|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4742 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: doczytałam że kieszeń studencka.. ![]() ![]()
![]() Edytowane przez *Catherrine* Czas edycji: 2009-11-15 o 11:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Zadomowienie
|
na pewno gdzies we dwoje wyjdziemy, nie wiem gdzie bo to Jego czesc niespodzianki
![]() zdecydowalam sie jednak na ten album z aktami moimi, juz sie nawet umowilam na sesje na zasadzie fotki za pozowanie ![]() ![]()
#4745 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny pomozcie
![]() przeczytałąm prawie cały watek(uff..wytrwale!!) no ale mam jedno ale: jestem z moim TZ 2 lata no i 1 grudnia mamy rocznice, ale z racji ze 6 sa mikolajki ustalilismy ze bedzie 1 prezent(studenckie kieszenie:P) no wlasnie i tu pojawia sie problem: bo na rocznice to wypadałoby cos takiego "ach" a na mikolajki, no coz, cos smiesznego zabawnego;P wszelkie miski, poduchy kubki ramki gatki odpadaja:P w zeszłym roku dostał album duzy skorzany etc z naszymi zdjeciami itp, a w tym? nie mam pomysłu, dodam ze mam tak 100 zł na to ![]() aha: dodam co lubi robic; grac w kosza, hmm...tanczyc ale cios w stuli c-walk, crump, lubi autka, czyli to co pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Raczkowanie
|
Prezent na 1 rocznice zwiazku ! Pomozcie :(
Kochane Moje, mam prosbe, nie wiem co moge kupic, badz zrobic Mojemu TŻowi na pierwsza rocznice zwiazku
![]() W ogole nie mam pomyslow, poduszki, albumy ze zdjeciami, albo jakies kalendarze odpadaja, on ma pelno moich zdjec..;/ Dziewczyny, poratujcie ![]() Jedno co myslalam, to aby mu napisac.. hmm.. milosny list..? Ale oprocz tego, co mozna wykombinowac..? Mam nadzieje, ze pomozecie mi.. Z gooory baardzo dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent na 1 rocznice zwiazku ! Pomozcie :(
Cytat:
![]()
![]() |
#4748 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent na 1 rocznice zwiazku ! Pomozcie :(
wiem, wiem..
wybacz, ze od razu nie napisalam, ze wiem o takim juz podobnym watku, przegladalam go wlasnie, ale.. zazwyczaj znajdowalam prosby o prezenty na urodziny, albo na wyjazd dla chlopaka.. bylo kilka propozycji prezentow z okazju rocznicy, ale.. niestety.. ![]() Obraczki, lancuszki, branzoletki, tzw. kiety zdjecia ubrania poduszki serca, misie.. to wszystko juz dostal ode mnie |
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Przyczajenie
|
Witam ja również mam problem z prezentem dla mojego TŻ na rocznicę
![]() Wszystkie wątki juz przeczytałam i wszytko sie powtarza;( Wrzelkie prezęty typu: koszulki, portfele, poduszki, albumy, ramki, bransoletki, bokserki, sweterki, perfumi i rozne kosmetyki juz byly. Tort tez Chcialabym zeby to bylo cos oryginalnego bo juz 3 lata jestesmy razem ![]() Nie ma mkompletnie pomysłu a to juz 24 listopada ![]() Mam bardoz mało czasu. Kwota przewidziana okolo 100 zł. Prosze ratujcie!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chłopak ma 18 lat
#4750 |
Raczkowanie
|
Musi być kupowane?
#4751 |
Wtajemniczenie
|
jesli o mnie chodzi to raczej tak, chgciałabym zeyb to było cos kupionego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Raczkowanie
|
Ja na rocznice dałam mojemu TŻ:
- nawleczkę na poduszke, wlasnorecznie uszytą i wyszytą z obrazkiem , napisem itd. - obrazek w ramce który kiedys malowałam gdy miałam natchnienie - duzy na A4, wyglada fajnie jak obraz profesjonalny :P bardzo sie ucieszył z tego, wczesniej go nie widzial :P - wymieniliśmy sie listami o miłosci, o nas itd ![]() Ja od niego dostałam: - ładny portfel - róże - i list :P On stawia na praktyczne rzeczy w prezentach, a ja na uczuciowe (w rocznice taki musze dac:P ) Bardzo jestem zadowolona z danych prezentów i otrzymanych :P jestem dumna ze swojego pomysłu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Zakorzenienie
|
A macie jakieś pomysły na prezenty dla Tżta...bez okazji?
![]() Ot tak,żeby mu się miło zrobiło,nie tylko jak jest rocznica,święta itd. Dzisiaj kupiłam mu 5 par grubych skarpet,bo wspominał coś tam kiedyś,że nie ma i że musi zakupić. ![]()
#4755 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
Myślę o czymś bardziej praktycznym,bo słodkości to on mi raczej kupuje.
![]()
#4757 |
BAN stały
|
Fajny pomysl z tymi listami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Zakorzenienie
|
A co do tych listów..To ja pisze w różnych formach... zawsze wyrażam swoje uczucia do niego. Jakieś wierszyki, uwielbia to. Mówi,że on tak nie potrafi pisać i zawsze na całej kartce widnieje napis KOCHAM CIĘ.
A ja sie rozpisuję itd. ![]() I zawsze są to inne słowa i życzenia ![]()
#4759 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
http://www.naplanszy.pl/data/gfx/pic...4/8/3284_1.jpg http://www.twojelamiglowki.pl/images...ini_wire07.jpg Na allegro są za grosze 5-10 zł ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4761 | |
Zadomowienie
|
Ja ze swoim mężem jestem juz 5 lat w związku i też mam ciągle ten sam problem, szczególnie że on zawsze miał więcej kasy ode mnie i było go po prostu stać na droższe rzeczy, a np perfumy czy ciuszki kupuje mu super markowe siostra w Anglii... Najlepiej wspominam drugą Gwiazdkę- ja kupiłam mu ramkę i zrobiłam sobie zdj u fotografa (15x21), ale żeby było smieszniej to przygotowałm 2 prezenty- kupiłam na bazarku za 3 zł wstrętny krawat (możecie sobie wyobrazić wzór sprzed klku lat i to z bazarku, od chińczyka i za 3 zł), ładnie go zapakowałam i wręczyłam. Szkoda, że nie widzieliście jego miny! Moj mąż lubi się ładnie, stylowo ubrać a tu taki szit mu kupiłam! O mało sie nie roześmiałam. A od niego prezent- odkręcam papier a tu bombonierka! Nawet mnie nie zdiwiło, że jest bez foli...Smutno mi było strasznie że tak sie nie postarał...Ale robię dobrą minę i mówię, że super, lubię i zaraz zjemy...a tam--ramka i jego zdjęcie! To ja wtedy wyjęłam swoj -taki sam- prezent! Super nam sie udały te podpuchy i jeszcze takie smae prezenty!
A poza tym : - kosmetyki (ale raczej nie przepada, jak większość) - bielizna - koszule i koszulki - pasek -portfel (teraz pod choinkę mu kupię) - płyty z muzyką, filmami - dvd z koncertów ulubionych zespołów (jedyny minus że muszę to potem oglądać...) - jeśli lubi gotować (a mój tak) to zestaw grillowy (gdzieś widziałam w necie- smieszny fartszek, pas taki jak na narzędzie tylko że na przybory grillowe itp) - fajne są też stojaki (typu armata, wóz drabiniasty) z metalu na wódkę i kieliszki Myślę, że fajnum pomysłem jest jakiś wypad- tam gdzie nie chodzicie, np do teatru, do restauracji itp. coś dla odmiany, innego, żeby się zapamiętało ten dzień. ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Może bilety na koncert, mecz itp? Albo do kina, teatru, wystawę? To będzie taka randka.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Zakorzenienie
|
ja też sporo fajnych - śmiesznych prezentów kupuję na stronie www.toys4boys.pl lub w ich sklepie, np. taką kulę numer 8 (z tą kula to mieliśmy dużo śmiechu), magnesiki (bo mój mąż to nerwus i cały czas musi coś w rekach mieć), na ostatnie urodziny kupiłam mu z jego przyjacielem na spółkę sztony do pokera w takiej ładnej walizce razem z kartami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4764 |
Raczkowanie
|
![]()
Jestem z chłopakiem 2 lata i tak się składa, że mam trzy okazje w niedługim czasie do tego, żeby zrobić mu jakieś prezenty:
1. domowa osiemnastka dla znajomych- wiem, że składają się, to najwyżej się dołożę i chciałam dobrzucić do tego jakiś akcent, żeby pamiętał o tych urodzinach... poza tym mi mówił, że ode mnie nie chce kasy tylko prezent.. chciałabym coś symbolicznego. 2. Urodziny (dwa tygodnie od imprezy) Były już: - ramka ze zdjęciem - książka - kuferek na płyty - poduszeczka ze zdjęciem - perfumy i nie pamiętam nawet co jeszcze, kolekcjonuje monety, ale wiem, że dostanie dwie dużo warte od Cioci, więc nie chce się powtarzać. Co mu potrzeba to sobie kupuje od razu. Niedawno wyremontował sobie pokój, ale brak mu tylko fajnego stołu... trochę głupio mu go kupić xD, zwłaszcza, że jest wybredny. 3. Druga rocznica bycia razem(dzień po urodzinach)- koniecznie chcę go gdzieś zabrać w Krakowie. Mam samochód, więc dojazd nie ma problemu. Myślałam o: - kręglach (podobno 74zł/h od osoby, czyli mimo wszystko za drogo jeśli bym chciała zapłacić za nas dwoje) - ściance wspinaczkowej (nigdy nie byłam, podobno tania zabawa, tylko czy ciekawa?) - gokartach (był już kiedyś, droga zabawa z tego co słyszałam) - jeździe konnej (zimno, mało męskie? może mu się nie spodobać) - spacer + pizza (oklepane) - kino (chodzimy bardzo często, choć to on mnie zawsze zabiera, nie ja jego) + restauracja - wesołe miasteczko (brzmi dziecinnie i może nieźle, tylko, ze za wszystko trzeba płacić wewnątrz a on mi na pewno nie pozwoli) - park wodny odpada, bo mało romantyczne, dużo ludzi, a ja nie najlepiej pływam (on dobrze) - łyżwy (ma lodowisko pod domem za free, więc odpada) i co ja mam wybrać? zastanawiałam się, żeby mieć kilka pomysłów w zanadrzu, ale dobrych, przemyślanych i pozwolić mu wybrać... |
![]() ![]() |
![]() |
#4765 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mój był to pomysł, a Tż sie zgodził ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: prezent na trzy okazje- materialny i nie.
Wnioskuję, że nie umie jeździć... chciałaś mu wykupić jedną lekcję jazdy konnej? Ja bym raczej odradzała. Niekoniecznie spodoba mu się stępowanie przez pół godziny.
Nie uważam, żeby był to mało męski sport. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Zakorzenienie
|
fajny podoba mi się odgapię jeśli się nie pogniewasz :P ale to dopiero za jakiś czas...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Raczkowanie
|
Ja tez zamierzam napisac jakis list milosny i..
znajac mnie to wyjdzie na jakies 4 gora 5 kartek. |
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Rozeznanie
|
Bez okazji to kupuję kosmetyki, teraz znów szukam portfela koniecznie z łańcuchem, bo mu z kieszeni wypadają, ten zamówiony w styczniu w rock metal shop rozpadł się już w lipcu a tani nie był
![]() ![]() ![]()
#4770 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
My sobie na rocznicę prezentów nie dajemy, bo niestety wypada w sylwestra, więc nie mamy i tak głowy do tego, ale uważam, że najlepszym prezentem na rocznicę jest wspólnie spędzony mily wieczór/dzień/weekend - zalezy od funduszy i wolnego czasu. Bo wszystkie te ramki, kubki itd potem gdzieś giną, a wspomnienia ze wspolnych wieczorów, jesli były wyjątkowe - zostają na długo.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.