Województwo Pomorskie - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-06-02, 09:03   #841
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087
Dot.: Województwo Pomorskie

Umyłam głowe i ide zjesc sniadanko potem do tego fryzjera uciekam
miłego dzionka
Stary 2006-06-02, 09:12   #842
1141655
Zakorzenienie

Jak beda zdjecia to pokaże

ohhhh bo to smieszne jest
mialam gdzies na dysku zdjecia w tych strojach kiedys tż robil ....wiec musialabym poszukac

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-02, 10:44   #843
amethys
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aga21087
OOoo mi tez by mi sie przydała prostownica ale narazie brak funduszu
Własnie dziewczeta jak tam dzien dziecka minoł ja od rodziców dostałam ogromnego ptysia i moje ulubione piwko Gingersa
Kupiłam sobie na dzień dziecka prostownice do włosów w bierdonce za 13,99 ach zaszalałam i nie jest to babyliss ale jest ok.
Mam szuszarke tej firmy i nazwałam ja swoim mercedesem i teraz siostra mówi pozycz prosze mercedesa ...... Suszarka jak marzenie mam ja juz cztery lata i nadal ja kocham
Jest jak mercedes w porównaniu z tym czego uzywałam dotej pory. Aga dziekuje za miłe słowa.
Stary 2006-06-02, 10:51   #844
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aga21087
Dziendobry kochaniutkie
Ja dzis wstałam eehhh właczyłam sobie wizazyk szybciutko by poszperac na fryzjerskim bo dzis sie wybieram obciac włosy Nareszcie uda mi sie dojsc bo juz 1,5 miesiaca ide i dojs nie moge ale zemna to tak zawsze
Aga ja też idę idę i dojść nie mogę do tego fryzjera. Z jednej strony chcę już zmiany bo już mi się znudziły długie włosy, z drugiej strony trochę mi żal ale co tam włosy nie ręka odrosną, czas na zmiany

A-sea-of-honey ja chodziłam do Quatro (na placu kaszubskim) właściwie jeszcze chodzę bo dokupiłam sobie teraz 3 godziny przed egzaminem . Polecam p. Tadeusza, który również prowadzi wykłady i p. Piotra

Miłego dnia dziewczyny
MrsVargas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-02, 10:54   #845
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

hejka

melduje sie ja tez z turbanem na glowie bo wloski umylam swoja droga czy tylko ja nie lubie myc wlosow? jak mam to zrobic to tak to odwlekam, prawie juz do ostatecznosci..nie znosze tego ech...

asiu kurde naprawde mialas pecha z tymi szkolami jazdy...ja w sumie tez nie mam najlepszych wrazen ze swojego kursu, facet byl tez niecierpliwy i krzyczl jak cos zle zrobilam...ale nie zanieczyszczal powietrza ani nie bekal to juz jakis plus...po caly kursie w ogole nie mialam poczucia, ze umiem jezdzic...zdawalam egzamin w grudziadzu, wiec wykupialm sobie tam dodatkowe godziny zeby z miastem sie zapoznac i powiem wam ze w ciagu tych kilku godzin chyba wiecej sie nauczylam niz na kursie... no ale wiedzialam ze slabo jezdze dlatego nie zdalam za pierwszy razem..tak to sie ciagnelo, ze dopiero za 4 zdalam (po kolejnych dokupionych godzinach...a zdawalam jeszcze za czaso jak bylo 20h a nie 30h obowiazakowych) i faktycznie po tych dodatkowych lekcjach juz lepiej jezdzilam i naprawde cuzlam sie pewnie za kierownica..ale co z tego...wyjechalam na studia i przez 4 lata moze z 3 razy za kolkiem siedzialam, musze w te wakacje naprawde sie za to wziac, bo ja juz nie umiem jezdzic chyba, boje sie troche...

aga a co to za seminarium dla kobiet? powiedz cos wiecej bo nie slyszalam o tym a moze to cos fajnego...

grin_ajz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-02, 11:00   #846
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez grin_ajz
hejka

melduje sie ja tez z turbanem na glowie bo wloski umylam swoja droga czy tylko ja nie lubie myc wlosow? jak mam to zrobic to tak to odwlekam, prawie juz do ostatecznosci..nie znosze tego ech...

asiu kurde naprawde mialas pecha z tymi szkolami jazdy...ja w sumie tez nie mam najlepszych wrazen ze swojego kursu, facet byl tez niecierpliwy i krzyczl jak cos zle zrobilam...ale nie zanieczyszczal powietrza ani nie bekal to juz jakis plus...po caly kursie w ogole nie mialam poczucia, ze umiem jezdzic...zdawalam egzamin w grudziadzu, wiec wykupialm sobie tam dodatkowe godziny zeby z miastem sie zapoznac i powiem wam ze w ciagu tych kilku godzin chyba wiecej sie nauczylam niz na kursie... no ale wiedzialam ze slabo jezdze dlatego nie zdalam za pierwszy razem..tak to sie ciagnelo, ze dopiero za 4 zdalam (po kolejnych dokupionych godzinach...a zdawalam jeszcze za czaso jak bylo 20h a nie 30h obowiazakowych) i faktycznie po tych dodatkowych lekcjach juz lepiej jezdzilam i naprawde cuzlam sie pewnie za kierownica..ale co z tego...wyjechalam na studia i przez 4 lata moze z 3 razy za kolkiem siedzialam, musze w te wakacje naprawde sie za to wziac, bo ja juz nie umiem jezdzic chyba, boje sie troche...

aga a co to za seminarium dla kobiet? powiedz cos wiecej bo nie slyszalam o tym a moze to cos fajnego...
Cześć Agatko
Tu jest link:
http://www.akademiazdrowiaiurody.net/
Stary 2006-06-02, 11:08   #847
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

oo dziekuje za linka poczytam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-06-02, 12:03   #848
Juliettt
Rozeznanie

GG do Juliettt

Witajcie Kochane, ale fajnie, ze slonko swieci

Niedlugo koncze prace i jade do Lomzy na weekend (psiapsiolka wychodzi za maz).....zreszta wiekszosc wychodzi, a ja jakos nie moge sie zdecydowac

Milego weekendu Wam zycze i......oby pogoda dopisala
Juliettt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-02, 14:38   #849
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

zycze szampanskiej zabawy
a co do wesel to juz moje kolezanki powoli zaczynaja wychodzic za maz...od skonczenia szkoly kilka juz zmienilo nazwisko...a ja dalej wolny strzelec hhe i nie spieszno mi do tego

a ja w koncu skonczylam czytac byyycze notatki z morskiego, troche sobie odpoczne i zabieram sie do drugiego czytania

Stary 2006-06-02, 18:00   #850
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

eehhhh wróciłam podenerwowana od fryzjera baba niedosc ze zrobiła po swojemu to jeszcze za krótka mi ta krzywje scieła i zle sie teraz z na czuje myslałam ze sie popłacze jak to zobaczyłam tam tyle razy mnie dobrze scieła a tu dzis ehhh chociaz TZecikowi sie pdoba fryzurka i mowi ze najwazniejsze ze jemu sie podoba dobrze ze chociaz jemu (heh a moze tak tylko mnie pocieszał)

I jak któras sie wybiera tam do Gdanska jestem ciekawa bo jak by fajnie było to moze w niedziele sobie pojade

Juliettt udanej zabawy ehhh tez bym poszła na wesele zazdroszcze
Stary 2006-06-02, 18:45   #851
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

ehhh dobrze ze chociaz pogoda dzis dopisuje aj mam tak straszna ochote na kiełbache z grila oj zjadlo by sie ale coz moze jutro cosik z znajomymi wykombinujemy
Dziewczyny jakie plany na weekend

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-06-02, 18:47   #852
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

oj aga to nie dobrze ze jestes niezadowolona...ale wlosy maja to do siebie ze odrastaja

a plany na weekend? nauka? niestety...

Stary 2006-06-02, 18:58   #853
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

w sumie ....... własnie uczesałam włosy po swojemu i chyba nie jest tak zle da sie wytrzymac chyba zabardzo dramatyzuje
Stary 2006-06-02, 20:20   #854
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

heh widze ze sama tu dzis urzeduje wyszystkie chyba zrobiłyscie sobie weekend albo Opole ogladacie ja własnie katem oka spogladam

heh wiecie co własnie oblukalam Ja Marysia i Łucja jestesmy z pod znaku lewka
A ty Agatko masz urodzinki w ten dzien co mój były z ktorym byłam prawie 2 lata swoja droga to juz niedług szykujesz jakies przyjecie bo moze sie wprosimy
Stary 2006-06-02, 20:33   #855
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aga21087
heh widze ze sama tu dzis urzeduje wyszystkie chyba zrobiłyscie sobie weekend albo Opole ogladacie ja własnie katem oka spogladam

A ty Agatko masz urodzinki w ten dzien co mój były z ktorym byłam prawie 2 lata swoja droga to juz niedług szykujesz jakies przyjecie bo moze sie wprosimy
Cześć Aga
Ja właśnie wizażuję i zerkam na Opole, ale nic tam ciekawego nie ma, o teraz Mosqito leci, fajnie grają

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-06-02, 21:03   #856
wredne_slonko
Rozeznanie

A mi się jakoś to Opole nie podoba. Przyszłam na chwile zobaczyć co słychać w tym wątku i lece zaraz do łóżeczka, bo się rozchorowałam a jutro urodzinki TŻ Do tego musze pouczyć się na poniedziałkowy egzamin, a tak mi się nie chce

Asia Surowiecka

Maciek Marczak
wredne_slonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-02, 21:17   #857
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wredne_slonko
A mi się jakoś to Opole nie podoba. Przyszłam na chwile zobaczyć co słychać w tym wątku i lece zaraz do łóżeczka, bo się rozchorowałam a jutro urodzinki TŻ Do tego musze pouczyć się na poniedziałkowy egzamin, a tak mi się nie chce
Szybko wracaj do zdrowia i powodzenia na egzaminie w poniedziałek
A Opole dziś nudne.
Stary 2006-06-02, 21:55   #858
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

Cytat:
Napisane przez aga21087

hihi no widzisz...w ogole dzieki mojej dacie urodzenia latwo mi bylo zapamietac przy nauce z historii date traktatu wersalskiego i zamachu w sarajewie

heh a przyjecie...pewnie skonczy sie na jakims rodzinnym grillu na dzialeczce...jakos juz nie wyprawia urodzin...do 18 roku zycia zawsze sie wyprawialo..a pozniej to juz bez sensu...

oo wlasnie doda dostala superjedynke...a ten jej radzio to wyglada jak idz do dom i nie wracaj...jesu juz chyba lepiej z ta lysinka i odrostami wygladal a co do dody wszyscy tak na nia jada, ale ja jakas cicha sympatie do niej mam, bo rozsmiesza mnie..szczegolnie jej smiech hihi

Stary 2006-06-02, 22:26   #859
aisne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez grin_ajz
hejka
Dobra, teraz to mnie zrobiłyscie w bambuko.

Wchodzę na mój ulubiony () wątek, tu jak zwykle tony nowych postów, więc czytam od poczatku ostatniej strony, momentami dosć pobieżnie . A tu proszę grin_ajz pisze coś o seminarium. Oczy me zaszły mgłą, gdyż myślałam ze chodzi o seminariusz duchowne I to co gorsza, dla kobiet! Toż to afera na całą Polskę a ja się dowiaduję na wizażowym wątku o pomorzankach A na dodatek wygląda na to ze [b]Agata/b] zamierza zostać księdzem!!

Ale skoro to inne seminarium, to wszystko ok .
aisne jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-06-02, 22:27   #860
aisne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aga21087

Halo halo ja jestem skorpionica 3 listopad - po święcie zmarłych i wszystkich świętych, amen!
aisne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-02, 22:54   #861
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Cytat:
Napisane przez aisne
Halo halo ja jestem skorpionica 3 listopad - po święcie zmarłych i wszystkich świętych, amen!

hehe ciekawe jak ja widziałam 11 sierpnia chyba juz wzrok mam słaby wybacz

Słodkich snów
Stary 2006-06-02, 22:59   #862
a-sea-of-honey
Zadomowienie

GG do a-sea-of-honey

Jak zwykle jestem ostatnia, ale taki juz mam tryb urzedowania. Mialam dzisiaj zajeta wiekszosc dnia, bo gotowalam obiad, a pozniej pojechalam do Gdyni i do Gdanska. I tu zaczal sie pech, bo w Gdyni nie moglam znalezc punktu, gdzie wyrobia mi euro26 , a w Galerii Centrum we Wrzeszczu nie mieli spodnicy, ktora wypatrzylam sobie w Alfie Centrum - i tu, i tu nie bylo mojego rozmiaru. Na szczescie z pomoca i wsparciem przyszedl TZ, zabral mnie do ukochanej kawiarni i poprawil humor.
Asiu22, wcale nie mam pretensji o to, ze sie "wcinasz", dziekuje za Twoje opinie. Jako doswiadczony uczen roznych szkol jazdy mialas wazne rzeczy do powiedzenia. Jeszcze mam duzo czasu, zeby zaczac nauke jazdy, wiec popytam tez znajomych ze szkoly. Nie ukrywam, ze boje sie usiasc za kolkiem, ale swiadomosc, jak bardzo mi to bedzie pomocne, troche niweluje strach.
a-sea-of-honey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-02, 23:05   #863
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

Cytat:
Napisane przez aisne
. A tu proszę grin_ajz pisze coś o seminarium. Oczy me zaszły mgłą, gdyż myślałam ze chodzi o seminariusz duchowne I to co gorsza, dla kobiet! .
hehehe dobre tak to jest jak sie czyta pobizenie hehehe ale ja sie przyznam ze czasami tez jak jest duzo do czytania to nie skupiam sie nad kazdym slowem

ale dementuje...ja i ksiadz... o nie

Stary 2006-06-03, 03:51   #864
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

hello

ale cos sie dzieje dzis z wizazem bo po pierwsze najpierw nie chcial mi sie uruchomic a jak juz po kilku probach sie uruchomil to chodzi jak mucha w smole..ciekawe co sie dzieje..

a tak poza tym to WSTAWAC!!! chociaz moze faktycznie nie mozecie wejsc, bo o tej godzinie juz pelno ludzi bylo a jest tylko kilka nickow..ech...wyjasni sie na pewno

a teraz ide do sklepu bo zakupki...pogoda wyglada dosc obiecujaco...moze w koncu wywale sie na balkonie i troche slonca chapne bo jestem bladzioch...

pozdrawiam

ps cos sie naprawde musi dziac bo jest godzina 11:50 a nie 4:50 jak pokazuje przy moim nicku...hmm..

Stary 2006-06-03, 12:35   #865
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

OOOooraaany cały czas mi sie stronka ładowac nie chciała co jest grane ?? Agata masz racje cos sie z wizazykiem dzieje

co tam u was ja wlasnie jade do Redłowa do babci zronwu przyjade najedzona ze 3 dni jesc mi sie nie bedzie chciało ale to cała babcia buziaczki miłego dnia
Stary 2006-06-03, 12:40   #866
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

juz wizaz naprawiony bylam na technicznym i sie okazalo, ze serwery padly czy cos takiego wiec juz mozemy nasze uzaleznienie pielegnowac hihih

a ja dzis troche sie poucze (jak zwykle ) z opalania nic nie wyjdzie, bo niby cieplo ale za zimno na opalanie, w ogole to slonce nie grzeje w tym roku...buuu

Stary 2006-06-03, 12:41   #867
Ona_17
Zadomowienie

Heloł babeczki

Rano nie moglam wejsc na wizaz wiec teraz nadrabiam zaleglosci

Wiec po kolei:

Agnieszko - Najwazniejsze, ze fryzura podoba sie Twojemu TZcikowi
Tobie nie musi sie podobac hihi
Ale dalej czytam, ze dramatyzujesz..
Wiec pewnie slicznie wygladasz
...Ja Lwica
Musialam sie pomylic jak wpisywalam date - bo ja Panienka z krwi i kosci jestem

Agatko tak czytam Twoj ostatni post w tymze watku i robie takie oczy a szczeka mi tak opadla mysle sobie jakie WSTAWAC?!jakie zakupy..?! Chyba Agatka oszalala (przepraszam ale tak pomyslalam ) Przeciez dopiero 4:50...

ale pozniej przeczytalam, ze jednak wszystko z Toba w porzadku bo jest juz 11:50

Corpus Delicta
Ona_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-03, 12:42   #868
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Własnie mój kuzyn zrobil fotki mojim koteczka to wam pokarze moje miałczki jak ładnie spia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 02-06-06_1907.jpg (26,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 02-06-06_1908.jpg (30,0 KB, 6 załadowań)
Stary 2006-06-03, 12:45   #869
Ona_17
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ona_17
...Ja Lwica
Musialam sie pomylic jak wpisywalam date - bo ja Panienka z krwi i kosci jestem
Juz wiem..
Zamiast 2 wcisnelam 1

i co teraz?
juz chyba tego nie zmienie

a moje plany na dzis dzien...
zaraz ide robic obiad, pozniej sie szykowac i uciekam gdzies ze znajomymi

qrcze nie zobacze joe blacka

Corpus Delicta
Stary 2006-06-03, 12:47   #870
Ona_17
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aga21087
Własnie mój kuzyn zrobil fotki mojim koteczka to wam pokarze moje miałczki jak ładnie spia
Sliczniutkie

Corpus Delicta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości