![]() |
#4741 |
Raczkowanie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
Ja też muszę się zabrać za sprzedaż mojej sukni
![]() Neska czekamy na fotki ![]() Spadywuję, bo jakiś przystojny Mężuś leży tak samotnie ![]()
#4742 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za miłe słowa
![]() Wiecie co kupiłam sobie w piątek płaszczyk, żeby pięknie wyglądać na weselu u znajomych, a tu się zrobiła piękna pogoda i go nie założyłam ![]() Życie jednak jest pokręcone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Raczkowanie
|
Witam, witam...
![]() jeśli chcecie zobaczyć fotki to poprosze o podanie maili na pw bo już kiedys miałam problemy tu na wizażu ![]() ![]() Domyślam sie że chyba mnie nie słyszałyście w piątek.... A może chciałybyście usłyszeć nagranie w którym występowaliśmy (było mnie też słychac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Rozeznanie
|
Gosiu wysłałam Ci Maila i proszę o fotki
![]() Ok załączam fotkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miłego wieczorku papapa Superbejbe no właśnie pogoda śliczna była ciekawe jaka będzie za tydzień bo w tedy to ja jadę na wesele ![]()
#4745 |
Raczkowanie
|
No, kobitki, prosze zajrzeć do swoich skrzynek...
![]() Neissi, podaj tez swojego maila, to sie pochwale swoją koszulką, obecną już na moim ciele podczas zlotu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Zadomowienie
|
Ja też chce fotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Raczkowanie
|
![]()
Wątek trochę zasnął
![]() Żadna z Was nie odpisuje... czy to znaczy ze przesądzacie mi niepowodzenie tej znajomości? Mam nadzieję, ze to wynika tylko z braku czasu... Superbejbe, do Ciebie tez poszło w tej samej wersji co dziewczyny dostały... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Wtajemniczenie
|
witam witam i o zdrowie pytam
![]() ja już prawie pokonałam przeziębienie ![]() ![]() ![]() gosiu foteczki super..widać że się dobrze bawiliście ![]() a coi do twojego pytania..ja tam dobra w udzielaniu rad miłosnych nie jestem, bo sama nie mam szczęścia w tej materii....ale wiem jedno, niepewność jest gorsza niż gorzka prawda...lepiej wiedzieć na czym się stoi niż łudzić się, że moooże jednak, gdy druga strona jednak nie ![]() ![]()
#4749 |
Rozeznanie
|
hej hej witam wieczorowa porą tzn nocną
![]() Gosiu dziękuję za maila, fotki bardzo fajne, jej jakie masz duze oczęta ![]() co do Kuby to hmmm tak sobie myślę że jeśli to była jego dziewczyna to może on nadal jest zakochany? nie chciałabym tu pisać, że leczy sie Tobą - przepraszam za brzydkie wyrażenie, ale też na razie sie przyjaźnicie, myślę że powinnaś z nim porozmawiać zanim naprawdę się zakochasz chyba że już jak piszesz to nastało, wiem że to trudne ale zaoszczędzi Ci to bólu, no nie wiem może się mylę, pozdrawiam i dobranoc papa
#4750 |
Zadomowienie
|
Witam, kierownik nie patrzy to coś napisze
![]() Gosiu - zdjęcia fajne. Mam znajomych którzy są ukrytymi fanami LP3, a tak na marginesie to sądziłam, że piszesz o zlocie fanów Depeche mode - niedoinformowana jestem ![]() Jeżeli chodzi o kawalera to ja miałam taki sposób, że jak sobie któregoś upatrzyłam to najpierw się z nim zaprzyjaźniałam a póżniej stopniowo ignorowałam, żeby zobaczyć czy zainteresowanie jest napewno obustronne ![]() ![]() pewnego razu dałam się złapać w taki sam sposób i teraz jestem mężatką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Raczkowanie
|
![]()
Superbejbe, dzięki!!!! A więc jestem na dobrej drodze zaprzyjaźniania, a potem wcielę w życie drugą część planu
![]() Dzięki kobitki za Wasze opinie.... zajmę się tym delikatnie... a nuż widelec kolega zlotowicz sie pomylił z tym zakochaniem... To teraz następna bombe wypuszczam - nooo.... nie uwierzycie..... w grudniu następny nadzwyczajny czwarty zlot... ![]() ![]() A teraz inne nowinki - w poniedziałek ruszam do apteki na staż, zaczynam pierwsza prace w zawodzie!!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4752 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A może nie słyszeli jeszcze o naszym forum... www.forum.lp3.pl Jakby co to przekaż im ten adres i powiedz że tam znajda pokrewne dusze ![]() ![]() No i jeszcze że będąc tam forumowiczem jest szansa na spotkanie z Markiem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Sorki, że nie pisałam, ale mój Misio miał jutro rano już jechać. Na szczęście jedzie w sobotę rano więc mamy jeszcze dla siebie parę godzinek ![]() Oddałam dzisiaj moją suknię ślubną do pralni i mało pod ladę nie wpadłam. 100zł za czyszczenie!!! ![]() ![]() Ech.. Dobrze, że zdolny ze mnie ludź i mogę zaoszczędzić robiąc coś samemu. Przeraża mnie to tylko, bo czy to ma oznaczać, że teraz wszystko przyjdzie nam robić samemu? ![]() Na szczęście odkryłam superowy miesięcznik i zaraz zamówię sobie prenumeratkę ![]() ![]() ![]() ![]() Chociaż tyle miłego. Bo już w sobotę znów zabraknie mi mojego Misia ![]() ![]() Superbejbe płaszczyków nigdy za wiele ![]() grin_ajz jak zdrówko? Chyba nie dasz się jakiejś paskudnej chorobie ![]() Neska ładna sukieneczka ![]() la margerita masz wiadomość ![]() ![]() Czy mi się zdaje, czy mnie coś tutaj ominęło? ![]() ![]() ![]()
#4754 |
Raczkowanie
|
margerita mailik dotarł
![]() ![]() ![]() ![]()
#4755 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Byłam dzisiaj w DOMU PIWA(DEGUSTATORNIA) w gdyni na Wzgórzyu Maksymiliana i musze wam powiedzieć że jest to całkiem sympatyczne miejsce. Sporo gatunków piwa, miła atmosfera i toaleta ładna ![]() Uciekam spać <papapapa> |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 |
Raczkowanie
|
Neissi, maile już poleciały w Twoim kierunku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() Kolorowych senków Dziewuszki ![]() ![]()
#4758 |
Zadomowienie
|
WiWitam dzisiejszego pięknego dnia
![]() Chciałabym oficjalnie zakomunikować,że od 1 października będę mieszkanką pomorza,dokładniej Gdańska ;>~ Jestem przerażona tym wielkim miastem,oj co to będzie,co to będzie O_o |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Raczkowanie
|
![]()
Witaj Marthusia..
![]() nie ma co sie przerażać.. jest fajnie...przyzwyczaisz się ![]() Mam nadzieję że napiszesz cos jeszcze, koleżanko artystko.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jak Ci sie widzi, Neissi, moja niespodzianka graficzna? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 |
Raczkowanie
|
Zajrzałam tylko na chwilkę, bo chcę jak najwięcej czasu spędzić teraz z Misiem.
margerita jak dla mnie bomba ![]() ![]() ![]() Dopadł mnie smutek, że jutro rano pożegnam się z Misiem ![]() ![]() ![]() ![]()
#4761 |
Zadomowienie
|
witajcie dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]()
#4762 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kkasiuuu,dla Ciebie to pewnie nie była aż tak wielka zmiana? Może masz jakieś rady co do akomodacji z nowym miejscu ![]() Chciałabym chodzić gdzieś na zajęcia taneczne,ale jak wyjdę na dwór ze swojego lokum,to nawet nie będę miała pojęcia w którą stronę ruszyć w poszukiwaniach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewuszki
![]() Po 6:00 odprowadziłam mojego Misia na ciapong ![]() ![]() ![]() Będę pocieszać się faktem, że na następny kontrakt jadę razem z nim i w ten sposób spędzimy wspólnie ponad miesiąc ![]() ![]() ![]() Ja się śmieję, że pojadę do spa ![]() ![]() ![]() A tak wracając z chmur... Muszę o siebie zadbać. Przytyłam 2 kilo, a włoski błagają o kolorek. Postanowiłam, że zamówię sobie hennę i indygo z zagramanicy, bo to, co sprzedają w Polsce to są szkodliwe mieszanki. Mam już konto walutowe, a Misio zadbał żebym miała co tam wpłacić ![]() ![]() Muszę też podciąć końcówki i zaopatrzyć się w kosmetyki, bo troszkę się w tym opuściłam ![]() ![]() ![]() Widzę właśnie przez okno jak jakaś kobieta z bloku obok myje okna ![]() ![]() ![]() marthusia spokojnie dasz sobie radę ![]() ![]() ![]() A może się spotkamy? Jako stara mieszkanka Gdańska mogłabym Cię oprowadzić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie dzwonił mój Misio. Jeszcze stoi na dworcu i czeka na kierowcę, który miał być pół godziny temu. Jeszcze nie dotarł, a telefon ma wyłączony ![]() No dobra Babeczki ![]() ![]() Witam nową koleżanką Kasię! ![]() P.S. A co byście powiedziały na zabawienie się w turystki i pozwiedzanie gdańskich kamieniczek połączone z dobrą kawusią? ![]()
#4764 | |||
Zadomowienie
|
Witam.
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Rozeznanie
|
hej hej dziewczynki
![]() Nareszcie jestem, już dotarłam do Gdańska po superowym wieczorze panieńskim, wiecej opiszę jutro bo padam na cycki ze zmęczenia i do tego kacyk meczy. Witam nową pomorzankę ![]() Pisze się oczywiście na zwiedzanie z kawusią ![]() papapa
#4766 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziękuuuję Ci bardzo neissi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Narazie nie mogę się więc pisać na spotkanie ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Sorki, że nic nie piszę, ale mój szwagier wrócił na urlop z Norwegii i objął rządy nad swoim kompem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cieszę się, że spodobał się Wam pomyślik ze zwiedzaniem ![]() ![]() No niestety pora na stwora. Muszę jeszcze obrać ziemniaczki i lecę się potorturować ![]() A Wy tu pisać żebym miała co czytać ![]()
#4768 |
Zadomowienie
|
Coś tu głucho i ciemno, gdzie się wszyscy podziali?
![]() W takim razie ja coś napiszę. Ostatnio naszła mnie ochota na sprzątanie domu i wyrzucam wszystko co leży w zasięgu moich rączek ![]() Coś czuję że niedługo zacznie mi brakować niektórych rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Raczkowanie
|
No tak. Ja tu po takich torturach, a Wy mi nawet jednego posta do poczytania nie dałyście
![]() Nie miałam wyrywanka, bo jedynka mi się zbuntowała. Poszłam sobie spokojnie na 16-tą, bo rejestratorka powiedziała, że chirurg może się zająć tą jedynką skoro i tak mam u niego wizytę. Oczywiście okazało się, że chirurg jest tylko od tortur z użyciem kleszczy. Na szczęście moja dentystka miała okienko i mogła zająć się tym moim zębolem. O dziwo zapłaciłam mniej niż zazwyczaj. Może dlatego, że nic do zęba nie wkładała, tylko otworzyła i wypłukała. Nie obeszło się niestety bez znieczulenia. A może i stety, bo przynajmniej wiem teraz jak robi zastrzyki i że znieczulenie mają dobre. Teraz mam na dziąśle założony sączek i nie mogę robić min ![]() ![]() Z wrażenia zapomniałam umówić się na to wyrywanko ósemek ![]() Szkoda, że mojego Misia przy mnie nie ma ![]() ![]() ![]() A właśnie! Miałam Was o coś zapytać. Zastanawiałam się ostatnio w restauracji czy aby wszystko ze mną w porządku. Otóż byłyśmy z koleżanką na obiadku i zastanawiałyśmy się jak to jest z innymi ludźmi, czy są tacy, co zjadają zupę, drugie danie i do tego deser? ![]() ![]() Koniec końców, obie zamówiłyśmy to samo (najmniejsze danie, jakie mają - 100g kotlet z frytkami i surówką), a psiapsióła dodatkowo wzięła pół porcji zupy. Ja nie byłam w stanie wcisnąć całości, chociaż kotleta zjadłam (co mi się rzadko zdarza). Kumpelka zjadła swoją zupkę, drugie i wciągnęła jeszcze frytki, których już nie mogłam. Czy ja jestem jakimś strasznym niejadkiem? Może ja mam coś z żołądkiem, że nie daję rady zjeść normalnej porcji ![]() Różnica była tylko taka, że ja za chwilę rozglądałam się za jakimś deserkiem, a ona pękała w szwach ![]() To macie teraz o czym pisać ![]()
#4770 |
Raczkowanie
|
No właśnie trochę cicho się zrobiło i jeszcze marthusi zabrali neta
![]() Nawet grin_ajz nic ni pisze ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.