beda hihih

zegnam was..slodkich snow

Stary 2006-11-21, 08:33   #2999
Neska
Rozeznanie

Ojojojo jak słodko-marcepankowo-buziaczkowo się zrobiło na wątku
Również przesyłam poranne buziaczki
Wczoraj zachciało mi się ćwiczyć i dzis ledwo wstałam z łózka, tak to jest jak się nie ćwiczy systematycznie Asiu a jak Tobie idzie, czy tak samo jak mi? od czasu do czasu? Napisz jak było w szkole

Aguś popieram dziewczyny, nie martw się na zapas, jak tylko dziś wrócisz koniecznie napisz co i jak, pamiętaj nosek do góry, będzie dobrze
A telefonik bardzo ładny, ojj ja też chcę, też chcę

Agata koniecznie napisz jak te kartofelki bo chyba zrobię na Mikołajki No tak Wiesia będzie miała wzięcie jeszcze nie dzwoniłam bo nie wiem jak z kasą, kurcze normalne"żądza pieniądza"

Gosiu my tu wszystkie artychy pod każdym względem Jeszcze nigdy nie widziałam prac zrobionych w linoleum, musi to ciekawie wyglądać, a w drzewie to już super. Mój brat też pracuje w drzewie, czasem robi małe płaskorzeźby czy figurki itp, kiedyś zrobił mi na urodziny taka wiekszą figurkę Afrykanina na takich cieniutkich nóżkach, super
A co do tego naparu z pokrzywy to możesz napisać na co jeszcze wpływa? Chodzi mi o jakieś herbatki które mogłabym pić zamiast faszerować się np. centrum czy falvitem, czy jest coś takiego?
Ciesze się ,że spodobała się Wam moja kartka, teraz troszkę szkolę się w PS w obróbce zdjęć
miłego dnia

Stary 2006-11-21, 08:46   #3000
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

dzien dobry raniutko

Ja jeszcze w pizamce ale zaraz juz sie ubieram
ale dzis zimno i brzydko na dworzu jej tak bym juz chciala alby spadł snieg by w pokoju stala choinka w radiu bylo slychac piekne koledy na dworzu swiecily cudnie lampki by wystawy sklepowe byly takie swiateczne eehhhhh to juz niedługo eehhhhh sie rozmarzylam

heh Dorota co do cwiczen heh chyba tez zaczne- eehhhh usiwadomiłam sobie ze nigdy nie cwiczyłam tak z własnej woli ale musze rozruszac moja bolace nogi
heh co do telefoniuku jak cos to porzyucze tylko krzycz głosno

oki zmykam na sniadanie ma ktos ochote na kakao??? bo ide grzac mleczko

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości