|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: orginalny prezent dla Ukochanego
[quote=Rena;212039]*Natalia* napisał(a):
> -oczywiście go zaobrączkowałam ![]() Zazdroszcze ![]() A właśnie rozmawiałyśmy o tym ostatnio z koleżanką i stwierdziłyśmy że jednak obrączka to taki wyjątkowy symbol i powinno się podarować wtedy gdy to już pewne , gdy Wspólnie zdecyduje się o tym że chce się z kimś być ..Znam dużo ex-par które najpierw się niewiadomo jak obrączkowali a potem zrywali ze sobą więc jak dla mnie to troche to nie bardzo.Niby to ładna rzecz ale za wyjątkowa, już lepiej jakiś wisiorek albo coś co zawsze jest przy tej osobie -podobne a jak różne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#542 | |
Raczkowanie
|
Dot.: 10 rocznica PREZENT?
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Dla kobiety jest o wiele, wiele łatwiej wybrać prezent niż dla mężczyzny
![]() Prezent dla kobiety: - perfumy - ładny komplet bielizny (prezent dla obojga ![]() - wycieczka, np. do Krakowa a tam romantyczna kolacja w jakiejś restauracji - coś z biżuterii - kupon na mały relaks w salonie kosmetycznym ![]()
![]() |
#544 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 10 rocznica PREZENT?
Cytat:
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Witam Was Serdecznie!!
Juz za pare dni ur. Mojego wybranca, jestesmy razem 15 miesiecy i obchodzimy kazda miesiecznice, kazda oczywiscie inaczej.. w zeszlym roku na jego urodzinki kupilam 22 balony , na kazdym napisalam inne zyczenie i nad ranem prosto z pracy do niego pojechalam, potem zorganizowalm mu impreze niespodzianke na ktorej dostal tortem w twarz. a zaraz pote buziaka, wiec oboje bylismy w torcie. kupe smiechu bylo. na moje urodzinki zrobil wielki transparent z zyczeniami i kazal mi wyjsc do okna (8 pietro)... super... bylo juz wiele, portfel, kolacje, kwiaty- mnostwo kwiatow, teatry, kina,pierscionek, wypady za miasto, pelno niespodzianek drobiazgow schowanych w butach, kieszeniach,torbach... albumy,lisciki, raz gdy pojechalam do siebie w rodzinne strony to przyjechal (350 km) bo sie stesknil, kartki pochowane w calym jego domu i samochodzie, ktore potem tygodniami odkrywal, wielka maskotka, bielzna, kosmetyki, pewnego razu zawiazal mi oczy i wpakowal do auta okazalo sie ze zarezerwowal stolik w restauracji, wprowadizl mnie w opasce na oczach, wszysycy sie na mnie patrzyli, jak stalam z opaska na oczach hahhah a ja nie wiedizialm co jest grane, spacer po nocy, kiedys przyjehcal do mnie gdy bylam w pracy i powiesil mi tablice korkowa z naszymi zdjeciami, misie zosatwaine na lozku, jedzonko przysylane do pracy,ramki, jedynm z jego ulubionych prezentow jest SziSza z Egiptu.... naprawde EXTRA... polecam. ...pelno tego bylo, nie pamietam w tym momencie wsztskiego...Teraz sie powaznie zastanawiam co mu kupic... musi byc to cos naprawde super, zastanawiam sie czy nie zalatwic wycieczki w jakies cieple kraje i potajemnie nie zorganizowac mu urlopu i nie porwac go, albo i(nteresuje sie muzyka), moze odzaluje troche grosza i kupie mu caly zestaw deki, mixer itd... slyszalam kilka przesadow, ze nie nalezy kupowac ukochanemu butow bo sobie pojdzie i zegarka bo odmierza czas do odejscia... tylk slyszlam, nie planuje sprawdzac... pozdrawiam serdecznei wsyzstkich.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Raczkowanie
|
czy koszulka rowerowa, taka specjalna "niepotliwa" jest dobrym prezentem? Mój chłopak nie jest wyczynowym kolarzem ale lubi jeździć na rowerze. Nie wiem czy będzie zadowolony z czegoś takiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Raczkowanie
|
![]()
My mieslimy teraz 11 MARCA nasza pierwsza rocznice i kupil mi roze i poszlismy na romantyczny spacerek, za to sobie to odbijemy w weekend
za to jakie nam walentynki zrobil, zawiazal mi oczy i wsadzil do auta, pojechalismy nie wiem gdzie jak juz dojechalismy, wyciagnal mnie z autka i prowadzil mnie gdzies, potem kazal chwilke poiczekac, jak mi chustke z oczu sciagnal to bylam w szoku, zaprowadzil mnie do parku gdzie zawsze razem przyjezdzalismy i zawsze na ta sama lawke, siadalismy, zapalil na niej swieczki i otworzyl szampana, potem poszlismy nad staw z kieliszkami bylo tak romantycznie ohhh
#548 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jakie robicie niespodzianki/prezenty Swoim TŻ na Wasze rocznice???-coś wyjątkow
ja nie robie już żadnych, mój TŻ tez mi już żadnych nie robi bo jemu sie już nie chce i ma mnie gdzieś ale jak będę już miała nowego TŻ to niespodzianek tez nie będę robiła bo nie warto sie starać, uświadomił mi to mój TŻ
#549 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie robicie niespodzianki/prezenty Swoim TŻ na Wasze rocznice???-coś wyjątkow
|
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
BAN stały
|
mój TZ uwiebia podróżować, więc na pierwszą rocznicę kupił MI
![]() ![]() na szczęście zrozumiał i tereaz kupuje już tylko biżuterię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
*sportaddict*
|
my jedziemy do Zakopanego świętować naszą 3 rocznicę - sam to wymyślił, a ja się przeokropnie cieszę
![]() Mam parę pomysłów prezentowych, ale ponieważ mój TŻ wie, ze się tu udzielam, a nie chcę popsuć niespodzianki, w razie czego proszę o pytania na priv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#552 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
jeśli chcesz mu dać coś od Ciebie... namaluj mu coś, narysuj, naszkicuj, wymyśl wiersz... a i jeszcze coś pruderyjnego... sexowna bielizna... sieczki, sexowny makijaż... i wolne mieszkanie na wspólne popołudnie/noc. to moje pomysły nie dotyczące typowych drobiazgów itd bo przecież o tym mówisz... aaaa mam coś jeszcze ![]() skoro robiłaś dla niego sesje... to wiesz co możesz zrobić... zrób małą ksiązeczkę z kuponami ![]() wybór należy do Ciebie ![]() życzę powodzenia pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#554 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Przyczajenie
|
nie rozpaczaj... mój też raczej nie grzeszy romantycznością, ale taki już jest... ale wiesz czasem jak zatęskni (mieszkamy razem więc to rzadko sie zdarza) to np przyjezdza w weekend po mnie na zajęcia wita mnie z różą i mówi, że tęsknił. to jest jedyny plus tego, że non stop nie mam wolnego czasu i on czuje się osamotniony
![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
Nie robimy zadnych prezentow itp dupereli, jestesmy ze soba od 8 lat i nidy nie bylo zadnego obchodzenia rocznicy poznana,pocalunku,sexu,za mieszknaia, pierwszego pierdniecia pod koldra itp ;-)
w dzien rocznicy patrzymy na siebie i nie mozemy uwierzyc ze tyle czasu juz ze soba wytrzymujemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
Wątek na Plotkowe.
![]()
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
I do połączenia
![]() ![]() Łączę z wątkiem o prezentach dla TŻ na różne okazje (w tym rocznice) ![]()
![]() |
#559 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jaki Prezent?
A ja proponuję Ci zajrzeć do serwisu /edit/, gdzie znajdziesz masę fajnych pomysłów na /edit/, zebranych z różnych sklepów internetowych.
![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2007-03-26 o 14:40 Powód: nieopłacona reklama |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#560 |
Rozeznanie
|
witam witam i o pomysł pytam
![]() kochane kobietki czy macie może jakiegos linka dotyczącego aut takich miniaturek gdzie mozna zamówic jakis model albo zrobic auto z zegarem taki pomysl mi sie urodził ale gdzie szukac niewiem ![]() ![]()
#561 |
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie stwierdzilam ze kupie mojemu TŻ kocyk :P taki tygrysi bo w koncu moim tygrysem jest
![]()
#562 |
BAN stały
|
prezent
moj chlopak za 2 tyg ma ur a ja problem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
Dot.: prezent
proponuje wyszukiwarkę kupić albo chociaz nauczyć się korzystać
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 |
Raczkowanie
|
było peełono wątków o prezentach
#565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Może zrób mu coś sama ? Inspiracji możesz szukać na ZTS ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hej! Jesli byl juz taki watek, to nie piszcie mi o tym tylko po prostu go usuncie i bedzie po klopocie
![]() Pisze bo chcialabym kupic mojemu chlopakowi jakis drobiazg, prezent tak bez okazji ![]() ![]() ![]() Co do jego zainteresowan to glownie samochody, kiedys motory, kompy itp no ale przeciez nie kupie mu gry komputerowej ![]() Z gory dzieki za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#567 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prezenty dla naszych kochanych chlopaczkooof :D
Cytat:
Po pierwsze nie ma mozliwosci kasowania watkow a po drugie skoro zdajesz sobie sprawe z tego, ze taki watek mogl juz tutaj sie pojawic to dlaczego nie skorzystalas z wyszukiwarki? Przeciez to o wiele prostsze bo teraz musisz czekac na odpowiedzi, a jesli skorzystalabys z opcji "szukaj" to od razu znalazlabys jakies inspiracje dla siebie.
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
poza tym to ty znasz swojego faceta a nie my na forum i to raczej ty mozesz kupic cos trafnego.
I czemu to akurat takie intymne? |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
moze chce kupic cos intymnego
![]()
#570 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.