Stosuje prezerwatywy i NIE jestem w ciąży, czyli wątek antyschizowy - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-14, 18:17   #4231
vacancy
Raczkowanie

Dot.: Stosuje prezerwatywy i NIE jestem w ciąży, czyli wątek antyschizowy

U mnie dzisiaj gorace zapewnienia TZ, ze nic nie peklo, nic sie nie przedostalo takze powinnam byc spokojna?
vacancy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 18:35   #4232
Mariatta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vacancy Pokaż wiadomość
Ja tez mysle o tabletkach.. I to bardzo powaznie, bo przez schizy nie moge wyluzowac i trace przyjemnosc wlasnie z czerpania przyjemnosci! Siedze i powtarzam sobie glosno, ze jak guma cala w owulacje to i ciazy nie ma.. ale ciagle myla mnie te bóle i ta zsuwka.. Jutro od rana bede go meczyc, zeby mi powtórzyl 10000 raz, ze wszystko OK!
Bo nie ma Zsuwka była i zapewnienia TŻ, że nic sie nie przedostalo tez, plus zale ze nie pozwolil mi tabletki po wtedy wziac. I okazalo sie, ze mial racje - wiec Twoj tez ma

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
Nam ostatnio jedna elite za chiny nie chciała się rozwinąć i przy zakładaniu już wydawała dziwne dźwięki- jakby strzelanie.
Po ostatnich doświadczeniach od razu poszła do kosza.
A widzisz, mój od razu jak cos przy zakladaniu bylo nie tak to wywalal - zwykle po prostu czul ze zle lezy albo nie mogl zalozyc - wedrowalo do kosza. Moze dlatego bez przygod. W ogole mam wrazenie, ze teraz on sie bardziej schizuje i pilnuje niz ja.
Mariatta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 19:38   #4233
Arya90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariatta Pokaż wiadomość
A widzisz, mój od razu jak cos przy zakladaniu bylo nie tak to wywalal - zwykle po prostu czul ze zle lezy albo nie mogl zalozyc - wedrowalo do kosza. Moze dlatego bez przygod. W ogole mam wrazenie, ze teraz on sie bardziej schizuje i pilnuje niz ja.
Tylko, że tamta która pękła nie strzelała przy zakładaniu i zakładała się normalnie
Tą wyrzuciliśmy uznając strzelanie za zły znak.

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 19:49   #4234
Mariatta
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko, że tamta która pękła nie strzelała przy zakładaniu i zakładała się normalnie
Tą wyrzuciliśmy uznając strzelanie za zły znak.
Eh, dobrze by było wiedziec od czego to zalezy.
A ja teraz tez czekam a wuajszka. I zastanawiam sie czy bol glowy nie ma z tym jakiegos zwiazku bo o ile dobrze pamietam to ostatnio tez mnie bolala na pocztaku okresu/zaraz przed.
Stary 2012-05-14, 19:59   #4235
Arya90
Zakorzenienie

Też bym chciała wiedzieć...

Kiedy masz dostać @?
Ja też czekam. Zawsze tak tydzień przed już bolały mnie piersi, a teraz nic
ale brzuch czasem da lekko znać, więc mam nadzieję, że to już symptomy....

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 22:03   #4236
Niewymierna
Rozeznanie

Cytat:
o, ja mam dokładnie to samo!
zamiast myśleć, że jest fajnie, to ja tylko czy guma cała i sprawdzam po 5 razy i zero przyjemności.
Jednak tabsy dawały mi taki komfort, że hej. Nie wspominając o spontanie.
No i my to chyba za bardzo szalejemy jak na gumkowy seks, bo te nasze gumy to zawsze takie porozciągane, że aż strach.
Dlatego ja wybrałam ponownie tabsy, choć Tż nie był zadowolony - zdrowie.
Dzisiaj idę wykupić receptę- ciekawe jak bardzo moja kieszeń ucierpi. Słyszałam, że rozpiętość cenowa tych co mam przepisane waha się od 20 do 50 zł jak to możliwe

teoretycznie łatwiej pękną za ciasne. Za luźne zaś mogą się zsunąć.
Musicie dobrać odpowiednie.

Nam ostatnio jedna elite za chiny nie chciała się rozwinąć i przy zakładaniu już wydawała dziwne dźwięki- jakby strzelanie.
Po ostatnich doświadczeniach od razu poszła do kosza.
Też tak raz mieliśmy z arouser albo performą i też poleciała od razu do kosza.

Cytat:
Napisane przez xXRudaXx Pokaż wiadomość
wrrrr jak ja lubię takich szybkich numerków gdzie później nie można razem poleżeć.. ostatnio Tż wpadł do mnie w ciągu dnia gdy byłam sama w domu. dorwał się do mnie, zrobił co trzeba po czym oznajmił mi, że na razie ucieka bo musi samochód posprzątać itd. i że potem przyjedzie, ale potem tylko zadzwonił, że wychodzi z kolegami nie ukrywam, że przykro mi się zrobiło. jakbym była potrzebna tylko do jednego..
dlatego wolę seks wieczorem kiedy można przynajmniej razem poleżeć i się poprzytulać.

taki szybki seks w dzień jest ok wtedy kiedy na co dzień jesteśmy razem. gdy np Tż mieszkał u mnie przez tydzień. wtedy szybki seks w dzień i każde zajmowało się swoimi sprawami bo wieczorem i tak spotykaliśmy się w jednym łóżku i mogliśmy zasypiać razem.

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

ja też tak mam że sprawdzam czy aby przypadkiem nic sie z gumą nie stało. widzę, że Tżta to juz powoli denerwuje że ja tak cały czas go kontroluję. bo On też woli ostry seks niz spokojne mizianie
a rozpiętość cenowa przy tabletkach jest możliwa. musisz pochodzić po aptekach. ja brałam Yasminelle i w mojej miejscowości płaciłam 53 zł a w sąsiednim mieście można było dorwać za 34 zł. Pytałam czemu tak jest to pani w aptece powiedziała, że oni wszystkie hormony maja w niskich cenach.
A ja sobie dzisiaj jednak poleżałam i pomiziałam chociaż chwilkę. Boże, Tż mnie dzisiaj baaaaardzo miło zaskoczył, "przebiegł podwójny maraton" że się tak wyrażę

Edytowane przez Niewymierna
Czas edycji: 2012-05-14 o 22:06
Niewymierna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 10:13   #4237
vacancy
Raczkowanie

Cytat:

Kiedy masz dostać @?
także czekam. też żadnych objawów. a juz powinny dawno byc. za to czuje, ze cos mi siedzi w prawym jajniku...
Stary 2012-05-15, 10:14   #4238
Mariatta
Zakorzenienie

Cytat:

Kiedy masz dostać @?
No własnie dostałam. Idealnie po 28 dniach. Ostatnio miałam cykl 32 dni wiec wlasciwie nie spodziewalam sie jeszcze - jedyie sie zastanawiam nadal czy te bole glowy jakiegos zwiazku nie maja - woczraj pol dnia, i dizs z rana tez mnie bolala.
Stary 2012-05-15, 10:19   #4239
wontrubka
Wtajemniczenie

Pytania na dziś - jak się czujecie PO owulacji? w którym momencie najwcześniej pojawiają się symptomy PMSu? Ja zauważyłam, że od kilku miesięcy w zasadzie od owulacji czuję się już tak kiepskawo i jestem rozdrażniona. W tym miesiącu boli mnie podbrzusze (wiadomo, od razu schiz ciążowy ), stąd moje pytania.

A tym czasem miłego dnia dziewuszki

wontrubka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 11:00   #4240
xXRudaXx
Raczkowanie

ja to sama nie wiem. no nie wiem kiedy owulacja czekam na drugi naturalny okres. powinien być w tym tygodniu. jeżeli miałby być tak jak za pierwszym razem to gdy liczyłam sobie dni to w połowie mniej więcej bolały mnie sutki i prawy jajnik (tak jak za pierwszym razem) ale czy to na pewno było to? tego nie wiem no chyba że okres faktycznie będzie no to wtedy będę wiedziała jak rozpoznać owulację

ja ogólnie ostatnio jestem rozdrażniona i płaczliwa. ale u mnie to kwestia odstawienia tabletek uspakajających. skończyły mi sie ponad miesiąc temu i jeszcze nie dotarłam do lekarza. ale chyba sie wybiorę bo mam doła i cały czas szukam problemów. a raczej wszędzie je widzę co odbija sie na moich relacjach z Tżtem.
Stary 2012-05-15, 11:07   #4241
vacancy
Raczkowanie

Czy calkowity brak sluzu przed spodziewanym @ jest objawem wlasnie nadchodzacego @?
Stary 2012-05-15, 11:27   #4242
Akcila
Rozeznanie

Normalnie wkurzyłam się strasznie na mojego TŻ-eta.. Wczoraj mi powiedział że on nie wie co myslec, bo jestem osoba bez kręgosłupa moralnego...(wtf?) , a jak się go dzisiaj zapytałam jak może być z taką osobą to odpowiedział że wierzy że można się zmienić.... Przepraszam bardzo ale to co robiłam jak byłam wolna to nie znaczy że teraz w związku tez bedę robić(np. mimo że jestem z kimś idę tańczyć czy rozmawiam z nieznajomymi facetami, albo idę z nimi do klubu....bo po tym stwierdził że nie mam kręgosłupa moralnego i w ogóle kiedyś mu mówiłam o jakiejś sprawie inaczej a teraz twierdze inaczej tzn. że mi można nie wierzyć bo zmieniam zdanie- a co to ja krowa że zdania nie zmieniam? ) A druga sytuacja z dzisiaj zawsze jak każde z nas śpi na swojej stancji to jak idziemy na zajęcia razem, no i się umawiamy pod sklepem. A on co dzisiaj? poszedł sobie sam i nawet nie zadzwonił czy czekam a może do sklepu weszłam. Zdenerwowałam się strasznie bo on dobrze wie że chodzę na wszystkie zajęcia i nawet nie zadzwonił się zapytać(mimo że ma do mnie darmowe) Jestem tak zdenerwowana że nie mam ochoty z nim rozmawiać.

A tak poza moimi żalami na TŻ-eta to dziewczęta można sobie zrobić bezpłatne badania znamion : http://www.badajznamiona.pl/
Akcila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 11:40   #4243
xXRudaXx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Akcila Pokaż wiadomość
Normalnie wkurzyłam się strasznie na mojego TŻ-eta.. Wczoraj mi powiedział że on nie wie co myslec, bo jestem osoba bez kręgosłupa moralnego...(wtf?) , a jak się go dzisiaj zapytałam jak może być z taką osobą to odpowiedział że wierzy że można się zmienić.... Przepraszam bardzo ale to co robiłam jak byłam wolna to nie znaczy że teraz w związku tez bedę robić(np. mimo że jestem z kimś idę tańczyć czy rozmawiam z nieznajomymi facetami, albo idę z nimi do klubu....bo po tym stwierdził że nie mam kręgosłupa moralnego i w ogóle kiedyś mu mówiłam o jakiejś sprawie inaczej a teraz twierdze inaczej tzn. że mi można nie wierzyć bo zmieniam zdanie- a co to ja krowa że zdania nie zmieniam? ) A druga sytuacja z dzisiaj zawsze jak każde z nas śpi na swojej stancji to jak idziemy na zajęcia razem, no i się umawiamy pod sklepem. A on co dzisiaj? poszedł sobie sam i nawet nie zadzwonił czy czekam a może do sklepu weszłam. Zdenerwowałam się strasznie bo on dobrze wie że chodzę na wszystkie zajęcia i nawet nie zadzwonił się zapytać(mimo że ma do mnie darmowe) Jestem tak zdenerwowana że nie mam ochoty z nim rozmawiać.

A tak poza moimi żalami na TŻ-eta to dziewczęta można sobie zrobić bezpłatne badania znamion : http://www.badajznamiona.pl/
może ma gorszy dzień, że tak się czepia??
wrzuć na luz Kochana. nie ma co się przez faceta denerwować

co do tych znamion. to korzystałaś kiedyś? ot tak dzwonimy i idziemy bezpłatnie sie przebadać?? pytam bo ja od daaaawna mam na plecach znaczek wielkości 2 zł i niby nic nie boli itd ale może warto byłoby sprawdzić
Stary 2012-05-15, 12:05   #4244
Akcila
Rozeznanie

Cytat:
może ma gorszy dzień, że tak się czepia??
wrzuć na luz Kochana. nie ma co się przez faceta denerwować

co do tych znamion. to korzystałaś kiedyś? ot tak dzwonimy i idziemy bezpłatnie sie przebadać?? pytam bo ja od daaaawna mam na plecach znaczek wielkości 2 zł i niby nic nie boli itd ale może warto byłoby sprawdzić
Nie ale dzisiaj ide się umówić ;-) trzeba jeszcze hasło podać przy umawianiu się http://www.mmlublin.pl/photo/1398260/Badaj+Znamiona
Akcila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 12:27   #4245
maggies07
Raczkowanie

Co do znaków po owulacyjnych to mi sie śluz zmienia i to bardzo widocznie. Plus jakiś tydzień przed okresem bolą mnie już piersi i czuje się taka ociężała w okolicach dolnych. A dwa, trzy dni przed okresem TZ wie już, że dostanę okresu bo zawsze mu się obrywa za byle co.
maggies07 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-15, 12:28   #4246
xXRudaXx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Akcila Pokaż wiadomość
Nie ale dzisiaj ide się umówić ;-) trzeba jeszcze hasło podać przy umawianiu się http://www.mmlublin.pl/photo/1398260/Badaj+Znamiona
w moim mieście tez to jest ja chyba zdecyduje się zadzwonić. w zeszłym roku jakoś to olałam

i sorki, za takie byle jakie porady ale sama nie jestem dzisiaj najlepszym doradcą w relacjach z Tżtem. mój ostatnio ma dla mnie bardzo mało czasu. mam wrażenie, że robi wszystko co sie da i łapie wszystkie możliwe zajęcia by tylko nie mieć dla mnie czasu.. ehh. dlatego nie wiem co Ci doradzić.
Stary 2012-05-15, 14:20   #4247
Niewymierna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez vacancy Pokaż wiadomość
Czy calkowity brak sluzu przed spodziewanym @ jest objawem wlasnie nadchodzacego @?
U mnie jest tak dzień przed @.
Niewymierna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 14:59   #4248
katja_24
Zakorzenienie

Mala zmiana tematu
Macie konta na NK albo fejsie? czy u was tez tak jest, ze ostatnio polowa dodanych przez znajomych zdjec to fotki progenitury? Ja rozumiem dodac rax na jakis czas zdjecie, ale nie. Fotki dodawane codziennie w ilosciach hurtowych, oczywiscie przez ta sama osobe, wzglednie pare. I nie daj boziu miec w znajomych ich oboje. Wiec tak: niemowlak spi, niemowlak ziewa, niemowlak ma gazy (ze niby sie smieje), profil lewy, profil prawy, niemowlak na kocyku rozowym/zoltym/blekitnym, w kwiatki/misie/kaczuszki, w spioszkach w pingwiny/pieski/kotki itd, do wyrzygania :/ Nie ma juz po co sie logowac, bo na co tu patrzec?
Teamt chyba byl juz poruszany, ale wrocil wlasnie ze zdwojona sila
katja_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 15:16   #4249
xXRudaXx
Raczkowanie

hahaha skąd ja to znam! u mojej koleżanki non stop fotki jak to mały siedzi/leży/chodzi/skacze/je/korzysta z nocnika!/śpi itd.

teraz jeszcze komunijny szał. "a moja księżniczka w albie. a moja księżniczka w kościele, a moja księżniczka u komunii".. bleeeeeee
Stary 2012-05-15, 15:18   #4250
wontrubka
Wtajemniczenie

u mnie też inwazja dzieci na FB

Akcila, a gdzie w LBN jest takie badanie? z TŻ pogadaj, wyjaśnij mu, że to że prowadzisz bogate życie towarzyskie nie znaczy, że nie jesteś mu wierna. Rozmowa rozmowa rozmowa, ale na spokojnie, no nie?

maggies07, no właśnie ten śluz też mnie trochę niepokoi, bo jest go dużo (a już chyba powinno być raczej sucho no nie?) i jest taki hmm... lejący, biały... no nie wiem :| cały czas coś czuję w podbrzuszu, ale staram się zachować CHOCIAŻ RAZ po seksie w dni płodne zimną krew przecież po to są gumy... po to one są :P

Edytowane przez wontrubka
Czas edycji: 2012-05-15 o 15:20
wontrubka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 15:19   #4251
Mariatta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katja_24 Pokaż wiadomość
Mala zmiana tematu
Macie konta na NK albo fejsie? czy u was tez tak jest, ze ostatnio polowa dodanych przez znajomych zdjec to fotki progenitury? Ja rozumiem dodac rax na jakis czas zdjecie, ale nie. Fotki dodawane codziennie w ilosciach hurtowych, oczywiscie przez ta sama osobe, wzglednie pare. I nie daj boziu miec w znajomych ich oboje. Wiec tak: niemowlak spi, niemowlak ziewa, niemowlak ma gazy (ze niby sie smieje), profil lewy, profil prawy, niemowlak na kocyku rozowym/zoltym/blekitnym, w kwiatki/misie/kaczuszki, w spioszkach w pingwiny/pieski/kotki itd, do wyrzygania :/ Nie ma juz po co sie logowac, bo na co tu patrzec?
Prawda, chociaz u mnie całkiem sporo znajomych jeszcze sie nie dorobilo progenitury, ale ci co maja to rzeczywiscie wiekszosc zdjec dzieciakow. Nie rozumiem i nie zrozumiem.
Stary 2012-05-15, 15:29   #4252
xXRudaXx
Raczkowanie

odnośnie badań znamion w Lublinie

GABINETY SPECJALISTYCZNE TERPA
dr n.med. Dorota Wojnowska
ul. Pogodna 34, Lublin
Tel. 501018138
NZOZ MEDLASER
dr n.med. Iwona Jazienicka
ul. Młyńska 14a, wejście od 1-GO MAJA , Lublin
Tel. 81 743 30 35
NZOZ MEDLASER
dr Renata Miturska
Tel. 81 743 30 35
NZOZ NOVITA
dr. n.med. Dorota Roguś-Skorupska
ul. Jana Sawy 1b lok.5,6, Lublin
Tel. 81 525 67 50, 694 961 410
NZOZ MEDLASER
dr Agnieszka Sajdak-Wojtaluk
Tel. 81 532 90 90
NZOZ MEDLASER
dr Anna Bronikowska-Kolasa
Tel. 81 532 90 90
NZOZ MEDLASER
dr. n.med. Monika Dudra-Jastrzębska
Tel. 81 532 90 90
GABINET PRYWATNY
dr Lilina Szlendak-Leszczuk
ul. Lwowska 8, Lublin
Tel. 81 743-30-35

Edytowane przez xXRudaXx
Czas edycji: 2012-05-15 o 15:30
xXRudaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 15:31   #4253
maggies07
Raczkowanie

Ze względu na wiek mój i moich znajomych odczuwam to na razie w małym stopniu.

wontrubka - przed samym okresem (dwa dni przed) mam więcej śluzu który ze mnie wypływa, taki biały. Nie schizuj się guma cała, ciąży nie ma! Przekonałam się o tym ostatnio jak się schizowałam, a nic nie ma takie dziwne zachwianie hormonalne.

W zasadzie też się zastanawiam nad tymi badaniami, mam parę znamion. Jak widzę to u mnie są dwa miejsca gdzie mogłabym takie badania wykonać.

Edytowane przez maggies07
Czas edycji: 2012-05-15 o 15:33
maggies07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 15:46   #4254
katja_24
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha skąd ja to znam! u mojej koleżanki non stop fotki jak to mały siedzi/leży/chodzi/skacze/je/korzysta z nocnika!/śpi itd.

teraz jeszcze komunijny szał. "a moja księżniczka w albie. a moja księżniczka w kościele, a moja księżniczka u komunii".. bleeeeeee
o kurcze, u mnie wiekszosc ma srajace pod siebie niemowlaki, ale takie wieksze tez sie zdarzaja. Ostatnio jest inwazja niemowlakow. niedlugo tylko ja zostane podstarzala bezdzietna Dobrze, ze chociaz juz nie jestem stara panna

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Mariatta Pokaż wiadomość
Prawda, chociaz u mnie całkiem sporo znajomych jeszcze sie nie dorobilo progenitury, ale ci co maja to rzeczywiscie wiekszosc zdjec dzieciakow. Nie rozumiem i nie zrozumiem.
U mnie wiekszosc sie nie dorobila, ale co z tego, jak reszta nadrabia?
Stary 2012-05-15, 15:55   #4255
xXRudaXx
Raczkowanie

Cytat:
o kurcze, u mnie wiekszosc ma srajace pod siebie niemowlaki, ale takie wieksze tez sie zdarzaja. Ostatnio jest inwazja niemowlakow. niedlugo tylko ja zostane podstarzala bezdzietna Dobrze, ze chociaz juz nie jestem stara panna
a jakie to wielkie święto! bo przecież mały sam robi do nocnika! radujmy się!

moja kumpela ma folder zdjęć tylko z dziećmi. jakies 100 fotek...
Stary 2012-05-15, 16:00   #4256
katja_24
Zakorzenienie

Cytat:
a jakie to wielkie święto! bo przecież mały sam robi do nocnika! radujmy się!

moja kumpela ma folder zdjęć tylko z dziećmi. jakies 100 fotek...

Ja jau nawet do tych zdjec nie zagladam, bo i po co? Mozna by od biedy pogratulowac, ale na tym sie skonczy. Zachwycac sie nie umiem, bo i nie ma czym, a ja nie umiem klamac, wiec wole nie pisac nic.
Stary 2012-05-15, 16:08   #4257
xXRudaXx
Raczkowanie

Cytat:

Ja jau nawet do tych zdjec nie zagladam, bo i po co? Mozna by od biedy pogratulowac, ale na tym sie skonczy. Zachwycac sie nie umiem, bo i nie ma czym, a ja nie umiem klamac, wiec wole nie pisac nic.
ja podobnie. na początku jak sie dowiadywałam że koleżanka urodziła to żeby zobaczyć bobo to zaglądałam ale na prawdę nie interesuje mnie jego życie oraz jego poczynania.
sama pewnie tez będę sie cieszyła kiedy dziecko będzie samo korzystało z nocnika ale żeby ogłaszać to "całemu" światu?
Stary 2012-05-15, 16:36   #4258
katja_24
Zakorzenienie

Cytat:
ja podobnie. na początku jak sie dowiadywałam że koleżanka urodziła to żeby zobaczyć bobo to zaglądałam ale na prawdę nie interesuje mnie jego życie oraz jego poczynania.
sama pewnie tez będę sie cieszyła kiedy dziecko będzie samo korzystało z nocnika ale żeby ogłaszać to "całemu" światu?
Daj spokoj. Ja wklejam czasem fotki z urlopu, a i to ostatnio nie zawsze, bo mi sie znudzilo. Z obrony nie wklejalam, ze slubu dalam jedna, a one potrafia wkleic 50 tysiecy fotek ze sliniacym sie dzieciakiem, ktory na kazdej wyglada tak samo.
Stary 2012-05-15, 16:51   #4259
OoDestinyoO
Wtajemniczenie

Cytat:
Mala zmiana tematu
Z tematem to strzał w dziesiątkę u mnie na nk/fejsie to istny nalot ciężarnych/dzieciatych.i do tego moje koleżanki które mają po 19,20 lat sama się zastanawiam czy ja dziwna jakaś nie jestem bo dookoła wszyscy dorabiają się niemowlaków a ja nie

Wiadomo masz dziecko to cieszysz się,że dziecko robi postępy.ale takie coś można zachować dla siebie.można założyć album bądź kupić dziecku książkę opisującą ważne wydarzenia do lat 5.

Edytowane przez OoDestinyoO
Czas edycji: 2012-05-15 o 16:54
OoDestinyoO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 17:04   #4260
katja_24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OoDestinyoO Pokaż wiadomość
Z tematem to strzał w dziesiątkę u mnie na nk/fejsie to istny nalot ciężarnych/dzieciatych.i do tego moje koleżanki które mają po 19,20 lat sama się zastanawiam czy ja dziwna jakaś nie jestem bo dookoła wszyscy dorabiają się niemowlaków a ja nie

Wiadomo masz dziecko to cieszysz się,że dziecko robi postępy.ale takie coś można zachować dla siebie.można założyć album bądź kupić dziecku książkę opisującą ważne wydarzenia do lat 5.
Niezle, moi znajomi maja w wiekszosci 26-30 lat. W sumie moze polowa dorobila sie pijawki
Najlepsze sa zdjecia z USG, na ktorych ja ni cholery nic nie widze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości