![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgłupsza rzecz zrobiona pod wpływem alkoholu...
Cytat:
kocham Cie ![]()
![]() |
![]() |
#422 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Rozeznanie
|
opowiem wam co sie wydarzyło wczoraj ....
ja i moaj jedna kumpelka wypiłyśmy dwa drinki i cośtam jeszcze i byłyśmy tzreźwe , chodź trochenam odwalało , ale nie o to chodzi , moaj druga kumpela ma słabą banie i sie upiła tymi drinkami i tak dlaej , dotałą totalnego szału , podeszła do miski mojego kota i zaczeła mu wyajadać mokre żarcie z miski ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Wtajemniczenie
|
najglupsza i najbardziej nieodpowiedzialna - wypilam wtedy 17 drinkow (tam maja chyba slabsze)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#425 |
Konto usunięte
|
W moim przypadku nie ma się co chwalić, ale np, wyskoczyłam z balkonu na drugim piętrze Oo. ; D Dobrze, ze bylo na dole dużo śniegu ;D
Albo leżałam na ziemi i przez godzine liczyłam od 50 w dół i zawsze myliłam sie przy 7 ![]() Zabarykadowałam się na balkonie ( co ja mam z tymi balkonami xD) i odmówilam wejscia do środka ; D ( w styczniu...bez butów ![]() Albo rozmawiałam z kolega, mówię, mówię i spadłam z krzesła...;D o 23 wrócilam do domu w stanie lekko wskazujacym na spozycie, wchodzę do domu i mówię ' Mamoo wróciłam z koscioła' ...; D Długo by wymieniać ; D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
[1=3157a67d1d934f0506c976b a0ef558d7d1211d34_658382e 67595e;9650941]W moim przypadku nie ma się co chwalić, ale np, wyskoczyłam z balkonu na drugim piętrze Oo. ; D Dobrze, ze bylo na dole dużo śniegu ;D
Albo leżałam na ziemi i przez godzine liczyłam od 50 w dół i zawsze myliłam sie przy 7 ![]() Zabarykadowałam się na balkonie ( co ja mam z tymi balkonami xD) i odmówilam wejscia do środka ; D ( w styczniu...bez butów ![]() Albo rozmawiałam z kolega, mówię, mówię i spadłam z krzesła...;D o 23 wrócilam do domu w stanie lekko wskazujacym na spozycie, wchodzę do domu i mówię ' Mamoo wróciłam z koscioła' ...; D Długo by wymieniać ; D[/quote] Poryczałam się ze śmiechu ![]() ![]()
![]() |
#427 |
Rozeznanie
|
[1=3157a67d1d934f0506c976b a0ef558d7d1211d34_658382e 67595e;9650941]W moim przypadku nie ma się co chwalić, ale np, wyskoczyłam z balkonu na drugim piętrze Oo. ; D Dobrze, ze bylo na dole dużo śniegu ;D
Albo leżałam na ziemi i przez godzine liczyłam od 50 w dół i zawsze myliłam sie przy 7 ![]() Zabarykadowałam się na balkonie ( co ja mam z tymi balkonami xD) i odmówilam wejscia do środka ; D ( w styczniu...bez butów ![]() Albo rozmawiałam z kolega, mówię, mówię i spadłam z krzesła...;D o 23 wrócilam do domu w stanie lekko wskazujacym na spozycie, wchodzę do domu i mówię ' Mamoo wróciłam z koscioła' ...; D Długo by wymieniać ; D[/quote] dobreee ;DDDDDD najlepsze jest że spadłaś z balkonu (dobzre że nie było wyżej ![]() ![]() ![]() opowiedz cos jeszcze xD |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
Raczkowanie
|
jakieś 6 lat temu: na 18-stce siostry skakałam z okna z parteru i porwałam sobie białe spodnie na tyłku
![]() *nie wiem dlaczego, ale nigdy z przyjaciółkami nie chodzimy do damskich toalet w klubach ![]() *kiedyś kolega chciał mnie wciągnąć przez okno do pokoju w akademiku (na 1-szym piętrze), ale niestety wyślizgnęłam się koledze i leciałam w dół z 1 piętra. Na szczęście pod oknami stał kolega któremu spadłam prosto na ręce - ale byłam wtedy zadowolona ![]() *w klubie na stoliku stały kwiaty i tak nam się spodobały, że poodrywałyśmy je od łodyg w przekonaniu że są żywe. Dopiero następnego dnia przekonałyśmy się dlaczego tak trudno było je oderwać. Odp była prosta: były sztuczne ![]() *zrobilyśmy grilla na środku pokoju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
Ja tak na powaznie upiłam sie tylko raz, na urodzinach psiapsióły. Najgorsze jest to, że urwał mi się film i dopiero rano dowiedziałam się, co robiłam. Porażka.
Według innych świetnie się bawiłam i nie uważają, że przegięłam czy coś, ale ja jestem zawsze "poukładana" i miałam potem (zresztą mam nadal) do siebie pretensje...Eh nigdy więcej. Tylko kumpela miała małe dodatkowe zadanie: pilnować mnie, bo za ostro kręciłam z nowopoznanym, zupełnie obcym kolesiem. Naprawdę ostro.... za co jestem jej dozgonnie wdzięczna, bo mogło się to niemiło skończyć, patrząc na to trzeźwo. Chyba wiecie, co mam na myśli. ![]() Ale zawsze to jakaś nauczka na przyszłość. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja nie mam takich historii... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
Albo leżałam na ziemi i przez godzine liczyłam od 50 w dół i zawsze myliłam sie przy 7 ![]() Zabarykadowałam się na balkonie ( co ja mam z tymi balkonami xD) i odmówilam wejscia do środka ; D ( w styczniu...bez butów ![]() Albo rozmawiałam z kolega, mówię, mówię i spadłam z krzesła...;D o 23 wrócilam do domu w stanie lekko wskazujacym na spozycie, wchodzę do domu i mówię ' Mamoo wróciłam z koscioła' ...; D Długo by wymieniać ; D[/quote] buehehhehe
![]() |
![]() |
#432 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Albo leżałam na ziemi i przez godzine liczyłam od 50 w dół i zawsze myliłam sie przy 7 ![]() Zabarykadowałam się na balkonie ( co ja mam z tymi balkonami xD) i odmówilam wejscia do środka ; D ( w styczniu...bez butów ![]() Albo rozmawiałam z kolega, mówię, mówię i spadłam z krzesła...;D o 23 wrócilam do domu w stanie lekko wskazujacym na spozycie, wchodzę do domu i mówię ' Mamoo wróciłam z koscioła' ...; D Długo by wymieniać ; D[/quote] Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Konto usunięte
|
Z głupotek zrobionych pod wpływem najabrdziej podobało mi sie to jak schowałam sobie kanapke do szuflady w biurku
![]() Innym razem podczas wakacji u babci zdenerwował nas sąsiad,traf chciał że zostawił na noc dywan na trzepaku wiec ściągnelismy go z kuplem i wynieśliśmy na środek boiska, nastepnie ukradliśmy klozet z zamkniętego hotelu i ustawiliśmy na tym dywanie, jakoś smutno to wyglądało to ukradlismy kwiatki z pod bloku i wstawilismy je do muszli. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Alkoholowe ekscesy
Boski watek naprawde
![]()
![]() |
#435 |
Raczkowanie
|
Dot.: Alkoholowe ekscesy
Pierwszy raz narabałam się w szkole średniej na lekcjach ( gastronom-lekcja pt" napoje zimne i gorące) i żeby była jasność nie poniosłam tego żadnych konsekwencji
Kiedyś jeszcze nie miałam 18 lat, do taty przyszedł dosyć młody znajomy 28lat ( ja również go dobrze znam od dosyć dawna, to syn przyjaciół rodziców) z piwkiem żeby się napili, bo sie poprztykał z żoną, ale tatuś szedł do pracy na noc wiec nie mógł napić się piwka, no to znajomy poprosił tatę czy może sie ze mna napić tego piwka - tata sie zgodził ale tylko pół szklanki..... tata wyszedł do pracy a znajomy wyciągnał na stół plecak pełen piw no i tak w dosyc szybkim tępie wypiliśmy chyba z 5 piw moze w ciągu pół godziny bo co 10 min dzwoniła jego żona czy on jest u nas, a ja na polecenie znajomego odpowiadałam że właśnie wyszedł, jak zadzwoniła 2 raz to powiedziałam jej że zapomniałam dodać że on mówił że pojdzie jeszcze do sklepu, a jak dzwoniła 3 raz i to zapytałam " A co jeszcze nie wrócił ze sklepu?" po tym 3 telefonie znajomy wyszedł a ja do momentu jak zamknełam za nim drzwi trzymałam sie super, zamknęłam drzwi i momentalnie zcieło mnie z nóg i jak to na bani zadzwoniłam do kumpeli żeby przyszła i pomogła mi sie dotoczyć do łóżka.... eh kumpela miała ubaw. Tydzień przed moją 18 była 18 kumpeli, u niej z jej mamą wypiłśmy we cztery 1 litr wódki, później poszłysmy do sklepu do komandosy - tanie wina i poszlysmy do mnie bo miałam chate wolną ale tylko do 6 rano, akcje zaczeły sie jak kumpele wychodziły. Jedna schodziłą na czworakach po schodach, ja się na niej przerwóciłam, uciekł mi pies i biegłam za nim na dół i natknęłam się na sąsiada i do niego z takim hasłem :" Ale nie powie pan nic tacie prawda?" a on odpowiedział tylko :" jest dobrze" jak już złapałam psa i wrocilam z nim do domu to zaczełam wymiotować i zadzwoniłam do sąsiadki (która jeszcze wcześniej kiedy piłyśmy i darłyśmy się na karaoke zapukała do drzwi i w tym momencie zrobiła się cisza jak makiem zasiał, ja zaczaiłam się do wziernika w drzwiach zeby zobaczyc kto to i kiedy zobaczyłam sasiadke ktora jest tylko 4 lata strasza ode mnie, nie wiecie jaka poczułam ulgę) żeby przyszła bo ja zaraz zwymiotuje żołądek, sasiadka przyszła zrobiła herbatę a ja pootwierałam wszystkie okna żeby nie śmierdziało alkoholem i szukałam czy gdzieś nie walają sie butelki. Tydzień później na mojej 18 piłam mniej ale na następny dzień i tak miałam kaca jakiego świat nie widział ale kolezanka byla dosyc mocno wcięta..... ja myje gary a kumpela podchodzi do mnie łapie się za moje ramiona i ciągnie mnie do tyłu z krzykiem " chodz bo bede rzygać, no chodz bo bede rzygać" no i poszłam ale ona nie wymiotowała, za to inna kumpela wódke zagryzała pomidorem i bez haftowania się nie obyło. Największą banie zaliczyłam kiedyś kiedy wbiłyśmy się na impreze w mieszkaniu studentów....ale o tym nie bedę pisać bo aż wstyd i to była moja ostatnia taka mega bania po tym wogole przestałam pić i nie pije wogóle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Raczkowanie
|
Na domówce wzięłam śróbokręt i zaczęłam rozkręcać koledze meble w kuchni
![]() Na tej samej imprezie położyłam się na koledze, którego nie za bardzo lubiłam i zaczęliśmy się całować. O dziwo od tego czasu mamy bardzo dobry kontakt. :P
Do pocałunków potrzebny jej był ktoś, z kim lubiła rozmawiać, kto ją zastanawiał i niepokoił, kto był dobry do kłótni na temat rzeczy ważnych, ktoś komu nie było obojętne, jak żyć, i kto potrafił z nią o tym rozmawiać (...) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Rozeznanie
|
Albo leżałam na ziemi i przez godzine liczyłam od 50 w dół i zawsze myliłam sie przy 7 ![]() Zabarykadowałam się na balkonie ( co ja mam z tymi balkonami xD) i odmówilam wejscia do środka ; D ( w styczniu...bez butów ![]() Albo rozmawiałam z kolega, mówię, mówię i spadłam z krzesła...;D o 23 wrócilam do domu w stanie lekko wskazujacym na spozycie, wchodzę do domu i mówię ' Mamoo wróciłam z koscioła' ...; D Długo by wymieniać ; D[/quote] genialne te wasze "historyjki" chociaż równie niebezpieczne ![]() ja to w sumie gadam najczęściej głupoty, a, że ogólnie jestem gadatliwa to wychodzą czasem takie bzdury, że masakra. najlepsze: na imprezie u kolegi, 18, ja z przyjacielem do muzyki techno czy czegoś innego (nie pamiętam takich mało istotnych szczegółów) tańczyliśmy poloneza chyba nawet do rymu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Zadomowienie
|
Babski wieczór, 4 dziewczyny i %.. Szybko się zrobiło wesoło
![]() Jedna z nas, podpuszczana przez resztę zaczęła całować plakaty ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Raczkowanie
|
taaaa ;D najgłupsza i jednoczesnie najgorsza rzecz jaką zrobiłam po wódce to całowanie sie z 3 chłopakami na zmianę przez kilka godzin
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
Ojej do takich wstydliwych rzeczy mam się przyznawać ?
![]() Pewnego upojnego wieczoru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#441 |
Rozeznanie
|
Ja z zasady jeżeli piję to tylko okazyjnie i żeby wprowadzić się w wesoły stan, chociaż czasami niestety zdarza mi się pić na smutno. Ale wczoraj zdarzyła mi się porażka. Spotkałam się z koleżanką, godzinę chodziłyśmy po mieście szukając przyzwoitego pubu, ale w końcu albo były wszystkie miejsca zajęte, albo było jakoś nie tak, jak byśmy chciały. Więc wpadałam na świetny pomysł- chodźmy do sklepu, kupmy pół litra, colę i sok i chodźmy do mnie, w końcu mam tylko babcię w domu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jednak i tak najgorsze było już w nocy, kiedy byłam sama w pokoju. Od trzeciej co godzinę wymiotowałam. Nawet herbatę, którą wypiłam o czwartej, o piątej wydaliłam. Także teraz nic nie jem i nic nie piję i czekam aż przejdzie. A o 11 mam test z chemii, do którego muszę jeszcze dojechać do Sopotu, więc chyba zginę marnie ![]() Obiecuję, już nie będę nigdy pić (mówię tak zawsze po imprezach) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
heh ja zawsze po feralnej imprezie mowię, ze juz nie piję
![]()
![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
najgłupsza rzecz pod wpływem alkoholu to całowanie sie z moją niedoszłą miłością kiedy byłam w zwiazku z innym chłopakiem..ehh;/
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
No to teraz moja kolej
![]() moją najbardziej wstydliwą akcją było wrąbanie się w lustro na imprezie, będąć w 100% procentach przekonana ze tam właśnie znajduje się przejście do innej sali które oczywiście było po drugiej stronie sali... (oczywiście zostałam strasznie wyśmiana przez znajomych) przypomniał mi sie też tekst kolegi który wrócił do domu w stanie nietrzeźwym (wtedy sie miało te 16-17 lat), na co jego matka :piłeś! a on :ja nie a ty? ![]() ale widze z emoja akcja to nic w porównaniu z niektórymi dziewczynami ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez viki1988 Czas edycji: 2008-11-23 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie to wygląda tak, ze obowiązkowo MUSZE się przewrócic. Zdarzylo mi sie zasnąc z sedesem w objęciach ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
BAN stały
|
jak opijalam z kupelami dyplom...do naszego ulubionego pubu weszla grupka francuzow zjakiejs wymiany...jeden do nas podbijal...zagadywa..przy stojny a maxa...zapytal czy jestem liberty girl.(rozwiazla dziewczyna) a ja go pocalowalam
![]() a jszcze tegosamego wieczoru jak bylam w kibelku siku jak skonczylam to i sie ubieralam to jakims cudem spodnica z tylu zostala mi w rajstopach i tak przeszlam przez pub z dupa na wierzchu Edytowane przez ano23 Czas edycji: 2008-11-24 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Raczkowanie
|
kiedys w toalecie na jednej imprezie było rozlane mydło w płynie na podłodze poszlysmy z kolezanka ona robiła swoje
![]() ![]()
Edytowane przez hatsumomo Czas edycji: 2008-11-24 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurcze a ja sobie nie moge przypomniec co odwalalam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2008-11-24 o 18:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
*Poszłyśmy z koleżanką na dach wypić piwo.
Wróciłyśmy do mnie do domu, a mnie się bekło przy mamie, tak dosyć głośno i mówię: "O cholera, ale mi się tym piwem odbiło" ![]() * Wróciłam do domu z imprezy i poszłam do łazienki, siadłam sobie na wannie i odkręciłam wodę.Nagle czuję, że lecę do przodu... jak chromotnęłam do wanny to aż mama się obudziła, puka do drzwi łazienki i pyta się czy wszystko w porządku, a ja jej na to: "Mamo znowu mi to mydło upadło" ![]() *Na urodzinach kolegi zabarykadowałyśmy się z koleżanką w łazience i wyrzucałyśmy papier toaletowy przez okno, jak ktoś szedł to prosiłyśmy aby odrzucał..
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.