Facet poznany na necie cz. III :) - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-19, 11:26   #391
baskpo
Raczkowanie

Dot.: Facet poznany na necie cz. III :)

Cytat:
Napisane przez drusia Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY, jestem pełna podziwu. Nie boicie się spotykać z ludźmi o których przecież tak naprawdę niewiele wiecie?

Raz się umówiłam z chłopakiem z internetu. Potem było nawet jeszcze kilka spotkań, ale jakoś zawsze w głowie miałam to, ze nic o nim nie wiem, bo poznaliśy się przez int.
Ja się nie bałam, mimo ze szłam na spotkanie w godzinach wieczornych bo o 22.30, niestety nie mogłam wczesniej bo do 22.00 w pracy. Umówiliśmy sie na rynku, jak doszłam na miejsce spojrzałam na wszystkie ławki (pomyślałam ze jak nie bedzie nikogo ciekawego to poprostu sobie pójde), i sobie siedział sobie chłopak, stwierdziłam ze nie wyglada jak krymininalista i podeszłam do niego. Wcześniej bardzo dużo rozmawialiśmy na gg i jeszcze dwa razy do mnie dzwonił, więs jakies pojecie o nim miałam

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
No podobno 17 wysłali kasę za lipiec a ja jakoś nic do tego czasu nie mam na koncie
może poczekaj jeszcze dzisiaj jak nie wpłyną do wieczora to idź jutro do szefa i mu powiedz ze jeszcze nie masz wypłaty na koncie, moze sie pomylili i twoja kasa poszła na inne konto, ja juz taki przypadek miałam w pracy, pomylili jedna cyferke i fruuu kasa sobie poszła do kogos innego.

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
albo nie lubię jak facet ubiera różowe koszule lub sweterki itp... no mojego bym wyśmiała jakbym go tak ubranego zobaczyła...
ja nie lubię facetów którzy plują fuj i jak przesiadują w łazience w dłużej odemnie, depilują pachy (to jeszcze moze być), ale strefy łonowe albo klata, masakra.
baskpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 11:37   #392
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Mnie dziś odstraszył ubiór

Spotkałam się z takim jednym i tym samym tracę wszelką nadzieję na normalnego faceta

Ten niby fajny, ale spedalony strasznie, w fioletowej koszulce polo, z grubym łańcuchem z grubym krzyżem (nie krzyżykiem ) i w dziurawych spodniach
Nie lubię koszulek polo Dziurawych spodni nie skomentuję

Cytat:
Napisane przez karolinka86 Pokaż wiadomość
Mam pytanie do starszych dziewczyn w wątku np.Hosenka, mrowinka
Czy spotykalyście się z przytykami ze strony rodziny, znajomych itp z tego powodu, ze same jestescie? Nie mam tu na myśli wieku nastoletniego, tylko później...Dwadziescia kilka lat itp?Jak sobie z tym radziłyście?
Ja na ogół mam spokój, ale zdarza się, że ktoś niby to żartem mówi "weź no się za kimś obejrzyj" albo "a co ty tak ciągle sama" albo "dlaczego nikogo nie masz" itp
I co tu mówic? Jakby to takie proste było...Wyjść i ot tak sobie kogoś znaleźć... Czasem mnie to tak wkurza... Bo niby ktoś sobie żartuje, ale co naprawde myśli to nie wiadomo...
No cóż... przy urodzinach czy dzieleniu się opłatkiem słyszałam od rodzinki życzenia: żebyś sobie kogoś znalazła... Nie były to przytyki (oprócz starszego brata, ten mi zalazł za skórę ), nikt niczego złego mi nie powiedział, po prostu sugerowali, że chcieliby, abym kogoś miała. W pracy też to czasem słyszałam, bo pracuję w małym gronie i wszyscy wiedzą, kto jest w związku, a kto sam. Nawet kiedyś mnie koleżanki z pracy próbowały wyswatać

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Ja hmm.. no zobaczymy dzisiaj czy dostanę pracę
Powodzenia!

Cytat:
Napisane przez baskpo Pokaż wiadomość
Ja się nie bałam, mimo ze szłam na spotkanie w godzinach wieczornych bo o 22.30, niestety nie mogłam wczesniej bo do 22.00 w pracy.

ja nie lubię facetów którzy plują fuj i jak przesiadują w łazience w dłużej odemnie, depilują pachy (to jeszcze moze być), ale strefy łonowe albo klata, masakra.
O 22. bym się nie umówiła na pewno
Plucia też nie lubię, wymuskanych lalusiów również nie, ale co masz przeciwko depilacji?
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 11:37   #393
drusia
Zakorzenienie

madzia2306, baskpo Ja jako tako samego faceta też się nie boję. Bardziej przeraża mnie właśnie ten pierwszy kontakt, nie wiadomo na kogo się trafi,jak nam się będzie gadało itp.

Moje poprzednie spotkanie z chłopakiem z internetu nie było w sumie złe, ale teraz mimo, że właśnie wczoraj ktoś mi zaproponował wspólną pizzę to jakoś się waham.

Nie liczę dni,
Sprawiam, że to dni się liczą...

drusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 11:49   #394
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Napisane przez Penny Ur Pokaż wiadomość
Muszę się wam pochwalić - zostałam dzisiaj ciocią!
bravo!!!!!!!!!!!!! dziewczynka tak?? jak ma na Imie??

Cytat:
Super było Pogoda nam spasowała, co dnia plażowaliśmy, dużo spacerowaliśmy i w ogóle... Powiedział mi że ponownie się we mnie zakochuje Ja chyba w nim też - świata za nim nie widziałam na tym wyjeździe Jak ktoś ma FB to podam link na PW do swojego profilu i tam są zdjęcia jakby ktoś chciał
to super ze wyjazd sie udal ja tez poprosze link fo FB jesli moge..

WROCILAM!!!!!!!!!!!

8 DNI NIEZAPOMNIACHY "DUZO SIE PILO MALO SIE SPALO"
SUPER KONIKI I kLIMACI TYLKO TE BURZE PRZEZ 3 DNI....WRRR A JA SIE ICH BOJE...

A CO DO fACETOW TO dUPA..... NIKOG NIE POZNALAM...
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 12:14   #395
karolinka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drusia Pokaż wiadomość
Wiem, ja sobie oczywiście zdaję z tego sprawę. Mimo wszystko jakieś takie dziwne obawy mam. Może bezzasadne, ale mam Dlatego podziwiam ludzi, którzy się na takie znajomości decydują
No cóż, zdarza się... Powiem Ci, że też kiedyś miałam ale dziewczyny tu przekonały mnie że nie powinnam

Cytat:
Nie.
Rodzina (poza rodzicami i siostry) nigdy nie była wtajemniczna w moje sercowe sprawy. Nigdy zatem nie pytają. A jeśli już coś się komuś wypsnie, to mówię jak jak, czyli że mi trudno dogodzić i przebieram póki mogę.
Fajnie masz Do mnie niby też nikt się nie wtrąca, ale jak widzą że się z nikim nie spotykam to zdarza się coś powiedzieć...

Cytat:
cześć wszystkim
Prosze mnie tez dopisać Barbara (25 lat) z TŻ od 5 maja 2007, ślub 27.08 2011 narazie sie jeszcze wczytam potem coś napisze
Witaj w wątku

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Powiedz że jesteś lesbijką i że nie spotkałaś jeszcze kobiety swojego życia, może się zamkną Albo że odczuwasz powołanie i ono nie pozwala Ci wyjść za mąż Ja raz tak zrobiłam przed ślubem z tymi lesbijkami, to do tej pory się do mnie tamta rodzina nie odzywa
A to dobre

Cytat:
Nie, nie szukam ideału. Chcę normalnego faceta, z którym można pogadać i który fajnie się prezentuje
Ja też

Cytat:
Napisane przez karka1986 Pokaż wiadomość
Moja rodzina też pytała kiedy sobie kogoś znajdę. Rok temu zalogowałam się na portalu randkowym. Żeby nie mówili, że nikogo nie szukam. I właśnie w ten sposób poznałam mojego Tż. Nie było łatwo, ale się udało Nie warto robic nic na siłę. Na pewno gdzies jest ten jedyny.
A po długim czasie od zalogowania spotkałaś TŻ? To był pierwszy z neta, z którym sie spotkałaś? Niektórzy mają to szczęście...

Cytat:
a co do ubioru na pierwszym spotkaniu to mój tż był ubrany zwyczajnie bo był prosto po szkole ja z resztą też ale zachwycił mnie i w zwykłym ubraniu ale jedno moge powiedzieć, chłopak ma gust...
No gdyby ten mój był ubrany normalnie np jeansy i koszulka czy koszula to ok... Ale on miał byle jakie spodnie, zupełnie niapasujące do stroju buty i powyciąganą koszulkę...Tak to mógł się ubrać do roboty np przy samochodzie a nie na spotkanie I tu chyba trzeba powiedzieć o jakimś braku gustu bo nie wiem jak to nazwac inaczej...

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;21476436]
No cóż... przy urodzinach czy dzieleniu się opłatkiem słyszałam od rodzinki życzenia: żebyś sobie kogoś znalazła... Nie były to przytyki (oprócz starszego brata, ten mi zalazł za skórę ), nikt niczego złego mi nie powiedział, po prostu sugerowali, że chcieliby, abym kogoś miała. W pracy też to czasem słyszałam, bo pracuję w małym gronie i wszyscy wiedzą, kto jest w związku, a kto sam. Nawet kiedyś mnie koleżanki z pracy próbowały wyswatać
[/QUOTE]
JA słyszę czasem podobne słowa...

karolinka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 12:19   #396
Konto usunięte

Cytat:
JA słyszę czasem podobne słowa...
No chyba nie da się, niestety, tego uniknąć. Ja sobie powtarzałam, że rodzina chce przecież mojego dobra i dlatego tak mówi. Ale nikomu nie zwierzałam się, że mi źle, że czuję się samotna - to było zarezerwowane dla najbliższych przyjaciół, reszcie się z życia osobistego nie spowiadałam.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 12:24   #397
karolinka86
Zakorzenienie

Mam nadzieję, że jeśli najbliżsi mówią mi coś takiego to dlatego, że chcą mojego dobra Trochę mnie pocieszyłaś
A ja też nie użalam się, że jest mi źle czy cos...Czasem tylko sobie myślę, że po prostu fajnie byłoby mieć kogoś...

karolinka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 12:39   #398
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nie lubię facetów zarośniętych "tam"
Pachy tez lubię jak mają ogolone.

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;21476436]Nie lubię koszulek polo Dziurawych spodni nie skomentuję [/QUOTE]
One były dziurawe nie ze "starości" tylko takie niby "modne"
Modne to były z kilkanaście lat temu. Dziurawe + poszarpane.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 12:49   #399
baskpo
Raczkowanie

Plucia też nie lubię, wymuskanych lalusiów również nie, ale co masz przeciwko depilacji?[/QUOTE]

dla mnie to jakoś mało męskie jest. Niewyobrażam sobie faceta z maszynką golacego się tam albo chodzącego do kosmetyczki na woskowanie klaty albo tyłka
Stary 2010-08-19, 12:50   #400
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

NIT Mnie nie zauwazyl
Stary 2010-08-19, 12:53   #401
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie to jakoś mało męskie jest. Niewyobrażam sobie faceta z maszynką golacego się tam albo chodzącego do kosmetyczki na woskowanie klaty albo tyłka
Kto nie chce niech nie czyta tego co na jasno małymi literami napisałam ponizej, ale nie mogłam się powstrzymać przed napisaniem

a kłaki w buzi lubisz? Bo ja nie, wiec wolę wygolonych

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-08-19 o 12:54
Stary 2010-08-19, 12:55   #402
baskpo
Raczkowanie

[QUOTE=Hosenka*;21478162]A ja nie lubię facetów zarośniętych "tam"

nie wiem mi tam jakos ten cały zarost "tam" nie przeszkadza moze dlatego ze mój Tż prawie wogóle go nie ma.
Ale np. jak jest taki wydepilowany facet i potem mu to wszystko odrasta to jest jeszcze gorzej jakby sie nie golił, chyba ze depiluje sie codziennie, ale jakos nie potrafie sobie tego wyobrazić
Stary 2010-08-19, 12:55   #403
Konto usunięte

Cytat:
Mam nadzieję, że jeśli najbliżsi mówią mi coś takiego to dlatego, że chcą mojego dobra Trochę mnie pocieszyłaś
A ja też nie użalam się, że jest mi źle czy cos...Czasem tylko sobie myślę, że po prostu fajnie byłoby mieć kogoś...
Pewnie, że fajnie... Jesteś teraz na jakimś portalu, rozmawiasz z kimś?

Cytat:
One były dziurawe nie ze "starości" tylko takie niby "modne"
Modne to były z kilkanaście lat temu. Dziurawe + poszarpane.
Oj, pamiętam tę modę! Byłam jeszcze w podstawówce Ale ja zawsze nosiłam normalne, "grzeczne" dżinsy, żadnych dziur

Cytat:
[/QUOTE]
Cytat:
Nie uważam, żeby ogolone pachy czy okolice intymne były niemęskie. Za to facet mniej się wtedy poci. Nie wyobrażam sobie, by mnie chłop objął ramieniem, a pod pachą busz...
A klata czy tyłek niech sobie będą zarośnięte - pod warunkiem, że facet nie jest sierściuchem. Takie przeciętne owłosienie może być

Cytat:
Napisane przez Motylicaja Pokaż wiadomość
NIT Mnie nie zauwazyl
Witaj! Dawno Cię nie było. Koniec wakacyjnych wojaży?
Stary 2010-08-19, 12:56   #404
baskpo
Raczkowanie

Cytat:
Kto nie chce niech nie czyta tego co na jasno małymi literami napisałam ponizej, ale nie mogłam się powstrzymać przed napisaniem

nie mam kłaków w buzi:P a skoro ty czasem masz no to nie ma wyjscia facet musi byc gładziutki
Stary 2010-08-19, 13:03   #405
Konto usunięte

Cytat:
nie mam kłaków w buzi:P
To zależy, gdzie kto całuje
Stary 2010-08-19, 13:12   #406
baskpo
Raczkowanie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;21478917]To zależy, gdzie kto całuje [/QUOTE]

też racja
Stary 2010-08-19, 13:40   #407
kaarooo
Zakorzenienie

Czy Wy zawsze musicie tyle naprodukować, kiedy ja nie mogę siedzieć na wizażu?

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
karo trzymam kciuki
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;21476436]Powodzenia![/QUOTE]
(Nie) dziękuję, dopiero jadę ^^

Cytat:
No podobno 17 wysłali kasę za lipiec a ja jakoś nic do tego czasu nie mam na koncie
A to się nie martw, zależy z jakiego banku do jakiego banku, najdłuższy przelew jaki w życiu widziałam to z ING do Banku Spółdzielczego, ponad dwa tygodnie

Cytat:
Mój depiluje pachy, bo się strasznie poci, a przepocone włosy śmierdzą. To też jest obrzydliwe, kiedy facet Cię obejmuje a spod pachy mu jedzie na kilometr, no chyba że ma dwa kłaczki na krzyż. I nie ważne czy myjesz czy nie, tam jak się ma włosy powinno się golić.

Cytat:
Ja też ^^

Cytat:
Że tak powiem - z ust mi to wyjęłaś - później scena ze Szreka "kłaczek"

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 14:51   #408
Tricky Woo
Przyczajenie

Witajcie kobiety!
Mam strasznego doła (powod-bycie singlem) ale dziś przypadkowo natknęłam się na ten wątek i uśmiała się niesamowicie i podniosłam na duchu. Postaram się częściej do Was zajrzeć, jeśli mnie oczywiście przygarniecie . Teraz muszę spadać, bo właśnie wychodzę z pracy.

Pozdrawiam

P.S. ja dopiero zaczyam swoją przygodę z mężczyznami a neta
Tricky Woo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 15:48   #409
baskpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tricky Woo Pokaż wiadomość
Witajcie kobiety!
Mam strasznego doła (powod-bycie singlem) ale dziś przypadkowo natknęłam się na ten wątek i uśmiała się niesamowicie i podniosłam na duchu. Postaram się częściej do Was zajrzeć, jeśli mnie oczywiście przygarniecie . Teraz muszę spadać, bo właśnie wychodzę z pracy.

Pozdrawiam

P.S. ja dopiero zaczyam swoją przygodę z mężczyznami a neta

witaj witaj
"ja dopiero zaczynam swoją przygodę z mężczyznami z neta" - fajnie o brzmi
napewno znajdziesz
Stary 2010-08-19, 16:00   #410
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się nie bałam, mimo ze szłam na spotkanie w godzinach wieczornych bo o 22.30, niestety nie mogłam wczesniej bo do 22.00 w pracy. Umówiliśmy sie na rynku, jak doszłam na miejsce spojrzałam na wszystkie ławki (pomyślałam ze jak nie bedzie nikogo ciekawego to poprostu sobie pójde), i sobie siedział sobie chłopak, stwierdziłam ze nie wyglada jak krymininalista i podeszłam do niego. Wcześniej bardzo dużo rozmawialiśmy na gg i jeszcze dwa razy do mnie dzwonił, więs jakies pojecie o nim miałam

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

może poczekaj jeszcze dzisiaj jak nie wpłyną do wieczora to idź jutro do szefa i mu powiedz ze jeszcze nie masz wypłaty na koncie, moze sie pomylili i twoja kasa poszła na inne konto, ja juz taki przypadek miałam w pracy, pomylili jedna cyferke i fruuu kasa sobie poszła do kogos innego.

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

a ja nie cierpię jak facet jest zarośnięty pod pachami tak samo tam na dole człowiek sie poci a włosy ten pot zatrzymują. mój tż się goli bo czuje się lepiej wtedy z resztą ja tam na dolę nie lubię lizać kłaczków

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
Plucia też nie lubię, wymuskanych lalusiów również nie, ale co masz przeciwko depilacji?
dla mnie to jakoś mało męskie jest. Niewyobrażam sobie faceta z maszynką golacego się tam albo chodzącego do kosmetyczki na woskowanie klaty albo tyłka [/QUOTE]

nie mówimy tu o woskaowaniu klaty czy tyłka, chodzi o zwykłą rzecz jak golenie... a to dla mnie niemęskie nie jest

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:

łeee włosy w buzi... tego nie trawię, dobrze że tż się goli.. ja jestem bardzo wrażliwa i szybko mnie ciągnie na wymioty ajakbym miała takiego włocha w buzi to bełt odrazu

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 16:08   #411
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
ja tam na dolę nie lubię lizać kłaczków
Boskie

Instagram

Stary 2010-08-19, 16:15   #412
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Boskie
bo taka jest prawda z reszta tak samo mój tż, dlatego jestem wygolona na zero i o wiele lepiej się czuję taka łysa

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 19:43   #413
2018070520180950
Konto usunięte

jaki temat

2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 19:46   #414
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
bo taka jest prawda z reszta tak samo mój tż, dlatego jestem wygolona na zero i o wiele lepiej się czuję taka łysa
Ja raz byłam całkiem na zero i kurcze, głupio się czułam ... tak łyso mi było <hahaha>

Instagram

Stary 2010-08-19, 19:54   #415
2018070520180950
Konto usunięte

ja na zero sie czuje jak 10letnie dziewczynka

takze na zupelne zero nie
Stary 2010-08-19, 20:35   #416
baskpo
Raczkowanie

Cytat:
jaki temat

każdy temat dobry

ja na łyso też nie
Stary 2010-08-19, 21:06   #417
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Witaj! Dawno Cię nie było. Koniec wakacyjnych wojaży? [/QUOTE]

hejka;* jeszcze nie chyba.....heheh jade nad morze 29.08 z rodzinka ale to zalerzy od stanu zdrowia Dziadka....
Stary 2010-08-19, 21:08   #418
2018070520180950
Konto usunięte

a ty dalej kogos szukasz na necie?boja nie w temacie
Stary 2010-08-19, 21:09   #419
Flaviek
Zakorzenienie

hej dziewczyny.. troszke sie nie odzywalam ale to chyba przez to ze to chyba koniec z TZtem
Flaviek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 21:13   #420
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
a ty dalej kogos szukasz na necie?boja nie w temacie
to bylo do MNIE>???

Cytat:
Napisane przez Flaviek Pokaż wiadomość
hej dziewczyny.. troszke sie nie odzywalam ale to chyba przez to ze to chyba koniec z TZtem
jak to KONIEC>>?>
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości