![]() |
#1501 |
Przyczajenie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
Aga, wszystko będzie ok, tylko teraz odpoczywaj, leniuchuj i nie martw się niczym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekeuje staram sie leniuchowac ale tak ciezko w łóżku wysiedzec jak za oknem tak pieknie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() Mam chwilke wiec od razu zagladam na nasz wateczek (to juz nalog ![]() Marysiu zapewne juz wszystko wiesz takze czekamy na relacje ![]() ![]() A ja wlasnie wrocilam od dentysty, konczyli mi leczenie kanalowe i robili zeba w ktorym mialam gleboka prochnice takze na fotelu dentystycznym spedzilam ponad godzine ![]() za chwilke jade do szpitala bo po operacji zostala mi brzydka blizna i moj lekarz powiedzial ze musi cos z tym zrobic, takze kolejny bol... ale ja juz sie przyzwyczailam hehe ![]() Ale za to wieczorem pojde se na spacerek ![]() Agus ![]() zalacze Ci cos na ochlode ![]() smacznego ![]()
![]() |
#1504 |
Zadomowienie
|
WITAJCIE DZIEWCZYNY
![]() Na poczatku zwracam sie do Agi- Agus trzymaj sie cieplutko, odpoczywaj i dbaj o siebie.Coz wiecej moge napisac, dziewczyny juz tyle napisaly. Jestem z Toba calym sercem ![]() ![]() ![]() Napiszcie dziewczyny co tam w Trojmiescie slychac.U mnie jest 35 stopni w cieniu.Chodze rozebrana jak tylko sie da (i przyzwoitosc mi nakazuje ![]() Swoja droga widze, ze wiekrzosc pomorzanek gdzies wyjachala, bo nasz trojmiejski watek odnajduje ostatnio na 3 stronie ![]() Ojej, cos mnie na slodkie bierze...buuu im bardziej nie chce jesc slodkosci tym mocniej mnie ciagnie.Ehhh ide po czekolade ![]() Buziaczki i pozdrwonienia ![]()
#1505 |
Zakorzenienie
|
Oj dziekuje
![]() ![]() TŻecik juz pocjechał przywózl mi ganek zupki warzywnej zrobionej przez jego mame tak ze jeszcze na jutro zostanie ![]() Jutro ma przyjechac do mnie przyjaciołka( z Chałup) bo dostala 3 dni wolnego (pisalam wam ze tam pracuje). Cały dzien leniuchuje w lozku a pozatym mam szczescie w nieszczesciu zreszta sama niewiem . ![]() ![]() skaładalam jakis czas temu podanie o prace w sklepie z bielizna i miała bym w sobot przyjechac na dzien próbny do Klifu. I teraz sama niewiem lekarz mi pewnie nie pozwoli ![]() ![]() Asia masz chyba racje gdzies wywialo te nasze pomorzanki wiecie co dziewuszki tak patrze tyle tu dziewczyn z pomorza szkoda ze ich katakt konczy sie tylko na zgloszeniu sie i napisaniu gdzie mieszkaja a potem cisza ![]() ![]()
![]() |
#1506 |
Zadomowienie
|
Hej hej, ostatnio bylam zajeta, nie mialam czasu nadrobic wszystkich zaleglosci w czytaniu Was, ale wiadomosc Agi przeczytalam... Szczerze wspolczuje, ale nie oburzajmy sie tak na lekarzy, bo ciaza pozamaciczna nie jest latwa do zdiagnozowania i zaden lekarz nie chce od razu straszyc swojej pacjentki takimi "rewelacjami"... A rozumujac zupelnie na chlodno, to dobrze, Agus, ze poronilas teraz a nie pozniej, bo przynajmniej nie bedziesz sie borykac z jakimis powiklaniami w sensie przewleklym. No a TZ naprawde dzielny, tylko pogratulowac
![]() ![]() Tak z innej beczki to mam dosyc dziwny dzien, bo z jednej strony ciesze sie z wynikow matury (alez to byly nerwy!), a z drugiej dowiedzialam sie, ze wlasnie umarl jeden z czlonkow mojego ulubionego zespolu - Syd Barret z Pink Floyd. No i z trzeciej strony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Zakorzenienie
|
W sumie masz racje bo lekarz tez to powiedziala ze ciaza nie byla latwa do wykrycia tymbardziej ze komórka byla koło jajnika .
Jutro ma jechac na badania mam tez sie dowiedziec czy przypuszczenia lekarza ze komórka byla omumarła juz prawie od poczatku i sie nie rozwijala było prawda. gratuluje zdanej maturki ![]() ![]() ![]() Szefa to kopnij ... wiesz gdzie jak sobie tak w kulki leci ![]() EHH tak mi Asia narobiła ochote na słodkie ![]()
![]() |
#1508 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ooo taaak ![]() ![]() A teraz uzupelniam cukier kakaem ![]() Ehh a co jak tam bede sobie zalowac, w sumie raz sie zyje ![]() Dziewczyny co z wami ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1509 |
Zakorzenienie
|
Masz racje Asia co sobie bedziesz zalowac
eehhh jeszcze chwilke korzystam z komputerka bo brat juz sie burzy ze mam mu dac aahhh fajnie miec tak laptopa jeszcze sie za bardzo przyzwyczaje i zal mi bedzie go oddac ![]() własnie zajadam loda ![]() ![]() ![]() ![]() Ale duszno juz niewiem co mam z soba zrobic dlaczego niemam klimatyzacji w domu ![]() ![]()
![]() |
#1510 |
Raczkowanie
|
Ja tez jestem z Gdanska
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1511 | |
Gość
|
![]() Cytat:
Agusiu, współczuję bardzo. Najważniejsze to nie podłamywać się i wierzyć że będzie lepiej. Przy takim TŻciku jak Twój na pewno będzie OK. ![]() Wypoczywaj i nabieraj sił... ![]() Wszystkie pomorzanki życzą Ci zdrówka ![]() Trzymaj się ciepło ![]() a-sea-of-honey, gratuluje zdanej maturki, ja swoją zdałam 4 lata temu ![]() Jeśli o słodkościach mowa, ja dziś wpałaszowałam podwójną porcję lodów Algidy... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1512 |
Zadomowienie
|
Witajcie witajcie
![]() Maturę zdałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj miałam jechac na 3. zmianę do pracy ale okazało się ze nic z tego, bo nie ma "nad czym" pracować ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za wstępne kwalifikacje. Bądź dobrej myśli. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Jednak Pomorzanki to zdolniachy hihi ![]() Marysiu, a sea-of-honey gratuluje ![]() ![]() ![]() ![]() Czesc fraise ![]() (ciekawe czy skonczy sie tylko na czesc?! ![]() Gdzie Agatka jest??? ![]() Beliczek? Pewnie wypoczywa gdzies ze swoim skarbem ![]() ![]() Ja zaraz uciekam bo musze kilka spraw z mama zalatwic takze zycze kazdej mlego dnia ![]() P.s. Agus przynioslam Ci owoce ![]()
![]() |
#1516 |
Wtajemniczenie
|
agatka jest tuuuu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() agus mam nadzieje, ze wypoczywasz i czujesz sie coraz lepiej ![]() aisne gratuluje zdania maturki, ja sie ciesze ze swoja mam juz za soba i ze pisalam jednak stara bo z ta nowa to same klopoty ![]() pozdrawiam was goraco dziewuszki ![]()
#1517 |
Zakorzenienie
|
witajcie kobitki
![]() Marysiu gratuluje ![]() ![]() Gosik24 dziekuje za troske czuje sie lepiej powoli wracam do zdrówka dzis nawet juz tak obolala nie jestem. Jak udal sie wyjazd gdzie bylas?pochwal sie ![]() Łucja dziekuje za owoce ale omnie dbasz lody owoce ![]() ![]() ![]() ![]() Agatka bidulko ![]() ![]() _fraise_ witam pewnie juz sie nie odezwiesz ale moze jednak sie przyłaczysz do naszych pogaduszek ![]() No to juz kazdej cos napisałam ![]() Byłam dzis u lekarza wyniki sa juz lepsze potwierdziło sie ze komórka była juz prawie od poczatku obumarła ![]() ![]() ![]() ![]() Trudno nie ta praca to bedzie inna ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1518 |
Zadomowienie
|
![]()
Dobry wieczor
![]() Alez jestem wyczerpana po dzisiejszym dniu ![]() ![]() ![]() ![]() i lakiery bo mi sie koncza ![]() ![]() nie wiem czy pozniej uda mi sie wejsc... szczerze to bardzo watpie ![]() ![]() ![]() Agnieszko Ty w szczegolnosci wypoczywaj ![]() i nie martw sie tym, ze nie uda Ci sie z ta praca ![]() jak nie ta to inna ![]() ![]() Buziaczki babeczki ![]()
![]() |
#1519 |
Zakorzenienie
|
Łucja stosuje sie do zalecen i wypoczywam
![]() To ciesze sie ze zakupy sie udaly eehhh ja tez bede sie musiala wybrac i kupic soebie jakies lakierki do pazorków bo mi sie koncza niektóre i niemam zielonego ![]() ![]() odwiedzila mnie dzis przyjaciółka tak ze spedzilysmy prawie caly dzien razem znaczy sie ja w łożeczku a ona sama musiala sie obsługiwac robic sobie herbatke i zupe podgrzewac ![]() ![]() oki ja tez juz oddaje komputer bratu wiec zycze miłej nocki bo niewiem czy jeszcze sie wkradne tu przed spaniem ps. Łucja mnie tez w nocy 2 razy burza obudziłam ![]()
![]() |
#1520 |
Raczkowanie
|
Siemka dziewczyny , ja tez jestem z Pomorza , a dokladniej z Gdańska i chcialabym sie z Wami przywitać
![]() Przy okazji mam pytanko , czy sa spośrod was moze jakieś tegoroczne maturzystki , ktore skladaja papiery na Uniwersytet Gdański? |
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Zadomowienie
|
Czesc babeczki
![]() Ja sie dzisiaj pochwale wielkim osiagnieciem - skonczylam czynnosci rekrutacyjne, wyslalam wszystkie papiery, wszystko oplacilam i mam nareszcie spokoj na przynajmniej 3 tygodnie ![]() leetee1, witaj ![]() ![]() Agusiu! Ciesze sie, ze wracasz do zdrowia, trzymaj sie cieplo i nie stresuj niczym. Nie ta praca, to bedzie inna, zdrowko najwazniejsze, a zwlaszcza tzw. kobiece sprawy ![]() W sumie to jest pozno i nie mam weny na dluzsze pisanie (no i swedza mnie rece, bo je niechcacy wysuszylam na sloncu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1522 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale sie rozpisałam dzisiaj ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Raczkowanie
|
Składam na filologie ang. i polską
![]() Tak wogle to sie musze streszczac , narazie sie zarejestrowalam na stronie ug i dziś musze zlozyc oplate rekrutacyjna. I teraz mam pytanie do aisne, czy trzeba składać jeszcze jakies papiery na uniwerek czy dopiero po ogloszeniu wyników orginały? Bo kurcze nie moge sie tego doczytac na ich stronie i jestem w kropce ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1524 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz tylko wybierasz kierunki i wpłacasz opłatę rekrutacyjną. Dopiero jeśli się dostaniesz, składasz oryginał świadectwa a wydrukowane podanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry babeczki
![]() Chcialam sie z wami przywitac ![]() ![]() ja dzis jade do babci, bo juz 2 miesiace mnie tam nie bylo... a kiedys potrafilam siedziec codziennie ![]() Witam nowa Gdanszczanke ![]() Czesc leetee1 ![]() Agnieszko mam nadzieje, ze obzerasz sie owocami ![]() Dlatego przynioslam Ci jeszcze troszke zeby Ci nie zabraklo ![]() buziak ![]()
![]() |
#1526 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ![]() wygralam wczoraj na pokładzie MALUCHA :LOL:
#1527 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1141655 Malucha????no prosze ![]() ![]() witajcie kobitki ![]() ![]() Łucja to miłej wizyty u babci ![]() ![]() ![]() Marysiu i leetee1 to zycze byscie sie dostały na wymarzone studia ![]() a-sea-of-honey powoli wracam do zdrówka codziennie czuje sie lepiej tobie tez zycze bys dostała sie do wybranej szkoły Niedawno sie obudzilam spalam dzis jak dziecko tak fajnie dzis chłodniej było w nocy ide sobie platki zrobic Milego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1529 |
Raczkowanie
|
Ja tak niesmiało mam nadzieje ze bede mogla tu cos skrobnąc od czasu do czasu
![]() ![]() aisne dziękuje za odpowiedź ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
napewnos ie dostaniesz nosek do gory trzebabyc dobrej myli ![]() no ja tez mam taka naidzieje i pewnie nie tylko ja ze nawiazesz z nami konwersacje ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.