Województwo Pomorskie - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-17, 16:39   #2941
gosik24
Gość

Wink Dot.: Województwo Pomorskie

Cytat:
Napisane przez aga21087 Pokaż wiadomość
melduje sie szybciutko bo sie obudzilam i narazie troszke przeszły mi bole

Było strasznie ale zabieg w miare szybko poszedł mialam juz o 9 rano trwal 30 minut był pod narkoza obudzilam sie kolo po 10 i strasznie mnie wszystko bolało dostalam 3 zastrzyki przeciw bolowe ja biedna myslalam ze niewytrzymam z bolu na szczescie Tzecik czował przymnie po 12 przyjechala pomnie mama i zabrala do domku spalam prawie do 18
jutro i przez 4 kolejne dni ma przyjezdzac by zobaczyc czy wszzystko jest dobrze i niema zadnych komplikacj jutro tez pani mam mi zapiusac jakies srodki przeciw bolowe bo dzis nic mi nie mozna brac
ogółem boli mnie wszystko koło jajnikow i sa bardzo spochniete lekarka kazala mi nosic przez tydzien luzniejsze spodnie a nalepiej spodniczki
to by bylo po krotce mojich dzisiejszych strasznych przezyc

a co z wami dziewczyny??
Agata to widze ze sie ładnie rozpisalas mam nadzieje ze promotor doceni twe starania gratuluje butkow ja jak dojde do siebie w przyszlym tygodniu to ide w koncu kupic ta kortke i moze tez butki

buzia
Witajcie kobitki
Zuch dziewczyna z Ciebie, Aguś. Żal mi Ciebie. Tyle musisz sie nacierpieć. Ale już chyba nie ma torbiela? Więc teraz musisz przeczekac ten czas aż wszystko sie ustabilizuje...mam nadzieje...

Ja wczoraj nie zdążyłam nic skrobnąć a wczoraj postanowiłam zrobić sałatkę kukurydziano-paprykowo-groszkowo-ryżowo-jajeczną, heh...ale nazwe jej nadałam, heh... mniam... miałam już dość jedzenia codziennie na śniadanie i kolacje cały czas chleba z serem lub z szynką. Odmiana podziałała od razu. Nie lubię monotonii, heh... Hmm, frytek nie zdarzyło mi sie robić, ale ja tak naprawde nie przepadam za frytkami..

Obejrzałam dziś sobie filmik, co by umilić sobie czas... hmmm... Diabeł ubiera sie u Prady... Średnio oceniam film, hmmmm......taki sobie.

Aaaa widzę Aguś że mnie widzisz, hihih
Stary 2006-11-17, 16:54   #2942
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087
Dot.: Województwo Pomorskie

Asia widze ze sporo klopatów z ta szkoła masz ale napewno bedziesz zadowolona jej jak ja bym chciala na zakupy nawet po opaske juz mam dosc tego łózka a przedemna jeszcze 3 dni lezenia
ehh powiem wam prawde w łózku najprzyjemneij lezy sie wtedy gdy trzeba wstac jak ma sie lezec z przymusu to juz nie tak fajnie

Gosia co do sałateczki mama tez robiła ostatnio bo mila ochote taka tez jajkowo-serowo-groszkowo-kukurydziano-ziemniaczano-marchewkowa
milo tak cos dla odmiany czasmi zjesc
a wiesz jakos nie ogladalam tego filmu heh jak pracowalam tam w wypozyczalni z nowosciami bylam na bierzaco teraz znów sto lat za murzynami

co do zdrowka czuje sie lepiej ale wszystko strasznie mnie boli najgorsze to tt ze nawet porzadnie ułozyc sie w lozku nie moge bo jak bym sie nie połorzyła to mnie boli
Stary 2006-11-18, 10:46   #2943
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Witajcie kobietki

Ja na sekundeczke z rana wpadlam, bo zaraz musze uciekac do lazienki suszyc wlosy.
Jak pisalam wczesniej idziemy dzis z TZ na zakupy jedzeniowe i moze opaske dla mnie jakas znajdziemy Ehh jak jak uwielbiam kupowac rozne bajery sobie

Dzis nie spalam pol nocy, bo straszna burza u mnie byla Boje sie jak tak glosno grzmi...Teraz swieci juz sloneczko i zapowiada sie piekny dzien wiec chyba porobie w ogrodku, bo ostatnio go zaniedbalam

No dobrze, uciekam do lazienki. Jak wroce to zjarze na pomorskie jeszcze.

Aga - jak sie dzis czujesz?

Milego, slonecznego i owocnego dnia
zycze wam kobitki

Joanna22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-18, 11:25   #2944
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

witajcie

mialam straszna noc niemoglam spac mialam koszmary a potem tak strasznie bolalmnie brzuch i z lewej strony jajnik zechba przez 3godziny plakalamsobie w podusie najgorsze to to ze jak tak niemoglam spac wyslaam TZecikowi smska a tej sie obudzil i jak przeczytal ze bardzo cierpie to zadzwonil chyba z 10 minut rozmawialismy biedny jeszcze go w nocy budze kolo 5 dopiero zasnelam

Bylam rano na zastrzyku przeciw bolowym jej ale bolalo Peralgin (czy Pyralgin to Gosia sie zna) ja wiem tylko ze okropnie bolalo ale teraz to przynajmniej troche przeszly mi bole

Kolezanka dzwonila ze wpadnie domnie kolo 15 bylana zakupach lumpkowych i mowila ze cos mi kupila

Asiu udanych zakupow naciagnij TZecika na ile sie da

Teraz troszke sobie powizazuje to moze przestane myslec o tym ze mnie boli

udanej soboty dziewuszki
Stary 2006-11-18, 13:00   #2945
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

eehhhh to straszne niewiem co sie dzieje ale po tych wszystkich lekach jakie ostatnio biore poprawia mi sie ale za to zaczymam miec jakies klopty z plecami i nogami bardzo bola mnie krzyze i lydki zwlszca w lewej nodze

heh Gosia
moze wiesz czemu???? myslisz ze ma to zwiazek z tym wszystkim????
Stary 2006-11-18, 19:21   #2946
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

a co tu tak pusciutko ???

gdzie wy sie podziewacie dziewczyny

Byla dzis umnie kolezanka kupila mi w lumpiku bluzeczke takie polo z kołmierzykiem o fajnym zielonkawym kolorku i spodnie dzinski rurki no i własnie nigdy nie chodziłam w rurkach i jak je przymierzylam dzis to psiapsiółka twierdzi ze ladnie leza ale ja jakos kiepsko sie w nich czuje
ehh chyba sie do nich nie przekonam choc mis ei podobaja no niewiem moze jak kupie kozaki jeszcze pomysle

Asiu
a jak tam zakupy u ciebie???
Agata co sie nie odzywasz??? jak tam praca wczoraj promotor przyjoł
Gosia
a gdzie ty sie podziewasz

ehhh pewnie wszystkie gdzies balujecie ja tez chce
Stary 2006-11-18, 22:32   #2947
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

witam
ja dopiero teraz, bo wczoraj caly dzien w gd..mialam wrocic po poludniu ale kolezanka mnie uprowadzila i nie chciala wypuscic tak wczesnie, wiec zostalam do wieczora a w czasei powrotu do domu moja psiapsiola mi napisala smsa czy nie pojdziemy gdzies no i praktycznie wpadlam do domu po 21, zjadlam cos, przebralam sie i o 22 poszlam na piwko wiec nie mialam okazji nic napisac, a dzis wstalam zaraz moja bratowa z bratanica przyszly wiec tez zbytnio czasu nie bylo a potem sie okazalo ze bratanica dzis u nas zostaje na "sluzbie" bo brat z zona poszli na mala imprezke do znajomych, wiec dopiero jak uspilam mala to moglam wlaczyc kompa...i tak oto jestem uch ale referat

wczoraj oddalam tylko rozdzial nie widzac sie z promotorem, dopiero bedzie ciekawiej jak go przeczyta i zacznie mi wytykac bledy hhhihi

agus co do rurek to z tego co mowisz ze jestes szczupla mysle ze beda na tobie lezec fajnie, bo osoby kraglejsze juz nieladnie wygladaja w takich spodniach...kwestia przyzwyczajenia i tego zeby sie przemoc i zaczac w nich chodzic kupisz sobie jakies fajne kozaczki i bedzie super modnie

heh wy tu tymi frytkami korcicie, ja lubie mrozone z biedronki, wiem ze robione samemu sa o niebo lepsze ale ja nie mam cierpliwosci do stania nad garem i wrzucania po trochu, zreszta nawet nie mam odpowiedniego garnka, wiec robie sobie w piekarniku

ok lece wizazowac bo mam pewnie zaleglosci niezle przez dwa dni

grin_ajz jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-11-19, 08:54   #2948
gosik24
Gość

Wink Dot.: Województwo Pomorskie

Cytat:
Napisane przez aga21087 Pokaż wiadomość
Gosia a gdzie ty sie podziewasz
Witajcie rankiem, Hmm, ja wczoraj nie mogłam na kompie bo mój brat tu siedział Byłam wczoraj wieczorem na małej imprezce u mojej kuzynki. Poskakałyśmy sobie i rozruszałyśmy 'zaśniedziałe" kości, heh Przy piwku Dog in the fog Aguś, przemyśle twoje objawy i napisze potem co wydumałam, Buziaki, kobitki
Stary 2006-11-19, 09:00   #2949
gosik24
Gość

Aguś, moze napisz czy jakieś inne leki brałaś oprócz tych hormonalnych co wcześniej pisałaś i oprócz tej Pyralginy, ok?
Stary 2006-11-19, 09:08   #2950
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

ja wlasnie mykam do szpitala bos sie nie tak zaczyna dzis bede za jakis czas Gosiu i wtedy napisze

tylko weszlam na watek Liste chetnych .... i jak to przeczytalam to taki mi sie przykro zrobilo zresztya same poczytajcie

buzia kochane
Stary 2006-11-19, 10:53   #2951
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Czesc babeczki

Agus - co sie dzieje? Mam nadzieje, ze szybko wrocisz z tego szpitala

Wlasnie przeczytalam watek opaskowy.
Mysle, ze Teresa nie miala nic zlego na mysli, tylko dziewczyna poprostu zrazila sie do kogos z Rumi i napisala o tym.
Nie dziwie sie jej, bo jak ktos mieszkajacy np w Malborku, oszukal by mnie, to tez mialabym zle skojarzania z tym miasteczkiem.

Pisalam ci na gg, ze dostalam nie mile PW od jednej baby, ktora dosc bardziej dobitnie zarzuca mi oszustwo i checi zarobienia na tej akcji.
Odpisalam jej, a ona jeszcze do mnie z tekstem typu - uderz w stol a nozyce sie odezwa Przykro mi sie zrobilo.

Cytat:
Napisane przez grin_ajz Pokaż wiadomość
heh wy tu tymi frytkami korcicie, ja lubie mrozone z biedronki, wiem ze robione samemu sa o niebo lepsze ale ja nie mam cierpliwosci do stania nad garem i wrzucania po trochu, zreszta nawet nie mam odpowiedniego garnka, wiec robie sobie w piekarniku

ok lece wizazowac bo mam pewnie zaleglosci niezle przez dwa dni
Agatko, ja tez wole frytki z wora My kupujemy sobie z LIDLA
TZ robi zawsze sobie w oleju a ja, tak jak ty wkladam do piekarnika - maja mniej tluszczu a co za tym idzie mniej kalorii

Gosiu - mam nadzieje, ze brat w ten weekend spokojniejszy jest i nie szaleje

Ja jeszcze chwilunie powizazuje i ide dalej do ogrodu popracowac.
Mam nadzieje, ze jak skoncze, to wizaz bedzie dalej chodzil jak chodzi teraz. Wczoraj mnie az roznosilo, taki powolny byl

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-11-19, 14:21   #2952
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

witam niedzielnie
u mnie szaaro i buro jaka mgla sie caly dzien unosi, taka przyslowiona angielska pogoda

agus nie martw sie, jak widzialas ja staralam sie zalagodzic troche sytuacje i stanelam w twojej obronie...nie ma co sie zrazac glowa do gory

asiu wlasnie wole piekarnikowe frytki bo nie sa w tym tluszczu obtoczone, co innego z frytkownicy jak sa na tej siatce i sie ladnie wyciaga je z tego tluszczu, a np w zwyklym garnku zawsze beda takie tluste ze blee... ale wiadomo, ze najlepiej smakuja te smazone w tluszczu, ale trzeba czasem dokonac wyborow hihi

ja dzis sie lenie, zadnych planow nie mam, wiec pewnie troche posiedze przy kompie, troche przed tv i jakos dzien zleci

pozdrawiam

Stary 2006-11-19, 15:03   #2953
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

witam

ja juz w domku a raczej dopiero
straszne kolejki w tym szpitalu w niedziele eehhhh
pojechalam bo niemoglam cala noc spac tak sie cos zle czulam nad ranem dostalam goraczki a najgorsze to to ze tak strasznie lapały mnie skorcze w nogach zwlaszca w lewej łydce a ze zabieg miałam na lewym jajniku to tak jakos myslalam ze to od tego

lekarka zbadala mnie dokładnie wrazie czego zrobiła mi USG zapisala mi porcje witaminek i zelaza ale jak skurcze nie beda ustepowac to mam udac sie do chirurga

heh Asia i Agata dziekuje ze stanełyscie w mojej obronie
a no jak jak to rano przeczytałam to az przykro mi sie zrobiło i wiem ze dziewczyna miala racje moze i jak by mnie cos podobnego spotkalo miala bym podobne odczucia ale jakos wkurzył mnie ostatecznie ten teks Pomadki ze niby 9 zl to nie majatek ale przemnozony przez tyle osob to jakas to kasa

heh Asiu czytalam ze dostalas od jakiegos babsztyla nie mile Pw a jaki ma nik ??zdradz tak po cichu ???? zaraz tam na nia lukne co to za jedna

Gosiu co to tych tabletek to procz tych o ktorych pisalam bralam jeszcze ostatnio Divascan(na migrene) i Fularginum (na jajniki predzej z 3 miesiace temu)ale mam nadzieje ze tak jak powiedziala lekarka nogi bola mnie z oslabienia i braku zelaza a nie skutkow ubocznych heh Gosia to chyba jakies zrzadzenie losu ale moj brat tez przyjechal na weeken i zajmuje kompiuk

heh wy tu o frytkach a ja dzis mialam fryteczki na obiad z piersia z kurczaka i suroweczka teraz jestem najedzona i zmeczona jescze musze do TZecika zadzwonic by mu powiedziec co i jak bo sie biedaczek martwi
Stary 2006-11-19, 15:28   #2954
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

dziewczyny znalazlam super miejscowke na spotkanko same zobaczcie

restauracja to La F ortuna kolezanka tam byla niedanow na romantycznej kolacji i mi opowiadala
miesci sie niedaleko hotelu Gdynia na skrzyzowaniu z Swietojanskom koło teatru muzycznego znalazlam w necie i zalanczam foteczki bo jak dodaje linka cos mi sie niechce otwierac

ceny takie hhhmmmm
ale mozna zamowic winko i deser lodowy
same zobaczcie i ocencie

P.S hhmmmm wyczajiłam Katiaske jak sie tajniaczy na naszym wateczku??? heh ciekawe czy sie odezwie i cos skrobnie zapraszmy do ploteczek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fot_G01d.jpg (34,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fot_G02d.jpg (19,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fot_G03d.jpg (25,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fot_G04d.jpg (25,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fot_G05d.jpg (21,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fot_G07d.jpg (19,5 KB, 4 załadowań)
Stary 2006-11-19, 16:08   #2955
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

ladnie ta restauracja wyglada, ale oby ceny nie byly horendalne.. ja zadowolone sie zwykla knajpa z piwem nie jestem wymagajaca

Stary 2006-11-19, 17:10   #2956
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Witam ponownie

Ja juz po obiadku - TZ lubi w kuchni pichcic, wiec zrobil piszne jedzonko. A teraz siedzimy przy kompach, bo cos nas zmeczenie wizielo po pracy w ogrodzie.

Hmm wiecie co, cos mnie ostatnio natchnelo i siedze prawie caly czas na forum zrob to sama. Mam tworcze mysli, ktore mam ochote zrealizowac Niestety brakuje mi tylko materialow. Jak bede w domku, to zakupie sobie kilka rzeczy w sklepie dla plastykow. Nie mam nawet pedzelka odpowiedniego - wszystko zostawialam w Wejherowie.
Tez tak macie, ze nachodza was jakies pomysly, zeby cos zrobic, namalowac itp? Czy to ja przechodze kryzys wieku sredniego?

Fakt faktem, wczesniej pracowalam wlasnie przy tworzeniu, projektowaniu roznych drobiazgow.
Teraz zaczyna mi tego powaznie brakowac

Aga - tak bym chciala, zebys juz miala to wszystko za soba. Lekarze powiedzieli, ze to normalne? Takie skorcze, goraczka, ciagly bol?
Jak sa skorcze miesni w nogach to brakuje jakiejs witaminy /nie pamietam jakiej...Gosiu - pomoz /

Agus knajpeczka fajowa, ale napewno ceny nie...Zobaczymy jeszcze, ale ja tez wolalabym miejesce bardziej publiczne , wiesz o co chodzi

No dobra smigam pocztyac o figurkach z masy solnej
Pa pa

Stary 2006-11-19, 18:53   #2957
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

hehe asiu ale cie wzielo na te robotki ja powiem szczerze ze mam dwie lewe rece i bardzo czesto w podst jak nam cos zadano na plastyce to mialam inne wyobrazenie a co innego wyszlo, nie musze pisac ze wcale to do wyobrazenia podobne nie bylo? hihi moze pare razy cos mi sie udalo, ale zazwyczaj klapa.. ale pare razy przegladalam Zrob to sama i jestem pod wrazeniem zdolnosci dziewczyn, a na kolczyki moglabym patrzec godzinami

Stary 2006-11-19, 22:35   #2958
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

witam poznym wieczorkiem
wiem powinnam juz spac ale spalam od 20 i teraz niedawnos ei obudzilam
heh co do kanjpki mi w sumie tez bez roznicy ale jak koleznka mi powiedziała ze tam tak fajnie to poszperalam znalazlam i odrazu nabralam ochoty by wam pokazac jak wyglada

her co to tworczych zrywów Asiu po dokładnym zdiagnozowaniu stwierdzam ze to nie kryzys wieku sredniego
ja tez mam tak cos ostatnio szperam na paznokciowym i niemoge sie napatrzec jakie cuda dziewczyny tam potrafia wyczarowac na jednym małym pazurku Tzecik obiecal mi ze po nowym roku jak bede grzeczna i dzielna to sfinansuje mi jakis kurs pazurkowy bardzo bym chciala do szkoly La Femme ale sie zobaczy jak pieniazki na to pozwola
heh ale tez tak samo ostatnio zapragnełam pogłebic swa wiedze na temat projekcji wnetrz eehhh tyle tego tylko czasu brak
Agata co do bizuteri o tak jej dziewczyny taka piekna robia zazdroszcze zdolnosci i wrodzonego talentu

Ps. Asiu jak rece bola i łapia skorcze w nogach to brakuje magnezu

eehhh oki ja zmykam bo powinnam lezec

buziaczki i slodkich snow
Stary 2006-11-20, 08:46   #2959
Neska
Rozeznanie

Witajcie kobietki

Ale czytania ojej ojej
W week. rzadko zaglądam na wizaż, a raczej odpoczywam od kompa wiec jak przysiadam z herbatką w poniedziałek to strasznie sę cieszę, że jest tyle do przeczytania
Aga ojj biedulko, mam nadzieję że szybko ból przejdzie, czasem mojego TŻ łapie skurcz w prawej ręce, ale to chyba wynik ciągłego siedzenia przy kompie, niestety taką ma pracę, ale muszę kupić magnez i go codziennie faszerować Mi czasami drga powieka hihih, śmiesznie to wtedy wygląda i nic nie można poradzić, dobrze że tylko przez chwilkę

Asiu a już miałam się wcześniej zapytać, co Wy macie w tym ogródku?? Co do pracz twórczych to mój ulubiony temat, uwielbiam malować, najbardziej ołówkiem (zawsze mam kartkę i ołówek w torebce, a nuż przyjdzie wena), akwarele - kiedyś, troszkę się zaniedbałam ale muszę kupić nowy sprzęt i zacząć, to mnie bardzo nastraja, daje mi pozytywna siłę do życia.
Bardzo lubię robić coś z niczego, wszelkie dekoracje do domu i nie tylko, ostatnio zaciekawił mnie temat decoupage, zbieram już pieniążki na materiały.

Co do miejsca spotkania, to rzeczywiście miejsce bardzo fajne, tylko no właśnie ceny chyba wysokie, ja podobnie jak Agata zadowolę się zwykłą, fajną knajpką z piwkiem Wiecie co, troszkę obawiam się terminu naszego spotkania, bo już dokładnie nie pamiętam to ma być 17 czy 19 grudnia? TŻ ma 16 urodziny a 17 imieninki i mieliśmy się gdzieś wybrać, ale to jeszcze kwestia do dyskusji, a znowuż zaraz po muszę już jechać do domu, pomóc w przygotowaniach świątecznych. Ojj oby nie

Ok, ciut się rozpisałam, teraz idę sobie zrobić śniadanko
Dziś na TVP2 w pytaniu na śniadanie ciekawy temat, o poczuciu własnej wartości, jak ja odnaleźć, jak zmienić nastawienie do samej siebie, hmm ciekawe - bo ze mną jest różnie

Neska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-11-20, 09:27   #2960
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Witam

Ja dzis sie obudzilam w takim jakims dziwacznym nastroju. To chyba dlatego,ze tak szarutko na dworze.

Dorotko - w ogrodzie mamy kwiatki Hi hi
A wczoraj grabilismy liscie, bo po ostatniej burzy duzo naspadalo na trawke. Teraz jest jesien, wiec nie ma az tyle pracy jak latem, ale ja lubie miec czysto naokolo
Co do malowania - to tez lubie olowek , farby bardzo zanedbalam Mam nadzieje, ze jeszcze bede mogla do tego wrocic.Mnie rowniez malowanie/tworzenie napelnia pozytywna energia

A decoupage - na forum, dziewczyny pokazuja niesamowite prace.Ja nigdy nie probowalam tego, ale kto wie...

Co do spotkania- hmm juz czuje ze bedzie nam ciezko sie zebrac - Gosia pisala, ze wlasnie 17.12 bylby dla niej najlepszy, bo pozniej uczelnia czy kola...

Milego dnia

Stary 2006-11-20, 10:18   #2961
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

hellooo

co do braku magnezu ja chyba tez mam braki bo dragaja mi powieki, tak jak mowi dorota smiesznie to wyglada ale chyba ostatnio coraz mniej, bo nawet skurcz w nodze nie przychodzi a kiedys jak lezalam w lozku i sie przyciagalam to potrafil zlapac...ałc jaki bol ;(

ojej napilam sie wlasnie herbaty i strasznie goraco mi sie zrobilo ghihi

zaraz musze sie wyprysznicowac, poscielic lozko, nastawic pranie i znalazlam przepius na kartofelki marcepanowe..musze go wyprobowac, moja babacia zawsze takie robila, wiecie wspomnienie z dziecinstwa, ale tak mi sie cos kojarzy ze ja za nimi nie przapadalam, ale teraz uwielbiam marcepan wiec czas odnowic smak hihi

Stary 2006-11-20, 10:25   #2962
Neska
Rozeznanie

Agatko napisz ten przepis OK?

Stary 2006-11-20, 10:49   #2963
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

witam kobitki

wstalam dzis wlepszym nastroju nogi narazie nie bola po poludniu jade do szpitala na kontrole i dowiem sie czy to byl moj ostatni dzien lezenia

heh Dorota i Agata jak powieka drga to nie tylko brak magnezu ale i witaminy B
Agata napisz ten przepis na marcepanki plosem plosem bo ja taki marcepanko zerca to bym sobie zrobila

Dorota z spotkankiem jakos sie zgadamy tak by wszystkim pasowalo napewno damy rade nie moze byc inaczej

Asia nie tylko u ciebie szaro i ponuro unas tez piekielna pogoda

heh tak czytam ze lubicie rysowac ja tez ale nie farbkami ani olowkiem bardzo lubie malowac pastelami nawet narysowalam mojemu TZecikowi taki duzy obraz na urodzinki w ubieglm roku
heh kiedys tez rysowlam grafiti mam ich jeszcze sporo w takiej teczce w domu trzymam na pamiatke

oki ja zmykam smazyc jajeczniczke i wracam do lozeczka
Stary 2006-11-20, 11:09   #2964
Neska
Rozeznanie

hmm czyli muszę zaopatrzyć się w jakieś centrum lub falvit

Widzę że z nas takie artystyczne duszyczki ja też lubię malować pastelami a i jeszcze węglem a zresztą to chyba wszystkim czym można
Uwielbiam też "bawić się" photoshopem i corelem no dobra dość tej "skromności"
No dobra jeszcze tylko sie pochwale że prawdopodobnie idę do fryzjera, nareszcie, już nie mogłam się doczekać, chcę iść do Bogny ale do Wiesi tylko ciekawe czy będą wolne miejsca, zbliża się grudzień!!

Stary 2006-11-20, 11:11   #2965
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

heh to ja juz podjadlam
eehhhh wlasnie w TV pokazywali juz swiateczna reklamecoca-coli i tak sobie mysle juz niedlugo swieta
juz nie wspomne ze przedzej Mikolajki kupujecie jakiesprezenty na mikolajkija kupie Tzecikowi pewnie jak wzykle cos slodkiego hhhmmmm heh o mojei czapke bo ma taka starutka i wysulzona sama niewiem ????

a wy macie juz pomysly na jakies mikolajkowe czy gwiazdkowe prezenty??
Stary 2006-11-20, 11:16   #2966
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

heh a no artystyczne widac z nas duszyczki heh pochwalila bym sie wam mojimi obrazkami ale niema jak

Dorota tak sobie mysle do fryzjera eehhh tez bym poszla ale ja raczej mam rzadkie i cienkie wloski i za czesto nie obcinam zreszta mam tyle wydatkow chce kupic kurtke butki -juz sie doczekac niemoge kiedy wstane z lozka i bede mogla isc poszlalec na zakupach
No i w koncu swieta nadchodza
Stary 2006-11-20, 11:18   #2967
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

ja na mikolajki nic nie kupuje, najwyzej jakis batonik w buta

przepis na kartofelki...uwaga jeszcze nie sprawdzony przeze mnie

30dag migdalow
30dag cukru pudru
3 lyzki rumu
kakao

migdaly zmielic (wczesniej odparzyc i obraz ze skorki), wymieszac z cukrem pudrem i rumem i ucierac. Mase wstawic na maly ogien i ucierac az powstanie jednolita bryla i zacznie odchodzic od scianek garnka. przelozyc na wilgotna scierke, zawinac i odstawic na dobe. pozniej urywac kawalki i formowac kuleczki i obtaczac w kakale

voila

Stary 2006-11-20, 11:27   #2968
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

hehe wszystko pieknie ladnie tylko rumu nie ma hhhmmmm chyba ze babcia ma bo czasmipijaherbatke z rumrm bede musiala sie do niej usniechnac

Agata a mam takie pytanjo wyjac z garnka ta mase i przelozyc na wilgotka sciereczke i ta mase w nia zawinac??? a nieposkleja sie ta masa z sciereczka ??? (heh tez mam problemy )
Stary 2006-11-20, 11:29   #2969
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

heh a tak wogole to wiesz moze Agata ile tej masy wyjdzie ???? duzo

ojej juz chce szamac a tu jeszcze trzeba dzien odczekac ehhhhh
Stary 2006-11-20, 11:46   #2970
Neska
Rozeznanie

Agata dziękuję za przepis, rzeczywiście trzeba dzień odczekać, jak znam życie zjem masę od razu hihih
a właśnie Agata ty byłaś u Wiesi? długo czekałaś?

Na Mikołajki też chyba coś słodkiego, położę pod poduszke TŻ, gorzej że zaraz ma urodziny i imieniny a potem święta, a pomysł mam tylko w głowie

Ja czasem robię fotki z moimi malunkami czy tym co zrobię, niestety nie mam na dysku tylko na płytach które mam w domu.Mam kartę którą zrobiłam na wesele przyjaciółki, mogę wam zaprezentować jeśli chcecie, robiłam ją w zeszłym roku w corelu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości