![]() |
#721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Alkoholowe ekscesy
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#722 |
Raczkowanie
|
O matko dziewczyny!!
![]() Śmieje się do monitora jak głupia. ![]() Pamiętam historię, którą opowiadał mi mój tato. Było to jakieś 30 lat temu, gdy uczył się jeszcze w technikum i pojechał na wycieczkę klasową na kilka dni. Opowiadał, że już na starcie, na końcu autokaru, bo tam zazwyczaj dzieje się najwięcej, panowie wyciągnęli alkohol i zaczęli spożywać. Była tam trójka chłopców, którzy byli strasznie rozrywkowi i całą tę klasę chcieli rozruszać, oczywiście piwo i wódkę kupili we własnym zakresie. I do ich klasy chodził pewien chłopak, który był strasznie nieśmiały, cichy i nie miał żadnych kolegów, zero towarzystwa, abstynent. Postanowili, że go upiją w jakimś nieznacznym stopniu. ![]() Nie wiem jak to się stało, ale na prawdę się upił i okazało się, że jest strasznie towarzyski, wygadany, taki na luzie.Gadał do wszystkich, szturchał ich, zachęcał do picia. Podszedł do takiej dziewczyny i zaproponował jej spotkanie ![]() ![]() Wiem tylko, że od tej chwili zaprzyjaźnił się z nimi, do końca wycieczki był strasznie rozgadany, nawet jak już procenty dawno wyleciały z głowy. W tym wypadku widać, że czasami alkohol pomaga, bo dzięki temu na prawdę można poznać prawdziwe oblicze ludzi. ![]()
![]() |
#723 |
Zadomowienie
|
ja zawsze na każdym filmiku z imprezy pozdrawiałam wszystkich wolnych męzczyzn
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Raczkowanie
|
Dołączę się.
![]() Ja mam wiele takich głupich akcji, ale jedna jest chyba najlepsza :d Z przyjaciółką postanowiłyśmy oblać zakończenie roku szkolnego. Spotkałyśmy się wieczorem w parku i piłyśmy ile wlezie, a że obie jeszcze byłyśmy gówniary to szybko nas siekło. W drodze powrotnej do mijałyśmy kościół, a ja całą drogę śpiewałam, po czym koleżanka do mnie na cały głos " A teraz ku*** cicho, bo ku*** jesteśmy koło ku*** kościoła, i tu się ludzie ku*** modlą!" Jakimś cudem dotarłyśmy do domu, a ja chcąc uniknąć rozmowy z ojcem, szybko biegłam do swojego pokoju, wbiegając po schodach spadłam z nich na sam dół, wylądowałam głową centralnie przed stopami taty, na co on pokręcił tylko głową i powiedział ' ta szkoła Was wykończyła, całe szczęście, że już wakacje''. ![]()
![]() |
![]() |
#726 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Raczkowanie
|
Pierwsza sytuacja : jeden dzień przed moimi 18nastymi urodzinami poszłam z kilkoma kolegami oblewać pełnoletność
![]() ![]() Druga sytuacja : sylwester 2009/2010. Postanowiliśmy z TŻ,że spędzimy go u mnie w domu z moją mamą. Do północy zdążyłam wypić już z 7 szklanek soplicy wiśniowej z colą,po północy szampana i już niby miałam dość,jednak ja cwana to dawaj robię sobie drinki z wódką i jakimś sokiem. Koło 1 godz urwał mi się film ![]() Na następny dzień dowiedziałam się,że przez dobre pół godz wyznawałam TŻ miłość,a kolo 5 godz zadzwoniłam zapłakana do kuzyna,że mama nie chciała mi dać herbatki z 2 łyżeczkami cukru,tylko dawała mi gorzką ( wymiotowałam strasznie i nie chciała mi dawać cukru,żebym bardziej nie wymiotowała) A teraz sytuacja kumpla: byliśmy ostatnio na imprezie w clubie. Kumpel tak się upił,że chciał robić striptiz na stole,ale w ostatniej chwili przed ściągnięciem spodni zabraliśmy go stamtąd ![]() Aaa i jeszcze jedna moja sytuacja,która miała miejsce w poprzednią sobotę. Jak już wspominałam na początku,mam słaby łeb. Zostałam z TŻ zaproszona do znajomych na imprezę. Kupiłam sobie 2 piwka,bo chciałam kulturalnie się napić,a że nie wypadało iść z pustymi rękoma to kupiliśmy jeszcze 3 butelki wódki 0,7. Gdy już dotarliśmy na miejsce,wyciągnęłam sobie moje 2 redsy,kiedy zobaczyli to kumple to od razu z krzykiem,że jak ja mogę takie soczki pić,i zaczęli mi polewać wódkę,na moje NIE odpowiedzieli JAK TO Z NAMI SIĘ NIE NAPIJESZ?! ![]() ![]() ![]() ![]() Ja jeszcze opowiem alkoholowe zdarzenie mojej mamy i cioci. Było to rok temu,pamiętam to tak,jakby to było dziś. Ciocia przyjechała do nas z Berlina na kilka dni i postanowili z mamą,że obleją swoje spotkanie. Poszły do sklepu i kupiły sobie pół litra. Zaczęły pić jakoś kolo 19. Ja nie piłam z nimi,więc koło 22 poszłam spać. Jakoś tak nie umiałam zasnąć. Około godz 23 słyszę,jak mama z pokoju obok śpiewa "Hej ! Hej! Hej sokoły!",zerwałam się na równe nogi,lecę szybko,patrzę, a ona nawalone ![]() ![]() (M- Moja mama , C - ciocia ) C : Lucynko, a pamiętasz jak miałam 18naste urodziny i kupiłam te tanie winko i Ty się spiłaś i wymiotowałaś? M : Pamiętam ! Powiedzieliśmy wtedy mamie,że jabłka mi się w alkohol zamienił w brzuchu. Na następny dzień obie twierdziły,że one kulturalnie piły i sobie zmyślam ![]()
...miłość jest wtedy, gdy dobro drugiej osoby jest ważniejsze niż Twoje... ![]() Edytowane przez nieswiadoma90 Czas edycji: 2010-07-03 o 00:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Raczkowanie
|
O ja :P Dobry wątek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Inna historia: Byłyśmy w klubie i oczywiście ostro się narabałam ![]() ![]() ![]() Tyle tych imprez było :P To były czasy... A teraz... Lodówka na raty i zmarszczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Zadomowienie
|
ale mialam wczoraj ekscesy :<
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
opowiadaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Zadomowienie
|
aż mi wstyd ;| Byłam z Tż na imprezie, najpierw kluby, potem after domóweczka... Niby wszystko fajnie, ale w pewnym momencie tak mnie sieknęło że nie bardzo pamiętam... mam takie prześwity... jak Tz trzyma mi włosy jak wymiotuję ;| albo jak przysypiałam w fotelu :| Byłam tak pijana ze wstyd było mnie odprowadzić do domu i Tż zabral mnie do siebie gdzie taką pijaną zobacyli mnie jego rodzice
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
NoPasaran zdarza się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
no właśnie, bywały gorsze historie, nie przejmuj się, minie trochę czasu i wszyscy zapomną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Zadomowienie
|
miki wydaje mi się że i w moim przypadku tak będzie ;|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
U TŻ w domu też cos nawyrabiałaś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Zadomowienie
|
na szczęście nie, od razu chciałam spać, nawet nie miałam zamiaru się rozebrać, dopóki Tż mi nie przypomniał ze jednak trzeba i dał mi jakąś swoją koszulkę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Rozeznanie
|
Wyjazd na wies ze znajomymi, pare lat temu. Sciemnialo sie juz, gdy stwierdzilysmy z dziewczynami, kazda w stanie wskazujacym, ze fajnie by bylo rozpalic ognisko i upiec ziemniaczki. Niestety ziemniakow brak. Wpadlysmy na pomysl, ze przeciez sie sciemnia to mozna isc na pole i troche nazbierac..Uzbrojone w lyzeczke do herbaty wyruszylysmy. Polowanie skonczylo sie tak: przez godzine latalysmy po jakims sciernisku zgiete w pol ( zeby byc mniej widoczne, jakos nikt nie wpadl na to, ze to pole i bylybysmy widoczne nawet warujac przy ziemi ), wzajemnie sie uciszalysmy drzac ze strachu przez gospodarzem..w koncu znalazlysmy pole z ziemniakami i wrocilysmy dumne z...jednym, ktorego wygrzebala kolezanka z tipsami, ktore sprawily sie lepiej niz lyzeczka
![]()
![]() |
#739 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
-siedzieliśmy na podłodze grając w Alkochińczyka (właśnie na soplicę wiśniową zmieszana z colą), ja wstałam, żeby dolać więcej do takiego baniaczka, w którym mieszaliśmy tę wódkę z coca-colą..wstałam i zaliczyłam taką glebę od razu, że połamałam najbliższe krzesło wybijając sobie przy okazji małego palca u prawej dłoni ;| później jakoś prowizorycznie je sklejaliśmy ale to rano, jak już wszyscy wytrzeźwieli i przestali się brechać -kompletnie wstawiona wyszłam na chwilę z koleghą na dwór i wydawało mi się, że spada na mnie niebo. Rzuciłam się na ziemię i pociągnęłam go za sobą krzycząc do niego, żeby chronił głowę Oo -dorwałam się do ogrodowego szlaufa gospodarzy u których mieszkaliśmy (mieli oni po prostu za domem 5 domków campingowych i my jeden wynajelismy) i wpadłam do naszego domku krzycząc 'pożar, pożar' oblewając śpiącą kumpelę...następnego dnia znowu masa rzeczy do sprzątania, ale na szczęście gospodarze sie nie zorientowali co tam się działo -przeskoczyłam przez płot do sąsiadów tych gospodarzy, żeby 'poszukać biegających truskawek' (o cokolwiek mi chodziło, w każdym bądź razie kumpele podłapała pomysł i z równym przejęciem szukała uciekających przed nami truskawek)...zabawa się skończyła gdy nagle wyleciał na nas olbrzymi pies, uciekałyśmy jak się dało najszybciej, kumpele strasznego krzyku narobiła, obudziła tych sąsiadów, ale udało nam się zwiać. Pies okazał się sięgać nam zaledwie do kolan (rano go zobaczyłyśmy jeszcze raz juz na trzeźwo ![]() ![]() Z innych ciekawych przypadków: -wskoczyłam do sadzawki koleżanki na domówce u niej twierdząc , że szukam zaginionego skarbu (ja coś mam jednak nie tak z głową po pijaku..) -zrobiłam najgorszą możliwa rzecz- wypiłam sporo i wypaliłam prawie 20 fajek...a potem dorwałam się do telefonu koleżanki i zaczełam wydzwaniac do roznych ludzi. Byłoby to bardzo chamskie gdyby nie fakt, że siedziała ona obok i strasznie sie smiala...okazalo sie pozniej ze myslala ze komus innemu telefon zabralam, a nie jej (teraz jakoś nam znajomosc ucichla ![]() -masę razy wleciałam na słupy, kosze na śmieci, raz zaliczyłam zderzenie ze ściana (byłam bardzo zdziwiona skąd sie ona tam wziela, ponoc siadlam na podlodze i z taka obrazona mina się na nią patrzylam) -pomyliłam mieszkania...na chwilę wyszlam z mieszkania kumpelki u ktorej byla impreza, po czym weszlam o pietro za wysoko i wbilam sie do czyjego mieszkania..jakie bylo moje zdziwienie gdy stanela przede mna jakas kobieta w szlafroku i puchatych kapciach chyba nie musze opisywac Podsumowując: NIE PIJCIE SOPLICY WIŚNIOWEJ ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
mimochodem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#741 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Raczkowanie
|
sporo tego było, postaram się wszystko sobie przypomnieć
![]() *kolega zbił lustro w łazience, potem jak gdyby nigdy nic stwierdził że przywalił komuś właśnie w łazience, bo sia na niego krzywo patrzył *inny kumpel po powrocie z imprezy siadł u siebie w kuchni i zaczął wołac resztę ekipy, a w domu już byli tylko rodzice ![]() *kiedys po tanim winie zamiast 'j***e mi się we łbie' powiedziałam 'j***e mi się w łebie' *zmieszanie wódki, piwa i wina, pięknie się po tym zwraca i śpi na koledze ![]() narazie więcej nie pamiętam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Wtajemniczenie
|
Oj miałam kilka incydentów
![]() -Kolega przywiózł ze Słowacji kilkanaście litrów różnych alkoholi.Na imprezie wyjątkowa posmakował mi Pepermint- miętowy likier,piłam ,piłam i wypiłam całą butelkę-1litr ![]() ![]() ![]() -Uparłyśmy się z koleżanką że nie będziemy nocować u kolegi tylko wracamy do domu,mieszkamy 6 domów dalej.Wracamy,idziemy metodą po płocie tz. dopóki jest się czego złapać idziemy w pionie.No i przed nami ostatnie ogrodzenie ![]() ![]() -Na sylwestrze totalnie pijana doszłam do wniosku że idę na spacer,znajomi schowali mi buty z nadzieją ze jak ich nie znajdę to dam sobie spokój z wychodzeniem.Ja nie mogąc ich znaleźć poszłam na boso ![]() -Zasnęłam w łazience na podłodze,to były urodziny kuzyna.Wchodzi jakiś chłopak mówi że chce skorzystać z toalety ja mu na to Proszę bardzo wolne ![]() -Dzwonię do drzwi,otwiera mój tata a ja pytam-Dzień dobry proszę pana czy ja tu mieszkam? -A po grupowej kąpieli w fontannie omal nie wróciłam do domu radiowozem. ![]() No i zawsze jak wypiję to dzwonię,wysyłam dziwaczne sms-y i śpiewam(niestety).
15.09.2013 ![]() 24.09.2014 ![]() ![]() 18.04.2015 ![]() ![]() 06.06.2015 ![]() 06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała ![]() 14.12.2016 ![]() 16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 | |
catch me if I fall.
|
Cytat:
![]() watek boski ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Wtajemniczenie
|
No potem przez parę tygodni zawsze dzwonił do drzwi jak ja otwierałam to pytał:
-Dzień dobry proszę pani czy ja tu mieszkam? W sumie to jeszcze czasem do dziś tak robi ![]()
15.09.2013 ![]() 24.09.2014 ![]() ![]() 18.04.2015 ![]() ![]() 06.06.2015 ![]() 06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała ![]() 14.12.2016 ![]() 16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
up up
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
Ja raz zamiast wstać z ławki, to przesunęłam się na jej brzeg, przeciążyłam ją na moją stronę i spadłam na ziemię tyłkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Wtajemniczenie
|
Wprawdzie nie ja jestem bohaterką tej historii, ale co tam:
Moja koleżanka, jej TŻ i parę innych osób po jakiejś imprezie postanowili wrócić do domów taksówką. Kiedy w końcu dotarli do celu i przyszło do zapłaty, jej chłopak wyciągnął kilka listków gumy do żucia i chciał nimi uregulować rachunek. Kierowca dostał kociej mordy i tłumaczy mu, że to nie są pieniądze. A on na to: "Przepraszam, James, dzisiaj napiwku nie będzie". Druga historia: Na obozie letnim kupiliśmy parę piw. Po skończonej konsumpcji, jeden z kolegów powędrował w kierunku toalet, by pozbyć się dowodów rzeczowych ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.