![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
heh a ja jestem spostrzegawa i zauwazyłm ze 1141655 (przepraszam ale zapomniałam twojego imienia
![]() A moze i ja zmienie?? ![]() ![]()
![]() |
#722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() ja dzis bylam w grudziadzu u rodzicow moich rodzicow ![]() ![]() ![]() no a tak poza tym to sie nic nie zmienilo ![]() aga gratuluje 4 ![]()
#724 |
Zakorzenienie
|
Oj dziekuje wam kochane
![]() A jak tam plany na weekend?? ![]() Ja w szkole a w niedzile u TZecika na urodzinach jego mamy ![]() hhhhmmmm kurcze niewiem czemu ale sie denerwuje ![]() ![]() ![]() ![]() słodkich snów kochane p.s Łucja i Marysia tym razem ja nabiłam nowa stronke ![]()
Edytowane przez aga21087 Czas edycji: 2006-05-26 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry Pomorzanki
![]() Dzis normalnie ruszam pelna para ![]() Agus jasne, ze dobrze wypadniesz... Jak inaczej mialaby wypasc taka przesympatyczna dziewyczna? ![]() Powodzenia ![]() ![]() Agatko Tobie rowniez milej domowej "imprezki" zycze ![]() Jak zostana jakies ciastka to moze mi zostawisz? ![]() ![]() Milego dnia zycze ![]() ![]()
![]() |
#726 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Gratuluje 4 z egzamu Aga ![]() ![]() ![]()
#727 |
Raczkowanie
|
Witajcie Pomorzanki Vizażanki ! Ja oczywiscie siedze w pracy ale czuje po kościach że to nie bedzie dobry dzien- łapie tak zwanego doła - raz na jakis czas mnie przycisnie
Aga gratuluje 4 ![]()
#728 |
Zakorzenienie
|
Dziś byłam już na zakupach (w księgarni językowej i w warzywniaku), na obiadku w MCDonaldzie (wiem, wiem - trucizna. Ale jak to wytłumaczyć 3-latkowi??). Na 17:15 zarezerwowałam 2 bilety na "Dżunglę" i idę z córeczką do kina! Ciekawe czy ty mrazem będzie grzeczna? Na "Epoce lodowcowej 2" musiałam wyjść w trakcie seansu
![]() ![]() A może któraś z Pomorzanek też się wybiera dziśdo kina i się spotkamy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() a ja dzis od rana latam za moja bratanica ![]() ![]() bylam w lumpku, kupilam sobie dwie bluzki...jedna h&m za 12,5 a jest calkiem nowa ![]() ![]() noo ja juz po pysznym obiadku jestem...mniaam maminy obiadek jest najlepszy ![]() ![]() ![]() ![]() zycze milego popoludnia i wieczorka ![]() ![]()
#730 |
Raczkowanie
|
![]()
witam
![]() a ja mam właśnie ciasto w piecu, a nasmarowanego kuraka w lodówce i czuję sie conajmniej jak Nigella ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego popoludnia dziewczynki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#731 |
Rozeznanie
|
amethys mnie pogoda dołuje,ale co zrobic. Trzeba miec nadzieję, że kolejny dzień będzie lepszy niż miniony. Omijajmy dołki
![]() Berliczko miłego oglądania Dzungli ![]() grin-ajz niekidy mozna istne cuda znależć w lumpkach,ale ja najczęściej mam pecha. Ostatnio juz mnie ręce bolały od wertowania ciuchów na wieszakach i nic dla siebie nie upolowałam ![]() maracuja-Uwielbiam kurczaka w każdej postaci,nawet spalonego;-) . Jak smaczny wyszedl to czekam na przepis. Zrobie niespodziankę TŻowi bo z Niego totalny maniak kurczakowy ![]()
![]() |
#732 |
Raczkowanie
|
![]()
o rany dziewczyny to ciasto jest przepyszne
![]() normalnie nie wierze ze spod moich rąk coś takiego wyszło, podaj eprzepis bo wysiłek i koszt mionimalny a efekt zniewalajacy ![]() ![]() składniki 4 jajka 1 szklanka cukru 1,5 szklanki mąki 0,5 szklanki oleju 1 łyżeczka proszku do pieczenia może być olejek zapchowy/aromat ew. owoce ( ja osobiscie poukładałam na wierzchu plasterki jabłek i posypałam cukrem i cynamonem ![]() Jaja utrzec z z cukrem na puszystą masę, następnie nadal miksując wrzucic makę, olej, proszek do pieczenie i ew olejek zapachowy. Kiedy masa będzie jednolita wlewamy do podłużnej formy (ja zrobiłam na okragłej ![]() ![]() Przepis mam ze strony kuchnia. o2 .pl , tam było napisane zeby piec ciacho ok 30 min w 180 st. ale ja chyba piekłam dłużej i przestawiałam czasem na pieczenie od dołu albo od góry, w kazdym razie wyszło wspaniale i to sie liczy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do kuraka to dopiero jutro bede piekła takze jutro powiem jak wyszedł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o zesz alem sie rozpisała ![]() ![]() ![]()
![]() |
#733 |
Rozeznanie
|
No nie. Dzisiaj ta nauka na łeb juz mi poszła. Tak czytałam Twą wiadomość maracujo i myśle: kurczaka pieczesz jakiegoś a la Ngulla,czy ciacho
![]() ![]() ![]() A tak poza tym to własnie zachciało mi się odreagować siedzenia od rana w kserach i chyba wyciągne Go na balety. dawno nie byłam, więc... ![]() ![]()
#734 |
Rozeznanie
|
Ale wam fajnie dziewczyny. Ciasta, zakupy.. A ja właśnie skończyłam trawe kosić
![]() ![]() Naszczęscie nie będzie to całkiem stracony dzień ![]() ![]() Ona_17 właśnie patrze i leży mi tu kilka kosteczek <częstuje> ![]() Pozdrawiam i lece się uczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A także przyjemnej nauki do zerówki. Ja mam dopiero 7 czerwca ![]() ![]() Będzie dobrze(pocieszam się ![]() Zmykam ![]() ![]() ![]() ![]() Milego wieczoru wszystkim Pomorzankom życze ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 |
Zadomowienie
|
Maracujo ale mi ochoty na ciasto narobilas...
![]() Wredne_slonko dziekuje ![]() a tak odnosnie tego filmu... kiedys tez go ogladalam z ex Tz i sie przyznam, ze za duzo nie pamietam ![]() ![]() ![]() milego seansu ![]() Szkubana udanych baletow zycze ![]() I jeszcze takie pytanko ![]() ![]() Jak Beliczku nazywa sie Twoj skarb? ![]() Milego wieczoru wszystkim ![]()
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
Moja córeczka ma na imię Krysia i ma 3 lata.
Była bardzo grzeczna, tylko głośno komentowala co siędzieje na ekranie i dwa razy była w toalcecie "myć łapy" brudne od popcornu. Kiedy bała się złych bawołow to zwyczajnie wyciągnęła z plecaka zeszyt i pisaki i zaczęła rysowac. I jeszcze domagała się włączonego światła ![]() Sam film to typowa disneyowska pulpa ale miły dla oka i odstresowuje ![]() ... Uhmmmm... jakie piękne ciacho :elove: ![]() ![]() ... Buziaki Pomorzanki. Nie ma co - ten wątek wciąga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Wtajemniczenie
|
a ja ogladam final szansy na sukces jednym okiem
![]() kurde jakie wy ambitne na zerowki chodzicie ![]() ![]() ja dopiero sesje zaczynam 7 czerwca...wiec narazie nie mysle o tym, zeby sie za bardzo nie stresowac ![]() maracuja ciasto wyglada cudnie ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
#739 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() Beliczku, pani Szota uczyla mnie przez rok i nigdy tej kobiety nie zapomne, prawdziwy oryginal ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
[*] [*] [*]
Tylko tyle
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
dobranoc... zasypiam na siedząco. To chyba ten Gate tak mnie usypia. Niesamowita muzyka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Wtajemniczenie
|
aga!!!! co sie stalo????
#743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Zadomowienie
|
Tez nie wiem, o co chodzi, ale jesli o trzesienie ziemi w Indonezji, to przylaczam sie.[*][*][*]
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
Brdzo wam wszystkim dziekuje za swieczuszke dla małego aniołka[*][*][*]
![]() |
#746 |
Zadomowienie
|
To ja tez zapalam swieczki dla malego Aniolka [*] [*] [*]
#747 |
Raczkowanie
|
I ja też ... [*] [*] [*]
![]() |
#748 |
Rozeznanie
|
Ja też zapalam[*][*][*]
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zadomowienie
|
co sie stalo?
![]() ['][']['] Dla "Malego Aniolka"...
![]() |
#750 |
Wtajemniczenie
|
Ja też nie wiem co się stało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.