![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ?studentki Gdzie Pracujecie I Ile Zarabiacie?
ja codziennie zostawiam gdzieś cv i listy motywacyjne
czekam,czekam............ ...narazie nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, podziwiam was, że studiując dziennie macie czas na pracę! To ile wy macie zajęć dziennie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
A ja studiuję wieczorowo (czyli codziennie od 16) i cholernie ciężko było mi znaleźć pracę no bo musiałabym przychodzić na 7:30 żeby wychodzić no po 8 godzinach. Ale na szczęście pracuje w salonie operatora komórkowego. Praca różnie płatna, ale nie najgorsza, można załapać dobrego doświadczenia co będzie się liczyło w przyszłości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
5 rok , studia dzienne ,mnóstwo czasu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
a ja w tygodniu jestem sekretarką a w weekendy (wszystkie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Ja - udzielam korków z angielskiego (a jestem na filologii hiszpańskiej
![]() ![]() ![]() ![]() TŻ - kiedyś pracował w TelePizzy jako kurier, około 6 zł za godzinę - w porównaniu z moimi zarobkami godzinowymi to nic. ![]() ![]() Kumpele, sztuk 2 - w weekendy jako ochrona w Atlanticu (kino warszawskie). Mogę się ich spytać, ile zarabiają, jeśli mnie nie spławią. ![]()
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
czy ktoś jeszcze pracuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Yhyymm.pracuje...
![]() studia wieczorowe - praca w małej gastronomi (całkiem miły lokal,calkiem sympatyczne szefostwo) Praca na 2 zmiany ustalane w miare indywidualnie,niestety tez w weekendy czasem. Ale plusem jest to,ze moge mieć wolne w srodku tygodnia ![]() Minuesm to,że czasem sie zatnę w palucha ,czasem lekkio poparzę,no i dłonie niszczą się okropnie,bo robię wszytsko (kucharz-sprzedawca ![]() Płaca zalezy od miesiąca (ile w sumie godzin) ale nie mniej niż 1000 zł + jakieś premie ,urodziny,święta.
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
sa tu moze jakies pracujace studentki z Lublina ??
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Ja znam kilka studentek pracujących z Lublina, ale niestety wszytskie na zaocznych są
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Są z Lublina, jak najbardziej
![]() Jestem na V roku studiów dziennch i pracuję jako ekspedientka. Praca od poniedziałku do niedzieli, konkretny czas pracy ustalam ze zmienniczką. Z płacą bez rewelacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
Studiuje dziennie ale mam dużo wolnego czasu (poniedziałki i wtorki wolne) i pracuje w weekendy w barze. Na prace nei narzekam a pieniążki starczą mi na moje wydatki wiec już nie prosze rodziców o nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
pracuję w firmie ubezpieczeniowej, 8 h dziennie i w co druga sobotę 4 godz
zarabiam 1300 zł na rękę ![]() ciężko, bo wracając ok 17 lub nawet 18 do domku nie chce się brać za naukę ![]()
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
![]()
studentka zaoczna
![]() od ponad tygodnia nie pracuje nigdzie ![]() a wczesniej byłam na przygotowaniu zawodowym w placówce państwowej- 8godz. dziennie od pon. do pt. 475 zł- ale przynamniej atmosfera super i papierek do CV ![]() a tak poza tym to niektore z Was podaja zawrotne ![]() ![]()
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Studentka 5 roku, usilnie pisze obecnie magisterke
![]() Pracuje od 16 roku zycia w każde wakacje w gastronomii. te pieniazki zawsze dzieliłam i starczało na drobne przyjemnosci na cały rok.Oczywiscie co roku były tez pieniądze ze stypendium naukowego. Obecnie dostałam stała prace.Zaczynam w styczniu Pensja uzależniona od mojej pracy - prowizja. Wynagrodzenie stałe zadowalajace. Najważniejsze ze praca mi sie strazsnie podoba i bede mogła sie w niej realizować, zdobywać i wykorzystywać swoja wiedze ![]()
"Myślę że nie tylko makijaż i modna fryzura czynią kobietę piękną. Naprawdę olśniewajaco wygląda kobieta w której oczach widać wiarę w siłę swojej urody oraz madrość żyiowych doświadczeń" SHARON STONE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Jakie zawrotne sumy
![]() ![]()
![]() |
#49 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Aha! Jestem na trzecim roku,na moich studiach to najgorszy rok.Kto przejdzie trzeci,skończy ten kierunek. |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
ale Gusinek była na stażu (pewnie z UP) i dlatego miala takie a nie inne wynagrodzenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
A ja mam pytanie, ale dot. tematu przewodniego tego wątku:
Chciałabym pracować w weekendy, czasami w tyg. jeśli będzie taka szansa, ale ... i tu moje pytanie: czy pracodawca (gdyby już był pewny, że może dać mi taką szansę) zgodziłby się gdybym poprosiła go żeby nie podpisywał ze mną żadnej umowy? -tylko praca taka hmm "na czarno". Pytam ponieważ po studiach chciałabym pójść na staż -a jak już wiecie, warunkiem odbycia niego jest m.in. żadnej umowy o pracę, zlecenie itp. dłuższej niż 3 miesiące. Niestety, tak w Polsce już jest, a staż byłby generalnie jedyną szansą podjęcia pracy w miejscu, w którym mi by pasowało i jednocześnie ze zdobyciem doświadczenia w mojej dziedzinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
![]() Aaaaa dodam, że moje argumenty przedstawiłabym pracodawcy. Może zrozumie młodego człowieka. I jeśli gościu byłby ok to zgodziłby się. Chyba że są jakieś inne sposoby udubruchania sobie szefa, o których nie wiem, ale Wy być może tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
te zawrotne sumki to nie te podane przeze mnie ![]() ![]() ![]() a ja byłam na przygotowaniu zawodoym tak jak pisze ptysio5 z urzedu pracy, to samo co staz ale inna nazwa osobiscie jestem bardzo zadowolona z tego przygotowania duzo sie nauczyłam i atmosfera super, chociaz czasem była ciezko i pracowicie miałam pare tekich tygodni ze przychodziłam do domu ok 23 ale wtedy szłam oczywiscie na pozniejszą np na 14 lub 15 bo ja miałam bardzo rózne godziny pracy czasem na 8-16 a czasem na 15-23 raz miałam na 18 i byłam do 2 w nocy ![]()
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2006-12-07 o 13:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
oj to współczuje i w takim wypadku powinnam byc szczesliwa z wysokosci mojej wypłaty ![]() ![]() ale Ty masz miec staz ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2006-12-07 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
a ja sie musze pochwalic
![]() dostalam prace ![]() ![]() przed swietami nie planowalam posuzkiwan a tu prosze: samo sie znalazlo ![]() i zarobki przyzwoite, i czas pracy [w okienkach ![]() ![]() ![]() ![]() straszniem szczesliwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.