Facet poznany na necie cz. III :) - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-17, 07:28   #3631
2018070520180950
Konto usunięte

Moj Tż jest Anglikiem

Sent from my iPhone using Tapatalk
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 19:31   #3632
Jacqueline__
Zakorzenienie

Dot.: Facet poznany na necie cz. III :)

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
Moj Tż jest Anglikiem

suuuuper ! i poznaliście się tam, czy tutaj jakoś i wyjechałaś za nim? jejciu, wybacz ciekawość.

Jacqueline__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 19:57   #3633
2018070520180950
Konto usunięte

ja tu juz bylam po drodze mialam okropny zwiazek z exem,wywinal mi swinstw kilka, tez stad wiec juz ufac nie chcialam nikomu tym bardziej obcokrajowcom...

ale potem z nudy bylam na portalu randkowym i na chat mnie klikal a ja nie chcialam w ogole bo mieszka daleko [3h ode mnie] ale zobaczylam fotke ze ciacho i w moim typie hehe no i dobra, a za 2 dni sie spotkalismy i wpadlismy po uszy
pierwsza randka na Tower Bridge spacerowanie i powrot do domu z bananem na twarzy metrem haha nigdy nie zapomne nadal tak mam i mam nadzieje ze tak sie zostanie juz

nie wiem jak ja w tym czasie jak sie poznalismy i zaczelismy spotykac ogarnialam bo mialam zapieprz w pracy i ropbilam 3 razy na tydzien normalna zmiane i 3 razy 6-22.00 zeby meic jeden dzien wolny na tydzien by sie zobaczyc , wychodzilo 65h na tydzien a dalismy rade sie spotykac

TŻ kolekcjonuje bilety nasze pociagowe jak sie widzimy i na tablice korkowa na scianie przyczepia z rachunkami gdzie bylismy,biletami etc
Stary 2012-03-18, 12:03   #3634
karolinka86
Zakorzenienie

Cytat:
Moj Tż jest Anglikiem
Kacha a ja myślałam, że on jest Litwinem?

Po kolejnym spotkaniu jestem...już 6 i powiem Wam, że straszny mętlik w głowie przez niego mam...Tym bardziej, że sprawy sie nieco skaplikowały

karolinka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 12:33   #3635
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinka86 Pokaż wiadomość

Po kolejnym spotkaniu jestem...już 6 i powiem Wam, że straszny mętlik w głowie przez niego mam...Tym bardziej, że sprawy sie nieco skaplikowały
co się dzieje

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 12:34   #3636
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

Co się stało?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 12:41   #3637
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:

Nieeeee obczaj na facebooku bo mnie masz w znajomych

Stary 2012-03-18, 12:55   #3638
karolinka86
Zakorzenienie

Eh...tzn. może to i głupie ale napiszę
Z jego strony wszystko ok, mówi, że chce być ze mną, że sobie już nie wyobraża być z inną dziewczyną- ok ma 29 lat, wyszalał się jak był młodszy i teraz chce już stworzyć coś stałego- to jeszcze rozumiem
Ale, jak pisałam wcześniej tzn. kilka dni temu:
Jest niby ok...W pewien sposób mnie przyciąga ale jakoś podświadomie boję sie mu zaufać do końca...Nie w tym sensie, że sie obawiam, ze coś mi zrobi
Ale...no nie wiem jak to wyjaśnić...
On bardzo dużo chce mówić o sprawach hm...intymnych- ja rozumiem, że w zwiazku to normalna sprawa, ale na tym etapie?
Ba, nie tylko mówić...on coraz wiecej chce Pocałunki mu niedlugo przestaną wystarczać na pewno...Może nie od razu łóżko, ale...no wiecie...
Niby nie naciska na nic, mówi że mnie szanuje, ale...coś do końca się komfortowo nie czuję
A mówi, że nie jest żadnym maniakiem, że zależy mu głównie na mnie, a na tamtych sprawach nie aż tak bardzo teraz ale już za jakiś czas itp I może dlatego czuję jakąś jakby presję lekką (może źle to ujęłam).
Jest niby miły, romantyczny, kulturalny- nie przeczę...
Tylko ja cały czas nie jestem pewna czy to "ten" Pewnie, że nikt inny poza mną tego nie stwierdzi to wiem...
Nie wiem tylko jak długo jeszcze to ciągnąć...wiadomo, że ideałów nie ma no ale coś mi do końca nie pozwala zaufać

A teraz jeszcze wymyślił, że ponieważ oboje pracy nie mamy, żeby z takiego biura na rok jechać do pracy za granicę! JA mu mówię, że nie jestem na cos takiego gotowa, praktycznie z dnia na dzień zostawić tu wszystko i jechać ale on jakby nie do końca to rozumie
Już nie o to chodzi, zę krótko sie znamy-ja po prostu sie nie widzę w czymś takim
On z kolei mówi, że wie że ciężko, ale idzie przywyknąć, że duża kasa, warto, że damy radę...Że sam jechać nie chce bo inaczej nam sie wszystko rozwali itp

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Nieeeee obczaj na facebooku bo mnie masz w znajomych
Kacha oczywiście, że fotki kojarzę Chyba mi sie pomyliło coś... Ale nie tak dawno tzn przed tym tż był Litwin, mam rację?

Edytowane przez karolinka86
Czas edycji: 2012-03-18 o 12:58
Stary 2012-03-18, 12:58   #3639
madzia2306
Zakorzenienie

hm.. chłopak ma dośc bym powiedziała śmiałe plany i poczynania na tym etapie związku mnie podejrzewam by troche wystraszył takimi planami itd...
i rzeczywiście, niby nie naciska ale coraz częściej mówi o "tych" sprawach i to by mnie trochę zastanowiło...

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Z jego strony wszystko ok, mówi, że chce być ze mną, że sobie już nie wyobraża być z inną dziewczyną- ok ma 29 lat, wyszalał się jak był młodszy i teraz chce już stworzyć coś stałego- to jeszcze rozumiem
Jest niby ok...W pewien sposób mnie przyciąga ale jakoś podświadomie boję sie mu zaufać do końca...Nie w tym sensie, że sie obawiam, ze coś mi zrobi
On bardzo dużo chce mówić o sprawach hm...intymnych- ja rozumiem, że w zwiazku to normalna sprawa, ale na tym etapie?
Ba, nie tylko mówić...on coraz wiecej chce
Niby nie naciska na nic, mówi że mnie szanuje, ale...coś do końca sie komfortowo nie czuję
A mówi, że nie jest żadnym maniakiem, że zależy mu głównie na mnie, a na tamtych sprawach nie az tak bardzo teraz ale juz za jakis czas itp I może dlatego czuję jakąś jakby presję lekką (może źle to ujęłam).
Jest niby miły, rozmantyczny, kulturalny- nie przeczę...
Tylko ja cały czas nie jestem pewna czy to "ten" Pewnie, że nikt inny poza mną tego nie stwierdzi to wiem...
Nie wiem tylko jak długo jeszcze to ciągnąć...wiadomo, że ideałów nie ma no ale coś mi do końca nie pozwala zaufać

A teraz jeszcze wymyślił, że ponieważ oboje pracy nie mamy, żeby z takiego biura na rok jechać do pracy za granicę! JA mu mówię, że nie jestem na cos takiego gotowa, praktycznie z dnia na dzień zostawić tu wszystko i jechać ale on jakby nie do końca to rozumie
Już nie o to chodzi, zę krótko sie znamy-ja po prostu sie nie widzę w czymś takim
On z kolei mówi, że wie że ciężko, ale idzie przywyknąć, że duża kasa, warto, że damy radę...Że sam jechać nie chce bo inaczej nam sie wszystko rozwali itp

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Kacha oczywiście, że fotki kojarzę Chyba mi sie pomyliło coś... Ale nie tak dawno tzn przed tym tż był Litwin, mam rację?
poprzedni chłopak Kasi z tego co pamiętam też był Anglikiem

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-03-18, 13:00   #3640
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Ba, nie tylko mówić...on coraz wiecej chce Pocałunki mu niedlugo przestaną wystarczać na pewno...Może nie od razu łóżko, ale...no wiecie...
Niby nie naciska na nic, mówi że mnie szanuje, ale...coś do końca się komfortowo nie czuję
A mówi, że nie jest żadnym maniakiem, że zależy mu głównie na mnie, a na tamtych sprawach nie aż tak bardzo teraz ale już za jakiś czas itp I może dlatego czuję jakąś jakby presję lekką (może źle to ujęłam).
Jest niby miły, romantyczny, kulturalny- nie przeczę...

Moj ex był Anglikiem tez

Z litwinem spotykałam sie w wakacje ale na stopie przyjacelakiej on o tym wiedział ze z mojej strony nic nie będzie choć on chciał bo na jedno zawołanie by był ale mnie nie ciągnęło do jego jesteśmy przyjaciółmi rozmawiamy na takiej stopie i dobrze to wyszło

Dziwne ze on tak planuje nawet razem nie jesteście a on już bóg wie co jak sie nie znacie

Stary 2012-03-18, 13:05   #3641
karolinka86
Zakorzenienie

ha, czyli jednak podobnie uważasz jak ja?!
Już myślałam, że mnie tu wyśmiejecie
Masz na myśli wyjazd czy "te" sprawy?
No, że sporo rozmów na gg i przez telefon było, kilka spotkań gdzie spędzaliśmy nawet caly dzień ze sobą to fakt...
Ale nie wiem czemu te wahania mam Choć czasem podobno to sie dzieje szybko- tzn że sie czuje, że chce sie z kimś byc...

Aha dodam jeszcze, że ciągle mówi, że nie chce zrobić żadnej glupoty, żebym go nie zostawiła
Ok wierzę, że mu się spodobałam- gdyby tak nie było to przecież nie fatygowałby się po raz któryś 50 km do mnie...
Na desperata nie wygląda ale mimo wszystko no coś mnie lekko niepokoi
Ja się jeszcze nie zakochałam
Wiadomo, że każdy facet jest inny ale nie czuje do niego tego, co do poprzedniego (z którym notabene nie wyszło przez głupotę)...

Czas edycji: 2012-03-18 o 13:11
Stary 2012-03-18, 13:09   #3642
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
ha, czyli jednak podobnie uważasz jak ja?!
Już myślałam, że mnie tu wyśmiejecie
Masz na myśli wyjazd czy "te" sprawy?

Aha dodam jeszcze, że ciągle mówi, że nie chce zrobić żadnej glupoty, żebym go nie zostawiła
Ok wierzę, że mu się spodobałam, na desperata nie wygląda ale mimo wszystko no coś mnie lekko niepokoi
Ja się jeszcze nie zakochałam
Wiadomo, że każdy facet jest inny ale nie czuje do niego tego, co do poprzedniego (z którym notabene nie wyszło przez głupotę)...
a i jedno i drugie, ja rozumiem podobasz się chłopakowi no ale żeby już obmyslac jakieś wspólne wyjazdy za granicę... no i "te" sprawy
znacie się krótko i jak dla mnie lepiej żeby tak nie gadał o "tym" bo może dziewczynę odstraszyc, mnie by to lekko zatsanowiło, to powinno poprostu wyjśc od was obojga, no niewiem ja tak myslę...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-03-18, 13:19   #3643
karolinka86
Zakorzenienie

Wiesz, on mówi że to okazja z tą pracą, bo skoro tu nie mamy... Ze tam możemy sporo zarobić- ale ja sobie nie wyobrażam przez rok w obcym kraju pracować fizycznie!
A on ciągle, że będziemy razem to tylko scementuje nasz związek itd Że nie pojedziemy w ciemno, bo przez tą agencję pracy, że wcześniej pozna moich rodziców, żeby wiedzieli z kim jadę itd
Ja mimo wszystko jestem na nie
I teraz sie waham naprawdę czy jechać do niego w przyszły weekend (bo tak się zwykle spotykamy)- nie chcę go zranić, ale i nie chcę nic głupiego zrobić Dla mnie dosć szybko sie to dzieje

Aha- on dużo chce o tym gadać, bo uważa że nie ma tematów tabu

Czas edycji: 2012-03-18 o 13:20
Stary 2012-03-18, 15:00   #3644
2018070520180950
Konto usunięte

Dla mnie rozmowy o sexie czy podteksty nie są jakie nie wiem co ani tabu bo jestem taka z lubię mówić otwarcie i często tez z podteksami czemu nie

Ale wyjazd za granice sorry ale ludzie w zwiazkachsie wahają ach dopiero tak zazynac chyba koles jest jakiś nie wiem skąd skok twierdzi ze praca jest pewna ha nie jeden taki już tu przyjechał Polak Polaka tak załatwi nie raz już widziałam to tak do tematu.

Stary 2012-03-18, 15:01   #3645
2018070520180950
Konto usunięte

Scementuje wasz związek lol karo uważaj bo on już uważa ze z nim jesteś chyba

Stary 2012-03-18, 17:32   #3646
Jacqueline__
Zakorzenienie

Cytat:
ja tu juz bylam po drodze mialam okropny zwiazek z exem,wywinal mi swinstw kilka, tez stad wiec juz ufac nie chcialam nikomu tym bardziej obcokrajowcom...

ale potem z nudy bylam na portalu randkowym i na chat mnie klikal a ja nie chcialam w ogole bo mieszka daleko [3h ode mnie] ale zobaczylam fotke ze ciacho i w moim typie hehe no i dobra, a za 2 dni sie spotkalismy i wpadlismy po uszy
pierwsza randka na Tower Bridge spacerowanie i powrot do domu z bananem na twarzy metrem haha nigdy nie zapomne nadal tak mam i mam nadzieje ze tak sie zostanie juz

nie wiem jak ja w tym czasie jak sie poznalismy i zaczelismy spotykac ogarnialam bo mialam zapieprz w pracy i ropbilam 3 razy na tydzien normalna zmiane i 3 razy 6-22.00 zeby meic jeden dzien wolny na tydzien by sie zobaczyc , wychodzilo 65h na tydzien a dalismy rade sie spotykac

TŻ kolekcjonuje bilety nasze pociagowe jak sie widzimy i na tablice korkowa na scianie przyczepia z rachunkami gdzie bylismy,biletami etc
łaaaaaaaaał. ! super czy to prawda ze Anglicy są chłodni i powściągliwi? hah taki stereotyp słyszałam.

Stary 2012-03-18, 17:36   #3647
2018070520180950
Konto usunięte

Nie moj Tż jest kompletnie inny, sweet i opiekuńczy bardzo lubi okazywać uczucia więc nie powiedziałbym ze są

Nie je ryby z frytkami codziennie i nie ma popsutych zębów jak to mówią legendy heh czy tam coś tam jeszcze hehe

Stary 2012-03-18, 18:18   #3648
Jacqueline__
Zakorzenienie

Cytat:
Nie moj Tż jest kompletnie inny, sweet i opiekuńczy bardzo lubi okazywać uczucia więc nie powiedziałbym ze są

Nie je ryby z frytkami codziennie i nie ma popsutych zębów jak to mówią legendy heh czy tam coś tam jeszcze hehe

hahah te różne opowiastki o narodowościach są prze.

Stary 2012-03-18, 18:29   #3649
2018070520180950
Konto usunięte

o nas tez sa o kazdych sa wiadomo hehe
Stary 2012-03-18, 22:00   #3650
karolinka86
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie rozmowy o sexie czy podteksty nie są jakie nie wiem co ani tabu bo jestem taka z lubię mówić otwarcie i często tez z podteksami czemu nie
Są normalne ale on mi już o tym od początku nawijał praktycznie!
Aż mu zwróciłam uwagę, że owszem, można pogadać ale chyba najpierw trzeba sie poznać, wiedzieć jaki ktoś jest itd

Cytat:
Ale wyjazd za granice sorry ale ludzie w zwiazkach sie wahają ach dopiero tak zazynac chyba koles jest jakiś nie wiem skąd skok twierdzi ze praca jest pewna ha nie jeden taki już tu przyjechał Polak Polaka tak załatwi nie raz już widziałam to tak do tematu.
Praca jest pewna wg niego w tym sensie, że nie jest to wyjazd w "ciemno" tylko z tą agencja pracy podpisuje sie kontrakt na rok i oni zapewniaja tam dojazd i zakwaterowanie- choć za to drugie juz chyba trzeba samemu zapłacic z kasy tam zarobionej...
Nie ma mowy nie jade tam!!!

Cytat:
Scementuje wasz związek lol karo uważaj bo on już uważa ze z nim jesteś chyba
No on uważa, że to nam pomoże jeszcze lepiej się poznac bo gdyby on wyjechal sam to wszystko się rozwali
Oficjalnie parą nie jesteśmy ale ... on mówi, że za kilka dni chciałby już to usłyszeć...jeszcze przed ewentualnym wyjazdem... I poznać moich rodziców, zęby wiedzieli z kim jadę (choć mu mówi, że nie jadę nigdzie).
eh...

Stary 2012-03-18, 22:19   #3651
jenny1234
Wtajemniczenie

Karola nie podoba mi się ten TYP.

nie pojechałabym z nowo poznanym chłopakiem na rok za granicę, który w dodatku jest tak śmiały...
oj na pewno nie...

ja potrzebuję czasu by się otworzyć, zaufać i rozmawiać na tematy intymne.

Jeśli mój Tż na 3 spotkaniu mówiłby o tych sprawach to bym się zastanowiła bardzo nad taką znajomością... speszył by mnie tym i bym chyba uciekła od niego... na szczęście mój Tż wiedział na jakim etapie zacząć...

Karola jak źle się czujesz z tym wszystkim to nie pakuj się na siłę w takie coś... taka moja rada...

dziewczyny przeżyłam urodziny taty, ludzi się najechało ale było sympatycznie bardzo

a dziś słodkie lenistwo z Tz

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę,
Jestem przy Tobie od pierwszego grama,
Tyś moje dziecko, a ja...
Twoja mama

12.09.2014
20.02.2017

czekamy.... 13.10.2021
jenny1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 22:21   #3652
2018070520180950
Konto usunięte

To jak powiesz ze nie jedziesz to mam wrażenie ze in straci zainteresowanie bo strasznie naciska a cię nie zna dziwne

Stary 2012-03-19, 08:47   #3653
madzia2306
Zakorzenienie

Karo ja powiem tylko tyle , uważaj na tego typa... ja co do tak wczesnych rozmów o sexie jestem raczej nieśmiała, nie lubię o tych sprawach gadac z ledwo co poznanym facetem... a z tego co mówisz on ono stop o tym nawija ale zaraz że nie jest maniakiem czy coś... no ludzie...no mnie by wystraszył ale to jest moje zdanie bo każda kobieta jest inna
chyba mu się bardzo spodobałaś

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-03-19, 10:23   #3654
2018070520180950
Konto usunięte

Ale samym tym naciskaniem koleś zniechecalby mnie do siebie

Stary 2012-03-19, 20:10   #3655
jenny1234
Wtajemniczenie

mnie tak samo by zniechęcił...

o seksie mogę gadać z moim Tż, któremu ufam i znam... a nie z kimś kto jest moim znajomym... nowym znajomym...

Karola dla mnie jest on ZBYT śmiały.
uważaj na niego, proszę.

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę,
Jestem przy Tobie od pierwszego grama,
Tyś moje dziecko, a ja...
Twoja mama

12.09.2014
20.02.2017

czekamy.... 13.10.2021
jenny1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 21:23   #3656
karolinka86
Zakorzenienie

Dziękuję Wam dziewczyny bardzo, że czytacie co tu piszę i zawsze cos doradzicie
Wiadomo, że decyzję podjać sama muszę ale rady zawsze wskazane

Cytat:
Napisane przez jenny1234 Pokaż wiadomość
Karola nie podoba mi się ten TYP.
nie pojechałabym z nowo poznanym chłopakiem na rok za granicę, który w dodatku jest tak śmiały...
oj na pewno nie...
Teraz on mi mówi, że może będzie opcja na krócej wyjechać tzn.3-4 m-ce- ale mimo wszystko ja jestem na NIE
A on mnie tak namawia i namawia... że zna realia szukania pracy w tym kraju (jest prawie 4 lata starszy) i że dobrze mi radzi...
I że pomogę w ten sposób rodzicom itp
I wcześniej on chce poznać moich rodziców i ich przekonać, że będę z nim bezpieczna itp

Cytat:
ja potrzebuję czasu by się otworzyć, zaufać i rozmawiać na tematy intymne.
Jeśli mój Tż na 3 spotkaniu mówiłby o tych sprawach to bym się zastanowiła bardzo nad taką znajomością... speszył by mnie tym i bym chyba uciekła od niego... na szczęście mój Tż wiedział na jakim etapie zacząć...
Karola jak źle się czujesz z tym wszystkim to nie pakuj się na siłę w takie coś... taka moja rada...
No właśnie dla mnie też to jest ciężkie
On nawet nie na 3cimspotkaniu ale na pewno na 2giej randce już o tym mówił! Ale caly czas mi to tłumaczy tym, że nie ma dla niego tabu
Dziwnie się z tym czuję fakt...
Chłopak jest bardzo czuły, romantyczny, poświęca się dla mnie- jeździ te 50 km autobusem, zależało mu na walentynkach i dniu kobiet...dlatego ciężko mi zerwać tą znajomość...
Nie chcę go ranić...a coraz bardziej sie zastanawiam czy ja tego chcę- wiem, że on ma swoje lata (29) i chciałby już ułożyć sobie po mału życie...ale mimo wszystko... cały czas jakieś "ale" czuję
Nie wiem nawet czy mi się chce jeżdzić teraz do niego- w ten weekend moja kolej powinna być
Ciągle mówi, że mnie szanuje, że poczeka aż będę gotowa i w kółko...

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
Karo ja powiem tylko tyle , uważaj na tego typa... ja co do tak wczesnych rozmów o sexie jestem raczej nieśmiała, nie lubię o tych sprawach gadac z ledwo co poznanym facetem... a z tego co mówisz on ono stop o tym nawija ale zaraz że nie jest maniakiem czy coś... no ludzie...no mnie by wystraszył ale to jest moje zdanie bo każda kobieta jest inna
chyba mu się bardzo spodobałaś
widać coś we mnie widzi Inaczej by sie tak nie fatygował...
Muszę jakoś zaznaczyć, żeby przestał o tym nawijać bo naprawdę...średnio mi się to podoba

Cytat:
Ale samym tym naciskaniem koleś zniechecalby mnie do siebie
Kacha nawet Ty taka otwarta dziewczyna tak mówisz?!

Cytat:
mnie tak samo by zniechęcił...

o seksie mogę gadać z moim Tż, któremu ufam i znam... a nie z kimś kto jest moim znajomym... nowym znajomym...

Karola dla mnie jest on ZBYT śmiały.
uważaj na niego, proszę.
Jestem ostrożna naprawdę
I niegłupia- na pewno nie zrobie nic wbrew sobie

Naprawdę nie wiem jak zakończyć tą znajomość... Nie lubię nikogo robić w konia...nie chcę odejść bez słowa...ale i co ja na tłumaczenie mam?!
Tym bardziej mi niezręcznie widząc to jego poświecenie dla mnie...
I on mówi, żebym sie nie dziwiła, że szybko to sie dzieje bo wie co mu serce mówi...
Kurcze, dlaczego ja się zawsze muszę wplątać w cos głupiego

Stary 2012-03-19, 21:26   #3657
madzia2306
Zakorzenienie

Karolinko wy nie jesteście parą jeszcze prawda?

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-03-19, 21:32   #3658
2018070520180950
Konto usunięte

bo moze i otwarta jestem ale jest granica pomiedzy flirtem a gadaniem o sexie juz na poczatku pozatym inaczej z TŻ a inaczej z kim z kim sie umawiam dopiero
Stary 2012-03-19, 21:40   #3659
karolinka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
Karolinko wy nie jesteście parą jeszcze prawda?
Oficjalnie nie... choć pocałunki już dawno były...tak jakoś spontanicznie wyszło...Z tego co wiem, niektórzy uważaja to za początek bycia razem
On chciałby za kilka dni odbyć rozmowę oficjalną ze mną...że chcę z nim być itp

Cytat:
bo moze i otwarta jestem ale jest granica pomiedzy flirtem a gadaniem o sexie juz na poczatku pozatym inaczej z TŻ a inaczej z kim z kim sie umawiam dopiero
A to sie rozumie

Stary 2012-03-19, 21:43   #3660
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Oficjalnie nie... choć pocałunki już dawno były...tak jakoś spontanicznie wyszło...Z tego co wiem, niektórzy uważaja to za początek bycia razem
On chciałby za kilka dni odbyć rozmowę oficjalną ze mną...że chcę z nim być itp

A to sie rozumie
a chcesz z nim byc?pytanie podstawowe... bo skoro pocałunki były tzn że coś ma się na rzeczy..

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości