![]() |
#3451 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
witam
![]() a u mnie nadal brat z rodzinka sa i dopiero w nowym roku pojada do domku ![]() ![]() dzis bylam z kolega w elblagu dla towarzystwa, bo jechal po jakies wyniki do szpitala dla mamy..przynajmniej troche sobie pogadalismy bo ogolnie to w UK mieszka, a przyjechal na swieta ![]() ![]() neska dostalam nr zaraz ci wysle moj ![]()
#3452 |
Gość
|
![]()
Heh, Agatko, następna strona wątku znowu zaczyna sie Twoim postem
![]() ![]() A u mnie dziś smutnawo. Tata przed chwilą pojechał do szpitala bo wystąpiły problemy, miał jakieś bóle, ehhh martwie się.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3453 |
Gość
|
![]()
Hej, hej...
![]() ale tu pustawo... co porabiacie, dziołchy? ![]() Ja dziś zaszalałam w tczewskim Big Starze. Była promocja i duuuże przeceny. Zakupiłam czarne dzinski. Ale jestem zadowolona, heh, wiem zaszalałam na maxa!!! ![]() ![]() EDIT: zapomniałam dodać - tata zaraz wieczorkiem wrócił, młody lekarz bał sie cokolwiek zrobić, zapisał tylko lek p/bólowy ale dziś już jest lepiej.... mam nadzieje że będzie dobrze Buziaki dla Was, kobitki ![]() Edytowane przez gosik24 Czas edycji: 2006-12-30 o 16:22 Powód: a takie tam |
![]() |
![]() |
#3454 |
Wtajemniczenie
|
hello
![]() ja dzis juz wam skladam zyczenia noworoczne bo jutro pewnie nie wlacze kompa, bo jeszcze troche w kuchni posiedziec trzeba a potem bede sie szykowac na imprezke ![]() wiec dziewczyny, spelnienia marzen, zdrowia, szczescia i pomyslnosci w nowym roczku ![]()
#3455 |
Zakorzenienie
|
Stary Rok mija lecz marzenia zostaja, niech one sie wam wszystkie spelniaja i z Nowym Rokiem niech los wam sie odmieni, a ogrod zycia wnet sie zazieleni. wiec kochaniutkie tego mam wszystkiego zycze ![]() ![]() ![]() ![]() przed nami dzis szalony wieczór wiec sie bawcie kobity ![]() ja w domku robie taka nie duza imprezke ze znajopmymi ![]() ![]() ale musze wam cos napisac ![]() ![]() ![]() z nowym rokie wkraczam w inne zycie wczoraj bylam z TZecikiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak tak ![]() ![]() ![]() ![]() tak ze wam tez zycze tez samych radosnych chwil w tym nowym roku buziaczki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3456 |
Gość
|
![]()
Drogie kobitki
Dziękuje za życzonka i również pragne Wam życzyć wielu pięknych, cudownych, niezapomnianych chwil w Nowym Roku 2007, które zapewne będziecie wspominać swoim wnukom (a co! trzeba coś im potem opowiadać, no nie?) Więc duzo radości, miłości, spełnienia marzeń i wszystkiego naj naj ![]() Buziaki ![]() Ja właśnie słucham Trójki - Top Wszechczasów dziś trwa! Wow, co za muza.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3457 |
Wtajemniczenie
|
hello
![]() i jak dziewczyny po imprezie? ja luz...trzymalam fason, nie bylo escesow wiec dzis nie mam zadnych skutkow ![]() agus gratuluje narzeczonego ![]() ![]()
#3458 |
Rozeznanie
|
Jej kobietki
![]() Ja dopiero dziś doszłam po Sylwestrowej imprezce ![]() ![]() Gosiu mam nadzieję że Tato wróciła do zdrówka? Dziękuję Wam wsystkim za życznka noworoczne ![]() Asiu Tobie osobno gdyz nie miałam Twojego numeru, Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku ![]() ![]() Aguś gratuluję pierścionka, mam nadzieje, że między wami wszystko jest już OK buziaczki ![]()
#3459 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Aguś szczerze gratuluję. Nowy rok i tak pięknie rozpoczęty ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#3460 |
Wtajemniczenie
|
ojeeejku szkubana a gdzies ty sie podziewala? opowiadaj!!!
![]() no dziewuchy co sie dzieje? aga sie nie odzywa...asia chyba juz we francji powinna byc, prosze sie zameldowac!!!
#3461 |
Wtajemniczenie
|
ejj zaczynam sie martwic wasza nieobecnoscia dziewczyny...aga za bardzo zabalowala i swietuje ejszcze stan narzeczenski?
![]()
#3462 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Dziś mam kiepski dzień, nic mi sie nie chce pisać, więc już spadam ![]()
#3463 |
Gość
|
Witajcie dziołchy,
![]() ja dziś pierwszy dzionek na uczelni po przerwie spędziłam, heh, trzeba sie nagle zbudzić z lenistwa poświątecznego moge sie Wam pochwalić - otóż dostałam 5 z zaliczenia z farmakoterapii, które odbyło sie przed świętami. (aż sama byłam zaskoczona i uradowana) ![]() A w poniedziałek (już niestety!!!) czeka mnie zalicz. z leku roślinnego. Dlatego ostatnio tak rzadko sie tu pojawiałam. No więc ucze sie składu poszczególnych preparatów - ale nienormalne, przecież dwa dni po zal. pewnie już połowe z tych składów zapomnę!!! Bo tyle tego jest, no ale co zrobić. Musze sie z powrotem zabierać do książek. Także serdecznie Was pozdrawiam kobitki i ściskam ziołowo.... ![]() |
![]() |
![]() |
#3464 |
Wtajemniczenie
|
heh gosik my tez uczymy sie bzdur, kaza nam sie uczyc jakichs glupich podpunktow w ustawach gdzie to sie z dnia na dzien zmienia..musza nas z czegos egzaminowac
![]()
#3465 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() Dorotko, mam nadzieję ze z Twoim wyrostkiem wszystko w porządku? Jeśli chodzi o tatę, to miał ciężkie zaparcie, męczył się i męczył, w końcu zrobił sobie lewatywę i już jest w miarę. Odżywia się teraz owocowo-warzywnie czyli tak jak powinien był przedtem. Powoli dochodzi do normy. ![]() Agatko, nie ma to jak nasze uczelnie... z czegoś muszą egzaminować... ![]() Buziaki dla Was ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3466 |
Rozeznanie
|
Zgubiłam się w akcji
![]() ![]() Widze same nowe nicki ![]() ![]() ![]() ![]()
#3467 |
Wtajemniczenie
|
witanm
![]() ja tu wracam po dwoch dniach prawie nieobecnosci a asi i agi dalej nie ma...to naprawde troche zaczyna martwic..dziewczyny dajcie znak zycia.. ![]()
#3468 |
Rozeznanie
|
Aga zakochana
![]() ![]() ![]() U mnie już się zaczynają zerówki więc czasu mało ![]() ![]() Ogólnie u mnie bez ekscesów. Stara bida. Nie będe Was zanudzać ![]() Buziaki pomorzanki |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 |
Wtajemniczenie
|
napisalam dzis smska do asi, bo po przeczytaniu watku opaskowego prawie z krzesla spadlam jak dziewczyny moga byc wredne...czy wy wiecie, ze niektore z nich oskarzaly asie i age o kradziez kasy z opasek, do tego ktoras pomylila age z asia i myslala, ze to aga sobie do francji pojechala za kase wizazanek...naprawde mi sie przykro zrobilo...wiem ze dziewczyny czytaja nasz watek wiec nie bede niczego ukrywac...
u mnie tez stara bida, bylam w gd wczoraj pokserowac troche i teraz musze to przeczytac i pisac drugi rozdzial ![]() pozdrawiam ![]()
#3470 |
Zadomowienie
|
Agatko, dziekuje za smsa - nie moge odpisywac, bo mam blokade, wiec jak tylko moglam to weszlam na wizaz.
Kurde, co za opowiesci kryminalne...ehh nie bede komentowac, bo az kapcie z nog mi spadly jak czytalam to wspaniale komentarze ![]() Nie moge teraz pisac, ale dzis wieczorem poczytam co naskrobalyscie i napisze.... Jej ale sie za wami stesknilam ![]() ![]() ![]() ![]() Do wieczorka ![]()
#3471 |
Zadomowienie
|
Witam ponownie...
Zycze wam wszystkiego naj, naj w Nowym Roku. Od czasu wyjazdu, nie pisalam czesto , bo w domku, w Polsce, mialam utrudniony dostep do neta. Poza tym chcialam sie nacieszyc domem, wiec nie w glowie mi byl wizaz ![]() ![]() Poza tym robilam kursy na WSMce i to tez mi duzo czasu zabieralo, ale fajnie bylo ![]() A po powrocie do Francji, dopiero dzis odebralismy komputery od znajomego / nie chcielismy zostawiac je, podczas naszej nieobecnosci, w miejscu, w ktorym przebywamy obecnie/ Tak wiec, szybko minal mi urlop. Cala droge do Francji przeplakalam, tak bardzo zal mi bylo jechac. Rodzice prosili, zebym zostala...Tata mial lzy w oczach jak sie zegnalismy ![]() Aga - moje gratulacje,no nooooo...prosze, prosze...Kto by sie spodziewal takiego obrotu spraw ![]() ![]() A czy data slubu juz wyznaczona, czy wy tylko tak? ![]() ![]() Jak sie czujesz? Jak zdrowie? Agatko - dziekuje, ze wstawilas sie za nami na watku opaskowym. Przykro mi sie zrobilo, bo dziewczyny juz cala historie stworzyly. No ale coz. Z jednej strony rozumiem obawy wizazanek, bo one nie znaja Agi tak jak my /wiecie o co chodzi/... Dobrze, ze juz sie wyjasnilo, mam nadzieje, ze obejdzie sie juz bez takich wymyslow. Gosiu gratuluje 5 ![]() ![]() Teraz zaczyna sie okres sesji, wiec zycze ci powodzenia. Dorotko zaraz wysle ci moj numer na PW, troche spozniona jestem, ale mam nadzieje, ze przyda sie na przyszlosc. Ania - cos mi umknelo chyba, bo nie pamietam co studiujesz ![]() ![]() Szkubana dobrze cie widziec. Pisz czesciej u nas ![]() Ide teraz powizazowac, dawno nie bylam na modzie i makijazach ![]()
#3472 |
Wtajemniczenie
|
noo asiu w koncu jestes
![]() ![]() widzisz a tak nie chcialas jechac do polski a z bolem serca wracalas do zabojadow...wspolczuje ...ale niedlugo sie znowu wdrozysz na romanski zywot i bedzie ok ![]() teraz mam nadzieje, ze watek ruszy jak jest asia...bo jakos tak bez gadul w osobie asi i agi (swoja droga co ona taka zajeta?) jakos tak nie chcialo mi sie pisac a tylko dawalam znak zycia ![]()
#3473 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zapomnialam jak to jest jak mama ugotuje, zrobi zupke ogorkowa ![]() Zapomnialam jak to fajnie z tata sie posprzeczac dla zartow...Duzo tu jeszcze mozna pisac. Dziewczyny, nie robcie tego co ja i nie wyjezdzajcie!!! Ja tutaj cos zaczelam i chce to dokonczyc, dlatego wrocilam.... A z Aga, to sie domyslam co sie dzieje ![]() Odrodzenie zwiazku, trzeba go czyms przypieczetowac ![]() ![]() ![]() Niech sie naciesza soba... Aga pokaz pierscionek!!! Aaa zapomnialam sie pochwalic, dzis upolowalam fajne balerinki za 10euro /tralalalalalalala/ ![]() Moje stare mokasyny sie juz rozlatuja, wiec tym bardziej sie ciesze - jak glupi do sera ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3474 |
Wtajemniczenie
|
np ja tez mysle ze aga swietuje z kuba
![]() ![]() to co asiu niedlugo wracassz na stale do pl? ![]() i gratuluje zakupu ![]() ![]()
#3475 |
Rozeznanie
|
Administracje Asiu studiuje, jak Agata
![]() Mówicie, że wizażanki na opaskowym kryminały piszą? ![]() ![]() Właśnie na tvn Style w Mieście Kobiet temat emigrantów ![]() ![]() ![]() ![]() Lece pobuszować po wizażu i lulu ![]() Dobranoc dziewczynki |
![]() ![]() |
![]() |
#3476 |
Zadomowienie
|
Witam czesc i czolem
![]() Dopiero wstalam, pobijam moje rekordy dlugosci spania ![]() Zaraz TZ wyjdzie z lazienki, wiec zaczniemy robic sniadanie. Agatko, chcialabym wrocic do Polski i coraz czesciej o tym mysle. Jednak nie jest to takie proste. W Polsce zostawilam wszystko, zeby przyjechac do Francji. Nie chce znowu zostawiac rozpoczetych spraw i zaczynac zycia od poczatku. Uwielbiam Francje - jest piekna, ciepla, kolorowa...Ale ta tesknota za Polska, za rodzina jest jeszcze wieksza. Ehh to wszystko nie jest takie proste, jakby sie moglo wydawac. Heh a co do pogody w Polsce, to naprawde bylam w szoku. Niestety, nie ma sie z czego cieszyc, bo to ocieplenie sie klimatu spowodowane jest efektem cieplarnianym. Poza tym, fajnie gdyby w swieta padal snieg - ma to swoj urok. Aniu - aaaa teraz sobie przypominam, ze na administracji jestes. Kiedys przez krotka chwile chcialam zlozyc papiery na prawo, jednak ekonomia wygrala,z prostego powodu - jest tam wiecej matematyki ![]() Dobra, ide robic platki, a potem na pudelka ![]() Milej niedzieli ![]()
#3477 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() a ja juz po obiadku, mam sieste przy kompie ![]() bylam dzis nawet w kosciele...tak zazwyczaj nie chce mi sie co tydzien latac do kosciola, ale raz na jakis czas to nawet z checia pojde i tak jest najlepiej ![]() no asiu prawo a ekonomia to wielka roznica...jesli lubisz matematyke to na prawie bys sie zanudzila i pewnie bys zrezygnowala bo tam to tylko kucie i kucie ![]() ![]() troche posmecilam, wybaczcie ![]() ![]() milej i spokojnej niedzieli ![]()
#3478 |
Zadomowienie
|
Spokoj i cisza na pomorskim.
Tylko Agata napisala. Hmm co sie tam z Aga dzieje...Zaraz napisze jej sms z neta /jak pisalam wczesniej zablokowali mi konto w komorce, bo termin waznosci mi uplynal.A kasy brak, wiec musze czekac do konca miesiaca/ Agatko - tak, wiem, ze na prawie i administracji jest sporo teorii, dlatego wlasnie odrzucaja mnie takie kierunki na odleglosc kilometra ![]() A ekonomia byla wspaniala na pierwszym roku, bo praktycznie 3/4 to matematyka. Na drugim roku zaczelo sie teoretyczne g... Zreszta tak czy siak, nie dla mnie takie kierunki ![]() Gdybym miala teraz wybierac sobie studia to poszlabym na AWF albo filologie rosyjska ![]() Dobra...ide zagrac w netopol z TZ Edit Hmmm dziewczyny, mialyscie taki przypadek, ze tak nagle,poprostu, gg nie chce sie uruchomic. Zada hasla, a po wpisaniu okazuje sie, ze to nie to haslo....Jesli chce uzyc opcji - przypomnij haslo - okazuje sie, ze moj mail tez jest nieprawidlowy ![]() Pfff nie wiem co jest. Nie mozliwe, zeby ktos mi sie wlamal , chyba ![]() Zmienilam juz numer na nowy i wszystko dziala poprawnie, wiec nie jest to wina serwera gg ![]() hmmm
" Każdy krok zostawia ślad. Pracuj wytrwale a osiągniesz postępy " Edytowane przez Joanna22 Czas edycji: 2007-01-07 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3479 |
Zadomowienie
|
melduje sie kolejna z Pomorza
![]() ![]() Jak tam wam dzien mija drogie Wizazanki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3480 |
Rozeznanie
|
Witam Was choć nie z Pomorza, ale z uroczego Olsztyna - stolicy Warmii i Mazur
![]() AGa GRATULUJĘ!!!! Bardzo się cieszę, że ułożyło Ci się wszystko z Twoim Kubusiem. Właśnie pochwal się pierścionkiem ![]() ![]() Asiu22 mi się też bardzo nie spodobało co dziewczyny wyprawiały na wątku opaskowym, choć szczerze mówiąc sama zaczęłam się martwić co z Agą (czy wszystko w porządku i czy żyje jeszcze ![]() No i mam nadzieję, że mogę się wkraść w Wasze grono, mimo że nie jestem Pomorzanką.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.