![]() |
#2221 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
ja juz z pracy wiec sie szybciutko melduje
![]() Byłam na zakupcha kupilam TZecikowi portfelik mam nadzieje ze mu sie spodoba do tego z 2 piwka i juz ![]() Teraz szamam zupke pomidorowa ![]() ![]() ![]() witaj Asiu ![]() ![]() ![]() Asiu a pochwal sie co tam kupilas zamiesc jakies foteczki jak mozesz ![]() Agata milego wypadziku z tego co pamietam to do Gdanka jedziesz ![]() zmykam poleżakowac tak ładna pogoda ze wezme sobie gazetka i ide sie na hamaczek do ogrodka polozyc odezwe sie pozniej buziolki:cmok :
![]() |
#2222 |
Zakorzenienie
|
cicho ciemnio i glucho
![]() Kobity gdzie wy sie podziewacie watek upada ![]() ![]() J a siedze przed kompem i gram w sudoku i w sumie nic mi sie niechce jutro do szkoły a w niedziele na targi ![]() ![]() zmykam do sklepu bo mama juz od godziny mnie goni bym poszła po mleko ![]()
![]() |
#2223 |
Zakorzenienie
|
no tak a tu nadal cisza i pusto
![]() ![]() mnie boli zabek wiec ide lulu musze wydobrzec na jutro do szkoły i ma dzien mojego TZecika no i na targi na niedziele dobranoc slodkich snow ![]()
![]() |
#2224 |
Rozeznanie
|
Melduje się na polecenie !!
![]() Nie pisałam, bo miałam kilka nie fajnych dni ![]() ![]() ![]() DObrze, że się nie rozpisujecie, bo bym pewnie do nocy siedziała i czytała. Jak ja bym sobie poszła na zakupy ![]() ![]() ![]() Nie wiem czy wybieram się na targi ![]() ![]() ![]() ![]() Byłam dziś z TŻ na inauguracji jego roku akademickiego. Nie spodobało mi się kilka dziewczynek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ide zaraz spać więc miłych snów dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Zadomowienie
|
Aguś a mogłybyśmy się umówić troszkę wcześniej, na 11?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Ehhh Agus, bardzo chcialam napisac jeszcze wczoraj, ale znowu net nie dzialal sprawnie...Tzn dzialal, ale wolno - a to juz dziala na mnie jak plachta na byka ![]() Dzis wkleje fotki moich lowow - nie duzo ciuchow, bo mialam przy sobie tylko 60euro - i w sumie dobrze. Agus idz szybciutko do dentysty i wylecz sobie tego zeba. Dzis jest dzien chlopaka? ![]() ![]() ![]() Aniu, twoj facet napewno jest na tyle inteligentny, ze szubciutko zorientuje sie, ze z takimi "rozowymi" laleczkami to sobie nawet ciekawie nie pogada, wiec nie martw sie. Choc wiem jak TO boli - ehh ta malutka zazdrosc ![]()
#2227 |
Zakorzenienie
|
witam z ranca ![]() Ja zaraz szamam sniadanko i jade do szkoly na takie mini rozpoczecie ![]() Ale sie usieszylam jak weszłam na wizazyk do naszego wateczku Ania sie pojawiła Asia Marysia ![]() ![]() Ja dzis do dentysty ![]() ![]() Marysia tylko jak tu sie umowic by sie znalesc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oj Asiu cala noc no w sumie od 23 do 3 nie spalam płakalam ![]() ![]() Tak Asiu dzies dzien chłopaka wiec zadbaj o swojego zrób mu dobry obiadek ![]() Ania niemartw sie o rozowe laleczki ![]() ![]() No chyba ze to beda bardz madre dziewczyny ![]() ![]() zmykam na sniadanko czekam Marysia na odpowiedz
![]() |
#2228 |
Rozeznanie
|
Hehe ano dziś dzień chłopaka
![]() ![]() ![]() Ja lubie chodzić do dentysty ![]() ![]() ![]() To tyle z rana. Ide na śniadanko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
Ania piszesz zz niewiesz czy wybierasz sie na targi
![]() ![]() ![]() Wiec jak masz ochote to zabierz sie zemna i Marysia serdecznie zapraszamy a po targach na jakies piwko czy kawe wstapimy ![]() oki ja zmykam do szkoły ![]()
![]() |
#2230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ok, to się spotkamy na peronie 10.35 ![]() ![]() edit I tak sobie pomyślałam że możemy sie na PW wymienić numerami kom żeby jakby co jutro się znaleźć ![]() ![]() Oczywiście wszystkich chętnych zapraszamy z nami! ![]() A co do wydawania tam kasy...ja wezmę troszkę żeby potem nie żałować że nie miałam ![]() ![]() Edytowane przez aisne Czas edycji: 2006-09-30 o 12:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Zakorzenienie
|
Marysia wysłałam Ci na PW moj telefon heh no niewiem jak sie odnalesc cos wymysle albo ty tez momysl z ta tabliczka to fajne ale troche
![]() ![]() Tez niamam zamiaru wydac majatku ale zobaczymy jak to bezdie w efekcie jak kos jeszce chetny by sie z nami zabrac to zapraszamy bo czasu juz mało pozdrowionka
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2232 |
Zadomowienie
|
Witajcie popoludniowa pora
![]() Straaasznie glodna jestem, wiec mam nadzieje, ze nie obrazicie sie jesli sobie troche pomlaskam przy pisaniu posta ![]() Kurcze, troche smutno mi, ze dzis dzis chlopaka. Moj TZ wczoraj wyplynal na 3dni i nie mam jak mu zlozyc zyczen, bo biedaczek jest w Wloszech a tam jego siec nie ma tam zasiegu. Mam nadzieje, ze dzis sie odezwie wieczorkiem, bo strasznieza nim tesknie ![]() Aga i Marysia - koniecznie dajcie znac jak bylo na tych targach ![]() ![]() Aha! Musze sie wam pochwalic! Od wczoraj mam dekoder i odbieram polsat i trzy inne polskie programy ![]() Jej jaka jestem happy! ![]() ![]() Ania - oliwka to swietny pomysl na prezent.Chyba kupie Krzysiowi na nasza rocznice ![]() Tak naprawde, to TZ mnie przewaznie masuje ![]() ![]() ![]() No dobra zmykam na TV, cos pewnie ciekawego leci ![]() Buziaczki Pomorzanki
#2233 |
Zadomowienie
|
Ok to my z Agą jesteśmy umówione a reszta niech żałuje
![]() Ok, to zbieram się bo dzisiaj jedziemy z TŻtem z okazji naszej 2giej rocznicy na "Footloose" do Teatru Muzycznego ![]() ![]() Miłego wieczoru Dziewczyny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Zadomowienie
|
Ciemno wszedzie, glucho wszedzie, co to bedzie, co to bedzie...
![]() Taki cytat z podstawowki przychodzi mi do glowy jak tu zagladam ![]() Ale nie dam umrzec temu watkowi! Nie dam i juz!Bede walczyc do upadlego! Ja w sumie tylko przeyszlam zyczyc Wam, pomorzanki, milego wieczorka, milej nocy i slodkich snow. Ja wylaczam kompa, bo jestem dzis sama, samiutka w domu na noc i straaasznie sie boje ![]() Tym razem nie duchow ale zlodzieji - arabow, ktorzy kraza po posesjach jak tylko sie sciemni. Przez te 6 miesiecy jak jestem we Francji to chyba 3-4 razy lazili kolo naszego domu.Raz okradli wille jak byla wynajeta przez ludzi a drugi raz lazili kolo naszego domeczku i grzebali w naszej kanciapce na zewnatrz. Strach nieziemski wtedy czlowieka ogarnia.Bo taki arab jest zdolny do wszystkiego, za 20euro jest zdolny zabic czlowieka ![]() ![]() ![]() Buuu a ja tu sama ![]() Dobra uciekam sie kompac i do lozka. Nie wiem co bede robic, bo spac jakos nie moge ![]()
#2235 |
Zakorzenienie
|
witam ja bylam u Tzecika a ze pol nocy nie spalam to szybko przyjechalam i teraz myju myju i do spania
![]() Na jutro trzeba sie wyspac ![]() ![]() ![]() Z Marysia sie umowilysmy wiec zdamy relacje jak było ![]() ![]() Marysia gratuluje 2 rocznicy my swoja z TZecikiem mamy za tydzien ![]() Heh Asia o Arabach co nieco wiem bo tata czesto tam do nich wyjezdzal do pracy to mowił jacy to ludzie. Ciesze sie razem z toba z dekodera ![]() slodkich snow
![]()
![]() |
#2236 |
Gość
|
![]()
Drogie dziewuszki, wizażanki pomorzanki, witam po długiej nieobecności!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2237 |
Rozeznanie
|
Właśnie wróciłam od TŻ. Biedaczek po tych zajęciach był wymęczony. Wiem, że nie ma się czym przejmować i w sumie się nie przejmuje, ale do niego laski jak do miodu leca
![]() ![]() ![]() Kurcze Asiu nieciekawa sprawa z tymi arabami. Ja nawet jak jestem sama z TŻ to boje się spać, sprawdzam wszystkie pokoje, strych, czy okna są pozamykane itp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie macie dziewczyny z tymi targami ![]() ![]() Witam Gosie i lece lulać. Spijcie dobrze pomorzanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Zakorzenienie
|
witam z samego rana ja juz na nogach ![]() ![]() ![]() Gosia witamy ponownie ![]() ![]() Ania tam sie TZecikiem nie przjmuj to dobrze niech go lubia patrza i podziwiaja ale dotykac niewolno ![]() buzia ja i Marysia mykamy na targi ![]()
![]() |
#2239 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Wlasnie skonczylam jesc sniadanko i od razu zabieram sie do pisania na naszym watku. Agus,Marysiu - bawcie sie dobrze na tych targach i koniecznie wieczorkiem napiszcie jak bylo, co kupilyscie itd ![]() Marysiu, nie doczytalam wczoraj o Twojej rocznicy - jak najbardziej wszystkiego naj naj ![]() Jak sie bawilas wczoraj w Teatrze? Aniu - a skad wiesz, ze po kilku godzinach wszystkie laski polubily Twojego TZ? TZ Ci powiedzial? Moze on chce wzbudzic w Tobie zazdrosc ![]() ![]() ![]() Tak czy inaczej, nie martw sie na zapas. Gosiu - kurcze, nie mam pojecia gdzie mozna kupic takie kurteczki w Gdansku. Wiem, ze na hali w Gdyni Gl. jest /a przynajmniej bylo/ duzo stoisk z kurtkami skorzanymi. Agata - haalllloooo ! Gdzie jestes? ![]()
#2240 |
Rozeznanie
|
A ja jednak ide na targi
![]() ![]() Widze, że Asia cała i zdrowa ![]() ![]() ![]() Marysiu oczywiście wszystkiego naj ![]() Gosiu co do kurtki to jedyne miejsce jakie mi przychodzi do głowy to giełda w pruszczu ![]() Lece się szykować szybko, bo jeszcze w piżamce jestem. Miłego dnia dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2241 |
Zadomowienie
|
No i poszly na targi...A ja tu sama jak palec
![]() Nikogo nie ma, kto by ze mna porozmawial...Niech mnie ktos przytuli ![]() ![]() Hmm chyba pojde ogladac Polsat ![]() ![]() Czekam na relacje dziolchy!
#2242 |
Zadomowienie
|
Hej Hej
![]() ![]() ![]() ![]() A co do Targów: Moim zdaniem były bardzo udane ![]() ![]() ![]() Więc jak widzicie duzo nie wydałam, i jestem z siebie dumna ![]() No i to na razie tyle ![]() Ogólnie było bardzo sympatycznie (no bo takie towarzystwo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Zakorzenienie
|
Marysia a ty jedna ubiegłas mnie w zdaniu relacji
![]() ![]() A wiec... tak jak pisała Marysia kupiłam sobie mus do ciała Farmony o cudnym zapaszku ![]() ![]() ![]() ![]() Zakupy bardzo udane ![]() ![]() ![]() Tak ze załujcie babeczki ze nie jechalescie ![]() A dla nie wtajemniczonych Marysia to bardzo bardzo ..... sympatyczna wizaznka ![]() ![]() Awiec podsumowujac caly dzien swietne towarzystwo + udane zakupy= extra dzien ![]() Marysia ogromny Buziol ![]() ps. ide cos zjesc, umys sie i przetestowac mus do ciałka odezwie sie pozniej ![]()
![]() |
#2244 |
Rozeznanie
|
Fajno babeczki
![]() ![]() ![]() ![]() Zjadłam właśnie kanapke z nutella i strasznie mi słodko ![]() Ide wizażować ![]() a tak wogle to gdzieś się Agata zapodziała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Zadomowienie
|
No to super, ze bylo super
![]() ![]() Aga, jak to gdzie uzyjesz cien ze zlotym polyskiem...Zloto jest w cenie ![]() Gratukuje Wam dziewczyny,przede wszystkim, udanych zakupow, oby Wam dobrze sluzyly ![]() Ciekawe co nasza Ania napisze - tez byla w koncu na targach ![]() Buziaki ![]()
#2246 |
Zakorzenienie
|
A ja sobie wymalowałam oczka tym cieniem sliczny jest
![]() ![]() Marysia podzieli sie swoja opinia ![]() Aniu czemu jestes nie zadowolona??? ![]() a Agata pojechala na jakas imprezke te do Gdanska czy Gdyni na weeken ![]() Asia a co tam u ciebie??? jak mineła niedziela ??? Ja własnie zajadam chrupki i ogladam Taniec z gwizdami ![]()
![]() |
#2247 |
Rozeznanie
|
Ajj koleżankom się wogle nie podobało szybko poszłyśmy. Nic nie pooglądałam i kupiłam tylko pilniczek
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2248 |
Zakorzenienie
|
eeeeeehhhhhhh to trzeba było isc zemna i Marysia
![]() mysmy sobie w kółko chodziły mnustwo razy ogladałysmy wybieralysmy ile sie dało ![]() A jak cudnie pazurki robili troche na fryzurki patrzalysmy jak byly zawody byłysmy przynajmniej z 2 godziny ![]()
![]() |
#2249 |
Zadomowienie
|
Też dziwie się czemu wam sie nie podobało, może za krótko pochodziłyście?
![]() Rozumiem, że w przyszłym roku na Targach będzie nas więcej? ![]() ![]() Aga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() ja juz od wczoraj w domu, ale bylam zmeczona i tylko przeczytalam watek i poszlam spac a dzis caly dzien w grudziadzu bylam i dopiero teraz mam czas naskrobac ![]() tak bylam na urodzinach kolezanki w gdansku, bylysmy imprezowac w gdyni, poczatkowy plan byl zeby isc na poklad, ale zwatpilismy bo jakies dziwne towarzystwo tam bylo w skorach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nawet nie mialam sily isc na targi, nie doszlabym mimo ze mialam niedaleko... ![]() ciesze sie dziewczynki ze zakupy wam sie udaly ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.