|
|
#391 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Facet poznany na necie cz. III :)
Cytat:
), i sobie siedział sobie chłopak, stwierdziłam ze nie wyglada jak krymininalista i podeszłam do niego. Wcześniej bardzo dużo rozmawialiśmy na gg i jeszcze dwa razy do mnie dzwonił, więs jakies pojecie o nim miałam![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
i jak przesiadują w łazience w dłużej odemnie, depilują pachy (to jeszcze moze być), ale strefy łonowe albo klata, masakra.
|
|||
|
|
|
#392 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziurawych spodni nie skomentuję ![]() Cytat:
), nikt niczego złego mi nie powiedział, po prostu sugerowali, że chcieliby, abym kogoś miała. W pracy też to czasem słyszałam, bo pracuję w małym gronie i wszyscy wiedzą, kto jest w związku, a kto sam. Nawet kiedyś mnie koleżanki z pracy próbowały wyswatać ![]() Powodzenia! Cytat:
Plucia też nie lubię, wymuskanych lalusiów również nie, ale co masz przeciwko depilacji? |
|||
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
madzia2306, baskpo Ja jako tako samego faceta też się nie boję. Bardziej przeraża mnie właśnie ten pierwszy kontakt, nie wiadomo na kogo się trafi,jak nam się będzie gadało itp.
Moje poprzednie spotkanie z chłopakiem z internetu nie było w sumie złe, ale teraz mimo, że właśnie wczoraj ktoś mi zaproponował wspólną pizzę to jakoś się waham.
|
#394 | |
|
BAN stały
|
bravo!!!!!!!!!!!!! dziewczynka tak?? jak ma na Imie??
Cytat:
ja tez poprosze link fo FB![]() jesli moge..WROCILAM!!!!!!!!!!! 8 DNI NIEZAPOMNIACHY "DUZO SIE PILO MALO SIE SPALO" SUPER KONIKI I kLIMACI TYLKO TE BURZE PRZEZ 3 DNI....WRRR A JA SIE ICH BOJE... A CO DO fACETOW TO dUPA..... NIKOG NIE POZNALAM... |
|
|
|
|
#395 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Do mnie niby też nikt się nie wtrąca, ale jak widzą że się z nikim nie spotykam to zdarza się coś powiedzieć...Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;21476436] No cóż... przy urodzinach czy dzieleniu się opłatkiem słyszałam od rodzinki życzenia: żebyś sobie kogoś znalazła... Nie były to przytyki (oprócz starszego brata, ten mi zalazł za skórę ), nikt niczego złego mi nie powiedział, po prostu sugerowali, że chcieliby, abym kogoś miała. W pracy też to czasem słyszałam, bo pracuję w małym gronie i wszyscy wiedzą, kto jest w związku, a kto sam. Nawet kiedyś mnie koleżanki z pracy próbowały wyswatać ![]() [/QUOTE] JA słyszę czasem podobne słowa...
|
|
#396 |
|
Konto usunięte
|
No chyba nie da się, niestety, tego uniknąć. Ja sobie powtarzałam, że rodzina chce przecież mojego dobra i dlatego tak mówi. Ale nikomu nie zwierzałam się, że mi źle, że czuję się samotna - to było zarezerwowane dla najbliższych przyjaciół, reszcie się z życia osobistego nie spowiadałam.
|
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że jeśli najbliżsi mówią mi coś takiego to dlatego, że chcą mojego dobra
Trochę mnie pocieszyłaś A ja też nie użalam się, że jest mi źle czy cos...Czasem tylko sobie myślę, że po prostu fajnie byłoby mieć kogoś...
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pachy tez lubię jak mają ogolone. ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;21476436]Nie lubię koszulek polo Dziurawych spodni nie skomentuję [/QUOTE]One były dziurawe nie ze "starości" tylko takie niby "modne" Modne to były z kilkanaście lat temu. Dziurawe + poszarpane.
|
|
#399 |
|
Raczkowanie
|
O 22. bym się nie umówiła na pewno
Plucia też nie lubię, wymuskanych lalusiów również nie, ale co masz przeciwko depilacji?[/QUOTE] dla mnie to jakoś mało męskie jest. Niewyobrażam sobie faceta z maszynką golacego się tam albo chodzącego do kosmetyczki na woskowanie klaty albo tyłka
|
|
|
|
#400 |
|
BAN stały
|
NIT Mnie nie zauwazyl
![]()
|
|
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kłaki w buzi lubisz? Bo ja nie, wiec wolę wygolonych
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-08-19 o 12:54 |
|
|
|
|
#402 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Hosenka*;21478162]A ja nie lubię facetów zarośniętych "tam"
![]() Pachy tez lubię jak mają ogolone. nie wiem mi tam jakos ten cały zarost "tam" nie przeszkadza moze dlatego ze mój Tż prawie wogóle go nie ma.Ale np. jak jest taki wydepilowany facet i potem mu to wszystko odrasta to jest jeszcze gorzej jakby sie nie golił, chyba ze depiluje sie codziennie, ale jakos nie potrafie sobie tego wyobrazić
|
|
|
|
#403 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ale ja zawsze nosiłam normalne, "grzeczne" dżinsy, żadnych dziur ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A klata czy tyłek niech sobie będą zarośnięte - pod warunkiem, że facet nie jest sierściuchem. Takie przeciętne owłosienie może być ![]() Witaj! Dawno Cię nie było. Koniec wakacyjnych wojaży?
|
||||
|
|
|
#404 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#405 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#406 |
|
Raczkowanie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;21478917]To zależy, gdzie kto całuje
[/QUOTE]też racja |
|
|
|
#407 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czy Wy zawsze musicie tyle naprodukować, kiedy ja nie mogę siedzieć na wizażu?
![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;21476436]Powodzenia![/QUOTE] (Nie) dziękuję, dopiero jadę ^^ Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Że tak powiem - z ust mi to wyjęłaś - później scena ze Szreka "kłaczek"
|
|
#408 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie kobiety!
Mam strasznego doła (powod-bycie singlem) ale dziś przypadkowo natknęłam się na ten wątek i uśmiała się niesamowicie i podniosłam na duchu. Postaram się częściej do Was zajrzeć, jeśli mnie oczywiście przygarniecie . Teraz muszę spadać, bo właśnie wychodzę z pracy.Pozdrawiam P.S. ja dopiero zaczyam swoją przygodę z mężczyznami a neta
|
|
|
|
#409 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
witaj witaj ![]() "ja dopiero zaczynam swoją przygodę z mężczyznami z neta" - fajnie o brzmi napewno znajdziesz
|
|
|
|
|
#410 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
człowiek sie poci a włosy ten pot zatrzymują. mój tż się goli bo czuje się lepiej wtedy z resztą ja tam na dolę nie lubię lizać kłaczków---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
albo chodzącego do kosmetyczki na woskowanie klaty albo tyłka [/QUOTE]nie mówimy tu o woskaowaniu klaty czy tyłka, chodzi o zwykłą rzecz jak golenie... a to dla mnie niemęskie nie jest ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
bo taka jest prawda
z reszta tak samo mój tż, dlatego jestem wygolona na zero i o wiele lepiej się czuję taka łysa
|
#413 |
|
Konto usunięte
|
jaki temat
|
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
Ja raz byłam całkiem na zero i kurcze, głupio się czułam ... tak łyso mi było <hahaha>
|
#415 |
|
Konto usunięte
|
ja na zero sie czuje jak 10letnie dziewczynka
![]() takze na zupelne zero nie
|
|
|
|
#416 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#417 |
|
BAN stały
|
Witaj! Dawno Cię nie było. Koniec wakacyjnych wojaży?
[/QUOTE]hejka;* jeszcze nie chyba.....heheh jade nad morze 29.08 z rodzinka ale to zalerzy od stanu zdrowia Dziadka.... |
|
|
|
#418 |
|
Konto usunięte
|
a ty dalej kogos szukasz na necie?boja nie w temacie
|
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny.. troszke sie nie odzywalam ale to chyba przez to ze to chyba koniec z TZtem
|
|
|
|
#420 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

), i sobie siedział sobie chłopak, stwierdziłam ze nie wyglada jak krymininalista i podeszłam do niego. Wcześniej bardzo dużo rozmawialiśmy na gg i jeszcze dwa razy do mnie dzwonił, więs jakies pojecie o nim miałam
i jak przesiadują w łazience w dłużej odemnie, depilują pachy (to jeszcze moze być), ale strefy łonowe albo klata, masakra.

) i w dziurawych spodniach 
Dziurawych spodni nie skomentuję
), nikt niczego złego mi nie powiedział, po prostu sugerowali, że chcieliby, abym kogoś miała. W pracy też to czasem słyszałam, bo pracuję w małym gronie i wszyscy wiedzą, kto jest w związku, a kto sam. Nawet kiedyś mnie koleżanki z pracy próbowały wyswatać 
jesli moge..

おはよう!