|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Facet poznany na necie cz. III :)
margolka :O
jestem w szoku!!
|
|
|
|
#3902 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;34619187]Gratuluję ![]() (Kurczę, mam wrażenie, że wszystkim się udaje, tylko nam nadal nie )[/QUOTE]![]() My nie planowaliśmy jeszcze dziecka, ale "tak wyszło" ![]() To już koniec 7 tygodnia. Cytat:
Co Ty opowiadasz? Jesteście tak krótko po ślubie ...
|
|
#3904 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3905 |
|
Wtajemniczenie
|
Hosenko... gratuluję serdecznie
ale świetnie *Margolko... jestem jak i inne dziewczyny w szoku... kurczę... widocznie masz powody, ale aż ciężko uwierzyć i szkoda, że tak się ułożyło... takie młode małżeństwo z Was... oj kurcze.. Karola... to kciuki za Ciebie trzymam i za te Twoje spotkania ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Kaledonia... gratuluję z okazji zaręczyn
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hosenko szczere gratulacje
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy dobrze pamiętam, że nawet rok od slubu nie minął? ![]() Strasznie przykro to słyszeć... Mam nadzieję, że słuszna decyzja... 3maj się [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;34621404]Super My planujemy od roku i... nie wychodzi.[/QUOTE]Hm szkoda Pozostaje wierzyc, że w końcu się uda ![]() Nie dziękuję Oby w końcu było ok...
|
|
#3908 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do dziecka - może się i uda, ale pewnie nie bez interwencji lekarskiej. |
|
|
|
|
#3909 |
|
Wtajemniczenie
|
kochane zaczelam pisac mgr... jakis postep
![]() poza tym Tz mój w delegacji i tęsknięęęęęę
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#3910 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, że tak wtrącę się w Wasz wątek ale mam pytanie, które mnie od wczoraj dręczy. Otóż tydzień temu poznałam na pewnej stronie chłopaka. Wymieniliśmy się nr, ale za dużo nie pisaliśmy bo z innej sieci był i nie miał za dużo na koncie. Praktycznie nic o nim nie wiedziałam, tylko imię i wiek... umówiliśmy się na wczoraj. Wspomnę o tym, że chciał po mnie podjechać swoim samochodem, oczywiście się nie zgodziłam, no bo do obcych samochodów nie wchodzę, także spotkaliśmy sie w neutralnym miejscu. Po godzinie jak siedzieliśmy na ławce, złapał mnie za rękę i objął. Nie widziałam w tym nic złego, bo nawet miło było, chociaż i tak uznałam, że trochę za szybko. Jak zobaczył że mu na to pozwoliłam próbował mnie pocałować. Tego było dla mnie za wiele, bo znałam go od dwóch godzin. Odwracałam głowę i zrobiłam się momentalnie sztywna, co zauważył i ze zdziwieniem pytał się czemu mu nie ufam. Poza tym ciągle proponował, żebyśmy poszli do jego samochodu, to pojedziemy na coś do picia czy coś. Odmawiałam, na co on się śmiał, że się go boję. W końcu poszłam do domu, dałam mu na pożegnanie tylko buziaka w policzek. Widziałam, że był rozczarowany, ale cholera jasna, to chyba trochę przesada z jego strony. Oczywiście jak to ja szukałam winy w sobie, że na pewno ja jestem jakaś staroświecka czy coś, ale... Myślałam, czy on po prostu nie szuka szybko dziewczyny, bo przeprowadził się 3 miesiące temu i może mu bardzo zależy, zdesperowany czy coś, ale już nie wiem... Co Wy uważacie na ten temat?
|
|
|
|
#3911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3912 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3913 |
|
Konto usunięte
|
Dla mnie bez przesady to ze sie pocaluje ma pierwszej randce to nic złego może mu sie spodobała nie ma co uogolniac..
Jeśli rozumie ze potrzebujesz czasu by zaufać to od a jak nie i zaprasza cię do samochodu to sobie odpuśc a w parku sie nr spotykaj tylko w miejscu publicznym przede wszystkim |
|
|
|
#3914 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3915 |
|
Raczkowanie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;34680369]Facet chyba szukał łatwego łupu. Tylko nie rozumiem, po co pozwalałaś mu się obejmować czy łapać za rękę, skoro uważałaś, że to za szybko?[/QUOTE]
Bo stwierdziłam, że skoro było miło, to może mnie objąć, ale jeżeli byśmy się już całowali to chyba więcej by już znaczyło, a nie byłam co do niego pewna. Inaczej sobie wyobrażałam to wszystko. Że uczucie przychodzi z czasem, a u niego to wygląda tak jakby po prostu szukał na siłę. Może jestem staroświecka ale jakoś nie potrafiłam tak po godzinie znajomości już z kimś prawie być. |
|
|
|
#3916 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do ostatniego zdania - wcale nie jest pewne, że dla niego całowanie oznacza "prawie z kimś być", może po prostu to lubi i chciał się tak zabawić Nie przejmuj się, miałaś prawo odmówić.
|
|
|
|
|
#3917 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jestem zdania mrowinki... trochę przegiął
|
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
CrossFire ja uważam, że wcale nie postąpiłaś źle! Sama zachowałąbym się podobnie... Ja jestem raczej ostrożna w stosunku do ludzi i potrzebuję trochę czasu, żeby się do kogoś przekonać
![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;34683169]Ok, nic złego, ale pod warunkiem, że obie strony tego chcą Dokładnie! Wiecie jaką sutuację ja miałam niedawno...czego ode mnie chciał chłopak... i że jak spróbujemy to na pewno nie będę żałować tylko powiem, że było wspaniale... Oczywiście nie dałam się mu omamić...
|
#3919 |
|
Wtajemniczenie
|
hej wszystkim...
ale dziś gorąco... co tam u Was? jak mija Euro 2012 u Was? Kibicowałyście... ja wiernie, w sb urządziliśmy ze znajomymi naszą strefę kibica... ale cóż, końcowy wynik znamy wszyscy... ;/ niestety a poza tym weekend spędziłam u Tż powoli oswajam sie z myślą, że niedługo zamieszkamy w naszym gniazdku![]() i oczywiście standardowo odliczam do tego dni ![]() a jak nasze wizażanki?? jakieś romanse w tle?
|
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie po staremu, żyjemy sobie bardzo fajnie z tżtem... jest cudownym mężem, pracuję, dzisiaj tylko miałam dzień wolnego... za tydzień w sobotę kończę 23 lata wyprawiam urodziny
|
#3921 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3922 |
|
Wtajemniczenie
|
co tu taka ciszaaaa???
|
|
|
|
#3923 |
|
Rozeznanie
|
hej, dawno mnie tu nie było, ale nie mam czasu... w poniedziałek jedziemy z tż na kilka dni nad jezioro
|
|
|
|
#3924 |
|
Konto usunięte
|
romanse w tle jak zawsze
![]() Hosenka jak sie czujesz?
|
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie...wątek ucichł ostatnio...
A u mnie w sumie bez zmian...mało się dzieje Szukam pracy (oj ciężko jest)i nadal spotykam się z M- tak tak to ten, którego poznałam jeszcze parę m-cy temu (równocześnie praktycznie z idiotą, który mnie nękał potem) I wiecie co? Nie wiem co prawda co z tego będzie ale daję mu szansę bo tak mi intuicja podpowiada- i od początku właściwie czułam, żeby mu zaufać...nie wiem czemu tego nie zrobiałam... Widzimy się niezbyt często ale przy dobrych chęciach powinno sie ułożyć, prawda? ![]() Co prawda nie jest on aż taki super jak ten, z którym tak dobrze się układało ale cuz...nie ma 2 identycznych osób... Zobaczymy co dalej będzie, widzimy się chyba w poniedziałek jak będzie miał wolne
|
#3926 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() u mnie super.. tzn w pracy średnio... wysiadam psychicznie;/ z Tż za to cudownie kochamy się i wesela doczekać już nie możemy w weekend imieniny teściowej a za tydzień bawię się na weselu kuzynki ![]() Karola... zaufaj... skoro tak czujesz i pamiętaj, że miłość przychodzi nagle... czasami się nie będziesz spodziewała, że mogłabyś się w takim kimś zakochać a tu nagle bum i proszę
|
|
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
Niezbyt dobrze
![]() Nadal mam mdłości od rana do wieczora a dziś to jakieś nasilenie - naciągało mnie w trakcie mycia zębów, jedzenia czy tak z niczego. Nadal nie ciągnie mnie do tego co powinnam jeść czyli do warzyw (jedynie pomidory), owoców (tylko truskawki, których powoli mam już dość), mleka, jajek, nabiału. Nadal nie mogę pić nic innego niż herbata, kompot rabarbarowy i koktajl truskawkowy - nawet po wodzie mineralnej mnie muli Powinnam dużo pić, a tymczasem dzisiaj np. wypiłam tylko 3 herbaty ![]() Niech się już skończy pierwszy trymestr - potem ma być lepiej
|
#3928 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Witajcie dziewczyny ![]() Mogę się dołączyć? ![]() Jestem Magda, mam 20 lat, mój tż 27, jesteśmy ze sobą praktycznie 2,5roku ![]() Naszą znajomość zainicjowała NK ![]() Jak dostane pozwolenie na dołączenie to opowiem jak to było
|
|
#3929 |
|
Konto usunięte
|
Witaj witaj i opowiadaj
|
|
|
|
#3930 |
|
Rozeznanie
|
No więc
![]() pewnego styczniowego dnia (pod koniec stycznia) 2010 roku, a dokladniej w ferie zimowe, pojechałam z tatą do jego znajomych, którzy zajmują się projektowniem domów, otóż w tamtym czasie tata potrzebował projektu na jeden domek, tak więc pojechaliśmy, ja zostałam w aucie a tata poszedl sam, wrócił i coś tam zaczął mówić o B... (imię mojego tż), że rodziców nie ma bo wyjechali i on zrobi projekt, a ja do taty: "ale jaki B..." a tata: że syn ich znajomych, a ja wielkie zdziwinie i jaki syn, jak wygląda, ile ma lat, czemu go nie znam skoro to syn rodziców znajomych, mało tego, nawet nie wiedziaałam ktorzy to Ci znajomy, dziwne prawdaż? ![]() no ale kilka dni po tym na NK podglądał mnie pewien Pan ( obecny mój tż czyli syn znajomych rodziców B...), weszłam na jego profil, zobaczyłam, że jest z miejscowości o 3km dalej ode mnie i ma w znajomych mojego brata rodzonego i bratową, czyli teoretycznie powinnam go znać no ale go nie znałam, mało tego, nigdy nie widziałam na oczy, nie kojarzyłam, a nawet nie słyszałam o nim![]() tak czy siak zaprosiłam go do znajomych po chwili otrzymałam wiadomość prywatną na NK "Witam Panią R... (moje nazwisko) dziękuje za zaproszenie", ja odpisałałam, że stosowniej byłoby po prostu Magda, a on, że nie poznał mnie osobiście, więc nie mógł po imieniu, a ja odpisałam, że to ja powinnam mówić na Pan(bo jest 7 lat starszy), a on, że poczuł się jakby miał 200 lat i że jest B... i bardzo mi miło, ja: Magda, mi również.. a on: mogę wiedzieć, czemu zawdzieczam zaproszenie od tak uroczej osoby? a ja: że miał w znajomych mojego brata i bratową, a on że faktycznie zna się z moimi braćmi oraz z tatą i że ma nadzieję, że będzie okazja poznać się osobiście, a ja dlaczego chce poznać się osobiście, a on że jestem bardzo łądna i byłam ostatnio z tatą u niego, że mnie widziałm przez okno jak siedziałam w samochodzie.. Przeżyłam mega konsternacje... Zakończyliśmy tą rozmowę, a ja w temtym okresie (to był ferie zimowe) chodziłam do pracy. Zaczęliśmy ze sobą pisać potem już na gg, potrafiliśmy rozmawiać ze sobą do 3 godziny nad ranem, w drugim tygodniu ferii ja wyjechałam nad morze do brata na kilka dni, wróciłam 14 lutego 2010roku w niedzielę i postanowiliśmy się spotkać, tzn TŻ prosił o spotkanie, wiedział że tego dnia wracam, a on w poniedziałek wyjeżdzał z siostrą i szwagrem na narty na tydzień. Spotkaliśmy się wtedy to były walentynki 2010 Mega szok, nigdy wcześniej nie kojarzyłam go, nie widziała, spotkaliśmy się pierwszy raz, zapoznaliśmy etc.W tych rozmowach wcześniejszych na gg okazało się, że tż podglądał mnie już wczesniej zanim byłam u niego wtedy z tatą, bo mu się spodobałam, ale nie miał odwagi napisać, tylko mnie podglądał że spotykał mnie czasem w pracy i Nasi rodzice znają się od wieków, nawet nie sądził, że ja istnieje, bo był swięcie przekonany, że moi rodzice mają tylko dwóch synów(czyli moich braci), a że mnie w ogole nie ma na świecie ![]() ![]() ![]() TŻ wyjechał w góry i kolejny raz spotkaliśmy się w dniu jego powrotu do domu I zaczęliśmy sie tak o spotykać ![]() Mamy świetny kontakt z rodzicami i jednymi i drugimi, Nasi rodzice także mają świetny kontakt, a to jak się poznaliśmy to coś niewyobrażalnego, jak każdemu opowiadam, to nikt nie może uwierzyć, że wszyscy z Naszego otoczenia się znali a My nawet nie wiedzieliśmy o swoim istnieniu i każdy się z tego śmieje ![]() Pomimo, że tż jest 7 lat ode mnie starszy nigdy nie czułam tej różnicy wieku ![]() To tyle ![]() Może Was zdziwić, że po tak dlugim czasie pamiętam te wszystkie rozmowy ze szczegółami, ale to jest tak nie prawdziwe, że aż utkwiło mi w makówce na stałe
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:36.

)[/QUOTE]
Co Ty opowiadasz? 

Nie przejmuj się, miałaś prawo odmówić.

i że jak spróbujemy to na pewno nie będę żałować tylko powiem, że było wspaniale... Oczywiście nie dałam się mu omamić...

Powinnam dużo pić, a tymczasem dzisiaj np. wypiłam tylko 3 herbaty
Jako kierowca 19-02-2015r