![]() |
#3481 |
Zadomowienie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
Witaj myShaczeQ
Jak masz na imie? Ze Slupska, a w zasadzie z okolic, jest nasza Dorotka ![]() Milo, ze do nas zajrzalas...Pisz czesciej ![]() Pozdrawiam ![]() Malenka ciebie rowniez cieplo witam ![]() Kojarze cie z watku opaskowego ![]() ![]() Uwazam, ze dziewczyny maja prawo sie niepokoic, ale nie maja prawa nikogo oskarzac. To bylo naprawde bardzo przykre. Przy okazji i mi sie dostalo, ze niby dzialam w spolce podzialu kasy z Aga ![]() Bylo minelo, chcialabym, zeby bylo juz po tej calej akcji...Dziewczyny naprawde niezdaja sobie sprawy z tego ile pracy w to wlozylysmy. p.s jak masz na imie?
#3482 |
Wtajemniczenie
|
witam nowe kolezanki na watku
![]() ![]() asiu piszesz ze masz umysl scisly a zaraz potem, ze jezyki obce...a humanistyczne kierunki i umysl scisly raczej sie wykluczaja...albo ja czegos nie zrozumialam ![]() ![]()
#3483 |
Zadomowienie
|
Oj Agatko, napisalam, ze humanistyczne kierunki mnie pociagaja, mimo, ze jestem umyslem scislym
![]() Lubie uczyc sie jezykow /choc podobno, nauka jezykow obcych sama w sobie jest latwiejsza dla 'matematyka' - tak powiedziala mi babka od niemieckiego w liceum. Chodzi tu o logiczne myslenie ![]() Za rok, dwa bede sie rozgladac za jakimis studiami. Jeszcze nie wiem czy w Polsce czy tutaj, we Francji. Sama jestem ciekawa co mi odbije i na co sie zdecyduje ![]() Niby juz jestem w wieku, gdzie powinno sie mniej wiecej wiedziec czego sie chce od zycia, a ja wciaz jestem jakas taka niezdecydowana ![]() Zatrzymalam sie na wieku lat 20 i jakos sie zestarzec nie moge ![]()
#3484 |
Wtajemniczenie
|
aaach no widzisz, zle przeczytalam
![]() ![]()
#3485 |
Zadomowienie
|
heh, w sumie po przeczytaniu wczesniejszego mojego pasta, stwierdzam bez bicia, ze faktycznie bezsensownie napisalam. Najpierw, ze ekonomia fajna bo matma, pozniej, na drugim roku - zle, bo teoria....a jeszcze pozniej, ze jara mnie filologia /kierunek humanistyczny/.... ![]() ![]() To napisze tak. Lubie matme, nie lubie teorii, ale wyjatek stanowi filologia... Dobra, ja juz zmykam sie kompac. Przede mna tydzien pracy, takze musze sie wyspac. Dobranoc wszystkim ![]()
#3486 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Witam już z Gdańska, wróciłam w sobotę ale nie miałam zbytnio czasu aby coś skrobnąć, tylko sobie poczytałam ![]() Na początek Witam dwie nowe koleżanki, tak tak piszcie i zaglądajcie tutaj jak tylko możecie ![]() myShaczeQ świetnie, że jesteś ze Słupska, jestem tam często ![]() No tak więc zaczął się Nowy Rok, hmmm mam nadzieję że w końcu bedzie niezwykły i pełen nadziei i optymizmu i szczęśliwy. Ale się za Wami stęskniłam ![]() Asiu dziękuję za PW, zapisałam numer. oki odezwę sie później, pozdrówki papapa
#3487 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() jak mija dzionek....asiu agnieszka sie odezwala? zaczyna mnie naprawde martwic ta jej nieobecnosc..mam nadzieje, ze nic sie nie dzieje, tyle czasu netu nie ma?
#3488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pierwszy raz widzę Cię na forum, chociaż zaczęłam sie zastanawiać, czy przypadkiem nie zmieniłaś avatarka. ![]() ale mnie tu dawno nie było ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Wtajemniczenie
|
nono jakie powroty z nowym rokiem
![]()
#3490 |
Rozeznanie
|
Hehe masz racje Agata
![]() ![]() Ja się właśnie rozchorowałam ![]() ![]() ![]() Odezwe się wieczorkiem. Będe miała teraz duużo czasu ![]() Miłego dnia panienki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Zadomowienie
|
jakie mile powitanie
![]() ![]() ![]() Mam na imie Agnieszka ![]() Suzana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak tam humorek dzis Drogie Panie ? ![]() U mnie dopisuje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3492 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Asieńko wiem. To co wyprawiały tam dziewczyny było naprawdę nie na miejscu. Mnie też zaczęło to denerwować. No bo co Wy biedne zawiniłyście?? Aga podjęła się tej akcji i chwała Jej za to. Bardzo Ją podziwiam, bo to ogromny obowiązek na głowę spada. Tylko troszkę też źle zrobiła, że się nie odezwała wcześniej. Mogła chociaż jedno zdanie napisać i nie było by tego całego bu#$%^u na forum... Tak mi się wydaje. No, ale było minęło. A odnośnie PS. to zgadnij ![]() ![]() No i mi właśnie dzisiaj zwalił się kolejny dodatkowy roczek na kark... Stara d#$# jestem... A latka lecą.... Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Wtajemniczenie
|
malenka tzn ze masz urodziny dzis? to wszystkiego naaaaj, spelnienia marzen i usmiechu na codzien
![]() ![]() ![]() ja mialam dzis kolede,..jejku jak nie lubie koled, ale na szczescie nawet fajny ksiadz byl i szybko poszedl wiec ok ![]() ![]()
#3494 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Asiu droga, też jestem ścisłym umysłem ![]() ![]() Ciekawe co tam się dzieje z naszą Agą??? Widzę, że coś się dzieje na wątku, ![]() ![]() ![]() Witam na naszym wątku nowe koleżanki, Malenka84 i myShaczeQ myShacze, jesteś na medycynie? (na dole wyświetla się - zaliczyłam anatomię) A w ogóle gratuluję zaliczonej anatomii ![]() ![]() ![]() A ja dziś byłam na tym paskudnym ![]() ![]() ![]() Buziaczki ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3495 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Agatko, ja miałam tydzień temu we wtorek kolędę i miałam stracha, bo rodzice na chwile wybyli (a brat w akademiku) i nie wiedziałam czy wrócą na czas, ale udało się (bałam sie że będę sama z księdzem, wiecie jakoś tak dziwnie, no i z perspektywy spojrzenia księdza to chyba dziwnie by wyglądało). I wszystko było OK. ![]() |
|
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3496 |
Zadomowienie
|
Witajcie ![]() ![]() Ja dzis pozno, bo dopiero z pracy wrocilam. Widze, ze na pomorzu az wrzy ![]() Od poczatku - Agatko, Aga nie odpisala ![]() ![]() Mysle, ze nic sie nie stalo, wydaje mi sie, ze poprostu nie ma czasu. Poza tym chyba, Aga odpoczywa od wizazu - nie zdziwilabym sie ![]() Mowisz, ze koleda byla u ciebie ![]() ![]() Heh nie bylam na koledzie chyba z 7 lat - tak sie jakos zawsze milo skladalo, ze albo pracowalam albo cos. Gosiu, skarbie, nie martw sie zaliczeniem... Przeciez sie uczylas. A co do studiow - wydaje mi sie, ze masz ciekawy /trudny, ale ciekawy/ kierunek. Co masz zamiar robic po zakonczeniu studiow? Apteka? ![]() Aniu /slonko/ - wygrzewaj sie i kuruj. Niestety mamy taka pogode zdradliwa, ze teraz najlatwiej sie nabawic chorobska ![]() Jedyny mily akcent, to taki, ze bedziesz czesciej pisac na wizazu ![]() Asiu - moja droga imienniczko ![]() ![]() ![]() ![]() Ja tez niedlugo bede obchodzic swe urodzinki ![]() ![]() ![]() Aniu /suz/ dlaczego tak rzadko u nas bywasz? Co teraz porabiasz? Pamietam, ze sie obronilas...I co dalej? Pracujesz gdzies? - przepraszam, ze taka ciekawska jestem ![]() Agnieszko - ja kojarze twoj nick...Nie wiem dlaczego, ale chyba na modzie cie widywalam...Ale moge sie mylic. Hmmm a coz takiego sie stalo, zes taka happy ![]() ![]() Kochane, niedlugo prawdopodobnie znikne na tydzien, dwa lub /nie daj Bog/ wiecej. Jakby co - nie ucieklam z pieniedzmi, nie ukrywam sie ![]() Nie bedziemy miec na poczatku neta a nie wiem ile czasu zajmie zalozenie go ![]() Jestem taka podjarana...to bedzie takie pierwsze moje i TZ gniazdeczko - takie nasze...Wynajete, ale takie nasze ![]() ![]() ![]() ![]() Milego wieczora. Hmm juz 23 ??? ![]() ![]()
#3497 |
Zadomowienie
|
Witam z ranca
![]() ....i bede sie juz zegnac ![]() Dopijam juz druga dzis kawke i lece do lazienki sie wykompac a potem do pracy ![]() Smutno mi dzis, bo Krzysiek pojechal do pracy i zostanie tam do jutra wieczora....a ja biedna musze cala noc sama siedziec. Chyba zwarjuje - juz sie boje, a co dopiero bedzie jak zajdzie slonce ![]() No...To uciekam. Jeszcze przejze mode, moze jakis pomysl na ubranie mi sie nasunie ![]() ![]() Milego dzionka babeczki ![]()
#3498 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamietam oczko! ![]() ![]() Cytat:
Ja co jakis czas zaglądałam do Was, tylko siedzę na niewidocznym (właściwie nie wiem czemu, zawsze byłam ciekawa tej opcji, ale nie mogłam jej używac ![]() ![]() ![]() A Ty co porabiasz? Jak tam AWF? Cytat:
![]() I gratuluję mieszkanka ![]() ![]() no to się troszeczkę rozpisałam ![]()
Edytowane przez suzana Czas edycji: 2007-01-09 o 08:56 Powód: dodałam zdanie |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Rozeznanie
|
Witam raniutko
![]() Właśnie popijam sobie kawusię, dziś mam lenia ale musze go w sobie pokonać ![]() Suzana - fajnie że kolejna osoba jest ze Słupska ![]() ![]() Asiu zdradź gdzie pracujesz bo albo nie pamiętam albo nie doczytałam na którejś ze stron. A jeszcze czy byłaś u fryzjera (wklej fotkę) ![]() Nie wiem czy to Nowy Rok czy po prostu życie spowodowało że część moich znajomych się zaręczyło, już 2 pary!! ![]() ![]() ok musze się w końcu ruszyć z krzesła i posprzątać, a potem wymyśle jakiś obiadek coby TŻ-cik nie marudził ![]() Wyobraźcie sobie że wczoraj zachciało nam się ciasta o 22!!! No i co? zrobiliśmy drożdżówke szybciuchę z dżemem kokosowo-ananasowym z polewą czekoladową, a co!! ![]() Miłego dnia ![]()
#3500 |
Zadomowienie
|
Wszlam tylko napisac, ze Aga odpisala mi na smski
![]() ![]() Co do Agi- nie ma czasu na neta ostatnio, poniewaz duzo zebralo sie bidulce, zaleglosci /przez ten szpital/ Nie bylo jej 8 tygodni w szkole, przez co nie chca jej doposcic do egzaminow. Aga walczy i uczy sie, zeby jednak zaliczyc te pol roku. TRZYMAM KCIUKI! Jesli chodzi o opaski - Aga trzyma reke na pulsie. Ok 15 stycznia maja byc gotowe...Ale nie wiem na 100% bo ostatni wzor bransoletki, jaki ta firma wykonala nie nadawal sie - stad te dodatkowe opoznienie. Aniu - trzymam kciuki za policje. Fajny pomysl! Moj brat tez startowal, ale nie przeszedl ostatniego egzaminu na sprawnosc...Pozniej juz nie probowal znowu podchodzic do nowych egzaminow. Wkurzyl sie i wyplynal do Afryki. A ty Aniu, to pewnie skladasz papiery na etat psychologa? Co do Inglota, hmmm jesli masz sie zle czuc, to nie idz tam, jesli odzwonia do ciebie. Wiem, jak to jest pracowac na etacie, ktory nie pasuje do osobowosci /pracowalam jako sekretarka ![]() Jesli chodzi o mnie.....yyyyy...no nie poszlam na AWF Bardzo chcialam, papiery zlozylam, dostalam sie, ale..... We wrzesniu trafila mi sie praca tutaj, we Francji i wybralam te prace, bo musze z czegos zyc. Ale nie rezygnuje z edukacji, tzn postanowilam, ze skoncze studia i .... dotrzymam slowa ![]() Aaaaa gratuluje mieszkanka ![]() ![]() Aha, a co do opasek... ![]() Chalabym tylko powiedziec, ze ja TYLKO wysylalam PW do osob, zeby ta akcje jakos rozruszac. Nie wiem, dlaczego niektore mysla, ze ja mam kontakt z ich pieniazkami... A Aga - zal mi jej. To naprawde uczciwa dziewczyna...Tyle ostatnio przeszla. Dorotko - pracuje tu i tam...Nic ambitnego. Do czasu kiedy ucze sie jezyka musze cieszyc sie tym co mam ![]() Milego dnia ![]()
#3501 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi marzy się szkoła w Słupsku (jestem maniakiem architektury Słupska i szkoła jest dla mnie okazem piękna ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Na dzień dzisiejszy papiery złozyłam na "krawężnika". Teraz przez 3 lata (bez wzgledu na posiadane wykształcenie) trzeba maszerować po ulicach w okresie służby przygotowawczej. Jeszcze sama nie wiem, co chciałabym robić za pare lat (wszystko zależy od tego jakie predyspozycje u mnie odkryją i jaką opinie psychologiczną na mój temat wydano - a tego nie wiem). A tak po cichutku powiem, że marzy mi się zarówna praca z młodzieżą (profilaktyka) jak i wydział śledczy. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Gość
|
![]()
Witajcie pomorzanki
![]() ![]() Wpadam tylko na chwilke, odrywając się od książek, bo zalicz. w toku. Ależ skleroza mnie wczoraj wzięła...Suzana, nie miałam okazji Cię jeszcze powitać, więc czynię to włąśnie teraz, miło mi Cię poznać ![]() ![]() Asiu i Suzano, gratuluję mieszkanka, inaczej się człowiek czuje na swoim...cieszę się razem z Wami ![]() Biedna ta nasza Aga, mam nadzieję że sobie poradzi, jestem z nią myślami ![]() ![]() Buziaki ![]() P.S. Ale długaśne posty wam wychodzą ![]() |
![]() |
![]() |
#3503 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziękuję Kochane za życzonka ![]() ![]() A jeśli chodzi o mieszkanie z TŻcikiem to zazdroszczę Wam BARDZO. Mi się już marzy wspólne mieszkanie z moim Michasiem, ale na razie nie mamy na to środków ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaczki dla Was Kochane ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3504 |
Zakorzenienie
|
Gosiu witaj
![]() Asiu życzę wszystkiego co wymarzy sobie Twoje serduszko ![]() Zobaczysz, że wszystko powoli się ułoży, na wszystko przyjdzie po prostu czas ![]()
![]() |
#3505 | |
Zadomowienie
|
Witajcie
Wrocilam wlasnie z pracy, styrana jak wol ![]() Wlasnie siedze i popijam slodziutkie kakao. Wogole dzis mam kiepski dzien, bo mieszkanie,ktore mielismy wynajac juz zostalo wynajete ![]() Baba miala nam je zarezerwowac, ale nie zrobila tego ![]() ![]() Ehh czyli znowu wszystko od poczatku...Nie mam juz sil, a za tydzien juz powinnam juz byc spakowana... No dobra, a gdzie Agata? Agato, my chyba musimy powaznie porozmawiac, bo taka nieobecnosc na watku grozi kara i to bardzo surowa ![]() Dorotko - wlasnie zauwazylam, ze umknela mi informacja, z rana, o ciachu ![]() Mmmmmmmm powiadasz drozdzowke zrobiliscie ![]() Dorotko, przepraszam, ze pytam...ale jak wiesz szukam mieszkania, wiec temat ten bardzo mnie interesuje. Czy moglabym wiedziec ile masz pokoi i ile metrow ma twoje gniazdko? Pytam z czystej, babskiej ciekawosci. Gosiu - rozkrecilam sie w wypytywaniu ![]() Pamietasz, pisalas o pewnym mezczyznie, z ktorym rozmawialam przez gg ![]() Jak tam sie wam potoczylo ![]() ![]() Aniu - czyli jak cos to na poczatku bedziesz chodzic po ulicach i pilnowac porzadku? To dosc niebezpieczne, zwlaszcza w nocy... Teraz mi sie przypomnialo, ze moj brat, oprocz tego, ze oblal egzamin sprawnosciowy, to rowniez nie przeszedl testu psychologicznego - podobno jest za ''miekki'' i wrazliwy ![]() Cytat:
![]() Nie narzekam na mieszkanie z moim Krzysiem /chociaz czasami moglby wiecej sprzatac po sobie i pomywac i.../ , ale szczerze ci powiem, ze wiele bym dala, zeby cofnac czas o jakies 8-9 lat, kiedy to nie bylam jeszcze pelnoletnia. Kiedy mieszkalam sobie beztrosko z rodzicami. Oooooo widze, ze 'czarodziejka z ksiezyca' mi sie sciagnela, wiec ja bede juz konczyc...Milej nocy Pa pa
![]() |
#3506 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() jestem jestem...ale dzis mialam zapracowany dzien ![]() rano bylam w miescie, potem zaczelam robic obiadek o 14 a potem to juz wrocila mama z pracy i przyszkla bratowa z bratanica i taki szalony dzien z dzieckiem minal, wiec jak dopiero pojechali do domu to mam czas dla siebie ![]() widze ze tu na watku spory ruch sie zrobil ![]() ![]()
#3507 |
Rozeznanie
|
A miałam tu częściej gościć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lece spać dziewczynki, bo troszke źle się czuje ![]() Dobrej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3508 |
Rozeznanie
|
hej hej
![]() ![]() Ojjej rzeczywiście się rozpisałyście, jest dużo do czytania no i co mnie bardzo cieszy jest nas wiecej ![]() Asiu ciacho wyszło super, już go nie ma ![]() co do naszego mieszkanka więc ma gdzieś z 40 -45 m2 ![]() ![]() Aśka ![]() Miłego dnia życzę ![]()
#3509 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Po samotnej nocy w domeczku okrazonym przez arabow - zyje ![]() ![]() ![]() Dorotko - duze macie to mieszkanko ![]() Ale uwazam, ze kredyt to lepsze wyjscie niz wynajem. Marzy mi sie wlasne gniazdko... ![]() A co do 'czarodziejki...' - tak, cos mnie wzielo na te bajke ![]() ![]() Oki musze sie zmywac, bo za 40 min musze byc juz na stanowisku pracy. Buziaczki babeczki, milego, owocnego dnia ![]()
#3510 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale pomyłka...ehhh bardzo przepraszam Malenka, widze że nasze studia trochę pokrewne, o zdrowiu. (ja już prawie kończę farmację ![]() Mam nowe wieści o wynikach zaliczenia. Nie ma mnie na liście niezaliczonych, można się zacząć cieszyć ![]() ![]() ![]() Asiu ciekawa duszyczko, wyobraź sobie że koleś z którym na GG gadałam, nagle przestał do mnie pisać i nie odpowiadał na moje powitania nawet (widziałam że coś robi na kompie, bo zmieniały mu się opisy na GG) - także nie udało nam się spotkać, ale - i tu bardzo się zdziwiłam, ostatnio tak od niechcenia coś mu napisałam i się odezwał - także nie wiem trudno powiedzieć o co tu chodzi???? No to zmykam Buziaki ![]() P.S. Neska, widzę Cię i pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.