|
Notka |
|
Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
Pokaż wyniki sondy: Który telefon wybrać? | |||
HTC Wildfire S |
![]() ![]() ![]() ![]() |
17 | 30,36% |
Samsung Wave Y |
1 | 1,79% |
Sony Ericsson Xperia Neo V |
7 | 12,50% |
Nokia 500 |
7 | 12,50% |
Samsung Galaxy Mini |
4 | 7,14% |
Inny(ale jaki:P) |
20 | 35,71% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 |
Przyczajenie
|
Dot.: Masz problem z wyborem telefonu komórkowego ? Chętnie pomogę :)
Znajoma właśnie nie dawno szukała czegoś podobnego i zdecydowała się na motorole U9 bo i mp3 z panelem dotykowym mała zgrabna pasuje do damskiej torebki. Znajoma używa już jakieś 3 miesiące i jest zadowolona to możesz sobie ją zobaczyć Mnie trochę śmieszy ten kolor albo róż albo fiolet choć są ładne w porównaniu z innymi telefonami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Zakorzenienie
|
przede wszystkim motorola ma ładny profil,obudowa też ciekawa.ALE...
no właśnie,kto nigdy nue miał motoroli ten nie wie jak się ciężko pisze sms-y. KOD w smsowaniu jest inny niż w pozostałych telefonach.jesli ktoś posiadał S.N.,lub NOKIE ,a dużo pisze sms-ow bedzie niezadowolony.ja motorolę V3 miałam trzy miesiące i dostawałam szału na jej widok.napaliłam się,dletogo,że kiedyś miałam już motorolę z klapką,ale nie miałam S.E. przypuszczałam,że ulepszyli już w niej przez kilka lat,a tu ZONK. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Raczkowanie
|
ja do menu motoroli jestem akurat przyzwyczajona, bo zawsze privat fona mialam tej firmy. mam natomiast slabosc do kolorow i wzorkow, dlatego ostatnio kupilam moto U9 fioletowa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie.
Jak oceniacie jakość rozmów w Nokii 2630? Dziękuję z góry za odpowiedź.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Rozeznanie
|
a jakie jest wasze zdanie na temat LG Prada ? czy może Morotola RAZR V8 lepszaa??
![]() |
#607 |
Zakorzenienie
|
colds, ja bym wybrała w380i. W w880i nie leży mi klawiatura zdecydowanie
![]() Ale jakie one są pod względem funkcji itd, to już musiałabyś sobie sama sprawdzić na wyszukiwarce telepolis np. ![]() Ja ostatecznie zrezygnowałam z w910i. Albo raczej on ze mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się, że pod względem technicznym dużo się nie różnią.. Bynajmniej dla mnie. puchatkowa. Mam jakąś taką sympatię, co do se. Jeżeli chodzi o zdjęcia to jeżeli masz takie same pixele w telefonie (noki, se) to i tak se robi, jakościowo, lepsze zdjęcia. Tą nokię 5310 miał mój znajomy, jakoś pod koniec maja. Mnie w tym telefonie nic nie urzekło. I obudowa nawet nie jest zbyt oryginalna. No, a ja jednak wybrałam sobie se w880i. Jeżeli klawisze mi do gustu nie przypadną to.. niestety, ale będę musiała się męczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Zakorzenienie
|
colds, wszystko jest kwestią przyzwyczajenia
![]() Mi te klawisze się nie podobały o tyle o ile miałam ten telefon w ręce w sklepie. A to tylko chwilka. Co innego mieć go na dłużej ![]() ![]() ![]() Od kiedy go będziesz mieć/masz ![]() Ja właśnie tym razem bardzo chciałabym SE. Jeszcze nigdy nie miałam, ale TŻ ma i odpowiada mi w nim praktycznie wszystko. Poza tym, że to klocek ![]() Dlatego myślałam nad tym k660i, ale martwi mnie to, że jest to jak na razie dość awaryjny telefon (tak jak już pisałam coś niezbyt z softem im w nim wyszło). Nie chcę mieć od nowości telefonu w serwisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Zakorzenienie
|
puchatkowa.
chyba masz rację, wszystko kwestią przyzwyczajenia ![]() Telefon zamówiłam dzisiaj. Na stronie orange, w mixie. Jest w trakcie ręcznej weryfikacji. Czy coś takiego ![]() ![]() W każdym razie, na mejla, potwierdzającego zamówienie i wysłanie kuriera, muszę czekać do jutra. Bo trwa to jakieś 24godziny. Więc myślę, że telefon dotrze do mnie w następnym tygodniu. Około wtorku/ środy. Przypuszczam, że w około tym czasie, bo mniej więcej tyle czekałam na telefon w plusie. Też zamawiany przez sklep internetowy ![]() No i oczywiście podzielę się wrażeniami ![]() W ogóle. Jakie telefony możesz jeszcze wybrać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Zadomowienie
|
A ja przymierzam się do kupna Samsunga J700.
Jakby mógł ktoś parę słów na temat tego telefoniku rzucić - byłabym wdzięczna. Szczególnie cenione opinie użytkowniczek tegoż telefonu ![]()
![]() |
![]() |
#612 |
Zakorzenienie
|
colds, to ja czekam na relację jak już kurier przyniesie Ci telefonik
![]() Nie wiem na jakie oni się zgodzą (Plus) ale z tego co widzę na ich stronie podobają mi się: se w880i (tylko ta klawiatura, no ale może przekonasz mnie do niej ![]() se k660i, samsung d900i (ale powiedziałam sobie, że nigdy więcej samsungów), nokia 5310, se k800i (cegła ![]() Także w zasadzie wybór niewielki ![]() Na stronie Plusa to zamawiałaś normalnie na tej plusgsm.pl czy może na mpunkt.pl? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Zakorzenienie
|
o szkoda, że nie widziała tego tematu wczesniej jak zmieniała telefon
![]()
![]() |
#614 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Samsunga właściwie nie biorę pod uwagę - mam obecnie i więcej już nie chcę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#616 |
Raczkowanie
|
Witajcie!
Z nieba mi spadła ta strona ![]() Poszukuję telefonu ![]() ![]() W Plusie są obecnie takie dostępne telefony: SE K660i, K800i SAMSUNG E250, D900i, L170, U700, L760, J400, J700 NOKIA 6131 Który z powyższych telefonów może mieć taką funkcję? Obecnie posiadam Nokie 6300 która po bokach ma migające diody, wiem że Nokia E51 ma na przedniej obudowie migającą diodę ale jak dla mnie ma ona za dużo biznesowych bajerów. Motorolki odpadają bo menu i pisanie sms w tych telefonach to dla mnie katorga ![]() Z góry dziękuję za podpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Rozeznanie
|
A co myślicie o Nokii 5310?
![]()
![]() |
#618 |
Zakorzenienie
|
Mi się podoba - sama się na nią namierzam ostatnio
![]() Najbardziej pasuje mi to, że jest taka cienka, a więc poniekąd mała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Raczkowanie
|
ja mam LG shine, nie jest źle ale mogłoby być lepiej ... największą jego wadą jest straszna powolność, przełączając zdjecia mozna się trochę naczekac az załadują się kolejne... no ale ogólnie jestem zadowolona
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#620 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie do osob ktore posiadaja motorole v8, szukalam opini w internecie lecz jest ich niewiele. Moje pytanie brzmi odnosnie klawiszy, 3 ostatnie klawisze dzialaja prawidlowo ale slychac taki gluchy dzwiek jak sie je naciska, chodzi konkretnie o dolne klawisze po bokach (* i #), tak jakby ta krawedz zachaczala o kat, w kazdym razie gorne tak nie maja. Czy Wy tez cos takiego zauwazyliscie czy mam go reklamowac? Bo nie wiem moze jest to normalne a ja robie z igly widly, chodzi o to ze u gory jak uzywam tych dwoch klawiszy funkcyjnych w kacikach to nie ma takiego problemu, natomiast na dole tak jak mowilam jest takich gluchy dzwiek tej klapki jak ja naciskam, jakby byla inaczej przymocowana niz na dole. Prosze o opinie bo nie wiem czy mam isc do reklamacji czy to taka uroda tego telefonu (mam go pare dni na razie).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Zakorzenienie
|
czy ma ktos Motorole k1 ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś mialam telefon z klawiszami plastikowymi,ale dziewny był ten plastik (coś jak butelka plastikowa)właśnie koło dolnych klawiszy pękło i powstawał taki dzwięk jakby coś przeskakiwało.wymieniłam klawiaturę za grosze i było normalnie. może być tez przyczymną,że spadło z mocowań i obciera,ale sama nie możesz otwierac telefonu,bo straci gwarancję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Rozeznanie
|
Motorole są beznadziejne..
Mialam już 2 i się zawiodlam.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#624 |
Raczkowanie
|
![]()
Witajcie wizażanki
![]() Mam wielką prośbę. Szukam telefonu komórkowego dla siebie (nastolatki) . Nie mam pojęcia jaka marka i model. Zależy mi na tym, aby był wytrzymały, funkcjonalny(aparat, MP3) . Myślę, że najbardziej podobałby mi się jakiś slider. Cena tak do 1000 zł. Proszę o pomoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Raczkowanie
|
Ja proszę o pomoc. Chcę sobie kupić nowy telefon, ale kompletnie nie wiem jaki model ani marka. Najlepiej slider. Mp3, aparat.. Jakiś na prawdę wytrzymały. Cena do 1000 zł. Z góry dziękuję za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#626 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Jaki kupić tel. ? Proszę o pomoc. ! :)
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#627 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Zakorzenienie
|
zdecydowanie odradzam samsungi, trzymaja krótko baterie, jak nic nie robisz to 3 dni, masakra, odradzam bo rozładowująsię zawsze wtedy gdy są potrzebne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ps. mój brat też ma samsunga inny model i tez jakoś nie narzeka ![]()
![]() |
![]() |
#630 |
Zakorzenienie
|
ja mam Sony Ericssona k750i.. jestem bardzo zadowolona-ma wszystko czego potrzebuje..
mp3, radio, aparat ;]
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.