![]() |
#2941 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() Zuch dziewczyna z Ciebie, Aguś. Żal mi Ciebie. Tyle musisz sie nacierpieć. Ale już chyba nie ma torbiela? Więc teraz musisz przeczekac ten czas aż wszystko sie ustabilizuje...mam nadzieje... ![]() ![]() Ja wczoraj nie zdążyłam nic skrobnąć a wczoraj postanowiłam zrobić sałatkę kukurydziano-paprykowo-groszkowo-ryżowo-jajeczną, ![]() ![]() ![]() Obejrzałam dziś sobie filmik, co by umilić sobie czas... hmmm... Diabeł ubiera sie u Prady... Średnio oceniam film, hmmmm......taki sobie. ![]() Aaaa widzę Aguś że mnie widzisz, hihih ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2942 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
Asia widze ze sporo klopatów z ta szkoła masz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ehh powiem wam prawde w łózku najprzyjemneij lezy sie wtedy gdy trzeba wstac jak ma sie lezec z przymusu to juz nie tak fajnie ![]() Gosia co do sałateczki mama tez robiła ostatnio bo mila ochote taka tez jajkowo-serowo-groszkowo-kukurydziano-ziemniaczano-marchewkowa ![]() milo tak cos dla odmiany czasmi zjesc ![]() a wiesz jakos nie ogladalam tego filmu ![]() ![]() ![]() co do zdrowka czuje sie lepiej ale wszystko strasznie mnie boli ![]() ![]()
![]() |
#2943 |
Zadomowienie
|
Witajcie kobietki ![]() Ja na sekundeczke z rana wpadlam, bo zaraz musze uciekac do lazienki suszyc wlosy. Jak pisalam wczesniej idziemy dzis z TZ na zakupy jedzeniowe i moze opaske dla mnie jakas znajdziemy ![]() ![]() Dzis nie spalam pol nocy, bo straszna burza u mnie byla ![]() ![]() ![]() No dobrze, uciekam do lazienki. Jak wroce to zjarze na pomorskie jeszcze. Aga - jak sie dzis czujesz? Milego, slonecznego i owocnego dnia
zycze wam kobitki ![]()
#2944 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() mialam straszna noc niemoglam spac mialam koszmary a potem tak strasznie bolalmnie brzuch i z lewej strony jajnik zechba przez 3godziny plakalamsobie w podusie ![]() ![]() ![]() Bylam rano na zastrzyku przeciw bolowym jej ale bolalo ![]() ![]() Kolezanka dzwonila ze wpadnie domnie kolo 15 ![]() ![]() Asiu udanych zakupow ![]() ![]() Teraz troszke sobie powizazuje to moze przestane myslec o tym ze mnie boli udanej soboty dziewuszki
![]()
![]() |
#2945 |
Zakorzenienie
|
eehhhh to straszne niewiem co sie dzieje ale po tych wszystkich lekach jakie ostatnio biore poprawia mi sie ale za to zaczymam miec jakies klopty z plecami i nogami
![]() heh Gosia moze wiesz czemu???? myslisz ze ma to zwiazek z tym wszystkim????
![]() |
#2946 |
Zakorzenienie
|
a co tu tak pusciutko ??? ![]() gdzie wy sie podziewacie dziewczyny ![]() Byla dzis umnie kolezanka kupila mi w lumpiku bluzeczke takie polo z kołmierzykiem o fajnym zielonkawym kolorku i spodnie dzinski rurki ![]() ![]() ehh chyba sie do nich nie przekonam choc mis ei podobaja no niewiem moze jak kupie kozaki ![]() Asiu a jak tam zakupy u ciebie??? Agata co sie nie odzywasz??? jak tam praca wczoraj promotor przyjoł ![]() Gosia a gdzie ty sie podziewasz ehhh pewnie wszystkie gdzies balujecie ja tez chce ![]() ![]()
![]() |
#2947 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() ja dopiero teraz, bo wczoraj caly dzien w gd..mialam wrocic po poludniu ale kolezanka mnie uprowadzila i nie chciala wypuscic tak wczesnie, wiec zostalam do wieczora ![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj oddalam tylko rozdzial nie widzac sie z promotorem, dopiero bedzie ciekawiej jak go przeczyta i zacznie mi wytykac bledy ![]() agus co do rurek to z tego co mowisz ze jestes szczupla mysle ze beda na tobie lezec fajnie, bo osoby kraglejsze juz nieladnie wygladaja w takich spodniach...kwestia przyzwyczajenia i tego zeby sie przemoc i zaczac w nich chodzic ![]() ![]() heh wy tu tymi frytkami korcicie, ja lubie mrozone z biedronki, wiem ze robione samemu sa o niebo lepsze ale ja nie mam cierpliwosci do stania nad garem i wrzucania po trochu, zreszta nawet nie mam odpowiedniego garnka, wiec robie sobie w piekarniku ![]() ok lece wizazowac bo mam pewnie zaleglosci niezle przez dwa dni ![]()
![]() |
#2948 |
Gość
|
![]()
Witajcie rankiem,
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2949 |
Gość
|
Aguś, moze napisz czy jakieś inne leki brałaś oprócz tych hormonalnych co wcześniej pisałaś i oprócz tej Pyralginy, ok?
![]() |
![]() |
![]() |
#2950 |
Zakorzenienie
|
ja wlasnie mykam do szpitala bos sie nie tak zaczyna dzis
![]() tylko weszlam na watek Liste chetnych .... i jak to przeczytalam to taki mi sie przykro zrobilo ![]() ![]() ![]() buzia kochane ![]()
![]() |
#2951 | |
Zadomowienie
|
Czesc babeczki
![]() Agus - co sie dzieje? ![]() ![]() Wlasnie przeczytalam watek opaskowy. Mysle, ze Teresa nie miala nic zlego na mysli, tylko dziewczyna poprostu zrazila sie do kogos z Rumi i napisala o tym. Nie dziwie sie jej, bo jak ktos mieszkajacy np w Malborku, oszukal by mnie, to tez mialabym zle skojarzania z tym miasteczkiem. Pisalam ci na gg, ze dostalam nie mile PW od jednej baby, ktora dosc bardziej dobitnie zarzuca mi oszustwo i checi zarobienia na tej akcji. Odpisalam jej, a ona jeszcze do mnie z tekstem typu - uderz w stol a nozyce sie odezwa ![]() Cytat:
![]() ![]() TZ robi zawsze sobie w oleju a ja, tak jak ty wkladam do piekarnika - maja mniej tluszczu a co za tym idzie mniej kalorii ![]() Gosiu - mam nadzieje, ze brat w ten weekend spokojniejszy jest i nie szaleje ![]() Ja jeszcze chwilunie powizazuje i ide dalej do ogrodu popracowac. Mam nadzieje, ze jak skoncze, to wizaz bedzie dalej chodzil jak chodzi teraz. Wczoraj mnie az roznosilo, taki powolny byl ![]()
![]() |
#2952 |
Wtajemniczenie
|
witam niedzielnie
![]() u mnie szaaro i buro jaka mgla sie caly dzien unosi, taka przyslowiona angielska pogoda ![]() agus nie martw sie, jak widzialas ja staralam sie zalagodzic troche sytuacje i stanelam w twojej obronie...nie ma co sie zrazac ![]() ![]() asiu wlasnie wole piekarnikowe frytki bo nie sa w tym tluszczu obtoczone, co innego z frytkownicy jak sa na tej siatce i sie ladnie wyciaga je z tego tluszczu, a np w zwyklym garnku zawsze beda takie tluste ze blee... ![]() ![]() ja dzis sie lenie, zadnych planow nie mam, wiec pewnie troche posiedze przy kompie, troche przed tv i jakos dzien zleci ![]() pozdrawiam ![]()
#2953 |
Zakorzenienie
|
witam ![]() ja juz w domku a raczej dopiero straszne kolejki w tym szpitalu w niedziele eehhhh pojechalam bo niemoglam cala noc spac tak sie cos zle czulam nad ranem dostalam goraczki a najgorsze to to ze tak strasznie lapały mnie skorcze w nogach zwlaszca w lewej łydce a ze zabieg miałam na lewym jajniku to tak jakos myslalam ze to od tego lekarka zbadala mnie dokładnie wrazie czego zrobiła mi USG zapisala mi porcje witaminek i zelaza ale jak skurcze nie beda ustepowac to mam udac sie do chirurga ![]() heh Asia i Agata dziekuje ze stanełyscie w mojej obronie ![]() ![]() a no jak jak to rano przeczytałam to az przykro mi sie zrobiło i wiem ze dziewczyna miala racje moze i jak by mnie cos podobnego spotkalo miala bym podobne odczucia ale jakos wkurzył mnie ostatecznie ten teks Pomadki ze niby 9 zl to nie majatek ale przemnozony przez tyle osob to jakas to kasa ![]() ![]() ![]() heh Asiu czytalam ze dostalas od jakiegos babsztyla nie mile Pw ![]() ![]() ![]() ![]() Gosiu co to tych tabletek to procz tych o ktorych pisalam bralam jeszcze ostatnio Divascan(na migrene) i Fularginum (na jajniki predzej z 3 miesiace temu)ale mam nadzieje ze tak jak powiedziala lekarka nogi bola mnie z oslabienia i braku zelaza ![]() ![]() ![]() heh wy tu o frytkach a ja dzis mialam fryteczki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2954 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny znalazlam super miejscowke na spotkanko
![]() restauracja to La F ortuna kolezanka tam byla niedanow na romantycznej kolacji i mi opowiadala miesci sie niedaleko hotelu Gdynia na skrzyzowaniu z Swietojanskom koło teatru muzycznego znalazlam w necie i zalanczam foteczki bo jak dodaje linka cos mi sie niechce otwierac ceny takie hhhmmmm ![]() ale mozna zamowic winko i deser lodowy ![]() same zobaczcie i ocencie ![]() P.S hhmmmm wyczajiłam Katiaske jak sie tajniaczy na naszym wateczku??? heh ciekawe czy sie odezwie ![]() ![]()
![]() |
#2955 |
Wtajemniczenie
|
ladnie ta restauracja wyglada, ale oby ceny nie byly horendalne..
![]() ![]() ![]()
#2956 |
Zadomowienie
|
Witam ponownie
![]() Ja juz po obiadku - TZ lubi w kuchni pichcic, wiec zrobil piszne jedzonko. A teraz siedzimy przy kompach, bo cos nas zmeczenie wizielo po pracy w ogrodzie. Hmm wiecie co, cos mnie ostatnio natchnelo i siedze prawie caly czas na forum zrob to sama. Mam tworcze mysli, ktore mam ochote zrealizowac ![]() Tez tak macie, ze nachodza was jakies pomysly, zeby cos zrobic, namalowac itp? Czy to ja przechodze kryzys wieku sredniego? ![]() Fakt faktem, wczesniej pracowalam wlasnie przy tworzeniu, projektowaniu roznych drobiazgow. Teraz zaczyna mi tego powaznie brakowac ![]() Aga - tak bym chciala, zebys juz miala to wszystko za soba. Lekarze powiedzieli, ze to normalne? ![]() Jak sa skorcze miesni w nogach to brakuje jakiejs witaminy /nie pamietam jakiej...Gosiu - pomoz ![]() Agus knajpeczka fajowa, ale napewno ceny nie...Zobaczymy jeszcze, ale ja tez wolalabym miejesce bardziej publiczne , wiesz o co chodzi ![]() No dobra smigam pocztyac o figurkach z masy solnej ![]() Pa pa
#2957 |
Wtajemniczenie
|
hehe asiu ale cie wzielo na te robotki
![]() ![]() ![]() ![]()
#2958 |
Zakorzenienie
|
witam poznym wieczorkiem
![]() wiem powinnam juz spac ale spalam od 20 i teraz niedawnos ei obudzilam heh co do kanjpki mi w sumie tez bez roznicy ale jak koleznka mi powiedziała ze tam tak fajnie to poszperalam znalazlam i odrazu nabralam ochoty by wam pokazac jak wyglada her co to tworczych zrywów Asiu po dokładnym zdiagnozowaniu stwierdzam ze to nie kryzys wieku sredniego ![]() ![]() ja tez mam tak cos ostatnio szperam na paznokciowym i niemoge sie napatrzec jakie cuda dziewczyny tam potrafia wyczarowac na jednym małym pazurku ![]() ![]() heh ale tez tak samo ostatnio zapragnełam pogłebic swa wiedze na temat projekcji wnetrz ![]() ![]() Agata co do bizuteri o tak jej dziewczyny taka piekna robia ![]() ![]() Ps. Asiu jak rece bola i łapia skorcze w nogach to brakuje magnezu ![]() eehhh oki ja zmykam bo powinnam lezec buziaczki i slodkich snow ![]() ![]()
![]() |
#2959 |
Rozeznanie
|
Witajcie kobietki
![]() Ale czytania ojej ojej ![]() W week. rzadko zaglądam na wizaż, a raczej odpoczywam od kompa ![]() ![]() Aga ojj biedulko, mam nadzieję że szybko ból przejdzie, czasem mojego TŻ łapie skurcz w prawej ręce, ale to chyba wynik ciągłego siedzenia przy kompie, niestety taką ma pracę, ale muszę kupić magnez i go codziennie faszerować ![]() ![]() Asiu a już miałam się wcześniej zapytać, co Wy macie w tym ogródku?? Co do pracz twórczych to mój ulubiony temat, uwielbiam malować, najbardziej ołówkiem (zawsze mam kartkę i ołówek w torebce, a nuż przyjdzie wena), akwarele - kiedyś, troszkę się zaniedbałam ale muszę kupić nowy sprzęt i zacząć, to mnie bardzo nastraja, daje mi pozytywna siłę do życia. Bardzo lubię robić coś z niczego, wszelkie dekoracje do domu i nie tylko, ostatnio zaciekawił mnie temat decoupage, zbieram już pieniążki na materiały. Co do miejsca spotkania, to rzeczywiście miejsce bardzo fajne, tylko no właśnie ceny chyba wysokie, ja podobnie jak Agata zadowolę się zwykłą, fajną knajpką z piwkiem ![]() ![]() Ok, ciut się rozpisałam, teraz idę sobie zrobić śniadanko ![]() Dziś na TVP2 w pytaniu na śniadanie ciekawy temat, o poczuciu własnej wartości, jak ja odnaleźć, jak zmienić nastawienie do samej siebie, hmm ciekawe - bo ze mną jest różnie ![]()
#2960 |
Zadomowienie
|
Witam
Ja dzis sie obudzilam w takim jakims dziwacznym nastroju. To chyba dlatego,ze tak szarutko na dworze. Dorotko - w ogrodzie mamy kwiatki ![]() ![]() A wczoraj grabilismy liscie, bo po ostatniej burzy duzo naspadalo na trawke. Teraz jest jesien, wiec nie ma az tyle pracy jak latem, ale ja lubie miec czysto naokolo ![]() Co do malowania - to tez lubie olowek ![]() ![]() ![]() ![]() A decoupage - na forum, dziewczyny pokazuja niesamowite prace.Ja nigdy nie probowalam tego, ale kto wie... ![]() Co do spotkania- hmm juz czuje ze bedzie nam ciezko sie zebrac - Gosia pisala, ze wlasnie 17.12 bylby dla niej najlepszy, bo pozniej uczelnia czy kola... Milego dnia ![]()
#2961 |
Wtajemniczenie
|
hellooo
![]() co do braku magnezu ja chyba tez mam braki bo dragaja mi powieki, tak jak mowi dorota smiesznie to wyglada ![]() ojej napilam sie wlasnie herbaty i strasznie goraco mi sie zrobilo ghihi ![]() zaraz musze sie wyprysznicowac, poscielic lozko, nastawic pranie i znalazlam przepius na kartofelki marcepanowe..musze go wyprobowac, moja babacia zawsze takie robila, wiecie wspomnienie z dziecinstwa, ale tak mi sie cos kojarzy ze ja za nimi nie przapadalam, ale teraz uwielbiam marcepan wiec czas odnowic smak ![]()
#2962 |
Rozeznanie
|
Agatko napisz ten przepis OK?
#2963 |
Zakorzenienie
|
witam kobitki
![]() wstalam dzis wlepszym nastroju nogi narazie nie bola ![]() ![]() heh Dorota i Agata jak powieka drga to nie tylko brak magnezu ale i witaminy B ![]() Agata napisz ten przepis na marcepanki plosem plosem ![]() ![]() Dorota z spotkankiem jakos sie zgadamy tak by wszystkim pasowalo napewno damy rade ![]() ![]() ![]() Asia nie tylko u ciebie szaro i ponuro unas tez piekielna pogoda ![]() heh tak czytam ze lubicie rysowac ja tez ale nie farbkami ani olowkiem bardzo lubie malowac pastelami ![]() ![]() heh kiedys tez rysowlam grafiti mam ich jeszcze sporo w takiej teczce w domu ![]() oki ja zmykam smazyc jajeczniczke i wracam do lozeczka ![]()
![]() |
#2964 |
Rozeznanie
|
hmm czyli muszę zaopatrzyć się w jakieś centrum lub falvit
![]() Widzę że z nas takie artystyczne duszyczki ![]() ![]() ![]() Uwielbiam też "bawić się" photoshopem i corelem ![]() No dobra jeszcze tylko sie pochwale że prawdopodobnie idę do fryzjera, nareszcie, już nie mogłam się doczekać, chcę iść do Bogny ale do Wiesi ![]() ![]()
#2965 |
Zakorzenienie
|
heh to ja juz podjadlam
![]() eehhhh wlasnie w TV pokazywali juz swiateczna reklamecoca-coli i tak sobie mysle juz niedlugo swieta ![]() juz nie wspomne ze przedzej Mikolajki ![]() ![]() a wy macie juz pomysly na jakies mikolajkowe czy gwiazdkowe prezenty?? ![]()
![]() |
#2966 |
Zakorzenienie
|
heh a no artystyczne widac
![]() ![]() Dorota tak sobie mysle do fryzjera eehhh tez bym poszla ale ja raczej mam rzadkie i cienkie wloski i za czesto nie obcinam zreszta mam tyle wydatkow chce kupic kurtke butki ![]() ![]() No i w koncu swieta nadchodza ![]()
![]() |
#2967 |
Wtajemniczenie
|
ja na mikolajki nic nie kupuje, najwyzej jakis batonik w buta
![]() przepis na kartofelki...uwaga jeszcze nie sprawdzony przeze mnie ![]() 30dag migdalow 30dag cukru pudru 3 lyzki rumu kakao migdaly zmielic (wczesniej odparzyc i obraz ze skorki), wymieszac z cukrem pudrem i rumem i ucierac. Mase wstawic na maly ogien i ucierac az powstanie jednolita bryla i zacznie odchodzic od scianek garnka. przelozyc na wilgotna scierke, zawinac i odstawic na dobe. pozniej urywac kawalki i formowac kuleczki i obtaczac w kakale ![]() voila ![]()
#2968 |
Zakorzenienie
|
hehe wszystko pieknie ladnie tylko rumu nie ma
![]() ![]() Agata a mam takie pytanjo ![]() ![]()
![]() |
#2969 |
Zakorzenienie
|
heh a tak wogole to wiesz moze Agata ile tej masy wyjdzie ???? duzo
![]() ojej juz chce szamac a tu jeszcze trzeba dzien odczekac ![]() ![]()
![]() |
#2970 |
Rozeznanie
|
Agata dziękuję za przepis, rzeczywiście trzeba dzień odczekać, jak znam życie zjem masę od razu hihih
a właśnie Agata ty byłaś u Wiesi? długo czekałaś? Na Mikołajki też chyba coś słodkiego, położę pod poduszke TŻ, gorzej że zaraz ma urodziny i imieniny a potem święta, a pomysł mam tylko w głowie ![]() Ja czasem robię fotki z moimi malunkami ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.