![]() |
#2251 |
Przyczajenie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
Witam WAs dziewczyny!!
Tak jak obiecywałam.. odzywam się. Jestem juz w Gdyni od kilku dni, ale dopiero dzis weszłam na wizażyk, ponieważ to były ostatnie dni z Moim Misiem. Wczoraj odwiozłam go do Gdańska na lotnisko, ryk był okropny... juz od rana miałam ciągle łzy w oczach. Wróciłam do domku i zadzwoniłam do koleżanki z myslą o wspólnej kawusi.... ale ona na działeczce wczoraj była, więc pojechałam do Wejherowa do niej na grila i troszkę mnie to osprezyło. Nie myślałam za dużo o rozstaniu na dobre 3 miesiące. Od jutra zaczyna sie uczelnia i znów bedzie głowa zakrzątana wejściówkami i kolokwiami .... Ehmmmmm Cieszę się dziewczyny, że mogę z Wami popisać. Pozdrawiam WAs oczywiście i zazdroszczę troszeczkę dzisiejszych targów... zapomniałam juz o nich prze te ostatnie dwa tygodnie urlopu z Marcelem. Dodam tylko, że było superaśnie: kilka dni u jego rodziców w Koszalinie , pózniej Szczecin, Świnoujście, Międzyzdroje i Kołobrzeg ... czyli wszytskie nadmorskie miejscowości były nasze...szybciutko, ale tresciwie. Udany był ten urlopik. Buziaczki i miłego wieczorku.. zmykam, bo umówiłam się z TŻ na skype. PAPAPA. |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
heh a ja juz powli szykuje sie do spania
znow jakis komar lata umnie po pokoju niezasne zanim bo nie zatłuke ![]() Agata ciesze sie ze wypadzik sie uidał w klubie Dwa swiaty panuje jakis mily klimacik ![]() ![]() Moocahontas ![]() ![]() ![]() ![]() heh Marysia dziekuje za buziaki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
Ja ide juz lulu wiec wszystkim dobrej nocy
![]()
![]() |
#2254 |
Rozeznanie
|
Marysiu mi się bardzo podobało, ale towarzystwo jakieś nie tego..
![]() ![]() moocahontasale zazdroszcze takiego urlopu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biedna Agatkaz tą nogą ![]() ![]() Też ide już lulać więc miłych snów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
witam tak szybko raniutko bo do pracy ide i jeszcze musze wyjasnic sprawe w banku ![]() ![]() ![]() buziaki na cały pochmurny dzien
![]()
![]() |
#2256 |
Zadomowienie
|
Witajcie
Dzis z rana mam malo czasu, bo dopiero teraz wstalam - jej, jak mi sie dzis nie chcialo, tak fajnie, wygodnie i tak mieciutko mi sie lezalo w lozeczku...No ale coz. Dzis na 99% przyjezdza moj TZ do domku ![]() ![]() ![]() Dobra, lece wysuszyc wloski, potem chyba podleje kwiaty /chociaz nie wiem, bo zapowiadali deszcz/ ![]() Trzymajcie sie baby P.S. Aga - jak sytuacja w pracy? Juz sie troche ustabilizowalo?
#2257 |
Rozeznanie
|
Nareszcie
![]() ![]() troche mi się wyjazd przeciągnął, miałm wróvić w środę ale wyszło że w sobotę, z tego wszystkiego zapomniałam o Targach!!! a tak chciałam tam być i spotkac się z Wami wrrrr, ale będą inne okazje. Ufff ale odpoczęłam, przytyłam chyba z 2 kg, wiadomo domowe żarełko ![]() Tak patrzę za okno, nieciekawa pogoda się szykuje, chyba będzie padać lecę nadrobić zaległości na wizażu ![]()
#2258 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() a ja sobie wstalam i obejrzalam ostry dyzur ![]() ![]() ![]() ![]()
#2259 |
Rozeznanie
|
A ja właśnie wróciłam ze szkółki
![]() ![]() ![]() Troche zmęczona jestem. Zaraz ide jeść obiad i lece do TŻ. Wpadne wieczorkiem. Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuje wszystkim za rady co do poszukiwań kurtki. Jutro będę w Gdyni to może przy okazji uda mi się oblukać. W Młynie już byłam. Jak znajde wolniejszy dzień to zawitam do Pruszcza. Tym, co były na targach, gratulacje z okazji udanych zakupów! ![]() ![]() Agatko, też skręciłam kiedyś nogę, wiem co to znaczy, współczuję.. Moocahontas, fajniutkie wakacyjki spędziłaś, ja też tak chcę... ![]() A ja dziś z raniuchna o 6 się zerwałam i szybciutko na pociąg leciałam. No bo już 2 października, nie ma co... zaczyna się znowu... ![]() Fajnie tak sobie wieczorkiem powizażować ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2261 |
Zadomowienie
|
Witam was w ten poniedziałkowy wieczór już jako studentka Anglistyki
![]() ![]() ![]() Miłej nocy Dziewczyny, karaluchy pod poduchy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 |
Rozeznanie
|
Witam z rana
![]() ojj chyba wszystkie na uczelni albo w szkole? i w pracy? A jest ktoś kto siedzi w domciu?? ![]() Miłego dnia życzę, lecę zrobić sobie śniadanko ![]() Aaa zapomniałabym, macie może namiary, (lub może znacie) na osobę zajmującą sie hodowlą lub samą sprzedażą kotków brytyjskich niebieskich? wzięło mnie na tego pluszaka ![]()
#2263 |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny ![]() ...Ale wczoraj sobie popilam ![]() U was tez tak szaro, buro i deszczowo? Co tu robic w taka pogode? Marysiu - nie ciesz sie za szybko ![]() Choc ja moje krotkie, bo krotkie, ale moje studia bardzo milo wspominam. Zreszta jak wszystko z biegiem czasu jest piekne - nawet podstawowke wspominam z sentymentem a tak nie lubialam tam chodzic ![]() Gosiu - daj znac jak znajdziesz fajna kurtke ![]() Dorotka - w internecie znajdziesz sporo takich ogloszen. Z tego co wiem takie "firmowe" pluszaki sa w cenie... Mi tez sie marzy taki dzidzius w domku ![]() Aga - gdzie cie wcielo? Z bankiem wszystko ok? Zmykam, ide znowu suszyc wlosy. Mam nadzieje, ze dzis moj TZ juz wroci do domku, bo jednak cos mu sie tam przedluza ![]()
#2264 |
Rozeznanie
|
Tak wiem, taki pluszak sporo kosztuje
![]() ![]() A czemy się upiłaś na smutno? czyżbyś wpadła w jakiś dołek?
#2265 |
Zadomowienie
|
Nooooooo...Nic sie nie lepi, czasami mam wrazenie, ze nie mam szczescia.
Niestety, tak chyba jest ![]() Tak to juz jest, ze jak jedno nie wypali , to sto innych rzeczy tez sie sypie... I jeszcze ta pogoda ![]()
#2266 |
Rozeznanie
|
No to szkoda że nie wypiłysmy razem
![]() ![]() Nosek do góry,trzeba wierzyc, że będzie lepiej, wiem wiem to trudne, ale trzeba tak myśleć ![]()
#2267 |
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() oj dziewczyny nie smutajcie sie, wy macie chociaz TZ a ja to sama jak palec, zaraz tez w jakiegos dola popadne ![]() a ja dzis bylam na rynku a potwem wstapilam do lumpku...kurcze dziewczyny jak sie ciesze..kupilam sobie dzinsy a jakie fajnie, za 14 zl ![]() musze glowe umyc (bo wczoraj nie umylam ![]() ![]()
#2268 |
Zadomowienie
|
Ehhh Dorota, wlasnie - brak pracy, brak kasy, bark perspektyw.
A jak nie to to cos innego- jak to sie mowi - jak nie urok to....przemarsz wojsk! Ostatnio jeszcze na domiar wszystkiego zlego dowiedzialam sie, ze rodzice TZ baaardzo mnie nie lubia i baaardzo goraco namawiaja go zeby sie mnie pozbyl ![]() ![]() Straszne, prawda? Pewnie zastanawiacie sie dlaczego? Otoz. 1. Nie mam studiow 2. Nie jestem bogata /tzn moja rodzina/ 3. Nie jestem rozgadana - chodzi o to, ze np na spotkaniach rodzinnych siedze cicho i sie nie odzywam...Ale ja taka jestem i nie chce udawac na sile kogos innego. Nie potrafie gadac z zupelnie obcymi osobami o moich prywatnych sprawach...Nic nie poradze na to i juz! 4. Moj TZ lubi moich rodzicow- co jego mamie i siostrze przeszkadza bardzo. ![]() 5. Poza tym uwazaja, ze ja owinelam TZ wokol palca. Ciezko mi tym...Nie wiem co robic...Ja tak bardzo kocham moja polowke i naprawde nam dobrze razem. Jezu jak mi sie ryczec chce... ![]() ![]() ![]()
#2269 |
Zadomowienie
|
Sorki za marudzenie....Nie chce zamulac
![]() Juz sie nie odzywam... Pewnie do jutra dol mi przejdzie... Milego wieczorka, trzymajcie sie.
#2270 |
Wtajemniczenie
|
asiu nie smutaj sie ...moge sobie wyobrazic jak moze wplynac na zwiazek takie marudzenie mamuski, najgorsze by bylo jakby TZ sie ugial i dal zmanipulowac przez rodzinke, ale mam nadzieje, ze jest na tyle silny i zakochany w tobie, ze takie pomysly mu nie w glowie...jak rozumiem chyba rodzice TZ sa z wami w francji tam nie? moze najlepszym sposobem byloby odizolowac sie od nich i wrocic do kraju, chociaz wiaodmo, ze u nas tez nie ma zbytnio perspektyw..a moze wyjazd do innego kraju...
mam nadzieje, ze mama ani siostra TZ nie zniszczy wam zwiazku i bedzie wszystko ok...poki co poczytaj sobie pudelka, humor ci sie poprawi albo pograj na kurniku...albo po prostu zjedz kawal czekolady ![]() ![]()
#2271 |
Rozeznanie
|
Asiu nie smuć się, początki z moim TŻ były podobne i na przekór wszystkim postawiliśmy na swoje, dzieli nas różnica wieku (4 lata) oczywiście każdy widział w tym problem - oprócz nas. Wytrzymaliśmy wszystko co złe od tamtej pory jesteśmy już 7 lat ze sobą
![]() Tak po krótce wymieniłaś swoje cechy i musze przyznać że jesteś podobna do mnie ![]() Wiem że to co sądzą rodzice TŻ o Tobie jest przykre ale to Wasze życie i jeśli się kochacie wytrzymacie wszystkie trudności, waży jest człowiek i to co ma w środku a nie na zewnątrz a że Oni sa przyzwyczajeni do innego pojmowania do wartości człowieka to chyba pogubili się w swoim życiu i tym co ważne i najwazniejsze. I ani sie waż pisać że nam marudzisz - po to My jesteśmy ![]() ![]()
#2272 |
Wtajemniczenie
|
neska 4 lata to prawie zadna roznica...wiec nie wiem czemu to byl dla kogos problem, mysle ze to bylo tylko szukanie dziury w calym...
![]()
#2273 |
Przyczajenie
|
Witajcie późnym wieczorkiem,
widzę, że juz pewnie wszystkie lulacie.... Ach te przyszłe teściowe... (niektóre).. brak słów. Dobrze dziewczyny Ci Asiu doradziły, że najważniejsze jest WAsze wspólne uczucie i stosunek do takich sytuacji, do wartości...Jesli TŻ jest wyrozumiały dla Ciebie pod względem tego problemu, to napewno nie masz się czym przejmować. Napewno jestes dla niego najważniejsza i nawet takie przykre słowa z ust jego mamy nie powinny zagrozić WAszemu związkowi. Także głowa do góry, choć wiem, że to trudne... zwłaszcza gdy ma się kontakt z jego rodziną... Przezyłam cos podobnego, tez nie bylam akceptowana prze mame swojego byłego chłopaka. Mówił, abym nie zwracała na nią uwagi... działało tylko przez niedługi czas... później zalewałam sie łzami i pytałam dlaczego mnie tak nie lubi, przecież nic nie zrobiłam złego, byłam miła, pomagałam... starałam sie aby mniel polubiła, zaakceptowała... ale na marne. Zmieniło się to dopiero gdy jego mama zachorowała na raka, właściwie był to przerzut z piersi... jeździłam z nią do lekarzy, w dalszym stadium choroby pomagałam jak mogłam w domku, robiłam kolacje i takie tam.... zmieniła do mnie stosunek, nawet zyczenia na urodziny mi złożyła i bombonierke dostałam, choc leżała cały czas w łozku... więc pomyslała o mnie. Niestety nie miałysmy już okazji porozmawiać o tym co było wcześniej, co mnie bolało.... niedoszła teściowa umarła... Wierzę tylko teraz, że mama Twojego TŻta zrozumie szybciej swoje postępowanie niż w moim przypadku... i będziecie miały dobry konatkt ze sobą... Tego Ci życzę szczerze Asiu. Buziaczki dla wszystkich dziewczyn Może to troche smutne co napisałam, ale chcialm sie z Wami tymi przezyciami podzielić, zwłaszcza z Toba Asiu. Cmoki na dobry sen. |
![]() ![]() |
![]() |
#2274 | |||
Zadomowienie
|
Dziekuje Wam dziewczyny. Jestescie bardzo kochane, dobre z was duszyczki
![]() ![]() ![]() Dziekuje za mile slowa... Ehhh musialam sie komus wygadac. A wyplakac sie tutaj na miejscu nie mam komu, bo jak mowi ojciec TZa - moj placz dziala na niego jak plachta na byka. Tak wiec musze tlumic, to co czuje, w srodku. Cytat:
![]() Mama Krzysia i jego 'cudowna' siostra sa w PL ale maja ciagly kontakt telefoniczny z tata, ktory mieszka z nami... Gdyby bylo to takie proste, juz dawno wynajelibysmy sobie jakis pokoik albo cos... Pol roku temu, ja i TZ zaczelismy wspolne zycie od zera /doslownie/ - nie mamy jeszcze tyle pieniazkow, zeby cos sobie wynajac. Cytat:
![]() Znalazlam jeszcze jedna ceche wspolna - miedzy mna a TZ tez jest roznica 4 lat ![]() Cytat:
![]() To prawda, TZ jest ze mna i stara sie mnie oslaniac przed ta sytuacja jak moze... Tez mowi, ze nie mam sie tym przejmowac ale efekt tego jest taki, jaki byl u Ciebie. To bardzo smutne co napisalas o mamie TZ ![]() Dobrze, ze chociaz pozniej wasze stosunki sie poprawily i bedziesz pamietac mame TZa milo i cieplo pomimo tego co bylo... Pozdrawiam Was bardzo cieplo, trzymajcie sie dziewczyny... U mnie na dworze wyszlo slonko...Moze dzisiejszy dzien bedzie lepszy ![]()
![]() |
#2275 |
Rozeznanie
|
No proszę
![]() Wczesniej nie wspomniałam, ale w naszym związku to Ja jestem starsza ![]() Zapowiada sie słoneczny dzień ![]() szkoda że nie mam aparatu, wkleiłabym fotki z moich podbojów lumpkowych w moim mieście ![]() Miłego dnia życzę
#2276 |
Zadomowienie
|
Agus, widze cie...Czekam co napiszesz, co sychac i wogole co to za brak odzewu!
![]() ![]()
#2277 |
Zakorzenienie
|
witam kobitki
![]() o rany ale sie rozpisalyscie ale to dobrze. ![]() ![]() Juz sie tłumacze czemu mnie nie było w poniedzialek wyrwali mi zeba i caly dzien ledwo zyłam wczoraj nie mialam internetu ale tez umierałam na bol zeba ![]() Asia niemartw sie moji rodzice tez nie przepadaja za TZecikiem ![]() ![]() ![]() Rodzice twierdza ze TZecik 1. jest nieodpowiedzialny i nie mysli przyszlosciowo ze powinnien poszukac lepszej pracy 2 jest tylko po zawodówce i nie pali sie dalej do nauki 3. Czesciej ja jezdze do niego niz on domnie a to ich zdaniem nie wypada( glupota zupełna) 4 I jest jeszcze jeden powod ![]() ![]() ![]() powiem wam moze bedzie mi lepiej a wiec gdy poznałam TZecika wszystko było kolorowo ....... az do dnia kiedy napisal mi smska ze musimy pogadac ![]() ![]() Zrozumiałam to wszystko wkoncu to była przeszlosc a teraz jest juz lepiej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzis pozostaly tylko wspomnienia choc czasami nadal mysle ze to moze wrocic boje sie ze kiedy zacznie ponownie grac a to moze zniszczyc nasz przyszlosc Moji rodzice choc nie chcialam by wiedzieli dowiedziedzieli sie o tym mama czesto mi wypomina ze " a jak o kiedys do tego wroci " ze to nie chłopak dlamnie ale od tamtego czasu minol juz prawie rok ![]() W sobote swietujemy nasza rocznice ![]() ![]() ![]() Asiu ty tez musisz wierzyc ze wszystko bedzie dobrze ja wierze ze moji rodzice go zaakceptuja z wszystkimi za i przeciw tobie tez sie uda napewno ![]() Olu widze ze ty tez przezylas przykra historie ale teraz jestes przez nia mocniejsza ![]() ![]()
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
Asiu nie bacikiem na mnie
![]() ![]() ![]() poprostu w innym bankomacie PKO probowalam pobrac 500 zl i bankomat ta tranzakcje odrzucil jednoczesnie blokujac na moijim kacie ta kwote ![]() I teraz stan mojego kata wybosi 522 zł i iles tam groszy a dostepne srodki to 16 zł 25 gr i tak od piatku . musze czekac az sie wszysto wyjasni w banku PKO i znow te pieniazki beda dostepne a ja sie denerwoje bo wczoraj zlorzylam takie pismo reklamacyjne w banku i musze czekac teraz 5 dni a ja za szkole musze zaplacic ![]() ![]() Dorota ja swojego czasu mialam na swoji avatorku kotki rosyjskie niebieskie wogole uwielbiam wszystkie kotki ale tez jakos szczególnie mi sie podobaj niestety z powodu gigantychnych pieniazków jakie chca za takieg koteczka popropstu mnie nie stac ![]() Agata co to tego ze niemasz TZecika ![]() ![]() ![]() ![]() heh Marysia ja tez wczoraj dostałam plan zajec i jak tak na niego patrze to narazie jest oki ale to wszystko w praniu wyjdzie ![]() a jak sie mus do ciałka sprawuje ??? umnie to cala pierzynka juz nim pachnie ![]()
![]() |
#2279 |
Zadomowienie
|
Ehhh smutno sie zrobilo na naszym watku
![]() Agus - najwazniejsze, ze te najgorsze czasy macie za soba. Wierze, ze Kuba nie wroci do tego. Nie mniej jednak, miej na niego oko ![]() Kazdy facet potrzebuje silnej, babskiej reki ![]() Gratuluje Ci Agus wytrwalosci, cierpliwosci i slinych nerwow... Podziwiam Cie i ciesze sie razem z Taba. Ehh kazda z nas ma jakies swoje, duze problemy... Ale musimy walczyc, no nie?
#2280 |
Zakorzenienie
|
Mam cały czas na niego oko
![]() Asiu pewnie ze musimy ![]() ![]() ale fakt powiało smutkiem ![]() ![]() EeeHHHHH juz sie doczekac soboty nie moge ![]() ![]() ![]() ![]() heh niemoge sie doczekac sama niewiem czemu ![]() ![]() ![]() eehhh sie rozmarzyłam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.