![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
heh Dorota jak masz to jasne wklejaj
![]() ![]() heh a tak wogole nie powiedzialam wam mama bedzie jutro brala na firme dla siebie telefon komorkowy heh chce ja troche zagadac to moze tez dla mnie weznie upatrzylam juz sobie takie go slicznego srebrnego simensa ehhh tylko ja bym wolala na karte a nie na abonament ![]() eehhh jeszcze pomysle mam caly dzien ![]()
![]() |
#2972 |
Wtajemniczenie
|
agus ja nie znam odp na twoje pytania bo jak pisalam nie robilam tego jeszcze wiec nic nie wiem, zrobie dzis na probe z 10dag migdalow zobaczyc co z tego wyjdzie
![]() neska ja bylam u wiesi prawda...i powiem ci ze czekalam tydzien, to zalezy wszystko od ruchu, teraz przed swietami to moze byc wiecej, chociaz mysle ze jeszcze goraczka sie nie zaczela, wiec jedz zapisz sie albo zadzwon (telefon jest chyba na ich stronce, wystarczy w google wpisac bogna wrzescz i powinno znalezc) ![]()
#2973 |
Rozeznanie
|
Ok to już pokazuję
![]() ![]()
#2974 |
Wtajemniczenie
|
neska bardzo ladne
![]() i dziewczyny SETNA STRONKA NAM STUKNELA ![]() ![]() aha i zapomnialam dodac wczesniej..aga zastanow sie nad siemensem...obecnie na rynku z tych bardziej popularnych marek siemens chyba jest najgorszy, moja bratowa pracuje w orange i mowi ze na siemensy jest najwiecej reklamacji...co nie znaczy ze ten twoj moze byc felerny, czasem tak bywa, ze zdarza sie jakies psujace sie egzemplarze...
#2975 |
Zakorzenienie
|
Agata
![]() ![]() Dorota kartka sliczna ![]() ![]() ![]() heh wlasnie tak patrze Agata ze zaczelam 100 stronke ![]() ![]() heh Agata a moja mama wlasnie z Orange chce brac ten telefon w sumie to nieznam jeszcze opini o nim bo to stosunkowo nowy model teraz ten wprowadzony BenQ-Siemens EL71 ale moj brat od 5lat tylko simensy ma i jest zadowolony
![]() |
#2976 |
Rozeznanie
|
dziękuję dziewczyny
![]() Co do telefonu to ja nie doradzę, sama mam złomka który wymaga wymiany ![]() Postaram się dziś umówić na wizytę do fryzjera ![]() Asiu fajnie jest czasem opracować w ogródku ![]() ![]()
Niemożliwe -> Nie istnieje Edytowane przez Neska Czas edycji: 2006-11-20 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Zakorzenienie
|
heh ja tez zmykam
![]() buzia ![]() bede kiedy wroce ![]()
![]() |
#2978 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny zrobilam juz ta mase...kurcze ja nie wiem czy zle przepis przepisalam ale grzejac do na ogniu jednolita masa sie nie robila wcale, taka krucha jest, zreszta czytalam opinie kogos ze tez tak mial to moze tak ma byc, moze w tej wilgotnej sciereczce dojdzie
![]() agus na tej stronce masz parametry telefonu i opinie ludzi http://www.mobile.inspiracja.com/Ben...EL71,phone.php ![]() ![]() ![]()
#2979 |
Zadomowienie
|
Ojjooj ile naskobalyscie
![]() Ja sie zle poczulam o 11 i polozylam sie na chwile...Wyszlo, ze spalam 3 godz. ![]() Dorotko, ja tez ide do Wiesi, ale 19.12 ![]() Zapisz sie lepiejwczesniej,bo nic nigdy nie wiadomo - tel 058 344 06 12 Poza tym piekne zdjecie ![]() Co do telefonow - ja tez sie przymierzam do zakupu jakiej malutkiej komoreczki. Siemensy faktycznie sie zawieszaja ![]() Jak sie powoli zbieram, bo do szkoly dzis na 17 ide ![]()
#2980 |
Wtajemniczenie
|
hihi ale tej wiesi nagabilam klientek
![]() ![]() ale naprawde mnie dobrze sciela i duzo ludzi jest zadwolonych ![]() natomiast jesli ktoras chce miec odwazna i nowoczesna fryzure i nie boi sie eksperymentow moze isc do tego chlopaka lukasza chyba on takie ma ostre i odwazne ciecie ![]()
#2981 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() Ledwo zasiadłam na kompik i już pisze, nie zdążyłam jeszcze przeczytać co tam naskrobałyście dziasiaj, ale zaraz nadrobię zaległości... ![]() Aguś, widze ze mnie ubiegłaś z tym magnezem , nie zdołałam wczoraj wejść na wizaz... ![]() Aga, troszke poczytałam i mam pytanko, jeśli chodzi o te twoje bóle w krzyżu i łydkach. Czy odczuwasz też drętwienie kończyn, kłucie i mrowienie, i osłabienie kończyn? pewnie u Ciebie to nic poważnego ale wole zapytać... ![]() Asiu, heh, w ten weekend brat rzeczywiście był spokojniejszy, internet działa u mnie, jak widać, heh, ale jak zwykle prawie nie mogłam sie dopchać do kompika. Całe szczęście, dziś już swobodnie pisze bo brata nie ma.... ![]() Drogie kobitki, mogę Was poinformować, że znam temat mojej pracy magisterskiej. Brzmi tak : Identyfikacja i oznaczanie polidimetylosiloksanów liniowych w preparatach farmaceutycznych. Hmmm, niedługo dostanę jakieś wskazówki i będę tłumaczyć jakoweś artykuły anglojęzyczne, heh, tak w ramach pracy domowej, bo oczywiście w tym semestrze mam jeszcze normalnie zajęcia...heh ![]() |
|
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2982 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja juz chwille w domku ale był Tzecika a potem robilam liste osob co wplaciły pieniazki na opaske i troszke mi zeszlo staram sie nei myslec o glupotach Jutro jade do szpitala mam byc na 14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czuje ze cos jest nie tak ![]() ![]() do do telefonki ![]() ![]() ![]() ![]() zobaczymy w praktyce Mialam juz 5 noki (kazda mi sie psuła zwlaszcza 3410) ![]() ![]() ![]() no i teraz ten zobaczymy co to bedzie ![]() heh Agata to daj znac jak ta masa ![]() ![]() Asiu to milej nauki hhe zobacz na liste chetnych ile osob juz wplacilo twoje pieniazki tez doszly ![]()
![]() |
#2983 |
Zakorzenienie
|
Gosiu co do tych bolow nie czuje jakiegos osłabienia mrowienia czy dretwienia poprostu nagle łapie mnie taki skurcz w nodze ze za stanac nie moge pomasuje i przejdzie ale wtedy czuje ze cala noga mnie boli
![]() Co do krzyzow czuje takie straszne kłucia najdziewneijsze ze wszytko z lewej strony a na lewym jajniku miałam zabieg ![]()
![]() |
#2984 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() Aguś, a Ty jeszcze łykasz te hormony czy mogłaś je odstawić po zabiegu? Co do tych bólów to nie będę Cie niczym straszyć, może lekarka ma racje z tym osłabieniem ![]() Ale miałaś już tych telefoników. Ja nie moge raczej doradzić, bo cały czas mam 1 i ten sam, stary ale jary, jak to sie mówi. A tym złodziejom od simensa to tylko tak: ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2985 |
Zakorzenienie
|
Gosiu hormonow juz nie biore
![]() ![]() a co do wybadania Tzecika no własnie nad nim tak pracowałam i pytałami i pytałam i odczułam ze cos wie ![]() heh brat juz dzwonił ze zalatwili wszystko i juz pedza do domu z telefonikami dlamnie ten simens mama wziela Sonego Eriksona k750i heh juz sie doczekac niemoge ![]() dam znac jak sie sprawuje ![]()
![]() |
#2986 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Na forum o którym piszecie jeszcze sie nie natknęłąm ale obejrze sobie ![]() na pewno fajne rzeczy tam są ![]() ![]() A ogródeczek działkowy też jest u mnie w rodzinie, a ściślej mówiąc to aż 2 działki i oczywiście ja zwykle jestem na nie zaciągana w celu pomocy tacie w jakichś pracach....heh ![]() ![]() Co do miejsca spotkania to myśle, że znajdziecie coś odpowiedniego i nie aż tak drogiego. Co do daty spotkania sądzę, że coś jeszcze może sie zmienić, u mnie też nie wiadomo jeszcze co z zajęciami, na pewno sie zgadamy, kobitki, nie ma strachu.... ![]() OOOOO rzeczywiście strona nr 100, hmmm może by tak uczcić to? ![]() ![]() Agatka, ale narobiłaś nam smaczku, jak minie ta przepisowa doba, napisz jak tam udały sie te marcepankowe wyroby ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2987 |
Gość
|
Heh, ale mnie dziś na pisanie wzięło, hihih
![]() Aguś, przypomniało mi sie coś, jak czytałam o tych lekach, które bierzesz. Wisz ze ten Divascan przeciwmigrenowy wykazuje swoje działanie dopiero po kilku tygodniach stosowania? Generalnie piszą ze terapia nie może trwać krócej niż 6-8 tygodni. A wracając do tych spraw o żelastwach ![]() ![]() Heh, wiem ze tabletki to pewnie łatwiej bo nie trzeba sobie robic kłopotu z parzeniem itd. niektórym to bardziej odpowiada. Ale ja tak lubie ziółka, choć nie zawsze mają dobry smak, ehhh, niestety....ale za to działanie... ![]() Neska, świetna kartka ![]() ![]() Edytowane przez gosik24 Czas edycji: 2006-11-20 o 20:01 |
![]() |
![]() |
#2988 |
Gość
|
![]()
Heh, Asia, Agatka widze Was, hih
![]() Buziaki dla Was ![]() |
![]() |
![]() |
#2989 |
Wtajemniczenie
|
witam wieczorkiem
![]() gosik ale temat hihih ja to w ogole nie wiem o co chodzi ![]() kurde agus ja nadal nie zaplacilam za opaske, do kiedy jest czas, obym sie nie spoznila ....sluchajcie a na poczcie mozna zaplacic? ja wam mowie, ze jestem ulomna pod tym wzgledem, nigdy nie musialam nic placic przelewem..a nie sorki na studia wplacalam oplate rekrutacyjna i wypisywalam ten druczek ale juz nie pamietam...tam jest miejsce na adres moj i twoj..ojej ale ze mnie tuman ![]() agus przychylam sie do zdania gosi, nie zamartwiaj sie na zapas, jutro wszystko sie okaze ![]()
#2990 |
Zakorzenienie
|
ponownie sie zgłaszam
![]() Gosia a gdzie dlamnie buziaczek ? ![]() Mam juz telefonik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gosiu ale wiesz ja ten Divascan to juz ![]() ![]() heh temat pracy pieknyyyyyy szkoda tylko ze zielonego pojecia niemam o co w nim chodzi ![]() Gadalam z TZecikiem juz wiem ukrywa cos ![]() ![]() ![]() Agata co do pieniazkow to czas jest do 30.11 ostatecznie na poczcie mozesz zapłacic na zwykłym druczku tam wszystko sie zmiesci i moj adres i twoj i nawet nick ![]()
![]() |
#2991 |
Zakorzenienie
|
heh Gosia jestem za z okazji 100 stronki imprezka
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2992 |
Wtajemniczenie
|
agus a czy ty wiesz ze nowy telefon trzeba najpierw rozladowac do tego stanu ze sie nie da go juz wlaczyc i ladowac po 12 h i tak trzy razy? zebys sobie baterii nie skopala...
#2993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh ze tak fachowo powiem sformatowac bateryjke wiem wiem ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
kobitki ja juz ide lulu
![]() ![]() wpadłam zobaczyc czy juz spicie heh widze Gosie ![]() ![]() a co z Asia wcieło ja chyba z tej szkole ![]() ![]() heh a ja tak własnie luknełam do szafy hehe i tak sobie pomyslałam trzeba by było jakos elegancko ubrac sie na spotkanko nasze eehhhhh chyba zacisne pasa i jedna kupie ta spodniczke ![]() ![]() ![]() buziaczki i slodkich snow niech wam sie misie i aniołki snia ![]() ![]()
![]() |
#2995 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Aguś, gratulacje nowej komóreczki ![]() ![]() Hmm, temacik zobaczymy zobaczymy, z grubsza wiem o co chodzi, a w praktyce rozstrzygnie sie później. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2996 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Papatki, kobitki. Słodkich jak marcepanki snów... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
o dziekuje za buziaczka
![]() ![]() ![]() heh jak bym powiedziała ze mam napisac prace o maskach termiczno-jonowych to kto wie ![]() ![]() heh napewno dasz sobie rade z praca ![]() telefonik zobaczymy jak sie bedzie sprawowala ale ma aparacik to na spotkanku bedziemy sobie foteczki pstrykac ![]() ![]() oki teraz to juz naprawde zmykam buzia ![]() ![]() kolorowych snow Gosia niech ci poduszka miekka bedzie ![]()
![]() |
#2998 |
Wtajemniczenie
|
ja tez dzis posiedzialam troche, tez chyba powoli szykuje sie do spania
![]() agus twoj aparat w tel to juz ciut lepszy od mojego wiec lepsze fotki beda hihih ![]() zegnam was..slodkich snow ![]()
#2999 |
Rozeznanie
|
Ojojojo jak słodko-marcepankowo-buziaczkowo się zrobiło na wątku
![]() Również przesyłam poranne buziaczki ![]() Wczoraj zachciało mi się ćwiczyć i dzis ledwo wstałam z łózka, tak to jest jak się nie ćwiczy systematycznie ![]() ![]() Aguś popieram dziewczyny, nie martw się na zapas, jak tylko dziś wrócisz koniecznie napisz co i jak, pamiętaj nosek do góry, będzie dobrze ![]() A telefonik bardzo ładny, ojj ja też chcę, też chcę ![]() Agata koniecznie napisz jak te kartofelki ![]() ![]() ![]() Gosiu my tu wszystkie artychy pod każdym względem ![]() ![]() A co do tego naparu z pokrzywy to możesz napisać na co jeszcze wpływa? Chodzi mi o jakieś herbatki które mogłabym pić zamiast faszerować się np. centrum czy falvitem, czy jest coś takiego? Ciesze się ,że spodobała się Wam moja kartka, teraz troszkę szkolę się w PS w obróbce zdjęć ![]() miłego dnia ![]()
#3000 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Ja jeszcze w pizamce ale zaraz juz sie ubieram ![]() ale dzis zimno i brzydko na dworzu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() heh Dorota co do cwiczen heh chyba tez zaczne- ![]() ![]() heh co do telefoniuku jak cos to porzyucze ![]() oki zmykam na sniadanie ma ktos ochote na kakao??? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.