|
Notka |
|
Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
Pokaż wyniki sondy: Który telefon wybrać? | |||
HTC Wildfire S |
![]() ![]() ![]() ![]() |
17 | 30,36% |
Samsung Wave Y |
1 | 1,79% |
Sony Ericsson Xperia Neo V |
7 | 12,50% |
Nokia 500 |
7 | 12,50% |
Samsung Galaxy Mini |
4 | 7,14% |
Inny(ale jaki:P) |
20 | 35,71% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jaki kupić tel. ? Proszę o pomoc. ! :)
Cytat:
Poprzedni model także. I poprzedni. A przy normalnym użytkowaniu - 4-5 dni. A co do rozładowywania się w nieodpowiedniej chwili, na wyświetlaczu jest bateria i ZAWSZE pokazuje się stan naładowania. Jak ktoś nie zwraca na to uwagi, to już jego wina ![]() Poza tym, im cieńszy telefon, tym cieńsza bateria, co oznacza krótszą wytrzymałość. Nie oszukujmy się, że cieniutki slider będzie trzymał tyle, co starsze i 'grubsze' modele. Ja jednak Samsungi chwalę i zachwalać będę ![]()
![]() |
![]() |
#632 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Masz problem z wyborem telefonu komórkowego ? Chętnie pomogę :)
Dziewczyny może ma któraś z was samsunga U700? Bo mam możliwość kupienia go za niska cene, nowego !!! Ale do końca nie jestem przekonana,obecnie mam samsunga E250 i trydno mi bedzie sie z nim rozstac
![]()
![]() |
#633 |
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Zakorzenienie
|
colds i jak tam dotarł już Twój telefonik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Rozeznanie
|
Zaproponowano mi w związku z kończącą się umową Nokię 6300.... co o niej sądzicie? oczywiście, zaraz przejrzę cały wątek, ale chcialabym zebrać jak najwięcej informacji o tym telefonie.pozdrawiam:cmok :
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#636 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
BAN stały
|
ja mam LG kg800 bo zauroczyła mnie wyglądem.
tylko szkoda że nie ma możliwości dokupienia pamieci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Raczkowanie
|
Hej, mam problem z wyborem telefonu. Wacham sie miedzy LG Ku 990 (vievty) a Kc 550. Nie wiem ktory robi lepsze zdjecia i filmiki. Mam tez pytanie co do Vievty. Czy obsluga ekranu dotykowego nie jest niewygodna? Pisanie Sms-ów na przyklad?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Zakorzenienie
|
miał lub ma ktos nokie 5000 ?? fajna ?psuje sie?duzo problemow z nia jest?
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Zakorzenienie
|
a co myślicie o Nokii 6131?
aktualnie mam samsunga E250 ale jestem srednio zadowolona,bateria krótko trzyma;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wesz prosty telefon z klapką.pamięci tak akurat,żeby wpisać kontakty,przypisac dzwone i zdjęcie i tyle. nic więcej,żadnej muzy nie wgrasz.aparat zwykły.1,3 MP . .nie wiem,czy można tam dokupić pamięć |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#642 |
Zakorzenienie
|
A ja zakochałam się w nokii 5800. W Polsce jej nie ma, a pewnie w sieci ją będę mogła kupić dopiero za min. rok, ehh, ale jest boska!
![]() |
#643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no no,ale maszyna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałam coś wziąść w plusie fajne a nie drogie ![]() moze cos polecicie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Zakorzenienie
|
Mam do wyboru dwa telefony - LG kc550 i Sonny Ericsson w910 i nie wiem, którego wybrac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 |
Wtajemniczenie
|
To teraz ja poproszę was o pomoc
![]() Szukam telefonu, który będzie: - w przeciwieństwie do mojego obecnego, możliwośc dokupienia karty pamięci o dużej pojemności - miał b. dobrą jakośc dźwięku, ponieważ miło by było gdyby mógł zastępowac mi przynajmniej częściowo mp3 ![]() - aparat miał 3 megapiksele albo więcej - bateria trzymała dosyc długo - najlepiej miał wideo rozmowy ![]() Ogólnie ma byc funkcjonalny ![]()
![]() |
#647 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
z moich doświadczeń najlepszą firmą jest NOKIA i SONY ERIKSON.wszystko można do nich dostosować,maja łatwą obsługę i wygodny system pisania smsow.co do bajerów,czy budowy komórki to zalezy od modelu.wybieram to co mi pasuje np.klapka,czy płaski,ilość bajerów,ktore mi są potrzebne. każdy lubi coś innego,więc trudno jest komuś coś polecić. ![]() Cytat:
ja mam S.E.-K850 I.jest cudowny,ma sporo bajerów,aparat 5 MP,wideo rozmowy i mnustwo pamięci. nie wiem co maja w ofercie i za jaką kwotę chcesz go nabyć.od warunkow umowy też zalezą co ci zaproponują. w ofercie maja fajne modele NOKII. nie miałam nigdy LG-więc ci nie powiem,ale NOKIE mają to co potrzebujesz a bateria jest nie do zdarcia. Cytat:
http://www.twenga.pl/cena-W910i-Walk...rkowy-200585-0 jak na walkmana to ma spory aparat 2 MP.uważam,że nie ma zbyt dużej różnicy miedzy 2,czy 3 MP.i tu problem,czy chcesz mieć muzyczny tel.czy z aparatem.coś za coś.albo głośniki są do niczego,albo słabszy aparat. LG-fajny aparacik,ale poczytaj recenzję innych urzytkownikow http://www.ceneo.pl/;0151574702-10.htm |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą nie jestem może obiektywna, bo mi się po prostu ten telefon bardzo podoba i sama chcę go kupić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Wtajemniczenie
|
TmargoT - niestety tego telefonu, co masz Orange nie ma w ofercie
![]()
![]() |
#650 |
Raczkowanie
|
A czy któraś z Was ma może LG KF510 ? Polecacie czy raczej nie ? Proszę o szybko odp.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
czy ktoras z Was ma moze Nokie N73 Music Edition? jak sie sprawuje? jestescie z niej zadowolone?
pan w salonie Play powiedziel, ze klienci narzekaja glownie na to, ze ma stare oprogramowanie i sie wiesza, ale bez problemu mozna wgrac nowe i jest wszystko ok. prawdo to czy nie? ![]() (aha - co do wygladu - wiem, ze jest duza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo producent nie zmienia,a na własną ręke w komisie to strace gwarancje |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydaje mi sie, ze jesli to jest oryginalene oprogramowanie ze strony producenta to nie powinno byc takich problemow. czy sie sromotne myle? ![]() edit: o tu takie cos znalazlam http://www.nokia.pl/A4835061 wiec chyba nie powinno byc problemu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedziano mi,ze jeśli bede grzebac w systemie i oprogramowaniu strace gwarancję. spytałam sie po co sa takie strony.pan powiedział,ze jesli ktos nie ma juz gwarancji,lub mu na niej nie zależy to może tak zrobić. to jest tak samo jakbys kupowała laptopa z systemem operacyjnym WINDOWS-VISTA.możesz wgrac programiki jakie chcesz,ale nie możesz zmienic na LINUXA,czy WINODWOS XP,bo także stracisz gwarancję. jak dla mnie to trochę śliski jest ten pansprzedajacy. ja na twoim miejscu byłabym ostrożna,kupująć produkt musi spełniac twoje oczekiwania,niemożesz ty go przerabiac.kupująć płaszcz tez nie biegniesz do krawcowej,żeby zmienić jego cały kształt jest tyle fajnych modeli telefonow.pomyśl,a napewno coś znajdziesz dla siebie. ps. poza tym nie do każdego modelu tel.NOKII są prgramy w necie.miałam NOKIE 5200 fajny tel.chciałam ściągnąć sim locka i nie dało się. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nic - moze podejdziemy do punktu Nokii i damy im zeby za nas to zrobili. wtedy nie bedzie grzebania w oprogramowaniu przez nas tylko przez autoryzowany punkt Nokii ![]() a sim-locka podobno da sie sciagnac z kazdego telefonu, tylko jak jest bardzo swiezy towarem na rynku to moga miec male problemy. 2 lata temu przyjechal do Polski kolega z Francji ktory mial Sony Ericcsona, ktory jeszcze nawet nie wszedl na nasz rynek. sciagniecie sim-locka nie trwalo 10 minut tylko godzine, ale udalo sie... polscy spece duzo potrafia ![]() no ale my nie planujemy sciagania sim-locka. oj ciezko w erze mody na telefony rozsuwane i z klapka znalezc fajny normalny telefon bez tego typu bajerow ![]() no i my jestesmy ograniczeni tym co Play ma w ofercie do abonamentu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Zakorzenienie
|
Telefon komórkowy dla kobiety. Pomocy!
Jaki telefon dla kobiety? Czy możecie mi podac jakieś modele które polecacie? Cena do 500-600zł. Chcemy zrobic rodzinnie prezent dla mamy, ale ja osobiscie nie znam sie na modelach. zalezy mi zeby byl: w miare dobry aparat: od 2mega piksela, nie byl rozowy, byl bardzo kobiecy, ladny i zeby byl to albo samsung albo nokia, to chyba 2 najbardziej niezawodne firmy telefonow.
licze na wasza szybka i fachowa pomoc! pozdrawiam goraco ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Telefon komórkowy dla kobiety. Pomocy!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Telefon komórkowy dla kobiety. Pomocy!
Od tygodnia mam Nokie 5310, kupioną na allegro za 500 zł (w zestawie karta 2GB). Wszystkich funkcji nie bede wymieniać, bo można sprawdzić na stronie Nokii, ale ma aparat 2mega, kamerke, mp3, radio, dyktafon, bluetooth. Telefon jest bardzo płaskocienki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#659 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chyba jednak zdecyduję się na trzecie rozwiązanie - kupię LG KU990 Viewty Może któraś z Was coś o nim powie? ![]() http://www.bozo.pl/Telefony-komorkowe/LG/KU990-Viewty/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem z wyborem telefonu komórkowego - wątek zbiorczy
Czy ktoś ma Nokię 2610? Jakieś opinie na jej temat? Szukam telefonu - model z Nokii, bez klapki. Potrzebuję telefonu typowo do dzwonienia, sms-owania, z mocną baterią, budzikiem, kalendarzem, alarmem przypominającym - i tyle. Możecie coś doradzić?
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.