Problem z wyborem telefonu komórkowego - wątek zbiorczy - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Komputery, telefony, tablety

Notka

Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz.

Pokaż wyniki sondy: Który telefon wybrać?
HTC Wildfire S 17 30,36%
Samsung Wave Y 1 1,79%
Sony Ericsson Xperia Neo V 7 12,50%
Nokia 500 7 12,50%
Samsung Galaxy Mini 4 7,14%
Inny(ale jaki:P) 20 35,71%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-08-21, 18:00   #3061
pffe
BAN stały

Dot.: Problem z wyborem telefonu komórkowego - wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez krul Pokaż wiadomość
Roaming krajowy występuje na 2/3g, nie na 4.
pierwsze słyszę

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
S3 nawet w wersji LTE jest dużo gorszy od i9506.

A opinie o telefonach zazwyczaj wyrażają osoby, które nijak się na nich znają. Podstawowa wersja S4 miała touchwiza, który fakt faktem mulił, ale ani i9505 ani 9506 go nie posiadają.
no jasne, nie bierzmy opinii zwykłych użytkowników wcale pod uwagę, co oni mogą wiedzieć w tej chwili to pokazałeś, że nie warto w ogóle z Tobą prowadzić dyskusji bo z takim podejściem to sorry, idź do wyżej postawionych testerów, po co w ogóle na forum wchodzisz skoro tu masa laików?
pffe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-21, 18:05   #3062
krul
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pffe Pokaż wiadomość
pierwsze słyszę

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

no jasne, nie bierzmy opinii zwykłych użytkowników wcale pod uwagę, co oni mogą wiedzieć w tej chwili to pokazałeś, że nie warto w ogóle z Tobą prowadzić dyskusji bo z takim podejściem to sorry, idź do wyżej postawionych testerów, po co w ogóle na forum wchodzisz skoro tu masa laików?
Po 1. Jesteś głupia, czy głupia?
Co do zasięgu - idź, poczytaj regulaminy, szczególnie dotyczące połączeń głosowych i te dotyczące internetu, a później wróć i przeproś za niewiedzę.

Po 2. Jesteś głupia, czy głupia?
Skoro dla Ciebie opinią jest 'no, ten telefon to gówno bo zacina się android' bez jakichkolwiek benchmarków, skonfigurowanych ustawień i innych rzeczy to jesteś jednak głupia.

Pozdrawiam
krul jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-21, 18:06   #3063
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Cytat:
Co do zasięgu - idź, poczytaj regulaminy, szczególnie dotyczące połączeń głosowych i te dotyczące internetu, a później wróć i przeproś za niewiedzę.

Skoro dla Ciebie opinią jest 'no, ten telefon to gówno bo zacina się android' bez jakichkolwiek benchmarków, skonfigurowanych ustawień i innych rzeczy to jesteś jednak głupia.

Pozdrawiam
To kobieta

Z moim A
Czekoladowe_Serce jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-21, 18:07   #3064
krul
Raczkowanie

Wiem, poprawiłem.
krul jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-21, 18:35   #3065
pffe
BAN stały

Cytat:

Pozdrawiam
widzę, że wszystko wiesz ale tylko w teorii. odkąd play korzysta z nadajników innych sieci to często nie wskakuje w roaming tylko jest jak by na swoich i normalnie masz lte. skąd wiem? stąd, że są miejsca gdzie zawsze mi wskakiwał roaming a odkąd korzystają z nadajników innych sieci tak się nie dzieje. mówię, to po swoim telefonie, nie po wyczytanym regulaminie.

sorry, nie czytałeś moich postów w tym wątku a rzucasz we mnie, że jestem głupia? najpierw zapoznaj się z moimi wypowiedziami bo nie będę się dla kogoś takiego powtarzać i skończyłam z Tobą dyskusję bo wciskasz mi w usta słowa, których nie powiedziałam a jak widać masz jakiś kompleks
także no, jak ktoś Cię posłucha w tych pierdołowatych gadaninach to brawo.

btw. benchmark nie zawsze odzwierciedla faktyczne działanie telefonu. ale co tam, piernicz dalej swoje, że to tylko od tego zależy.
Stary 2015-08-21, 18:38   #3066
Micraell
Zakorzenienie

Cytat:
Roaming krajowy występuje na 2/3g, nie na 4.
Ale nie zmienia to faktu, że jednak zasięg jest, co nie? Bo nie było powiedziane, że LTE nie ma zasięgu, tylko, że w ogóle PLAY I ORANGE nie mają zasięgu. A to już wierutna bzdura. A patrząc na to jak Play dokłada nowych BTSów to niedługo to LTE będzie w większości miast.

"Well, I guess it would be nice, if I could touch your body, you know not everybody, has got a body like you."

~George Michael

Micraell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-21, 19:12   #3067
pffe
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Micraell Pokaż wiadomość
Ale nie zmienia to faktu, że jednak zasięg jest, co nie? Bo nie było powiedziane, że LTE nie ma zasięgu, tylko, że w ogóle PLAY I ORANGE nie mają zasięgu. A to już wierutna bzdura. A patrząc na to jak Play dokłada nowych BTSów to niedługo to LTE będzie w większości miast.
już jest w większości miast. w zasadzie problemy mają maleńkie miejscowości a i tak często mają i takie maleńkie lte w centrum.
ale jak już mówiłam, tamten pan ma kompleks bo rozmawia z kobietami i musi być górą więc szuka jakiegoś argumentu, który by zrobił wow na nas a w zasadzie pierniczy tylko bzdury., nic ponad to.
Stary 2015-08-21, 21:49   #3068
Dzikun
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, poprawiłem.
Przy okazji popraw też swoją kulturę
Dzikun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-21, 23:14   #3069
Micraell
Zakorzenienie

Cytat:
już jest w większości miast. w zasadzie problemy mają maleńkie miejscowości a i tak często mają i takie maleńkie lte w centrum.
ale jak już mówiłam, tamten pan ma kompleks bo rozmawia z kobietami i musi być górą więc szuka jakiegoś argumentu, który by zrobił wow na nas a w zasadzie pierniczy tylko bzdury., nic ponad to.
Ja miałam notoryczny problem z połączeniem się z LTE, ale to chyba kwestia trefnego telefonu po prostu. Zasięg sie tracił strasznie i ogólnie zawiodłam się bardzo na telefonie.

"Well, I guess it would be nice, if I could touch your body, you know not everybody, has got a body like you."

~George Michael

Stary 2015-08-22, 07:57   #3070
pffe
BAN stały

Cytat:
Ja miałam notoryczny problem z połączeniem się z LTE, ale to chyba kwestia trefnego telefonu po prostu. Zasięg sie tracił strasznie i ogólnie zawiodłam się bardzo na telefonie.
może jeden z pierwszych modeli w które wpakowali lte i stąd te problemy? ja mam 735 i TŻ też więc nie porównam. Chociaż były takie momenty, że albo jemu albo mi uciekało lte a w drugim telefonie w tym samym miejscu było.
Stary 2015-08-22, 11:00   #3071
Micraell
Zakorzenienie

Możliwe. Teraz kupie sobie po prostu coś nowszego i tyle.

~George Michael

Stary 2015-08-23, 12:06   #3072
Whim
...

Jakiś dobry power bank możecie polecić?
Tanie gówienko z allegro mam, ale mała pojemność, która mi nie wystarcza i bardzo wolno ładuje.

Patrzę na TP LINK 10400mAh.
Coś lepszego do 100zł znajdę?

Whim jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-23, 14:41   #3073
pffe
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Whim Pokaż wiadomość
Jakiś dobry power bank możecie polecić?
Tanie gówienko z allegro mam, ale mała pojemność, która mi nie wystarcza i bardzo wolno ładuje.

Patrzę na TP LINK 10400mAh.
Coś lepszego do 100zł znajdę?
A jaki masz telefon? bo generalnie oryginalne nokii są ok ale nie wiem czy do 100 zł dostaniesz, pewnie tak.
Stary 2015-08-23, 17:18   #3074
bangsa
Raczkowanie

Cytat:
Że hę? Skoro ma zasięg Plus, T-mobile czy Orange to play też ma, bo korzysta z ich BTSów.

Radzę, z własnego doświadczenie, nie sugerować się tą opinią, reklamami Playa o korzystaniu z anten innych sieci , obietnicami o super zasięgu. W praktyce się to nie sprawdza.
Dla przykładu - kupiłam kartę w Playu , zasięg miał być rewelacyjny. Zasięgu jak nie było tak nie ma, jest opcja "tylko połączenia alarmowe". Myślałam że karta jest felerna, ale nie.
Kupiłam taką samą kartę w Plusie, Pani mi wcześniej sprawdziła zasięg w danym mieście i wszystko śmiga łącznie z internetem.

Także radzę przed zdecydowaniem się na abonament itd kupić zwykły starter czy sprawdzić czy net będzie miał zasięg itd. żeby potem się nie zdziwić i nie męczyć.
bangsa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-23, 17:36   #3075
pffe
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
Radzę, z własnego doświadczenie, nie sugerować się tą opinią, reklamami Playa o korzystaniu z anten innych sieci , obietnicami o super zasięgu. W praktyce się to nie sprawdza.
Dla przykładu - kupiłam kartę w Playu , zasięg miał być rewelacyjny. Zasięgu jak nie było tak nie ma, jest opcja "tylko połączenia alarmowe". Myślałam że karta jest felerna, ale nie.
Kupiłam taką samą kartę w Plusie, Pani mi wcześniej sprawdziła zasięg w danym mieście i wszystko śmiga łącznie z internetem.

Także radzę przed zdecydowaniem się na abonament itd kupić zwykły starter czy sprawdzić czy net będzie miał zasięg itd. żeby potem się nie zdziwić i nie męczyć.
A już nikt Ci nie powiedział, że o aktywację tych anten innych sieci to trzeba ich poprosić i zarejestrować kartę? nie mówimy o kartach takich sobie za 5 zł startówkach bo one nie mają żadnej wartości. Poza tym, plus ma dużo słabszy zasięg a skoro miałaś tylko awaryjne to nie wiem w jakiej dziurze byłaś tak czy siak, nie słucha się ludzi którzy mówią, że jest zasięg, oni mają Ci tą kartę sprzedać a nie mówić, że ojej, no w Krowich Cyckach to może nie być zasięgu. Powiedzą, że na 100% będzie
Stary 2015-08-23, 18:03   #3076
bangsa
Raczkowanie

Cytat:
A już nikt Ci nie powiedział, że o aktywację tych anten innych sieci to trzeba ich poprosić i zarejestrować kartę? nie mówimy o kartach takich sobie za 5 zł startówkach bo one nie mają żadnej wartości. Poza tym, plus ma dużo słabszy zasięg a skoro miałaś tylko awaryjne to nie wiem w jakiej dziurze byłaś tak czy siak, nie słucha się ludzi którzy mówią, że jest zasięg, oni mają Ci tą kartę sprzedać a nie mówić, że ojej, no w Krowich Cyckach to może nie być zasięgu. Powiedzą, że na 100% będzie
Taką filozofię którą przedstawiasz ma właśnie Play - sprzedać kartę, nie sprawdzić nawet czy są tam anteny, opowiedzieć bajkę o zasięgu i mieć Cię w D... Możesz śmiało reprezentować Play

I ja też nie mówię o karcie za 5 zł, tylko o karcie z dodatkowym internetem LTE, to tak dla jasności.

Plus ma dużo gorszy zasięg ? to Play w takim razie produkuje felerne karty i coś po ich stronie jest nie halo, jeśli w Plusie z "gorszym zasięgiem' mam aktualnie świetny zasięg. Także świetne uogólnienie z Twojej strony. Idąc tym tropem ja uogólnię, że Play nie ma żadnego zasięgu.

Chyba jesteś jakimś przedstawicielem z tej sieci, że się tak o nią "bijesz". Mój post miał na celu przekazanie, że przed wyborem tel z abonamentem lepiej jest sprawdzić w pierwszej kolejności zasięg sieci, jakakolwiek by ona nie była, także nie musisz się tym tak emocjonować.
bangsa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-23, 18:47   #3077
pffe
BAN stały

Cytat:
Taką filozofię którą przedstawiasz ma właśnie Play - sprzedać kartę, nie sprawdzić nawet czy są tam anteny, opowiedzieć bajkę o zasięgu i mieć Cię w D... Możesz śmiało reprezentować Play

I ja też nie mówię o karcie za 5 zł, tylko o karcie z dodatkowym internetem LTE, to tak dla jasności.

Plus ma dużo gorszy zasięg ? to Play w takim razie produkuje felerne karty i coś po ich stronie jest nie halo, jeśli w Plusie z "gorszym zasięgiem' mam aktualnie świetny zasięg. Także świetne uogólnienie z Twojej strony. Idąc tym tropem ja uogólnię, że Play nie ma żadnego zasięgu.

Chyba jesteś jakimś przedstawicielem z tej sieci, że się tak o nią "bijesz". Mój post miał na celu przekazanie, że przed wyborem tel z abonamentem lepiej jest sprawdzić w pierwszej kolejności zasięg sieci, jakakolwiek by ona nie była, także nie musisz się tym tak emocjonować.
Miałam plusa wiele lat, nie mówię, że jest zły i nigdy nie mówiłam. Byłam z nich zadowolona, w play jestem bo mieli dużo lepszą ofertę, nic ponad to.

A wytłumacz mi co ma karta z lte jak najpierw to telefon musi je mieć? i co ma lte do braku zasięgu? lte to tylko szybszy internet, najpierw musi złapać niższe partie, czyli 2g i 3g.

A no i najważniejsze, skoro play korzysta z anten plusa to jak może mieć gorszy zasięg od nich? Powiem ponownie, trzeba ich poprosić o włączenie tego zasięgu.

btw. ja mówiłam ogólnie o wszystkich sieciach, że powiedzą Ci, że jest zasięg, nie mówiłam, że tylko play jest super cudowny więc to Ty się rozemocjonowałaś bez powodu
Stary 2015-08-23, 22:48   #3078
Micraell
Zakorzenienie

Cytat:

Nie sugeruję się reklamą, sugeruję sie doświadczeniem. Korzystam z Playa od jakichś dwóch lat i problemów z zasięgiem nigdy nie miałam. I faktycznie, jak nie łapał BTS Playa to miałam pokazane Play(Orange/T-Mobile/Plus). Dlatego akurat wiem, że ten zasięg to nie jest u nich pic na wodę, tylko naprawdę to działa.

Głupie pytanie - a roaming krajowy miałaś włączony? Bo bez opcji roamingu czy tam - automatycznego wybierania sieci to mogło nie działać. Jeśli masz ustawiony na sztywno BTS podpisany Play, a akurat takiego nie ma, to nie załapie i będziesz mieć alarmowe. Życie.

Przed zdecydowaniem się na abonament gdziekolwiek najpierw się sprawdza chyba opinie o sieci, nie? Ja nie mam zamiaru sprawdzać czy w jakichś dziurach mi łapie ta konkretna sieć, skoro w takiej dziurze będę może ze dwa razy w roku. Max. Mieszkam w miastach, nigdy nie miałam problemu z zasięgiem i to byłby mój najmniejszy problem. Kwestia priorytetów, nie? Zresztą abonamentu też bym nie wzięła.
Cytat:

Dla Twojej wiadomości: Play karty SIM wymienia od ręki i aktywuje je w kilka minut. Za darmo. Orange za taką przyjemność jak wydanie duplikatu czy wymiana karty z SIM na mniejszą liczy sobie koło 30 złotych. Dalej chcesz tak jeździć po tej sieci? Co oni Ci złego zrobili?

Ponownie - kwestia priorytetów. Chyba każdy zwraca uwagę na inne rzeczy wybierając przynajmniej roczne zobowiązanie. Na przykład u mnei by to było czy mnie za rok będzie dalej stać na płacenie tego cholerstwa. Albo czy po miesiącu z nowym telefonem nie będę wkurzona, że płacę za szajs. Albo czy ta oferta jest faktycznie dobra i nie znajdę żadnej tańszej z podobnymi/lepszymi parametrami. Na zasięg bym nie zwróciła uwagi, bo obie sieci z których korzystam mają go na obszarze prawie całej Polski. A przynajmniej tak twierdzą.

~George Michael

Edytowane przez Micraell
Czas edycji: 2015-08-23 o 22:50
Stary 2015-08-27, 15:18   #3079
liczyhrabia
Przyczajenie

Może i play korzysta z nadajników plusa i orange, ale w miejscach gdzie są problemy z zasięgiem przełączanie nie zawsze odbywa sie płynnie.
liczyhrabia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-27, 16:12   #3080
pffe
BAN stały

Cytat:
Napisane przez liczyhrabia Pokaż wiadomość
Może i play korzysta z nadajników plusa i orange, ale w miejscach gdzie są problemy z zasięgiem przełączanie nie zawsze odbywa sie płynnie.
Ale się odbywa. Tą metodę wprowadzili miesiąc, dwa temu? Więc nie oczekuj cudów. Zasięg jest i to, że poczekasz na przełączenie 10 sekund, nie zbawi Cię. To lepsze niż nie mieć go wcale
Stary 2015-08-29, 12:49   #3081
tikkirimali
Raczkowanie

Dla mnie Play jest najlepsza siecia. Zawsze jak jestem w PL to uzywam Playa.. Z internetem nigdy mnie nie zawiedli za to w Plusie ciagle byly jakies problemy z 3G. Na dodatek dosc tanio sie dzwoni.
tikkirimali jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-29, 18:21   #3082
Micraell
Zakorzenienie

Cytat:
Ale się odbywa. Tą metodę wprowadzili miesiąc, dwa temu? Więc nie oczekuj cudów. Zasięg jest i to, że poczekasz na przełączenie 10 sekund, nie zbawi Cię. To lepsze niż nie mieć go wcale
W sensie z zasięgiem czterech sieci? Rok już na pewno to działa.

~George Michael

Stary 2015-08-29, 19:07   #3083
pffe
BAN stały

Cytat:
W sensie z zasięgiem czterech sieci? Rok już na pewno to działa.
Rok na pewno nie bo podpisywałam umowę w listopadzie i jeszcze tego nie było a nawet miesiąc temu mieli problemy z zasięgiem, nie szło się dodzwonić do człowieka bo coś tam właśnie zmieniali. Wtedy mi nawet kartę wymieniali bo jak spytałam co się dzieje to nie byli pewni czy to od tego właśnie przeskakującego zasięgu czy od karty mojej.
Stary 2015-08-30, 14:11   #3084
Micraell
Zakorzenienie

A ja jestem pewna, że ten roaming jest od roku, bo jak przenosiłam się do Playa to mi już przeskakiwał wtedy. To nie wiem, może abonamentowcy mają później, chociaż nie sądzę. Ponad rok na bank to działa.

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

http://www.pcworld.pl/news/392922/Kl....T.Mobile.html
Masz, news z 2013 roku. Czyli nawet nie rok, a ponad dwa lata to już działa.

~George Michael

Stary 2015-08-30, 16:09   #3085
pffe
BAN stały

Cytat:
A ja jestem pewna, że ten roaming jest od roku, bo jak przenosiłam się do Playa to mi już przeskakiwał wtedy. To nie wiem, może abonamentowcy mają później, chociaż nie sądzę. Ponad rok na bank to działa.

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

http://www.pcworld.pl/news/392922/Kl....T.Mobile.html
Masz, news z 2013 roku. Czyli nawet nie rok, a ponad dwa lata to już działa.
No możliwe, że po prostu jak przedłużałam umowę to dopiero jak wymieniałam kartę sim, nie wiem ale teraz to działa ok
Stary 2015-08-30, 17:24   #3086
jaksy
Zasiedzenie

Nieaktualne.

Edytowane przez jaksy
Czas edycji: 2015-08-30 o 17:32
jaksy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-31, 14:41   #3087
Eliaila
Przyczajenie

Dot.: jaki smartfon wybrać?

Może HTC ONE M7 można go stosunkowo tanio wyrwać na allegro xxx a jest już całkiem porządnym i ładnym sprzętem. Powinno na nim wszystko ładnie chodzić.

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2015-08-31 o 18:17 Powód: Link.
Eliaila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-02, 09:17   #3088
Artm
Rozeznanie

Dot.: jaki smartfon wybrać?

Cytat:
Napisane przez platekrozy Pokaż wiadomość
A ja się podczepię pod wątek

Wymagam od smartfona głównie podłączenia do internetu w celu sprawdzenia wiadomości na wp czy na wejścia na wizaż i inne strony tego typu no i żeby był tani
Jeśli interesuje Cię telefon z widowsem (w wątku jest cala dyskusja o wadach i zaletach) to polecam Lumie 435. Kosztuje niecałe 300 zł, a chodzi o niebo lepiej niż telefony z androidem w tej cenie.

Wysłane z Tapatalka
Artm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-02, 23:04   #3089
Fru Mannelig
Ekshuldra

Hej dziewczyny, mam wielki problem z własnym niezdecydowaniem w kwestii wyboru telefonu, więc mam nadzieję, że mi pomożecie. Potrzebuję smartfona głównie do rozmów telefonicznych i smsowych oraz przeglądania internetu, GPS. Nie gram w żadne gry i używam dosłownie kilku aplikacji. Zależy mi, żeby telefon miał aparat 8 megapikseli, ponieważ mój obecny ma lekko ponad 3, a robię dość dużo zdjęć(nie, nie selfies ) Zawęziłam już swój wybór do Lumii 640 LTE i LG Spirit LTE oraz LG Magny, chociaż nie ma jeszcze w Polsce wersji z LTE. Czy któraś z was ma jeden z telefonów, albo może mi coś powiedzieć, doradzić, może odradzić? Będę bardzo wdzięczna
Fru Mannelig jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-03, 08:40   #3090
pffe
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Fru Mannelig Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, mam wielki problem z własnym niezdecydowaniem w kwestii wyboru telefonu, więc mam nadzieję, że mi pomożecie. Potrzebuję smartfona głównie do rozmów telefonicznych i smsowych oraz przeglądania internetu, GPS. Nie gram w żadne gry i używam dosłownie kilku aplikacji. Zależy mi, żeby telefon miał aparat 8 megapikseli, ponieważ mój obecny ma lekko ponad 3, a robię dość dużo zdjęć(nie, nie selfies ) Zawęziłam już swój wybór do Lumii 640 LTE i LG Spirit LTE oraz LG Magny, chociaż nie ma jeszcze w Polsce wersji z LTE. Czy któraś z was ma jeden z telefonów, albo może mi coś powiedzieć, doradzić, może odradzić? Będę bardzo wdzięczna
Na pewno z LTE. Czyli zawężamy wybór do dwóch modeli. Teraz kwestią jest to czy wolisz androida czy windowsa i będziesz miała wybór z głowy
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Komputery, telefony, tablety

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości