![]() |
#1291 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
Cytat:
też juz zrezygnowałam...nie ma co...nałaże sie , nadenerwuje a pieniedzy bedzie ..zeroooo!!...taka prawda ![]() ![]() ![]() teraz nakręcam sie na pewna prace..ale jak ją dostane to napisze by nie zapeszyc ![]() jutro ciezki dzien ...musze leciec do banku, potem szukac prezentu dla 6 letniego kuzyna i kartki z cyferka 6 bo narazie sa same 7 i 4 urodzinkowe karteczki ![]() latania jest sporo ![]() ![]() i buty bym chciala.....hmmmmmmmmmm
![]() |
#1292 |
Wtajemniczenie
|
witam dziewuszki
![]() no polacy wygrali..troche za pozno, ale jednak cos ![]() a ja mam dzis egzamin..prosze was, trzymajcie kciuki od 13 bo ja naprawde prawie nic nie umiem...test wielokrotnego wyboru czyli najgorsza opcja z mozliwych a ja tylko dwa dni sie uczylam...juz tak dawno nie bylam nieprzygotowana...och...c o ja najlepszego narobilam..ale juz nic nie zdzialam, ide spac, nie bede sie juz uczyc bo nie ma sensu.. ![]() luzjo mowisz ze nam wspolczujesz, ale pewnie tez pojdziesz na studia i zobaczysz jak to jest... ![]() a po egzaminku jedziemy do kolezanki na noc..oczywiscie najpierw nauka do nasteonego egzaminu (nawet odpoczynku nie mozemy sobie zrobic, bo tylko dwa dni na nauke...) a wieczorkiem winkoooooo ![]() uciekam..trzymajcie kciukasy ![]()
#1293 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Agata trzymam kciuki ![]() ![]() 1141655 zycze by udało sie z praca i milych i udanych zakupow ![]() Ja juz wstalam zreszta dzis tez od rana nie mogłam spac ![]() ![]() Chciałam dzis cos porobic w ogródku bo tata prosil bym skosila trawnik i wogole ale taka pogoda kiepska. Zreszta musze wam wklejic fotke mojego ogrodka mój tata kiedys pracował w ogrodnictwe i ma do tego smykałke jakies oczka wodne skalniaczki teraz juz wszystko ładnie zielone sie zrobilo i jest ![]() ![]() oki zmykam na sniadanko ![]() miłego dnia
![]()
![]() |
#1294 |
Zakorzenienie
|
Aguś wklej zdjęcia ogródka wklej
![]() ![]() ![]() Agatkooo trzymać bede bardzo mocno... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja wstalam zjadłam...i czuje sie jak wraczek..nic mi sie nie chce....za godzine ma być tż a ja..nieposcielone...niepo sprzatane..ja w pizamie...nieumyta nie rozszesane wlosy..a my mamy jechac zalatwiac sprawy hmmm ciezko bedzie....
#1295 |
Zakorzenienie
|
heh umnie tez jeszcze nic nie zrobione
![]() ![]() To jak brat przyjdze i podlaczy mi kabel do komputera bo ja cos nie umie podlaczyc ![]() ![]() i zycze by udało sie wszystkie sprawy załatwic ![]()
![]() |
#1296 |
Zadomowienie
|
Uh... ja właśnie wstałam i za chwilę powinnam się ruszac pod prysznic a potem do sklepu po prezent dla mamy imieniny...
![]() Tylko najgorsze jest to, ze wczoraj porobiłam sobie pełno bąbli na stopach bo założyłam nowe buty ![]() ![]() ![]() ![]() Potem na 16.00 do pracy...wczoraj też miałam iść, ale dostałam smsa, ze jest odwołane bo mamy dopingować naszych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Aguś czekam na fotki ![]() W tym roku ,gdy będę nad morzem na bank zrobię sobie tatuaż z henny ![]() ![]() Miłego dnia kobietki! U mnie za duszno ![]()
![]() |
#1298 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Dopiero co wstalam ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje, ze ten dzien bedzie udany.. Bo jak sobie pomysle o wczorajszym to az mnie roznosi ![]() Agatko- Oj zobacze jak to jest... A wtedy Ty bedziesz mi wspolczula ![]() Trzymam mocno kciuki! ![]() 1141655 wydaje mi sie, ze podjelas sluszna decyzje ![]() Agnieszko czekamy na zdjecie ogrodka ![]() i powiedz jeszcze gdzie bedziesz wykonywala te tatuaze? Bo ja tak jak skubana chyba tez sobie cos skrobne hihi ![]() Milej srody ![]() ![]()
![]() |
#1299 |
Zakorzenienie
|
Szkubana i Łucja oki jak sie zdecyduje dam wam znac to zaprosze na tatuaz domnie
![]() posprzatałam w ogrodzie skosiłm trawnik a zaraz jade na witomino z kolezanka obejrzec mieszkanie bo ona chce wynajac ![]()
![]() |
#1300 |
Zadomowienie
|
Alez pustki
![]() ![]() Gdzie was wywialo? ![]() Ale mamy straszna pogode ![]() Prawie caly dzien sie lenilam w domu... ![]() a jak to u was wygladalo? Agatko jak tam poszlo?? ![]() EDIT: Agnieszko nie ma sprawy ![]()
![]() |
#1301 |
Zakorzenienie
|
O tak Łucja pogoda straszna
![]() ![]() Ja dzis ugrzezlam w kolejce miedzy Gdynia Leszczynkami a Grabówkiem ![]() ![]() ![]() Przyznam sliczne bylo ![]() ![]() ![]() Jestam ciekawa jak tam u Agaty po egzaminie ![]() ![]() ![]() ehh przez ta burze nawet net mi zle chodzi jutro jade do przyjaciólki na cały dzien do Chałup mam nadzieje ze nie bedzie tak lalo jak dzis ![]() ![]() słodkich snów kobity ![]() ps dwie fotki z ogródka oczka wodnego autorstwa taty jutro zrobie jeszcze inne jak sie pogoda polepszy
![]() |
#1302 |
Raczkowanie
|
![]()
ja swietnie zaczynam wakacje nie ma co, mialam w domu taka awanture, ze moj ojciec sie wlasciwi ewyprowadzil , podjechal tylko pod dom na chwile ale byl pijany wiec mam szybko zbiegla na dol i zabrala mu kluczyki ... pierwszy raz w zyciu rece misi etrzesly ze zdenerwowania ...cos czuje ze w moim zyciu sie rewolucja szykuje ... to chyab najgorszy dzien w moim zyciu chcialabym zasnac i obudzic sie za tydzien ...
![]() |
#1303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mysle ze bedzie dobrze czasami bywaja takie gorsze dni i rodzia delikatnie mowiac "palna odbija" ale to mija jutro bedzie lepiej trzeba w to wierzyc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Raczkowanie
|
chciałabym ,żeby jutro było lepiej, ale użeram sie z nim już 10 lat, mój ojciec jest alkoholikiem
![]() |
#1305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1306 |
Zadomowienie
|
Hej babeczki
![]() teraz sie spiesze ale pozniej napewno cos skrobne... Ale musze napisac 2 rzeczy ![]() Agnieszko sliczny ogrodek ![]() Maracujo ![]() Ty od 10 lat uzerasz sie z Tata, ja od 10 lat go nie widzialam... I nie chce go znac ![]() ![]() eh ![]() Buziaczki kobietki ![]()
![]() |
#1307 |
Raczkowanie
|
dziekuje za wsparcie
![]() Ale zamuliłam, nie widziałam wcześniej tych zdjęc ![]() ![]()
![]() |
#1308 |
Zakorzenienie
|
Maracuja
![]() wiecie co..jak jest taka pogoda to najchetniej zamknelabym sie w pokoju i nie widywala sie z ludzmi ![]()
#1309 |
Rozeznanie
|
Witajcie Kochane,
Dawno mnie nie bylo. Wpadlam tylko sie przywitac, bo ostatnio nie mam na nic czasu (praca, obrona na UG).... . ![]() (prosze, trzymajcie za mnie kciuki w poniedzialek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1311 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak w ogole to jutro mamy dzien ojca ![]() i mojej Mamusi urodzinki ![]() Wiec dostanie ode mnie podwojny prezent ![]() Bo takze jest dla mnie "ojcem" hehe... ![]() Dlatego uciekam na miasto czegos poszukac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Wtajemniczenie
|
witam babeczki
![]() a ja w koncu zawitalam do domku ![]() ![]() ![]() ![]() egz mam nadzieje, ze ok...ale nigdy nic nie wiadomo... ok ide sie uczyc do nastepnego bo tylko dwa dni zostaly a ja nic nie umiem jeszcze ![]() aha aga fajowe oczko ![]() i maracuja glowka do gory...mam nadzieje, ze zle dni sie szybko skoncza i sie rozpogodzi w rodzince ![]()
#1313 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Aguś słiczne fotki oczka wodnego. Mj TŻ uwielbia projektować oczka wodne. Wręcz szaleje na ich punkcie więc mu pokaże dzieło Twego taty ![]() Juliet a co jest w poniedziałek,bo chyba nie doczytałam. Powodzenia! Ja dziś mialam ostatni egzamin i mimo ze powinnam juz się cieszyć,bo ot własnie zaczęły się wakację to mam smuta. Pytania były zrąbane a wyniki dopiero we wtorek. Tak więc do wtorku bedę gryżc piurka czy zdalam czy mam poprawkę we wrześniu ![]() Poza tym pogoda mnie dobija,ale to chyba ogolnie dzisiaj taki dzień,ze marudzę,więc się mną nie przejmujcie. Buziaki dla wszystkich Pomorzanek ![]()
![]() |
#1314 |
Zadomowienie
|
Maracujo, bardzo Ci wspolczuje, bo mieszkanie w domu z nalogowcem to cos okropnego. Moj tato na szczescie "tylko" pali papierosy, ale moj TZ mieszka z dziadkiem w jednym domu (tylko ze w osobnych mieszkaniach, TZ z rodzicami mieszka na parterze, a dziadkowie - na pietrze). To, czego ja sie nasluchalam o tym czlowieku, przeroslo moje wszelkie wyobrazenia o alkoholizmie. Prawdziwy cyrk na kolkach. Samemu raczej trudno cokolwiek zmienic, wiec slusznym wyborem - tak mi sie wydaje - jest zyc tak, jak sie dotychczas zylo, i nie pozwalac uzaleznionej osobie wplynac na twoje zycie. Domyslam sie, jakie to trudne, biorac pod uwage tak bliskie pokrewienstwo, ale kiedys zaczniesz, Maracujo, zycie na wlasny rachunek i nie bedziesz juz musiala znosic w domu awantur czy innych przykrych sytuacji. Nie bedziesz od niego zalezec przez cale zycie i niech to trzyma Cie w dobrej formie;*.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Zakorzenienie
|
Witajcie ![]() ja dzis byłam w Chałupach oczywiscie pogode pozostawie bez kometarza ale cały dzionek spedziłam z przyjaciółką heh my to jak siostry ![]() ![]() jutro jade tam gdzie mam tatuaze henna robic zdecydowałam sie a co jak sie sprubuje nie bede wiedziec co straciłam albo co zyskałam jestem dobrej mysli wiec jak zaczne prace to dam znac i zapraszam domnie na tatuazyk ![]() Agatka ja tez wczoraj zmokłam ugrzezłam w kolejce jednym słowem tez niezle mnie zlało a jak egzamin poszedł??? ![]() Szkubana widze ze masz chłopaka o ciekawych zaitereswaniach ![]() ![]() Juliettt bede trzymac kciuki ![]() Łucja to złurz zyczenia mamusi od kolezanki z forum ![]() Buziaczki kobitki ![]() ![]()
![]() |
#1316 |
Zakorzenienie
|
Ide lulac do jutra słodkich snów aniołki
![]()
![]() |
#1317 |
Wtajemniczenie
|
aga a nie wiem jak egzamin...ja nie lubie odpowiadac na takie pytania odkad sie przejechalam w ostatniej sesji,..wyszlam zadwolona, ze na pewno zdam a tu ndst
![]() ![]() ![]() ![]() a handloweczke mam do przodu na szczscie...ale babka polała mnostwo osob...ech
#1318 |
Zakorzenienie
|
Witam ranna pora zaczne od tego ze :![]() Wszystkiego naj wszystkim tatusią ![]() Ahhh co dla niektórych zaczeły sie dzis wakacje ![]() ![]() ![]() Ja dzis jade z przyjaciolka na egzamin ma z prawa ![]() Na 16 jade podpisac umowe o prace na te wakacje dostane sprzet by pocwiczyc w domu i bede wiedziec od kiedy zaczynam to dam wam znac i oby pogoda dopisywala całe wakacje ![]() zmykam na sniadanko bo głodna jestem buzia
![]()
![]() |
#1319 |
Zakorzenienie
|
Aguś
![]() ![]() a ja wkoncu znowu wyladowałam jako hostessa....przez te 3 dni ![]() Wiecie co to oznacza ![]() dzis jest Jana..ogniska ..my mielismy jechac do tzta na grilla wogole ludzie my jakies piwko..i wogole...na grilla napalalismy sie juz dluzszy czas a nie bylo kiedy ![]() No i mialam u niego spac i co.. dzis pracuje do 20 a jutro od 10 ![]() zrezygnowalismy ze swietowania dzis. ja bede padnieta on tez idzie do pracy jak na zlosc ![]() ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh porażka a wy jak swietujecie Noc Swietojańską ? ![]()
#1320 |
Zakorzenienie
|
eeeeeeeehhhhhh
![]() ![]() ![]() ![]() niemartw ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:25.