Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-03, 00:25   #541
Ewelynka88
Raczkowanie

GG do Ewelynka88
Dot.: Re: orginalny prezent dla Ukochanego

[quote=Rena;212039]*Natalia* napisał(a):
> -oczywiście go zaobrączkowałam

Zazdroszcze Powiedz jak Ci sie udało tego dokonać?? Ja z moim też nie długo (6 września) będę mieć 2 rocznicę, ale wszelkie próby namówienia go na srebrne obrączki kończyły się kompletnym fiaskiem i padały argumenty "biżuterię noszą tylko kobiety lub pedały"; "jak ja mam nosić obrączkę skoro nawet zegarka nie noszę??".

A właśnie rozmawiałyśmy o tym ostatnio z koleżanką i stwierdziłyśmy że jednak obrączka to taki wyjątkowy symbol i powinno się podarować wtedy gdy to już pewne , gdy Wspólnie zdecyduje się o tym że chce się z kimś być ..Znam dużo ex-par które najpierw się niewiadomo jak obrączkowali a potem zrywali ze sobą więc jak dla mnie to troche to nie bardzo.Niby to ładna rzecz ale za wyjątkowa, już lepiej jakiś wisiorek albo coś co zawsze jest przy tej osobie -podobne a jak różne
Ewelynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 12:00   #542
lilijcia
Raczkowanie

Dot.: 10 rocznica PREZENT?

Cytat:
Napisane przez des22 Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc mi się średnio podoba Zaproponuję coś, co mnie by się podobało. Zaproszenie do teatru+romantyczna kolacja,czyt.świece, wino, delikatna muzyczka (może być w domu)+coś z biżuteri np.z grawerowaniem(?). Myślę, że zmieścisz się w kwocie
lilijcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 13:38   #543
.lonestar.
Raczkowanie

GG do .lonestar. Send a message via Skype™ to .lonestar.
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Dla kobiety jest o wiele, wiele łatwiej wybrać prezent niż dla mężczyzny (niestety)...

Prezent dla kobiety:
- perfumy
- ładny komplet bielizny (prezent dla obojga )
- wycieczka, np. do Krakowa a tam romantyczna kolacja w jakiejś restauracji
- coś z biżuterii
- kupon na mały relaks w salonie kosmetycznym
.lonestar. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 17:31   #544
mirynka
Wtajemniczenie

Dot.: 10 rocznica PREZENT?

Cytat:
Napisane przez des22 Pokaż wiadomość
mnie sie nie podoba ten zegarek no ale niewiem jaki gust ma twoja zona, byc moze do niej bedzie pasowal.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141

Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku.
/Antoine de Saint-Exupéry/
mirynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-09, 20:46   #545
fatima
Przyczajenie

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Witam Was Serdecznie!!

Juz za pare dni ur. Mojego wybranca, jestesmy razem 15 miesiecy i obchodzimy kazda miesiecznice, kazda oczywiscie inaczej.. w zeszlym roku na jego urodzinki kupilam 22 balony , na kazdym napisalam inne zyczenie i nad ranem prosto z pracy do niego pojechalam, potem zorganizowalm mu impreze niespodzianke na ktorej dostal tortem w twarz. a zaraz pote buziaka, wiec oboje bylismy w torcie. kupe smiechu bylo. na moje urodzinki zrobil wielki transparent z zyczeniami i kazal mi wyjsc do okna (8 pietro)... super... bylo juz wiele, portfel, kolacje, kwiaty- mnostwo kwiatow, teatry, kina,pierscionek, wypady za miasto, pelno niespodzianek drobiazgow schowanych w butach, kieszeniach,torbach... albumy,lisciki, raz gdy pojechalam do siebie w rodzinne strony to przyjechal (350 km) bo sie stesknil, kartki pochowane w calym jego domu i samochodzie, ktore potem tygodniami odkrywal, wielka maskotka, bielzna, kosmetyki, pewnego razu zawiazal mi oczy i wpakowal do auta okazalo sie ze zarezerwowal stolik w restauracji, wprowadizl mnie w opasce na oczach, wszysycy sie na mnie patrzyli, jak stalam z opaska na oczach hahhah a ja nie wiedizialm co jest grane, spacer po nocy, kiedys przyjehcal do mnie gdy bylam w pracy i powiesil mi tablice korkowa z naszymi zdjeciami, misie zosatwaine na lozku, jedzonko przysylane do pracy,ramki, jedynm z jego ulubionych prezentow jest SziSza z Egiptu.... naprawde EXTRA... polecam. ...pelno tego bylo, nie pamietam w tym momencie wsztskiego...Teraz sie powaznie zastanawiam co mu kupic... musi byc to cos naprawde super, zastanawiam sie czy nie zalatwic wycieczki w jakies cieple kraje i potajemnie nie zorganizowac mu urlopu i nie porwac go, albo i(nteresuje sie muzyka), moze odzaluje troche grosza i kupie mu caly zestaw deki, mixer itd...

slyszalam kilka przesadow, ze nie nalezy kupowac ukochanemu butow bo sobie pojdzie i zegarka bo odmierza czas do odejscia... tylk slyszlam, nie planuje sprawdzac... pozdrawiam serdecznei wsyzstkich.... )))
fatima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-10, 20:49   #546
lilijcia
Raczkowanie

czy koszulka rowerowa, taka specjalna "niepotliwa" jest dobrym prezentem? Mój chłopak nie jest wyczynowym kolarzem ale lubi jeździć na rowerze. Nie wiem czy będzie zadowolony z czegoś takiego ...
lilijcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-13, 09:25   #547
kochaniutka19
Raczkowanie

Question Dot.: Jakie robicie niespodzianki/prezenty Swoim TŻ na Wasze rocznice???-coś wyjątkow

My mieslimy teraz 11 MARCA nasza pierwsza rocznice i kupil mi roze i poszlismy na romantyczny spacerek, za to sobie to odbijemy w weekend

za to jakie nam walentynki zrobil, zawiazal mi oczy i wsadzil do auta, pojechalismy nie wiem gdzie jak juz dojechalismy, wyciagnal mnie z autka i prowadzil mnie gdzies, potem kazal chwilke poiczekac, jak mi chustke z oczu sciagnal to bylam w szoku, zaprowadzil mnie do parku gdzie zawsze razem przyjezdzalismy i zawsze na ta sama lawke, siadalismy, zapalil na niej swieczki i otworzyl szampana, potem poszlismy nad staw z kieliszkami bylo tak romantycznie ohhh

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-13, 23:59   #548
iwo_n_a
Raczkowanie

Dot.: Jakie robicie niespodzianki/prezenty Swoim TŻ na Wasze rocznice???-coś wyjątkow

ja nie robie już żadnych, mój TŻ tez mi już żadnych nie robi bo jemu sie już nie chce i ma mnie gdzieś ale jak będę już miała nowego TŻ to niespodzianek tez nie będę robiła bo nie warto sie starać, uświadomił mi to mój TŻ

Blaise Pascal
iwo_n_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-14, 06:17   #549
lain
Zakorzenienie

Dot.: Jakie robicie niespodzianki/prezenty Swoim TŻ na Wasze rocznice???-coś wyjątkow

Cytat:
Napisane przez iwo_n_a Pokaż wiadomość
ale jak będę już miała nowego TŻ to niespodzianek tez nie będę robiła bo nie warto sie starać, uświadomił mi to mój TŻ
to po co ci w takim razie nowy TZ jesli nie warto sie starac?
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-14, 06:44   #550
myszka197
BAN stały

mój TZ uwiebia podróżować, więc na pierwszą rocznicę kupił MI wycieczkę do Grecji,.... ja lubię, jak on ładnie wygląda, więć w odwecie kupiłam MU krem przeciwmarszczkowy
na szczęście zrozumiał i tereaz kupuje już tylko biżuterię
myszka197 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-14, 07:15   #551
vadi
*sportaddict*

my jedziemy do Zakopanego świętować naszą 3 rocznicę - sam to wymyślił, a ja się przeokropnie cieszę
Mam parę pomysłów prezentowych, ale ponieważ mój TŻ wie, ze się tu udzielam, a nie chcę popsuć niespodzianki, w razie czego proszę o pytania na priv
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-14, 15:36   #552
kici_69
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
A więc zbliża się 29marca- wtedy stukną mi 2 lata znajomości, związku, chodzenia czy jak to tam nazwać z moim TŻ. Dla mnie to dość ważny dzień i chciałabym sprawić by był on wyjątkowy. Mam wiec do Was pytanie jakie macie pomysły by uczcić taką rocznice... nie koniecznie chodzi o prezent, może być jakiś szalony pomysł, może macie własne dowiadczenia i wspomnienia, którymi chciałybyście się podzielić. Ja nie mam pomysłu rok temu zrobiłam gorące fotki w bieliźnie taka fajna subtelna sesja zdjęciowa i podrzuciłam TŻ.. i napisałam kartkę- liścik takie wyznanie na pierwszą rocznice, podobało mu się . A w tym roku mam pustkę w głowie. Czekam na Wasze pomysły
wiesz wszystko zależy od was, jeśli jesteście lekko szaleni to pojedzcie na spacer i obiad gdzieś do jakiegoś malowniczego miasteczka. ( my uwielbiamy do takich okazji wykorzystywać Kazimierz Dolny)

jeśli chcesz mu dać coś od Ciebie... namaluj mu coś, narysuj, naszkicuj, wymyśl wiersz...

a i jeszcze coś pruderyjnego...
sexowna bielizna... sieczki, sexowny makijaż... i wolne mieszkanie na wspólne popołudnie/noc.

to moje pomysły nie dotyczące typowych drobiazgów itd bo przecież o tym mówisz...

aaaa mam coś jeszcze
skoro robiłaś dla niego sesje... to wiesz co możesz zrobić... zrób małą ksiązeczkę z kuponami różnego rodzaju zabawy i przyjemości od przyziemnych do najbardziej wymyślnych; i mu to podaruj...
wybór należy do Ciebie

życzę powodzenia
pozdrawiam
kici_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-14, 16:10   #553
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kici_69 Pokaż wiadomość
wiesz wszystko zależy od was, jeśli jesteście lekko szaleni to pojedzcie na spacer i obiad gdzieś do jakiegoś malowniczego miasteczka. ( my uwielbiamy do takich okazji wykorzystywać Kazimierz Dolny)

jeśli chcesz mu dać coś od Ciebie... namaluj mu coś, narysuj, naszkicuj, wymyśl wiersz...

a i jeszcze coś pruderyjnego...
sexowna bielizna... sieczki, sexowny makijaż... i wolne mieszkanie na wspólne popołudnie/noc.

to moje pomysły nie dotyczące typowych drobiazgów itd bo przecież o tym mówisz...

aaaa mam coś jeszcze
skoro robiłaś dla niego sesje... to wiesz co możesz zrobić... zrób małą ksiązeczkę z kuponami różnego rodzaju zabawy i przyjemości od przyziemnych do najbardziej wymyślnych; i mu to podaruj...
wybór należy do Ciebie

życzę powodzenia
pozdrawiam
dziękuję bardzo wszystkim za pomysły na razie zrobiłam grę erotyczną, o której było głośno w jednym wątku, bieliznę też już mam..hmm... a ta książeczka z kuponami to też fajny pomysł tyle na Wizażu już znalazłam pomysłów a nie moge przesadzać bo TŻ poczuje się za bardzo rozpieszczony
Stary 2007-03-14, 19:38   #554
Iguśka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kochaniutka19 Pokaż wiadomość
My mieslimy teraz 11 MARCA nasza pierwsza rocznice i kupil mi roze i poszlismy na romantyczny spacerek, za to sobie to odbijemy w weekend

za to jakie nam walentynki zrobil, zawiazal mi oczy i wsadzil do auta, pojechalismy nie wiem gdzie jak juz dojechalismy, wyciagnal mnie z autka i prowadzil mnie gdzies, potem kazal chwilke poiczekac, jak mi chustke z oczu sciagnal to bylam w szoku, zaprowadzil mnie do parku gdzie zawsze razem przyjezdzalismy i zawsze na ta sama lawke, siadalismy, zapalil na niej swieczki i otworzyl szampana, potem poszlismy nad staw z kieliszkami bylo tak romantycznie ohhh
ehh...zeby mój Kochany był taki wspaniałomyślny i romantyczny...
Iguśka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-15, 08:19   #555
kici_69
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Iguśka Pokaż wiadomość
ehh...zeby mój Kochany był taki wspaniałomyślny i romantyczny...
nie rozpaczaj... mój też raczej nie grzeszy romantycznością, ale taki już jest... ale wiesz czasem jak zatęskni (mieszkamy razem więc to rzadko sie zdarza) to np przyjezdza w weekend po mnie na zajęcia wita mnie z różą i mówi, że tęsknił. to jest jedyny plus tego, że non stop nie mam wolnego czasu i on czuje się osamotniony spróbuj swojemu dać do zrozumienia, że musi się postarać hehe

pozdrawiam
kici_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-15, 12:12   #556
paula78
Zakorzenienie

Nie robimy zadnych prezentow itp dupereli, jestesmy ze soba od 8 lat i nidy nie bylo zadnego obchodzenia rocznicy poznana,pocalunku,sexu,za mieszknaia, pierwszego pierdniecia pod koldra itp ;-)

w dzien rocznicy patrzymy na siebie i nie mozemy uwierzyc ze tyle czasu juz ze soba wytrzymujemy

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-15, 12:51   #557
Pomadka
Zakorzenienie

Wątek na Plotkowe.

Stary 2007-03-15, 14:58   #558
rambo
Zakorzenienie

GG do rambo Send a message via Skype™ to rambo

Cytat:
Napisane przez Pomadka Pokaż wiadomość
Wątek na Plotkowe.

I do połączenia

Łączę z wątkiem o prezentach dla TŻ na różne okazje (w tym rocznice)
Stary 2007-03-26, 13:48   #559
Maja K.
Przyczajenie

Dot.: Jaki Prezent?

A ja proponuję Ci zajrzeć do serwisu /edit/, gdzie znajdziesz masę fajnych pomysłów na /edit/, zebranych z różnych sklepów internetowych.

Edytowane przez Laura2112
Czas edycji: 2007-03-26 o 14:40 Powód: nieopłacona reklama
Maja K. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 16:54   #560
Jessiczka
Rozeznanie

GG do Jessiczka

witam witam i o pomysł pytam
kochane kobietki czy macie może jakiegos linka dotyczącego aut takich miniaturek gdzie mozna zamówic jakis model albo zrobic auto z zegarem taki pomysl mi sie urodził ale gdzie szukac niewiem a w sklepach akurat niema takiego modelu wiec hmmmmmm pomożiecie
Stary 2007-03-26, 18:31   #561
Elfka86
Zakorzenienie

a ja wlasnie stwierdzilam ze kupie mojemu TŻ kocyk :P taki tygrysi bo w koncu moim tygrysem jest
Stary 2007-04-09, 11:13   #562
laura87
BAN stały

prezent

moj chlopak za 2 tyg ma ur a ja problem) otóż niew iem co mu kupic jestesmy ze soba 3 lata i juz sprawialismy sobie duzo prezentow) dostawal ode mnie ksiazki bransoletke lancuszek perfumy koszulki bluzy a teraz nie wiem co....pomóżcie)co kupujecie swoim Tż?
laura87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-09, 11:23   #563
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl
Dot.: prezent

proponuje wyszukiwarkę kupić albo chociaz nauczyć się korzystać
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-09, 11:24   #564
PeFKa
Raczkowanie

było peełono wątków o prezentach
Stary 2007-04-09, 11:52   #565
rambo
Zakorzenienie

GG do rambo Send a message via Skype™ to rambo

Cytat:
Napisane przez laura87 Pokaż wiadomość
moj chlopak za 2 tyg ma ur a ja problem) otóż niew iem co mu kupic jestesmy ze soba 3 lata i juz sprawialismy sobie duzo prezentow) dostawal ode mnie ksiazki bransoletke lancuszek perfumy koszulki bluzy a teraz nie wiem co....pomóżcie)co kupujecie swoim Tż?
Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
proponuje wyszukiwarkę kupić albo chociaz nauczyć się korzystać
Cytat:
Napisane przez PeFKa Pokaż wiadomość
było peełono wątków o prezentach
Już łączę

Może zrób mu coś sama ?
Inspiracji możesz szukać na ZTS
Stary 2007-04-19, 09:49   #566
issia88
Zakorzenienie

Smile Prezenty dla naszych kochanych chlopaczkooof :D

Hej! Jesli byl juz taki watek, to nie piszcie mi o tym tylko po prostu go usuncie i bedzie po klopocie

Pisze bo chcialabym kupic mojemu chlopakowi jakis drobiazg, prezent tak bez okazji Ale bladego pojecia nie wiem co to moze byc I pytanie do Was dziewczyny, co wy dawalyscie/dajecie swoim chlopakom??

Co do jego zainteresowan to glownie samochody, kiedys motory, kompy itp no ale przeciez nie kupie mu gry komputerowej

Z gory dzieki za odpowiedzi
issia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-19, 11:18   #567
elly2
Wtajemniczenie

Dot.: Prezenty dla naszych kochanych chlopaczkooof :D

Cytat:
Napisane przez issia88 Pokaż wiadomość
Hej! Jesli byl juz taki watek, to nie piszcie mi o tym tylko po prostu go usuncie i bedzie po klopocie

Po pierwsze nie ma mozliwosci kasowania watkow a po drugie skoro zdajesz sobie sprawe z tego, ze taki watek mogl juz tutaj sie pojawic to dlaczego nie skorzystalas z wyszukiwarki? Przeciez to o wiele prostsze bo teraz musisz czekac na odpowiedzi, a jesli skorzystalabys z opcji "szukaj" to od razu znalazlabys jakies inspiracje dla siebie.

elly2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-19, 11:21   #568
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

poza tym to ty znasz swojego faceta a nie my na forum i to raczej ty mozesz kupic cos trafnego.

I czemu to akurat takie intymne?

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-19, 11:41   #569
novakia
Zakorzenienie

moze chce kupic cos intymnego
Stary 2007-04-19, 13:33   #570
nekome
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez novakia Pokaż wiadomość
moze chce kupic cos intymnego

wyszukiwarke?
nekome jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości