Województwo Pomorskie - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-07-11, 08:41   #1501
andziag78
Przyczajenie

Dot.: Województwo Pomorskie

Aga, wszystko będzie ok, tylko teraz odpoczywaj, leniuchuj i nie martw się niczym
andziag78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-11, 08:52   #1502
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Cytat:
Napisane przez andziag78
Aga, wszystko będzie ok, tylko teraz odpoczywaj, leniuchuj i nie martw się niczym

dziekeuje za troske
staram sie leniuchowac ale tak ciezko w łóżku wysiedzec jak za oknem tak pieknie ale najwazniejsze by do zdrowia wrócic
Stary 2006-07-11, 14:03   #1503
Ona_17
Zadomowienie

Dzien dobry
Mam chwilke wiec od razu zagladam na nasz wateczek (to juz nalog)

Marysiu zapewne juz wszystko wiesz takze czekamy na relacje

A ja wlasnie wrocilam od dentysty, konczyli mi leczenie kanalowe i robili zeba w ktorym mialam gleboka prochnice takze na fotelu dentystycznym spedzilam ponad godzine
za chwilke jade do szpitala bo po operacji zostala mi brzydka blizna i moj lekarz powiedzial ze musi cos z tym zrobic, takze kolejny bol... ale ja juz sie przyzwyczailam hehe
Ale za to wieczorem pojde se na spacerek

Agus
zalacze Ci cos na ochlode
smacznego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg images2.jpg (1,3 KB, 0 załadowań)

Corpus Delicta
Ona_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-11, 14:08   #1504
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

WITAJCIE DZIEWCZYNY

Na poczatku zwracam sie do Agi-
Agus trzymaj sie cieplutko, odpoczywaj i dbaj o siebie.Coz wiecej moge napisac, dziewczyny juz tyle napisaly.
Jestem z Toba calym sercem .Pozdrow TZa-super chlopak

Napiszcie dziewczyny co tam w Trojmiescie slychac.U mnie jest 35 stopni w cieniu.Chodze rozebrana jak tylko sie da (i przyzwoitosc mi nakazuje )

Swoja droga widze, ze wiekrzosc pomorzanek gdzies wyjachala, bo nasz trojmiejski watek odnajduje ostatnio na 3 stronie

Ojej, cos mnie na slodkie bierze...buuu im bardziej nie chce jesc slodkosci tym mocniej mnie ciagnie.Ehhh ide po czekolade

Buziaczki i pozdrwonienia

Joanna22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-11, 16:06   #1505
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Oj dziekuje Asiu jej wy wszystkie jestescie takie kochane obiecuje jak tylko wyzdrowieje zapraszam wszystkie na ogromne lody takie jak Łucja mi przysłała dziekuje Ci pycha były

TŻecik juz pocjechał przywózl mi ganek zupki warzywnej zrobionej przez jego mame tak ze jeszcze na jutro zostanie .
Jutro ma przyjechac do mnie przyjaciołka( z Chałup) bo dostala 3 dni wolnego (pisalam wam ze tam pracuje).

Cały dzien leniuchuje w lozku a pozatym mam szczescie w nieszczesciu zreszta sama niewiem .
skaładalam jakis czas temu podanie o prace w sklepie z bielizna i miała bym w sobot przyjechac na dzien próbny do Klifu. I teraz sama niewiem lekarz mi pewnie nie pozwoli a az mi sie serce kraja by tak okazje zarnowac

Asia masz chyba racje gdzies wywialo te nasze pomorzanki

wiecie co dziewuszki tak patrze tyle tu dziewczyn z pomorza szkoda ze ich katakt konczy sie tylko na zgloszeniu sie i napisaniu gdzie mieszkaja a potem cisza
Stary 2006-07-11, 16:07   #1506
a-sea-of-honey
Zadomowienie

GG do a-sea-of-honey

Hej hej, ostatnio bylam zajeta, nie mialam czasu nadrobic wszystkich zaleglosci w czytaniu Was, ale wiadomosc Agi przeczytalam... Szczerze wspolczuje, ale nie oburzajmy sie tak na lekarzy, bo ciaza pozamaciczna nie jest latwa do zdiagnozowania i zaden lekarz nie chce od razu straszyc swojej pacjentki takimi "rewelacjami"... A rozumujac zupelnie na chlodno, to dobrze, Agus, ze poronilas teraz a nie pozniej, bo przynajmniej nie bedziesz sie borykac z jakimis powiklaniami w sensie przewleklym. No a TZ naprawde dzielny, tylko pogratulowac Jak by to powiedzial moj wlasny TZ - Twoj ma jaja z tytanu
Tak z innej beczki to mam dosyc dziwny dzien, bo z jednej strony ciesze sie z wynikow matury (alez to byly nerwy!), a z drugiej dowiedzialam sie, ze wlasnie umarl jeden z czlonkow mojego ulubionego zespolu - Syd Barret z Pink Floyd. No i z trzeciej strony moj szef po raz kolejny robi mnie w bambuko, bo mial do mnie zadzwonic, czy mam przychodzic do pracy, i ciagle nie dzwoni! Chyba sie poddam z ta robota i mu podziekuje...
a-sea-of-honey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-11, 16:33   #1507
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

W sumie masz racje bo lekarz tez to powiedziala ze ciaza nie byla latwa do wykrycia tymbardziej ze komórka byla koło jajnika .
Jutro ma jechac na badania mam tez sie dowiedziec czy przypuszczenia lekarza ze komórka byla omumarła juz prawie od poczatku i sie nie rozwijala było prawda.

gratuluje zdanej maturki zdolniacha z ciebie słyszałam ze sporo osób oblało
Szefa to kopnij ... wiesz gdzie jak sobie tak w kulki leci szkoda twojego czasu kiedy mozesz cos lepszego poszukac

EHH tak mi Asia narobiła ochote na słodkie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-07-11, 20:25   #1508
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Cytat:
Napisane przez aga21087
EHH tak mi Asia narobiła ochote na słodkie

ooo taaak Ja dzis zaszalalam z slodkosciami.Zjadlam pol czekolady z orzechami i deser tirramisu, popilam piwkiem z sokiem malinowym
A teraz uzupelniam cukier kakaem

Ehh a co jak tam bede sobie zalowac, w sumie raz sie zyje

Dziewczyny co z wami Wracac tu na wizaz, ale juz

Joanna22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-11, 20:47   #1509
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Masz racje Asia co sobie bedziesz zalowac

eehhh jeszcze chwilke korzystam z komputerka bo brat juz sie burzy ze mam mu dac aahhh fajnie miec tak laptopa jeszcze sie za bardzo przyzwyczaje i zal mi bedzie go oddac

własnie zajadam loda bo taka miala ochote od rana wysłalam brata do sklepu kupil mi przy okazji łamigłowki sukodku bardzo je lubie
Ale duszno juz niewiem co mam z soba zrobic dlaczego niemam klimatyzacji w domu ale mam za to taki wiatraczek i mi tu dmucha heh jeszcze mi ucho przewieje juz raz tak sie załatwiłam
Stary 2006-07-11, 21:18   #1510
_fraise_
Raczkowanie

Ja tez jestem z Gdanska
_fraise_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-11, 22:00   #1511
gosik24
Gość

Talking Dot.: Województwo Pomorskie

Cytat:
Napisane przez aga21087
w piatek wieczorem mialam okropnie silne bóle i krwawiłam zawiozło mnie pogotowie i kazalo sie ze byłam w ciazy(pozamacicznej) i poronilam. Jak uslyszalam to w szpitalu omal trupem nie padlam. Ze tez zaden lekarz tego nie stwierdzil to wszystcy sie dziwili.
Cale 2 dni plakałam moze nie planowałam byc teraz mamusia ale jak sie dowiedzialam ze moglam nia byc to popadłam w rozpacz. Dobrze ze moj kochaniutki był przymnie wspierał mnie cale dnie i noce.
Wyszłam z szpitala ale tylko pod warunkiem ze bede lerzec w łóżku bo zle jeszcze ze mna .
Dawno nie pisałam bo wyjechałam na kilka dni.
Agusiu, współczuję bardzo. Najważniejsze to nie podłamywać się i wierzyć że będzie lepiej. Przy takim TŻciku jak Twój na pewno będzie OK.
Wypoczywaj i nabieraj sił...
Wszystkie pomorzanki życzą Ci zdrówka
Trzymaj się ciepło

a-sea-of-honey, gratuluje zdanej maturki, ja swoją zdałam 4 lata temu
Jeśli o słodkościach mowa, ja dziś wpałaszowałam podwójną porcję lodów Algidy...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-07-11, 23:13   #1512
aisne
Zadomowienie

Witajcie witajcie

Maturę zdałam (to na pewno zaśługa Pomorzanek, które trzymały kciuki). Z wyników jestem zadowolona...chociaż zawsze mogło być lepiej . Raczej kiepsko poszło mi z historii ale nigdy jej nie lubiłam więc nie oczekiwałam niczego więcej A teraz znów czekanie 26 lipca lista WSTĘPNIE zakwalifikowanych na studia Ciągle trzeba na cos czekać

Dzisiaj miałam jechac na 3. zmianę do pracy ale okazało się ze nic z tego, bo nie ma "nad czym" pracować . Ale to akurat dobrze bo starszne mi się nie chciało jechać . Jutro też jadę na 3. zmianę, więc się zastanawiam czy sie uda czy sie nie uda

Pozdrawiam
aisne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-11, 23:37   #1513
gosik24
Gość

Cytat:
Napisane przez aisne
Maturę zdałam (to na pewno zaśługa Pomorzanek, które trzymały kciuki). Z wyników jestem zadowolona...chociaż zawsze mogło być lepiej . Raczej kiepsko poszło mi z historii ale nigdy jej nie lubiłam więc nie oczekiwałam niczego więcej A teraz znów czekanie 26 lipca lista WSTĘPNIE zakwalifikowanych na studia Ciągle trzeba na cos czekać
Gratulacje, gratulacje! Czas świętować...
Trzymam kciuki za wstępne kwalifikacje. Bądź dobrej myśli.
Stary 2006-07-12, 07:05   #1514
Olunia90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aisne
Witajcie witajcie

Dzisiaj miałam jechac na 3. zmianę do pracy ale okazało się ze nic z tego, bo nie ma "nad czym" pracować . Ale to akurat dobrze bo starszne mi się nie chciało jechać . Jutro też jadę na 3. zmianę, więc się zastanawiam czy sie uda czy sie nie uda

Pozdrawiam

Gratuluje
Olunia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-12, 08:43   #1515
Ona_17
Zadomowienie

Hej

Jednak Pomorzanki to zdolniachy hihi
Marysiu, a sea-of-honey gratuluje

Czesc fraise
(ciekawe czy skonczy sie tylko na czesc?! )

Gdzie Agatka jest???
Beliczek? Pewnie wypoczywa gdzies ze swoim skarbem

Ja zaraz uciekam bo musze kilka spraw z mama zalatwic takze zycze kazdej mlego dnia

P.s. Agus przynioslam Ci owoce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (2,0 KB, 56 załadowań)

Corpus Delicta
Stary 2006-07-12, 15:52   #1516
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

agatka jest tuuuu w koncu mam czas zeby powizazwoac zaraz lece oblukac makijaze, pewnie cos nowego dziewczyny zmalowaly..a jakie mam zaleglosci na plotkowym uch...dzis wszystko nadrobie wczoraj przyszlam do domu zjadlam obiad i jechalam do kolezanki na grilla malego, wrocilam wieczorem i od razu spac a dzis jak wiadomo z rana praca a teraz w koncu laba.....mocze wlasnie nozki w zimnej wodzie...mowie wam jaka przyjemnosc tylko ze juz czuje ze jest cieplawa...zaraz pewnie wymienie na kolejna zimna zrobcie sobie takie moczonko

agus mam nadzieje, ze wypoczywasz i czujesz sie coraz lepiej

aisne gratuluje zdania maturki, ja sie ciesze ze swoja mam juz za soba i ze pisalam jednak stara bo z ta nowa to same klopoty

pozdrawiam was goraco dziewuszki

grin_ajz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-12, 18:12   #1517
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

witajcie kobitki

Marysiu gratuluje widac ze dobrze te kciuki trzymalysmy ehh tak z ta praca bywa wiesz ile ja bym dala ze to by juz popracowac i wyjsc z tego lożeczka
Gosik24 dziekuje za troske czuje sie lepiej powoli wracam do zdrówka dzis nawet juz tak obolala nie jestem. Jak udal sie wyjazd gdzie bylas?pochwal sie
Łucja dziekuje za owoce ale omnie dbasz lody owoce zadobra jestes az sie wzruszyłam buziaczki dla ciebie
Agatka bidulko pewnie juz masz dosc tego wstawania ale pomysl ze jeszcze 2 dni i bedzie weekend i sobie odpoczniesz ja tez wypoczywam ładnie
_fraise_ witam pewnie juz sie nie odezwiesz ale moze jednak sie przyłaczysz do naszych pogaduszek

No to juz kazdej cos napisałam

Byłam dzis u lekarza wyniki sa juz lepsze potwierdziło sie ze komórka była juz prawie od poczatku obumarła wiec od poczatku byłam skazana na takie rozwiazanie lekarz tylko powiedzial ze szkoda ze tak dlugo to trwalo i sie z tym meczyłam dodal ze stanowczo zabronia mi isc na ten dzien próbny do tej pracy ale zdrówko najwazniejsze
Trudno nie ta praca to bedzie inna kazał jesc duzo owoców(Łucja tyle mi przyniosła ze pewnie do niedzieli starczy ) witaminek nie meczyc sie i odpoczywac i duzo spac
Stary 2006-07-12, 18:52   #1518
Ona_17
Zadomowienie

Dobry wieczor

Alez jestem wyczerpana po dzisiejszym dniu a zapowiadal sie nudnawo hehe Musze sie pochwalic bo kupilam sobie super spodniczke
i lakiery bo mi sie koncza wiec zaraz ide eksperymentowac z paznokietkami najlepiej przy jakims dobrym filmiku

nie wiem czy pozniej uda mi sie wejsc... szczerze to bardzo watpie takze juz wam pisze kolorowych snow i zeby przypadkiem was zadna burza nie obudzila (tak jak mnie wczoraj...) hihi

Agnieszko Ty w szczegolnosci wypoczywaj
i nie martw sie tym, ze nie uda Ci sie z ta praca
jak nie ta to inna bo jak sama piszesz zdrowie jest najwazniejsze!

Buziaczki babeczki

Corpus Delicta
Stary 2006-07-12, 19:18   #1519
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Łucja stosuje sie do zalecen i wypoczywam
To ciesze sie ze zakupy sie udaly eehhh ja tez bede sie musiala wybrac i kupic soebie jakies lakierki do pazorków bo mi sie koncza niektóre i niemam zielonego bo wysechł

odwiedzila mnie dzis przyjaciółka tak ze spedzilysmy prawie caly dzien razem znaczy sie ja w łożeczku a ona sama musiala sie obsługiwac robic sobie herbatke i zupe podgrzewac

oki ja tez juz oddaje komputer bratu wiec zycze miłej nocki bo niewiem czy jeszcze sie wkradne tu przed spaniem

ps. Łucja mnie tez w nocy 2 razy burza obudziłam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-07-12, 21:58   #1520
leetee1
Raczkowanie

GG do leetee1

Siemka dziewczyny , ja tez jestem z Pomorza , a dokladniej z Gdańska i chcialabym sie z Wami przywitać
Przy okazji mam pytanko , czy sa spośrod was moze jakieś tegoroczne maturzystki , ktore skladaja papiery na Uniwersytet Gdański?
leetee1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-12, 22:17   #1521
a-sea-of-honey
Zadomowienie

GG do a-sea-of-honey

Czesc babeczki
Ja sie dzisiaj pochwale wielkim osiagnieciem - skonczylam czynnosci rekrutacyjne, wyslalam wszystkie papiery, wszystko oplacilam i mam nareszcie spokoj na przynajmniej 3 tygodnie
leetee1, witaj Wprawdzie nie skladam papierow na UG, ale moj TZ owszem A na jaki kierunek sie wybierasz?
Agusiu! Ciesze sie, ze wracasz do zdrowia, trzymaj sie cieplo i nie stresuj niczym. Nie ta praca, to bedzie inna, zdrowko najwazniejsze, a zwlaszcza tzw. kobiece sprawy
W sumie to jest pozno i nie mam weny na dluzsze pisanie (no i swedza mnie rece, bo je niechcacy wysuszylam na sloncu)... tak wiec dobranoc wszystkim Pomorzankom
a-sea-of-honey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-12, 22:54   #1522
aisne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez leetee1
Przy okazji mam pytanko , czy sa spośrod was moze jakieś tegoroczne maturzystki , ktore skladaja papiery na Uniwersytet Gdański?
Ja, ja!!

Cytat:
Napisane przez a-sea-of-honey
Czesc babeczki
Ja sie dzisiaj pochwale wielkim osiagnieciem - skonczylam czynnosci rekrutacyjne, wyslalam wszystkie papiery, wszystko oplacilam i mam nareszcie spokoj na przynajmniej 3 tygodnie
l
Ja też, ja też!!

Ale sie rozpisałam dzisiaj
Stary 2006-07-13, 06:33   #1523
leetee1
Raczkowanie

GG do leetee1

Składam na filologie ang. i polską
Tak wogle to sie musze streszczac , narazie sie zarejestrowalam na stronie ug i dziś musze zlozyc oplate rekrutacyjna. I teraz mam pytanie do aisne, czy trzeba składać jeszcze jakies papiery na uniwerek czy dopiero po ogloszeniu wyników orginały? Bo kurcze nie moge sie tego doczytac na ich stronie i jestem w kropce

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-07-13, 08:23   #1524
aisne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez leetee1
Składam na filologie ang. i polską
Tak wogle to sie musze streszczac , narazie sie zarejestrowalam na stronie ug i dziś musze zlozyc oplate rekrutacyjna. I teraz mam pytanie do aisne, czy trzeba składać jeszcze jakies papiery na uniwerek czy dopiero po ogloszeniu wyników orginały? Bo kurcze nie moge sie tego doczytac na ich stronie i jestem w kropce
O żesz Ty, ja na anglistykę też składam . Konkurencja

Teraz tylko wybierasz kierunki i wpłacasz opłatę rekrutacyjną. Dopiero jeśli się dostaniesz, składasz oryginał świadectwa a wydrukowane podanie
Stary 2006-07-13, 08:30   #1525
Ona_17
Zadomowienie

Dzien dobry babeczki

Chcialam sie z wami przywitac i zyczyc milego dnia

ja dzis jade do babci, bo juz 2 miesiace mnie tam nie bylo...
a kiedys potrafilam siedziec codziennie

Witam nowa Gdanszczanke
Czesc leetee1

Agnieszko mam nadzieje, ze obzerasz sie owocami
Dlatego przynioslam Ci jeszcze troszke zeby Ci nie zabraklo

buziak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (2,9 KB, 48 załadowań)

Corpus Delicta
Stary 2006-07-13, 08:34   #1526
1141655
Zakorzenienie

czesc ja tylko na chwile

wygralam wczoraj na pokładzie MALUCHA :LOL:

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-13, 09:04   #1527
aisne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 1141655
Wow! Gratulacje
Stary 2006-07-13, 09:11   #1528
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Cytat:
Napisane przez 1141655
czesc ja tylko na chwile

1141655 Malucha????no prosze

witajcie kobitki
witam nowa pomorzanke moze ty zechcesz sie do nas przyłaczyc i nie skonczysz na przywitaniu (widze jzu postepy)
Łucja to miłej wizyty u babci dziekuje kochaniutka jeszcze mi od wczoraj zostało owoców kiedy ja to zjem
Marysiu i leetee1 to zycze byscie sie dostały na wymarzone studia
a-sea-of-honey powoli wracam do zdrówka codziennie czuje sie lepiej tobie tez zycze bys dostała sie do wybranej szkoły

Niedawno sie obudzilam spalam dzis jak dziecko tak fajnie dzis chłodniej było w nocy ide sobie platki zrobic
Milego dnia
Stary 2006-07-13, 09:44   #1529
leetee1
Raczkowanie

GG do leetee1

Ja tak niesmiało mam nadzieje ze bede mogla tu cos skrobnąc od czasu do czasu
aisne dziękuje za odpowiedź , to pozostaje nam tylko czekac do 26 no zobaczymy , ja bym chyba wolała sie dostac na fil.polska wiec konkurencja ze mnie taka marna
Stary 2006-07-13, 09:46   #1530
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Cytat:
Napisane przez leetee1
Ja tak niesmiało mam nadzieje ze bede mogla tu cos skrobnąc od czasu do czasu
aisne dziękuje za odpowiedź , to pozostaje nam tylko czekac do 26 no zobaczymy , ja bym chyba wolała sie dostac na fil.polska wiec konkurencja ze mnie taka marna

napewnos ie dostaniesz nosek do gory trzebabyc dobrej myli

no ja tez mam taka naidzieje i pewnie nie tylko ja ze nawiazesz z nami konwersacje a moze przedstwaisz sie nam ładnie i cos o sobie skrobniesz?

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości