![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Alkoholowe ekscesy
w tamte wakacje w bułgari siedzimy w hotelu, wypilismy z kumpela półtorej litra wódki na pół no i ona wyskakuje z hasłem: "ja lubie box kto sie bije?"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Ale sie usmiałam,kurde humor mozna sobie poprawic,no tych moich ekscesów nie było za duzo,pamietam jak na mojej 18 tak sie stało,ze usnełam z druga solenizantka na sofie w wynajetej sali i nawet nie wiemy kiedy,obudziłysmy sie ok.7 rano,patrzymy a tu goscie jeszcze siedza,no niektórzy tez spali,bylo mi tak zimno,ze szukałam jakiegos spiworu,chciałam palic jakims kartonem w kominku i krzyczałam na wszystkich,ze ja wcale nie spala,tylko mi wmawiaja:P.Teraz juz wiem,ze skutkiem tego bylo picie BOLSA z butelki,a mi wystarczy mało,na dodatek obudziłam sie z łyzka plastikowa w kieszeni od spodni:P ale dzis to wszystko miło wspominam....:P
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
U mnie na domowce , tak zesmy sie nawaliły ze moja kumpela chciala łowić rybki z akwarium i je jesc, piła płyn do plukania naczyn a druga kumpela wziela rułke, a ze w kuchni wino domowej roboty sie robiło ta to piła nigdy nie zapomne tego widoku, gdy ona ledwo sie trzymie i z ta ruła dalej pije chwiejac sie...a najlepsze bylo to ze pod nami moja babka i moj dziadek ,a my caly czas jakies gleby na podloge zaliczalyśmy
![]() ![]() ![]() TO byla wtedy impreza mojego zycia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
JA po moim jednym wyskoku obiecalam sobie, ze juz nigdy nie bede pila poza domem, szczegolnie jak z kolegami bede, takiego wstydu sie najadłam... i nie chce o tym pamietac...
![]() Ja po alkocholu mam bardzo różne humorki, raz sie smieje, a raz płaczę.... Jak bylam na wakacjach w Grecji i wypilam za duzo i potem bylam przybita strasznie. Wziełam swoją maskotkę i chodziłam wtulaona w nią po plaży, ludzie sie dziwnie na mnie patrzyli ![]()
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Uuu super temat
![]() U mnie było trochę tych ekscesów, oj było. Ale teraz opowiem o mojoj psiapsiołce, która uwielbiała nam uciekać. No i kiedyś wracaliśmy nocą z baru do naszych namiotów, a ona chciała zażartować i nam się schowała. My pomyśleliśmy, że znowu uciekła. A ze było to blisko jeziora, to zaczęliśmy się martwić, czy nic się jej nie stało, bo nie mogliśmy jej znaleźć. No i w końcu poszliśmy do naszych namiotów, już siedzieliśmy tacy z deko zdenerwowani, a tu ni z tego z ni z owego przychodzi z uśmiechem na twarzy mówiąc " ale się wam schowałam co?". Myśleliśmy, że ją zamordujemy a wtedy ona się obraziła i uciekła ![]() Pamiętam, jak kiedyśbyłam na babskiej imprezie, miałam z baru blisko do domu, tak sobie szłam i się zmęczyłam. Usiadłąm wtedy koło sklepu na jakimś pustaku (coś tam robili) i zaczęłam płakać, że nie ma koło mnie mojego TŻ i jak ja mam teraz iść do domu ![]() Jescze cos mi się przypomniało. ![]() Było to na tej samej imprezie. Jak szłyśmy na disco, musiałyśmy przejść koło domu naszej koleżanki i ja nie chciałam, żeby jej mama mnie zobaczyła taką wstawioną. Więc wymyśliłam, że jak będę biegła pochylona, to ona mnie nie zauważy. Potem dowiedziałam się, że i tak mnie widziała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
uśmiałam się przy niektórych...moje też były mega śmieszne do czasu, teraz większości się wstydzę...nie wiem moze wiek robi swoje. Z czasem chciałabym kilka z nich z pewnością wymazać. Nie piłam od półtorej miesiąca tak żeby sobie popić bo jakoś obiecałam sobie że nie chcę żeby mój TŻ kiedykolwiek już zobaczył mnie totalnie w stanie zalania, co innego wstawienie na wesoło z nim
![]() ale jak znam życie to pewnie jeszcze parę mi się w życiu przydarzy :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() jeszcze w tamte wakacje w grecji bylismy w stolicy wyspy no i tak sie nawalilem, leze w disco gdzies na sofie i jedna panna mi mowi cos : "autokar autokar" no to mysle, ze juz jedziemy i poszlem tam gdzie autokary odjezdzaly, patrze i mysle: "hmm autokary stoja ale ludzi nie ma" i poszlem spac na lawke i mnie obudzili po 2h jak juz autokar odjezdzal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
pamietam raz, jak to kiedys mialam w zwyczaju, odpadlam pierwsza :P
a ze w domu bylo malo miejsca, rzucilam na odchodne, ze jak ktos jest kulturalny to sie moze kolo mnie polozyc. Spiac sobie spokojnie na dole (łozko bylo pietrowe), jakas parka zaczela sie kochac u góry. Ja po pijaku nie wiedzialam o co kaman ![]() leze sobie w najlepsze, nagle czuje jakąś rękę na sobie, potem sruuu nogę - koledze zebralo sie na przytulanie. Nagle wzial moją dłoń i wplótł w swoją ![]() Boże, jak ja z tego wyłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
BAN stały
|
oj ja mam tyle tych ekscesow zebym 200 stronicową książke mógl napisac
![]() jak mialem chyba 16 lat upilem sie na obozie gdy wychowawcy byli na zajeciach (na ktore nie chodzilem bo wolalem pic ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
ja toi zawsze jestem bardzo spokojna...
![]()
![]() |
#42 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ojjjj ale ja sie obudzilam na jego poslanku ![]() nie no..smiesznie smiesznie ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
... choć nie Westwood
|
Ło matko, było tego trochę
![]() ![]() Najgorzej jest jak się czegoś nie pamięta, a potem budzi się na kacu w innych ciuchach na przykład. Bosz ![]()
nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów Stanisław Lem Edytowane przez Vivienne Czas edycji: 2011-07-04 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Mialam takich ekscesów masę
![]() Pamiętam np jak byłam z koleżankami we Wrocławiu, i wracając z imprezy przez rynek główny, pytałam sie obcych kolesi czy niewiedzą gdzie ja mieszkam, bo nie mogę znaleść domu hehe. Albo np jak kolegę w sylwestra, który odpadł i spał sobie smacznie w sypialni (a dodam ze to jego dom był) pomalowałam z drugim kumplem pastą do zębów, spał cały zielony. W koncu wszyscy posneli, lub chawtowali w łazience, a tu nagle wpadają jego rodzice, a gospodarz domu, cały w paście próbuje udawać trzeźwego przed rodzicami hhehe. Z ostatniej imprezy za to pamiętam koleżanke, która otwierając drzwi od swojego domu, sama uderzyła się nimi w czoło, wszystkie co stałyśmy padłyśmy na chodnik ze śmiechu ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Nie mogę z tego wątku, no
![]() Ja kiedyś lekko wstawiona po powrocie do domu chciałam się wywietrzyć w oknie, bo mi trochę słabo było. I zasnęłam na parapecie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#47 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
... choć nie Westwood
|
![]() Cytat:
... Jak rano się mama do ciebie nie odzywa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
albo w kosciele ksiadz sie dziwnie gapi juz nei mowiac o wszystkich "wiernych"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
ja najbardziej lubie imprezy przerywano-swiadomościowe
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z wpadke, ktore mi sie przypominaja choc niekoniecznie moje. Kiedys moja kolezanka na imprezie domowje o 2 w nocy stwwierdzial, ze jest bardzo brudna i chce isc sie umyc. No ok, myslelismy, ze moze umyje twarz rece i wroci. A ona poszla wziela sobie natrysk w ubraniu i chciala sie wytrzec lazienkowym dywanikiem twierdzac, ze to jej ulubiony recznik ![]() Kurcze jakos swoich zadnych sobie nie przypominam ale bylo ich troche. Wiecej na babskich imprezach keidy malo kto to widzial tyle mojego szczescia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
nie twierdzę, że po alkoholu nie mam większej ochoty
![]() a generalnie to o to chodzi, że mam spowolnione reakcje wtedy i nie wiem, czy skontrolowalabym wszystko ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Ja nie posuwam sie tak daleko, zebym musiala sie martwic o skontrolowanie wszystkiego, co to to nie .. cale szczescie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
hehe dobry temat
w tym roku na sylwku bylam ze znajomymi niedaleko Soliny, któregoś dnia postanowiliśmy sobie zrobić kulig, załatwiliśmy traktorzyste ![]() ![]() zarzucało niemilosiernie, traktorek gnał jak szalony, na tyłach zarzucało niemiłosiernie a my tylko butelke podawaliśmy od saneczek do saneczek ![]() w drodze powrotnej na któryms postoju, kiedy to kolejny raz wyladowaliśmy w rowie tupnelam noga i powiedzialam ze zatrzymam pierwszy lepszy samochod i kaze sie wiezc do osrodka-jak za dotknięciem różdzki pojawil sie samochodzik ( sama nie wierzylam bo to zadupie było totalne ) stanelam na srodku drogi i skacze, kobiecina sie zatrzymala a ja nie pytajac o nic wpakowalam sie do srodka i z tekstem: o k..... ale zimnica!! dupsko sobie potluklam na sankach i dalej nie jade z nimi!! w samochodzie cisza.... obok kobietki siedzial facet i obok mnie z tylu druga paniusia ![]() pogadalismy troche z babkami, wreszcie odezwal sie "pan" : widze ze mlodziez sie bawi oj bawi, alkohol sie chyba pilo mloda panno - dopiero wtedy dotarlo do mnie jak musialam smierdziec wodka, w samochodzie ciasno, ogrzewanie wlaczone ![]() mnie zamurowało..... jak już mialam wysiadać to ksiadz dopiero zaczal kazanie i tak jechalismy i jechalismy.... az minelismy osrodek a ksiadz dalej swoje... wysadzili mnie kawalek dalej... ja podziekowalam a ksiadz: idz i nie grzesz wiecej... i spacerkiem do osrodka....
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
łaaaaaa Ewuńka to było boskie
![]()
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.