|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Konto usunięte
|
Moj Tż jest Anglikiem
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Facet poznany na necie cz. III :)
suuuuper ! i poznaliście się tam, czy tutaj jakoś i wyjechałaś za nim? jejciu, wybacz ciekawość.
|
|
#3633 |
|
Konto usunięte
|
ja tu juz bylam po drodze mialam okropny zwiazek z exem,wywinal mi swinstw kilka, tez stad wiec juz ufac nie chcialam nikomu tym bardziej obcokrajowcom...
ale potem z nudy bylam na portalu randkowym i na chat mnie klikal a ja nie chcialam w ogole bo mieszka daleko [3h ode mnie] ale zobaczylam fotke ze ciacho i w moim typie hehe no i dobra, a za 2 dni sie spotkalismy i wpadlismy po uszy ![]() pierwsza randka na Tower Bridge spacerowanie i powrot do domu z bananem na twarzy metrem haha nigdy nie zapomne nadal tak mam i mam nadzieje ze tak sie zostanie juz nie wiem jak ja w tym czasie jak sie poznalismy i zaczelismy spotykac ogarnialam bo mialam zapieprz w pracy i ropbilam 3 razy na tydzien normalna zmiane i 3 razy 6-22.00 zeby meic jeden dzien wolny na tydzien by sie zobaczyc , wychodzilo 65h na tydzien a dalismy rade sie spotykac ![]() TŻ kolekcjonuje bilety nasze pociagowe jak sie widzimy i na tablice korkowa na scianie przyczepia z rachunkami gdzie bylismy,biletami etc
|
|
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
Kacha a ja myślałam, że on jest Litwinem?
Po kolejnym spotkaniu jestem...już 6 i powiem Wam, że straszny mętlik w głowie przez niego mam...Tym bardziej, że sprawy sie nieco skaplikowały
|
#3635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3637 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
Eh...tzn. może to i głupie ale napiszę
![]() Z jego strony wszystko ok, mówi, że chce być ze mną, że sobie już nie wyobraża być z inną dziewczyną- ok ma 29 lat, wyszalał się jak był młodszy i teraz chce już stworzyć coś stałego- to jeszcze rozumiem ![]() Ale, jak pisałam wcześniej tzn. kilka dni temu: Jest niby ok...W pewien sposób mnie przyciąga ale jakoś podświadomie boję sie mu zaufać do końca...Nie w tym sensie, że sie obawiam, ze coś mi zrobi Ale...no nie wiem jak to wyjaśnić... On bardzo dużo chce mówić o sprawach hm...intymnych- ja rozumiem, że w zwiazku to normalna sprawa, ale na tym etapie? Ba, nie tylko mówić...on coraz wiecej chce Pocałunki mu niedlugo przestaną wystarczać na pewno...Może nie od razu łóżko, ale...no wiecie...Niby nie naciska na nic, mówi że mnie szanuje, ale...coś do końca się komfortowo nie czuję A mówi, że nie jest żadnym maniakiem, że zależy mu głównie na mnie, a na tamtych sprawach nie aż tak bardzo teraz ale już za jakiś czas itp I może dlatego czuję jakąś jakby presję lekką (może źle to ujęłam). Jest niby miły, romantyczny, kulturalny- nie przeczę... Tylko ja cały czas nie jestem pewna czy to "ten" Pewnie, że nikt inny poza mną tego nie stwierdzi to wiem...Nie wiem tylko jak długo jeszcze to ciągnąć...wiadomo, że ideałów nie ma no ale coś mi do końca nie pozwala zaufać ![]() A teraz jeszcze wymyślił, że ponieważ oboje pracy nie mamy, żeby z takiego biura na rok jechać do pracy za granicę! JA mu mówię, że nie jestem na cos takiego gotowa, praktycznie z dnia na dzień zostawić tu wszystko i jechać ale on jakby nie do końca to rozumie ![]() Już nie o to chodzi, zę krótko sie znamy-ja po prostu sie nie widzę w czymś takim On z kolei mówi, że wie że ciężko, ale idzie przywyknąć, że duża kasa, warto, że damy radę...Że sam jechać nie chce bo inaczej nam sie wszystko rozwali itp ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Kacha oczywiście, że fotki kojarzę Chyba mi sie pomyliło coś... Ale nie tak dawno tzn przed tym tż był Litwin, mam rację?
Edytowane przez karolinka86 Czas edycji: 2012-03-18 o 12:58 |
|
|
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
hm.. chłopak ma dośc bym powiedziała śmiałe plany i poczynania na tym etapie związku
mnie podejrzewam by troche wystraszył takimi planami itd...i rzeczywiście, niby nie naciska ale coraz częściej mówi o "tych" sprawach i to by mnie trochę zastanowiło... ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
|
|
#3640 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z litwinem spotykałam sie w wakacje ale na stopie przyjacelakiej on o tym wiedział ze z mojej strony nic nie będzie choć on chciał bo na jedno zawołanie by był ale mnie nie ciągnęło do jego jesteśmy przyjaciółmi rozmawiamy na takiej stopie i dobrze to wyszło ![]() Dziwne ze on tak planuje nawet razem nie jesteście a on już bóg wie co jak sie nie znacie Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
ha, czyli jednak podobnie uważasz jak ja?!
Już myślałam, że mnie tu wyśmiejecie Masz na myśli wyjazd czy "te" sprawy? No, że sporo rozmów na gg i przez telefon było, kilka spotkań gdzie spędzaliśmy nawet caly dzień ze sobą to fakt... Ale nie wiem czemu te wahania mam Choć czasem podobno to sie dzieje szybko- tzn że sie czuje, że chce sie z kimś byc...Aha dodam jeszcze, że ciągle mówi, że nie chce zrobić żadnej glupoty, żebym go nie zostawiła Ok wierzę, że mu się spodobałam- gdyby tak nie było to przecież nie fatygowałby się po raz któryś 50 km do mnie... Na desperata nie wygląda ale mimo wszystko no coś mnie lekko niepokoi Ja się jeszcze nie zakochałam Wiadomo, że każdy facet jest inny ale nie czuje do niego tego, co do poprzedniego (z którym notabene nie wyszło przez głupotę)...
Edytowane przez karolinka86 Czas edycji: 2012-03-18 o 13:11 |
|
|
|
#3642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i "te" sprawyznacie się krótko i jak dla mnie lepiej żeby tak nie gadał o "tym" bo może dziewczynę odstraszyc, mnie by to lekko zatsanowiło, to powinno poprostu wyjśc od was obojga, no niewiem ja tak myslę...
|
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, on mówi że to okazja z tą pracą, bo skoro tu nie mamy... Ze tam możemy sporo zarobić- ale ja sobie nie wyobrażam przez rok w obcym kraju pracować fizycznie!
A on ciągle, że będziemy razem to tylko scementuje nasz związek itd Że nie pojedziemy w ciemno, bo przez tą agencję pracy, że wcześniej pozna moich rodziców, żeby wiedzieli z kim jadę itd Ja mimo wszystko jestem na nie I teraz sie waham naprawdę czy jechać do niego w przyszły weekend (bo tak się zwykle spotykamy)- nie chcę go zranić, ale i nie chcę nic głupiego zrobić Dla mnie dosć szybko sie to dzieje ![]() Aha- on dużo chce o tym gadać, bo uważa że nie ma tematów tabu
Edytowane przez karolinka86 Czas edycji: 2012-03-18 o 13:20 |
|
|
|
#3644 |
|
Konto usunięte
|
Dla mnie rozmowy o sexie czy podteksty nie są jakie nie wiem co ani tabu bo jestem taka z lubię mówić otwarcie i często tez z podteksami czemu nie
![]() Ale wyjazd za granice sorry ale ludzie w zwiazkachsie wahają ach dopiero tak zazynac chyba koles jest jakiś nie wiem skąd skok twierdzi ze praca jest pewna ha nie jeden taki już tu przyjechał Polak Polaka tak załatwi nie raz już widziałam to tak do tematu. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#3645 |
|
Konto usunięte
|
Scementuje wasz związek lol karo uważaj bo on już uważa ze z nim jesteś chyba
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super
|
|
|
#3647 |
|
Konto usunięte
|
Nie
moj Tż jest kompletnie inny, sweet i opiekuńczy bardzo lubi okazywać uczucia więc nie powiedziałbym ze są ![]() Nie je ryby z frytkami codziennie i nie ma popsutych zębów jak to mówią legendy heh ![]() czy tam coś tam jeszcze heheSent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#3648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3649 |
|
Konto usunięte
|
o nas tez sa
o kazdych sa wiadomo hehe
|
|
|
|
#3650 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż mu zwróciłam uwagę, że owszem, można pogadać ale chyba najpierw trzeba sie poznać, wiedzieć jaki ktoś jest itd Cytat:
Nie ma mowy nie jade tam!!! Cytat:
![]() Oficjalnie parą nie jesteśmy ale ... on mówi, że za kilka dni chciałby już to usłyszeć...jeszcze przed ewentualnym wyjazdem... I poznać moich rodziców, zęby wiedzieli z kim jadę (choć mu mówi, że nie jadę nigdzie). eh...
|
|
#3651 |
|
Wtajemniczenie
|
Karola nie podoba mi się ten TYP.
nie pojechałabym z nowo poznanym chłopakiem na rok za granicę, który w dodatku jest tak śmiały... oj na pewno nie... ja potrzebuję czasu by się otworzyć, zaufać i rozmawiać na tematy intymne. Jeśli mój Tż na 3 spotkaniu mówiłby o tych sprawach to bym się zastanowiła bardzo nad taką znajomością... speszył by mnie tym i bym chyba uciekła od niego... na szczęście mój Tż wiedział na jakim etapie zacząć... Karola jak źle się czujesz z tym wszystkim to nie pakuj się na siłę w takie coś... taka moja rada... dziewczyny przeżyłam urodziny taty, ludzi się najechało ale było sympatycznie bardzo ![]() a dziś słodkie lenistwo z Tz
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#3652 |
|
Konto usunięte
|
To jak powiesz ze nie jedziesz to mam wrażenie ze in straci zainteresowanie bo strasznie naciska a cię nie zna dziwne
|
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
Karo ja powiem tylko tyle , uważaj na tego typa... ja co do tak wczesnych rozmów o sexie jestem raczej nieśmiała, nie lubię o tych sprawach gadac z ledwo co poznanym facetem... a z tego co mówisz on ono stop o tym nawija ale zaraz że nie jest maniakiem czy coś... no ludzie...no mnie by wystraszył ale to jest moje zdanie bo każda kobieta jest inna
chyba mu się bardzo spodobałaś
|
#3654 |
|
Konto usunięte
|
Ale samym tym naciskaniem koleś zniechecalby mnie do siebie
|
|
|
#3655 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie tak samo by zniechęcił...
o seksie mogę gadać z moim Tż, któremu ufam i znam... a nie z kimś kto jest moim znajomym... nowym znajomym... Karola dla mnie jest on ZBYT śmiały. uważaj na niego, proszę.
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#3656 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam dziewczyny bardzo, że czytacie co tu piszę i zawsze cos doradzicie
Wiadomo, że decyzję podjać sama muszę ale rady zawsze wskazane Cytat:
A on mnie tak namawia i namawia... że zna realia szukania pracy w tym kraju (jest prawie 4 lata starszy) i że dobrze mi radzi... I że pomogę w ten sposób rodzicom itp I wcześniej on chce poznać moich rodziców i ich przekonać, że będę z nim bezpieczna itp Cytat:
![]() On nawet nie na 3cimspotkaniu ale na pewno na 2giej randce już o tym mówił! Ale caly czas mi to tłumaczy tym, że nie ma dla niego tabu Dziwnie się z tym czuję fakt... Chłopak jest bardzo czuły, romantyczny, poświęca się dla mnie- jeździ te 50 km autobusem, zależało mu na walentynkach i dniu kobiet...dlatego ciężko mi zerwać tą znajomość... Nie chcę go ranić...a coraz bardziej sie zastanawiam czy ja tego chcę- wiem, że on ma swoje lata (29) i chciałby już ułożyć sobie po mału życie...ale mimo wszystko... cały czas jakieś "ale" czuję Nie wiem nawet czy mi się chce jeżdzić teraz do niego- w ten weekend moja kolej powinna być Ciągle mówi, że mnie szanuje, że poczeka aż będę gotowa i w kółko... Cytat:
Inaczej by sie tak nie fatygował...Muszę jakoś zaznaczyć, żeby przestał o tym nawijać bo naprawdę...średnio mi się to podoba ![]() Kacha nawet Ty taka otwarta dziewczyna tak mówisz?! Cytat:
![]() I niegłupia- na pewno nie zrobie nic wbrew sobie Naprawdę nie wiem jak zakończyć tą znajomość... Nie lubię nikogo robić w konia...nie chcę odejść bez słowa...ale i co ja na tłumaczenie mam?! Tym bardziej mi niezręcznie widząc to jego poświecenie dla mnie... I on mówi, żebym sie nie dziwiła, że szybko to sie dzieje bo wie co mu serce mówi... Kurcze, dlaczego ja się zawsze muszę wplątać w cos głupiego
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinko wy nie jesteście parą jeszcze prawda?
|
#3658 |
|
Konto usunięte
|
bo moze i otwarta jestem ale jest granica pomiedzy flirtem a gadaniem o sexie juz na poczatku pozatym inaczej z TŻ a inaczej z kim z kim sie umawiam dopiero
|
|
|
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
Oficjalnie nie... choć pocałunki już dawno były...tak jakoś spontanicznie wyszło...Z tego co wiem, niektórzy uważaja to za początek bycia razem
On chciałby za kilka dni odbyć rozmowę oficjalną ze mną...że chcę z nim być itp Cytat:
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
a chcesz z nim byc?pytanie podstawowe... bo skoro pocałunki były tzn że coś ma się na rzeczy..
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.

i poznaliście się tam, czy tutaj jakoś i wyjechałaś za nim? jejciu, wybacz ciekawość.
a dalismy rade sie spotykac

super